Rab, τελείως άσχετα με στρατούληδες και κόμματα, σόρυ αλλά για ακόμα μια φορά ακούω να αναπαράγεις την προπαγάνδα των πιο μαύρων κύκλων του νεοφιλελευθερισμού ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και όχι μόνο στην ελλάδα, τύφλα να χει η τρέμη και ο αλαφούζος. Ξέρω, θα μου πεις πάλι για ταμπέλες και τα γνωστά, αλλά το βρίσκω προσβλητικό από ένα σημείο και μετά να μας κοροϊδεύεις μες στα μούτρα μας. Και οι αγαπημένες λέξεις πάντα, "λαϊκισμός" και "λαϊκιστής".
Τα μισά από αυτά που λες είναι αυθαίρετα δικά σου συμπεράσματα και κλασικό κλείσιμο "έξοδος από ευρώ=χρεοκοπία". Σόρυ, αλλά λάθος πόρτα χτυπάς για καταστροφολογία και εκφοβισμό.
Για να μην το κουράζω ξανά, να πω ότι με καλύπτει σχεδόν σε όλα ο kriti (αν εξαιρέσουμε την προπαγάνδα του για τον άνθρωπο-νυχτερίδα) και να προσθέσω μόνο το εξής: αυτό που ξέρω είναι ότι οι ίδιοι οι τραπεζίτες ζητάνε (επιβάλλουν μάλλον) κρατικοποίηση όταν στριμωχτούν. Είπαμε, στα κέρδη μάγκες, στη χασούρα πληρώστε μαλάκες. Οι τράπεζες ούτως ή άλλως τα χρήματα των καταθετών χρησιμοποιούν και όταν δεν φτάνουν αυτά, τα χρήματα των φορολογουμένων για να τους σώσουν. Και ξανά ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Εσύ επιμένεις να προσπαθείς να κάνεις μια ανάλυση τοπική, σαν να φταίνε τα πρόσωπα και όχι ο μηχανισμός.
Για τις επενδύσεις, είναι ένα τεράστιο παραμύθι, οι όποιες επενδύσεις από εδώ και πέρα όπως τα έκαναν με το μνημόνιο, θα έχουν καθαρά χαρακτήρα πλιάτσικου. Δεν θυμάμαι πολλές επενδύσεις όπως τις περιγράφεις εσύ τις τελευταίες δεκαετίες.
Αυτά γιατί έχω κουραστεί με την ιστορία.
Προτείνω μια φορά να μας πεις εσύ μια λύση εφικτή, απλά και ρεαλιστικά πράγματα. Πες μας εσύ σε ποιο αεροπλάνο να μπούμε, προσωπικά ξέρεις ότι δεν μπαίνω σε κανένα. Πάντως ούτε στο αεροπλάνο του ιδιωτικού νερού, ρεύματος κτλ θέλω να μπω προσωπικά. Ούτε στο αεροπλάνο του δντ που εσύ γουστάρεις και της κινεζοποίησης θέλω να μπω επειδή θέλησαν οι τραπεζίτες να κάνουν τη μπανανία πειραματόζωο για την επόμενη παγκόσμια επίθεσή τους
Ελένη, δεν απαντάς σε τίποτα από τα γραφόμενά μου (θα μπορούσες ας πούμε να αρχίσεις με τις σχέσεις των αντισυστημικών με την ευπ και την αστυνομία), οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί με κάνεις παράθεση.
Εκτός από την πρώτη παράγραφο που με έκανε να νιώσω μια τεράστια συγκίνηση για την φουκαριάρα την τσαρική οικογένεια (αν και οι πηγές σου είναι εμφανώς ακροδεξιές), τα υπόλοιπα είναι άρες μάρες. Ο φασισμός δεν είναι άλλη μια ιδεολογία όπως οι άλλες, είναι μια ιδεολογία που επιθυμεί την εξόντωση όλων των άλλων.