Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #1940 on: December 08, 2010, 02:52:48 »
"...δεν αρμοζουν στην ιδεολογια-νοοτροπια του ΠΑΟΚτση..."

Ποια είναι η ιδεολογια-νοοτροπια του ΠΑΟΚτση?
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1941 on: December 08, 2010, 03:40:23 »
Ψόφος σε κάθε πουστόμπατσο.

baron

• Guest
« Reply #1942 on: December 08, 2010, 09:18:37 »

Πιο ΠΑΟΚ απο εμένα αποκλείεται να είσαι, αν με δεις να ασχολούμαι με κάτι άλλο εκτός της ομάδας μπορείς να μου την πεις.

Εξυπνάδες δεν δέχομαι απο κανέναν δεν υπερασπίζομαι κανέναν παρά μόνο αυτό το φόρουμ εδώ και τον ΠΑΟΚ σε όλα του τα αθλήματα.

Τώρα το κατά ποσο είσαι πιο Παοκτσής αστο.

Το post μου ήταν περιπαικτικό.

ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα είναι ΙΔΕΑ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Στην base line σου έχεις το ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Είναι ένα από τα βασικά statements που έχεις ως Παοκτσής.
Ουσιαστικά αποδέχεσαι ότι δεν έχεις αλλα πιστεύω, αλλα σύμβολα και κυρια άλλους πνευματικούς ηγέτες πέρα από τον ΠΑΟΚ.

Η λέξη Τρομοκρατία δηλώνει ότι είσαι στην απέναντι όχθη με όσους την έχουν δει ως ελλάς ελλήνων χριστιανών και πατρίς θρησκεία και τα αλλα που καταλήγουν στην αποδοχή του Συστήματος και στην εξυπηρέτηση αυτού. Δηλώνεις λοιπόν ότι πέρα του ΠΑΟΚ δεν αποδέχεσαι τους ηγήτορες της σύγχρονης πολιτικής κατάστασης.

Το να προστατεύσεις το Forum είναι λογικό. Πολύ πιθανόν να είναι το μωρό σου και μαζί με μερικά αλλα παιδιά να φτύσατε αίμα για να το κρατάτε στην ζωή.

θέλω όμως να καταλάβεις ότι αυτό που εσύ το έχεις λεζάντα στην υπογραφή σου για άλλους είναι τρόπος ζωής και λόγος που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ελλάδα.

Ο μπάτσος φιλε μου είναι ο φυσικός εχθρός του Παοκτσή.
Ούτε ο γαύρος ούτε το σκουλήκι. Ο μπάτσος.
Είναι αυτός που προστατεύει όλους τους άλλους από εσένα. Είναι αυτός που πάνοπλος και διαχρονικά έχει ως μοναδική αποστολή να αποτρέψει εσένα να πάρεις την φυσική σου θέση -αυτό που δικαιούσαι.

Είναι αυτός που για τρεις και εξήντα και φυλώντας κατουρημένες ποδιές κλείνει τα αδέλφια σου φυλακή, αφήνοντας τους άλλους να αλωνίζουν σιγοντάροντας τους κιόλας.

Η λίστα μου είναι ατέλειωτη. Απλώς πάρτο απόφαση: Ο Παοκτσής δεν είναι ένας τύπος που ασχολείται με το εάν ο proedros του θα φέρει τον Ντέταρι η τον άλλον.
Μεγάλο μέρος του ΛΑΟΥ μας έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο που το συνδέουν με τον ΠΑΟΚ. Και αυτή η ιδεολογια δεν έχει καμια σχέση με ελλάδα και τα σύμβολα της και φυσικά έχει απέναντι της το σύστημα και τους υπηρέτες του.

Εάν όλα αυτά είναι μαλακίες, ξεκινα από τον ευατό σου σβήνοντας την υπογραφή σου γιατί απλώς και μόνον δεν  σε εκφράζει.

και

το forum δεν κινδυνεύει από εμάς που γράφουμε πέντε πράγματα και μια βρισιά. Κινδυνεύει από αυτούς που περιμένουν την μια βρισιά για να κινηθούν εναντίον του.
Και μην μου πεις τώρα ότι για τον λόγο αυτό πρέπει να το αποφύγουμε. "περιοριζοντας" την ελευθερια μας δεν πρόκειται να σώσουμε τίποτα παρα θα αποδεχτούμε μονο ότι η τρομοκρατία των άλλων θα περάσει.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1943 on: December 08, 2010, 11:02:07 »
ξεφύγαμε λέω "γαρντασια"....ψυχραιμία

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1944 on: December 08, 2010, 11:02:57 »
ξεφύγαμε λέω "γkαρντασια"....ψυχραιμία

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1945 on: December 08, 2010, 13:09:19 »
«Ìå Ýäåéñå áóôõíïìéêüò ìðñïóôÜ óôçí ïéêïãÝíåéÜ ìïõ»
Åíáò ïéêïãåíåéÜñ÷çò Ýðåóå èýìá áóôõíïìéêÞò âßáò óôá êáëÜ êáèïýìåíá ôçí þñá ðïõ Ýêáíå âüëôá ìå ôçí äýï ìçíþí êüñç ôïõ!

ÂãÞêå âüëôá ìå êüñç ôïõ êáé êáôÝëçîå óôïí Åñõèñü Óôáõñü ìå âáñéÜ ôñáýìáôá, Ýðåéôá áðü âßáéç åðßèåóç áóôõíïìéêïý! Ï ëüãïò ãéá ôïí ê. Á. Â. (ôá óôïé÷åßá ôïõ óôç äéÜèåóç ôçò åöçìåñßäáò), ï ïðïßïò ôï áðüãåõìá ôçò ÊõñéáêÞò Ýêáíå ðåñßðáôï ìå ôçí ãõíáßêá ôïõ, ôçí áäåëöÞ ôçò êáé ôçí äýï ìçíþí êüñç ôïõ (!) óôçí ïäü Ðåñóåöüíçò óôï ÃêÜæé êáé äÝ÷èçêå ôçí åðßèåóç åíüò ëåéôïõñãïý ôïõ õðïõñãåßïõ Ðñïóôáóßáò ôïõ Ðïëßôç, ðïõ âñéóêüôáí åêôüò õðçñåóßáò.

«ÎáöíéêÜ,

óôñßâåé ðáñÜíïìá Ýíá Smart, Ýñ÷åôáé êáôÜ ðÜíù ìáò êáé ðáñáëßãï íá ìáò ðáôÞóåé. ÖùíÜæù óôïí ïäçãü: «Ðñüóå÷å ôé êÜíåéò ñå!» «Ìïõ áðáíôÜ åéñùíéêÜ: «Åóý ôé èåò»; Ðñéí ðñïëÜâù íá áíôéäñÜóù, êáôåâáßíåé áðü ôï áõôïêßíçôï êáé áñ÷ßæåé íá ìå ÷ôõðÜåé ìðñïóôÜ óôçí ïéêïãÝíåéÜ ìïõ ìå Ýíá ìåôáëëéêü áé÷ìçñü áíôéêåßìåíï, ôï ïðïßï äåí ðñüëáâá íá äù. ¸÷áóá óôéò áéóèÞóåéò ìïõ êáé äåí Þîåñá ðïõ Þìïõí. Ôï ìüíï ðïõ èõìÜìáé åßíáé üôé åßäá áßìáôá ðÜíù ìïõ» äéçãåßôáé ôï èýìá. «¸ãéíå ÷áìüò. ¹ñèå ç áóôõíïìßá êáé ôï áóèåíïöüñï êáé ìå Ýöåñáí åäþ, óôïí Åñõèñü Óôáõñü» ëÝåé. Ï ðáèþí âñéóêüôáí ìÝ÷ñé ÷èåò óôïí Åñõèñü Óôáõñü, ìå ôñßá ñÜììáôá óôï êåöÜëé – ìå ôï Ýíá ÷ôýðçìá íá Ý÷åé ðëÞîåé êáé ôï êñáíßï-, Ýíá êÜôáãìá êáé ñÜììáôá óôï áñéóôåñü ôïõ æõãùìáôéêü êáé Ýíá áéìÜôùìá óôï ìÜôé, ôï ïðïßï, üðùò ëÝåé, ôïí êÜíåé íá ôá âëÝðåé üëá äéðëÜ!

Ç ðåñéðÝôåéá ôïõ åß÷å êáé óõíÝ÷åéá, áëëÜ êáé åêðëÞîåéò! «¹ìáóôáí óôá åðåßãïíôá ðåñéóôáôéêÜ ôïõ íïóïêïìåßïõ. Áõôüò ðïõ ìå ÷ôýðçóå Üñ÷éóå íá ëÝåé: «Äåí îÝñåôå ôé äïõëåéÜ êÜíù. Èá ÷Üóù ôç äïõëåéÜ ìïõ!». Óôéò 19.30 ôçò ÊõñéáêÞò Ýñ÷ïíôáé ôñåéò áóôõíïìéêïß óôçí ïöèáëìïëïãéêÞ êëéíéêÞ êáé ìáò ëÝíå üôé áõôüò ðïõ ìå ÷ôýðçóå, æçôÜ óõããíþìç êáé èÝëåé óõìâéâáóìü» åîçãåß. Ï áäåëöüò ôïõ, ï ïðïßïò ìßëçóå ìáæß ìå ôïõò áóôõíïìéêïýò ôïõò åðéóÞìáíå üôé ôï èýìá äåí ìðïñïýóå íá áíôáðïêñéèåß êáé äåí óõæÞôçóå êáí ôï èÝìá.

«ÐåñéìÝíáíå ôïõò áóôõíïìéêïýò íá ðÜñïõí êáôÜèåóç êáé áõôïß ðåñéöÝñïíôáí,

ìéëþíôáò óôá êéíçôÜ ôïõò ôçëÝöùíá. Óôç óõíÝ÷åéá ðÞãáí ôïí äñÜóôç óôçí Üëëç ðëåõñÜ ôçò êëéíéêÞò, üðïõ äÞëùóå áóèÝíåéá! Ïé áóôõíïìéêïß ðÞãáéíáí êáé Ýñ÷ïíôáí êáé Ýðáéñíáí ôçí êáôÜèåóç óå äüóåéò! Ìßá ìéëïýóáí ìå åìÜò êáé ìßá ìå ôïí Üëëï, êáé ðáñÜëëçëá óôï êéíçôü. Óôéò 23.00 äýï áóôõíïìéêïß ìáò áðïêÜëõøáí üôé ï äñÜóôçò äåí ðÞãå ïýôå óôï áõôüöùñï ïýôå óôïí åéóáããåëÝá. Ôçí ÄåõôÝñá – áðü óðüíôá - ìÜèáìå ôçí éäéüôçôÜ ôïõ: Åßíáé áóôõíïìéêüò» ôïíßæåé ï ðáèþí.

«Ï áóôõíüìïò ðïõ Ýðáéñíå ôçí êáôÜèåóç Ýøá÷íå íá âñåé ÷áñôß üôé åßìáé åí ôÜîåé óôçí õãåßá ìïõ!

Ïé éáôñïß, âÝâáéá, ôïí ðáñÝðåìøáí óôïí éáôñïäéêáóôÞ» êáôáëÞãåé, èÝôïíôáò óïâáñÜ åñùôÞìáôá ãéá ôï ÷åéñéóìü ôçò õðüèåóçò áðü ôçí áóôõíïìßá. ¹äç ï ðáèþí Ý÷åé êáôáèÝóåé ìÞíõóç êáôÜ ôïõ áóôõíïìéêïý.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=371912&dt=07/12/2010

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1946 on: December 08, 2010, 15:17:48 »
ΓΡΑΦΕΙΣ:Προκλητική όταν μιλάει για σκατά σε τάφους κλπ
Προκλητική όταν βρίζει την πατρίδα

Αν για εσένα δεν λένε τίποτα, για εμένα λένε πολλά και είναι μέσα στους κανόνες του φόρουμ.

Προκλητικός είσαι και εσύ γιατί παραποιείς εθνικό σύμβολο.
+++++

αυτα που λες τσακαλακι ΕΣΥ, δεν αρμοζουν στην ιδεολογια-νοοτροπια του ΠΑΟΚτση οχι αυτα που λεω εγω, ουτε και ειναι προκλητικα για εναν ΠΑΟΚτση.

ολα αυτα ειναι συμβολικα οπως κ η βουλγαρικη σημαια κ ποσα συνθηματα πανια κ πολλα αλλα..!στο γηπεδο σε πειραζουν δηλαδη ? τοτε διαλεξες λαθος ιδεα-ομαδα φιλε μου.

κ αστα αυτα κανονες του φορουμ κ αλλες πραγματικα αστειες δικαιολογιες γιατι φανηκε οτι ΜΟΝΟ εσενα πειραξε κ βγηκες κ εσυ απ το καβουκι σου να υπερασπιστεις τα εθνικα χρωματα-συμβολα ,κρατος,μπατσοσκυλα κ οτι αλλο εχει κανει πουτανα τη ζωη του καθε πολιτη σ αυτο το τεραστιο μπουρδελο.

επειδη κανεις κουμαντο σε αυτο το φορουμ (οπαδικο ??) κ μπορεις κ σβηνεις οτι δεν σ γουσταρει δεν σημαινει οτι μπορεις να φιμωνεις ετσι τον καθενα απο εμας..

Αυτά περί ιδεολογίας ΠΑΟΚτσή τα προσπερνώ,  δικαίωμα σου να θεωρείς ότι θέλεις εσύ.

Για τα περι καβουκιού, είναι το μόνο που με έχει πειράξει.

Με γνωρίζεις; έχουμε μιλήσει; έχουμε ανοίξει πολιτική συζήτηση ποτέ για να ξέρεις τι είμαι; έχεις μαύρα μεσάνυχτα και στο λέω πολύ απλά γιατί εγώ όπως είδες δεν σε έχω χαρακτηρίσει. Μου αρκούν αυτοί που με ξέρουν εδώ μέσα, που ξέρουν τις απόψεις μου και το αν εγώ τηρώ τους κανόνες του φόρουμ.

Αυτό βέβαια είναι μια κουβέντα που αφοΡά μια άλλη ομάδα του φόρουμ και επειδή δεν με ξέρεις δεν μπορείς να με κρίνεις γιατί έχω σβήσει εδώ μέσα πολύ καλά μου φιλαράκια.

Κουμάντο όπως το θεωρείς εσύ κάνουν κάποια άτομα εδώ μέσα όχι μόνος μου. Αν αναρωτιέσαι για το οπαδικό  φόρουμ δεν έχω να σου πω κάτι εγώ έτσι το θεωρώ. Επίσης δεν σβήνω κανένα τα κείμενα υπάρχουν και τα βλέπουν όλοι οι μοντ αν θεωρούν πως είμαι υπερβολικός σε σχέση με τους κανόνες έχουν κάθε δικαίωμα να τα επαναφέρουν.

baron

δεν θα σου απαντήσω απλά θα σου πω πως έχεις ένα λάθος απομόνωσες την υπογραφή μου για να μου πεις ότι ήθελες, υπάρχει και συνέχεια λοιπόν που λέει ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ και έχει φωναχτεί εδώ και χρόνια στο γήπεδο.

Τελείωσα εδώ, δεν θα απαντήσω σε κανέναν αλλο, μπορούν να πάρουν θέση και οι άλλοι μοντ και αντμιν.

Ενημερωτικά όμως θα σας πω πως εφαρμόζοντας τους κανόνες τόσα χρόνια έχω ''συγκρουστεί'' με πολλούς που ήταν και φίλοι και γνωστοί, ξέρω πως πάντα εμείς τα ακούμε, ο χρόνος θα δείξει
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1947 on: December 08, 2010, 17:42:53 »
«Με έδειρε αστυνομικός μπροστά στην οικογένειά μου»
Ενας οικογενειάρχης έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στα καλά καθούμενα την ώρα που έκανε βόλτα με την δύο μηνών κόρη του!

να ψοφησεις καριόλη,
να βρωμισει το κουραφι σου και να συνέχονται να το φανε ακομα και τα ορνια.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #1948 on: December 08, 2010, 18:06:56 »
scouser4 το οτι δεν απανταμε στην καθε "xxxxxxxxxxxxxxxx" οσων εσας βριζει το εθνος και τα συμβολα της Ελλαδας, δεν σημαινει οτι συμφωνουμε με τις xxxxxxxxxxx αυτες... απλα απαξιουμε να σας απαντησουμε...
και για την ιδιοσυγκρασια που λες του ΠΑΟΚτση, οταν θα καταλαβετε γιατι ιδρυθηκε ο Πανθεσσαλονικιος Αθλητικος Ομιλος Κωνσταντινουπολιτων, τοτε θα καταλαβετε και ποια θα πρεπει να ειναι η ιδιοσυγκρασια αυτου που τον στηριζει... γιατι τα ιδεωδης μην ξεχνας οτι ειναι οι χαμενες πατριδες, η Κωνσταντινουπολη και η Αγια Σοφια... "Εθνικιστικα" πραματα δλδ!
αλλα και για μενα δεν υπαρχει ουτε αναρχια ουτε φασισμος που λεει και το tsakalaki.
και επιτελους καταλαβετε οτι αλλο ο κομπλεξικος ο φασιστας και αλλο ο εθνικιστης...
« Last Edit: December 08, 2010, 18:17:29 by tsakalaki »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1949 on: December 08, 2010, 18:32:28 »

και επιτελους καταλαβετε οτι αλλο ο κομπλεξικος ο φασιστας και αλλο ο εθνικιστης...

???

Ποιά η διαφορά;;
ΑΡχίΔια

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1950 on: December 08, 2010, 18:35:04 »
Θα παρακαλέσω ερωτήσεις - απαντήσεις εκτός θέματος με πμ.

Μείνετε στο θέμα μας Ελληνική αστυνομία

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #1951 on: December 08, 2010, 18:46:08 »

???

Ποιά η διαφορά;;

tsakalaki θα απαντησω μονο σε αυτο και το ληγω απο πλευρα μου...

lioste ο Εθνικιστης ειναι αυτος που υποστηριζει το Εθνος του, ο φασιστας ειναι ο κομπλεξικος που κανει ακρωτητες για να δειξει το κομπλεξ του... φασιστας ειναι αυτος που στερει δικαιωματα αλλων, οπου φασιστας για μενα ειναι ανετα ο καθε αριστερος που στερει το δικαιωμα στον καθε εθνικιστη να εκφραζει ελευθερα την αποψη του αφου τον χαρακτηριζει φασιστα για την επιλογη του αυτη...
αυτο δλδ δεν ειναι φασισμος? μονο οταν κραζουν τους ξενους ειναι φασισμος???

οσο για το τοπικ... ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ive4

• Guest
« Reply #1952 on: December 08, 2010, 18:52:57 »
Παρακαλώ μείνετε στο θέμα. Συνεχίστε να σκορπίζετε το μίσος και να κάνετε διαλέξεις για τα αγαπημένα σας θέματα που έχουν τεράστια σχέση με τον ΠΑΟΚ... Όπως είπε και ο Ταζ πριν, απλά κάθε μέρα αυξάνεται η απαξίωση για όσα λέγονται εδώ.

(ταζ χάνεις τα λόγια σου και το χρόνο σου)

baron

• Guest
« Reply #1953 on: December 08, 2010, 18:56:12 »
βρεθήκατε , e?

είδες τσάκαλε? Το forum κάνει την δουλειά του φέρνοντας ÐÁÏÊôóÜêéá πιο κοντά!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1954 on: December 08, 2010, 18:58:27 »
Η μιλήστε για τους έλληνες μπάτσους ή θα πέφτει σβήστρα από δω κ μπρός.

Διαλέξτε και πάρτε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1955 on: December 08, 2010, 19:42:13 »
Πες τα ρε Capri, αφορμη να φαγωθουμε ψαχνουμε.
Ελληνες μπατσοι ψοφηστε οικολογικα να καθαρισει ο τοπος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1956 on: December 08, 2010, 20:06:50 »
Η ερώτηση είχε άμεση σχέση με την ελ.ας.. Περι φασισμού  και εθνικισμού μιλήσαμε άλλωστε, όχι περί 4-4-2

edit: και για απαντήσω στον ταζ, δεν απαντώ διότι δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά μ'αυτά που μου λες..ακου εκει φασίστα τον αριστερό που χαρακτηρίζει φασίστα τον εθνικίστη  :'( :'( :'(
τι άλλο θα ακούσουμε;;;
« Last Edit: December 08, 2010, 20:15:29 by lioste »
ΑΡχίΔια

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1957 on: December 08, 2010, 21:10:43 »

êáé åðéôåëïõò êáôáëáâåôå ïôé áëëï ï êïìðëåîéêïò ï öáóéóôáò êáé áëëï ï åèíéêéóôçò...

???

ÐïéÜ ç äéáöïñÜ;;

:a1006: :a1006: :a1006:

ÈáõìÜóôå ôï ìïõíüðáíï áðü ôï áãáðçìÝíï êüììá ôïõ äíô ôé ëÝåé ãéá ôá ìáô

!

""ÓÐÕÑÉÄÙÍ-ÁÄÙÍÉÓ ÃÅÙÑÃÉÁÄÇÓ: Åõ÷áñéóôþ ðïëý, êýñéå Ðñüåäñå.

ÈÝëù íá áíáöåñèþ ãéá Ýíá ëåðôü ìüíï åðß ðñïóùðéêïý, áí êáé ëåßðåé ç êá Äéþôç. Áð’ ü,ôé êáôÜëáâá, ç êá Äéþôç êáôÞããåéëå üôé ïé äõíÜìåéò ôùí ÌÁÔ ÷èåò, åõñéóêüìåíåò Ýîù áðü ôá ãñáöåßá ôçò íåïëáßáò ôïõ Óõíáóðéóìïý, Ýêáíáí äéÜöïñá ðñÜãìáôá, ôá ïðïßá åãþ ðñïóùðéêÜ áäõíáôþ íá ðéóôÝøù üôé ôá Ýêáíáí, üðùò üôé Ýäåñíáí, Ýâñéæáí ê.ëð. ôïõò íåïëáßïõò ôïõ Óõíáóðéóìïý. Ìåôáîý ôùí Üëëùí, êáôÞããåéëå ç êá Äéþôç, ðïõ åëðßæù íá Ýñèåé óôçí Áßèïõóá ìÝ÷ñé ôç ëÞîç ôçò ïìéëßáò ìïõ, üôé ïé äõíÜìåéò ôùí ÌÁÔ öþíáæáí: «ÆÞôù ï ¢äùíéò ÃåùñãéÜäçò!». ÌÜêç Âïñßäç, Ýëåãáí: «ÆÞôù ï ¢äùíéò ÃåùñãéÜäçò!».

ÈÝëù íá åõ÷áñéóôÞóù ôéò äõíÜìåéò ôùí ÌÁÔ, åÜí ôï Ýêáíáí áõôü êáé èÝëù íá ðáñáêáëÝóù ôç íåïëáßá ôïõ ÓÕÑÉÆÁ, åÜí äéáèÝôåé ó÷åôéêü âßíôåï, íá ìïõ ôï áðïóôåßëåé, ãéá íá ôï áíåâÜóù áìÝóùò óôçí éóôïóåëßäá ìïõ. Èåùñþ éäéáéôÝñùò ìåãÜëç ìïõ ôéìÞ ðïõ ïé çñùéêïß Üíôñåò ôùí ÌÁÔ, ðïõ ðñïáóðßæïíôáé ôç Äçìïêñáôßá ìáò, üðùò êáé ÷èåò, áðü ôïõò ãíùóôïýò êÜöñïõò ðïõ óðÜíå ôá ðáíåðéóôÞìéá, ôéò ðåñéïõóßåò ôùí áíèñþðùí, ðïõ óðÜíå ôá ìÜñìáñá êáé ôá ðåæïäñüìéá êáé ôá êÜíïõí ýëç ãéá óöåíôüíåò, ðïõ ðåôÜíå ìïëüôïö êáé êÜíïõí üëá ôá õðüëïéðá ðïõ åßäáìå êáé ÷èåò, áõôÝò ïé äõíÜìåéò ôùí ÌÁÔ íá ðñïóôáôåýïõí üëïõò åìÜò áðü áõôïýò ôïõò êÜöñïõò. Åßíáé äå åîáéñåôéêÜ óçìáíôéêü íá èõìüìáóôå üôé áõôü åäþ ôï Êïéíïâïýëéï èá åß÷å êáåß, åÜí ïé çñùéêÝò äõíÜìåéò ôùí ÌÁÔ äåí åß÷áí äéáóþóåé ôïí ÄåêÝìâñéï ôïõ 2008 áõôü ôï êôÞñéï áðü ôïí åìðñçóìü áðü ðáñïìïßïõò êÜöñïõò. Õðü ôçí Ýííïéá áõôÞ, ëïéðüí, åßíáé éäéáéôÝñùò ôéìçôéêü ãéá ìÝíá, åÜí ðñÜãìáôé ïé äõíÜìåéò ôùí ÌÁÔ öþíáæáí: «ÆÞôù ï ¢äùíéò ÃåùñãéÜäçò!». Ðáñáêáëþ ðïëý íá ìïõ ôï óôåßëåôå ôï ó÷åôéêü âßíôåï, ãéá ôï áíáñôÞóù áìÝóùò óôçí éóôïóåëßäá ìïõ.

Èá ìðïñïýóå íá áðáíôÞóåé êáé ï ê. Äñßôóáò, öõóéêÜ, ãéá ôç ó÷åôéêÞ êáôáããåëßá ôçò êáò Äéþôç.

ÂëÝðù üôé Þñèå ç êá Äéþôç. Åëðßæù íá ìå áêïýóáôå, êá Äéþôç.

ÐÑÏÅÄÑÅÕÙÍ (Âýñùí Ðïëýäùñáò): Óôï èÝìá ôïõ íïìïó÷åäßïõ åëÜôå.

ÓÐÕÑÉÄÙÍ-ÁÄÙÍÉÓ ÃÅÙÑÃÉÁÄÇÓ: ¼÷é, Ý÷åé óçìáóßá, êýñéå Ðñüåäñå.

Êõñßá Äéþôç, åÜí äéáèÝôåôå âßíôåï ìå ôçí ðñÜîç ðïõ åßðáôå –öáíôÜæïìáé üôé ç íåïëáßá Óõíáóðéóìïý èá åß÷å êÜðïéïõ åßäïõò êéíçôü ôçëÝöùíï- íá ôï áðïóôåßëåôå áìÝóùò íá ôï áíáñôÞóù óôçí éóôïóåëßäá ìïõ

¼óï ãéá ôá óêçíéêÜ ðïõ ðáß÷ôçêáí, ôï ôóáêáëÜêé Ý÷åé äßêéï, Üó÷åôá áðü ôéò áðüøåéò ôïõ êáèåíüò, ïé êáíïíéóìïß åßíáé êáíïíéóìïß. Áí åß÷å êáé óõíÝðåéá áõôÞ ç åõáéóèçóßá ãéá ôïõò êáíïíéóìïýò, èá Þôáí áêüìá êáëýôåñá ôóáêáëÜêé.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1958 on: December 08, 2010, 21:17:45 »
Μιλάς για την δική μου συνέπεια;

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1959 on: December 08, 2010, 21:36:25 »
Ναι, κυρίως για τη δική σου μιλάω τσακαλάκι.