Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #2720 on: February 05, 2013, 17:11:35 »
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2721 on: February 05, 2013, 17:28:13 »
«Η εξήγηση που μου δόθηκε είναι ότι ο τραυματισμός των τεσσάρων έγινε κατά τη διάρκεια της σύλληψης γιατι υπήρξε αντίσταση. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τρομοκράτες», δήλωσε o Νίκος Δένδιας στον Alpha 98,9.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «6 μέρες», στους αστυνομικούς που έκαναν τις συλλήψεις των «4» ασκούνται άνωθεν πιέσεις να καταθέσουν πως έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, και ως εκ τούτου προέκυψαν οι κακώσεις στα πρόσωπα των κατηγορουμένων.

«Είχαμε διαπιστώσει από πριν στη διάρκεια της καταδίωξης, ότι ο οδηγός δεν είχε όπλο. Αντίθετα, ο συνοδηγός διαπιστώσαμε πως είχε καλάσνικοφ. Δεν ξέραμε αν και πόσοι ήταν στο πίσω μέρος. Όταν μπλοκάραμε το βανάκι και δεν είχε διέξοδο διαφυγής, πλησίασα την πόρτα του συνοδηγού, την άνοιξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, άρπαξα τον ένοπλο και τον πέταξα στον δρόμο κι αρχίσαμε να παλεύουμε. Σε δευτερόλεπτα, βλέπω ν' ανοίγει η η πλαϊνή πίσω πόρτα και ένα άτομο να με σημαδεύει με το πιστόλι. Πριν προλάβει, ευτυχώς, να χτυπήσει είτε εμένα, είτε τον σύντροφό του έτσι όπως παλεύαμε, αντέδρασε ακαριαία συνάδελφός μου που του χτύπησε το χέρι και τον αφόπλισε. Εκεί τελείωσαν όλα και κάθε προσπάθειά τους να ξεφύγουν», λέει στην κατάθεσή του ο αστυνομικός....

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=190506&catid=4

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2722 on: February 05, 2013, 17:36:10 »
Αυτοί δεν ήταν μπατσοι τα χελωνονιντζακια ήταν.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2723 on: February 05, 2013, 20:52:58 »
Τα 4 πιτσιρίκια που βασανίστηκαν ανηλεώς, αλά γκουαντάναμο, από τους μπάτσους του δένδια ήδη έχουν "κερδίσει" τη γενιά τους.
Όσο και να μας τους παρουσιάζουν, το μπατσο-μέγατσάνελ και λοιποί αρδ, σαν επικίνδυνους αιμοσταγείς τρομοκράτες, το αντίθετο έχουν καταφέρει.

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #2724 on: February 05, 2013, 20:58:29 »
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2725 on: February 06, 2013, 08:26:28 »
και μιας και το αναφερατε αυτο με τουςμπατσους οδηγους εχει καταντησει αηδια. ας του μαθουν να οδηγουν τουλαχιστον.λες και κερδιζουν κανονακι ΄'σημαδευουν'
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2726 on: February 06, 2013, 10:03:01 »
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξεκλέβουμε δυο λόγια από τα κελιά των κρατητηρίων που βρισκόμαστε αιχμάλωτοι για να δηλώσουμε τους σκοπούς και τις προθέσεις μας ώστε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο σχετικά με τα τελευταία γεγονότα.

Ως Αναρχικοί θεωρούμε την επιλογή της ληστείας τράπεζας μια συνειδητή επιλογή αντίστασης. Η κίνησή μας δεν είχε στόχο τον προσωπικό πλουτισμό. Η επίθεση στους ναούς του κεφαλαίου εντάσσεται στην συνολική επαναστατική μας δράση.

Σχετικά με τον βασανισμό μας από τις δυνάμεις καταστολής, δεν θέλουμε να αποτελεί σημείο θυματοποίησης μας. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τους εχθρούς της ελευθερίας. Ας μην ξεχνάμε πόσοι άνθρωποι έχουν συνθλιβεί στα αστυνομικά τμήματα και τις φυλακές τους. Τα σημάδια των βασανιστηρίων ας αποτελέσουν μια ακόμα αφορμή να μετουσιωθεί η οργή σε πράξη.

Απέναντι στους θεσμικούς εκπροσώπους της δικαιοσύνης, η στάση μας θα είναι αδιάλλακτη και ανυποχώρητη.

ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Οι Αναρχικοί

Νικος Ρωμανος

Ανδρεας-Δημητρης Μπουρζουκος

Γιάννης Μιχαηλίδης

ΥΓ. Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο και των τεσσάρων σχετικά με την υπόθεσή μας.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1455187

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2727 on: February 06, 2013, 11:45:10 »
Αγωνας και παπαρια μεντολες..
Απαλλοτριωση και 2 φορες παπαρια μεντολες..
Ας απαλλοτριωναν την Πορσε Καγιεν της φιλεναδας τους που τους επισκεφτονταν στην γιαφκα..που ηταν και τζιτζι μεσα στο λαιφσταιλ.

ΥΓ1. Απεριφραστη καταδικη στους βασανισμους κρατουμενων
ΥΓ2. Δεν θα κανουμε επαναστατη το καθε τσουτσεκι. Εκλασαν οι επαναστατες και βγηκαν αυτοι.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2728 on: February 06, 2013, 11:51:34 »
ακουστηκες... :tikitaka:

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2729 on: February 06, 2013, 12:08:04 »
γκαρντάσι georgie θα ήταν καλο να είμαστε λίγο πιο προσεκτική σε αυτά που γράφουμε γιατί είμαστε κρυμμένοι πίσω από ένα pc...

άσχετους ηλικίας και του από που κατάγονται αξίζουν νομίζω το λιγότερο όχι χλευασμό γιατί αυτοί έκαναν, αυτό που νόμιζαν κατά το νου τους για να βοηθήσουν το σύνολο...

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2730 on: February 06, 2013, 12:11:39 »
Αγωνας και παπαρια μεντολες..
Απαλλοτριωση και 2 φορες παπαρια μεντολες..
Ας απαλλοτριωναν την Πορσε Καγιεν της φιλεναδας τους που τους επισκεφτονταν στην γιαφκα..που ηταν και τζιτζι μεσα στο λαιφσταιλ.

ΥΓ1. Απεριφραστη καταδικη στους βασανισμους κρατουμενων
ΥΓ2. Δεν θα κανουμε επαναστατη το καθε τσουτσεκι. Εκλασαν οι επαναστατες και βγηκαν αυτοι.

ποιος είναι επαναστάτης με τα δικά σου κριτήρια?

tsaxtsis μαζί σου αδερφέ!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2731 on: February 06, 2013, 12:20:05 »
Ρε παιδιά, μην λέτε τέτοια. Ο Georgie έχει γνωρίσει τόσους και τόσους επαναστάτες. Ήταν όλοι τους φτωχοί, απόκληροι και δεν είχανε πάει σχολείο, για να δουλέψουν στα χωράφια του Δον Πάμπλο Ντε Λα Φουέντες. Ξέρει τι λέει.

ΥΓ: Παρόλ' αυτά, θεωρώ βλακώδεις τις πράξεις τους, όσο ηρωϊκές κι αν φαντάζουν σε πολλούς. Είμαι της DHI σχολής.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2732 on: February 06, 2013, 12:49:59 »
Κανενας δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ..ολοι ειναι δηθεν.
Ναος πλουτισμου οι τραπεζες αλλα επιπλα απο ΙΚΕΑ ντιζαινατα, φλατ σκριν και φιλη με πορσε καγιεν.
Εξω οι ξενοι απο την Ελλαδα, αλλα Πακιστανους στα χωραφια γιατι ειναι φτηνοι.
Εξω απο το ΝΑΤΟ, αλλα οι Αμερικανοι ειναι φιλοι μας.
Οχι στις απολυσεις, αλλα ο Ριζοσπαστης μπορει να απολυει.

Ζουμε στο ΔΗΘΕΝ οπου ο καθενας δηλωνει οτι θελει.
Λυπαμαι για τα παιδια και για το ξυλο που εφαγαν αδικαιολογητα, και για οτι φτασανε να διαπραττουν ληστειες... ολα αυτα τα εκαναν στο ονομα μια ιδεολογιας, που τα ιδια ουτε γνωριζουν ουτε θα μαθουν ποτε.

Φυσικα μια απο τα ιδια και στα του ποδοσφαιρου...
Against modern football αλλα μεταγραφες καλες..δλδ δαπανηρες
ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα πρωταθληματα, αλλα αν δεν παρεις το κυπελλο γαμιεσαι.

Ζουμε σε μια αντιφαση..ολοι μας χωρις να εξαιρω και τον εαυτο μου.

ΥΓ. Savage δεν εχω γνωρισει επαναστατες, αλλα εχω γνωρισει αρκετους γιελαντζι.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2733 on: February 06, 2013, 13:15:02 »
O Ernesto Guevara De La Serna, o Subcomandante Marcos, και ο Θανασης Κλαρας ειναι ολοι παιδια πολυ πλουσιων οικογενειων. Με το να καθεσαι στο γραφειακι σου και να κραζεις ανθρωπους που εδειξαν 3 τονους κακκαλα επειδη δεν ειναι φτωχοι, συναγωνιζεσαι σε γραφικοτητα γρια βασιλοφρονουσα που κραζει τους μαλλιαδες στο δρομο.
'Κανενας δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ..ολοι ειναι δηθεν'!!!!! Τι λες ρε μαστορα, σοβαρα; Να το κανεις βιβλιο αυτο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2734 on: February 06, 2013, 13:15:19 »
εσυ τι εισαι κριτης των παντων ορατων και αορατων;

εχουν αποψη οι καναπεδακηδες και τα τιποτα, και αναρωτιουνται μετα κιολας τα απολυτα μηδενικα γιατι εχουμε φτασει εδω

εχουμε γεμισει σκατοφασιστες και πανηλιθιους γαμω τους θεους ολους
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2735 on: February 06, 2013, 13:22:43 »
O Ernesto Guevara De La Serna, o Subcomandante Marcos, και ο Θανασης Κλαρας ειναι ολοι παιδια πολυ πλουσιων οικογενειων.

το πλουσιος δεν σημαινει τιποτα..το πως ζεις ομως λεει πολλα.

εσυ τι εισαι κριτης των παντων ορατων και αορατων;

εχουν αποψη οι καναπεδακηδες και τα τιποτα, και αναρωτιουνται μετα κιολας τα απολυτα μηδενικα γιατι εχουμε φτασει εδω

εχουμε γεμισει σκατοφασιστες και πανηλιθιους γαμω τους θεους ολους

ΕΣΥ τι εισαι ;
Δεν κρινεις;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2736 on: February 06, 2013, 13:25:33 »

Ζουμε σε μια αντιφαση..ολοι μας χωρις να εξαιρω και τον εαυτο μου.

Ρε μαν, αυτά τα έχει εξηγήσει ο διαλεκτικός υλισμός. Γίνεται να μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου; Αυτό που έχεις ως καθαρότητα κατά νου, δεν είναι άλλο από έναν Χ (επαναστατικό θες πες, εναλλακτικό, αστικό; Βάλε όπου Χ ό,τι θες) αυτισμό. Ακόμα και στην δόμηση της προσωπικότητας είναι αυτονόητες οι αντιφάσεις, κατά τους ψυχολόγους και τους ψυχαναλυτές (είναι κοινός τόπος για όλες τις σχολές ψυχανάλυσης). Βέβαια, το να είσαι αντιφατικός από το να καταντάς γελοίος, είναι ένα τσιγάρο δρόμος. Το πώς τη γλύτωσαν τα παιδιά, είναι στο σάιτ της αστυνομίας αναρτημένες οι αποδείξεις της αξιοπρέπειάς τους, δηλαδή της μη γελοιότητάς τους. Επαναλαμβάνω όμως, το να πετύχεις τους σκοπούς σου, είναι πολύ σημαντικότερο από το να πέσεις ηρωϊκά μαχόμενος γι' αυτούς. Θεωρώ μεσαιωνική την ηθική της ύπαρξης ηρώων, που δεν συνάδουν με τους στόχους της ιδεολογίας που πρεσβεύουν τα παιδιά.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2737 on: February 06, 2013, 13:28:38 »
δεν σε κρινω
σου λεω τι εισαι
ενας καναπεδακιας τιποτας
τωρα δεν ξερω κατα ποσο σκατοφασιστομουτρο εισαι
οσο για το ηλιθιος, δεν αμφιβαλλω καθολου
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2738 on: February 06, 2013, 13:31:12 »
γκαρντάσι georgie ο καθένας μπορεί να μιλάει για τον εαυτό του και να κρίνει τι κάνει αυτός...
σου "χαναυπενθιμιζο" ότι τα παιδιά δεν τα γνωρίζεις όπως και όλοι φαντάζομαι εδώ μέσα άρα μην κάνουμε τους mantis και κρίνουμε ανθρώπους που γνωρίζουμε μονο από αυτό που μας προβάλει ο πρετεντέρης...
δεν μπορεί να ξέρεις τι έκαναν τι γνώριζαν και τι ασπάζονταν...
μπορεί για σένα να ήταν σε λάθος δρόμο..πιστεύω όμως η κριτική εκεί αρκεί...

αυτοί κάτι κάνουν έστω και λάθος για να αλλάξουν το γιαλαντζί...

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ps ...η μορφή κανενός δεν προδικάζει το ποσο επαναστάτης είναι..άλλαξαν τα χρονια

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2739 on: February 06, 2013, 13:53:01 »
δεν σε κρινω

φυσικα και οχι

σου λεω τι εισαι

ταμπελα, που φυσικα δεν παραμπεπει σε φασιστικη νοοτροπια

ενας καναπεδακιας τιποτας

εσυ φανταζομαι πρωην μελος της 17 Νοεμβρη στα σκαρια να ιδρυσεις νεα οργανωση. Οποτε παω πασο..Ναι ειμαι καναπεδακιας

τωρα δεν ξερω κατα ποσο σκατοφασιστομουτρο εισαι
τουλαχιστον δεν εισαι απολυτος  :'(

οσο για το ηλιθιος, δεν αμφιβαλλω καθολου
Ουτε εγω δυστυχως..αφου απανταω..

@ tsaxtsis
Ισως και να εχεις δικιο στο οτι δεν γνωριζω τα παιδια.

@ savage
Τα σεβη μου για την βαθυστοχαστη αναλυση..με επιστημονικους ορους.
Απλα η ενσταση μου ειναι στο οτι ειναι αλλο το "ειμαι αναρχικος" και αλλο το ειμαι επηρεασμενος απο "αναρχικες θεωριες".  Οπου αναρχικος βαλε κομμουνιστης, φασιστας κτλ.  (χωρις να θελω τους εξισωσω)