Kαι το να σε λυπούνται, ή να λένε καλά να πάθετε είναι λύση; Ή μήπως το να περάσουμε την εικόνα ότι είμαστε Ουγκάντα θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε;
Τελος πάντων το θέμα δεν είναι εκεί, το θέμα είναι πως ακόμη και στα μαύρα μας τα χάλια ο κόσμος πρέπει να αντιμετωπίζεται ανθρώπινα και να εξασφαλίζεται η αξιοπρέπεια του. Το να πετάς σακούλες με ντομάτες στους ανθρώπους και αυτοί από κάτω να παίζουν μπουνιές για το ποιος θα τις πάρει είναι ξεφτίλα. Όταν θέλεις να βοηθήσεις (και πολύ καλά κάνεις) κάντο με τρόπο που δε προσβάλει τον άλλον και δε τον κάνει να ντρέπεται για την κατάσταση του
Η όλη φάση μου θύμισε ταινία. Somalia, αιθιοπία, black hawk down κι έτσι. Τώρα πραγματικότητα είναι, ταινία, ... μπερδεύτηκα. Από την άλλη βεβαια είναι ένα σκηνικό που αρμόζει στην μονη αφρικανική χωρα της ευρώπης.
Στο προφίλ σου dike μου γραφεις αγγλία, λονδίνο e?
Πέρα από το τι θέλεις εσύ ως προς το πως θα ήθελες η καλύτερα δεν θα ήθελες να σε βλέπουν οι ξένοι, οι άγγλοι γαρ, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.
Ξέρεις τι εννοώ?
Πως αποκαλούν οι άγγλοι την πουστιά, την αγυρτεία μετά την αποκάλυψη της παραχάραξης των οικονομικών δημοσιονομικών στοιχειων από μεριά των ελλήνων για την είσοδο μας στην ONE?
Να το γράψεις εσύ και όχι εγώ. Εγώ να σου γράψω για την πλακα που σπάνε οι γερμανοί εάν θέλεις με τους απογόνους του πλάτωνα και του αριστοτέλη.
Σε ενοχλεί να βλέπεις αυτές τις εξευτιλιστικές σκηνές. Ας συμφωνήσω.
Με την ξεφτίλα που μας κόλλησε ως κλεφτες, ψεύτες και απατεώνες τι θα κάνουμε? Πως βγάζεις αυτήν την ρετσινιά από πάνω σου? Και τι φταίνε οι γενιές που έρχονται ?
Εάν έχεις εθνικές ανησυχίες να ένα πεδίο λαμπρό.