Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #40 on: August 13, 2012, 23:51:50 »
Μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί τίποτα για τη θέση της ομάδας στα κέντρα αποφάσεων, τα άτομα που θα είναι εκεί και την προστασία της ομάδας. Θεωρώ οτι ο Ιβαν ξέρει καλά οτι δεν αρκεί σωστή διαχείριση των οικονομικών και τελείωμα των χρεών αλλά και ενεργή παρουσία στο παρασκήνιο για να μη πάει τσάμπα η επένδυση του.

Γιαυτό όμως δεν έχω ακούσει τίποτε.

Θεωρείς ότι πρέπει δημόσια να δοθούν λεπτομέρειες για το πώς θα κινηθεί η ομάδα παρασκηνιακά;

Και για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ομάδα, θεωρείς πως θα πρέπει να έχουν δημοσιευθεί οι κινήσεις που έγιναν ή θα γίνουν από την πρώτη μέρα;

Όπως είπε και ο perseas δε περίμενα να ανακοινωθεί ένα τέτοιο λεπτό ζήτημα. αλλά γίνεται τόσο έμφανές οτι σε αυτό τον τομέα δεν έχει γίνει κάποια αναφορά.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #41 on: August 14, 2012, 03:47:10 »
Μόνο αλεβουζαν ρεεεειιιιιι

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #42 on: August 14, 2012, 04:17:28 »
Με ζήση και Ιβάν όλοι για αλεβουζααααν

than_4

• Guest
« Reply #43 on: August 14, 2012, 23:23:29 »
Ï ñùóéêüò ðáñÜãùí êáé ï Ð.Á.Ï.Ê.

Ç áíÜëçøç ôïõ ðëåéïøçöéêïý ðáêÝôïõ ôïõ Ðáíèåóáëëïíéêéïý Áèëçôéêïý Ïìßëïõ Êùíóôáíôéíïõðïëéôþí áðü ôïí ÉâÜí Óáââßäç Ýãéíå äåêôÞ ìå áíÜìåéêôá áéóèÞìáôá. Ç áèëçôéêÞ åöçìåñßäá ôçò Âïñåßïõ ÅëëÜäïò “Metrosport” ôéôëïöüñçóå ìå ôïí åíôõðùóéáêü ôßôëï “Óåéóìüò”, åíþ ç éóôïóåëßäá ôùí ïðáäþí ôçò ïìÜäáò Paokmania.gr ðñïÝêñéíå ìéá áããëïóáîùíéêÞ ðñïóÝããéóç áíáöÝñïíôáò áðëþò ôçí äéïéêçôéêÞ áëëáãÞ. ÅñùôçìáôéêÜ ðñïêýðôïõí ùò ðñïò ôï ðþò èá êÜëõðôå ôï èÝìá ôï éóôïñéêü Ýíôõðï “Óðïñ ôïõ ÂïññÜ”, äéüôé ïé åñãáæüìåíïß ôïõ áðåñãïýóáí.

ÏñéóìÝíïé áñèñïãñÜöïé, üðùò ï Óôáýñïò Êüëêáò åîÞñáí ôï Ýñãï ôçò äéïéêÞóåùò Âñýæá ðïõ êáôÜöåñå ìÝóá óå Ýîé ìÞíåò íá âñåé ëýóç óôï éäéïêôçóéáêü, åíþ Üëëïé ó÷ïëéáóôÝò åðÝäåéîáí åðéöõëáêôéêüôçôá ðñïâÜëëïíôáò ùò åðé÷åßñçìá ôçí Üãíïéá ãéá ôï ðïéïí êáé ôéò åðéäéþîåéò ôïõ íÝïõ åðåíäõôÞ. ÐáñáëëÞëùò ìå ôéò óïâáñÝò áðüøåéò, Üñ÷éóå Ýíá üñãéï öçìþí ãéá ôïí ‘ñùóéêü ðáñÜãïíôá’. Ïé öÞìåò ùò ãíùóôüí åßíáé óáí ôçí ìåóáéùíéêÞ ðáíþëç. Áãíïïýìå ôçí ðçãÞ ôïõò êáé äåí ìðïñïýìå íá åëÝãîïõìå ôçí åîÜðëùóç ôïõò. Ôï ðñþôï ó÷üëéï ðïõ Üêïõóá áðü äéáêåêñéìÝíï ãéáôñü ôçò Èåóóáëïíßêçò Þôáí üôé ï Óáââßäçò åßíáé Üíèñùðïò ôïõ Ðïýôéí. Ôï äåýôåñï ìéëïýóå ãéá áãïñÜ ôåñÜóôéùí åêôÜóåùí óôçí ÅëëÜäá ìå áíïìïëüãçôïõò óêïðïýò. Áêïëïýèçóáí êáé Üëëá åõöÜíôáóôá ôá ïðïßá ðñïôéìþ íá ìçí áíáðáñÜãù.

Åßíáé áëÞèåéá üôé ïé ðïëéôéêÝò äçëþóåéò ôïõ Ñþóïõ ïìïãåíïýò óôï ÊñÞôç TV ðñéí áðü ëßãïõò ìÞíåò óõíÝôåéíáí ðñïò áõôÞ ôçí êáôåýèõíóç. Åß÷å ëïéäùñÞóåé ôüôå ôïí Ãéþñãï ÐáðáíäñÝïõ åðåéäÞ áñíÞèçêå ôçí ðñüôáóç ôïõ Ðïýôéí ãéá ôçí ÷ñçìáôïäüôçóç ôïõ åëëçíéêïý ÷ñÝïõò ìå ôçí Ýêäïóç ñþóéêùí ïìïëüãùí, ìå áðïôÝëåóìá íá ïäçãçèåß ç ÷þñá óôï Ä.Í.Ô. . ¼ðùò êáé åßíáé áëÞèåéá üôé ïé Ýíôïíïé ÷áñáêôçñéóìïß ðïõ åîÝöñáóå åíáíôßïí ôùí Ç.Ð.Á. êáé ôçò Ãåñìáíßáò óå óõíäõáóìü ìå ôçí âïõëåõôéêÞ ôïõ éäéüôçôá åíÝâáëëáí óå óêÝøåéò. “Ôé ãõñåýåé Ýíáò Õäñáßïò óôçí ËÜñéóá”;
äéåñùôÞèçêáí ïñéóìÝíïé. Áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ áãüñáóå ôïí Ð.Á.Ï.Ê. , ïé áðïñßåò ðëçèáßíïõí. Ãéá ðïéï ëüãï Ýíáò åðé÷åéñçìáôßáò ôïõ âåëçíåêïýò ôïõ Óáââßäç íá åðåíäýóåé 10.000.000 åõñþ ãéá íá áðïêôÞóåé ôï 51% ìéáò åëëçíéêÞò Ð.Á.Å., ÷ùñßò íá õðïëïãßæïíôáé ôá õðüëïéðá äåêÜäåò åêáôïììýñéá ðïõ èá ÷ñåéáóèïýí ãéá ôçí åîõãßáíóç ôçò ïìÜäïò;

ÔÝëïò, ðïéá ìýãá ôóå-ôóå ìðïñåß íá ôóéìðÞóåé Ýíáí å÷Ýöñïíá Üíèñùðï, üóï íïóôáëãßá êáé íá Ý÷åé ðñïò ôçí ðáôñßäá ôïõ, üóï ðÜèïò êáé íá Ý÷åé ðñïò ôçí óôñïããõëÞ ìðÜëá, þóôå íá áó÷ïëçèåß ìå ôïí áããåëéêÜ ðëáóìÝíï êüóìï ôïõ åã÷þñéïõ ðïäïóöáßñïõ; Áóöáëþò êáé üëá ôá áíùôÝñù åñùôÞìáôá åßíáé õðïâïëéìéáßá. ¼ðùò õðïâïëéìéáßïé åßíáé üóïé áìöéóâçôïýí ôçí ìïíáäéêÞ åðÝíäõóç ðïõ Ýãéíå óôï ÷þñï ôïõ åëëçíéêïý áèëçôéóìïý áðü ôüôå ðïõ ï ÂáããÝëçò ÌáñéíÜêçò áãüñáóå ôïí Ïëõìðéáêü. ÅÜí äéáâÜóåé êáíåßò ôï âéïãñáöéêü ôïõ íÝïõ éäéïêôÞôç ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. èá áíôéëçöèåß üôé Ý÷ïõìå íá êÜíïõìå ìå ìßá áñ÷åôõðéêÞ success story. Ï ÉâÜí Óáââßäçò îåêßíçóå óôá ôÝëç ôçò äåêáåôßáò ôïõ 70 ôçí åðáããåëìáôéêÞ ôïõ äñáóôçñéüôçôá ùò áðëüò åñãÜôçò êáé óå ëßãá ÷ñüíéá Ýãéíå õðïäéåõèõíôÞò ôïõ êñáôéêïý ôüôå åñãïóôáóßïõ, üðïõ áðáó÷ïëåßôï. Ç ðôþóç ôïõ Êïììïõíéóìïý áðïãåßùóå ôçí åðé÷åéñçìáôéêÞ êáé ðïëéôéêÞ ôïõ êáñéÝñá ìå ôá áðïôåëÝóìáôá ðïõ üëïé ãíùñßæïõìå. Óå ìéá ÷þñá üðïõ ï áìåñéêáíéêüò ðáñÜãùí åßíáé éó÷õñüò, ç åìöÜíéóç åíüò éó÷õñïý ðáßêôç áðü ôçí “ÌçôÝñá Ñùóßá”, áíáêáôåýåé ôçí ôñÜðïõëá. Ôï åñþôçìá ãéá ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. , óôïõò ïðïßïõò óõãêáôáëÝãïìáé, åßíáé êïñíçëéáêü : ôé ðñïôéìÜìå, Ýíáí Üöáíôï ðñßãêéðá áðü ôçí ÓáïõäéêÞ Áñáâßá Þ Ýíáí ïñáôü ex deus machima, áðü ìç÷áíÞò èåü, áðü ôïí Ðüíôï;

Õ.Ã.
Åðß ôïõ ðéåóôçñßïõ. Ôï Paokmania.gr åðáíÞëèå ìå Ýíá åãêùìéáóôéêü êýñéï Üñèñï ãéá ôïí ÉâÜí Óáââßäç ìå ôçí õðïãñáöÞ rainmaker. Ãéþñãï åóý åßóáé;

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=216618

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #44 on: August 15, 2012, 09:14:09 »
Ζαμπούνης, παοκμανια, όλα τα μαχίμια μαζί μιλάνε για τον ΠΑΟΚ.... Άντε ρε τραβάτε από δω να πούμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #45 on: August 15, 2012, 15:11:44 »
Το παοκμανια επιτυγχάνει πάντως το σκοπό του και προωθεί δημοσιογράφους.

Κάποιος να του πει ότι αυτά τα 10 εκατομμύρια θα πάνε στην τακτοποίηση του χρέους (υποτίθεται), δεν είναι χωριστά. Με μια καλή εφάπαξ καταβολή θεωρητικά ίσως καταφέρουμε να αποφύγουμε το καθεστώς δόσεων. Γι' αυτό θα χρειαστεί καλή διαπραγμάτευση και όχι του τύπου "μην τα πιέσουμε τώρα τα παιδιά που ζορίζονται" της προηγούμενης διοίκησης.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #46 on: August 17, 2012, 09:22:30 »
"Να γιατί πήρα τον ΠΑΟΚ"

O Iβάν Σαββίδης εξηγεί γιατί έγινε αφεντικό στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση που ανάρτησε στην προσωπική ιστοσελίδα του "savvidi.ru" την Πέμπτη 16 Αυγούστου:

"Ο Ιβάν Σαββίδης για την απόκτηση του ελληνικού συλλόγου ΠΑΟΚ (σ.σ. ο τίτλος στη σχετική γραπτή δήλωση)

Παρακολουθούσαμε στενά την περίπτωση του ΠΑΟΚ από το 2006 και το ενδιαφέρον μας εκφράστηκε σε διάφορες χρονικές περιόδους. Η επιθυμία μου να είμαι κοντά σ' αυτό τον σύλλογο "ακουμπά" στο όνομά του. Ιδρύθηκε το 1926 από Έλληνες πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια του δεύτερου ελληνοτουρκικού πολέμου. Σ' αυτή την φρικτή περίοδο, άνθρωποι που έμειναν χωρίς τίποτα, πήραν μία γενναία απόφαση και συσπειρώθηκαν γύρω από την ιδέα της ειρήνης και του αθλητισμού,

Σήμερα, ανάμεσα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, βρίσκονται περίπου ένα εκατομμύριο Πόντιοι Έλληνες της προσφυγιάς και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που μιλάνε ρώσικα και ένας τεράστιος αριθμός Ελλήνων από όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με σημερινές ανεπίσημες μετρήσεις, περισσότεροι από εκατό χιλιάδες Έλληνες που μιλάνε ρώσικα, θεωρούν τον εαυτό τους στενά συνδεδεμένο με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο ΠΑΟΚ.

Σε μία κατάσταση όπου η κρίση επηρέασε όλες σχεδόν τις πτυχές της Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα όρια της επιβίωσης. Θα μπορούσα απλά να παρατηρώ όσα γίνονται στον σύλλογο; Νομίζω πως όχι. Και πήρα μια απόφαση: Ο σύλλογος που κουβαλάει την κληρονομιά της Κωνσταντινούπολης και βρίσκεται πνευματικά κοντά σε εμένα προσωπικά και σε χιλιάδες Έλληνες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, πρέπει να ζήσει. Αν είναι να σωθεί κάτι και θα σωθεί, αυτό πρέπει να είναι κάτι που συμβολίζει την ενότητα των δυνάμεων που ενδιαφέρονται για την επιβίωση της Ελλάδας.

Αντιλαμβανόμενος πως σήμερα οι Έλληνες βιώνουν μία κρίση εξαιτίας κάποιων αντικειμενικών αιτιών και η Ελλάδα έχει μεγάλη επιρροή σε Ευρώπη και Αμερική, εμείς μπορούμε να προσφέρουμε σαν μία επιλογή την Σοβιετική ιδεολογία που είναι κοντά στη δική μου γενιά, για παράδειγμα στα σπορ. Και για μένα, έναν επιχειρηματία στη Ρωσία, είναι σημαντικό να υπάρχει ενότητα μεταξύ των δύο κρατών σε διαφορετικά επίπεδα. Μπορούμε να δεσμευτούμε για αυτή την ενότητα στον επιχειρηματικό τομέα, στις κοινωνικές δραστηριότητές μας και στα σπορ.

Είμαι πεπεισμένος πως θα είμαστε ενωμένοι. Σήμερα οι δραστηριότητες στα σπορ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μέρος μίας εξωτερικής πολιτικής. Έτσι, η επένδυση σε μία ποδοσφαιρική ομάδα θα ενισχύσει οικονομικά και πολιτικά τις σχέσεις με την Ελλάδα. Αυτός είναι ένας ακόμα επιπλέον λόγος. Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες πρέπει να χρησιμοποιηθούν σαν ένα εργαλείο επιρροής. Νομίζω πως αυτή η χώρα μπορεί και πρέπει να βγει νικήτρια.

Ο κύριος και αντικειμενικός μας όμως στόχος, που υπήρχε και πριν από εμάς, είναι η σωτηρία του ΠΑΟΚ. Οι καλύτερες παραδόσεις αυτού του συλλόγου πρέπει να αναγεννηθούν, να δυναμώσουν και να οχυρωθούν. Και αν μ' αυτές τις παραδόσεις μπορούμε να φέρουμε και κάτι καινούριο και ενδιαφέρον, αυτό θα με κάνει πολύ χαρούμενο.

Γιατί κράτησαν τόσο καιρό οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ΠΑΟΚ; Θα είμαι ειλικρινής. Συγκεκριμένοι άνθρωποι ήθελαν από εμάς να δώσουμε λεφτά στους κατόχους των μετοχών. Θέσαμε έναν διαφορετικό στόχο και κύρια απαίτησή μας ήταν τα χρήματα να πάνε στον σύλλογο. Έτσι, όλα τα χρήματα θα καταλήξουν στα ταμεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου και όχι στους μετόχους".

http://www.sportdog.gr/article/120714/na-giati-pira-ton-paok

ωραία... 2 πράγματα καταλαβαίνω:
1. κάποιο μουνί ήθελε να βγάλει λεφτά από κάτι που είχε στα χέρια του για το οποίο δεν πλήρωσε ποτέ (ονόματα θα μάθουμε ή μπα;)
2..... τη βλέπω τη δουλειά να μας βομβαρδίζουν οι Αμερικάνοι. :'( :'( :'(

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #47 on: August 17, 2012, 09:51:41 »
Καταλαβαίνουμε πως ο κύριος λόγος της αγοράς είναι :
1. Συναισθηματικός και
2. Μία προσπάθεια να μπουν μέσω του ΠΑΟΚ Ρώσοι επιχειρηματίες σε μία Νατοϊκή (τρομάρα μας!) χώρα.

Το πρώτο για μένα είναι πολύ θετικό μιας και θεωρώ πως θα ταυτίζετε αρκετά με τις οπαδικές μας απόψεις ο Σαββίδης.. . . Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση.

Το δεύτερο επίσης μ αρέσει γιατί προσωπικά ποτέ δεν γούσταρα τα αμερικανάκια και τα σκυλιά τους.

Τέλος, ένα τρίτο που βγαίνει από τα παραπάνω το οποίο είναι και θετικό αλλά και αρνητικό είναι πως κάποιοι ήθελαν να βγάλουν λεφτά.

Αρνητικό γιατί κάποια λαμόγια που κάποιοι τα χειροκροτάν, έδειξαν στον Σαββίδη πως ο σκοπός τους είναι η μαρμίτα και όχι ο ΠΑΟΚ.

Θετικό γιατί :
1. Τους έμαθε και
2. Δεν μάσησε και δεν τους έκανε την χάρη.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #48 on: August 17, 2012, 10:36:10 »
Οσον αφορα, το αντιτιμο, που ζητησαν καποιοι, νομιζω οτι πρεπει να ανατρεξουμε στην περιοδο Γουμενου. Μην ξεχναμε οτι μεχρι και προχθες μεγαλομετοχος της ομαδας ηταν ο Παγωνης. Οι υπολοιπες  μετοχες ηταν με ανεκλητο πληρεξουσιο, οποτε δεν μπορουσαν να τις πουλησουν. Αν και μπορω να φανταστω, καποιους να ζητανε τα λεφτα που εβαλαν σε προηγουμενες ΑΜΚ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #49 on: August 17, 2012, 10:41:09 »
Το δεύτερο επίσης μ αρέσει γιατί προσωπικά ποτέ δεν γούσταρα τα αμερικανάκια και τα σκυλιά τους.
ενώ αν είναι ρωσάκια με τις αρκούδες τους  ε;
έλα ρε alexisv. δυτικό κεφάλαιο, ρώσσικο κεφάλαιο, γύφτικο κεφάλαιο... από όπου και να είναι έρχεται με την ανάλογη καταπίεση.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #50 on: August 17, 2012, 10:43:24 »
Αν και μπορω να φανταστω, καποιους να ζητανε τα λεφτα που εβαλαν σε προηγουμενες ΑΜΚ.

Λες; Που να απευθυνθω;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #51 on: August 17, 2012, 10:50:38 »
φύγαν ένα σορό παίχτες, ήρθαν άρον άρον κάτι ισπανoβραζιλιανοιρλανδοί και καπάκι "παίρνει" την ομάδα....
πολύ συναίσθημα, τι να πω ! ρε δεν γαμιόμαστε !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #52 on: August 17, 2012, 11:13:40 »
Αν και μπορω να φανταστω, καποιους να ζητανε τα λεφτα που εβαλαν σε προηγουμενες ΑΜΚ.

Λες; Που να απευθυνθω;

Μακαρι να ηξερα! Παντως με το φιασκο Φλωριδη, ο Σαχπα εβαλε 1εκ. Θεωρω λογικο απο την πλευρα του, να ζητουσε λεφτα για τις μετοχες..αφου πλεον δεν θα εχει τον παραμικρο λογο στα τεκτενομενα της ΠΑΕ. Δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο, μια υποθεση κανω.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: August 17, 2012, 11:15:35 »
δε μου γεμιζει το ματι ο σαββιδης.
εγω θελω να κανει την ομαδα μεγαλη σεβομενος τις αρχες της κα ιτου κοσμου της...
αν το καταφερει θα ναι πρωτος μαγκας...
το οτι αφησε συντριμμια στο ροστοφ με απασχολει τον εγκεφαλο εντονα...εδω δεν ειναι ροστοφ σαβιντι

αν θελει να κανει μπιζνες ας κανει, ας αφησει το ΠΑΟΚ ομως μακρια απο το παιχνιδι του....ακομη και οτι δε μιλησε στο κοσμο ακομη μου φαινεται χοντραδα, τι σαιτ δηλωσει και μαλακιες ειναι αυτα...τεσπα....αναμονη και κρινω απο τα εργα του...

επειδη ειναι ρωσος ή αμερικανος δε μου λεει κατι...προφανως θα πολεμηθει απο ντοπια συμφεροντα και το ξερει οποτε αγορασε επιρροη ηδη
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #54 on: August 17, 2012, 11:19:27 »
και εγω τζορτζι υποθεση κανω οτι του ζηταγανε λεφτα ο ζαγορακης με τον σαλπιγγιδη με την ιδια αιτιολογια με την δικη σου(παιρνω σαν δεδομενο οτι ο κοντος συμμετειχε στις ΑΜΚ σαν ΠΑΟΚτσακι που ειναι)

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #55 on: August 17, 2012, 13:13:34 »
εκεινο το νιμου τη ρουσλανα που την λεει και η μαρια την εχει δει κανεις?
βαλτε καμια φωτο να ξερουμε τους ανθρωπους που εχουμε στην δοιηκηση
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #56 on: August 17, 2012, 13:42:39 »
Παλι μουνι θα κανει κουμαντο; Δε μας εφτανε ο θοδωρας;
Στον κοσμο αλλος κανενας

than_4

• Guest
« Reply #57 on: August 17, 2012, 15:54:14 »
Μήνυμα του κ. Ιβάν Σαββίδη προς τους φιλάθλους της ομάδας

Στην παρακάτω δήλωση - μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προχώρησε σήμερα ο κ. Ιβάν Σαββίδης:
«Μια εξαετής ιστορία για την απόκτηση του ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώθηκε. Αγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο του 51 % της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία έχουν ήδη πολύ μακρά ιστορία.
Θα θέλαμε όσο το δυνατόν γρηγορότερο να αναλυθούν και να μελετηθούν όλα τα βάρη και οι διεκδικήσεις έναντι της ομάδας, να σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα άρσης αυτών των προβλημάτων και μέχρι να μελετηθούν και να αρθούν, να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι η ομάδα να μείνει τελείως καθαρή από επιβαρύνσεις θα ήταν μάλλον πρόωρο να μιλήσουμε για μεγάλη στρατηγική.
Ομως ένα θέλω να πω: ότι η ομάδα δεν αγοράστηκε για να συνεχίσει να ζει τόσο άσχημα, όσο ζούσε μέχρι σήμερα. Οι καλύτερες παραδόσεις της ομάδας θα ξαναγεννηθούν, θα ενισχυθούν και θα εδραιωθούν και αν καταφέρουμε σ' αυτές τις καλύτερες παραδόσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ να προσθέσουμε κάτι νέο και ενδιαφέρον θα είμαι πραγματικά ευτυχής.
Υπολογίζω πολύ ότι οι φίλαθλοι θα είναι υπομονετικοί μαζί μας, θα μας βοηθήσουν όσο γίνεται γρηγορότερα να προσαρμοστούμε στο νέο περιβάλλον, στα νέα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και από κοινού μπορούμε και θα θέσουμε μάλλον πολύ σοβαρούς στόχους.
Θέλω να πω ότι δεν διαφέρουν οι προσεγγίσεις μου σε τίποτα σε σχέση με το πώς ήταν αυτές πριν και πώς είναι σήμερα. Για μένα δεν υπάρχει στόχος να είμαι δεύτερος. Η ζωή θα δείξει βέβαια τί θα πετύχουμε, αλλά ο στόχος υπάρχει. Οι προερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου.  Αυτό και θα επιδιώξουμε, ξέρουμε τί δουλειά πρέπει να γίνει και υπολογίζω πολύ στην υποστήριξη των πιστών στον ΠΑΟΚ φιλάθλων. Και μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα την παρουσία τους δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, την ανάσα τους θα έλεγα και τους είμαι γι' αυτό πολύ ευγνώμων.
Είμαι ευγνώμων γιατί τελεσιγραφικά σχεδόν απαιτούσαν ότι ο Σαββίδης δεν πρέπει να φύγει από εδώ χωρίς να πάρει τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε πριν από έξι χρόνια. Είμαι επίσης ευγνώμων και για τις σημερινές τους επιθυμίες και προσδοκίες και θέλω πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε αυτές. Δεν θέλουμε άλλες μεγάλες απογοητεύσεις. Κι από την πλευρά μου, εγώ και η ομάδα μου θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε αυτές τις προσδοκίες.
Ποια μπορεί να είναι η κατάληξη; Νομίζω ότι θα πετύχουμε μια καλή υποδομή, μια σειρά από στόχους, μια φυσιολογική διαχείριση, είναι απολύτως επιτεύξιμοι στόχοι. Και σε συνεργασία με τους φιλάθλους μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ατμόσφαιρα και όχι τόσο να δημιουργήσουμε, αλλά να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση της καλής ατμόσφαιρας και να βγούμε σε επίπεδα σοβαρού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Μπορεί να ξεκινήσει η στενή συνεργασία με ρωσικές ποδοσφαιρικές ομάδες, ειδικά οι ανταλλαγές. Σήμερα θα ήθελα να δω στις φανέλες του ΠΑΟΚ κάποιες σοβαρές ρωσικές εταιρείες και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ και είναι κι αυτό ένα από τα στοιχεία της στρατηγικής μου.
Συνολικά θέλω να πω ότι ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, καθώς είμαι κι ο ίδιος οπαδός της ομάδας του ΠΑΟΚ, μάλιστα αυτό το κασκόλ το 2006, όταν οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, ένας οπαδός μου το φόρεσε και μου είπε να το κρατήσω ως αναμνηστικό και να λοιπόν, φυσικά το φοράω και το κράτησα.
Για μένα ήταν κάτι πολύ συμβολικό, γιατί αισθάνθηκα όχι τη θέρμη του ενός μεμονωμένου οπαδού, αλλά το πάθος αυτής της στρατιάς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Και θέλω να πω ότι όπως εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η ομάδα είναι «θρησκεία», έτσι κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση».

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=174Q892UR&extLang=

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #58 on: August 17, 2012, 16:53:53 »
Παρα πολυ σοβαρες ανακοινωσεις. Η πρωτη λιγο με ξενισε αν κ εκτιμησα την ειλικρινεια, γ δευτερη ηταν πιο κοντα στα θελω του μεσου οπαδου αλλα εξισου μετρημενη. Η 2η πΑραγραφος της 2ης ανακοινωσης ειναι συγκλονιστικη στα εμπειρα ματια. Μια παραγραφος μια προταση που εν ολοιγις εκφραζει τον πρωτο κανονα του μαρκετινγκ, πρωτα θα μαθω με τι εχω να κανω, θα το αξιολογισω, θα το κρινω κ πειτα θα χαραξω στρατηγικη.
Θελω να πιστευω οτι οσο δειχνει αυτο το προσωπο θα στηριχτει, εχω εμπιστοσυνη οτι μολις σκασουν οι πρωτες μυγες που μοιρισαν το σκατο ο Κονταραεφ κ η. ... Μαρια θα γελασουν μεσα στα μουτρα τους.
Προσωπικα θα περιμενα μια κινηση εντυπωσιασμου μεχρι το την εναρξη του πρωταθληματος ειτε προκειται για οργανωτικο η αγωνιστικο θεμα, αν κ απο οσο τον εχω ψυχολογησει οτι κανει το κανει μετα απο πολυ σκεψη
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #59 on: August 17, 2012, 17:04:27 »
Κίνηση εντυπωσιασμού κάνουν αυτοί που δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!