Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 180337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απέχουν έτη φωτός οι γνώμες μας αλλά ελπίζω ότι θα έχεις δίκιο καθώς πιστεύω ότι το ΟΧΙ θα βγει. Θεωρώ πως θα γίνουμε αναπτυσσόμενη χώρα σύντομα αν βγει το ΟΧΙ, αλλα ελπίζω να έχεις δίκιο. Θα μπορούσα να κάθομαι ώρες να γράφω γιατί νομίζω πως όλα όσα λες είναι λάθος αλλά δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε τέτοια ώρα την κουβέντα γιατί διαφωνώ μέχρι και στις τελείες σε αυτά που έγραψες. Ειλικρινά το ελπίζω, προσωπικά ίσως και να με βολεύει το ΟΧΙ και η δραχμή γιατί έχω μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό σε λίρες και δολάρια που η αξία τους θα πολλαπλασιαστεί αλλά για τη χώρα αυτή καθ αυτή πιστεύω πως το ΝΑΙ θα είναι λιγότερο καταστροφικό μακροπρόθεσμα από το ΟΧΙ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Γιατι πέφτετε στη λούμπα ΟΧΙ=έξοδος απο το ευρώ την ευρωζώνη κομήτες και καταποντισμοί. Αυτο λεει το δημοψήφισμα; Το διαβάσατε;

Εχουμε και θέσεις οπαδών. ΠΑΟΚ και νούμια βγάλανε ανακοίνωση υπέρ του ΟΧΙ. Αλαφούζος ΣΚΑΙ, Μαρινάκης μεσω Πειραιά υπέρ του ΝΑΙ. Σαββίδης ουδέτερος με τάσεις προς ΟΧΙ. Φυςικα επιςήμως βάζελοι και γαυροι σιωπούν.

Διάλεξε στρατόπεδο...

Offline Geo

• Αλλαγή
Μπουτάρης: Αν οι Ευρωπαίοι ήθελαν να μας καταστρέψουν γιατί μας έδωσαν 250 δισ;

1) Μην χρησιμοποιείς τη λέξη Ευρωπαίοι...αλλά...Δανειστές

2) ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ.....

ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ.....ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ....

..... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΠΡΙΝ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ....

..... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ....ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ....

..... κ.ο.κ.....

Και πες μας ρε Μπουτάρη οι λαοί της Ευρώπης τι έχουν κερδίσει από αυτά τα δανεικά στην Ελλάδα?
ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ της κάθε τρόϊκας και το σκύψιμο στα τέσσερα?
Ελα τώρα....ρώτα εναν ιταλό, ιρλανδό, ισπανό, πορτογάλο.....ανεπτυγμένο φουλ στα τέσσερα....

Τι δεν καταλαβαίνεις...είσαι και Δήμαρχος ανεξάρτητος ντε!, με το άσπρο κουτάκι δίπλα....

ΥΓ. Πέμπτη, 2 Ιουλίου , 201523:55 μμ
Υπέρ μεγάλης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους το ΔΝΤ
...... άρα δεν είναι βιώσιμο το γαμημένο.... ΣΩΣΤΑ?

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
Να μάθετε να σέβεστε τη δημοκρατία και την άποψη των άλλων. Έχω ζήσει σε 4 χώρες έξω τα τελευταία 12 χρόνια, αυτό το έκτρωμα του να χαρακτηρίζεται ρουφιάνος, προδότης, δούλος, προσκυνημένος όποιος έχει διαφορετική άποψη δε το έχω δει πουθενά. Μεγάλη κωλοράτσα είμαστε. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράσει στην κάλπη. Ψηφίζω ΝΑΙ για κάποιους πολύ συγκεκριμένους λόγους και θεωρώ τον εαυτό μου επαρκέστατα μορφωμένο και με επαρκέστατη κρίση ώστε να πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο για τη χώρα και την οικογένεια μου. Διαφωνείτε; Να κάνουμε κουβέντα μπας και μάθω και μάθετε κι εσείς από μένα.
Υστερικές διαφωνίες, αφορισμοί, νταβατζηλίκια και μπινελίκια αλλού. Ξύδι

Μπορει να εχεις 100 πτυχια και να εχεις ζησει και σε 200 χωρες και να παραμενεις μπαγλαμας η να εχεις γινει και χειροτερος μαλακας.
Και ο γαπ και ο τζημερος και πολλοι αλλοι, πολυπτυχιουχοι και πολυταξιδεμενοι ειναι...
Τωρα εσυ μπορει και να καμαρωνεις με τους παραπανω, δεν ξερω ειλικρινα...
Δε λεει τιποτα.
Η μορφωση, με την κριση, το μυαλο και την ψυχη δεν εχουνε καμμια σχεση.
Στις πιο πολλες χωρες που "ταξιδεψες" η ταξιδεψες, η δεν "ταξιδεψες" η δεν ταξιδεψες, τους ρουφιανους, τους γερμανοτσολιαδες, τους προσκυνημενους και τους προδοτες, απλα τους εκτελεσαν.
Εδω, με τον εμφυλιο, οχι απλα τη γλυτωσαν, αλλα κυβερνουν, εξουσιαζουν, πλουτιζουν και διαμορφωνουν συνειδησεις και αποψεις απο τοτε...
Σαν να μην περασε μια μερα.
Αυτοι και οι απογονοι/πουτανοσπερματα τους.
Αν με το ναι πιστευεις οτι κανεις το καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου, "συγχαρητηρια", μαγκια σου και καμαρι σου.
Παραπαει ομως να ψαχνεις και για σεβασμο...Ξεφευγεις και προκαλεις μαζι...
Τι να μαθεις και τι να μαθουμε μετα απο 5 χρονια...
Οτι καταλαβες, καταλαβες...
Κανεις δε θα σου αλλαξει γνωμη και αφου ειναι το συμφερον το προσωπικο σου και της οικογενειας σου εληξε εδω η κουβεντα.
Τα της χωρας και τα ρεστα αστα, η τραβα πες τα αλλου...
Εννοειται οτι δεν μπαινω σε διαλογο και τριπακι για τα αυτονοητα.
Οι "υστερικες διαφωνιες", οι "αφορισμοι", τα "μπινελικια" και τα "νταβατζηλικια" ειναι μονο στο κεφαλι σου Γιαγκο Δρακο...
Περιγραφη πραγματικοτητας ("ακραια" αποψη για σενα που (δεν εχεις φαει στη ζωη σου μισο δακρυγονο...) ειναι απο καποιον/οποιον που μπορει και να εχει περισσοτερα πτυχια και να εχει ζησει και σε περισσοτερες χωρες απο σενα, αφου ετσι το μετρας το εργο...
(Μεταξυ μας και ελπιζω να την καταλαβεις, στ'αρχιδια μας που εζησες και ποσα πτυχια εχεις....τιποτα δε λεει ρε μπουφο, εκτος απο το ποσο βλαχαδερο εισαι στο μυαλο, αν το διατρανωνεις σε ενα ιντερνετοφορουμ...και οπως λενε και οι κινεζοι, παντα υπαρχει ενα ψηλοτερο βουνο...).
Μπορεις φυσικα ελευθερα να εκφρασεις την γνωμη σου στην καλπη και να εχεις την αποψη σου, πραγμα που οι πολυαγαπημενοι σου σωτηρες ΔΕΝ επετρεψαν και ΔΕΝ θα επιτρεψουν ΠΟΤΕ.
Σε πανεθνικο δικτυο παπαγαλιζεται το μπλα-μπλα και ο προλογος σου...
Μας εχει ζαλισει τα αρχιδια η πουστοπροπαγανδα σας.
Χορτασαμε εχεφρονες νεοφιλελεδες "ευρωπεους" και "ευρωπαιστες" σωτηρες.
Δεν θα σου ευχηθω φυσικα να καταληξεις σε καποιο συσσιτιο, ουτε να χασεις καναν δικο σου απο τα "πιστευω" σου.
Αλλα αφου εισαι τοσο "πολυταξιδεμενος" θα επρεπε ηδη να εχεις κανει και ενα τουρ σε καποιες απο τις "γαιες των κολασμενων" μπας και ξυπνησεις.
Αντι να σκυψεις το κεφαλι απο τσιπα, αφου για σενα ειναι επωφελη τα μνημονια, ψαχνεσαι κιολας και θες και διαλογο/"διαλογο".
Αντι να ειστε κρυμμενοι το παιζετε και ιστορια.
Το εκτρωμα του να διαλυεται ενας λαος τοσο γρηγορα και τοσο βιαια ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ στα "ταξιδια"/ταξιδια σου και στην παγκοσμια ιστορια, που σκατα εχει ξανασυμβει εκτος απο απο περιοδο πολεμου?
Τοσα μετρα μαζεμενα και τετοιο πειραματοζωο, ΠΟΥ ΡΕ?
Θυμηθηκατε και μαθατε την δημοκρατια μετα απο 5 χρονια και σας τρομαζουν αυτο που καταλαβαν και ξερουν ολοι για την παστα και τη ρατσα σας.
Σας χαλαει που σας πηρε χαμπαρι ολος ο ντουνιας και σας αποκαλει οπως σας αρμοζει.
Ρουφιανοι, ραγιαδες και τα ρεστα...
Κωλορατσα του κερατα. Ακριβως. Αυτο ειστε.
Μας κανετε ρεζιλι σε ολα τα μηκη και τα πλατη του πλανητη.
Νομιζουν οτι ειμαστε ρουφιανακια και ραγιαδακια σαν και σας.
Και ξες γιατι?
Γιατι ακομα και τωρα υπαρχετε και σας δινουμε και λογο και μας κανετε και μαθηματα "δημοκρατιας"...
Τραβα να πεις το ποιημα σου και οι λοιποι τις συνωμοταξιας σου, στις οικογενειες αυτων που αυτοκτονησαν, αυτων που καηκαν απο τα μαγκαλια, αυτων που ζουσανε χωρις ρευμα, αυτων που δεν ειχανε και δεν εχουνε ψωμι και γαλα για το παιδι τους, αυτων που μεταναστευσαν γιατι δεν ειχαν αλλη επιλογη και σε αυτους που ζουσανε και ζουνε απο τα συσσιτια...
Σε αυτους που απολυθηκαν, σε αυτους που εκλεισαν τα μαγαζια τους, σε αυτους που χρωστανε τεβε και της μιχαλους...
Καταλαβαινεις τι σε γραφω και γιατι συζηταμε μαλακα συγκεκριμενε και καθε μαλακα?
Αντε μαλακα και καθε μαλακα.
ΕΓΩ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΔΟΥΛΟΒΟΛΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
Πες καλα το ποιημα σου, αλλα στους αλλους.
Οργη λεγεται αυτο που εσυ το βλεπεις "υστερια", "πολυταξιδεμενε" και "κοσμοπολιτη" μπουλη μου...
Το τι θα "μαθουμε" η "δεν θα μαθουμε" αλλου τσακαλακο...
Εδω δεν περναει.
Την "αποψη" των μνημονιακων και των ναιναικων καλα που εμφανιστηκες εσυ για να την ακουσουμε/μαθουμε..
Χρονια τωρα η ιδια παραμυθα και αυτην την βδομαδα ξεκωλιαστηκατε...
ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Και καθε αξιοπρεπης ανθρωπος που ξερει ακομα που ειναι τα μυαλα και τα αρχιδια του.
Αλλο να συζητας, να ανταλασεις αποψεις και αλλο να προσπαθουνε να σε ψησουνε οτι ο βιαστης ειναι καλος και στον ακουμπαει γλυκα και απολαυσε το μωρε...
Απλα και ξεκαθαρα.
Ξυδι, μυδι, τ'αρχιδια του καραμπελα το μουνι της χαιδως και αλλες ιστοριες για βαρεμενα δουλακια που ψαχνονται για λογοπρο, προδερμ και κατανοηση.
Ζορισμενα, δεν τα φτανει η εστω αυτου του ειδους αμεση δημοκρατια που τα προσφερανε, δεν τη ζητησανε ποτε 40 χρονια, αλλα θελουνε τωρα και ζητω και μπραβο και αποδοχη στη δουλογκαυλιαση τους.
Ετσι τα μαθανε τα μμε, ξαφνικα φαγανε γυρισμα και τωρα τα κακοφαινεται...
Σε αλλη χωρα μπορει να ζουμε, αλλα οχι σε αλλο πλανητη.
Αντε ρε μαλακες εχετε το θρασος και να εμφανιζεστε και να λετε της ψωλης σας το χαβα...
Αντε μουνοσκυλα, μπαινουμε και εμεις στο τριπακι να σας σεβομαστε λογω δημοκρατιας και τα ρεστα...
Αντε κωλοπουστες, εχουνε διαλυθει οικογενειες, σπιτια, ζωες.

« Last Edit: July 03, 2015, 06:16:21 by Abaloutsake »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
1% μπροστα το ναι σε δημοσκοπηση σημερινη
κλαινε και τα σαπια κοκκαλα των φασιστων
10% αναποφασιστοι
Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΚΑΥΛΑ
ΟΧΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Abaloutsake Θεουλης!!!

:prosk:  :prosk:

Βαρκιζα τελος γαμιολες
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Abaloutsake,

Εντάξει, έβρισες, ξεθύμανες; Παρεμπιπτόντως η οθόνη μου δε ψαρώνει  :lol:
Δεν έκατσα φυσικά να διαβάσω όλο το παραλήρημα. Άσε που αν σου απαντήσω σε ανάλογο ύφος θα φάω μπαν οπότε δε λέει.
Το κύρηγμα κάντο εκεί που περνάει, όχι σε μένα. Δε μπορώ τους υστερικούς και τους φωνακλάδες (φαφλατάδες). Aν έχεις επί της ουσίας να πεις κάτι πες το, αλλιώς μη χαραμίζεις το χρόνο μου με ανούσια σεντόνια
« Last Edit: July 03, 2015, 12:51:38 by w|lD ShaRK »

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Τοποθέτηση Βρετανού δημοσιογράφου της Telegraph, του Jeremy Warner.

Η αρμοδιότητα της ΕΕ για αυτό το χάος είναι χωρίς αμφιβολία το "ΩΣ ΕΔΩ". Πέντε χρόνια κρίσης πρέπει να τελειώνουν με τους Έλληνες να βγαίνουν από το ευρώ και όταν έρθουν στα συγκαλά τους, ορίζοντας μια κυβέρνηση με στομάχι για επίπονες μεταρρυθμίσεις, φορολογική αλλαγή και νομισματική πειθαρχία.

και καπου εδω ερχομαστε εμεις και λεμε....
https://www.youtube.com/watch?v=4N3nvxI5py0
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Abaloutsake,

Εντάξει, έβρισες, ξεθύμανες; Παρεμπιπτόντως η οθόνη μου δε ψαρώνει  :lol:
Δεν έκατσα φυσικά να διαβάσω όλο το παραλήρημα. Άσε που αν σου απαντήσω σε ανάλογο ύφος θα φάω μπαν οπότε δε λέει.
Το κύρηγμα κάντο εκεί που περνάει, όχι σε μένα. Δε μπορώ τους υστερικούς και τους φωνακλάδες (φαφλατάδες). Aν έχεις επί της ουσίας να πεις κάτι πες το, αλλιώς μη χαραμίζεις το χρόνο μου με ανούσια σεντόνια

wild shar εντελως ηρεμα και φιλικα
δε σε παραξενευει που λενε ναι ο μαρινακης, ο αλαφουζος, η μιμη ντενιση τα καναλια η νδ το πασοκ ο γκλετσος ο νικοπολιδης ο ζαγορακης ο σακης ρουβας η μελετη και ξερω γω ποιος αλλος?
και οχι ολοι οι αλλοι?
δεν εχεις παρει γραμμη τι προπαγανδα βιωνουμε καθημερινα εδω? η δεν παρακολουθεις ελληνικα καναλια?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
To OXI το υποστηρίζουν και τα χρυσαύγουλα, τι να λέει; Σαφώς πάντως και δε παρακολουθώ Ελληνικά κανάλια. Δε μένω καν Ελλάδα, Αμερική μένω. Ήρθα Ελλάδα για διακοπές τώρα και δεν έχω καν τηλεόραση.
Κανένας Μαρινάκης και καμιά ΝΔ δε με "έπεισαν" για τίποτα. 33 χρονών είμαι, ποτέ δεν έχω ψηφίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έχω μια άποψη, πολύ εμπεριστατωμένη και που μπορώ και θέλω να την τεκμηριώσω. Προσπάθησα να κάνω μια συζήτηση και οι απαντήσεις που λαμβάνω είναι μουνόσκυλο και προσκυνημένε και κομματόσκυλο  ;D. Άρα δεν έχει κανένα νόημα. Ίσως και δικό μου λάθος όταν βλέπω ότι ένα μέσο είναι τόσο υπέρ μιας άποψης να έρχομαι να μιλήσω για την άλλη. Σα να πας στον ΣΚΑΙ (που επίσης δε βλέπω αλλά ξέρω ποιοι δουλεύουν εκεί) για να μιλήσεις για το ΟΧΙ  :lol:

Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτό, καλά έκανα και έγραφα σχεδον αποκλειστικά στα του ΠΑΟΚ και εκεί θα ξαναπεριοριστώ.

« Last Edit: July 03, 2015, 13:08:50 by w|lD ShaRK »

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Δε μένω καν Ελλάδα, Αμερική μένω.

:'( :'( :'( :'(

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Γιατί όπως είναι γνωστό όποιος δε μένει Ελλάδα απαγορεύεται να έχει άποψη για τη χώρα του και δεν ενδιαφέρεται για την οικογένεια του που μένει εδώ. Ωραία!

Offline tool4a

• Αλλαγή
Ειλικρινά το ελπίζω, προσωπικά ίσως και να με βολεύει το ΟΧΙ και η δραχμή γιατί έχω μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό σε λίρες και δολάρια που η αξία τους θα πολλαπλασιαστεί

MΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ  :'( :'( :'(
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Γιατί όπως είναι γνωστό όποιος δε μένει Ελλάδα απαγορεύεται να έχει άποψη για τη χώρα του και δεν ενδιαφέρεται για την οικογένεια του που μένει εδώ. Ωραία!

Μπορείς να έχεις όποια άποψη θες και να την εκφράζεις (άσχετα που τη δική σου εμπεριστατωμένη γνώμη δεν την έχεις πει ακόμα γιατί κλαίγεσαι ότι δεν έχει νόημα κλπ), όπως και οποιοσδήποτε χρήστης έχει το δικαίωμα να θεωρήσει αστείο το ότι κάποιος που ζει μόνιμα Αμερική αλλά νοιάζεται για την οικογένειά του που μένει στην Ελλάδα θα ψηφίσει ναι. Σε φόρουμ γράφουμε, γνώμες γράφονται, εσύ προς το παρόν δεν έχεις γράψει τίποτα, δεν διάβασες το σεντόνι του αμπαλουτσακέ που λέει πολύ σωστά πράγματα, και λες για ξύδια και κωλοράτσες. Ε μάντεψε.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει συζήτηση μετά τα "γαμώ το αίμα σου", "μουνόσκυλο" και "παλιόπουστα";  :lol:
Το σεντόνι του Αμπαλουτσακέ με βρίζει στο 70%, κάτσε εσύ νηφάλιος να διαβάσεις ένα κείμενο που σε βρίζει χυδαία επειδή λέει "σωστά πράγματα". Εσύ μπορεί να θεωρείς αστείο το ότι κάποιος που ζει Αμερική έχει άποψη, εγώ θεωρώ αστείο ότι το 90% των ψηφοφόρων γενικά δεν έχουν διαβάσει το κείμενο για το οποίο υποτίθεται ότι ψηφίζουν. Τεσπα, τελευταία ποστ αυτό, από Δευτέρα πάλι

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
18.30 σήμερα στο Gare Central των Βρυξελλών, διαδήλωση κατα του φόβου και του τρόμου.

ΟΧΙ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Καρχαρία, welcome to the internet, let me be your guide.

Γράφεις ότι θα ψηφίσεις "σαφώς ναι". Εγώ σκέφτηκα ΛΟΛ, δεν το έγραψα βέβαια, ο αμπαλουτσακέ έγραψε αυτό:

5 χρονια ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
5 χρονια στα τεσσερα.
Προπαγανδα, τρομοκρατια, αυτοκτονιες, ξυλο, δακρυγονα, συλληψεις, φτωχεια, ανεργια, συσσιτια, μεταναστευση.
Οταν ψηφιζοτανε τα μνημονια και τα μεσοπροθεσμα κανενας νταλκας και καουρα για την "διχονοια" και "να ειμαστε ολοι ενωμενοι" απο την ελιτ και τα φερεφωνα τους.
Τωρα, στα καγκελα τα μμε, συσσωμο το μπομπολισταν, το βαρδινογιαννεικο, ο πρεζεμπορας ο μαρινακης, οι μπογδανοπρετεντερηδες, το μητσοτακεικο, τα ποταμια, οι σημιτηδοκαραμανληδες, οι μπουμπουκοβοριδηδες, ο σεβ, η γσεε και ο λοιπος συρφετος/σκυλολοι, εχουνε κανει μουτζαχεντιν τα προβατα τους, που πετανε και ενα αφ'υψηλου "οχι στο διχασμο ρε μαλακες φτωχοι".

Ακριβώς από κάτω γράφει και ο (ωμπάνε) bane

ξεχασατε μωρε τα συσσιτια, τα δωρεαν λαχανικα ,τις ουρες στις λαικες ? οι ουρες στα ατμ σας πειραξανε? τα 120 ευρω? 120  θα ειναι ετσι και αλλοιως με ναι ,απλα χωρις στριμωγμα. σημερα εμαθα οτι προσαρτηθηκε παλι η ραφηνα στην ελλαδα. τι εγινε ? απο που τον ξεθαψαν αυτον? οσοι λετε υπερ του ναι, αισθανεστε ντροπη για μεγακ και σκαι? 1.500.000 ανεργοι ,10.000 αυτοκτονιες ,4.000.000 κατω απο το οριο της φτωχειας κανανε κανενα ρεπορταζ? ειπαμε σεβαστες ολες οι αποψεις αλλα να μην εχουμε μνημη χρυσοψαρου .

Και η εμπεριστατωμένη απάντησή σου σε αυτά είναι ότι ζεις μόνιμα Αμερική, έχεις πτυχία και αλλάζεις χώρα κάθε 3 χρόνια, νοιάζεσαι για την οικογένειά σου που είναι στην Ελλάδα άρα ΝΑΙ. Ε με αυτά που διαβάζουμε και ζούμε τις τελευταίες μέρες είναι λογικό ότι ίσως κάποιος ξεφύγει και προβεί σε χαρακτηρισμούς. Σε οπαδικό φόρουμ είσαι, όχι στη Σαράφογλου. Να μάθεις να σέβεσαι και τη δημοκρατία και την άποψη των άλλων που βρίζουν χυδαία, αυτοί δεν έχουν ψυχή; Και αν δε σε αρέσει, ξύδι  :'(

Offline bane

• Αλλαγή
ρε συ αφου ζεις αμερικη ξερεις τι εχει παιχτει τα τελευτια 6 χρονια εδω? στα μεταφερουν οι δικοι σου? μαγκια σου που εχεις φραγκα εξω αλλα εμεις που μειναμε εδω ζουμε εναν αργο θανατο. μηπως θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο και καλα γιατι κατι τετοιο μου βγαινει στα γραφομενα σου ,ελπιζω να κανω λαθος, οτι εχεις την μορφωση και την παιδεια και δεν ξερω εγω τι και ζεις εξω απλας ?αν ναι τοτε καλο ειναι να μην κριτικαρεις .αν ναι τοτε πραγματικα δεν θελουμε την αποψη σου γιατι απλα δεν στηριζεται σε βιωματα.εμας που μας γαμησανε τις ζωες εχουμε λυσσαξει καπως.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Από πού και ως πού θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο; 10 χρόνια πάλευα να μπω σε μια δουλειά που δουλεύω για το ακριβώς αντίθετο. Καμία σχέση...
Καμιά ακαδημαική μόρφωση και κανένα εισόδημα δε κάνει κάποιον ανώτερο