Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #2680 on: February 03, 2013, 17:20:31 »
εδώ παριστάνουν οι άλλοι τους υπερασπιστές του νόμου.... :'( :D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2681 on: February 03, 2013, 17:24:37 »
Τους άλλους δε μπαίνω καν στη διαδικασία να τους σχολιάσω. Έλληνας μπάτσος, δε χρειάζεται περισσότερη ανάλυση
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2682 on: February 03, 2013, 18:05:23 »
Θα βγούνε και επαναστάτες στο τέλος  :D

τι να σε κάνω που τα λες εκ τους ασφαλούς XXXXXX
αλλιώς ούτε enter δε θα πατούσες XXXXX

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

« Last Edit: February 03, 2013, 18:23:07 by Capricorn »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2683 on: February 03, 2013, 18:18:07 »
xxxxxx
« Last Edit: February 03, 2013, 18:25:19 by Capricorn »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2684 on: February 03, 2013, 20:38:20 »
Δε μου λετε σας εχουν ληστεψει με οπλο?οι υπαλληλοι των τραπεζων,οι περαστικοι και αυτος που απηγαγαν νομιζετε οτι περασαν καλυτερα?τα σημαδια  απ αυτο που βιωσαν θα τα βλεπουν στον υπνο τους καθε μερα.φταιγανε πουθενα?οποιος παρανομει και τρομοκρατει αθωους μ αυτον τον τροπο θα πρεπει να εχει αναλογη αντιμετωπιση.Βαλτε στη θεση των ανθρωπων που βρεθηκαν κατω απ αυτη την  πιεση αδερφες μανες και πατεραδες σας.

ΥΓ:Δεν εχω καμμια θετικη διαθεση απεναντι στους μπατσους.Ισα ισα μαζι με τους αρδ ειναι στην ιδια βρωμερη κατηγορια για μενα
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2685 on: February 03, 2013, 21:35:44 »
αυτός που παρανομεί και τρομοκρατεί μετανάστες?

μπα δεν νομίζω..άλλωστε είπαμε..για τα σκατά που βιώνουμε φταίνε οι μετανάστες..!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

minmin

• Guest
« Reply #2686 on: February 03, 2013, 21:59:36 »
κονκαμπ κατι εχεις μπερδεψει...αλλο εξουσια μεσω τρομου και φοβου (=κρατικη, και μονο, τρομοκρατια)
και αλλο η λαχταρα που φαγαν οι υπαλληλοι

οκ δεν ειναι και λιγο αλλα ας μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα
σιγα μην τους δωσουν και κανα μυριο αποζημιωσις για τους ψυχογιατρους

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2687 on: February 03, 2013, 22:09:22 »
Η δεξια οπως και να τη βαφτισεις ειναι δεξια. Δολοφονιες, βασανιστηρια, τρομοκρατια, καταστολη, χαφιεδισμος. Αυτο ειναι και δεν αλλαζει. Το προβλημα δεν ειναι ο δενδιας, ο σαμαρας και οι μπατσοι. Το προβλημα ειναι πως οι νοθοι του ισμαηλ εμβερ και του μαχμουτ πασα επικροτουν αυτο το καθεστως. Την δουλιτσα τους και το σπιτακι τους να εχουν και να παει να γαμηθει το συμπαν. Οσες φιλοσοφικες συζητησεις και να γινουν, ενας ειναι ο δρομος λαε για να νικας...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2688 on: February 03, 2013, 22:37:48 »
Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά τη ληστεία στο Βελβεντό. Οι τέσσερις τύποι κατηγορούνται για ληστεία εις βάρος τραπέζης με οπλισμό, καλάσνικοφ και τα σχετικά. Αν ο σκοπός τους ήταν να πάρουν χρήματα για τον χ ψ λόγο του καθενός, τότε να βγουν και να κατηγορήσουν την αστυνομία για το ξύλο που έφαγαν, τα βασανιστήρια και ξέρω γω τι άλλο τους έκαναν. Να βάλουν τον δικηγόρο τους να μιλήσει για την συνθήκη της Γενεύης και τα ανθρώπινα δικαιώματα, για το photoshop που χρησιμοποίησαν οι μπάτσοι και όλα τα σχετικά.

Αλλά, αν δηλώνεις αναρχικός και ότι δεν αναγνωρίζεις νόμους και εξουσία μπάτσων-δικαστών, και παραπονιέσαι για το ξύλο που τρως, και επικαλήσαι νόμους και κανόνες, τότε αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο. Δηλαδή στην επανάσταση, στην οποία ελπίζεις και υποστηρίζες θα λυπηθείς τον εχθρό και θα τον συμπονείς; Θα το παίζεις φιλάνθρωπος και οικογενειάρχης; Απο τι στιγμή που δηλώνεις κάτι, να το υποστηρίζεις μέχρι το τέλος.

Εγώ και ο οποισδήποτε τρίτος, μπορεί να το θίξει αυτό το θέμα, αλλά όχι ο ίδιος. Τότε ο όλος αγώνας χάνει το νόημα του και γίνεται μια απλή ληστεία...

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2689 on: February 03, 2013, 23:10:14 »
κονκαμπ κατι εχεις μπερδεψει...αλλο εξουσια μεσω τρομου και φοβου (=κρατικη, και μονο, τρομοκρατια)
και αλλο η λαχταρα που φαγαν οι υπαλληλοι

οκ δεν ειναι και λιγο αλλα ας μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα
σιγα μην τους δωσουν και κανα μυριο αποζημιωσις για τους ψυχογιατρους
Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά τη ληστεία στο Βελβεντό. Οι τέσσερις τύποι κατηγορούνται για ληστεία εις βάρος τραπέζης με οπλισμό, καλάσνικοφ και τα σχετικά. Αν ο σκοπός τους ήταν να πάρουν χρήματα για τον χ ψ λόγο του καθενός, τότε να βγουν και να κατηγορήσουν την αστυνομία για το ξύλο που έφαγαν, τα βασανιστήρια και ξέρω γω τι άλλο τους έκαναν. Να βάλουν τον δικηγόρο τους να μιλήσει για την συνθήκη της Γενεύης και τα ανθρώπινα δικαιώματα, για το photoshop που χρησιμοποίησαν οι μπάτσοι και όλα τα σχετικά.

Αλλά, αν δηλώνεις αναρχικός και ότι δεν αναγνωρίζεις νόμους και εξουσία μπάτσων-δικαστών, και παραπονιέσαι για το ξύλο που τρως, και επικαλήσαι νόμους και κανόνες, τότε αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο. Δηλαδή στην επανάσταση, στην οποία ελπίζεις και υποστηρίζες θα λυπηθείς τον εχθρό και θα τον συμπονείς; Θα το παίζεις φιλάνθρωπος και οικογενειάρχης; Απο τι στιγμή που δηλώνεις κάτι, να το υποστηρίζεις μέχρι το τέλος.

Εγώ και ο οποισδήποτε τρίτος, μπορεί να το θίξει αυτό το θέμα, αλλά όχι ο ίδιος. Τότε ο όλος αγώνας χάνει το νόημα του και γίνεται μια απλή ληστεία...
Οταν υποστηριζεις κατι το πας ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
Αν αποφασισαν οι μικροι οτι ειναι εναντιον του συστηματος πρεπει να ξερουν και τους ορους του παιχνιδιου.Τι περιμεναν να παθουν αμα τους πιανανε?Εδω για μια στραβη στο γηπεδο και μαζευεις οσο θα μαζευε αλλος σε δυο ζωες και αυτος που μπαινει με οπλο και απειλει ζωες τι περιμενε?
Παντως το να βρουνε πυροβολα οπλα καθαρα διαφορων διαμετρηματων ,αλεξισφαιρα και κανα δυο κλεμμενα αυτοκινητα 8 πιτσιρικαδες(αν κρινω με βαση αυτους-αναζητουνται αλλοι τεσσερις) δεν το λες και ευκολο.δεν ξερω.

Και ενα παραδειγμα για τους μικρους.Πας σε πεσιμο ,εχεις καβατζωθει ,γινεται η μανουρα και για καποιο λογο ξεμενεις και τις τρως.τι θα επικαλεστεις ρε φιλε?ανθρωπινα δικαιωματα ή οπαδικη αλληλεγυη?

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2690 on: February 03, 2013, 23:16:13 »

Και ενα παραδειγμα για τους μικρους.Πας σε πεσιμο ,εχεις καβατζωθει ,γινεται η μανουρα και για καποιο λογο ξεμενεις και τις τρως.τι θα επικαλεστεις ρε φιλε?ανθρωπινα δικαιωματα ή οπαδικη αλληλεγυη?

Καμμία σχέση, λέω κάτι το εντελώς διαφορετικό. Καμμία μα καμμία σχέση.... >:( >:(

baron

• Guest
« Reply #2691 on: February 03, 2013, 23:33:40 »

Τους νομους δεν τους επικαλούνται αυτοί ρε πρόβατο, αλλα ΕΣΥ που τάχα είσαι δημοκράτης . ΕΣΥ έπρεπε να υπερασπιστείς ΚΑΘΕ κατηγορούμενο για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πράξη-- βιαστής, ληστής , δολοφόνος, αναρχικός, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Γιατί έτσι είναι οι νομοι. Γιατί αυτό είναι το δημοκρατικό.

Που στο διάολο ΡΕ λέει ότι ένας ΠΟΥ ΔΕΝ αποδέχεται τους νομους του κράτους έχουμε το ελεύθερο να του σπάσουμε το κεφάλι?

Γιατί η δημοκρατία  ΔΕΝ εκδικείται. Έχει νομους, θεσμούς και εκ αυτού ΕΥΝΟΜΙΑ και τα πράγματα περνούν το δρόμο τους.

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕ (κρυφό)ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ που εκδηλώνεστε με την πρώτη ευκαιρία και μας το παίζεται και οικογενειάρχες που ανησυχούν για την γυναικα και το παιδί τους που υπήρχε περίπτωση να πάθουν δεν ξέρω και εγώ τι και άρα μια χαρά είναι να ξυλοφορτώνουμε και να βασανίζουμε ?

Αρχίδια δημοκράτες του κώλου

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2692 on: February 03, 2013, 23:47:02 »
Baron το πιάνεις εντελώς λάθος και κόψε τους χαρακτηρισμούς αν δεν ξέρεις άτομα και καταστάσεις...

Διάβασε την τελευταία πρόταση που έγραψα και βρες που ακριβώς λεω κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που είπες... Διαβάζουμε πρώτα και μετά γράφουμε...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2693 on: February 03, 2013, 23:51:32 »
Πρωτον λετε τα ιδια πραγματα και τζαμπα μαλωνετε και δευτερον μη το γαματε ρε μαλακες. Δεν εχουν ορεξη οι αλλοι να σβηνουν μπινελικια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2694 on: February 03, 2013, 23:51:41 »
εύχομαι από καρδιας στους νοικοκυραίους που ξεροχυνουν βλέποντας τις εικόνες των χτυπημένων παιδιών να τους γαμήσουν οι τράπεζες τα σώψυχα!να τους κατασχέσουν ότι έχουν και δεν έχουν!γαμήσι ανελέητο να φάτε μουνοπανα! να σας πετάνε στο δρόμο από κατάσχεση και μετά βγείτε να ξανακαταδικασετε τη βία από όπου κι αν προέρχεται και να λέτε για τρομοκράτες !
« Last Edit: February 03, 2013, 23:58:54 by disorder »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #2695 on: February 04, 2013, 00:17:44 »
Δε μου λετε σας εχουν ληστεψει με οπλο?οι υπαλληλοι των τραπεζων,οι περαστικοι και αυτος που απηγαγαν νομιζετε οτι περασαν καλυτερα?τα σημαδια  απ αυτο που βιωσαν θα τα βλεπουν στον υπνο τους καθε μερα.φταιγανε πουθενα?οποιος παρανομει και τρομοκρατει αθωους μ αυτον τον τροπο θα πρεπει να εχει αναλογη αντιμετωπιση.Βαλτε στη θεση των ανθρωπων που βρεθηκαν κατω απ αυτη την  πιεση αδερφες μανες και πατεραδες σας.

ΥΓ:Δεν εχω καμμια θετικη διαθεση απεναντι στους μπατσους.Ισα ισα μαζι με τους αρδ ειναι στην ιδια βρωμερη κατηγορια για μενα

Ωπα ρε μεγάλε σαν πολλά μαζεμένα τα λες.Ναι ρε μαγκα εμένα με εχουν ληστέψει στο δρόμο με χαιριμά ''ΝΑ''.
Κουμούτσα κάτσε καλά.Καλύτερα να βγαίνε όπλο παρά αυτό :'(
Και ήταν παραπάνω άτομα ενω εγω μόνος με χέρια στις τσέπες.Α ξέχασα να πω
ήταν κ μετανάστατες!Τι θα πρέπει δηλαδή να κάνω εγώ η να σκέφτομαι μετά?Πές με ειλικρινά

Τα σημάδια που βιώνουμε όλοι εμείς και τα βλέπουμε στα σπίτια μας κ στις οικογένειες μας με λες τι θα γίνει?Που δεν τα βλέπω στον ύπνο μου αλλά στον ξύπνιο μου.Με τους μπάσταρδους
που έχουν καταστρέψει οικογένειες,φταίμε πουθενά?Αυτοι παρανομουν και τρομοκρατουν αθωους με χαρατσια,αλύπητο ξύλο στους δρόμους και δε δείχνουν έλεος ούτε στην μια
ούτε στην άλλη περίπτωση.Περισσότερα χαράτσια και περισσότερο ξύλο.Εκεί να δείς πίεση...και βάζω μέσα αδερφες μανες και πατεραδες μας.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2696 on: February 04, 2013, 00:25:01 »
κατι δεν επιασες αδερφε.μαζι σου σε ολα οσα αναφερεις.
ΑΛΛΑ οταν μπαινεις στο χορο(οπλα ληστειες κλπ) χορευεις.Ουτε για ανθρωπινα δικαιωματα ψαχνεις κατοπιν εορτης ουτε ημουν μικρος και δεν ηξερα.
Εστι εχουν τα πραματα στην περιπτωση των μικρων.Καλως ή κακως

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #2697 on: February 04, 2013, 00:39:00 »
Το ίδιο πράμα λέμε φίλε.
Και οι δυο για ληστείες μιλάμε  ::)
Τον χορό τον χορεύουμε όλοι να σαι σίγουρος γι αυτό.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2698 on: February 04, 2013, 00:41:24 »
Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι για όλους. Είτε αυτός είναι ο ληστής, είτε ο πρόσφυγας χωρίς χαρτιά, είτε ο κατά λάθος συλληφθέντας για ένα αδίκημα που δεν έχει διαπράξει. Και από τη στιγμή που εσύ εκπροσωπείς τον νόμο, θα πρέπει να εκπροσωπείς τον νόμο και όχι τις γκαύλες σου. Ειδάλλως να την ονομάσουμε δημοκρατία της πούτσας, που σε τελική ανάλυση τέτοια είναι. Και τότε όλοι καταλαβαίνουμε ποια η έννοια του όργανου.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #2699 on: February 04, 2013, 01:50:52 »
εύχομαι από καρδιας στους νοικοκυραίους που ξεροχυνουν βλέποντας τις εικόνες των χτυπημένων παιδιών να τους γαμήσουν οι τράπεζες τα σώψυχα!να τους κατασχέσουν ότι έχουν και δεν έχουν!γαμήσι ανελέητο να φάτε μουνοπανα! να σας πετάνε στο δρόμο από κατάσχεση και μετά βγείτε να ξανακαταδικασετε τη βία από όπου κι αν προέρχεται και να λέτε για τρομοκράτες !