Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 179923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Απ: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...
« Reply #3580 on: February 07, 2013, 23:50:29 »
Kαι το να σε λυπούνται, ή να λένε καλά να πάθετε είναι λύση; Ή μήπως το να περάσουμε την εικόνα ότι είμαστε Ουγκάντα θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε;
Τελος πάντων το θέμα δεν είναι εκεί, το θέμα είναι πως ακόμη και στα μαύρα μας τα χάλια ο κόσμος πρέπει να αντιμετωπίζεται ανθρώπινα και να εξασφαλίζεται η αξιοπρέπεια του. Το να πετάς σακούλες με ντομάτες στους ανθρώπους και αυτοί από κάτω να παίζουν μπουνιές για το ποιος θα τις πάρει είναι ξεφτίλα. Όταν θέλεις να βοηθήσεις (και πολύ καλά κάνεις) κάντο με τρόπο που δε προσβάλει τον άλλον και δε τον κάνει να ντρέπεται για την κατάσταση του

http://www.youtube.com/watch?v=i7IVSQr0vs0

Τώρα αυτό τι είναι; Ειρωνεία;
Ή πράγματι βρήκες κοινά στοιχεία ανάμεσα σε αυτά που είπα και σε ένα παντελώς άσχετο βίντεο που ανάρτησες;
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3581 on: February 08, 2013, 00:02:16 »
Είναι μια προσπάθεια αρχαιολογίας των σκέψεων και τις εξέλιξης της λογικής. Το 2007 ήταν αυτή η σκέψη, το 2013 η παρατειθέμενη.
Κάθε άλλο παρά άσχετο είναι. Εθνική υπερηφάνεια ζήτησες και είδες τη σημαία στον ιστό. Γιατί αποσυνδέεις το σύμβολό σου από το έθνος που πρεσβεύει, ε;

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #3582 on: February 08, 2013, 00:06:10 »
Εγώ αυτό που λέω είναι απλά ότι όταν βοηθάς κάποιον, καλό είναι να το κάνεις με σεβασμό και χωρίς να τον προσβάλλεις.
Και δε μίλησα για εθνική υπερηφάνεια. Λέω πως είναι αμαρτία να τους παίρνει όλους η μπάλα..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3583 on: February 08, 2013, 00:11:07 »
Αδερφέ, 60% είναι ανασφάλιστοι, 30% άνεργοι, κι απ' αυτούς που δουλεύουν, πόσοι παίρνουν μισθό που να τους εξασφαλίζει, άστο καλύτερα. Αυτό δεν σε πείραξε και σε πείραξε το πως οργάνωσαν το μοίρασμα των τροφίμων; Για να καταλάβεις τι λες, δεν θα σου παραθέσω εικόνα από συσίτιο του 1943 στην Αθήνα, που είχε φοβερή σειρά και οργάνωση. Θα σ' αφήσω να το σκεφτείς.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #3584 on: February 08, 2013, 00:13:45 »
Φυσικά και με πειράζουν αυτά που λες. Ποιος είπε πως δε με πειράζουν; Ξενιτεμένος τόσα χρόνια είμαι... με πειράζει όσο δε φαντάζεσαι.
Απλα την επικαιρότητα σχολιάζω ...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3585 on: February 08, 2013, 00:24:19 »
Εμ, αυτό λέω. Ότι τα παραβλέπεις όλα και σου μένει μια άσχημη εικόνα, γυμνή από το παρασύνθημα. Γιατί έγινε αυτό δλδ;

baron

• Guest
« Reply #3586 on: February 08, 2013, 01:19:04 »
Kαι το να σε λυπούνται, ή να λένε καλά να πάθετε είναι λύση; Ή μήπως το να περάσουμε την εικόνα ότι είμαστε Ουγκάντα θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε;
Τελος πάντων το θέμα δεν είναι εκεί, το θέμα είναι πως ακόμη και στα μαύρα μας τα χάλια ο κόσμος πρέπει να αντιμετωπίζεται ανθρώπινα και να εξασφαλίζεται η αξιοπρέπεια του. Το να πετάς σακούλες με ντομάτες στους ανθρώπους και αυτοί από κάτω να παίζουν μπουνιές για το ποιος θα τις πάρει είναι ξεφτίλα. Όταν θέλεις να βοηθήσεις (και πολύ καλά κάνεις) κάντο με τρόπο που δε προσβάλει τον άλλον και δε τον κάνει να ντρέπεται για την κατάσταση του

Η όλη φάση μου θύμισε ταινία. Somalia, αιθιοπία, black hawk down κι έτσι. Τώρα πραγματικότητα είναι, ταινία, ... μπερδεύτηκα. Από την άλλη βεβαια είναι ένα σκηνικό που αρμόζει στην μονη αφρικανική χωρα της ευρώπης.

Στο προφίλ σου dike μου γραφεις αγγλία, λονδίνο e?

Πέρα από το τι θέλεις εσύ ως προς το πως θα ήθελες η καλύτερα δεν θα ήθελες να σε βλέπουν οι ξένοι, οι άγγλοι γαρ, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Ξέρεις τι εννοώ?

Πως αποκαλούν οι άγγλοι την πουστιά, την αγυρτεία μετά την αποκάλυψη της παραχάραξης των οικονομικών δημοσιονομικών στοιχειων από μεριά των ελλήνων για την είσοδο μας στην ONE?

Να το γράψεις εσύ και όχι εγώ. Εγώ να σου γράψω για την πλακα που σπάνε οι γερμανοί εάν θέλεις με τους απογόνους του πλάτωνα και του αριστοτέλη.

Σε ενοχλεί να βλέπεις αυτές τις εξευτιλιστικές σκηνές. Ας συμφωνήσω.

Με την ξεφτίλα που μας κόλλησε ως κλεφτες, ψεύτες και απατεώνες τι θα κάνουμε? Πως βγάζεις αυτήν την ρετσινιά από πάνω σου? Και τι φταίνε οι γενιές που έρχονται ?

Εάν έχεις εθνικές ανησυχίες να ένα πεδίο λαμπρό.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #3587 on: February 08, 2013, 13:39:17 »
Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις... Ούτε Ελληναράς είμαι, ούτε καν μπορώ να πω ότι αγαπάω την πατρίδα μου. Στα @@ μου, καθένας κάνει τις επιλογές του. Αν είχα σε υπόληψη την Ελλάδα δε θα σηκωνόμουν να φύγω. Αυτό όμως δε σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες είναι παράσιτα, λαμόγια και ρουφιάνοι. Και όταν περνάει αυτή η εικόνα έξω, αναγκαστικά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά (συγκαταλέγω τον εαυτό μου στα χλωρά, μπορεί να κάνω και λάθος). Δεν είναι λοιπόν θέμα εθνική υπερηφάνειας ή οτιδήποτε τέτοιο. Είναι πως η εικόνα που περνάει η χώρα προς τα έξω είναι αυτή μιας τριτοκοσμικής χώρας με πολίτες που δεν αξίζουν κανένα σεβασμό. Και όταν ούτε εσύ ο ίδιος δε σέβεσαι τον εαυτό σου (όταν λες δηλαδή οι Έλληνες είναι ζώα ας πούμε), δε θα σε σεβαστεί και ο άλλος. Εκτός κι αν του λες όλοι οι Έλληνες εκτός από μένα... που ακούγεται γελοίο

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #3588 on: February 08, 2013, 15:22:59 »
στ αρχιδια μας ρε φιλε αν σεβονται τον ελληνα στ εξωτερικο..εδω ο κοσμος αυτοκτονει πεθαινει μπαινει φυλακες μπαινει στα τρελαδικα ειναι αστεγος δεν εχει να παρει τα φαρμακα  του δεν μπορει να ζησει..και ναι ειμαστε τριτοκοσμικη χωρα τι δεν καταλαβαινεις

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #3589 on: February 08, 2013, 15:36:40 »
Εντελώς άσχετο αυτό που λες με αυτό που λέω εγώ. Εντελώς όμως
« Last Edit: February 08, 2013, 15:44:43 by w|lD ShaRK »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3590 on: February 08, 2013, 15:42:38 »
η εκπομπη "ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" συνεχιζεται
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3591 on: February 08, 2013, 15:49:22 »
λευτερια στην Δημητρα Αλεξανδρακη :'( :'(

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #3592 on: February 08, 2013, 15:50:31 »
Mίζεροι ως Έλληνες εννοείς. Γκρίνια, μίρλα παντού. Παντού υπάρχει ένα πρόβλημα. Πάντα κάποιος φταίει για την κατάντια μας και ποτέ εμείς.
Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα αλλά δε προτείνουμε ποτέ λύση. Όποιος γουστάρει να θεωρεί τον εαυτό του τριτοκοσμικό με γεια του με χαρά του. Οι άλλοι δε του φταίνε σε τίποτα όμως. Αυτά, βαρέθηκα ... δε γράφω ττπ άλλο εδώ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3593 on: February 08, 2013, 15:58:25 »
τι πινεις ρε πουστη μου...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #3594 on: February 08, 2013, 16:10:30 »
Εγώ τι πίνω; Από το πρωί ως το βράδυ στα site, forum, ειδήσεις... παντού ο κόσμος κλαίγεται και χτυπιέται και βρίζει και καταριέται. Μια χώρα σε παραλήρημα και πάλι πρώτο κόμμα η ΝΔ είναι. Εγώ τι πίνω;   :D

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3595 on: February 08, 2013, 16:27:18 »
μονος σου απαντας εαν ειναι ο ελληνας σιχαμενος και ποσο σιχαμενος ειναι τελικα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3596 on: February 08, 2013, 16:49:57 »
τι πινεις ρε πουστη μου...

τι πούστης είσαι   8)
στέρεψε η πηγή και ψάχνεις καινούριες ρωτώντας έτσι στα μουλωχτά;
χοχοχοχοχο  :laugh:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3597 on: February 08, 2013, 17:13:08 »

Συνεπως ποιος ελληνας η τελοςσπαντων ιθαγενης δεν ειναι σιχαμενος?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #3598 on: February 08, 2013, 17:14:18 »

Μα η ουσία είναι να γίνουμε καλύτεροι, όχι να ''διαφημίζουμε'' τα χάλια μας.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3599 on: February 08, 2013, 17:17:41 »
στην κατοχη θα χες σιγουρη δουλεια εσυ