Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #1160 on: January 05, 2009, 22:38:57 »
Το λιγότερο άκυρο σχόλιο αδερφέ liako

Callahan

• Guest
« Reply #1161 on: January 05, 2009, 22:43:36 »
Να κάνω μια επίκαιρη ερώτηση σε όσους μιλούν για 20χρονους καημένους αστυνομικούς με οικογένεια κλπ.
Τους νεκρούς εβραίους φαντάρους στην παλαιστίνη πως τους βλέπετε;
Γιατί κι αυτοί 20χρονοι καημένοι και υποχρεωμένοι να καταταγούν είναι. Και φυσικά έχουν οικογένειες.
Εγώ πάντως (δυστυχώς ίσως) δεν μπορώ να στενοχωρηθώ γι' αυτούς...

Εγώ τους λυπάμαι και αυτούς...  Όργανα είναι κι αυτοί στα χέρια άλλων. Δεν έχουν άλλη επιλογή.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1162 on: January 05, 2009, 22:47:02 »
@Thessalonikara
Καλά... Ελπίζω τουλάχιστον να καταλαβαίνεις γιατί δεν μπορώ να στενοχωρηθώ ούτε για έναν αστυνομικό.

@Callahan
Συμφωνώ μαζί σου. Και το κατανοώ απόλυτα. Δυστυχώς παρόλα αυτά δεν μπορώ να στενοχωρηθώ

GeorgT

• Guest
« Reply #1163 on: January 05, 2009, 23:04:32 »
καλά στο τέλος βλέπω να κλειδώνετε κ αυτό το τοπικ!!!!

Bayern4

• Guest
« Reply #1164 on: January 05, 2009, 23:07:42 »
αν ειναι να γινονται συγκρισεις για το αν αξιζει να χανεται μια ζωη με βαση αν φοραει στολη ή κουκουλα, αν ειναι λευκος ή κιτρινος ή μαυρος, αν εχει μεγαλη μυτη ή οχι, αν ειναι ανδρας ή γυναικα κλπ, ας κλειδωδει.

xristos4

• Guest
« Reply #1165 on: January 06, 2009, 02:18:35 »
Δεν μπορω να καταλάβω πως γινεται οι δηθεν δημοκρατες και υπερασπιστες της ελευθεριας να διαχωρίζουν την ζωη η τον θανατο ενος ανθρωπου με το αν φοραει στολή η οχι!
  Δεν μπορω να καταλάβω πως γινεται να βλεπουν στο προσωπο ενος ανθρωπου που παλευει για το μεροκαματο περνοντας 700 ευρω την κακια εξουσια, που μπορει να ειναι και ενας συγγενης τους!
  Δν μπορω να βρω καμια διαφορα αναμεσα στους ναζιστες γερμανους ή τους φασιστες που μισουσαν παθολογικα οτι το διαφορετικο και σε αυτους που μισουν γενικα οποιον φοραει στολη.
  Το αν ΚΑΙ η αστυνομια μας ειναι σκατα ειναι γιατι ειναι κομματι της σαπιας κοινωνιας μας(δν ειναι εξωγηηνοι) για την οποια ειμαστε εμεις υπευθυνοι!!
 Οσο για την κακια εξουσια εμεις την επιλεγουμε και την ψηφιζουμε τοσα χρονια αρα καλα να παθουμε για οτι και να συμβει...ο καθε λαος εχει τους ηγετες που του αξιζει!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1166 on: January 06, 2009, 04:03:17 »
Χρήστο και Μπάγερν, πραγματικά πιστεύω πως δεν αξίζει να ανοίξει εκ νέου κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα που θίγετε, no offence...

Όποιος έχει φάει ξύλο από ματατζή ξέρει ένα δυο πράγματα παραπάνω. Δεν τους τραβάνε με το ζόρι εκεί πέρα, εθελοντικά πηγαίνουν. Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Κ Α . Και μόνο 700 ευρώ το μήνα δεν παίρνουν οι μπάτσοι, να'στε σίγουροι γι'αυτό...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1167 on: January 06, 2009, 12:09:24 »
αυτη η αηδια με τα 700 ευρω το μηνα μπορει να σταματησει επιτελους??μονο οι δυναμεις των ματ παιρνουν για μισθο το συγκεκριμενο ποσο,οχι ολοκληρο το σωμα της αστυνομιας.
και κακως παιρνουν 700 ευρω.700 κιλα γουρουνοτροφη τους αξιζει τους συγκεκριμενους...λες και προσφερουν κανα λειτουργημα και πρεπει να πληρωνονται παραπανω.μας προστατευει δλδ το συγκεκριμενο σωμα?τι καταπληκτικη ενασχοληση ε?να παιζεις ξυλο,να καταστειλεις και να θες να το κανεις επαγγελμα...καταπληκτικη προσφορα στο κοινωνικο συνολο...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1168 on: January 06, 2009, 12:17:21 »
Και μόνο 700 ευρώ το μήνα δεν παίρνουν οι μπάτσοι, να'στε σίγουροι γι'αυτό...

όταν ακούτε για μισθούς μόνιμων δημόσιων υπαλλήλων (όχι συμβασιούχων γιατί πράγματι αυτοί στη τσέπη βάζουν 600 και 700 το μήνα) αναφέρουν το βασικό μισθό. Ο βασικός τους μισθός όντως μπορεί να είναι 712 και 689 κτλ...θα έπρεπε να λένε ποια είναι η συνολική μισθοδοσία τους + επιδόματα, + + +....που φτάνουν τα 1200 και πάνω.  Δε λέω ότι ένας μισθός των 1200 ή 1500 μπορεί να θρέψει μια οικογένεια (πολύ λίγος είναι), αλλά ας κοπεί ο παπας των 700 όταν τουλάχιστον μιλάνε για μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους. Προσβάλουν τόσο κόσμο που πληρώνεται ψίχουλα στον ιδιωτικό τομέα είτε για 4ωρα είτε και για 12ωρα και δουλεύουν σα σκλάβοι...     

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1169 on: January 06, 2009, 13:55:37 »
παιδια απο τους απλους αστυνομικους τα ματ [περνουν τα περισσοτερα γιατι περνουν ενα παραπανω επιδομα .

τους δινουν αυτο το επιδομα καμια 100 ευρω παραπανω για να εχουν κινητρο να πανε στα ματ,,,και ενταξει αν εξαιρεσεις καποιον που οντως μπορει να εχει αναγκη οι υπολοιποιι φανταστειτε ποσο μαλακες μπορει να ειναι να καθοντε στα ματ για 100 ευρω παραπανω να βαρανε κοσμο και να τους φτυνει ολος ο ντουνιας.

με επιδοματα νυχτερινα και αλλα που εχουν αυτοι σιγουρα περνουν πανω απο 1000 ευρω.

700 ευρω στο δημοσιο ουτε οι εποπ δεν παιρνουν μην τρελαθουμε κιολας. ασε κατι πακετα που περνουν για επιφυλακη 2 ημερων στις εκλογες κλπ.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1170 on: January 06, 2009, 14:18:47 »
Ο αστυφύλακας των 20-21 ετών με επιδόματα κτλ κτλ τα 900-950 δεν τα ξεπερνάει. Όχι ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία δηλαδή αλλά επειδή το θίξατε.
Όσο για τα ΜΑΤ, ναι υπαρχουν πολλοί που πηγαίνουν μόνο και μόνο για τα 110 ευρώ του επιδόματος (το οποίο δίνεται για το βασικότερο λόγο ότι δουλεύουν πολλές περισσότερες ώρες) όπως υπάρχουν και μερικοί που ηδονίζονται να δίνουν ξύλο όντας πρακτικά απροσπέλαστοι με αυτή την ασπίδα του λεγεωνάριου.
Δεν είμαι φίλομπατσος, αλλά πρέπει να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1171 on: January 06, 2009, 14:46:50 »
οσοι ακουσατε την εκπομπη στον εχτρασπορτ με την δικηγορο, ενος εκ των δυο παιδιων, Γιαταγανα το ονομα της θα καταλαβατε, οτι η ελ ας συνεχιζει να κανει πολυ καλα τη δουλεια της, ευγε
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1172 on: January 06, 2009, 14:53:12 »
Φίλε Dani και εγώ με πτυχίο και μεταπτυχιακό από μεγάλο ελληνικό πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και δημοσιεύσεις επιστημονικές με τα χίλια ζόρια καθαρίζω τόσα κι αυτά με μπλοκάκια (= 12 μισθούς μόνο, καμμία εργασιακή ασφάλεια, κανένα εργασιακό δικαίωμα) και πίστεψε με κάνω κάτι πολύ δυσκολότερο από το να βαράω κόσμο...
 Σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι) τα πόσα παίρνουν τα ΜΑΤ και οι μπάτσοι (που αδιαμφισβήτητα παίρνουν λίγα αλλά δυστυχώς ενα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας παίρνει ακόμα λιγότερα...) αλλά ο ρόλος τους ως δεκανίκια και μαντρόσκυλα της εξουσίας και της άρχουσας τάξης... Αν αυτοί συνειδητά αποδέχονται τον ρόλο τους αυτό υπηρετώντας στην αστυνομία θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν και τους κινδύνους που ο ρόλος αυτός έχει...
Στο φινάλε, και εγώ έχω φίλο μπάτσο αλλά όταν τα "συμφέροντα" μας συγκρούονται (εγώ διεκδικώ περισσότερα δικαιώματα και αυτός διαφυλάσσει επί πληρωμή τα κέρδη των αφεντικών) θα με βρεί απέναντι του...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1173 on: January 06, 2009, 14:59:41 »
Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα λες. Ειλικρινά δε θα μπορούσες να με βρίσκεις περισσότερο σύμφωνο. Κι εγώ απλά έδωσα διευκρινίσεις σχετικά με κάτι που ειπώθηκε, δεν είναι αυτό τόσο το θέμα μας.
Να ξέρεις, όταν τα συμφέροντά μας συγκρούουνται ως φυσικό επακόλουθο των πραγμάτων, και εμένα με βρίσκουν απέναντί τους.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1174 on: January 06, 2009, 15:01:32 »
τι εννοεις??απλα δεν καταλαβα
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1175 on: January 09, 2009, 20:17:42 »
Άρχισαν τα όργανα...

Μετά από πανεκπαιδευτική πορεία σήμερα στην Αθήνα (με συμμετοχή περίπου 10.000 ατόμων) τα απλά καλά φτωχά εργαζόμενα παιδιά των ΜΑΤ σάπισαν στο ξύλο δημοσιογράφους που κατέγραφαν τα γεγονότα και δικηγόρους που παρευρίσκονταν... Προφανώς δεν υπάρχει καμμία προσπάθεια φίμωσης και τρομοκράτησης τους, απλά είναι και αυτοί πιθανότατα επικίνδυνοι κουκουλοφόροι - τρομοκράτες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν... Και εις ανώτερα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1176 on: January 09, 2009, 20:24:01 »
φυσικα ρε kriti4, τωρα εχουν δικιο...
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1177 on: January 09, 2009, 20:37:28 »
Και ενα σχετικό ανεκδοτάκι για να χαλαρώσουμε λίγο το κλίμα (άλλωστε σε λίγο θα μας την πέσουνε οτι είμαστε αναρχικοί, μαλλιάδες, προβοκάτορες, τα παιδιά ειναι απλά εργαζόμενοι κλπ)

Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η ΕΛ .ΑΣ.
Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια. Η επιτροπή του διαγωνισμού εκφωνεί την τελική αποστολή:
«Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια».
Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει...

...μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:
ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σειρά έχει τώρα το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα.Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα:
ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!
Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ. ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπς, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους. Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει:
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ !!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1178 on: January 09, 2009, 22:30:26 »
Αφού δείρανε και την γιαγιά πλέον κοιμόμαστε ήσυχοι..

http://www.tvxs.gr/v2972
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1179 on: January 10, 2009, 00:16:15 »
στα 25 δευτερολεπτα περιπου ο μπατσος τι κανει ρε παιδια ξυνει το κρανος του?

χαχαχαχαχα σωστός!
« Last Edit: January 10, 2009, 00:19:29 by Capricorn »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!