Εγω ενα εχω να πω για αυτο το παραμυθι. Αφηστε τα περι χρυσοχοιδη και λοιπων...
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.
Ας ελεγε ο μεσιε πιλαβιος στον κοκκαλη οτι αμα γινουν επεισοδια θα φαει 5 αγωνιστικες και τοτε το πιθανοτερο θα ητανε να παιζουνε οι γαυροι σουτια μεταξυ τους.
Ο γαυρος θα παιξει με τον λεβαδειακο το κεκλεισμενων οποτε σκασιλα του σοκρατες. Λες και ο σοκρατες δεν ξερει ποιοι ητανε αυτοι που τα σπασανε...Αυτος τους πληρωνει στην ιντρακομ και σε αλλες χιλιες δουλειες στους δημους και στην νομαρχια του πειραια.
Η αστυνομια φταιει σε αλλα πραγματα σε αυτο το θεμα που τα εχω πει σε προηγουμενο ποστ. Αλλα ας κοψουνε και την χοντρη μιζα που παιρνουνε απο την ΕΠΟ για την δηθεν αστυνομευση των γηπεδων.
π.σ.
http://www.sport-fm.gr/article/213696Η ΕΛ.ΑΣ. βγαίνει παγανιά! Αρχίζει από την Δευτέρα η εφαρμογή του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, με 114 άτομα προσωπικό, σε 18 περιοχές του Λεκανοπεδίου.Μεσω ενος αστυνομοκρατουμενου κατεστημενου και μιας τρομολαγνειας περι οικονομικης καταστροφης και πατου της οικονομιας οι κρατουντες καταφερνουν περιτρανα αυτο που στο βιβλιο του 1984 ο Οργουελ ειχε γραψει....Αστυνομια σκεψης. Πλεον δεν εισαι ελευθερος ουτε καν να σκεφτεις. Υπαρχει μονο ενα δεδομενο και αυτο ειναι οτι ειτε συμμορφωνεσαι ειτε καταστρεφεσαι.
Το σοσιαλιστικο χαλι για τον περιορισμο των δικαιωματων μας ειναι τοσο ομορφο...Πλεον σε οδηγει να σκεφτεσαι οτι ολα γινονται για το καλο σου. Αυξηση φορων, απαγορευση διαδηλωσεων....Για το καλο σου ειναι βρε! Θα δεις ποσο ωραια θα νιωσεις στο τελος!
WAR IS PEACE
FREEDOM IS SLAVERY
IGNORANCE IS STRENGTH