Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93710 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #680 on: December 10, 2008, 10:21:41 »
Η αγαπημένη μας Ελ.ασ. και οι αντίπαλοι κουκουλοφόροι.

φωτογραφία νούμερο 1.

φωτογραφία νούμερο 2.

φωτογραφία νούμερο 3.

φωτογραφία νούμερο 4.

πηγή φωτογραφιών,στο φόρουμ του gamato.info

http://portal.gamato.info/smf/index.php?topic=17288.msg285683#new

Βάζει τραμπούκους η αστυνομία να πετάνε πέτρες και να φοράνε κουκούλες? Δεν το πιστεύω, πέφτω απο τα σύννεφα.... :P

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #681 on: December 10, 2008, 11:04:30 »
εγινε μονταζ για να δυσφημηθεί η ελλας ρε απόστολε.... Η πλάκα είναι ότι ακόμη και τα κρατικά κανάλια δείχνουν φόρα παρτίδα τους μακρυμάλληδες και με μούσια μπάτσους να κάνουν προσαγωγές........4 μέρες στο δρόμο τα παιδιά κουράστηκαν..... να μην ζητήσουν μια βοήθεια  από κανέναν αγανακτησμένο χρυσαυγίτη...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
Απ: Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #682 on: December 10, 2008, 11:08:16 »
καποτε υπηρχε κι ενα πατρις - θρησκεια - οικογενεια

Οταν οι μετανάστες βγαίνουν στους δρόμους με τσεκούρια, όταν προκαλούν μόνες γυναίκες που περπατάνε στο δρόμο, παλι δεν αναφέρουν τίποτα τα ΜΜΕ.

Ετσι πως πηγαινε η κουβεντα, ηταν θεμα χρονου να τα ακουσουμε κι΄αυτα. Αναμενουμε τωρα τα "ελλας-ελληνων-χριστιανων" και "τουρκος καλος μονο νεκρος"...

Ρε συ epic πιο στραβα δεν θα μπορουσες να το παρεις. Απο αυτα που εγραψα εσυ εβγαλες σαν συμπερασμα οτι εχω το τριπτυχο σημαια? Ημαρτον ρε φιλε! Καλο θα ηταν πριν αφορησεις καποιον να κατανοησεις τι θελει να πει.

Εξηγω λοιπον, για να μην παρεξηγουμαι, οτι καποτε σε αυτο το σιχαμα που λεγεται ελληνικη κοινωνια υπηρχαν και καποιες αξιες. Ειδικα η οικογενεια. Τα αλλα δυο δεν τα εξεταζω, με φιλους και αδερφους καλο ειναι να μην συζητας για πολιτικη και θρησκεις κτλ. Ετυχε να αναφερονται σε μια φραση που μου ηρθε στο μυαλο για να περιγραψω τι θελω να πω. Σε καμμια περιπτωση ομως δεν υιοθετω τις ακροδεξιες η αριστερο-(χαφ)/εξτρεμ-ιστικες και φανατικες ιδεολογιες που μπορει να κρυβουν τα πατρις - θρησκεια. Κολλησες σε μια φραση και ξεχασες μαλλον τι γραφω στο υπολοιπο κειμενο. Θα σε παρακαλουσα αλλη φορα πριν κρεμασεις "ταμπελα" να διαβασεις καλυτερα τα γραφομενα του αλλου. Η στην τελικη στειλε και κανα πμ, δεν ειναι κακο  ;)

giannwths ωραιος ρε, το'πιασες.

Βάζετε παντού ταμπέλες. Για εσάς επειδή η δικτατορία του 1967 χρησιμοποίησε 3 έννοιες ως σύνθημα, αμέσως τις ταυτίσατε με κάτι κακό. Οι δεξιοί είναι έτσι, οι αριστεροί είναι έτσι, οι αστυνομικοί είναι έτσι. Επειδή δηλαδή ο Μπους χρησιμοποίησε την λέξη δέος για να μπει στο Ιράκ, θα ταυτίσουμε το δέος με την Αμερική ή τον Μπους ;
Μπορείς να είσαι κατά της πατρίδας και της θρησκείας και της οικογένειας. Αλλά αν θες να είσαι σωστός με τον εαυτό σου, μη τα επικαλεστείς ποτέ.
Οπως στο όνομα όλων αυτών έχουν γίνει και εγκλήματα, έτσι και στο όνομα του κομμουνισμού και της αναρχίας έγιναν εγκλήματα. Η κανείς δεν έχει δίκιο, ή όλοι έχουν το δίκιο τους, αφού πολλά πράγματα είναι σχετικά. Και στις 2 περιπτώσεις δε μπορεί ούτε να σκοτώνεις, ούτε να δέρνεις, ούτε να καις.

Δεν πήγε από μόνη της η κουβέντα στους μετανάστες. Συμμετείχαν ενεργά και στα επεισόδια και στις κλοπές. Μπορεί οι τηλεοράσεις και η αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια (μη μας πούνε και ρατσιστές, απαπα), αλλά όσοι μένουμε στις ίδιες περιοχές ξέρουμε ποιοι είναι, πως φέρονται και τι δουλειές κάνουν. Και όλως τυχαίως, μόλις η αστυνομία εξαφανίστηκε αυτές τις μέρες, έδειξαν ανοιχτά το πραγματικό τους πρόσωπο. Φυσικά δε μιλάω για όλους τους μετανάστες. Μπορεί να είναι η μειοψηφία τους. Αλλά και αυτοί προστίθενται στους έλληνες και το αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται.
Μπορεί η προπαγάνδα των ΜΜΕ και του ιού της Κυριακής να είναι ισχυρή, αλλά τουλάχιστον όσους ζούμε καθημερινά μαζί τους, δε μπορούν να μας παραμυθιάσουνε.

Και φυσικά θα ζητάμε πάντα την παρουσία της αστυνομίας για να προστατεύει αμερόληπτα και εμάς και αυτούς. Αν δεν υπάρχει η αστυνομία, όπως ζητάνε οι αναρχικοί, τότε θα επικρατήσει το δίκαιο του ισχυρού και οι ιδιωτικοί στρατοί. Αντί για αναρχία, θα φέρετε την φεουδαρχία.

baron

• Guest
« Reply #683 on: December 10, 2008, 11:16:23 »
<<<<<να σταματήσει το τροπάριο" δεν είναι όλοι άλλα κάποιοι λίγοι". Το ελληνικό κράτος είναι σε αποσύνθεσή γιατί ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ είναι μουνοπανα. Μπατσοι, Δημοσιογράφοι, πολίτικοι. Γιατί η πλειονότητά του Λαού είναι Βόδια και μισά. Αλλιώς πρέπει να παραδεχτούμε ότι αγόμαστε και φερόμαστε από κάνα 2-3. Η Ειρωνεία είναι ότι δεν αλλάζει το "είμαστε όλοι βόδια". Τότε είναι που είμαστε σίγουρα βόδια.

baron

• Guest
« Reply #684 on: December 10, 2008, 11:30:30 »
Ιστορία από Γερμανία: Αθωώθηκαν οι μπατσοι που ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατο ενός Αφρικανού μετανάστη στο Dessau τής Γερμανίας( εχθές).
Η Ιστορία: Ο Αφρικανός κάηκε ζωντανος μέσα στο κeλi τής ασφάλειάς ενώ ήταν δεμένος χειροπόδαρα, ξαπλωμένος πανό σε μπετον και σε μη εύφλεκτα υλικά αποτελούμενο στρώμα. " Έβαλε" φωτιά στο στρώμα με αναπτήρα που διέφυγε του μπατσου κατά την σωματικοί έρευνά( στην ασφάλειά στην Γερμανία είσαι γυμνός-- το ξέρω από ίδια πείρα).
Οι μπατσοι και η καταστολή είναι Πάntου ίδια. Τι Ελλάς τι Ευρώπη τι παγκόσμια. Τέρμα στα ψευτοδιλήμματα, Όσοι πιστέψουν ότι αυτή η μορφή Κράτους και κοινωνίας τους εκφράζει ας την υπερασπιστούν. Οι υπόλοιποι. πρέπει να κάψουν να σπάσουν και να ρημάζουν. Και εφόσον το αίμα ρέει πια-- και να σκοτώσουν.

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #685 on: December 10, 2008, 12:01:23 »
τερμα πια στην ατιμωρισια των μπατσων.

ΜΠΑΤΣΟΙ Τ.Ω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΕΞΗ
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #686 on: December 10, 2008, 12:09:42 »
Πατρίδα μου αγαπημένη ποιά κατάρα σε βαραίνει ;

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #687 on: December 10, 2008, 12:20:26 »
εγω με τις καταστροφες που εγιναν σε τραπεζες,στο κωλονακι,στο μεγαλη βρετανια και τη βια εναντιον των ματ συμφωνω απολυτα.ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΒΙΑ!!!!!!!
διαφωνω καθετα με τις καταστροφες σε εμπορικα μαγαζια και το πλιατσικο.
αυτα ομως ειναι κατι ασημαντο.εμεις θα επανελθουμε στη καθημερινοτητα μας...η μανα του αλεξη ομως ποτε......δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα απο το να κηδευεις το παιδι σου.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Lydia_4

• Guest
« Reply #688 on: December 10, 2008, 12:37:13 »
Προχθες μια φιλη μου απο κιλκις κατεβηκε θεσ/νικη για να παει σε ενα γιατρο τεσπα οταν πηγε ολα ηταν οκ, στο γυρισμο ομως την ωρα που πηγαινε στο αυτοκινητο την επιασαν κατι αναρχικοι της εκλεψαν τσαντα, κινιτο και την εριξαν κατω με τετοια δυναμη που εσπασε το χερι της.Για εσας που υποστηριζετε αυτη την αναρχια τι να πω, κριμα ομως γιατι μια ζωη οι αθωοι τα τραβανε ολα.

baron

• Guest
« Reply #689 on: December 10, 2008, 12:44:12 »
Αναρχία σημαίνει: Είμαι αρχοντας τής Ζωής μου και δεν καταδυναστεύομαι. Είμαι ελευ8ερος Αυτό που περιγραφής είναι Μία ληστεία. Τι σχέση έχει με την Αναρχία;

mpougatsas

• Guest
« Reply #690 on: December 10, 2008, 12:46:06 »
Προχθες μια φιλη μου απο κιλκις κατεβηκε θεσ/νικη για να παει σε ενα γιατρο τεσπα οταν πηγε ολα ηταν οκ, στο γυρισμο ομως την ωρα που πηγαινε στο αυτοκινητο την επιασαν κατι αναρχικοι της εκλεψαν τσαντα, κινιτο και την εριξαν κατω με τετοια δυναμη που εσπασε το χερι της.Για εσας που υποστηριζετε αυτη την αναρχια τι να πω, κριμα ομως γιατι μια ζωη οι αθωοι τα τραβανε ολα.
Οι δειλοί που κάναν αυτό το γεγονός που περιγράφεις Λυδία, είναι άτομα που βρήκαν ευκαιρία μέσα στο χάος που επικρατεί να κάνουν τις ''μαγκιές'' τους.. δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι αλλά σίγουρα δεν είναι αναρχικοί!!
δεν νομίζω οτι κάποιος εδω μέσα επικροτεί τέτοιου είδους σκηνικά.. τ'αντίθετο μάλιστα.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #691 on: December 10, 2008, 12:46:31 »
βασικα τι σχεση εχουν ολα αυτα με την ελλ. αστυνομια? και οχι μονο τα 2 τελευταια posts...

mpougatsas

• Guest
« Reply #692 on: December 10, 2008, 12:54:44 »
βασικά γιάννη αυτό που συμβαίνει είναι οτι σάυτό το τόπικ εκφράζεται ο καθένας για οτιδήποτε σχετικό με το κλίμα των τελευταίων ημερών.. και προσωπικά πιστεύω καλύτερα έτσι απ΄το να υπήρχαν σκόρπιες τοποθετήσεις απο δω και απο κει.

Lydia_4

• Guest
« Reply #693 on: December 10, 2008, 12:57:08 »
Δηλαδη γιατι η αστυνομια δεν γνωριζει να κανει τη δουλεια της οπως οφειλει πρεπει να κανουμε τετοιου ειδους επαναστασεις...παλι καλα που τελειωνουν ολα.Οσο γι αυτα που λετε δυστυχως η αναρχια δεν εχει δειξει αυτα τα ωραια στοιχεια που αναφερετε.Επανασταση δεν ειναι αυτο που κανουμε και την αστυνομια δεν προκειται να την αλλαξουμε.Τεσπα αρκετα ασχολιθηκα με ενα θεμα το οποιο δεν εχει νοημα.Αν γνωριζετε περισσοτερα μπραβο σας

BIANCONERO

• Guest
« Reply #694 on: December 10, 2008, 12:58:12 »
Καλα, τοσες μερες δεν εχω γραψει προσωπικα σχεδον τιποτα για την ουσια των γεγονοτων γιατι προτιμησα να κρατησω τις αποψεις μου για την παρτη μου απο το να μαλωσω με αδερφια η να μου κρεμαστει κ εμενα πολυ μια ταμπελιτσα γυρω απο το λαιμο με μια "ευκολη" ετικετα που θα με τσουβαλιαζει σε ενα απο τα δυο (!!!!!!!!!να χαρω τη διαφορετικοτητα μας!!!!!!!!) στρατοπεδα...

Παντως εχω φτασει να διαβαζω αποψεις που μονο ριγη ανατριχιλας μου προκαλουν, αλλοι - και δε μιλαω ντε και καλα εδω - αλλαζουν αποψη για τα γεγονοτα αναλογα με το σε ποια πλευρα ταχθηκαν να "στρατευτουν" τοσο ευκολα που σε κανει να γελας με την ανεση να υποτιμουν την ιδια τους τη νοημοσυνη στην προσπαθεια τους να πεισουν (μαλλον τους εαυτους τους καταρχην) οτι υπηρετουν τη σωστη πλευρα.....

Η ευκολια με την οποια ειδα να ξεστομιζονται φρασεις "ωρα να αναβιωσουμε το Γραμμο και το Βιτσι" και "καιρος να ξαναεποικιστει η μακρονησσος" απο τη μια, και απο την αλλη η ο φοβος ακομα και να σκεφτεις να πεις κατι διαφορετικο για τα γεγονοτα γιατι αυτοματα θα χαρακτηριστεις φασιστας η και η ευκολια με την οποια (εστω) γραφεται να υπαρξει αιματηρη απαντηση στο φονο του Αλεξη, αν και αναμενομενη με εχει χαλασει....αν τελικα συμφωνα με τις θεωριες συνομωσιας οντως οι πολιτικες παραταξεις/ιδεολογικες ομαδες δημιουργηθηκαν για να διαιρεσουν τον κοσμο και να τον κανουν πιο ευκολο να χαλιναγωγηθει και να καθοδηγηθει τελικα, σιγουρα εχουν πετυχει απολυτα το στοχο τους!

Μου αρεσαν και συμφωνω ως ενα βαθμο οι αποψεις του "περιεργου" πιο πανω...φοβαμαι ομως οτι οπως ειπε, πολυ αργα θα τα αντιληφθουμε ολα αυτα.
Υπο αυτο το πρισμα μεσα μου τελικα τεινω να καταληξω οτι ως πιο υγιες κομματι αυτης της (εκτος η εκτος εισαγωγικων) εξεγερσης θα χαρακτηριζα τους μεταναστες...ειτε αυτους που συστρατευτηκαν στις ταξεις των εξεγερμενων ειτε ακομα και αυτους που οδηγηθηκαν στο πλιατσικο!!!! Γιατι ειναι οι μονοι ισως, που αυτη ηταν Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ διεξοδος και ο μονος τροπος να φωναξουν προς την κοινωνια μας οτι ειναι κι αυτοι εδω...Μιας κοινωνιας που εφτασε να μας πλασσαρει κι εμας ενα "ελληνικο ονειρο" τα τελευταια χρονια και στην ουσια αφησε εξω απο τη διεκδικηση του μονο αυτους (σε αντιθεση με το αμερικανικο).
Ειναι οι μονοι ισως παλι, που σε ενα αντιστοιχο συμβαν μετα απο 15 χρονια θα βρισκοταν ξανα εκει...στους δρομους! Για τους υπολοιπους απο εμας οι προτεραιοτητες θα ηταν ισως διαφορετικες...(μιλαω καταρχην για τον εαυτο μου αναλογιζομενος πως θα λειτουργουσα στα 18 μου και πως τωρα στα 33 μου)

ΥΓ1 Επειδη εγινε πολλες φορες αναφορα στο συγκεκριμενο Φορουμ, η ταινια "ΤΟ ΜΙΣΟΣ" φανταζει πιο επικαιρη απο ποτε! Οσοι δεν την εχετε δει.........

ΥΓ2 Πιστευω - με τον δικο μου εστω τροπο - στο Θεο.....αγαπω την Πατριδα μου.....και θεωρω οτι το τελευταιο που - ακομα - μας διαχωριζει απο τις δυτικες κοινωνιες της απολυτης παρακμης ειναι η πιστη στην εννοια της οικογενειας............καταθετω τις "αμαρτιες" μου ενωπιων σας και ειμαι ετοιμος να δεχτω τις συνεπειες  και την Ταμπελα!!  ;D
Ουυυφ...το ξεστομισα!

ΥΓ3 Αντε...
Να απαντησει η επαναστατημενη κοινωνια με αιμα και βεντετα απεναντι σε τυχαιους (αθωους?) ειδικους φρουρους με αφορμη τη δολοφονια του Σαββατου...
Να απαντησουν οι ειδικοι φρουροι με αιμα και βεντετα απεναντι σε τυχαιους (αθωους?) Ζωνιανιωτες με αφορμη τα περσυνα γεγονοτα στην Κρητη...
Σιγουρα αυτη φανταζει να ειναι η λυση! :P

ΥΓ4 Μαυρο η Ασπρο στη Ζωη, ειναι μονο ο ΠΑΟΚ.....τιποτα αλλο!

(Γιαννη...απο τη στιγμη που τα γεγονοτα σχετιζονται αμεσα με την ελληνικη αστυνομια..σχεση εχουν ολα κατα την αποψη μου.)

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #695 on: December 10, 2008, 13:04:00 »
ναι ρε Μπιανκο αλλα γραφει καποιος αδερφος/αδερφη και παταω να δω ελπιζοντας για καμμια φωτο απο μπεϊκον και διαβαζω για αναρχιες και φασισμους

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #696 on: December 10, 2008, 13:05:12 »
Ç âßá ðïôÝ äåí Ýëõóå êáíÝíá êïéíùíéêü ðñüâëçìá. ¹ ìÜëëïí Ýëõóå ðñïâëÞìáôá ãéá ëïãáñéáóìü ôçò Üñ÷ïõóáò ôÜîçò êáé ôùí åëßô êáé åí ôÝëç ãéá ôçí åãêáèßäñõóç ðéï áõôáñ÷éêþí êáé áðïëõôáñ÷éêþí êáèåóôþôùí.

Ç “ëáúêÞ” âßá ìÝóù åîåãÝñóåùí åßíáé (éóôïñéêÜ) üôé ðéï åýêïëï íá êáðåëùèåß êáé íá ÷åéñáãùãçèåß. ÐÜíôá óõíÝâáéíå êáé èá óõíå÷ßóåé íá ãßíåôáé, Ýôóé þóôå íá ôçí ðëçñþíïõí óôï ôÝëïò ùò óõíÞèùò ïé ìéêñïáóôïß êáé ïé ðñïëåôÜñéïé.

Áõôïß ðïõ åðéêáëïýíôáé êáé óôçñßæïõí ôçí âßá, ôï êÜíïõí åßôå åðåéäÞ Ý÷ïõí êÜðïéï áôïìéêü óõìöÝñïí åßôå åðåéäÞ âñßóêïíôáé óå ðíåõìáôéêü áäéÝîïäï, åðéâáëüìåíï áðü Ýîùèåí ðáñÜãïíôåò Þ áõôïåðéâáëüìåíï (êÜôé óáí áõôïãêüë).

Ôï ìïíôÝëï ôïõ “åðáíáóôÜôç” åíáíôßïí ôïõ “óõóôÞìáôïò” ôçò êïõêïõëáò êáé ôçò ìïëüôïö êáëëéåñãåßôáé åäþ êáé 2-3 äåêáåôßåò ìå óõíåðÞ/óõíå÷Þ êáé åýêïëç óôñáôïëüãçóç ðéôóéñéêÜäùí áðï ôïõò “áíáñ÷ïðáôÝñåò” ïé ïðïßïé åêìåôáëåõíôáé ôï åýðëáóôï ôïõ ÷áñáêôÞñá ôïõò êáé ôá ìõñéÜäåò õðáñêôÜ ðñïâëçìáôá (êïéíùíéêÜ, ïéêïãåíéáêÜ, åêðáéäåõôåéêÜ ìå ôçí åõñßá Ýííïéá êëð). Ï ëýêïò óôçí áíáìðïõìðïýëá ÷áßñåôáé ãáñ.

Åãþ åßìáé êÜèåôá áíôßèåôïò óå êÜèå ìïñöÞ âßáò (øõ÷ïëïãéêÞò, Ýíïðëçò, ëåêôéêÞò êëð) Þ ôïõëÜ÷éóôïí áõôü ðñïóðáèþ, ìéáò êáé ôï üëï èÝìá åßíáé ìéá ðÜëç ìå ôçí ßäéá óïõ ôçí öýóç. Èá äå÷üìïõí ôá ãåãïíüôá ôùí ôåëåõôáßùí çìåñþí ùò ìç óôçìÝíá, áí ëÜìâáíáí ÷þñá á ð ï ê ë å é ó ô é ê Ü óôçí ðåñéï÷Þ ôùí âïñåßùí ðñïáóôåßùí (Þ ôçò ïðïéïäÞðïôå áíôßóôïé÷çò ðåñéï÷Þò õðÜñ÷åé óå êÜèå ðüëç). Êáé üðïéïò êáôÜëáâå, êáôÜëáâå...

Ôï ðéï èëéâåñü ãéá ìÝíá ðñïóùðéêÜ åßíáé íá âëÝðåéò äýíáôÜ ìõáëÜ íá áõôïðáãéäåýíôáé óôçí øåõäáßóèçóç ôçò äÞèåí “åðáíÜóôáóçò”, íá ãßíïíôáé ìáñéïíÝôåò åíüò êáëïóôçìÝíïõ èåÜôñïõ, íá ãßíïíôáé ðñïúüíôá áõôïý ðïõ õðïôßèåôáé ðùò ìéóïýí. Íá óôçñßæïõí Ýíá ðáñï÷çìÝíï ìïíôÝëï êïéíùíéêÞò ðßåóçò/áëëáãÞò. Íá ìçí êáôáëáâáßíïõí üôé ï êüóìïò áëëÜæåé êáé ìáæß ôïõ ïé ôñüðïé ðïõ ìðïñåßò íá ðáñåìâáßíåéò óôçí äéáäéêáóßá åîÝëéîçò ôïõ. Íá å÷åéò ôüóç äýíáìç óôá ÷Ýñéá óïõ êáé óôï ìõáëü óïõ êáé áíô'áõôïý íá ðçãáßíåéò êáé íá “êáôåâÜæåéò” ôæáìáñßåò; Íá Ý÷åéò êïëÞóåé óôçí äåêáåôßá ôïõ 60 êáé ôïõ 70 ìå ôá éíäÜëìáôá êáé ôéò éäÝåò åêåßíçò ôçò åðï÷Þò, üôáí ôåñÜóôéåò áëëáãÝò áíôéôñÜóô êáé áíôéêáðéôáëéóôéêÝò Ý÷ïõí Þäç ãßíåé ÷ùñßò íá áíïßîåé ñïõèïýíé. Åäþ êáé ìéá 25åôßá ðåñßðïõ, óõíôåëåßôáé ìéá åðáíÜóôáóç ðïõ áëëÜæåé ôïí êüóìï ìáò êáé åßíáé áêüìá åí åîåëßîç. Óå áõôÞ óõììåôÝ÷ïõí (óå Ýíá ðñáãìáôéêü áõôïïñãáíùìÝíï ìïíôÝëï) ïé ðñáãìáôéêïß áíáñ÷éêïß ôùí çìåñþí ìáò áõôïß ðïõ êáôÜëáâáí ðùò ìðïñïýí íá ÷ôõðÞóïõí ôï Üäéêï ïéêïíïìéêü óýóôçìá êáé ôéò åëßô áðï ìÝóá êáé ðùò íá åðéâÜëïõí ôçí ëáúêÞ èÝëçóç Ýôóé üðùò áõôÞ åêöñÜæåôáé áðï ôï ðéóôåõù êáé ôçí äçìéïõñãßá ôùí åêáôïììõñßùí ðïõ óõììåôÝ÷ïõí óå áõôü ôï êßíçìá (http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Stallman). Ïé ìåôÝ÷ïíôåò áíôéëÞöèçêáí ôçí äýíáìç ôïõò êáé Ýöåñáí áëëáãÝò óôçí êïéíùíßá (åëåõèåñïò êþäéêáò, copy left, file sharing, forums, blogs, åèåëïíôÝò ðÜóçò öýóåùò êëð êëð), óõìöùíá ìå ôçí äõíáìéêÞ ôçò åîÝëéîçò ôçò êáé ü÷é ìå Ýíáí äÞèåí åðáíáóôáôéêü, áñéóôåñéóôéêü öïíôáìåíôáëéóìü. Ìå ðëçêôñïëïãéá êáé ðïíôßêéá êáé ü÷é ìïëüôïö êáé áößóåò ôïõ Ôóå (ðïõ ôüóï èáõìáæù ãéá ôçí áõôáðÜñíçóç êáé ôïí ñïìáíôóìü ôïõ, áí êáé áíôßèåôïò ìå ôïí äñüìï ôçò âßáò ðïõ åðÝëåîå). Ãéá ðñþôç öïñÜ ìåãÜëï ìÝñïò ôçò êïéíùíßáò êéíåßôáé óýìöùíá ìå ôéò åðéèõìßåò ôùí ðïëéôþí. Ïé âéïìç÷áíßåò ðñïóáñìüæïíôáé óôçí èÝëçóç ôùí ðïëéôþí (file sharing, open  source software/hardware êëð), ï ðïëßôçò ðïõ Ý÷åé ðñüóâáóç óå õðïëïãéóôÞ (êÜôé ðïõ åßíáé ï ìïíáäéêüò ðåñéïñéóìüò) åßíáé ãéá ðñþôç öïñÜ “ïðëéóìÝíïò” ìå åëåõèåñßá Ýêöñáóçò (blog, forum, wiki, interactive óåëßäåò, ðñïóùðéêåò éóôïóåëßäåò) ãéá ðñþôç öïñÜ óôçí éóôïñßá ôùí ïñãáíùìÝíùí êïéíùíéþí. ¼ëá áõôÜ, ÷ùñßò íá ðÝóåé ïýôå ìéá ôïõöåêéÜ óôïí áÝñá.

ÊÜðïôå ßóùò êáé ôá äéêÜ ìáò ôá öõíôÜíéá èá êáôáëÜâïõí ôé ãßíåôáé. Ðïëý öïâÜìáé ðùò üôáí ôï êáôáëÜâïõí ç êïéíùíßá êáé ðÜëé èá Ý÷åé áëëÜîåé êáé Üíôå íá ôá âÜëåéò ðÜëé ìå ôïõò “åðáíáóôÜôåò” made in Greece.

Åëåõèåñéáêïß åðáíáóôÜôåò, áíáñ÷éêïß, ÷áïôéêïß, ìðá÷áëÜêéäåò, ñéæïóðáóôåò áñéóôåñïß, åîùêïéíïâïõëåõôéêïß áñéóôåñïß,... óêïôþóôå ôïí öáóßóôá êáé ôïí ìðÜôóï ìÝóá óáò. Ãéá ÐÁÓÏÊ, ÍÄ, ÊÊÅ êáé ëïéðÝò äçìïêñáôéêÝò äõíÜìåéò ôá ëüãéá Ýôóé êáé áëëéþò åßíáé ðåñéôôÜ

Ðñïöáíþò óå áõôü ôï ðïóô áíáöÝñåóáé ïìïáßìáôå Bianco....Ðïëý ìåóôü êåßìåíï, åðé÷ñéóìÝíï ìå áëÞèåéåò ðïõ ðïíÜíå.....¼óï èá êáôáëáãéÜæåé ç óêÝøç üëùí, ôüóï ðéï þñéìá èá áíôéìåôùðßæåôáé ôï óõìâÜí....ÊáôÜ ô Üëëá, ÷áßñïìáé ãéá ôçí õãåßá ôùí ãñáöüìåíþí óïõ áäåñöÝ  ;)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #697 on: December 10, 2008, 13:14:36 »
εγινε μονταζ για να δυσφημηθεί η ελλας ρε απόστολε.... Η πλάκα είναι ότι ακόμη και τα κρατικά κανάλια δείχνουν φόρα παρτίδα τους μακρυμάλληδες και με μούσια μπάτσους να κάνουν προσαγωγές........4 μέρες στο δρόμο τα παιδιά κουράστηκαν..... να μην ζητήσουν μια βοήθεια  από κανέναν αγανακτησμένο χρυσαυγίτη...?

Και όμως το έχουνε δείξει πολλές φορές στο παρελθόν κουκουλοφόρους πίσω από τα ματ και τα σχετικά, όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν και μπάτσοι μαζί με αυτούς και άλλα άτομα που όταν πέφτουν οι κουκούλες μένουμε άφωνοι.

Πάντως, νομίζω πως πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο δικέφαλος μερικές σελίδες πίσω, να γυρίσουμε στην ουσία του θέματος.
Από αυτά που διαδραματίζονται να σχολιάζουμε ΜΟΝΟ την στάση της αστυνομίας απέναντι στους πολίτες (ειρηνικούς διαδηλωτές, χουλιγκάνους γηπέδων, αναρχικούς και ότι άλλο υπάρχει εκεί έξω αυτές τις μέρες)
Το μόνο που θα καταφέρουμε και το έχουμε καταφέρει, είναι κόντρα ανάμεσα σε κάποιους εδώ πέρα που θα κρατήσει αρκετά.
Ας κουβεντιάσουμε για τον τρόπο που λειτουργεί η αστυνομία τώρα εκεί έξω και τα άλλα όποιος θέλει να πει κάτι σε κάποιον ας το κάνει με πμ.

Θα καταντήσουμε, αν δεν έχουμε καταντήσει, σαν αυτούς τους γελοίους στα παράθυρα της tv, που άλλος μαλώνει για τα κόμματα και το πότε μπήκαν στην δουλειά οι ματατζίδες.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #698 on: December 10, 2008, 13:50:16 »
Αλέξης Κούγιας: "Τα πρώτα στοιχεία της βαλλιστικής δείχνουν εξοστρακισμό". Όπως δήλωσε μάλιστα ο συνήγορος των δύο ειδικών φρουρών: "Η εξέταση έγινε παρουσία του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος συμφωνεί με τα αποτελέσματα".

κανενα λινκ ειναι live feed

ΥΓ. Οχι βεβαια οτι παιζει ρολο..εξοστρακισμος η μη...χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη αδικα !
« Last Edit: December 10, 2008, 13:55:32 by Georgie-4- »

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #699 on: December 10, 2008, 14:24:39 »
Ετοιμάζουν σκηνικό «εξοστρακισμού»

Φήμες για «σοβαρές αλλοιώσεις στη σφαίρα» διασπείρονταν χθες ατύπως από την Ασφάλεια Αττικής

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣΤΡΥΦΩΝΑΣ | Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

«Αν πούνε για εξοστρακισμό θα πάρω κι εγώ πέτρα» ήταν το μήνυμα ηλικιωμένης τηλεθεάτριας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Η γιαγιά είχε εξοργιστεί από τις φήμες που διακινούνται- σιγότερα ή δυνατότερα - το τελευταίο 48ωρο, σε μια προσπάθεια να τεκμηριωθεί η δικαιολογία του δράστη ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά να... εκφοβίσει.

Το σενάριο άρχισε να καλλιεργείται προτού ακόμη ξεκινήσει τη Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 15χρονου από τον κ. Χρ.Λευκίδη, παρουσία του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας κ. Σίμου Μεσογείτη.

Ο ιατροδικαστής (με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Μεσογείτη) ανακοίνωσε μετά την ολοκλήρωσή της ότι ο θάνατος του Αλέξη προκλήθηκε από το «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος» και αποτελεί «ανθρωποκτονία», χωρίς κανένα άλλο σχόλιο. Αμέσως όμως κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η σφαίρα που βγήκε από το σώμα του θύματος είναι «πεπλατυσμένη» και αστυνομικοί στην Ασφάλεια Αττικής άρχισαν να διακινούν ότι αυτό συμβαίνει «στις περιπτώσειςόπου έχουμε εξοστρακισμό».

Τις εντυπώσεις επιχείρησαν να διαλύσουν άλλα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., μέλη της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, εξηγώντας ότι η αλλοίωση της σφαίρας δεν σημαίνει απαραίτητα εξοστρακισμό και στην προκειμένη περίπτωση δικαιολογείται από το γεγονός ότι το τραύμα δεν ήταν διαμπερές, η σφαίρα διαπέρασε την καρδιά του παιδιού και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο. Η επαφή με το οστό είναι αρκετή για την αλλοίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκδοχή τής εν ψυχρώ δολοφονίας συνηγορεί και η φορά (από πάνω προς τα κάτω) της σφαίρας, την οποία διαπίστωσαν οι ιατροδικαστές. Αν επρόκειτο περί εξοστρακισμού, οι ειδικοί λένε ότι η φορά θα ήταν αντίθετη. Ωστόσο, καθώς δεν ανακοίνωσαν επισήμως τα συμπεράσματά τους και έστειλαν το πόρισμα στην Ασφάλεια για να διαβιβαστεί στον ανακριτή και τη σφαίρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη βαλλιστική εξέταση, τα σενάρια συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν χθες Τρίτη.

Από χθες το πρωί διάφορες πληροφορίες ήθελαν τον βαλλιστικό έλεγχο να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο η Αστυνομία επισήμως απαντούσε ότι δεν επρόκειτο να γίνει αν προηγουμένως δεν οριστεί από την οικογένεια του θύματος τεχνικός σύμβουλος. Τις φήμες μετέτρεψε σε είδηση στις 10.37 ο ραδιοφωνικός σταθμός «9,84» μιλώντας για νέα δεδομένα στην υπόθεση και επικαλούμενος πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό ύστερα από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού».

Ο βαλλιστικός έλεγχος δεν έχει γίνει και δεν πρόκειται να γίνει αν προηγουμένως δεν ορίσει τεχνικό σύμβουλο η οικογένεια, επέμενε επισήμως η Αστυνομία. Από την άλλη πλευρά ωστόσο επέμεναν και οι φήμες. Ως το μεσημέρι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν φροντίσει να πληροφορήσουν αρμοδίως πλην ατύπως ότι πράγματι η σφαίρα έχει σοβαρές αλλοιώσεις, τις οποίες, όπως υποστήριζαν, δεν αρκεί να προκαλέσει η πρόσκρουση σε οστό. Και εξηγούσαν ότι πιθανότατα από τις τρεις σφαίρες που έριξε ο δράστης, μία ευθεία μπροστά και δύο στον αέρα, βρήκε το θύμα κάποια από τις δύο τελευταίες, η οποία τον χτύπησε αφού προηγουμένως είχε χτυπήσει κάπου ψηλότερα στον δρόμο, σε πινακίδα, φανάρι ή οτιδήποτε άλλο και εξοστρακίστηκε στο σώμα του 15χρονου.

Ετσι δικαιολογούσαν και τη φορά. Ισχυρίζονταν μάλιστα ότι μία αυτοψία στον τόπο της δολοφονίας μπορεί να αποδείξει αυτό το σενάριο, αλλά οι αστυνομικοί δεν μπορούν ακόμη να πλησιάσουν γιατί... «θα μας κάψουν». Παρ΄ όλα αυτά επισήμως σιωπή. Αλλωστε και αυτό το πόρισμα, όταν τελικά (και όπως) συνταχθεί, θα κατατεθεί στον ανακριτή.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=245949

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ