Athinaios, αυτή είναι λύση δηλαδή, ε; Εκατέροθεν το λέω κι εγώ
Αυτό είναι το μεγαλείο που έχει κατακτήσει η ανθρωπότητα με μερικές χιλιάδες χρόνια πολιτισμό, ε;
Εύγε μας.
Και ευτυχισμένο το 1933.
Aμείβονται με την ικανοποίηση ότι εκπληρώνουν τους ανώτερους σκοπούς των Ελ και καθαρίζουν την ιερά γη των θεών από τους απολίτιστους φύση υποτελείς τους ξένους.
Αν δεν κάνω λάθος ήδη άρχισαν στην Ομόνοια να γκρεμίζουν τα ντάμια και να στήνονται εργοτάξια... Δίνω 5-7 χρόνια για να γίνει η Ομόνοια το αντίπαλον δέος του Κολωνακίου, μετά την ανάπλαση και τον καθαρισμό της.
Αδερφέ corrupt, συγγνώμη, αλλά εδώ κάνεις ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι δεν ξέρουν για ποιον δουλεύουν και τι αντιπροσωπεύουν. Την παραμικρή.
Αυτό που λες περί "ιδανικών" παίζει όταν είναι πιτσιρίκια ακόμα, για τη στρατολόγηση.
Κατά τα άλλα ξέρουν μια χαρά τι αντιπροσωπεύουν. Μαθαίνουν με τον καιρό. Κάνε μια βόλτα από τα φόρουμ του καρατζαφύρερ (ή πολύ απλά άκου λίγο αδωνούλα) και θα δεις την πιο σκληρή υπεράσπιση του καπιταλισμού, ούτε η Ντόρα τέτοιο πράμα. Και μη μου πεις άλλοι οι μεν άλλοι οι δε.
Τώρα, το ότι τα τελευταία χρόνια έχουν λανσάρει αντικαπιταλιστική γραμμή ντεμέκ (συνδεδεμένη με σιωνισμό, σκοτεινά κέντρα και μπόλικη μασωνία) δείχνει ακριβώς ότι θέλουν να ξεφορτωθούν τη ρετσινιά του ιστορικά πιο ακραιφνούς δεξιού.
Ο φασίστας υπερασπίζεται πρώτα από όλα δύο πράγματα: την όποια πολιτική εξουσία (όποια μορφή κι αν έχει) και μέσω αυτής την κυρίαρχη οικονομική τάξη. Αυτοί στις φωτό, ακόμα και τα μεμέτια να εισβάλουν στη χώρα και να την καταλάβουν, με αυτούς θα πάνε. Το έκαναν πριν μερικές δεκαετίες εξάλλου με τον κατακτητή. Ή όταν προκάλεσαν την εισβολή στην Κύπρο. Μη μου πεις ότι το συνάφι τους "δεν ήξερε" ή νόμιζε ότι "κάνει καλό στην πατρίδα". Όλα τα άλλα είναι βιτρίνα.
toy, δεν ξεκλειδώνεις το τόπικ της κοινωνίας γιατί το έχουμε ξεχειλώσει το μπατσοτόπικ;

Θα είμαστε καλά παιδιά

άντε, υπάρχουν κι άλλα θέματα, όπως πχ οι εκλογές που έρχονται...