Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #1140 on: January 05, 2009, 16:11:08 »
Με αυτήν τη χθεσινή αθλιότητα, χάθηκε και αυτός ο υπέροχος χαιρετισμός:

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #1141 on: January 05, 2009, 19:38:40 »
http://www.youtube.com/watch?v=frm2b30GQlw (Embedding disabled, limit reached)

και

http://www.in.gr/video/default.aspx?videoID=77422

χα χα μεχρι και τις ασπιδες τους πηρανε και τους βαρουσαν, ομπρελες καδοι τα παντα ολα(tm).

blackterror4

• Guest
« Reply #1142 on: January 05, 2009, 19:45:47 »
αλλα οπως παντα δεν θα τους κανουν τιποτα.αν το καναν δικοι μας θα το λεγαν ολη μερα.το κατεστημενο σας μεσα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1143 on: January 05, 2009, 19:51:25 »
Μπραβο στους γαυρους για το ντου. Τα γουρουνια να πανε να φυλαξουν την παρανομη πρεσβεια των σιωνιστων και να πετανε χημικα στον εχθρο λαο. Μαγκες στα παιδακια και στις γυναικες. Στα γηπεδα δεν σας περνει γιατι ειστε λουκριτιες.

Ελευθερες μετακινησεις οπαδων ΤΩΡΑ. Κατω η χουντα και η μπατσοκρατια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1144 on: January 05, 2009, 20:37:01 »
αυτούς που δείρανε οι γα'ύροι δεν είναι ματ!!! είναι μεμονομένοι αστυνομικοί που τους τραβάνε από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής και τους κάνουνε διμοιρία , τους χρεώνουν ασπίδα και εξοπλισμό διμοιριας πριν αναλάβουν υπηρεσία και μετά τους τα παίρνοπυν πίσω και αυτός που ήτανε ματαζής την κυριακή μπορεί να φυλάει σκοπός σε κάποιο τμήμα ή να ρυθμίζει την κυκλοφορία σε κάποιον κεντρικό δρόμο της τρίπολης.Πραγματικές διμοιρίες με μόνιμο προσωπικό και εκπαίδευση υπάρχουν μόνο στην αθήνα και στην θεσσαλονίκη . όσο για τους γαύρους σε ένα ματς μεσοβδόμαδο δεν θυμάμαι αν ήταν κύπελο ή πρωτάθλημα με τον ιωνικό το 99 που νίκησαν 3-7 επειδή ήταν μεσημέρι από τον κορυδαλό που είχαν ραντεβού μέχρι να πάνε με πορεία στην νίκαια ο επικεφαλής που τους συνποδευε τωψν διμοιριών τους είχε πει αν φωνάξετε έστω και μια φορά ή βγει κάποιος από την πορεία θα σας βάλουμε μέσα στο μετά το ημίωρο . Ε επί μια ώρα που τους πηγαίναμε πορεία δεν έβγαλαν κιχ και μόλις φτάσαμε επειδή είχε καμιά 200αριά μέσα γαύρους που είχαν πάει μόνοι τους φώναξαν έξω από το γήπεδο ένα σύνθημα και τους έβαλε ο επικεφαλής στο 20 όταν ήταν το ματς ΄'ηδη 0-2. Τόσο μάγκες είναι και οι γαύροι !!!!! τώρα skyclad εφόσων καλά κάνανε και δείρανε τον αστυνομικό προφανώς καλά κάνανε για σένα και αυτοί που πυροβόλησαν για να σκοτώσουν τον αστυνομικό έτσι??? προφανώς στα φρύδια σου η μάνα και η οικογένεια του 20χρονου αστυνομικού αυτός για σένα μάλλον από κώλο βγήκε , συγχαρυτήρια για το μίσος σου αλλά μπορείς να με πεις ποια η διαφορά του μίσους που έχεις εσύ για την αστυνομία και για το κράτος με το μίσος των ναζί για τους εβραίους ή των χουντικών για τους κομουνιστές??? 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1145 on: January 05, 2009, 20:37:55 »
ΝΤΡΟΠΗ στους άνανδρους δολοφόνους με και καλά "ιδεολογία" αλλά στο εγκέφαλο μόνο μ@λακία. Αν ρε ντουγάνια, για εσάς στο πρόσωπο του 20χρονου συνανθρώπου μας, που παίζει όπως φαίνεται τη ζωή του κορώνα-γράμματα για 900 ευρώ και τώρα χαροπαλεύει, προσωποποιείται η εξουσία κατά σύνολο, ε τότε πάρτε τα Καλάσνικοβ, γυρίστε τα προς τις φάτσες σας και γλυτώστε μας από τη μίζερή σας ύπαρξη.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

baron

• Guest
« Reply #1146 on: January 05, 2009, 20:42:04 »
ΝΤΡΟΠΗ στους άνανδρους δολοφόνους με και καλά "ιδεολογία" αλλά στο εγκέφαλο μόνο μ@λακία. Αν ρε ντουγάνια, για εσάς στο πρόσωπο του 20χρονου συνανθρώπου μας, που παίζει όπως φαίνεται τη ζωή του κορώνα-γράμματα για 900 ευρώ και τώρα χαροπαλεύει, προσωποποιείται η εξουσία κατά σύνολο, ε τότε πάρτε τα Καλάσνικοβ, γυρίστε τα προς τις φάτσες σας και γλυτώστε μας από τη μίζερή σας ύπαρξη.

Εdit Capricorn

Ήρεμα παίδες, ας μην αρχίσουμε δέυτερο γύρο τώρα...
« Last Edit: January 05, 2009, 20:47:01 by Capricorn »

baron

• Guest
« Reply #1147 on: January 05, 2009, 20:50:23 »

Εdit Capricorn

Ήρεμα παίδες, ας μην αρχίσουμε δέυτερο γύρο τώρα...

Pe, ο άλλος λέει για δολοφόνους( ψέματά δηλαδή) και σβηνεις έμενα;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1148 on: January 05, 2009, 20:56:28 »
οκ θα του βάλω σπυρί για παραπληροφόρηση........

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

baron

• Guest
« Reply #1149 on: January 05, 2009, 20:58:57 »
οκ θα του βάλω σπυρί για παραπληροφόρηση........

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ?

Με ακούς να γελάω;

Το σπυρί να δω...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1150 on: January 05, 2009, 21:02:50 »
Στα παπαρια μου τι κανανε οι γαυροι το '99 και τι κανανε οι αιγυπτιοι το 380 π.Χ.
Το 'μπραβο' δε πηγαινε στους γαυρους γενικα. Το 'μπραβο' αξιζει σε οποιον αντιστεκεται και συγκρουεται με την καταστολη. Οι δρομοι, τα παρκα, τα γηπεδα ειναι του λαου και κανενας δεν εχει δικαιωμα να μας απαγορευει την προσβαση. Πιστεω λοιπον για οποιον βρισκει απεναντι του τα σκυλια της χουντας να του στερουν τις ελευθεριες του, καλο ειναι να αντιδρα οπως πρεπει.
Τωρα για το τι ειναι και τι δεν ειναι ματ δε νοιαζει τον κοσμο και ιδιαιτερα. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Εμεις μονο γουρουνοφατσες ντυμμενες κομμαντο βλεπουμε.
Την μανα του τυπου που πυροβολησαν δεν την γραφω εγω στα φρυδια μου. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Κόψε τις προκλήσεις στα άλλα μέλη, τελευταία φορά θα το γράψω.
Την πολιτική σου προπαγάνδα αλλού, οχι εδώ
« Last Edit: January 05, 2009, 21:45:55 by tsakalaki »
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1151 on: January 05, 2009, 21:03:37 »
Αν είναι να μπει σπυρί, δε με νοιάζει. Με νοιάζει που εκφράζω τη γνώμη μου με τρόπο που αν μη τι άλλο δεν εξαναγκάζει τον moderator να σβήσει τα λεγόμενά μου. Και αυτή μάλλον είναι η διαφορά μας.
Όσο για τη λέξη που χρησιμοποίησα και προφανώς σε έθιξε έχω να πω ότι το μόνο που χωρίζει έναν δολοφόνο από κάποιον που πραγματοποιεί απόπειρα δολοφονίας είναι το αν θα πετύχει η απόπειρα. Συνεπώς καμιά διαφορά για το ποιόν του.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

baron

• Guest
« Reply #1152 on: January 05, 2009, 21:09:03 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Αφού τα χρωματιστά αστεράκια συμφωνούν σε μένα δεν μένουν και πολλά...
Διαγωγή κοσμιοτατη και υγεία στην el. Αστυνομία!!!

Δεν κάνουμε παράθεση το προηγούμενο ποστ
« Last Edit: January 05, 2009, 21:40:26 by tsakalaki »

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1153 on: January 05, 2009, 21:13:46 »
Στα παπαρια μου τι κανανε οι γαυροι το '99 και τι κανανε οι αιγυπτιοι το 380 π.Χ.
Το 'μπραβο' δε πηγαινε στους γαυρους γενικα. Το 'μπραβο' αξιζει σε οποιον αντιστεκεται και συγκρουεται με την καταστολη. Οι δρομοι, τα παρκα, τα γηπεδα ειναι του λαου και κανενας δεν εχει δικαιωμα να μας απαγορευει την προσβαση. Πιστεω λοιπον για οποιον βρισκει απεναντι του τα σκυλια της χουντας να του στερουν τις ελευθεριες του, καλο ειναι να αντιδρα οπως πρεπει.
Τωρα για το τι ειναι και τι δεν ειναι ματ δε νοιαζει τον κοσμο και ιδιαιτερα. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Εμεις μονο γουρουνοφατσες ντυμμενες κομμαντο βλεπουμε.
Την μανα του τυπου που πυροβολησαν δεν την γραφω εγω στα φρυδια μου. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Ρε φίλε ξέρω' γω τα περισσότερα σου post είναι για να εκφράσεις την αναρχική σου ιδεολογία.. και δεν το λέω για το συγκεκριμένο post άλλα γενικά..
« Last Edit: January 05, 2009, 21:46:34 by tsakalaki »

Lydia_4

• Guest
« Reply #1154 on: January 05, 2009, 21:13:53 »
Μια συζητηση χωρις να γινει τσακωμος γινεται να υπαρχει? Οταν συζητατε για κοινωνικα προβληματα αφηστε τα πολλα λογια...Ο αλλος ειναι στο νοσοκομειο και εδω μιλαμε περι χουντας και ασχετα πραγματα.Και για οσους το παιζουν επαναστατες οριστε ο δρομος σας περιμενει...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1155 on: January 05, 2009, 21:16:25 »
Ελληνική αστυνομία

Τα άσχετα πόστ θα τρώνε σβύστρα με την μία. Όποιος έχει προσωπικά,υπάρχουν κ τα ΠΜ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #1156 on: January 05, 2009, 21:39:46 »
Ο αλλος ειναι στο νοσοκομειο και εδω μιλαμε περι χουντας και ασχετα πραγματα.

Και 18 ατομα την τελευταια 20ετια ειναι στο χώμα λόγω αστυνομικής βίας χωρις να μετραμε τραυματιες, παραλυτους και διαφορα "ατυχηματα" με μεταναστες που η ζωη τους δεν εχει αρκετη σημασια ωστε να ασχοληθουν τα ΜΜΕ μαζι τους. Καθόλου άσχετη η χούντα. Βγες κι εσυ καμια φορα στο δρομο και θα το δεις δεν χρειαζεται να σαι επαναστατης.
τασουλη οι αλλοι που σαπισαν τα χανουμια ηταν ματ, οπκε, ΛΟΚ, πεζοναυτες, τι ηταν;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1157 on: January 05, 2009, 22:01:57 »
Αντε καλα. Αφου κανω προπαγναδα, και μαλιστα πολιτικη, ας παραθεσω και μερικα γεγονοτα.

Σταματίνα Κανελλοπούλου
Ιάκωβος Κουμής
Κάθριν Τζόν Μπούλ
Μιχάλης Καλτεζάς
Δημήτρης Κίκερης
Γιάννης Τζίτζης
Θοδωρής Γιάκας
Φαντιλ Ναμπούζι
Τάσος Μουράτης
Ηλιας Μέξης
Μάρκο Μπουλάτοβιτς
Γιώργος Ατματζίδης
Μαρίνος Χριστόπουλος
Ηρακλής Μαραγκάκης
Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

Η συνεχεια συντομα στη γειτονια σας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1158 on: January 05, 2009, 22:12:58 »
Τον Τόνι, στην Καλαμαριά ξέχασες.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1159 on: January 05, 2009, 22:35:26 »
Να κάνω μια επίκαιρη ερώτηση σε όσους μιλούν για 20χρονους καημένους αστυνομικούς με οικογένεια κλπ.
Τους νεκρούς εβραίους φαντάρους στην παλαιστίνη πως τους βλέπετε;
Γιατί κι αυτοί 20χρονοι καημένοι και υποχρεωμένοι να καταταγούν είναι. Και φυσικά έχουν οικογένειες.
Εγώ πάντως (δυστυχώς ίσως) δεν μπορώ να στενοχωρηθώ γι' αυτούς...