Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93605 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #1460 on: August 15, 2009, 13:33:29 »
αν και δεν ειναι ελληνικη

http://www.existenz.se/out.php?id=15396

shaman4

• Guest
« Reply #1461 on: August 15, 2009, 14:09:38 »
καλα μα τι εγινε εκει περα ?

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1462 on: August 15, 2009, 14:14:49 »
Ποσο κομπλεξικος, ανωμαλος, σαδιστης και ματαιοδοξος μπορει να εισαι για να κανεις αυτην την δουλειά ή τουλαχιστον για να κανεις πραξεις πχ. σαν αυτες που γινονται στο βιντεο.

Αηδια.

Προσφατα βρεθηκα σε μια συζητηση μεταξυ ενος στρατηγου αστυνομιας, μιας μανας ματατζη και εμου σε μια υπηρεσια. Η μανα ελεγε μια ιστορια του γιου της, που ο γιος της πανω σε ενταση σε σκηνικο με επισοδια στην Αθηνα χτυπησε καποιον συνομιλικο του(ειχαν παρει εντολη απο αρχηγο να επιτεθουν με πετρες στους διαδηλωτες) ο οποιος εμεινε τεζα κατω και ελεγε ποσο τυψεις ειχε και επισκεπτοταν στο νοσοκομειο το θυμα-διαδηλωτη. Ελεγε η μανα οτι ειναι κριμα και δεν πρεπει να γινονται αυτα, ολοι παιδια ειναι δεν πρεπει να υπαρχει μισος..μπλα μπλα κλπ

Και ο στρατηγος τις λεει : "Τι λετε κυρια μου, καλα του εκανε, εκεινη την στιγμη βρισκοταν σε πολεμο, ο διαδηλωτης ηταν ο εχθρος του. Δεν υπαρχουν συναισθηματισμοι. Βαρας σκοτωνεις καλυπτεσε. Τετοιες μανες χαλανε την Ελλαδα!"  !@$%$$%^ !!!!!!

Νοοτροπια-ιδεολογια-φιλοσοφια του μισους. Ανθρωπος ή ζώο?

καλα μα τι εγινε εκει περα ?
Προφανως καποια μινι διαδηλωση για κατι, κλεινοντας τον δρομο. Προσπαθουσαν οι αστυνομικοι να τους σηκωσουν αλλα αυτοι  δεν εφευγαν. Εφαγαν ξυλο χωρις να αντιδρασουν. Αλλα τι σημασια εχει?

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1463 on: August 15, 2009, 14:23:58 »
Καλά να πάθουν οι άπλυτοι, οι μαλλιάδες, που μου θέλανε και καθιστικές διαμαρτυρίες, οι παλιο γιεγιέδες. Αυτά να πάνε στην Κούβα ή την Κορέα να τα κάνουν. Κρίμα μόνο που δεν πυροβόλησαν και κανέναν στο ψαχνό, αυτό θα τους έδινε να καταλάβουν τι εστί νόμος και τάξη.

shaman4

• Guest
« Reply #1464 on: August 15, 2009, 14:34:53 »
κορυπτ με βρισκεις απολυτα συμφωνο.  :-\

Παντως, τα γουρουνια φασιστομουτρα μπορει να βασιστουνε στο οτι ητανε παρανομη διαδηλωση, γιαυτο ρωταω τι εγινε...

Αλλα σορρυ κι ολας, γιατι λενε τους μπατσους? η κοινωνια οταν τα ειδε αυτα τι εκανε? οι πολιτες? οι πολιτικοι? τα αστυνομικα συνδικατα? τκ9... και μετα μας φταινε οι μπατσοι ρε παιδια?

κατι τετοια βλεπω και παθαινω σχιτζοφρενια, γιατι αναγκαστηκε μερος του ελληνικου λαου να ψιφησει ΛΑΟΣ για να μην πουλησουν ΝΔ ΠΑΣΚΟΚΑΛΗΣ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...  γιατι κακα τα ψεματα, οταν η ακροαριστερα συμφωνει με την ακροδεξια σε κατι τετοια θεματα, ειναι να μην ξερεις τι σου γινετε ρε γαμωτο.
Γιατι πχ εγω, ειμαι φολα αριστερος, αλλα πχ στο σκοπιανο δεν θελω ουτε βημα να υποχωρισουμε..

Τεσπα ξεφυγα ασχημα παλι...

αλλα οταν σε ενα θεμα συμφωνεις με την χρυση αυγη και το λαος, ειναι να σκεφτεσε να πας αγιο ορος μερια να ησυχασεις..  ;D

ΠΑΟΚ

Offline smokingpaper

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1465 on: August 15, 2009, 16:31:53 »
αν και δεν ειναι ελληνικη

http://www.existenz.se/out.php?id=15396

το βιντεακι του αδερφου ειναι απο αυτη την τρελη ειδηση.
http://www.news247.gr/a/5!97770

το link δεν ξερω γιατι μανουριαζει αλλα μ'ενα κοπι-πειστ βγαινει
« Last Edit: August 15, 2009, 16:43:48 by smokingpaper »

ive4

• Guest
« Reply #1466 on: August 17, 2009, 09:44:36 »
Καλά να πάθουν οι άπλυτοι, οι μαλλιάδες, που μου θέλανε και καθιστικές διαμαρτυρίες, οι παλιο γιεγιέδες. Αυτά να πάνε στην Κούβα ή την Κορέα να τα κάνουν. Κρίμα μόνο που δεν πυροβόλησαν και κανέναν στο ψαχνό, αυτό θα τους έδινε να καταλάβουν τι εστί νόμος και τάξη.

Είδα το βιντεάκι και εντυπωσιάστηκα από την άψογη στάση των αστυνομικών (αρχίστε να με βρίζετε τώρα!). Στην Ελλάδα θα είχαμε τις γνωστές συνομιλίες του στυλ ΄΄είσαι μάγκας εσύ;΄΄ κτλ που δε βγάζουν πουθενά. 

Diego-4

• Guest
« Reply #1467 on: August 17, 2009, 11:06:01 »
δεν έχεις ακόμα φάει γκλόπ στο κεφάλι γι'άυτο εντυπωσιάζεσαι...που να δείς αμα το φας τι εντύπωση θα σου κάνει..

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1468 on: August 17, 2009, 13:38:00 »
Στεναχωριέμαι πάρα πολύ να βλέπω ανθρώπους να γίνονται ρατσιστές. Να έχουν μέσα τους κοινωνικό ρατσισμό ανακατεμένο με μπόλικο ξυσταρχιδισμό και ανευθυνότητα. Βλέπω ανθρώπους να διαμρτύρονται, να βρίζουν , να φωνάζουν και να σπάνε για τον άδικο χαμό-δολοφονία ενός μικρού παιδιού. Αυτή η δολοφονία είναι η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας. Από την άλλη αυτοί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν έβγαλαν τσιμουδιά για τον θάνατο του αστυνομικού που ξυλοφορτώθηκε από αλήτες. Άλλωστε αυτός ήταν μπάτσος. Άρα του αξίζει να πεθάνει.
Είναι βέβαια οι ίδιοι άνθρωποι που στο γήπεδο έχουν πετάξει πέτρα , κομμάτι τσιμέντου που αν σε βρει στο κεφάλι μπορεί να στο ανοίξει. Δεν πειράζει όμως. Αυτός θα ήταν παίκτης αντίπαλης ομάδας. Του αξίζει να του ανοίξουμε το κεφάλι. Αν έρθει όμως στις μεταγραφές στην ομάδα μας τότε θα τον αποθεώσουμε κ θα τον αγκαλιάσουμε.
Βλέπω ανθρώπους να κατακεραυνώνουν τους αμερικανούς και την κατοχή που κάνουν σε εδάφη στη Μ.Ανατολή αλλά την ίδια ώρα δε μιλάει για την Κύπρο και τα κατεχόμενα εδάφη της. Σωστά όμωε. Δεν είμαστε εθνικιστές. Μπορούμε να φωνάξουμε΄μόνο για το Αφγανιστάν
Βλέπω ανθρώπους να αποθεώνουν την Κούβα και την επανάσταση της αλλά να αδιαφορούν για το ότι ο λαός της πεινάει , πεθαίνει από αρρώστιες και του στερούνται δικαιώματα. Σωστά όμως. Εμείς πρέπει να το παίξουμε επαναστάτες από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Έχοντας το κινητό στο χέρι και το λαπτοπ στην τσάντα.
Βλέπω ανθρώπους να φωνάζουν για φασισμό, χούντα και φίμωση τους αλλά την ίδια ώρα κλείνουν πανεπιστήμια και δέρνουν κόσμο στις γενικές συνελεύσεις των πανεπιστημίων. Δεν πειράζει. Άλλωστε ένα κλειστό πανεπιστήμιο μας βολεύει γιατί έχουμε περισσότερες διακοπές. (Μιλάω για ξύλο στις συνελεύσεις μεταξύ ηλιθίων τηας αριστεράς , της δεξιάς και του κέντρου.) Παντού υπάρχουν ηλίθιοι
Βλέπω ανθρώπους να επαναστατούν κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων και να κάνουν καταλήψεις αλλά μετά από 2-3 χρόνια πάνε για το μεταπτυχιακό τους στο εξωτερικό σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο
Αυτά είναι λίγα από τα πράγματα που τα βλέπω γύρω μου. Παράξενα πράγματα που εξηγούν τι συμβαίνει σε μια κοινωνία ηλιθίων. Κοινωνία που δε ξέρει σε τι πιστεύει , τι να ονειρεύεται, σε τι να ελπίζει. Απλά αντιδρά σπασμωδικά
Αυτές είναι οι σκέψεις ενός ακόμα που ζει και δρα στην κοινωνία των ηλιθίων. Ίσως γιατί είναι ένας από αυτούς

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1469 on: August 17, 2009, 13:59:23 »
φιλε μου σε ενα αλλο τοπικ εσυ ο ιδιος γινοσουν ρατσιστης λεγοντας οτι δεν θελεις κανεναν Τουρκο στην ομαδα μας.
ο ρατσισμος αφορα καθε ανθρωπινο ον, κ οχι μονο οσους ζουνε στην ιδια κοινωνια με εμας..
αν το καταλαβουμε αυτο ισως μπορεσουμε να λυσουμε πολλα απο τα προβληματα μας..
γιατι αυτο που μας λειπει πολλες φορες ειναι η ανθρωπια..

ειναι πολυ διαφορετικο να χτυπαει ενα οργανο του κρατος καποιον πολιτη,αυτος δηλαδη που πρεπει να παραδειγματιζει με την καλη συμπεριφορα του, απο το να γινεται το αντιθετο..ο αδυναμος θα αντιδρασει με χειροτερο τροπο ψαχνοντας το δικαιο του..

απο εκει κ περα,πολλες φορες αυτοι που διαδηλωνουν ειναι πολυ διαφορετικοι απο αυτους που τα σπανε..ειναι δυσνοητο για οσους ειναι εξω απο το χορο κ το κατανοω..

δυστυχως ολοι εχουμε ελαττωματα σε μια τοσο ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ κοινωνια οπως η ελληνικη..κ χωρις παιδεια δεν λυνονται τα προβληματα..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1470 on: August 17, 2009, 14:01:27 »

Είδα το βιντεάκι και εντυπωσιάστηκα από την άψογη στάση των αστυνομικών (αρχίστε να με βρίζετε τώρα!). Στην Ελλάδα θα είχαμε τις γνωστές συνομιλίες του στυλ ΄΄είσαι μάγκας εσύ;΄΄ κτλ που δε βγάζουν πουθενά.  

Αει καλα...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1471 on: August 17, 2009, 14:14:50 »
δεν έχεις ακόμα φάει γκλόπ στο κεφάλι γι'άυτο εντυπωσιάζεσαι...που να δείς αμα το φας τι εντύπωση θα σου κάνει..

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1472 on: August 17, 2009, 14:28:29 »
Άλλωστε αυτός ήταν μπάτσος. Άρα του αξίζει να πεθάνει.

Έχεις ένα δικιο εδώ που τα λέμε...

Βλέπω ανθρώπους να αποθεώνουν την Κούβα και την επανάσταση της αλλά να αδιαφορούν για το ότι ο λαός της πεινάει , πεθαίνει από αρρώστιες και του στερούνται δικαιώματα

Καλά εδώ το ξεχύλωσες ολίγον τι αλλα δεν επεκτείνομαι γιατί δεν είμαι αντικειμενικός..
ΑΡχίΔια

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1473 on: August 17, 2009, 14:38:54 »
φιλε μου σε ενα αλλο τοπικ εσυ ο ιδιος γινοσουν ρατσιστης λεγοντας οτι δεν θελεις κανεναν Τουρκο στην ομαδα μας.
ο ρατσισμος αφορα καθε ανθρωπινο ον, κ οχι μονο οσους ζουνε στην ιδια κοινωνια με εμας..
αν το καταλαβουμε αυτο ισως μπορεσουμε να λυσουμε πολλα απο τα προβληματα μας..
γιατι αυτο που μας λειπει πολλες φορες ειναι η ανθρωπια..

ειναι πολυ διαφορετικο να χτυπαει ενα οργανο του κρατος καποιον πολιτη,αυτος δηλαδη που πρεπει να παραδειγματιζει με την καλη συμπεριφορα του, απο το να γινεται το αντιθετο..ο αδυναμος θα αντιδρασει με χειροτερο τροπο ψαχνοντας το δικαιο του..

απο εκει κ περα,πολλες φορες αυτοι που διαδηλωνουν ειναι πολυ διαφορετικοι απο αυτους που τα σπανε..ειναι δυσνοητο για οσους ειναι εξω απο το χορο κ το κατανοω..

δυστυχως ολοι εχουμε ελαττωματα σε μια τοσο ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ κοινωνια οπως η ελληνικη..κ χωρις παιδεια δεν λυνονται τα προβληματα..

Δε μίλησα ότι δε θέλω να μιλάω με τούρκους ή ότι τους θεωρώ κατώτερους. Αυτό είναι ρατσισμός. Άλλωστε επειδή έχω ζήσει στο εξωτερικό με τούρκους έχω κάνει παρέα και μαλιστά διατηρώ ακόμα επαφές και τους έχω φιλοξενήσει σπίτι μου.
Μίλησα ότι ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει κάτι. Αντιπροσωπεύει κ τον ξεριζωμό από την Πόλη. Γιαυτό το λόγο δε θα πρεπε να έχοι τούρκους στην ομάδα. Δεν είναι ρατσιστές οι βάσκοι όταν θέλουν μόνο βάσκους στις ομάδες τους. Άπλά κάποιες ομάδες έχουν ιδιαιτερότητες όπως κ να το κάνουμε.Με τη λογική αυτή είμαστε ρατσιστές όταν λέμε πχ ότι δε θέλουμε παίκτες του γαύρου στην ομάδα μας?? Όχι.

Τώρα για τους αστυνομικούς. Ναι είναι όργανα του κράτους. ΄Και η βία αποκτά άλλη σημασία. Η δολοφονία όμως είτε είναι διαδηλωτή , είτε αστυνομικού , είτε ενός παιδιού , είτε οπαδού είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Απλά η κοινωνία κρύβεται πίσω από συνθήματα και δε βλέπει μπροστά της.

Από κει και πέρα σίγουρα είναι άλλο η διαδήλωση και άλλο αυτοί που τα σπάνε. Έχω πει πολλές φορές ότι είναι ευθύνη του συνδικάτου ή του κόμματος που κάνει τη διαδήλωση να την περιφρουρεί. Όπως κάνει το ΚΚΕ. Εκτός από τους διαδηλωτές άνθρωποι είναι και οι καταστηματάρχες που δε γουστάρουν να τους σπάνε τις βιτρίνες οι 5-10-80-100.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1474 on: August 17, 2009, 14:46:36 »
Ειμαστε ρατσιστες μονο για τους μπατσους...και δεν τους γουσταρουμε ταμαλα...οχου!!!!!!!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1475 on: August 17, 2009, 15:51:07 »
Άλλωστε αυτός ήταν μπάτσος. Άρα του αξίζει να πεθάνει.

Έχεις ένα δικιο εδώ που τα λέμε...

Βλέπω ανθρώπους να αποθεώνουν την Κούβα και την επανάσταση της αλλά να αδιαφορούν για το ότι ο λαός της πεινάει , πεθαίνει από αρρώστιες και του στερούνται δικαιώματα

Καλά εδώ το ξεχύλωσες ολίγον τι αλλα δεν επεκτείνομαι γιατί δεν είμαι αντικειμενικός..

Δυστυχώς για τους κατοίκους της Κούβας δεν το ξεχείλωσα. Μπορείς να κοιτάξεις στο ίντερνετ στοιχεία για τη χώρα. Τύπου 20 ευρώ εισόδημα μηνιαίο , έλλειψεις σε αγαθά όπως το λάδι είναι τα πιο χαρακτηριστικά.
Στις παραγκουπόλεις επίσης βασιλεύει η βρώμα(μηδενικές καταστάσεις υγιεινής) και βία. Και μόνο ο πανικός όταν άρχισαν να πουλιούνται Η/Υ δείχνει πόσο στερειμένοι είναι οι άνθρωποι.
Για την απαγόρευση του ίντερνετ που μαζί με τον έλεγχο των ΜΜΕ από το καθεστώς καλύτερα να μην επεκταθώ.
Απλά λέω μην εξυμνούμε τ΄τετοια καθεστώτα μόνο και μόνο για να κατακρίνμουμε χώρες όπως οι ηπα.   

shaman4

• Guest
« Reply #1476 on: August 17, 2009, 16:45:56 »
ρε μαγκα αθηναιε, συμφωνω εν μερει, γιατι η κουβα, η μοναδικη χωρα στη οποια ισως μπορουσε να πετυχει ο κομμουνισμος, της κανανε τοσα χρονια εμπαργκο, πως να αναπτυχθει ενα νησι οταν του εχεις εμπαργκο εε?

Ακομη και με το εμπαργκο, εχουν καλυτερο βιοτικο επιπεδο απο αλλες χωρες τις λατινικης αμερικης που ΔΕΝ εχουνε εμπαργκο, και αυτο λεει πολλα...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1477 on: August 17, 2009, 16:52:01 »

ΕΤΣΙ! Καρκινογόνο σπρέι στα μούτρα σε παιδιά 19 και 20 χρονών που ούτε καν αντιστέκονται και χτύπημα με γκλομπ στο κεφάλι! Σούτια στα κωλόπαιδα και μετά στην κλούβα, κούρεμα γουλί και ταμπέλα που γράφει "είμαι τεντυμπόης και ακούω Θεοδωράκη". Άμα δεν τους αρέσει να πάνε στη Ρωσία.

Νοσταλγός-της-απριλιανής-εθνοσωτηρίου-επαναστάσεως-4.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1478 on: August 17, 2009, 17:02:28 »
ρε μαγκα αθηναιε, συμφωνω εν μερει, γιατι η κουβα, η μοναδικη χωρα στη οποια ισως μπορουσε να πετυχει ο κομμουνισμος, της κανανε τοσα χρονια εμπαργκο, πως να αναπτυχθει ενα νησι οταν του εχεις εμπαργκο εε?

Ακομη και με το εμπαργκο, εχουν καλυτερο βιοτικο επιπεδο απο αλλες χωρες τις λατινικης αμερικης που ΔΕΝ εχουνε εμπαργκο, και αυτο λεει πολλα...

Συμφωνώ αλλά το ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από άλλες χώρες δε λέει τίποτα. Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι εκεί στερούνται στοιχειώδεις ελευθερίες και βέβαια στοιχειώδεις ανέσεις.
Δε ξέρω αν αποφάσισαν για τον κομμουνισμό ή απλά υποστηρίζουν ένα καθεστώς επειδή δεν έχουν άλλη λύση (αμάθεια ,τρόμος) όπως γίνεται και στην Ρωσσία (ουσιαστικά μετατρέπεται σε χούντα του Πούτιν) ή γινόταν στο Ιράκ επί Χουσείν.
Και δεν το ξέρω γιατί απλά ούτε γω αποφάσισα για το καπιταλιστικό καθεστώς μέσα στο οποίο ζω. Τουλάχιστον όμως ΄μπορώ να έχω κριτική σκέψη και να την εκφράζω.
Εμένα με ενοχλεί όταν ακούω και βλέπω ψευτό-επαναστάτες να μιλούν για Κούβα όταν αυτοί έχουν όλα τα καλά στο σπίτι τους, όταν έχουν το κινητό στο χέρι , το ακριβό παντελονάκι και το ωραίο λαπτοπ. Επανάσταση με ξένα αρχ...

shaman4

• Guest
« Reply #1479 on: August 17, 2009, 18:08:23 »
ναι σ αυτο εχεις δικιο, ειμαι φοιτιτης βελγιο, εδω περα πανε οι κομμουνιστικες νεολεες ταξιδια στην κουβα, μια χωρα που δεν υπαρχει ελευθερεια λογου, νταξει με ολη την συμπαθεια που εχω για την αριστερα, αυτο ειναι λιγο οφφ σαιντ.

(παλι ξεφυγα απο το τοπικ)