Το 37 % που απηχε ειτε συνειδητα ειτε οχι, δεν εχει κανενα δικαιωμα να ομιλει ή να γκρινιαζει και να υποδεικνυει.
Εσεις οι ιδιοι αφησατε αυτα τα σιχαμενα γερασμενα μυαλα να κρινουν την δικη σας ζωη. Φατε τα σκατα τους τωρα, και πατε για διαμαρτυρια στην πλησιεστερη καφετερια.
Σούπερ άποψη και βαθειά πολιτικοποιημένη. Εντελώς τυχαία την ίδια άποψη έχουν όλα τα κόμματα, όλοι οι αρδ, η δασκάλα μου η κυρία Αφροδίτη στο δημοτικό και ο χουντικός παππούς δίπλα μου.
Για αυτόν χορέψτε όλοι στον υπέροχο χορό του στημένου παιχνιδιού της τηλεοπτικής δημοκρατίας των αγορών. Εξάλλου η ιστορία βρίθει παραδειγμάτων που τα πράγματα άλλαξαν μέσω των εκλογών.

'Οσοι αδιαφορουν για τα κοινα ειναι καταδικασμενοι να εξουσιαζονται παντα απο ανθρωπους κατωτερους τους' Πλατωνας
Εσυ βλεπε τι κανουν οι αλλοι και οχι τι μπορεις να κανεις εσυ. Ετσι γεννηθηκε ο σταρχιδισμος στη χωρα που ζεις.
Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις αμέσως για το περί πολιτικής ένδειας. Κοίτα μάθε πρώτα τα βασικά, δηλαδή να ξεχωρίζεις το "ενδιαφέρομαι για τα κοινά" από το "ενδιαφέρομαι για τα λαμόγια τους πολιτικούς" ή από το "πάω και ψηφίζω σαν δούλος κάθε 4 χρόνια και νομίζω ότι έχω λόγο στη διαμόρφωση των κοινών", και μετά έλα πάλι να κουβεντιάσουμε.
Επίσης, άσε το υφάκι και τις υποδείξεις όπως λέει και ο αδερφός skyclad από πάνω, γιατί δεν ξέρεις σε ποιους μπορεί να απευθύνεσαι. Μπορεί να μιλάς σε άτομα τα οποία έχουν τρέξει πάρα πολύ στη ζωή τους για τα "κοινά" και το έχουν πληρώσει πολύ ακριβά και το πληρώνουν ακόμα (λέω τώρα εγώ...).
Τα σκατά που μας προτρέπεις να φάμε στο προηγούμενο ποστ σου μπορείς να τα φας εσύ και καλή όρεξη, εγώ προσωπικά τα σκατά των εκλογών και τον κομμάτων δεν τα προτιμώ στο μενού μου. Το αν δικαιούμαι να ομιλώ ή να κάνω ο,τιδήποτε άλλο, πάλι δεν θα το κρίνεις εσύ. Όπως και δεν έχεις τους τίτλους σε καμία περίπτωση να μας πεις αν θα πάμε στην καφετέρια για διαμαρτυρία, γιατί πάλι μπορεί να απευθύνεσαι σε άτομα που έχουν πάει, ή πάνε ακόμα, σε τόσες πολλές "διαμαρτυρίες" μέσα σε ένα χρόνο και εδώ και πολλά χρόνια, όσες δε θα πας εσύ σε όλη σου τη ζωή (λέω τώρα πάλι εγώ...). Χαλάρωσε λοιπόν, δεν τους γνωρίζεις όλους κι από χτες για να έχεις αυτό το ύφος. Και κοίτα να διαβάσεις κανένα βιβλιαράκι (έστω ιστορίας, όχι απαραίτητα πολιτικής φιλοσοφίας), και όχι μόνο στείρα και υπέρ το δέον τετριμμένα τσιτάτα που μπορεί κανείς να βρει σε χρόνο dt στο google.
Και κοίτα σε ποιον γράφεις τι και για έναν επιπλέον λόγο: όταν ο άλλος σκαμπάζει από πολιτική, καταλαβαίνει αμέσως αυτόν που δεν σκαμπάζει (και νομίζει το αντίθετο για την πάρτη του), οπότε ο τελευταίος εκτίθεται κιόλας (για να το πω κομψά).
Υπαρχουν απειρα γραπτα κορυφαιων φιλοσοφων για τη συνειδητη αποχη απο τα κουκλοθεατρα των δημοκρατιων. Ανοιξτε κανα βιβλιο πριν αρχισετε τις εξυπναδες επιπεδου συνταξιουχας γριας του ικα.
Τα κομματα, τις μαριονετες και τα σκυλια τους, καποιοι τα νομιμοποιησαν με τη σταση τους. Εγω δε κουνουσα πλαστικα σημαιακια σε πλατειες, ουτε ειχα κουτρα διακοπες, παρτακια και θεματα εξετασεων στο πανεπιστημιο απο τις νεολαιες-στρατους.
Την κριτικη στους γαλαζοπρασινους φιλησυχους αστους με τα διακοποδανεια, τις θεσουλες στο δημοσιο, και τα αυθερετα εξοχικα, οχι σε μενα.
Τωρα που εκοψε λορδα, γιναμε ολοι ισα κι ομοια και κουναμε και το δαχτυλο.

και πιστεψε με για οσους απειχαμε δεν μπορουσε να κατσει καλυτερο εκλογικο αποτελεσμα απο το χθεσινο...