Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93683 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #2700 on: February 04, 2013, 02:01:58 »
http://info-war.gr/2013/02/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85/

WikiNews 03/02/2013
ÊáôáäéêÜæåôå ôá âáóáíéóôÞñéá áð’üðïõ êáé áí ðñïÝñ÷ïíôáé;

Äåí Ý÷åé ðåñÜóåé ïýôå Ýíáò ÷ñüíïò áðü ôç óôéãìÞ ðïõ ç ÅëëçíéêÞ Áóôõíïìßá åîÜñèñùóå ïìÜäá áêñïäåîéþí ëçóôþí óôç Âüñåéá ÅëëÜäá. ÁíáñùôÞèçêå Üñáãå êáíÝíáò ãéáôß åêåßíïé ïé óõëëçöèÝíôåò äåí âáóáíßóôçêáí, üðùò óõìâáßíåé êáôÜ óõññïÞ ìå ôç óýëëçøç áíôéöáóéóôéêþí, áíáñ÷éêþí êáé Üëëùí ïìÜäùí;

ÌÝ÷ñé óÞìåñá ç êõâÝñíçóç êáé ïé ìåãáëüó÷çìïé äçìïóéïãñÜöïé áðëþò áñíïýíôáí ôéò êáôçãïñßåò ðåñß âáóáíéóôçñßùí êáé åíßïôå áðåéëïýóáí ìå ìçíýóåéò üðïéïí õðïóôÞñéæå ôï áíôßèåôï. Áðü ôï ÖåâñïõÜñéï ôïõ 2013 ìðïñïýìå ÷ùñßò äåýôåñç óêÝøç íá õðïóôçñßîïõìå üôé ïé ðïëéôéêÝò êáé ìéíôéáêÝò åëßô óôçñßæïõí áíïé÷ôÜ ôçí ðñáãìáôïðïßçóç âáóáíéóôçñßùí.

Ôï öáéíïìåíéêÜ ðáñÜäïîï åßíáé üôé óôçí ÅëëÜäá ôá âáóáíéóôÞñéá äåí îåêßíçóáí ùò áðÜíôçóç óå ðáñáâáôéêÝò óõìðåñéöïñÝò, üðùò ïé ëçóôåßåò ôñáðåæþí, áëëÜ áðÝíáíôé óå ðïëéôéêÝò äéþîåéò üðùò ç áíôéöáóéóôéêÞ ìïôïðïñåßá. Ç ÅË.ÁÓ êáé ç êõâÝñíçóç, äçëáäÞ, äåí áéóèÜíèçêáí êáí ôçí áíÜãêç íá íïìéìïðïéÞóïõí óôáäéáêÜ ôç íÝá ôïõò ðñáêôéêÞ óôçí êïéíÞ ãíþìç. ÈÝëçóáí áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ íá áðïäåßîïõí üôé èýìáôá âáóáíéóìïý èá åßíáé ïé ðïëéôéêïß áíôéöñïíïýíôåò.

Ãéá üóï äéÜóôçìá ç êïéíïâïõëåõôéêÞ ÁñéóôåñÜ åðé÷åéñïýóå, áìõíüìåíç, íá áðïäåßîåé óôïõò áíôéðÜëïõò ôçò üôé êáôáäéêÜæåé ôç âßá áð’ üðïõ êáé áí ðñïÝñ÷åôáé, ç ëïãéêÞ áõôÞ åãêáôáëåßöèçêå áðü ôï ßäéï ôï óýóôçìá ðïõ ôç äçìéïýñãçóå. Ç êõâÝñíçóç ÓáìáñÜ – ÂåíéæÝëïõ – ÊïõâÝëç, äßíåé åììÝóùò ðëçí óáöþò ôï ðñÜóéíï öùò ãéá ôçí ðñáãìáôïðïßçóç âáóáíéóôçñßùí êáé ìÜëéóôá åðéëÝãåé ôá èýìáôÜ ôçò ìå áìéãþò ðïëéôéêÜ êñéôÞñéá.

Äåí èá ìðïñïýóå íá åßíáé äéáöïñåôéêÜ, óå ìéá ÷þñá üðïõ ïé ìåãáëýôåñåò åöçìåñßäåò ìáò êáëïýí íá “åõ÷áñéóôÞóïõìå ôç ×ñõóÞ ÁõãÞ” êáé ãñÜöïõí ëáìðñïýò åðéêÞäåéïõò ãéá ôïõò áéìïóôáãåßò äïëïöüíïõò ôçò ÷ïýíôáò. Äåí èá ìðïñïýóå íá åßíáé äéáöïñåôéêÜ óå ìéá ÷þñá ðïõ åëÝã÷åôáé áðü ìéá ìáößá ëáèñåìðüñùí. Äåí èá ìðïñïýóå íá åßíáé äéáöïñåôéêÜ óå ìéá ÷þñá üðïõ ïé åéäÞóåéò ãéá ôá óêÜíäáëá ôùí ôñáðåæþí áðïóéùðïýíôáé áðü êáíÜëéá ðïõ ðëçñþíïíôáé áðü áõôÝò ôéò ôñÜðåæåò.

¸íá ôüóï áêñáßá Üäéêï óýóôçìá áðáéôåß åîßóïõ áêñáßåò ìïñöÝò âßáò ãéá íá äéáôçñçèåß óôçí åîïõóßá êáé íá óõíå÷ßóåé íá õðçñåôåß ôá óõìöÝñïíôá ðïõ ôï ïéêïäüìçóáí.

¸÷ïõí êáôáëÜâåé üìùò ôé áêñéâþò êÜíïõí áõôïß ïé Üíèñùðïé; Óõíåéäçôïðïéïýí üôé ìå ôá óçìåñéíÜ ôïõ ìçíýìáôá óôï twitter ïõóéáóôéêÜ íïìéìïðïßçóáí åîùèåóìéêÝò ìïñöÝò âßáò üðùò ï ðáëáéüôåñïò îõëïäáñìüò ôïõ ×áôæçäÜêç;

¸÷ïõí óõíáßóèçóç ôïõ ôé óçìáßíåé íá æçôÜò ôçí åðéóôñïöÞ ôçò èáíáôéêÞò ðïéíÞò, ôç óôéãìÞ ðïõ ï êïéíùíéêüò éóôüò äéáññçãíýåôáé, êáé ç íáæéóôéêÞ äåîéÜ âñßóêåôáé ìÝóá óôï êïéíïâïýëéï;

Áò ìçí êñõâüìáóôå ðßóù áðü ôï äÜ÷ôõëü ìáò. ÊáíÝíáò ôïõò äåí åß÷å êáôáäéêÜóåé ðïôÝ ôç âßá áð’üðïõ êáé áí ðñïÝñ÷åôáé. Åß÷áí êáôáäéêÜóåé êÜèå ìïñöÞ áíôßóôáóçò áðÝíáíôé óôçí ïéêïíïìéêÞ ôïõò äéêôáôïñßá. Áðëþò áðü áõôÞ ôçí åâäïìÜäá ôï ëÝíå îåêÜèáñá.

¢ñçò ×áôæçóôåöÜíïõ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2701 on: February 04, 2013, 02:03:20 »
http://old-boy.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4.html

Τα Λάφυρα

Σε αυτήν την εξαιρετικά δυσοίωνη πορεία των τελευταίων ετών, η χθεσινή βραδιά καταχωρείται μέσα μου ως εντελώς σημαδιακή, ως ένα ακόμη κατάμαυρο ορόσημο, ως μια ακόμη αλλαγή πίστας. Το σοκ ήταν διπλό: αφενός οι απειλές («θα βάλω να σε τινάξουν στον αέρα» κλπ) κατά του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου από άντρα που πήρε τηλέφωνο στα γραφεία του Unfollow από αριθμό που είναι καταχωρημένος στην Aegean, συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης και, πριν περάσει στις απειλές, ζήτησε εξηγήσεις για το ρεπορτάζ του περιοδικού με θέμα το λαθρεμπόριο πετρελαίου και αφετέρου η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων νεαρών συλληφθέντων.
Αναφορικά με τη δημοσιοποίηση, δεν ξέρω αν, όπως γράφτηκε, πρόκειται για ατζαμοσύνη στο φωτοσόπ ή για επικοινωνιακό αυτογκόλ. Μάλλον πρόκειται για επικοινωνιακό γκολ. Αυτογκόλ θα ήταν αν το παιχνίδι εξακολουθούσε να λέγεται μεταπολιτευτική δημοκρατία. Τώρα το παιχνίδι λέγεται «τσακίζω τους εχθρούς μου». Νομίζω λοιπόν ότι κανένα απολύτως λάθος δεν έκανε η αστυνομία, νομίζω πως πρόκειται για εντελώς συνειδητή ενέργεια. Είναι η διατράνωση ενός μηνύματος. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πλέον κάτι στα κρυφά. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε. Είμαστε περήφανοι. Eπειγόμαστε να σας τους δείξουμε. Επειγόμαστε να δείξουμε πως τους γαμήσαμε στο ξύλο.
Κάνουμε λοιπόν ένα φωτοσόπ έτσι ώστε οι συλληφθέντες να μη κερδίσουν ψήγματα συμπάθειας στις μεγαλύτερες και τους μεγαλυτέρους (που είναι και το προνομιακό κοινό μας και θα ταραχθούν όσο να 'ναι βλέποντας εικοσάχρονα τσακισμένα στο ξύλο), αλλά ταυτόχρονα το κάνουμε μπακαλίστικα για να καταστεί σαφές στους μικρότερους τι τους περιμένει. Όχι μόνο αν ληστέψουν τράπεζες με καλάσνικοφ, αλλά αν ανήκουν στον λάθος χώρο και βρεθούν στον λάθος τόπο και χρόνο.
Η αγριότητα των παιδιών αυτών είναι ένα θέμα· ευκολότερα ή δυσκολότερα εξηγήσιμη, αυτοτελώς σοκαριστική, ξεβολευτική για τις βεβαιότητές σου, ξεβολευτική ακόμα και για τις αμφιβολίες σου στο πού βρισκόμαστε, ποιοί είμαστε και τι κάνουμε. Αλλά το βασικό θέμα είναι η αγριότητα του κράτους απέναντί τους. Κι αν δεν το καταλαβαίνει κανείς αυτό δεν είναι γιατί τον μπέρδεψαν τα μίντια κι η προπαγάνδα· είναι πολύ απλά επειδή στη λίστα των αξιών του η δημοκρατία καταλαμβάνει όχι ιδιαίτερα υψηλή θέση, ή εν πάση περιπτώσει επειδή η δημοκρατία είναι κατ' αυτόν ένα πολίτευμα που αρμόζει σε πιο ήρεμους καιρούς.
Στο ξεκίνημα του 2013, η Ελληνική Πολιτεία, η Ελληνική Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Αριστεράς,  από κοινού ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης από κοινού (γιατί τα άλλοθι και τα κρυφτούλια μάς τελείωσαν πλέον οριστικά), έχουν χτίσει ένα αστυνομικό κράτος που αντιμετωπίζει αυτούς που συλλαμβάνει και που έχουν ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό προφίλ ως υπόπτους διάπραξης βαρύτατων ποινικών αδικημάτων, ως πολίτες που βαρύνονται με την υποψία διάπραξης κακουργημάτων, αλλά ως εχθρούς, περιφέροντας τις αποδείξεις της λυσσαλέας βίας επάνω στα πρόσωπά τους ως λάφυρα. 
Όπως λέει η μητέρα ενός από τους συλληφθέντες εδώ (από το 10:35 και μετά): «Ό,τι ισχύει για τον γιο μου κατά ομολογία του γιου μου ισχύει και για τους άλλους τρεις. Δεν χτυπηθήκανε στη συμπλοκή, χτυπηθήκανε στα κελιά τους μέσα χωρίς κανένα λόγο. Ο γιος μου τέσσερεις συνεχόμενες ώρες τον χτυπούσανε στο κεφάλι αφού πρώτα του είχανε βάλει κουκούλα, με τις χειροπέδες δεμένες πισθάγκωνα και ριγμένο στο έδαφος στα γόνατα».
Εν τω μεταξύ κατατέθηκαν μηνύσεις για τα προηγούμενα βασανιστήρα, εκείνα για τα οποία ο Δένδιας φοβέριζε τη Guardian. Εκείνοι που τα υπέστησαν δεν ήταν ληστές, εκείνοι που τα υπέστησαν δεν ήταν τρομοκράτες. Ίσως για αυτό σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, η μόνη έγνοια των αστυνομικών ήταν να τσακίσουν τους διαδηλωτές "χωρίς να αφήσουν σημάδια..." Αυτά τον Σεπτέμβριο. Αλλά είναι πια Φεβρουάριος κι ο χρόνος κυλά γρήγορα. Η έγνοια να μην αφήσεις σημάδια είναι πια παρελθόν. Στη φάση που είμαστε τώρα τα πράγματα αρχίζουν να γίνουν στα φανερά, στα φωναχτά, στα ανερυθρίαστα.
Τρομοκρατηθείτε, είναι το μήνυμα, ειδάλλως έρχονται και τα χειρότερα.
Τρομοκρατηθείτε, γιατί θα το πάμε όσο πιο πέρα γίνεται.
Τρομοκρατηθείτε, γιατί τώρα που ξεκινήσαμε, αρχίζουμε να μεθάμε από την τόση δύναμη και την τόση ασυδοσία.
Μετά το μεθύσι όμως ακολουθεί το χανγκόβερ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2702 on: February 04, 2013, 09:49:16 »
εύχομαι από καρδιας στους νοικοκυραίους που ξεροχυνουν βλέποντας τις εικόνες των χτυπημένων παιδιών να τους γαμήσουν οι τράπεζες τα σώψυχα!να τους κατασχέσουν ότι έχουν και δεν έχουν!γαμήσι ανελέητο να φάτε μουνοπανα! να σας πετάνε στο δρόμο από κατάσχεση και μετά βγείτε να ξανακαταδικασετε τη βία από όπου κι αν προέρχεται και να λέτε για τρομοκράτες !

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2703 on: February 04, 2013, 15:15:09 »
γαμιουνται οι μπατσοι , οι υποστηρικτες τους και τα ρουφιανακια τους
κακο ψοφο γαμιολες

Ρωμανός: "Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου"

Δήλωση δια μέσου του δικηγόρου του, Φραγκίσκου Ραγκούση, δημοσιοποίησε σχετικά με τη σύλληψή του για την διπλή ληστεία στην Κοζάνη και τη σύνδεσή του με την τρομοκρατία, ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός.

Στη δήλωσή του, ο νεαρός δηλώνει ότι θεωρεί τον εαυτό του "αιχμάλωτο πολέμου", πως τα κίνητρά του "ήταν πολιτικά" και ότι "δεν θα υποβάλλω μήνυση στους αστυνομικούς που με χτύπησαν".

Ολόκληρη η δήλωση:

"Τα κίνητρά μου ήταν πολιτικά. Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα. Δεν θα υποβάλλω μήνυση στους αστυνομικούς που με χτύπησαν. Επιθυμώ η κακοποίησή μου να ευαισθητοποιήσει τις συνειδήσεις των πολιτών. Αποδέχομαι την ληστεία και τίποτε άλλο. Θα ακολουθήσει πολιτική μου δήλωση, γιατί μόνο εγώ εκφράζω τον εαυτό μου και κανένας άλλος".

Ποιος είναι ο Νίκος Ρωμανός

Όπως αναφέρουν τα Νέα, ο Ρωμανός παιδί των βορείων προαστίων, σε σχολείο του Ψυχικού γνώρισε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, με τον οποίον ήταν μαζί το βράδυ που έπεσε νεκρός στα Εξάρχεια.

Πέντε χρόνια αργότερα, βρίσκεται κατηγορούμενος για τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης με συνεργούς που φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με τους Πυρήνες της Φωτιάς και η δική του συμμετοχή στην οργάνωση ερευνάται, αφού βρέθηκαν αποτυπώματά του σε διαμερίσματα που χρησιμοποιούσε η οργάνωση. Εικάζεται μάλιστα, ότι ο ίδιος είχε νοικιάσει στο Μαρούσι, ένα από αυτά.

Ο Νίκος Ρωμανός κατάγεται από μεγαλοαστική οικογένεια, που ξεκίνησε από τις Σέρρες. Είναι εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ, που είχε πρωταγωνιστήσει το 1984 στο "έγκλημα του Κολωνακίου".

Η μητέρα του, Παυλίνα Νάσιουτζικ, "η πριγκίπισσα που σκοτώθηκε η ψυχή της" όπως έχει πει, έχει γράψει τα βιβλία "Μαμάδες βορείων προαστίων" και "Μύκονος μπλουζ".

Δεν είχε μέχρι πριν λίγες ημέρες απασχολήσει τις Αρχές και δεν είχε εμπλακεί σε ποινική υπόθεση. Η πρώτη επαφή του με τις Αρχές ήταν με τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, στην οποία ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας.

Ωστόσο, αρνήθηκε να καταθέσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, που καταδίκασε τους δράστες της δολοφονίας, τους αστυνομικούς Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη.

Πάντως, τις πρώτες ημέρες είχε βρεθεί στο ακροατήριο με τους γονείς του, όταν όμως ήρθε η σειρά του να καταθέσει, επέλεξε να απουσιάζει και έστειλε επιστολή.

"Δεν είχα κανέναν σκοπό να εμφανιστώ στη δίκη, διότι δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο η έκβασή της. Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλά να διαμορφώνω εγώ ο ίδιος τα δικά μου πλαίσια, στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου", ανέφερε στην επιστολή μεταξύ άλλων.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/rwmanos_thewrw_ton_eayto_moy_aixmalwto_polemoy.2114830.html

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #2704 on: February 04, 2013, 15:56:18 »
Λοιπόν ας διαβάστε τι έγραψα στην αρχή και μετά σχολιάζεται, γιατί το σχόλιο μου αφορούσε και τους συλληφθέντες και τους μπάτσους.
Για εμένα εάν γινόταν ατύχημα το ίδιο θα τους έβλεπα απεναντι μου και τους δυο.

Τώρα τα υπόλοιπα που αφορούν τις πολιτικές τοποθετήσεις του καθένα είναι άλλο θέμα συζήτησης.......

Τώρα τα σχόλια εαν κάποιος θέλει να νιώθει οικογενειάρχης η όχι, όποιος θέλει ας πετάξει το παιδι του στις ρόδες ενός αυτοκινήτου η κανένα δικό του.

όσο για κάποια ζώα που νομίζουν πως είναι κάποιοι απλά δεν θα ασχοληθώ το μυαλό τους είναι 12χρονου

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2705 on: February 04, 2013, 16:23:31 »
νομιζουν τα σκατοζωα που μας κυβερνανε οτι ριχνωντας ξυλο θα αλλαξουν κατι

σε συνειδητοποιημενους ανθρωπους το ξυλο, τους κανει πιο δυνατο

μπορω να πω τους καυλωνει, γι ολα αυτα που εχουν στο μυαλο τους για την συνεχεια

τουλαχιστον, να νιωθεις οτι δεν εισαι μονος, γτ δεν εισαι μονος

τωρα εαν ειναι ηρωες ή οχι, καλως ή κακως η επανασταση εχει μια εννοια, μια στροφη, μια ροπη
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2706 on: February 04, 2013, 16:50:46 »
http://old-boy.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4.html

Τα Λάφυρα

Σε αυτήν την εξαιρετικά δυσοίωνη πορεία των τελευταίων ετών, η χθεσινή βραδιά καταχωρείται μέσα μου ως εντελώς σημαδιακή, ως ένα ακόμη κατάμαυρο ορόσημο, ως μια ακόμη αλλαγή πίστας. Το σοκ ήταν διπλό: αφενός οι απειλές («θα βάλω να σε τινάξουν στον αέρα» κλπ) κατά του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου από άντρα που πήρε τηλέφωνο στα γραφεία του Unfollow από αριθμό που είναι καταχωρημένος στην Aegean, συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης και, πριν περάσει στις απειλές, ζήτησε εξηγήσεις για το ρεπορτάζ του περιοδικού με θέμα το λαθρεμπόριο πετρελαίου και αφετέρου η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων νεαρών συλληφθέντων.
Αναφορικά με τη δημοσιοποίηση, δεν ξέρω αν, όπως γράφτηκε, πρόκειται για ατζαμοσύνη στο φωτοσόπ ή για επικοινωνιακό αυτογκόλ. Μάλλον πρόκειται για επικοινωνιακό γκολ. Αυτογκόλ θα ήταν αν το παιχνίδι εξακολουθούσε να λέγεται μεταπολιτευτική δημοκρατία. Τώρα το παιχνίδι λέγεται «τσακίζω τους εχθρούς μου». Νομίζω λοιπόν ότι κανένα απολύτως λάθος δεν έκανε η αστυνομία, νομίζω πως πρόκειται για εντελώς συνειδητή ενέργεια. Είναι η διατράνωση ενός μηνύματος. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πλέον κάτι στα κρυφά. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε. Είμαστε περήφανοι. Eπειγόμαστε να σας τους δείξουμε. Επειγόμαστε να δείξουμε πως τους γαμήσαμε στο ξύλο.
Κάνουμε λοιπόν ένα φωτοσόπ έτσι ώστε οι συλληφθέντες να μη κερδίσουν ψήγματα συμπάθειας στις μεγαλύτερες και τους μεγαλυτέρους (που είναι και το προνομιακό κοινό μας και θα ταραχθούν όσο να 'ναι βλέποντας εικοσάχρονα τσακισμένα στο ξύλο), αλλά ταυτόχρονα το κάνουμε μπακαλίστικα για να καταστεί σαφές στους μικρότερους τι τους περιμένει. Όχι μόνο αν ληστέψουν τράπεζες με καλάσνικοφ, αλλά αν ανήκουν στον λάθος χώρο και βρεθούν στον λάθος τόπο και χρόνο.
Η αγριότητα των παιδιών αυτών είναι ένα θέμα· ευκολότερα ή δυσκολότερα εξηγήσιμη, αυτοτελώς σοκαριστική, ξεβολευτική για τις βεβαιότητές σου, ξεβολευτική ακόμα και για τις αμφιβολίες σου στο πού βρισκόμαστε, ποιοί είμαστε και τι κάνουμε. Αλλά το βασικό θέμα είναι η αγριότητα του κράτους απέναντί τους. Κι αν δεν το καταλαβαίνει κανείς αυτό δεν είναι γιατί τον μπέρδεψαν τα μίντια κι η προπαγάνδα· είναι πολύ απλά επειδή στη λίστα των αξιών του η δημοκρατία καταλαμβάνει όχι ιδιαίτερα υψηλή θέση, ή εν πάση περιπτώσει επειδή η δημοκρατία είναι κατ' αυτόν ένα πολίτευμα που αρμόζει σε πιο ήρεμους καιρούς.
Στο ξεκίνημα του 2013, η Ελληνική Πολιτεία, η Ελληνική Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Αριστεράς,  από κοινού ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης από κοινού (γιατί τα άλλοθι και τα κρυφτούλια μάς τελείωσαν πλέον οριστικά), έχουν χτίσει ένα αστυνομικό κράτος που αντιμετωπίζει αυτούς που συλλαμβάνει και που έχουν ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό προφίλ ως υπόπτους διάπραξης βαρύτατων ποινικών αδικημάτων, ως πολίτες που βαρύνονται με την υποψία διάπραξης κακουργημάτων, αλλά ως εχθρούς, περιφέροντας τις αποδείξεις της λυσσαλέας βίας επάνω στα πρόσωπά τους ως λάφυρα. 
Όπως λέει η μητέρα ενός από τους συλληφθέντες εδώ (από το 10:35 και μετά): «Ό,τι ισχύει για τον γιο μου κατά ομολογία του γιου μου ισχύει και για τους άλλους τρεις. Δεν χτυπηθήκανε στη συμπλοκή, χτυπηθήκανε στα κελιά τους μέσα χωρίς κανένα λόγο. Ο γιος μου τέσσερεις συνεχόμενες ώρες τον χτυπούσανε στο κεφάλι αφού πρώτα του είχανε βάλει κουκούλα, με τις χειροπέδες δεμένες πισθάγκωνα και ριγμένο στο έδαφος στα γόνατα».
Εν τω μεταξύ κατατέθηκαν μηνύσεις για τα προηγούμενα βασανιστήρα, εκείνα για τα οποία ο Δένδιας φοβέριζε τη Guardian. Εκείνοι που τα υπέστησαν δεν ήταν ληστές, εκείνοι που τα υπέστησαν δεν ήταν τρομοκράτες. Ίσως για αυτό σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, η μόνη έγνοια των αστυνομικών ήταν να τσακίσουν τους διαδηλωτές "χωρίς να αφήσουν σημάδια..." Αυτά τον Σεπτέμβριο. Αλλά είναι πια Φεβρουάριος κι ο χρόνος κυλά γρήγορα. Η έγνοια να μην αφήσεις σημάδια είναι πια παρελθόν. Στη φάση που είμαστε τώρα τα πράγματα αρχίζουν να γίνουν στα φανερά, στα φωναχτά, στα ανερυθρίαστα.
Τρομοκρατηθείτε, είναι το μήνυμα, ειδάλλως έρχονται και τα χειρότερα.
Τρομοκρατηθείτε, γιατί θα το πάμε όσο πιο πέρα γίνεται.
Τρομοκρατηθείτε, γιατί τώρα που ξεκινήσαμε, αρχίζουμε να μεθάμε από την τόση δύναμη και την τόση ασυδοσία.
Μετά το μεθύσι όμως ακολουθεί το χανγκόβερ.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2707 on: February 04, 2013, 17:23:06 »
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #2708 on: February 04, 2013, 17:29:37 »
Και για να μην γράφω πολλά γιατί πραγματικά αυτα περι οικογένειας με ενόχλησαν, διαβάστε τι λέει ο πατέρας τους ενός απο τους συλληφθέντες

Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα μάθω ποιος το έκανε και θα είναι λίγες οι μέρες του. Υπόθεση Κορκονέα δεν θα επιτρέψω. Θα τον δικάσω, θα τον εκτελέσω μόνος μου» τονίζει εξοργισμένος.

http://gr.news.yahoo.com/-%CE%B5%CE%B3%CF%8E-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CE%BC%CE%BF%CF%85--211444509.html

Κανένας γονιός στον κόσμο δεν θα βάλει την ζωή του παιδιού του πάνω απο οτιδήποτε........
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2709 on: February 05, 2013, 03:48:19 »
Αυτα τα τσακαλια ξεφτελισαν τον μπασταρδο νεοδημοκρατη,τ αρχιδι τον πασοκο,τον ανυπαρκτο καραγκιοζη συριζακια,το προβατο τον κομουνιστη,τον σκατομυαλο φασιστα,τον μοδατο αντιφα,το τσουτσεκι τον απολιτικο,εμενα τον αδρανη που ασχολουμαι με τον γραφικο catala και γενικοτερα τον καθε δουλο που αγαπαει τις αλυσιδες του.
Ρισκαραν και εκαναν δωρο την ελευθερια και την ζωη τους πολεμωντας για την αξιοπρεπη επιβιωση των παραπανω.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2710 on: February 05, 2013, 13:45:55 »
Λόγω της επικαιρότητας ΠΑΟΚ πολλοί προτίμησαν να μην τοποθετηθούν στα όσα ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ γράφτηκαν εδώ μέσα με αφορμή τον απάνθρωπο, ανηλεή ξυλοδαρμό των παιδιών που έπιασαν για την ληστεία τράπεζας στην Κοζάνη. Δεν αναφέρομαι στην προέκταση του θέματος που έδωσε το τσακαλάκι, αλλά στις ωμές τοποθετήσεις του τύπου τα θελαν κ τα παθαν. Καλό είναι πριν γράφουμε να διαβάζουμε ποιούς έπιασαν, ποιος ο βίος που διάγουν, τι πρεσβεύουν, απο που προέρχονται. Εγώ μόνο να πω οτι ΜΑΚΑΡΙ όλα τα 20χρονα παιδιά στο μέλλον να σκέφτονται όπως αυτοί. Θα χαμε μια απείρως καλύτερη κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Δεδομένης της απάντησης στο ερώτημα τοίχου "αν ήσουν αόρατος θα λήστευες μια τράπεζα?", καλό είναι να διαβάσετε την ανακοίνωση της διεθνούς αμνηστίας που κατακεραυνώνει την ελληνική πολιτεία και τις μεθόδους της. Μερικοί πραγματικά τρώτε το μαρούλι, καλά κάνουν και μας γαμάνε altogether, αυτό αξίζουμε

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #2711 on: February 05, 2013, 13:56:36 »
εδω τις εφαγε ανελεητα ο γιατρος , ο ομηρος, τα παιδια θα τη γλιταραν?
εγιναν παντως τοποθετησεις απ οτη Διεθνη Αμνηστεια και το πραγμα παιρνει εκταση στο εξωτερικο, καθοτι τετοιες πρακτικες ουτε στο γκουανταναμο ουτε στο αμπου γκραιμπ ουτε στη βορεια κορεα δεν εχουμε...και η φελλαδα του δενδια ξεπερναει τη φελλαδα των τραμπουκων με εθνοσημο.

ΥΓ δεν ειμαι επουδενι υπερ ληστειων και δη ενοπλων, ουτε ομηρειας ουτε δε ξερω γω τι...αν θες να χτυπησεις τη κυβερνηση, χτυπα την με καθε τροπο, κατευθειαν χωρις σταση στο βελβεντο...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2712 on: February 05, 2013, 14:04:33 »
Για να χτυπήσεις την κεντρική διοίκηση αδερφέ με ΟΛΑ τα μέσα, χρειάζονται και οι απαλλοτριώσεις τραπεζών και οι ένοπλες. Με τριαντάφυλλα και εράνους δεν μαζεύεις λεφτά για να αγοράσεις τα μέσα επίθεσης. Σεβαστό το είμαι υπερ της έννομης τάξης, αλλά σκέφτηκες ποτέ ποια είναι η έννομη τάξη ποιος την καθορίζει και προς όφελος τινος.   

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #2713 on: February 05, 2013, 14:13:11 »
αυτο που με προβληματιζει εξισου φιλε μου ειναι το αν χρηματοδοτηθει η τρομοκρατια απο καπου, μηπως αυτο το καπου εχει λιγοτερο ιδελογικο υποβαθρο ή μηπως αποκτα ρολο προστατη ακομη και ρολο-υποβολεα
.η αληθεια ειναι οτι ενας θανατος δε μπορει να ειναι αποδεκτος ακομη και αν σωσει εκατονταδες ζωες μετα και με αυτην την αποψη σκεπτικο δε μπορω να δεχτω ομηρεια ή θανατο ενος τυχαιου ανυποψιαστου πολιτη σε μια τραπεζα που εγινε ληστεια. και αποδεχομενος ιδεολογικα λοιπον μια ενοπλη ληστεια ειναι σα να περιμενω να συμβει ο θανατος.
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2714 on: February 05, 2013, 14:25:48 »
lik, club  :thumbok:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2715 on: February 05, 2013, 14:33:20 »
Μερικοί πραγματικά τρώτε το μαρούλι, καλά κάνουν και μας γαμάνε altogether, αυτό αξίζουμε

Εκει στο alltogether ειναι που εγω τα περνω κρανιο συντροφε. Θες να εισαι γιαπης και νεοφιλελευθερος ρε γαμημενε; Δουλευε 12ωρα για 500 ευρω, να γινει ανταγωνιστικη η αγορα. Θες να εισαι πασοκος/νεοδημοκρατης νοικοκυρης, με την δουλιτσα και το σπιτακι σου ρε καριολη; Πλερωνε τα μνημονια και τα χαρατσια. Θες να εισαι φασιστοχουντοχριστιανος πιθηκος ρε αμοιβαδα; Πλερωνε για να συντηρει το κρατος παπαδες, στρατο και μπατσους. Εγω γιατι να σας τρωω στη μαπα; Βρειτε ΕΝΑ λογο για να μη παρει τα οπλα ενας 20χρονος και να σας γαμησει τον αντιχριστο, επειδη του εχετε γαμησει τη ζωη. Γιατι εσεις του εχετε γαμησει τη ζωη, οχι η μερκελ και ο some are ass.
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2716 on: February 05, 2013, 14:41:45 »
Δε διαφωνώ με τον συσχετισμό που κάνεις για τον θάνατο, αλλά θυμήσου πόσους θανάτους αθώων προκάλεσε σ αυτόν τον τόπο απο το '74 και μετά η ένοπλη πάλη. Του Αξαρλιάν θυμάμαι μόνο, θάνατο για τον οποίο οι ίδιοι οι θύτες είπαν πως αποτελεί τη μοναδική κηλίδα στη δράση τους. Αθώος θάνατος σαφώς και δεν είναι ο πυροβολισμός του ταρίφα στην Πάρο ο οποίος παράτησε τη δουλειά του για το παίξει νταής σε τύπους που λήστευαν τον αιώνιο ληστή του και ο οποίος αναρτούσε ύμνους για την επανάσταση όπως τη χαρακτήριζε, του '67. Αντιθέτως ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ είναι οι θάνατοι που προκάλεσε η "έννομη τάξη" στην κοινωνία απο συστάσεως κράτους και μετά. Νομίζω δε χρειάζεται καν να απαριθμήσω τα παιδιά τσιγγάνων που τα πατάνε ζητάδες στο δρόμο για μπόνους, τις μαζικές ανθρωποκτονίες στο Σάμινα, στη Ρικομεξ, στις πυρκαγιες στην ηλεία, τις αμέτρητες δολοφονίες υπο τον μανδύα της αυτοκτονίας μέτα την έλευση του δντ, τα τροχαία δυστυχήματα σε Τέμπη , μαλιακούς, αθηνών κορίνθου (εκτός αν το οτι εκθέτεις τον πολίτη σου σε άμεσο κίνδυνο για να δίνεις έργα στους μεγαλοεργολάβους των καναλιών πληρώνοντας τα χρύσο, ενω σου παραδίδουν αίσχη, δεν αποτελεί δολοφονία), για να μην βάλω και τους αμέτρητους μετανάστες γτ αυτοί ειναι κ λάθροι (λες κ υπάρχει λαθραία ζωή) και δεν μετράνε, , must I go on αδερφέ che?

@Μαζί σου κ με την αγανακτησή σου αδερφέ skyclad, αλλα τα χουμε ξαναπεί, όταν εγκλωβίζεσαι στη νόρμα της ζωής και τον αναγκαστικό συμβιβασμό της, δύσκολα παίρνεις το δρόμο της αλήθειας γτ αυτός έχει δυσκολία και αφανισμό προσωπικής ζωής.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2717 on: February 05, 2013, 14:55:44 »
lik +απειρο

baron

• Guest
« Reply #2718 on: February 05, 2013, 15:20:19 »
Έχω γράψει πολλές φορες ότι το ελληνικό κράτος φέρει έναν σταυρο μαζί εάν όχι από ιδρύσεως του τουλάχιστον μετά τον b παγκόσμιο.

Και είναι η ατιμωρησία όσων συμπεριφέρθηκαν αντιεθνικά.

Τι ακριβώς?

Ασχοληθείτε για παράδειγμα με την σφαγή του χορτιάτη, και τον ρολο του ταγματάρχη Πούλου, ελλήνων δηλαδή που σφαγιάζανε έλληνες ως αγώνα κατά των κουμμουνιστών.

Με το τέλος του πολεμου ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς δεν τιμωρήθηκε.

Όχι μονο αυτό αλλα με χειροφίλημα έγιναν μπάτσοι, δημόσιοι υπάλληλοι και πήρανε και αξιώματα.

Και όλη αυτήν η ξεφτίλα φτάνει μέχρι την συμμετοχη του mega μέρους της ελληνικής κοινωνίας και λαου στην δικτατορία και ότι έγινε τα χρονια εκείνα συν την τραγωδία της κύπρου για να φτάσουμε έως σήμερα να έχουν το δικαίωμα τα κάθε είδους καθίκια να μας μαυρίζουν την ζωή.

Κοινωνία χωρίς αυτοκάθαρση είναι μια βρώμικη  και καταδικασμένη κοινωνία.

Ότι της συμβαίνει λοιπόν τα τελευταία χρονια είναι απόλυτος δικαιολογημένα και πολύ λίγα.
Και γυρνώ στους μπάτσους:

Απαίδευτοι , άξεστοι, ασυνείδητοι, δούλοι. Ότι ακριβώς χρειάζεται το σύστημα. Αλλα: Όλοι τους με το μέσον το οικογενειακό που έχει επιζήσει από τον b παγκόσμιο και μετά. Οι γονείς του κάθε brwmombatsou δεν είναι τίποτα άλλο από αυτούς που δεν τιμωρήθηκαν ποτε για τα εγκλήματα τους επί 50 χρονια της κλεπτοκρατίας.

και επειδή οι συναινετικοί άφησαν τα πράγματα να κυλήσουν , και τα αφήνουν ακόμα να κυλούν, θα έρθουν χειρότερα.

Εμενα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι ληστές της τράπεζας. Τα περί τρομοκρατίας δεν τα τρώω , είναι φανερό ότι η όλη φάση είναι κατασκεύασμα της ΕΥΠ, από την οργάνωση Πυρήνες της φωτιάς, τον χαφιέ που έτρεξε την όλη φάση μέχρι την σύλληψη.Ο πιτσιρικάς και η πέντε- έξι είναι του κοινού ποινικού που έπαιξαν το παιχνίδι των "υπηρησιων" και τώρα θα προσφέρουν ακόμα και χέρι βοηθειας στο σύστημα ως παράδειγμα καλής λειτουργίας των "υπηρησιων" και των θεσμών. Δεν μπορούσε να τύχη κάτι καλύτερο στον σαμαρά και στον φασίστα δένδια. Βοηθοί από το πουθενά.
Εάν δεν εμφανιστεί οργάνωση που να εκτελεί εν ψυχρώ πολιτικούς, δημοσιογράφους και μπάτσους σαν σκυλιά στο δρόμο, (το λογικό δηλαδή) τρομοκρατία δεν υπάρχει.

όλα τα αλλα είναι κατασκευάσματα της ΕΥΠ όπως η "βόμβες" στο mall και οι τάχα πυροβολισμοί. Πούτσες

Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι και η συμπεριφορά των κρατικών uphreseiwn , των θεσμών, και της μάζας.
υπό αυτό το πρίσμα το ξύλο στους ληστές είναι απίστευτο..---
Και όλα αυτά μου δείχνουν τον βαθμό του εκφασιμου της που είναι συνταρακτικός.

Για της πίπες του κάθε ελληνάρα που ΑΜΑ σκοτώνανε το παιδί μου και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια... ένταξη τώρα. θα κάνω, ΕΑΝ... τα κλασσικά.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2719 on: February 05, 2013, 16:17:16 »
Δένδιας/ΕΛ.ΑΣ. καλύπτουν τους αστυνομικούς που τραυμάτισαν σοβαρά 20χρονη στον Κορυδαλλό

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 20χρονη κοπέλα, που παρασύρθηκε από περιπολικό (αριθμός πινακίδας Ε.Α. 23542) στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι τη Παρασκευής

Η οικογένεια και οι φίλοι της Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, αναζητούν μάρτυρες του ατυχήματος, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκάλεσε περιπολικό που παραβίασε το "κόκκινο" και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.
Μέσω του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η οικογένεια και οι φίλοι μιας 20χρονης κοπέλας από τον Κορυδαλλό αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες ατυχήματος που συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι στην Λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταφέρει ήδη να συγκεντρώσουν, η άτυχη Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεσε σοβαρά χτυπημένη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Σύμφωνα με τους οικείους της η 20χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μέσω του διαδικτύου αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες που θα ρίξουν φως στις συνθήκες του ατυχήματος.

Η 20χρονη πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού, της οποίας ήταν δραστήριο μέλος, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Κορυδαλλός πόλη των παιδιών».

«Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, το σχολείο της, ζητάμε την βοήθεια σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα. Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα» καταλήγει η ανακοίνωση.

http://www.thepressproject.gr/article/38092/DendiasELS-kaluptoun-tous-astunomikous-pou-traumatisan-sobara-20xroni-ston-Korudallo