Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #1440 on: June 24, 2009, 13:05:07 »
νομιζω οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως.το σημειο που ανατριχιαζει ειναι ισως η παραγραφος με την απειλη προς τους αυτοπτες μαρτυρες...
Συμφωνώ αδελφέ...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #1441 on: June 24, 2009, 13:18:12 »
το ειπαν μονοι τους.......απελπισια..........

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1442 on: June 24, 2009, 14:11:19 »
την αντιπροταση τους και το πως φανταζονται τον κοσμο-ελλαδα δεν ειδα.

οσο δεν υπαρχουν αυτα , κατα τη γνωμη μου βλεπω μια τυφλη-απανθρωπη τρομοκρατια που εξυπηρετει ΜΟΝΟ αυτους που πουλανε το φοβο και θελουν ενα κοσμο φοβισμενο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #1443 on: June 24, 2009, 14:18:21 »
βρε τους κακομοιρους τους μπατσους.....ε,συγνωμη τους ανθρωπους ηθελα να πω(ποτε εγιναν ανθρωποι ρε club larisa;γαμωτο εχασα επεισοδια!δεν ενημερωνεις ρε club)........να παιρνουν μονο χιλια ευρω για να δερνουν,να σκοτωνουν και να το παιζουν "μαγκες"........τουλαχιστον αυτοι βαρανε κανενα φοιτητη,μαθητη,μεταναστη,συνταξιουχο,εργαζομενο και ξεδινουν τα "παιδια".......εμεις; 

Α! το βρηκα εμεις θα βαραμε κανενα μπατσο να ξεδινουμε...........

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1444 on: June 24, 2009, 14:24:07 »
Ειλικρινά, δεν περίμενα τέτοιο ποστ απο σένα....Προσπερνώ την ειρωνεία σου κ σου λέω την άποψη μου. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΙΛΕ. Κ ο μπάτσος κ ο στρατιώτης κ η γιαγιά κ ο παπούς κ ο φοιτητής κ ο Αλβανός, όλοι. Εσύ κάνε "επανάσταση" σκοτώνοντας. Αν μπορείς κ πιστεύεις οτι αλλάζει ο κόσμος ή παύει κάθε καταστολή με το να αφαιρείς ανθρώπινη ζωή, μαγκιά σου.
Ούτε υπερασπιστής των μπάτσων είμαι, γιατί έχω φάει ξύλο κ μάλιστα πολύ.Εσύ βάλτα με το γουρούνι κ τους μικροαστούς, όπως η σέχταρχίδια με κασμά, πρόβλημά σου.....Εγώ θα σ' αλλάξω μυαλά? Έχεις δει ποτέ σου κουνέλι να σπαρταράει?Άνθρωπο?Να χαίρεσαι την επιβράβευση που προσφέρεις, επειδή φάγαν το "παριζάκι" κ τους άλλους αυτόπτες μάρτυρες που μας λένε οτι θα φάνε. Ας ελπίσουμε στην εξόντωση των μπάτσων άμα φάνε κ τη γιαγιά λούμπεν μικροαστό που άφηνε λουλούδια στο σημείο.....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1445 on: June 24, 2009, 14:44:12 »
εγω νομιζω οτι η προκυρηξη ειναι γεματη μισος και απελπισια,,,δηλαδη συναισθηματα.

επισης νομιζω οτι ειναι μια ειλικρινης προκυρηξη (παραδεχοντε οτι δεν ελπιζουν οτι θα αλλαξει κατι ) .

νομιζω οτι δεν εχουν σχεση με την λεξη επανασταση αλλα περισσοτερο με την λεξη εκδικηση .

ξαναεγραψα οτι πιθανοτατα προκειται για ανθρωπους που στο παρελθον φυλακιστηκαν η βασανιστηκαν απο μπατσους.

επισης νομιζω οτι ενα σοβαρο επιχειρημα ειναι αυτο για τους μικροαστους..εμεις οι μικροαστοι ειμαστε η κολωνα του συστηματος,,,γκρινιαζουμε για τα αφεντικα αλλα ονειρευομαστε μια μερα να γινουμε σαν αυτα.

επισης συμφωνω και για τους μεταναστες,,,ειτε ελληνας ειτε αλβανος ο βολεμενος και κατεχων την εξουσια ειναι η αρρωστια της κοινωνιας.

τωρα στο ψητο στο θεμα της δολοφονιας του μπατσου να πω ξανα οτι το προβλημα δεν ειναι οι μπατσοι αλλα το συστημα .
για την δολοφονια του διαφωνω ως προς το εξης : για μενα  δεν αξιζει να αφαιρεσεις μια ζωη ειδικα οταν δεν προκειται να αλλαξει τιποτα και οταν προκειται για εναν ασημαντο μπατσο.

νομιζω οτι αυτου του ειδους η οργανωση ερχεται σαν μια φυσικη απαντηση σε ολη αυτη τη σαπιλα που βλεπουμε γυρω μας αλλα δυστηχως δεν λυνει κατι. θα συλληφθουν συντομα και νομιζω το ξερουν κιολας . η μαλλον θα τους εκτελεσουν οι μπατσοι σε μια ''μαχη'' αληθινη η στημενη.
« Last Edit: June 24, 2009, 15:11:45 by vedder »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1446 on: June 24, 2009, 14:50:55 »
Το συγκεκριμένο κείμενο είναι άνισο και προδίδει έναν ιδιότυπο προβληματισμό από τους γράφοντες. Τα πάντα όλα μέσα, από το Φουκουγιάμα μέχρι τον Μπένγιαμιν, και από τον ΙΡΑ μέχρι τα ισλαμικά σοσιαλιστικά κινήματα... Μιλάμε για σοβαρή συνειδησιακή και ιδεολογική σύγχηση, καθώς και για παντελώς (κατά τη γνώμη μου) εσφαλμένη ερμηνεία ορισμένων ιστορικών δεδομένων.

Οι τύποι δεν είναι σοβαροί, και μόνο ο παραλληλισμός τους με οργανώσεις τύπου ΕΛΑ και 17Ν δείχνει σε τι φάση βρίσκονται αυτά τα παιδιά. Όταν χτυπούσαν αυτές οι οργανώσεις, δημοσίευαν προκηρύξεις 15-20 σελίδων, ενώ αυτοί άλλα ντι άλλα της Παρασκευής το γάλα. Αυτό δεν είναι προκήρυξη, είναι ένας αχταρμάς από διάφορα πράγματα που άκουσαν ή διάβασαν κάπου, διανθισμένα με μπόλικο μπινελίκι και οργή. Εξάλλου οι μέχρι πρότινος προκυρήξεις τους ήταν της μισής σελίδας, και νομίζω το παρόν κείμενο συντάχθηκε μόνο και μόνο για να αποποιηθούν την ταμπέλα των αναρχο-χούλιγκανς που τους κόλλησαν τα ΜΜΕ και η αστυνομία. Υβρεολόγιο και μίμηση συμπεριφοράς που μάλλον αρμόζει περισσότερο σε αυτούς που υποτίθεται εναντιώνονται. Το γεγονός όμως ότι είναι μπερδεμένοι δε σημαίνει ότι δεν είναι και επικίνδυνοι...

Κατά τη γνώμη μου είναι παιδιά της κοινωνίας μας, της κοινωνίας της βίας, της εκμετάλλευσης, της καταστολής και της ανελευθερίας, που βρίσκουν μόνο τη διέξοδο της τυφλής βίας και του μηδενισμού. Όπως έγραψε κάποιος αδερφός πιο πάνω, ότι σπείρεις θερίζεις...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1447 on: June 24, 2009, 15:21:27 »
και επισης να προσθεσω οτι η διαφαινομενη αλαζωνια τους,,η ειρωνια τους,,τα ανεφικτα που ζητανε ολο αυτο το τουπε ειναι στυλ ανθρωπου που θα εκανε δολοφονια!!!

για να φτασεις σε αυτο το σημειο να πιστευεις οτι ΕΣΥ μπορεις να αποφασισεις ποιος δικαια πρεπει να ζει η να πεθαινει σημαινει οτι θεωρεις τον εαυτο σου θεο!!!

η απλα η ολη σαπιλα και απελπισια σε εχει οδηγησει να μην δινεις σημασια στην ανθρωπινη ζωη,,ουτε των αλλων ουτε την δικη σου.

νομιζω οτι ειναι λιγο και απο τα 2.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1448 on: June 24, 2009, 15:43:09 »
Για ηλίθιους ιδεόληπτους τη λύση την έχω ήδη γράψει παλιότερα.
1. Παίρνουμε το όπλο μας
2. Το γεμίζουμε, οπλίζουμε και απασφαλίζουμε.
3. Το στρέφουμε προς τη σκατόφατσά μας
4. Πατάμε τη σκανδάλη
5. Λυτρώνουμε τους υπόλοιπους από τη βδελυρή παρουσία μας.

άντε γιατί πολύ αξία τους δώσαμε και αυτούς και τους ομοϊδεάτες τους
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #1449 on: June 24, 2009, 16:04:14 »
Ειλικρινά, δεν περίμενα τέτοιο ποστ απο σένα....Προσπερνώ την ειρωνεία σου κ σου λέω την άποψη μου. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΙΛΕ. Κ ο μπάτσος κ ο στρατιώτης κ η γιαγιά κ ο παπούς κ ο φοιτητής κ ο Αλβανός, όλοι. Εσύ κάνε "επανάσταση" σκοτώνοντας. Αν μπορείς κ πιστεύεις οτι αλλάζει ο κόσμος ή παύει κάθε καταστολή με το να αφαιρείς ανθρώπινη ζωή, μαγκιά σου.
Ούτε υπερασπιστής των μπάτσων είμαι, γιατί έχω φάει ξύλο κ μάλιστα πολύ.Εσύ βάλτα με το γουρούνι κ τους μικροαστούς, όπως η σέχταρχίδια με κασμά, πρόβλημά σου.....Εγώ θα σ' αλλάξω μυαλά? Έχεις δει ποτέ σου κουνέλι να σπαρταράει?Άνθρωπο?Να χαίρεσαι την επιβράβευση που προσφέρεις, επειδή φάγαν το "παριζάκι" κ τους άλλους αυτόπτες μάρτυρες που μας λένε οτι θα φάνε. Ας ελπίσουμε στην εξόντωση των μπάτσων άμα φάνε κ τη γιαγιά λούμπεν μικροαστό που άφηνε λουλούδια στο σημείο.....

κατ'αρχην ημουν απο τους πρωτους που ειπα οτι 10 μαλακες που σκοτωνουν αλλους 10 μαλακες δεν δινει λυση πουθενα..........ειναι αλλο ενα αδιεξοδο........δεν υιοθετω τετοιες πρακτικες........ειμαι με την επανασταση και την επαναστατικη βια ως την ΜΟΝΗ δυναμη που μπορει να αλλαξει τον κοσμο........μονο που αυτο δεν ειναι επανασταση.......στην επανασταση ειναι ο λαος που κραταει οπλα και οχι 10-20 μεμονωμενοι μαλακες......στην οκτωβριανη,στην κουβα,στους ζαπατιστας δεν ηταν 10 μαλακες με οπλα!αυτοι εχουν δει πολυ αμερικ(λ)ανικες ταινιες και την εχουν δει τιμωροι!
δεν το συνεχιζω αλλα αυτα που λες δεν αφορουν τις δικες μου αποψεις...........

οσον αφορα τους μπατσους......θα σου απαντησω σοβαρα αφου δεν σου αρεσε το χιουμορ μου..........ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..........αυτους που βασανιζουν ανθρωπους σε κρατητηρια,που δερνουν και σκοτωνουν μαθητες,που χτυπανε στο κεφαλι συνταξιουχους κτλ.........ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...........

Και μην μου γραψεις κανενα σαν κι αυτα που λενε οι δημοσιογραφορουφιανοι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ και δεν ειναι ολοι ετσι γιατι αυτο εχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ οτι ειναι η ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!

οπως και τις παπαριες που λενε τα κοινοβουλευτικα κομματα της αριστερας οτι και αυτοι εργαζομενοι ειναι..........μη χεσω!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1450 on: June 24, 2009, 16:25:36 »
Fuckin ok φίλε, ο καθεις με τις απόψεις του. Βλέπω οτι δεν είσαι με τους 10 δολοφόνους, αλλά αν οι 10 γίνουν 1000 είσαι οκ μ αυτό. Επίσης δεν επιστηρίζεις τον φόνο, αλλά είσαι υπερ της (επαναστατικής) βίας......Όλοι βγάζουνε τα συμπεράσματά τους, δεν τραβάω κανένα ζόρι με τους τσιμπά, μου είναι αδιάφοροι, μην σε πω μ' αρεσει που κ που να τους πειράζω ως εκπροσώπους μιας κάποιας αρχής, αλλά πιστόλι προτεταμμένο δε θα κρατούσα στη ζωή μου για κανένα πούστη. Χαίρομαι που βλέπω άτομα σαν τον vedder, corrupt κ dani να πιάνουν το νόημα. Εγω εδώ μέσα μπαίνω για να συζητάω τα του ΠΑΟΚ -ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ Κ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, κακώς κάκιστα που εξέφερα γνώμη σ' αδιάφορο thread. Τί να σχολιάσω απ' αυτ'α δλδ?:

"Και μην μου γραψεις κανενα σαν κι αυτα που λενε οι δημοσιογραφορουφιανοι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ και δεν ειναι ολοι ετσι γιατι αυτο εχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ οτι ειναι η ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!

οπως και τις παπαριες που λενε τα κοινοβουλευτικα κομματα της αριστερας οτι και αυτοι εργαζομενοι ειναι..........μη χεσω!"

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #1451 on: June 24, 2009, 16:53:51 »
δηλαδη για σενα ο ΤΣΕ ηταν ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;Ο ΛΕΝΙΝ;

Εγω για τετοια επανασταση μιλαω........τωρα εσυ αν θες μπορεις να εισαι με τον γκαντι.....ειρηνη,μην σπασουμε τα αυγα κι ετσι........δικαιωμα σου.....αλλα αλλο επανασταση και αλλο δολοφονια.......αυτοι την εχουν δει Ζορρο,Μπατμαν,Σπαιντερμαν κτλ. δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα που σου λεω............

τελοσπαντων τελος...........

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1452 on: June 24, 2009, 17:16:55 »
Ολη η HARD-CORELA των Εξαρχειων(και περιξ) μαζεμενη... ατομα που εκδιωχτηκαν για τις αποψεις τους απο καταληψεις και στεκια.. συνθεσαν ενα ακρως επικινδυνο σχημα..ειναι οπλισμενοι και εφοδιασμενοι καλα απ οτι φαινεται...δεν εχουν τιποτα να χασουν.. και οποιον παρει ο χαρος...κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον corrupt... και συμφωνω με λιγα κομματια της προκηρυξης κυριως για την σταση τους για τους μεταναστες..αντε γιατι ο αριστερος-αντιεξουσιαστικος χωρος το χει γαμησει το θεμα με το μεταναστες αδερφια μας οποιοι και αν ειστε οτι και αν ειστε....

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #1453 on: June 24, 2009, 17:24:29 »

êáô'áñ÷çí çìïõí áðï ôïõò ðñùôïõò ðïõ åéðá ïôé 10 ìáëáêåò ðïõ óêïôùíïõí áëëïõò 10 ìáëáêåò äåí äéíåé ëõóç ðïõèåíá..........åéíáé áëëï åíá áäéåîïäï........äåí õéïèåôù ôåôïéåò ðñáêôéêåò........åéìáé ìå ôçí åðáíáóôáóç êáé ôçí åðáíáóôáôéêç âéá ùò ôçí ÌÏÍÇ äõíáìç ðïõ ìðïñåé íá áëëáîåé ôïí êïóìï........ìïíï ðïõ áõôï äåí åéíáé åðáíáóôáóç.......óôçí åðáíáóôáóç åéíáé ï ëáïò ðïõ êñáôáåé ïðëá êáé ï÷é 10-20 ìåìïíùìåíïé ìáëáêåò......óôçí ïêôùâñéáíç,óôçí êïõâá,óôïõò æáðáôéóôáò äåí çôáí 10 ìáëáêåò ìå ïðëá!áõôïé å÷ïõí äåé ðïëõ áìåñéê(ë)áíéêåò ôáéíéåò êáé ôçí å÷ïõí äåé ôéìùñïé!
äåí ôï óõíå÷éæù áëëá áõôá ðïõ ëåò äåí áöïñïõí ôéò äéêåò ìïõ áðïøåéò...........

ïóïí áöïñá ôïõò ìðáôóïõò......èá óïõ áðáíôçóù óïâáñá áöïõ äåí óïõ áñåóå ôï ÷éïõìïñ ìïõ..........Ï×É ÄÅÍ ÔÏÕÓ ÈÅÙÑÙ ÁÍÈÑÙÐÏÕÓ..........áõôïõò ðïõ âáóáíéæïõí áíèñùðïõò óå êñáôçôçñéá,ðïõ äåñíïõí êáé óêïôùíïõí ìáèçôåò,ðïõ ÷ôõðáíå óôï êåöáëé óõíôáîéïõ÷ïõò êôë.........Ï×É ÄÅÍ ÔÏÕÓ ÈÅÙÑÙ ÁÍÈÑÙÐÏÕÓ...........

Êáé ìçí ìïõ ãñáøåéò êáíåíá óáí êé áõôá ðïõ ëåíå ïé äçìïóéïãñáöïñïõöéáíïé ÌÅÌÏÍÙÌÅÍÁ ÐÅÑÉÓÔÁÔÉÊÁ êáé äåí åéíáé ïëïé åôóé ãéáôé áõôï å÷åé ÁÐÏÄÅÉ×ÔÅÉ ïôé åéíáé ç ÐÁÐÁÑÉÁ ÔÏÕ ÁÉÙÍÁ!

ïðùò êáé ôéò ðáðáñéåò ðïõ ëåíå ôá êïéíïâïõëåõôéêá êïììáôá ôçò áñéóôåñáò ïôé êáé áõôïé åñãáæïìåíïé åéíáé..........ìç ÷åóù!

Ðñïöáíþò Ýíáí äïëïöüíï èá Þèåëá íá ôïí äù íá ôéìùñåßôáé. Ôï ßäéï êáé Ýíáí âáóáíéóôÞ êáé üëá áõôÜ ðïõ ëåò. Ôï ãåãïíüò ðùò ï óõãêåêñéìÝíïò äïëïöïíÞèçêå åðåéäÞ öïñÜåé ôçí ßäéá óôïëÞ ìå ôïí äïëïöüíï, âáóáíéóôÞ êëð óå êáëýðôåé; (ºóùò íá Þôáí êáé ï ßäéïò ôÝôïéïò, áëëÜ äåí ôï îÝñïõìå). Áí íáé öáíôÜæïìáé ðùò íïìéìïðïéïýíôáé êáé ïé äïëïöüíïé/âáóáíéóôÝò íá êÜíïõí ôï «Ýñãï» ôïõò, áöïý: ÊÜðïéïé ïðáäïß åßíáé åãêëçìáôßåò (ÍÁÉ ÕÐÁÑ×ÏÕÍ ÊÁÉ ÔÅÔÏÉÏÉ),áõôüò åßíáé ïðáäüò, Üñá áò «ôéìùñçèåß» ìáæß ìå ôïõò Üëëïõò. (Áíôß ãéá ôï ïðáäïß/åãêëçìáôßåò ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ïðïéïíäÞðïôå óõíäõáóìü üðùò äéáäçëùôÝò/ôñáìðïýêïé, ëáèñïìåôáíÜóôåò/êëÝöôåò êëð)
Êáé íáé, Ý÷ù óõíáíôÞóåé ìðÜôóïõò ðïõ Ýêáíáí áðëÜ ôç äïõëåéÜ ôïõò. Ôï áí åêôüò áðü áõôü ðïõ âëÝðù õðÜñ÷åé êÜôé Üëëï ðïõ äåí âëÝðù üðùò ð÷ ï ßäéïò ìðÜôóïò ôï âñÜäõ íá ðïõëÜåé ðñïóôáóßá, ÏÊ ìðïñåß íá éó÷ýåé áëëÜ åí äõíÜìåé êáé åãþ êáé åóý êáé ï äéðëáíüò ìáò ìðïñåß ôá âñÜäéá íá åßíáé ðáéäåñáóôÞò Þ ðñåæÝìðïñïò. Åãþ ðÜíôùò èá óõíå÷ßóù íá êñßíù ôïõò áíèñþðïõò áðü áõôü ðïõ âëÝðù)
¢ñá ëïéðüí ôïõò êñáôéêïýò ëåéôïõñãïýò (ìðÜôóïõò) ðïõ äñïõí áíåîÝëåãêôá üðùò äéáìáñôõñüìáóôå, êáé áðïöáóßæïõí êáôÜ âïýëçóç ðïéïò ÷ñåéÜæåôáé íá ôéìùñçèåß Þ ü÷é áò ôïõò áíôéêáôáóôÞóïõìå ìå ôïõò åðáíáóôÜôåò  ??? ðïõ äñïõí áíåîÝëåãêôá êáé áðïöáóßæïõí êáôÜ âïýëçóç ðïéïò ÷ñåéÜæåôáé íá ôéìùñçèåß Þ ü÷é.
Êáëç öÜóç áêïýãåôáé…êÜðïéïò èá ìáò ðçäÜåé áëëÜ ôïõëÜ÷éóôïí èá åßíáé äéáöïñåôéêüò êÜèå öïñÜ…
Êáé ï ìüíïò ôñüðïò íá áðïöýãåéò ôï ðÞäçìá åßíáé íá óõíôá÷èåßò ìáæß ôïõò (êáé ìå ôïõò 2) ãéáôß áëëéþò áíÞêåéò áíáãêáóôéêÜ óôç Ëïýìðåí ÌéêñïáóôéêÞ ÔÜîç Üñá åßóáé å÷èñüò (Þ áëëéþò áíÞêåéò óôçí áíôéåîïõóéáóôéêÞ ôÜîç êáé Üñá åßóáé ðÜëé å÷èñüò)

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1454 on: June 25, 2009, 10:28:08 »
http://adiakritos.blogspot.com/2009/06/blog-post_1103.html

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΗ

Ο ADIAKRITOS ΛΕΕΙ:

"ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΑΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ";

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ

Να την χαίρεστε αυτή την αστυνομία σας κυρ Παυλόπουλε. Μπράβο στα καμάρια σας. Όλα έγιναν στην ΚΩ όπου τα κομάντα σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο επειδή έτρεχε κατέβασαν τον οδηγό κάτω και τον πλάκωσαν στο ξύλο.

Και σαν μην έφτανε αυτό βρίζουν και όσους κατοίκους είδαν το περιστατικό και διαμαρτυρήθηκαν για τον ξυλοδαρμό. Παρότι η συμπεριφορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ότι και να έχει κάνει ο νεαρός, επιφυλασσόμαστε για το περιστατικό...

Οπότε αφήστε τον ξυλοδαρμό στην άκρη, ακούστε τον μάγκα αστυνομικό πως βρίζει τον κάτοικο που είδε βήμα προς βήμα τον ξυλοδαρμό του νέου. Και προς το τέλος του βίντεο βρίζει και τα θεία. Και ένα δίκιο να είχε, που δεν είχε, το έχασε. Να τους χαιρόμαστε βρε...

τι κω, τι αθηνα, ολα τα γρουνια ιδια ειναι
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1455 on: June 25, 2009, 12:08:40 »
+4

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1456 on: June 25, 2009, 12:57:35 »
o κυρ Παυλόπουλος φταίει για το περιστατικό;Τι θεϊκοί συνηρμοί είναι αυτοί;
Εφ'όσον βγαίνει αυτό στη φόρα.Οφείλει κάποιος να τον τιμωρήσει καλά για παραδειγματισμό.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1457 on: July 01, 2009, 19:32:39 »
O Παυλόπουλος δεν είναι αυτός που διέταξε τον ξυλοδαρμό. Επομένως δεν είναι ηθικός αυτουργός.
Είναι όμως πολιτικός προϊστάμενος και ως τέτοιος έχει την ευθύνη. Αυτός και η κυβέρνησή του, εκλέγονται στην δημοκρατία που έχουμε κάθε τέσσερα χρόνια, και πληρώνονται γι'αυτό. Το ότι ένας αστυνομικός βασανίζει και δεν τιμωρείται, το ότι ο άλλος ξεφτελίζει τραβεστί στο τμήμα και δεν τιμωρείται, το ότι μια ομάδα λιτών κάνει αγνώριστο έναν αμέριμνο φοιτητή και δεν τιμωρείται, είναι πολιτική.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1458 on: August 10, 2009, 20:48:09 »
Μολις μου τα εστειλαν....

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

ive4

• Guest
« Reply #1459 on: August 13, 2009, 08:57:19 »
Αθήνα

Ανέφικτος στόχος μοιάζει να είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για το πρώτο εξάμηνο του έτους, όλοι οι δείκτες βρίσκονται σε άνοδο. Κλοπές και διαρρήξεις σημειώνουν μεγάλη άνοδο, ενώ ρεκόρ καταγράφεται και στις ληστείες τραπεζών.

Βάσει των στατιστικών στοιχείων που παρουσίασαν οι Αρχές, καθημερινά σε όλη τη χώρα γίνονται κατά μέσο όρο 216 κλοπές- διαρρήξεις, 14 ληστείες, 70 οχήματα γίνονται στόχος συμμοριών, ενώ σχεδόν κάθε 48 ώρες γίνεται μια δολοφονία.

Στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης εκδηλώνεται το 80% των ληστειών και των κλοπών- διαρρήξεων.

Τη μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με τα άλλα αδικήματα παρουσιάζουν οι ληστείες. Αναδεικνύεται πλέον σε σοβαρότατο πρόβλημα, καθώς θύματα είναι πολίτες που δέχονται επιθέσεις στον δρόμο ή στα σπίτια τους.

Το πρώτο εξάμηνο του 2009 έγιναν 2.638 επιθέσεις, ληστείες και απόπειρες, δηλαδή 764 περισσότερες από τις 1.874 που είχαν σημειωθεί το αντίστοιχο διάστημα του 2008.

Τα σούπερ μάρκετ και τα πρατήρια υγρών καύσιμων έχουν επίσης μπει στο στόχαστρο των κακοποιών, καθώς το πρώτο εξάμηνο «χτυπήθηκαν» 208 σούπερ μάρκετ και 71 πρατήρια υγρών καύσιμων, ενώ οι ληστείες σε τράπεζες δεν ξεπέρασαν τις 202.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, υψηλή είναι και η συμμετοχή των αλλοδαπών σε συγκεκριμένα βαριά αδικήματα, ληστείες, κλοπές - διαρρήξεις, ανθρωποκτονίες και βιασμούς.

Στις ληστείες η συμμετοχή των αλλοδαπών φθάνει το 49,46%, στις κλοπές-διαρρήξεις το 50,87%, στις ανθρωποκτονίες το 37,57%, στους βιασμούς το 48,36%.

Στα εγκλήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό συμμετοχής υπερβαίνει το αντίστοιχο των Ελλήνων, αφού διαμορφώνεται σε 55,13%.

Αποκλειστική δράση, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, παρουσιάζουν στην παραχάραξη (98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%)
και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).

Newsroom ΔΟΛ