Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292777 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #100 on: August 19, 2012, 22:28:14 »
...
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #101 on: August 20, 2012, 00:00:30 »
κώστα και μονο ου μας έφερε την μάνα την μας την μαρία την "γουτσανεβα" μας αρκεί ρε fie δες ρε malak κολιέ e μαργαριτάρι λέμε τι έχεις να φς  "σαρεσε" ρε πιο καλά η άλλοι το φωτομοντέλο που δε το έχωνε κανενός η λιλή πια λιλή ρε goutsareva λέμε

ρε τζο τι προβλημα εχεις με τις μαριες??? χαχαχχαχαχαχχ!

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: August 20, 2012, 01:29:00 »
θέλω κάποιος αν γίνετε να μου λύσει μια απορία. πρέιν από λίγο καιρό ο σαββίδης είχε δώσει ένα δάνειο στην παε μέσο τρίτης εταιρίας ιδιοκτησίας του. τώρα που έγινε μεγαλομέτοχος τι έγινε με αυτό το δάνειο.? σβήστηκε.? η θα το ξεχρεώσει η μια εταιρία στην άλλη..?
αυτό το λέω επειδή κάτι διάβαζα k στο forum εδώ νομίζω, ότι ο σαββίδης έδινε δάνεια στην προηγουμενη του ομάδα με αποτέλεσμα να την υπερχρέωσει...
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

apostolos

• Guest
« Reply #103 on: August 20, 2012, 04:32:26 »
Μπήκε κι αυτό στην ουσία στην ΑΜΚ, δηλαδή έδωσε περισσότερες μετοχές στον Σαββίδη... Με τα 9. κάτι που έβαλε έπαιρνε το 51%, συν 2 σαν δάνειο που είχε δώσει έχει πλεόν κανα 60ρι% αν δεν κάνω λάθος....

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #104 on: August 20, 2012, 08:44:03 »
Οχι. Εχει 58%. Αγορασε το 51% και το υπολοιπο 7% ειναι απο τις μετοχες που ειχαν παρει χωρις αντιτιμο τα μελη του ΔΣ.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: August 20, 2012, 09:27:42 »
αυτο ισχυει ακριβως...τα 2 εκ υπαρχουν ακομη ως δανειο, αν θα κεφαλαιοποιηθουν ή οχι θα δειξει το μελλον....
το 51+7% ανηκει συμφωνα με τα δημοσιευματα επισημα στο σαββιδη.

εχω την αισθηση οτι θα πρεπει να κανει διοικηση αιρετη πλεον, ...κανας δικηγορος εδω μεσα να μας το επιβεβαιωσει

η ουσια ειναι οτι τα 9 εκ μπηκαν μεσα και αυτη τη στιγμη ειναι σε μετρητα στα ταμεια της ΠΑΕ ή πανε σε υποχρεωσεις δεξια και αριστερα ή εχουν βγει οπως μπηκαν επι εποχων μπατμαν δροσου γουμενουπαγωνη κ.α.///κοινως αν μπηκαν ευχομαι να εμειναν...

Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #106 on: August 20, 2012, 10:54:28 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/o_savvidhs_sto_dromo_gia_th_ruthmish_twn_xrewn.1897861.html

Ο Σαββίδης στο δρόμο για τη ρύθμιση των χρεών

Με ποιο τρόπο θα προσπαθήσει ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λύσει το πιο σημαντικό πρόβλημα του συλλόγου που αποτελεί τροχοπέδη για την επένδυσή του στο "Δικεφάλο"

Πριν λίγες μέρες, ορθά-κοφτά, ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του στο διαδίκτυο "savvidi.ru"  είχε επισημάνει πώς "οι δραστηριότητες στα σπορ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μέρος μίας εξωτερικής πολιτικής. Έτσι, η επένδυση σε μία ποδοσφαιρική ομάδα θα ενισχύσει οικονομικά και πολιτικά τις σχέσεις με την Ελλάδα".
Αυτή είναι η μία πλευράς μίας σχέσης αμφίδρομης την οποία ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί: Η άλλη αφορά τις διασυνδέσεις του Ιβάν Σαββίδη με την πολιτική ζωή της Ελλάδας τις οποίες ο νέος μεγαλομέτοχος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί για να δώσει λύση στο πιο "καυτό" ζήτημα του ΠΑΟΚ, αυτό της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο.
Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά τις σχέσεις που έχει αναπτύξει στη χώρα μας ο Ιβάν Σαββίδης κάνοντας μία αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν.
Το καλοκαίρι του 2011 ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, και σημερινό Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρουσία και του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ρωσίας, Σίμου Κεδίκογλου,  νυν κυβερνητικού εκπροσώπου. Θέμα συζήτησης η στενότερη συνεργασία του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία" του Βλάντιμιρ Πούτιν που εκπροσωπούσε ο Ιβάν Σαββίδης και της ΝΔ, κόμματα τα οποία είχαν αναπτύξει στενές σχέσεις (σε σημείο που να χαρακτηρίζονται "αδερφά") από το 2004, μετά από ενέργειες του Κώστα Καραμανλή και του Βλάντιμιρ Πούτιν.
Ειδικά με τον Σίμο Κεδίκογλου, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται εδώ και χρόνια σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και μάλιστα ο πρώτος στα τέλη του περασμένου έτους είχε εκπροσωπήσει τη ΝΔ στο Συνέδριο του κόμματος "Ενωμένης Ρωσίας", για την ανακήρυξη του Βλάντιμιρ Πούτιν σε επίσημο προεδρικό υποψήφιο της χώρας στις εκλογές της 4ης Μαρτίου. Ο ομογενής επιχειρηματίας ποντάρει πολλά σ' αυτό τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να προωθήσει το θέμα της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ήδη έχει κάνει ιδιαίτερα εποικοδομητικές επαφές με στελέχη της Κυβέρνησης που κατέχουν ρόλους-κλειδιά και ευελπιστεί ότι σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματά τους.
Φυσικά, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό που μετρά είναι το τελικό αποτέλεσμα, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν-ειδικά επί διοικήσεων Ζαγοράκη-δόθηκαν υποσχέσεις για ρύθμιση των χρεών από τις κατά καιρούς κυβερνήσεις, χωρίς να υλοποιηθούν.   

ουφ φυγαμε απο το αρμα του ΠΑΣΟΚ, τωρα μας οδηγει ο αντωνης
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: August 20, 2012, 13:15:22 »
Εγώ που τάσσομαι υπέρ των Pussy Riots και κατά του Πούτιν άρα εμμέσως κατά του Σαββίδη τι να κάνω;

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #108 on: August 20, 2012, 14:38:41 »
όλοι υπέρ των pussy riot είμαστε!

:inlove:
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #109 on: August 20, 2012, 15:56:16 »
Μεσα στα τοσα ερωτηματικα που ολοι εχουμε ειμαι περιεργος να δω τι στελεχη θα χρησιμοποιηθουν. Απο τις πληροφοριες που εχω ειναι οτι γενικα θα παει σε ξηλωμα, δηλαδη οχι βρυζα ζαγορακη κλπ. Αυτο θα ειναι και ενα κρας τεστ της αξιοπιστιας του πληροφοριοδοτη μου  :P

Σε επιπεδο κορυφης της ΠΑΕ δε νομιζω οτι ο Σαββιδης θα ειναι ουσιαστικα παρων. Μηπως βαλει καποιο απο τα παιδια του? Ποιος ξερει...

Απο κει και μετα σε κατωτερο επιπεδο μεσα στην ΠΑΕ σκεφτομαι πχ οτι οκ. στην μπουτικ ας πουμε τι ωραια να παει ατομο που ξερει απο μαρκετιγκ, αγορες  κλπ και να αναπτυχθει. Δε χρειαζεται νομιζω πολλα για να πετυχει αυτο, τεχνογνωσια και τα τυπικα προσοντα χρειαζεται.
Ας βαλει ξερω γω ρωσσους εκει μεσα.

Απο την αλλη σκεφτομαι πχ το γραφειο τυπου. Τι καλα να παρει μπουλο ας πουμε ο κυριακος ο οποιος ειναι ανεπαρκης. Ποιος ομως να μπει? Εκει δε χωρα ρωσσος, πρεπει να ειναι σχετικος με την ελληνικη πραγματικοτητα. Και ποιος ειναι αυτος? Ποιος θα μπορουσε να ειναι αξιος και ικανος σε ενα τοσο νευραλγικο τομεα αλλα ταυτοχρονα να απεγκλωβισει την ΠΑΕ απο γλυφτες, λαμογια και παντως αλλου ειδους αρδ? Δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιος τυπος.

Εκπροσωπος του ΠΑΟΚ σε ΕΠΟ, σουπερλιγδ κλπ ποιος θα ειναι? Και βασικα ΤΙ πολιτικη θα ακολουθησει?Αραγε οταν ο Σαββιδης μιλαει για συνεχεια των παραδοσεων του ΠΑΟΚ, τι εννοει? Ας πουμε για ολους μας το πρωτο πραγμα που ειναι συνυφασμενο με τον ΠΑΟΚ, την ιδεολογιοα του και τη φιλοσοφια του ειναι η κοντρα στο κατεστημενο, γεγονος που απεμπολησε εν πολλοις η εκαστοτε διοικηση τα τελευταια χρονια. Αυτος θα εχει την θεληση να συγκρουστει με μαρινακηδες, κλικες, κυκλωματα διαιτησιες, αθλητικους δικαστες κλπ?  Η θα χαθει αναμεσα σε επενδυσεις, πολιτικες, διαπλεκομενα, αεροφλοτ και γκαζ προμ? Θεωρητικα ειναι πιο ισχυρος οικονομικα απο ολους τους προηγουμενους, αρα δεν μπορει να εκβιαστει και να απειληθει οικονομικα, αλλωστε υποτιθεται θα ειναι και εισαγωγεας ρουβλιων, αρα πρεπει να του κανουν πιπες οι αρχες αλλα θα ειναι ετσι τελικα στο ποδοσφαιρο? Ποιος ξερει....αλλα χλωμο το βλεπω....

Υποθεσεις ειναι ολα αυτα και κανεις δε μπορει να ξερει τι πορεια και τι φιλοσοφια θα εχει η ομαδα μας τα επομενα χρονια.
Εγω νομιζω πως οι αλλαγες σε επιπεδο στελεχων δεν θα ειναι αμεσες,  αποτομες ουτε σε ολα τα επιπεδα. Μακαρι να γινουν οι καλυτερες επιλογες....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #110 on: August 20, 2012, 16:06:54 »
όλοι υπέρ των pussy riot είμαστε!

:inlove:

κι οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι

αν ηταν κι η γκουντσαρεβα στις pussy riot τοτε ισως να συμπαθουσα τον ιβαν

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #111 on: August 20, 2012, 16:22:39 »
Μεσα στα τοσα ερωτηματικα που ολοι εχουμε ειμαι περιεργος να δω τι στελεχη θα χρησιμοποιηθουν. Απο τις πληροφοριες που εχω ειναι οτι γενικα θα παει σε ξηλωμα, δηλαδη οχι βρυζα ζαγορακη κλπ. Αυτο θα ειναι και ενα κρας τεστ της αξιοπιστιας του πληροφοριοδοτη μου  :P

αυτό βασικά θα είναι ένα κρας τεστ της Αξιοπιστίας του Σαββίδη ... γιατί αν είναι απο το ξεκίνημα να διαρρέουν δεξιά αριστερά είτε πληροφορίες που αφορούν γενικά την ομάδα είτε ακόμα και απλές προθέσεις της νέας Διοίκησης... τότε πολύ φοβούμαι πως θα δούμε μια απο τα ίδια ...

για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. μακάρι να διαψευστεί ο πληροφοριοδότης σου ... όποιος και αν είναι αυτός ... 

kostas147

• Guest
« Reply #112 on: August 21, 2012, 05:09:28 »
Όσοι νομίζετε ότι στον ΠΑΟΚ χωράνε πολιτικές πεποιθείσεις, καλό θα κάνετε να πάρετε μια απόφαση, για το αν αντέχετε να συμπεριφέρεστε απλά σαν ΠΑΟΚτσήδες όταν ασχολείστε με αυτόν, ή αλλιώς, να τον παρατησετε... Όσο κακό έκανε ο Μπατατούδης και οι όμοιοί του, αλλο τόσο κακό κάνετε εσείς, με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την σχέση σας με τον ΠΑΟΚ!!! Δεν ανέχομαι να βλέπω να κράζετε έναν άνθρωπο που δεν τον έχουμε ακόμη δει και ο οποίος πρόσφερε στην ομάδα 10 (!) εκ. ευρώ από την τσέπη του, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά όλα τα χρέη της, την στιγμή που είχε μεγάλα προβλήματα και ήταν στα όρια της επιβίωσης! Έναν άνθρωπο που μέχρι στιγμής, τα ελάχιστα δείγματα που έχει δώσει, είναι θετικά... Δείχνει να είναι δηλαδή σοβαρός...

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί από μόνος του κίνημα... Κάποιοι επιτέλους πρέπει να το καταλάβουν αυτό! Είδα ένας φίλος στο άλλο το topic για τους επενδυτές έγραψε "86 χρόνια αντίστασης τελείωσαν" με έναν αρνητικό τόνο... Εγώ σε αυτόν τον φίλο λέω ΜΑΚΑΡΙ!!! Δηλαδή πως φαντάζεστε εσείς να πάρουμε πρωτάθλημα κάποια στιγμή, αλλά παράλληλα να κάνουμε αντίσταση...; Αυτό είναι παρανοϊκό... Μάλλον δεν θέλετε τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤαθλητή...!!!

ΥΓ: Δεν είδα να βγάζετε τόση χολή (?) όταν έμπαινε στην ομάδα ο άνθρωπος που αποδεδειγμένα... χρησιμοποιούσε πληντύρια, που τον γνωρίζαμε πολύ καλά!!!
ΥΓ2: Εγώ έχω την μέγιστη διάθεση να κάνω κριτική στον Σαββίδη και δεν πρόκειται να πω μεγάλες κουβέντες, ούτε να γίνω προσωπολάτρης του... Δεν θα κάνω όμως αυτό που κάνετε εσείς.
ΥΓ3: Έξω από την τούμπα ο κομουνισμός, ο φασισμός και κάθε είδος πολιτικής ιδεολογίας!!! Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα σε αυτό το forum για πρώτη και τελευταία (απ' ότι φαίνεται) φορά, γιατί μετάνιωσα που έκανα εγγραφή, στο οποίο γράφουν την άποψή τους κάποια άτομα που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συζητά μαζί τους... Όσοι νομίζουν ότι είναι παραπάνω ΠΑΟΚ από εμένα, απλά θα τους πω, να παν να γαμηθουνε!!!!!
« Last Edit: August 21, 2012, 05:39:04 by kostas147 »

trelakias-4

• Guest
« Reply #113 on: August 21, 2012, 07:51:46 »
Eσυ μωρη μετανιωμενη μετα απο μια ωρα εγραψες και για το γιδι!?!?
Αφου μωρη χαμουρα εδω μεσα εχει ατομα που δεν μπορεις να φανταστεις να μιλας μαζι τους...
Σαλτα απο δω βρε παιδακι. Τραβα βαρα κανα κωλοδαχτυλο να πουμε που και καλα θα πουλησεις τρελιτσα.
Βλακαμα γαμω την τυφλα σου

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #114 on: August 21, 2012, 08:12:17 »
Εδώ στον ΠΑΟΚ χωρας εσύ ρε ζαβλακα δεν Θα χωράει ότι να ναι;
Άντε στα τσακιδια λοιπόν εξυπνακια της κακιάς ώρας υπερΠΑΟΚτση της πουταας

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #115 on: August 21, 2012, 08:29:22 »
κωστακη για τσεκαρε πμ  ;D ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: August 21, 2012, 08:33:41 »
Μπήκα σε αυτό το forum για πρώτη και τελευταία (απ' ότι φαίνεται) φορά, γιατί μετάνιωσα που έκανα εγγραφή

Στο καλό, το www.πουστομάνια.gr σε περιμένει.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #117 on: August 21, 2012, 09:44:16 »
Μπήκα σε αυτό το forum για πρώτη και τελευταία (απ' ότι φαίνεται) φορά, γιατί μετάνιωσα που έκανα εγγραφή, στο οποίο γράφουν την άποψή τους κάποια άτομα που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συζητά μαζί τους... Όσοι νομίζουν ότι είναι παραπάνω ΠΑΟΚ από εμένα, απλά θα τους πω, να παν να γαμηθουνε!!!!!

με μεγάλη και περίσσια άνεση θα σε έσπαζα τα δόντια και τα ρουθούνια μαζί, ποντικοκούραδο!
κοίτα ρε ένα μπάσταρδο που βγάζει και γλώσσα....

ΑΝΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΡΕ απο δω περα, πρωι πρωι συφιλιάστικα !!!!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #118 on: August 21, 2012, 10:09:15 »
Γινεται να γράφει το μπασταρδάκι κάθε πρωί στις 5; Να κάνουμε οικονομία στον καφέ, όχι τίποτα άλλο.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #119 on: August 21, 2012, 10:16:40 »
(...) κάποια άτομα που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συζητά μαζί τους...  

Και μεταξύ μας, ποιος ασχολείται με συζητήσεις;

Εδώ, μπορείς να φανταστείς ό,τι θέλεις για αυτά τα "κάποια άτομα".
Νιώσε άνετα, ανακάλυψε το σώμα σου.
Οδήγησε το χέρι σου στις κοιλότητές του,
χρησιμοποίησε τα ρούχα και τα αξεσουάρ της μάνας σου, φαντασιώσου ελεύθερα.

Τα "κάποια άτομα" θα σε περιποιηθούν σαν άλλη Γκοντσάρεβα.

Πάντως, η περίπτωση σου είναι σαν το ανέκδοτο
με τον κυνηγό που πήγαινε στο βουνό
εκεί τον πηδούσαν οι αρκούδες
και αυτός (ενώ κάθε φορά πονούσε περισσότερο) ξαναπήγαινε!

Είδες;
Ο ΠΑΟΚ είναι η αφορμή για πολύ σπουδαία πράγματα.