Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 180391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
γαμώ τα φασισταρια και όλους τους μαλάκες που τους ψήφισαν...

για να μην παρεξηγηθω οχι απλα καταδικαζω το γεγονος του "ξυλοδαρμου" της κανελη, αλλα αηδιαζω καθε φορα που το σκεφομαι.πιο πολυ ομως το καταδικαζω γιατι απο απλη συνομλητρια και υποτιθεμενη κομμουνιστρια (απο αυτους τους δηθεν που το παιζουν αριστεροι και μενουν στην εκαλη στισ βιλαρεσ και τισ ανεσεις τους) την εκανε πλεον μαρτυρα, την εκανε να μοιαζει με θυμα..... πολλα μπορει να ειναι οι της χ.α. αλλα ηλιθιοι δεν πιστευα οτι ειναι... τελικα ειναι και απο αυτο...
οσον αφορα στουσ ψηφοφορους της χ.α. ειναι αδικο να τους επιτιθεστε, αφου τετοιεσ κινησεις κανεις δεν τισ περιενε απο εναν εκπροσωπο κομματος.
ομως να σας υπενθυμισω, σε ολους εσας που τοσα χρονια ακολουθειτε την πεπατημενη οδο (πασο, νδ, συριζα, κκε) ειδαμε που μας οδηγησαν οι δικες σας επιλογες.... γιατι κανεις απο οσους εχουν μπει στην βουλη εδω και κοντα 40 χρονια δεν ειναι αγιος....ολοι αυτοι φταινε γιατο σημερινο μας χαλι. τουλαιστον η χ.α.δεν φερει ευθυνη για το χαλι της χωρας αφου πρωτη φορα τωρα μπηκε στην βουλη (και δεν νομιζω να ξανμπε, ειτε ειναι του συστηματος ειτε οχι).... επιτελουςαφηστε τους χαρακτηρισμος και την μετατοπιση των ευθυων, γιατι για το σημερινο χαλι της ελλαδος υπευθυνοι ειναι οσοι τοσα χρονια ψηφιζαν τα λαμογια που ρουφηξαν το αιμα του ελληνικου λαου χωρις τυψεις,φοβο και τιμωρια..... αναλαμβανουμε εμεις την ευθυνη μας  για τοχαστουκι στην κανελη οως ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....
αναλαμβανεις ευθυνη εσυ σαν ελενη;μπραβο προσηλωση...αν ημουν ο κασιδιαρης σε εσενα θα κρυβομουν

αναλαμβανω την ευθυνη για οσα δεινα περναει η χωρα.το αναλαμβανω γιατι ειμαι αναρχοκουμμουνι που δεν ψηφιζει

την δημοκρατια των φασιστων και των τραμπουκων να την χαιρεστε.οταν θα σας κρεμανε οι "απλυτοι" μην αναρωτηθειτε το γιατι

υ.γ μπλαξτερ φιλε ο ΠΑΟΚ ειναι προσφυγας και μεταναστης κατα την ηλιθια γνωμη μου.οσοι μισουν τους προσφυγες και τους μεταναστες μισουν και τον ΠΑΟΚ.αυτη ειναι η ηλιθια αντιληψη μου για τον μεγαλυτερο συλλογο του γαλαξια

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
+1926 giann

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
γιαννιωτη μαλλον δεν καταλαβες... ως μια κ των ανθρωπων που ψηφισε χ.α.αναλμβανω ευθυνη γιατι εμμεσως πλην σαφως φερω ευθυνη, αφου εξαιτιας μου (και εξαιτιας μου ορθωτερον) αυτος οανθρωπος βρεθηκε στο κοινβουλιο και στα τηλεοπτικα παραθυρα ως εκπροσωπος του κοατος που ψηισα. δεν θα καλυπτα ποτε και γιακανεναν λογοκαποιονπου θα επραττεκατι στο οποιο ειμαι αντιθετη... απλα επειη κατηγορειτε οσους ψηφισαμε χ.α. ειπα οτι την ευθυνη τησ ψηφουμας την αναλμβανουμε, με τιςσυνεπειεςπουμεχρι στιγμης αυτη εχει επιφερει στην κοινωνια. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ) ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΓΙΑΤΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αν και δεν ψηφιζω ανελαβα την ευθυνη της καταντιας της χωρας.εγω φταιω και το λεω.το παιζω ελενη.τι δεν καταλαβαινεις;

υ.γ μην σπασεις το πληκτρολογιο ετσι οπως το βαρας για να προλαβεις το ποστ.γραφε ηρεμα να βγαινει νοημα

Offline Vorious

• Αλλαγή

για να μην παρεξηγηθω οχι απλα καταδικαζω το γεγονος του "ξυλοδαρμου" της κανελη, αλλα αηδιαζω καθε φορα που το σκεφομαι.πιο πολυ ομως το καταδικαζω γιατι απο απλη συνομλητρια και υποτιθεμενη κομμουνιστρια (απο αυτους τους δηθεν που το παιζουν αριστεροι και μενουν στην εκαλη στισ βιλαρεσ και τισ ανεσεις τους) την εκανε πλεον μαρτυρα, την εκανε να μοιαζει με θυμα..... πολλα μπορει να ειναι οι της χ.α. αλλα ηλιθιοι δεν πιστευα οτι ειναι... τελικα ειναι και απο αυτο...
οσον αφορα στουσ ψηφοφορους της χ.α. ειναι αδικο να τους επιτιθεστε, αφου τετοιεσ κινησεις κανεις δεν τισ περιενε απο εναν εκπροσωπο κομματος.
ομως να σας υπενθυμισω, σε ολους εσας που τοσα χρονια ακολουθειτε την πεπατημενη οδο (πασο, νδ, συριζα, κκε) ειδαμε που μας οδηγησαν οι δικες σας επιλογες.... γιατι κανεις απο οσους εχουν μπει στην βουλη εδω και κοντα 40 χρονια δεν ειναι αγιος....ολοι αυτοι φταινε γιατο σημερινο μας χαλι. τουλαιστον η χ.α.δεν φερει ευθυνη για το χαλι της χωρας αφου πρωτη φορα τωρα μπηκε στην βουλη (και δεν νομιζω να ξανμπε, ειτε ειναι του συστηματος ειτε οχι).... επιτελουςαφηστε τους χαρακτηρισμος και την μετατοπιση των ευθυων, γιατι για το σημερινο χαλι της ελλαδος υπευθυνοι ειναι οσοι τοσα χρονια ψηφιζαν τα λαμογια που ρουφηξαν το αιμα του ελληνικου λαου χωρις τυψεις,φοβο και τιμωρια..... αναλαμβανουμε εμεις την ευθυνη μας  για τοχαστουκι στην κανελη οως ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....
αναλαμβανεις ευθυνη εσυ σαν ελενη;μπραβο προσηλωση...αν ημουν ο κασιδιαρης σε εσενα θα κρυβομουν

αναλαμβανω την ευθυνη για οσα δεινα περναει η χωρα.το αναλαμβανω γιατι ειμαι αναρχοκουμμουνι που δεν ψηφιζει

την δημοκρατια των φασιστων και των τραμπουκων να την χαιρεστε.οταν θα σας κρεμανε οι "απλυτοι" μην αναρωτηθειτε το γιατι

υ.γ μπλαξτερ φιλε ο ΠΑΟΚ ειναι προσφυγας και μεταναστης κατα την ηλιθια γνωμη μου.οσοι μισουν τους προσφυγες και τους μεταναστες μισουν και τον ΠΑΟΚ.αυτη ειναι η ηλιθια αντιληψη μου για τον μεγαλυτερο συλλογο του γαλαξια

καμια σχεση ο ενας προσφυγας με τον "αλλο". μην τα ισοπεδωνουμε ολα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οχι αυτοι φευγουν απο κει που ναι,δινοντας 4 χιλιαρικα, για να γαμησουν τον δυτικο πολιτισμο σωστα

το τουρκος ως προσωνυμιο το απεκτησες γιατι ησουν κατι το διαφορετικο...

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
ΚΡΥΦΟ GAY ΜΕ πολλα προβλήματα αφού συγκρουέται το θέλω του (πουτσα δλδ) με το πρέπει (έιμαι ΑΝΤΡΑΣ και δεν κάνει)....ερώτημα...-αφήνω μουστάκι ή πλακώνομαι στα βάρη γράφομαι σε καμία οργάνωση ?
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΎΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. 
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Offline lik4

• Αλλαγή
ο gianniwths ειναι λαθροπορνομεταναστης..οποιος μισει τους λαθροπορνομεταναστες μισει και τον gianniwth....και οποιος τον μισει ειναι εχθρος μου..και τους εχθρους μου τους γαμαω καμια φορα..κι οταν δε τους γαμαω τους βαζω να πατησουνε λινκ απο τραγουδια που βαζει ο veder..
« Last Edit: June 08, 2012, 03:11:40 by lik4 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
3 λαλουν και 2 χορευουν.. εξισωστε τα ακρα οπως επιβαλλει το δελτιο των 8 του mega channel και ειναι ολα μελι γαλα.. δε γαμιεσαι μωρε σηκωσε χερι σε γυναικα ο γερμανοτσολιας αφου και η Κανελλη η σταλινικια να πουμε εχει κανει ποσα εγκληματα μαζι με το κομμα της, αφου πολιτευτες του συριζα υπερασπιζονται τον αρχιτρομοκρατη Σεριφη στα δικαστηρια τι να λεμε τωρα.. αστους να ανεβαινουν στα μηχανακια τους θρασυδειλους και να πηγαινουν 15 σε 1-2 πακια να τα σαπακιαζουν.. καθαριζει η Αθηνα δικε μου απο τους λαθρο.. και λογικα αυριο θα βρουμε και δουλεια..

Διπροσωποι υποκριτες θα ερθει και η ωρα σας..

Μα η Κανελλη δεν ειναι γυναικα λεει ο αλλος καλα την εκανε ο γιος του Απολλωνα.. αλλη σκατοφαρα σεξιστων απο κει..

Ο συγκεκριμενος με την δραση που εχει στο δρομο τοσα χρονια ηταν θεμα χρονου να ξηγηθει ετσι.. και πολυ αντεξε σε ποσες εκπομπες τελευταια αφου μονο αυτος μπορει να αρθρωσει και καποιον σοβαρο λογο απο την παρακρατικη οργανωση δοσιλογων δολοφονων...

Ναι ελενη γαμιουνται ολα τα κομματα και ειναι σκατοφασιστες ολοι τους χαρηκες τωρα? Αντε λυσε τωρα την εξισωση f(x) τετραγωνο σταλινισμου δια δυο αρχιδια μανιατικα χρυσαυγιτικα..

Επισης οσοι μπλεκετε τον ΠΑΟΚ στο θεμα τουλαχιστον να το κανετε παντου οχι μονο στο υπαρχον τοπικ..

Offline t.b

• Αλλαγή

που ξερεις ποια παρατημένη οδό ακολουθώ εγώ? Μήπως με ξέρεις από χθες και ξες τι σκατά πατάω ή μήπως ακόμη και οι ψηφοφόροι των ναζιστών έχουν καλές σχέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες με την μπατσαρία και με όλο το παρακράτος και έχουν φακελωμένο όλο τον κόσμο όπως και τα πρωτιπαλίκαρα αυτής της οργάνωσης? Ε λοιπόν σου λεω εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη για το χάλι το σημερινό. Εσυ κράτα τις δικές σου ευθύνες και επειδή τις εξομολογήθηκες και νοιώθεις την συνείδηση σου καθαρή μπορείς να πας να τους ξανασταυρώσεις και να νιώθεις εκτός από "καθαρή" και περήφανη.

Κατά τ άλλα με κάλυψαν πολλά αδέρφια παραπάνω όπως πχ ο biv και ο gian και αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι είχα πολύ δίκιο για τις δέκα πρώτες λέξεις που έγραψα.

Offline savage republic

• Βασικός
ΠΑΟΚ

για τον μπίβ αυτό,χοχοχο :P

Offline savage republic

• Βασικός
γιαννιωτη μαλλον δεν καταλαβες... ως μια κ των ανθρωπων που ψηφισε χ.α.αναλμβανω ευθυνη γιατι εμμεσως πλην σαφως φερω ευθυνη, αφου εξαιτιας μου (και εξαιτιας μου ορθωτερον) αυτος οανθρωπος βρεθηκε στο κοινβουλιο και στα τηλεοπτικα παραθυρα ως εκπροσωπος του κοατος που ψηισα. δεν θα καλυπτα ποτε και γιακανεναν λογοκαποιονπου θα επραττεκατι στο οποιο ειμαι αντιθετη... απλα επειη κατηγορειτε οσους ψηφισαμε χ.α. ειπα οτι την ευθυνη τησ ψηφουμας την αναλμβανουμε, με τιςσυνεπειεςπουμεχρι στιγμης αυτη εχει επιφερει στην κοινωνια. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ) ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΓΙΑΤΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ...

Ελένη, εγώ που έχω ψηφίσει δύο φορές από τις 6 που θα μπορούσα, ευθύνομαι γι' αυτό το κατάντημα. Εγώ και οι φίλοι μου, που τους απαγορεύουν να πάνε Η.Π.Α., εγώ και οι φίλοι μου, που έρχονταν σπίτι μου να με προειδοποιήσουν "φιλικά" να μην πάω στην τάδε ή τη δείνα εκδήλωση/διαδήλωση, που δείχναν τα πρωτοπαλίκαρα, οι πραίτορες του καθεστώτος των διαπλεκόμενων, φωτογραφίες μου στον δεξιό πατέρα μου όταν ήμουν φοιτητής, με την προτροπή "να με συνετίσει". Εγώ λοιπόν, που ήμουν από τους ελάχιστους αυτής της κοινωνίας με πολιτική συνέπεια σε έναν χώρο που φώναζε ενάντια στην Ολυμπιάδα του 2004, γιατί το βλέπαμε που θα μας οδηγούσε, εγώ και οι φίλοι μου, που ακούθγαμε τους συγγενείς μας να διαμαρτύρονται και να μην θέλουν να δεχτούν την ψευτιά της ντόπας, την αλητεία των πολιτικών και των νόμων, εμείς που ακούγαμε διαρκώς το "εσύ θ' αλλάξεις την Ελλάδα μωρέ;", εμείς που φύγαμε στο εξωτερικό όταν όλα "ήταν καλά", γιατί ακριβώς πονούσαμε γι' αυτά που βλέπαμε, εμείς φταίμε. Εμείς αναλαμβάνουμε λοιπόν την ευθύνη. Εμείς, το πρώην περιθώριο.

Καλό σου απόγευμα, Ελένη.

PAOK_VOLOS

• Guest
Στο πλευρό του 24χρονου!

Ο κόσμος υποδέχτηκε με χειροκροτήματα τον 24χρονο που προκειμένου να μην δει την μάνα του νεκρή, σκότωσε έναν Αλβανό διαρρήκτη στην Παιανία και έφτασε στην Ευελπίδων για να δικαστεί.
Μπορεί ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του να εμφανίζεται μετανιωμένος, ωστόσο ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια δεν είχε την ίδια άποψη, χειροκροτώντας τον που... πήρε τον νόμο στα χέρια του προκειμένου να υπερασπιστεί την μητέρα του.

http://www.gazzetta.gr/koinonia/article/296369-sto-pleyro-toy-24xronoy-vids

Αντε και με το καλο ενα αγαλμα στον 'ηρωα' που κυνηγησε και ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΕ τον αλβανό.Πουστολαός.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ετσι ειναι αδερφε, απολυτη ισοπεδωση, μνημη ροφου, ολοι μαζι τα καναμε, ολοι μαζι τα φαγαμε. Ας σε λεγανε πρεζακι και περιθωριακο γιατι εβριζες τα κομματα, ας σε λεγανε ανθελληνα οταν εκανες αντι-ολυμπιακες πορειες, ας επεσε το ξυλο της αρκουδας με κνιτες, πασοκους, δαπιτες και λοιπα μπουμπουκια της ελληνικης νεολαιας. Τωρα ειμαστε ολοι ισα και ομοια. Εμεις ειμασταν οι πρασινοφρουροι, οι εργατοπατερες, τα golden boys, οι αρχιεργολαβοι της νουδου. Εμεις τους στηριξαμε, εμεις κουνουσαμε πλαστικα σημαιακια στις πλατειες. Αλωστε το λενε και τα καναλια τωρα που ο φασισμος εγινε επισημη γλωσσα του κρατους. Ειμαστε ολοι 'ακραιοι' αρα ιδιοι με τους νεοναζι. Κατσε τωρα και ακου τον ελληνα φιλησυχο πολιτη, που επειδη κοπηκε αποτομα η φουσκα lifestyle, εγινε αγανακτισμενος φασιστας και σκοταδιστης.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Για να μπαινουν καποια πραγματα στη θεση τους...

Αποστολε προχωρα αλλαξε τα ολα... ;D
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Äéêáéïëïãßåò ôÝëïò…

Ï öáóéóìüò å÷åé 2 ðëåõñÝò… ÅêöñÜæåôáé ðüôå ÷áìçëüöùíá êáé ðüôå äõíáôÜ… ÎåêéíÜåé áðï ôïí ðáôÝñá ðïõ âñßæåé ôï ìåóçìÝñé óôï ôñáðÝæé ôïõò ìåôáíÜóôåò, ðåñíÜåé áðï ôç äáóêÜëá ðïõ âëÝðåé ôá ðáéäéÜ íá ôñáìðïõêßæïõí åíáí ìåôáíÜóôç ìáèçôç óôï ó÷ïëåßï êáé óéùðÜ, öôÜíåé óôçí êáèçìåñéíÞ áíáðáñáãùãÞ ôïõ ñáôéóôéêïý ëüãïõ ðÜíù áðï åíá öñáðÝ êáé êáôáëÞãåé óôçí åêëïãéêÞ áíôéðñïóþðåõóç üëùí áõôþí ìå ðñïêÜëõììá êÜðïéåò áóôåßåò äéêáéïëïãßåò. Ï öáóéóìüò å÷åé 2 ðñüóùðá, ôï Ýíá ðñüóùðï åßíáé áõôü ðïõ öáßíåôáé óôçí ôçëåüñáóç Þ óôéò öùôïãñáößåò (ðïõ äåí öôáíïõí üìùò ðïôå ùò ôçí tv) êáé äåß÷íïõí îõñéóìÝíá êåöÜëéá ìå ìá÷áßñéá óôá ÷Ýñéá… ôï Üëëï ðñüóùðï åßóáé åóý, ðïõ óÞìåñá ãåëïýóåò óôç äïõëåéÜ ìå ôïõò óõíáäÝëöïõò óïõ ãéá ôïí îõëïäáñìü ìéáò ãõíáßêáò 60 ÷ñïíþí áðï åíá èñáóýäåéëï áíèñùðÜñéï. Åßóáé åóý ðïõ åßðåò “êáëÜ ôçò Ýêáíå” êáé êñýâåéò ðßóù áðï ìéá ôüóï ìéêñÞ öñÜóç åíá âïõíü áðï ìßóïò, êüìðëåî êáé øõ÷ïëïãéêÜ ðñïâëÞìáôá… ôï Üëëï ðñüóùðï ôïõ öáóéóìïý åßóáé åóý ðïõ åðéêñïôåßò ôïí íåïíáæß êáé ôïí ïðëßæåéò ãéá ôçí åðüìåíç åðßèåóç.

Ç ×Á ðÞñå âÞìá óôçí ôçëåüñáóç, áýîçóå ôéò åðéèÝóåéò óå âÜñïò ìåôáíáóôþí êáé áðåñãþí åðåéäÞ êÜðïéïé ôçí øÞöéóáí, åðåéäÞ êÜðïéïé Ýñéîáí åíá øçöïäÝëôéï óôçí êÜëðç ìå ôçí ÷áæÞ äéêáéïëïãßá “íá øçößóïõìå êáôé ìéêñü ìùñå, ïôé íá’íáé”, Þ ìå çëßèéá åðé÷åéñÞìáôá ôïõ óôõë “íá ðÜíå óôç âïõëÞ íá ôïõò äåßñïõí” Þ “íá êáíïõí êÜôé ãéá ôïõò ëáèñïìåôáíÜóôåò”. ¼ìùò ôï êüììá ðïõ øÞöéóåò äåí åßíáé “ïôé íá’íáé”… åßíáé åíá íåïíáæéóôéêü ìüñöùìá ðïõ ìá÷áéñþíåé êáé îõëïêïðåß áäýíáìïõò áíèñþðïõò, åßíáé åíá óõíïèýëåõìá áðï ôñáìðïýêïõò ôçò íý÷ôáò ðïõ äñïýí óáí äïëïöïíéêÞ óõììïñßá õðï ôçí êÜëõøç ôçò áóôõíïìßáò. Êáé åóý ôï øÞöéóåò. ¼÷é, äåí èá äåßñåé ôá ëáìüãéá ôçò âïõëÞò… ÷ôõðÜåé ìåôáíÜóôåò êáé íåá ðáéäéÜ åðåéäç äåí ôïõò áñÝóåé ç åìöÜíéóÞ ôïõò, ÷ôõðÜåé áñéóôåñïýò, ÷ôõðÜåé êïììïõíéóôÝò, ÷ôõðÜåé áíáñ÷éêïýò, ÷ôõðÜåé áðåñãïýò åñãÜôåò.

Ç êñßóç äåí åßíáé äéêáéïëïãßá, äåí öôáßåé ïôé åßóáé Üíåñãïò, äåí öôáßåé ïôé óïõ êüøáí ôïí ìéóèü. Óôçí êáôï÷Þ ïé Üíèñùðïé ðåèáßíáí óôïõò äñüìïõò áðï ôçí ðåßíá, ôñÝìáíå ìçí åêôåëåóôïýí óå êÜðïéï ìðëüêï… äåí óôñÜöçêáí üìùò óôïõò íáæéóôÝò, äåí äéêáéïëüãçóáí ôïõò åãêëçìáôßåò öáóßóôåò, äåí ëýãéóáí, Ýìåéíáí ðéóôïß óôéò áñ÷Ýò ôïõò. Óå èõìÜìáé êáé ðñéí ôï 2009, ðñïôïý îåóðÜóåé ç êñßóç íá âñßæåéò ôïõò áëâáíïýò, íá ðáíçãõñßæåéò ãéá ôï ìá÷áßñùìá ôùí áëâáíþí óôçí Ïìüíïéá, óå åßäá êáé ðñßí ôçí êñßóç íá âñßæåéò ôïõò ïìïöõëüöéëïõò Þ ôá ðáéäéÜ ðïõ êáôåâáßíáí óôçí ðïñåßá. Ç êñßóç óå áãñßåøå áëëá äåí óå Üëëáîå êáé ôüóï…

¼óï êáé íá éó÷õñßæåóáé ïôé äåí åßóáé öáóßóôáò ìÝóá óïõ êïõâáëÜò ïëá ôá óõóôáôéêÜ ôïõ öáóéóìïý… ôç äåéëßá, ôçí ìéóáíèñùðéÜ, ôá êüìðëåî, ôçí åîïõóéïìáíßá, ôïí öüâï… ¼óï êáé áí ôï ðáßæåéò çèéêüò, ðïëéôéóìÝíïò, ëïãéêüò Þ äçìïêñÜôçò, êáèçìåñéíÜ -ìå ôïí Ýíáí Þ ôïí Üëëï ôñüðï- õðïóôçñßæåéò ôçí áêñïäåîéÜ âßá, õðïóôçñßæåéò êáé äéêáéïëïãåßò äïëïöüíïõò. Ðñþôá åßðåò “ïé ìåôáíÜóôåò öôáßíå, åßíáé åãêëçìáôßåò”, óÞìåñá åßðåò “áõôåò öôáßíå, Þôáí ðñïêëçôéêÝò”, áýñéï èá ëÝò “åêåßíïé öôáßíå, åßíáé áðåñãïß, åßíáé êïõìïýíéá, åßíáé áíþìáëïé”… êáé ï öáóßóôáò èá ÷ôõðÜåé îáíÜ ãéáôé åóý ôïí åðéâñáâåýåéò, åóý ôïí äéêáéïëïãåßò, åóý ôïí õðïóôçñßæåéò, åóý áíáðáñÜãåéò ôá åðé÷åéñÞìáôá êáé ôçí ðñïðáãÜíäá ôïõ, åóý ôïí øçößæåéò…

ÊÜèïìáé ðïëëÝò öïñÝò êáé åãþ ìïõäéáóìÝíïò áðÝíáíôß óïõ êáé äåí óçêþèçêá ìéá öïñÜ íá óïõ ðþ ïôé üóåò äéêáéïëïãßåò êáé íá âñåßò ç áëÞèåéá äåí áëëÜæåé…äéêáéïëïãåßò ìá÷áéñïâãÜëôåò, ÷áßñåóáé ìå ôéò åðéèÝóåéò óôïõò ìåôÜíÜóôåò, ãïõóôÜñåéò íá âëÝðåéò ãõíáßêåò íá ôñùíå îýëï, ìéóåßò ôïõò ïìïöõëüöéëïõò, ãïõóôÜñåéò íá âëÝðåéò áßìá.

…åßóáé öáóßóôáò, ôüóï äåéëüò ðïõ öïâÜóáé íá áíáëÜâåéò ôï âÜñïò áõôþí ðïõ õðïóôçñßæåéò.

Äéêáéïëïãßåò ôÝëïò…

ÕÃ: ôï êåßìåíï äåí áðåõèýíåôáé “ôõöëÜ” áëëá óå åêåßíïõò ðïý óÞìåñá ôï ðñùß ó÷ïëéáæáí óôç ãåéôïíéÜ, óôï ãñáöåßï Þ óôá äéÜöïñá site “êáëá ôçò åêáíå” êáé êõñßùò óôïõò áêüìá ðéï äåéëïýò, ðïõ ÷áóêïãåëïýóáí  Þ ðáôïýóáí like óå êáèå ôÝôïéï åìåôéêü ó÷üëéï..

http://parallhlografos.wordpress.com/2012/06/07/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Στο πλευρό του 24χρονου!

Ο κόσμος υποδέχτηκε με χειροκροτήματα τον 24χρονο που προκειμένου να μην δει την μάνα του νεκρή, σκότωσε έναν Αλβανό διαρρήκτη στην Παιανία και έφτασε στην Ευελπίδων για να δικαστεί.
Μπορεί ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του να εμφανίζεται μετανιωμένος, ωστόσο ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια δεν είχε την ίδια άποψη, χειροκροτώντας τον που... πήρε τον νόμο στα χέρια του προκειμένου να υπερασπιστεί την μητέρα του.

http://www.gazzetta.gr/koinonia/article/296369-sto-pleyro-toy-24xronoy-vids

Αντε και με το καλο ενα αγαλμα στον 'ηρωα' που κυνηγησε και ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΕ τον αλβανό.Πουστολαός.

θανατο ρε ακου εκει να κυνηγησει αυτον που εβαλε μαχαιρι στο λαιμο της μανας του

ο αλητης

ο τσογλανος
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Οταν αφαιρεις ζωη αφαιρεις ζωη.. ειτε εισαι σε αυτοαμυνα ειτε οχι.. στην προκειμενη περιπτωση δεν ηταν αφου οι ληστες ειχαν φυγει απο το σπιτι του και πηγαν να κλεψουν παραπερα.. βγηκε εξω με την καραμπινα τους ειδε λιγο αργοτερα πυροβολησε και αυτο ηταν.. αμα ευαγγελιζεστε ετσι την κατασταση στην χωρα οκ..ο καθενας απο ενα οπλο βγαινω δρομο και βαραω στο ψαχνο..

O νεκρος Αλβανος τα ηθελε και τα επαθε ο κλεφταρας.. τιμη και δοξα στον παλικαρο που δεν αστοχησε.. αλλο που η υπερασπιστικη γραμμη ηταν οτι δεν ηθελε να πυροβολησει μωρε απλα εντελως τυχαια το οπλο εκπυρσοκροτησε..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω θελω να δω σε λιγο καιρο που οι ελληνες θα κλεβουν για να επιβιωσουν, πως θα δικαιολογουν αυτους που θα τους σκοτωνουν
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Δεν ειναι ελληνες vs ξενοι ληστες μην βλεπετε φαντασματα

στα παπαρια μου αν ηταν αλβανος ελληνας γαλλος πορτογαλος
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ