Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93601 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #480 on: December 08, 2008, 23:57:07 »
Μπραβο σε αυτους που σημερα το βραδυ λεηλατησαν ολη τη χωρα.........

Niente incontri....Solo scontri

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #481 on: December 08, 2008, 23:57:59 »
και σε όλους αυτούς που ψηφίζουν αυτούς που λεηλατούν χρόνια τώρα την χώρα....

Callahan

• Guest
« Reply #482 on: December 08, 2008, 23:58:08 »
Μπράβο σε αυτούς που στο όνομα της επανάστασης έκαν πλιάτσικο.

shaman4

• Guest
« Reply #483 on: December 08, 2008, 23:58:21 »
Ρε παιδια δεν πιστευω αυτα που διαβαζω.
Δηλαδη δεν βλεπετε οτι σημερα δεν υπαρχει ιδεολογια στον δρομο.
Απλα καταστροφη, εδω κυνηγανε τους πυροσβεστες, και καινε καταστηματα του απλου λαου !

Δεν υπαρχουν ουτε καν αιτηματα.Απλα τα σπαμε και λεμε οτι αντιδραμε δηλαδη?

σκατα.σαπιο κρατος.σαποιοι πολιτες!

Callahan

• Guest
« Reply #484 on: December 09, 2008, 00:00:04 »
Πλιάτσικο, καταστροφές, ΑΑΑ και άστεγοι σήμερα με -1 κελσίου εξω. Ζήτω η επανάσταση. Δεν ντρεπόμαστε λίγο. Ένα παιδί πέθανε, και αύριο καμια 5000 άνεργοι εν όψη εορτών. Ζήτω τα χάλια.

Bayern4

• Guest
« Reply #485 on: December 09, 2008, 00:00:11 »
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια δικαίωμα, την παρανομία ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ισότητα και την αναρχία ευδαιμονία»

Ισοκράτης

mpougatsas

• Guest
« Reply #486 on: December 09, 2008, 00:00:17 »
ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΟΙ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!! ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.

MetroStar

• Guest
« Reply #487 on: December 09, 2008, 00:00:19 »
Μπραβο σε αυτους που σημερα το βραδυ λεηλατησαν ολη τη χωρα.........

Ειλικρινά μπράβο. Ζήτω η Επανάσταση.

=

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #488 on: December 09, 2008, 00:00:31 »
Ειλικρινά δυσανασχετώ όταν διαβάζω σχόλια εναντίον αυτών που αυτή τη στιγμή είναι απέναντι από τα ΜΑΤ. Γιατι πρέπει να τους προσάψουμε οπωσδήποτε κάτι μεμπτό; Θα ίδρωνε άραγε το αυτί κανενός εάν μαζεόνταν 10.000 άνθωποι, σήκωναν καμμιά εκατοστή πλακάτ περπατούσαν, για δύο χιλιόμερα και μετά πήγαιναν σπίτι τους;

Οταν κάποιοι αντιδρούν λέμε ότι το κάνουν με άνωθεν εντολή για να ξεχαστεί το βατοπαίδι ή κάποιο άλλο σκάνδαλο. Οταν δεν το κάνουν λέμε ότι αδιαφορούν και είναι καναπεδάκιδες. Ξέρουμε τελικά τι θέλουμε;

Υπάρχε έστω κι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι τα πράγματα, αυτό το σάπιο σύστημα, μπορεί να αλλάξει με άλλον τρόπο; Ιστορικά όλες οι μεγάλες αλλαγές έγιναν έτσι. Ο Μάης του '68 απο τη δολοφονία δύο παιδιών από μπάτσους ξεκίνησε. Όσο για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, να θυμίσω ότι τα κόμματα της τότε εποχής, ανεξαρτήτως τοποθέτησης, παρότρυναν τους ωραίους τρελλούς του '73 : "καθίστε ήσυχα να μην μας ανάψετε καμμιά φωτία".

Τα τελευταία χρόνια έβλεπα ότι ο στίχος του Σαββόπουλου "είμαι δεκαεξάρης σας γαμώ τα λυκεια" είχε αρχίζει να ξεχνιέται και να φθίρεται, χαμένος ανάμεσα σε SMS, στον καρβέλα και την πάνια, στο ησυχία, τάξη και ασφάλεια.

Σήμερα είδα κάποιους νέους ανθρώπους να αντιδρούν. Να αντιδρούν με τη βία εκείνου που λέει: έχετε χέσει πάνω στα όνειρά μου, θα σας τα κάνω κι εγώ μπουρδέλο. Μπήκαμε σιγά σιγά στα χρόνια που κανείς δεν θα έχει να χάσει τίποτε άλλο πέρα από τς αλυσίδες του. Γιατί στα ονειρά μας όλοι μας βάλαμε αλυσίδες και τα ξεχάσαμε στο υπόγειο.

Αυτοί που είναι απέναντι στα ΜΑΤ καταστρέφουν περιουσίες (και κατοικίες τελευταία), και αφήνουν κόσμο στο δρόμο, και ανέργους. Συντρίμια που αύριο θα τα πληρώσω εγώ κι εσύ. Λες να μην είμαι εναντιόν τους;

Φίλε Callahan, αυτά που έκαψε η φωτιά στην Πελοπόνησο, τα πλήρωσε κανείς; Μήπως η ελληνική πολιτεία για παράδειγμα, όπς υποσχέθηκε; Επισης κόσμο στο δρόμο εκτός από τους διαδηλωτές αφήνουν και οι Τράπεζες. Εχεις δει ποτέ να καίγεται καμμιά τράπεζα από κάποιον άτυχο που έχασε το σπίτι του επειδή είχε δυο-τρεις απλήρωτες δόσεις;
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #489 on: December 09, 2008, 00:01:00 »
Λαική εξέγερση είναι..Δεν είναι κατευθυνόμενη να έχει συγκεκριμένη ιδεολογία..

Λαική αγανάκτηση για όλα όσα συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια..

Εκτός και αν πιστεύετε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί αντιεξουσιαστές..

BLACK DOG

• Guest
« Reply #490 on: December 09, 2008, 00:01:59 »
ΔΕΝ θελω συνορα να χωριζουν τους λαους,
ΔΕΝ θελω παπαδες να μου λενε τι να πιστεψω,
ΔΕΝ θελω παγκοσμιους χωροφυλακες να με φυλανε
ΔΕΝ θελω να προσκυναω λαβαρα και εικονες,
ΔΕΝ θελω θελω να κανω κακο στον διπλανο,

ΘΕΛΩ να ζω χωρις το `φοβο της κρισης του θεου`,
ΘΕΛΩ να ζω με το γειτονα μου αγαπημενα(εκτος κι αν ειναι γαυρος),
ΘΕΛΩ τα παιδια να αγαπησουν τη φυση και το συνανθρωπο τους,
ΘΕΛΩ να μην εχουν μισος μεσα τους  αλλα να εχουν ονειρα για εναν καλυτερο κοσμο

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ Η ΖΩΕΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
(ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ? ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ? ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?)

μου φάινεται φίλε ουτε εσεί ξέρεις τι είσαι , , θέλέις τα παιδια να μην έχουν μίσος και σε προηγούμενο μήνυμα σου λες να βασανίσουν αστυνομικούς .
Μήπως είσαι και σύ αυτό που βρίζεις???
Φιλαρακο μαλλον δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που γραφω.οταν με προκαλεσουν θα τους πατησω σα σκουλικια και μεχρι τωρα μονο οι κομπλεξαρες οι μπατσοι το κανουν αυτο.ζεις ειρηνικα με αυτον που θελει να ζει ειρηνικα.ποια η χρησιμοτητα του μπατσου ?. σκεψου καλα πριν απαντησεις.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #491 on: December 09, 2008, 00:02:40 »

Αυτα να πας να τα πεις στον ανθρωπο που του εκαψαν το μαγαζι!

Callahan

• Guest
« Reply #492 on: December 09, 2008, 00:03:32 »
Ειλικρινά δυσανασχετώ όταν διαβάζω σχόλια εναντίον αυτών που αυτή τη στιγμή είναι απέναντι από τα ΜΑΤ. Γιατι πρέπει να τους προσάψουμε οπωσδήποτε κάτι μεμπτό; Θα ίδρωνε άραγε το αυτί κανενός εάν μαζεόνταν 10.000 άνθωποι, σήκωναν καμμιά εκατοστή πλακάτ περπατούσαν, για δύο χιλιόμερα και μετά πήγαιναν σπίτι τους;

Οταν κάποιοι αντιδρούν λέμε ότι το κάνουν με άνωθεν εντολή για να ξεχαστεί το βατοπαίδι ή κάποιο άλλο σκάνδαλο. Οταν δεν το κάνουν λέμε ότι αδιαφορούν και είναι καναπεδάκιδες. Ξέρουμε τελικά τι θέλουμε;

Υπάρχε έστω κι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι τα πράγματα, αυτό το σάπιο σύστημα, μπορεί να αλλάξει με άλλον τρόπο; Ιστορικά όλες οι μεγάλες αλλαγές έγιναν έτσι. Ο Μάης του '68 απο τη δολοφονία δύο παιδιών από μπάτσους ξεκίνησε. Όσο για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, να θυμίσω ότι τα κόμματα της τότε εποχής, ανεξαρτήτως τοποθέτησης, παρότρυναν τους ωραίους τρελλούς του '73 : "καθίστε ήσυχα να μην μας ανάψετε καμμιά φωτία".

Τα τελευταία χρόνια έβλεπα ότι ο στίχος του Σαββόπουλου "είμαι δεκαεξάρης σας γαμώ τα λυκεια" είχε αρχίζει να ξεχνιέται και να φθίρεται, χαμένος ανάμεσα σε SMS, στον καρβέλα και την πάνια, στο ησυχία, τάξη και ασφάλεια.

Σήμερα είδα κάποιους νέους ανθρώπους να αντιδρούν. Να αντιδρούν με τη βία εκείνου που λέει: έχετε χέσει πάνω στα όνειρά μου, θα σας τα κάνω κι εγώ μπουρδέλο. Μπήκαμε σιγά σιγά στα χρόνια που κανείς δεν θα έχει να χάσει τίποτε άλλο πέρα από τς αλυσίδες του. Γιατί στα ονειρά μας όλοι μας βάλαμε αλυσίδες και τα ξεχάσαμε στο υπόγειο.

Αυτοί που είναι απέναντι στα ΜΑΤ καταστρέφουν περιουσίες (και κατοικίες τελευταία), και αφήνουν κόσμο στο δρόμο, και ανέργους. Συντρίμια που αύριο θα τα πληρώσω εγώ κι εσύ. Λες να μην είμαι εναντιόν τους;

Φίλε Callahan, αυτά που έκαψε η φωτιά στην Πελοπόνησο, τα πλήρωσε κανείς; Μήπως η ελληνική πολιτεία για παράδειγμα, όπς υποσχέθηκε; Επισης κόσμο στο δρόμο εκτός από τους διαδηλωτές αφήνουν και οι Τράπεζες. Εχεις δει ποτέ να καίγεται καμμιά τράπεζα από κάποιον άτυχο που έχασε το σπίτι του επειδή είχε δυο-τρεις απλήρωτες δόσεις;
[/q]

Συμφωνώ, αλλά το ένα δεν ανερεί το άλλο. Καμια 5000 άνεργους που θα έχω αύριο δεν θα τους υποστηρίξω;

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #493 on: December 09, 2008, 00:03:49 »
Να τα ζητήσει από τα 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ που έδωσαν στις τράπεζες , η κυβέρνηση που ψήφισε..

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #494 on: December 09, 2008, 00:04:20 »
να πας να τα ζητησεις εσυ για παρτη του

makptol

• Guest
« Reply #495 on: December 09, 2008, 00:04:24 »
ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΟΙ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!! ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.

αυτα φιλε μου πες τα σε αυτους που χασανε την περιουσια τους.. θυματα του
αγωνα των κουκουλοφορων ....αν καποιος απο αυτους ομως "τρελλαθει"
και παρει τον νομο στα χερια του τι θα γινει ? ειναι επικινδυνα τα πραγματα
.......

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #496 on: December 09, 2008, 00:05:32 »
Για τον μεροκαματιάρη ίσως..Για τον μαγαζάτορα στην ερμού με 30 χιλιάδες ευρώ νοίκι τον μήνα που ξαφνικά ο γραφικός σκέφτηκε τον εργαζόμενο που τον γαμάει για 600 ευρώ ανασφάλιστο ΟΧΙ

Callahan

• Guest
« Reply #497 on: December 09, 2008, 00:06:10 »
Να τα ζητήσει από τα 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ που έδωσαν στις τράπεζες , η κυβέρνηση που ψήφισε..

Ναι και θα τα δώσουν στους υπαλλήλους που θα πιάσουν δουλειά σε κάνα 6μηνο και άμα!! Ανευ αποδοχών, ξέρεις τι θα πεί φίλε;

Callahan

• Guest
« Reply #498 on: December 09, 2008, 00:07:09 »
Για τον μεροκαματιάρη ίσως..Για τον μαγαζάτορα στην ερμού με 30 χιλιάδες ευρώ νοίκι τον μήνα που ξαφνικά ο γραφικός σκέφτηκε τον εργαζόμενο που τον γαμάει για 600 ευρώ ανασφάλιστο ΟΧΙ
Xωρίς το 600, πως θα βγάλει το χειμώνα;

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #499 on: December 09, 2008, 00:07:48 »

Λαική εξέγερση εναντίον των εαυτό μας πότε θα κάνουμε γιατι οοοοοοοοοοοοοοολοι εσείς και εμείς που γουστάρετε/με με τις φαπες(δεν μιλάω σιγκεκριμένα για εσένα λογοθέτη) και τα σπασίματα και λέτε/με "Γροθιά στο κατεστημένο" και λοιπές μαλακίες θέλω να σας ρωτίσω κάτι πολύ απλό.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ.Άρα ψάξτε πρώτα στο σπίτι σας την αιτία του κακού και μετά στις περιουσίες του καθένα.Τους μόνους που καραγούσταρα ήταν οι μαθητές που κάναν πορείες γιατί δυστιχώς γι'αυτούς άλλοι αποφασίζουν.