Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 95904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

opws_mathame

• Guest
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #2120 on: March 02, 2011, 10:16:23 »
η κοινωνικη ευαισθησια ραμπιτ διαρκει ενα 48ωρο οσο και τα δελτια ειδησεων παιζουν το θεμα.εγω εχω καθε σεβασμο στη μνημη αυτων π εφυγαν αλλα οταν ακους δηλ πως σκοτωθηκε ενας μπραβος σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων η κοινη γνωμη δε θα πει κριμα.θα πει ηθελε κ τα επαθε.και εκει ανθρωπινη ζωη χανεται.οπως και σε χρηστες ναρκωτικων π το κρατος εμπορευεται οπως και στα 100αδες ατομα π εχουν χασει τη ζωη τους απο σφαιρες αστυνομικων και μαλιστα σπιλωνεται κ η φημη τους μετα θανατον.ολοι περαστικοι ειμαστε απ το ματαιο αυτο κοσμο ετσι κ αλλιως

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2121 on: March 02, 2011, 10:23:07 »
για αυτό το λόγο ακριβώς, για τον οποίο δε διαφωνώ καθόλου Opws_mathame ας είμαστε λίγο (τουλάχιστον εμείς που το καταλαβαίνουμε αυτό και αν θες όποιος θεωρεί ότι μπορεί να διαχωριστεί από αυτό που εντέχνως ονομάζεται "κοινή γνώμη") πιο προσεκτικοί αν θες στις γενικεύσεις. μόνο κακό μας έχουν κάνει (και εγώ ένοχος δηλώνω πάντως... δεν το παίζω τιμητής των πάντων).

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2122 on: March 02, 2011, 10:28:30 »
Ωρες ώρες διαβάζοντας νομίζω ότι μερικοί έχουν σκοτώσει από 40 μπάτσους και έχουν κάνει και 14 χρόνια φυλακή και ζουν στην υφανέτ.
Για τους Τσιμπά έχω εκφρασμένη άποψη και φυσικά είναι η χειρότερη.
Η υπερβολή πάντως έιναι στο Dna μας σε όλα τα θέματα σιγά μη γλύτωνε αυτό.
Βάζω πάντως στοίχημα ότι όσοι θέλουν να σκοτώσουν όλους τους μπάτσους, γαύρους κλπ, μια κότα δε μπορούν να τη σφάξουν μ ένα μαχαίρι.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

opws_mathame

• Guest
« Reply #2123 on: March 02, 2011, 11:07:07 »
απορω π ειδες οτι καποιος θελει να σκοτωσει μπατσους η κανει το νταη μεσω νετ.απ οσους διαβασα δε διαπιστωσα κανενας να θελει κατι τετοιο.επισης φιλε δε ξερω ποια εικονα εχεις για την υφανετ αλλα δεν ειναι αυτο π εχεις στο μυαλο σου.μαλλον ειναι ενα συνδρομο των φορουμ οτι πρεπει να συναντιουνται 2 αντιθετες αποψεις και να υπαρχει διαφωνια.ετσι για να διαφωνουμε.αν πρπει ο καθενας για να εκφρασει μια αποψη κ να γινει σεβαστη πρπει να καταθεσει στοιχεια για την κοινωνικη του δραση για να μην ακουγονται απροσωπες ειρωνιες για σφαξιματα κοτας ισως θα ηταν σκοπιμο να κλεισει το φορουμ.για μενα υπερβολικη αποψη ειναι αυτο που θεωρεις επιτυχημενες τις 2 τελευταιες χρονιες του ΠΑΟΚ.αν παρουμε δηλ πρωταθλημα τι να περιμενουμε???το σταματαω αλλα νομιζω πως εισαι λιγο ερειστικος.ΠΑΟΚ γαμα την αεκ την πουτανα

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2124 on: March 02, 2011, 11:09:32 »
Rabbit, δεκτή η συγγνώμη σου.
Αν και βίωμα δεν είναι μόνο αυτό, τα έγραψα χτες βράδυ, μην ξαναλέμε τα ίδια. Δεν είναι δηλαδή μόνο οι αμέτρητες εκτελέσεις πολιτών από μπάτσους. Οι οποίες φυσικά και δεν μπορούν να συμψηφιστούν με άλλες δολοφονίες, επειδή η δουλειά του ένστολου που πληρώνεται από το δημόσιο χρήμα, είναι άλλη. Είναι δυο φορές χειρότερο όταν γίνεται από μπάτσους λοιπόν. Αυτό επειδή κάποιοι πήγαν ηλιθιωδώς να συγκρίνουν το χτεσινό με του Γρηγορόπουλου.
Βίωμα είναι και οι θάνατοι από την πρέζα, το εμπόριο της οποίας ελέγχουν 101% οι μπάτσοι, βίωμα είναι και να σε έχουν αφήσει ανάπηρο από το ξύλο οι μπάτσοι, βίωμα είναι να σε σταματάνε για έλεγχο και να σε ξεφτιλίζουν μπροστά σε ένα σωρό κόσμο, σε φίλους, στην κοπέλα σου ή δεν ξέρω γω πού αλλού. Βίωμα είναι να σε μπινελικώνουν στο γήπεδο όταν σε έχουν περικυκλωμένο και να πρέπει να το βουλώσεις. Να σε κατεβάζουν από το λεωφορείο στα διόδια στην Αθήνα και να σε κοπανάνε χωρίς αφορμή. Βίωμα ήταν η έγκυος στην Κερατέα που έχασε το παιδί της από τα χημικά.
Αν κάποιος δεν είχε ως σήμερα κανένα τέτοιο βίωμα, μάλλον ζει σε κάποια γυάλα.
Να γράψω όμως και κάποια επεξηγηματικά, επειδή η πλήρης έλλειψη πολιτικής σκέψης μπερδεύει μερικούς.
Ο ανθρώπινος πόνος είναι ίδιος πάντα σε όλους. Εδώ μιλάμε όμως με όρους κοινωνικών σχέσεων, με όρους πολιτικούς δηλαδή. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι οι δακρύβρεχτοι εδώ μέσα. Ο μπάτσος είναι κοινωνικός ρόλος (άσχετα που εγώ είμαι σίγουρος και το έχω δει και με τα μάτια μου από όσους έχω γνωρίσει, ότι οι πιο πολλοί σαν άτομα είναι είτε ηλίθιοι είτε καθίκια, συχνά και τα δύο μαζί). Μπορεί με τους φίλους τους, τις κοπέλες τους και τις οικογένειές τους να ήταν τα καλύτερα παιδιά, τρυφεροί, στοργικοί, ό,τι θες. Και μπορεί να ήταν και αδέρφια μας και ξαδέρφια μας και ανήψια μας και ο,τιδήποτε. Και μπορεί ο Γρηγορόπουλος ή ο Μαραγκάκης, να ήταν ως άτομα τα χειρότερα τσογλάνια. Εδώ όμως μιλάμε για ΡΟΛΟΥΣ, μιλάμε για αυτούς που προσταττεύουν την υπάρχουσα κοινωνική δομή και συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν είναι λοιπόν αυθαίρετη η γενίκευση. Μιλάμε για το παιχνίδι της επιβολής και της κυριαρχίας.
Οι μπάτσοι λοιπόν σε αυτό το παιχνίδι είναι η αιχμή του δόρατος και έχουν μια σταθερή συμπεριφορά ανάλογα με τον ποιον έχουν απέναντί τους, κι ας είναι τα καλύτερα παιδιά στην προσωπική τους ζωή. Από τη στιγμή που βάζουν τη στολή, έχουν την ίδια συμπεριφορά, επειδή όχι μόνο το επιτρέπει, αλλά και το απαιτεί η στολή. Όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλο τον πλανήτη, σε όλες τις εποχές. Γιατί είναι η φύση και η τάση της εξουσίας τέτοια, πολύ απλά.
Τα κλαψιάρικα περί 22 και 23 χρονών, τα ακούω βερεσέ. Αν ήταν 30 ή 40 δηλαδή, θα ήταν καλά; Επιχειρήματα το ίδιο γελοία με το "δεν φταίνει αυτοί, εντολές εκτελούν". Ή το "δεν είναι το ίδιο με τους πολιτικούς". Εννοείται ότι δεν είναι το ίδιο με τους πολιτικούς τους οποίους έγλειψαν για να διοριστούν, τη στιγμή που χιλιάδες πτυχιούχοι ή εργαζόμενοι με δεκάδες χρόνια δουλειάς και κόπου είναι στην ανεργία. Απλά σκυλιά των πολιτικών είναι κι έτσι τους βλέπουν και ως νεκρούς οι πολιτικοί. Οι οποίοι με τη σειρά τους είναι σκυλιά των επιχειρηματιών.
Άσε που οι περισσότεροι από δαύτους είναι τόσο άχρηστοι και ανίκανοι, που αν δεν ήταν μπάτσοι, δεν θα μπορούσαν να κάνουν καμία άλλη δουλειά. Στο κάτω κάτω αν είχαν στοιχειώδη αξιοπρέπεια, έστω ένας τους θα είχε παραιτηθεί βλέποντας τι γίνεται εκεί μέσα.
Αν θες λοιπόν Rabbit να μιλήσουμε για κοινωνική αναλγησία, ας μιλήσουμε για τον τρίτο κόσμο που λεηλατούμε εμείς του πρώτου κόσμου, για τα 4000+ θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα της μεταπολίτευσης που δεν πρόκειται όχι ήρωες να γίνουν, αλλά ούτε μονόστηλα σε εφημερίδα, για το περιβάλλον που καταστρέφεται και την καρέτα-καρέτα που αφανίζεται, για ό,τι θέλεις, αρκεί να είναι κοινωνικό φαινόμενο.
Οι γονείς του μπάτσου όμως είναι μια τραγική περίπτωση μεν, αλλά μεμονωμένη, όχι κοινωνική, όπως είναι εξάλλου κάθε ξεχωριστός θάνατος ένα δράμα.
Όσο για τους γονείς που γράφεις, άσχετα με το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, θα έπρεπε να ξέρουν πού στέλνουν το παιδί τους. Άνθρωποι είναι και θρηνούν, αλλά φέρουν κι αυτοί ένα μικρό μερίδιο ευθύνης για το ρίσκο που πήραν. Και μην ακούσω τις γελοίες δικαιολογίες περί ανεργίας. Ας γίνουμε τότε και πουτάνες και πρεζέμποροι και δεν ξέρω γω τι άλλο, επειδή υπάρχει ανεργία. Και όταν κάνεις ένα επάγγελμα που κουβαλάς όπλο, θα πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί σε κάποια φάση να έχει κι ο απέναντι όπλο. Όπως θα έπρεπε να ξέρουν και οι ίδιοι οι μπάτσοι ότι η δικιά τους συμπεριφορά, ειδικά τα πουτανόπαιδα της διας που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, και ο δικός τους αυταρχισμός θα τιμωρούνταν με κάποιο τρόπο κάποτε, άσχετα αν η πρόθεση των χτεσινών ληστών δεν ήταν αυτή.

ΥΓ: Περί κοινωνικής αναλγησίας και γονέων πάντως, να χαίρονται τα μπουμπούκια τους οι γονείς των ματατζήδων που φώναζαν το Δεκέμβρη του 2008 στους μαθητές "Πού ναι ο Αλέξης οεο;" και που φωνάζουν σήμερα στους διαδηλωτές στην Κερατέα "Αλέξης-Αλέξης".

ΥΓ2: Toy, αν στην υφανέτ και στις διάφορες θλιβερές καταλήψεις των αναρχικών συχνάζουν μπατσοφονιάδες, εγώ είμαι η μαίρη λίντα.
« Last Edit: March 02, 2011, 11:17:51 by Català »

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2125 on: March 02, 2011, 11:30:49 »
Εξακολουθώ να μη βρίσκω ποιό επιτυχημένη τριετία από αυτή που ζούμε τα τελευταία 30 χρόνια εσύ μου απαντάς σε αυτό το τόπικ για μια πιθανή επιτυχία του πρωταθλήματος μάλλον άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
Αυτό που είπα για την κότα κλπ είναι για να αναδείξη την υπερβολή με την οποία ενεργούμε και εκφραζόμαστε και σίγουρα δε θα κλείσει ούτε θα ανοίξει κανένα φόρουμ για μια κότα...
Επίσης αμα ψάξεις σε αυτό το τόπικ πολλοί σκοτώσαμε πολλούς μπάτσους κατά καιρούς.
Αν ήμουν ερειστικός σου ζητώ συγνώμη πάντως.

μανόληςχιώτης-4-
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

opws_mathame

• Guest
« Reply #2126 on: March 02, 2011, 11:45:49 »
πετυχημενη μια 3ετια π δεν υπαρχει τιτλος.οκ αποψεις ειναι αυτες δεν τρεχει.εκφραστηκαν απλα καποιες αποψεις την ιδια ωρα που πανε να μας περασουν ως πανελληνια μερα πενθους 2 θανατους που υπο αλλες συνθηκες δε θα πληροφορουμασταν καν.οταν δε περνανε οι ωρες για ν αρχισει το ματσ αυτα γινονται.δεν ειμαι ατομο ρε φιλε π να εχει απαιτηση για συγνωμες.κουβεντα κανουμε

πανος γαβαλας-4-

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2127 on: March 02, 2011, 11:50:52 »
Catala σε ευχαριστώ που έγραψες όλο αυτό το ποστ και εύχομαι να είχα χρόνο (και θέληση είναι η αλήθεια το παραδέχομαι για σήμερα) να απαντήσω αν και σε πολλά προφανώς είμαι σύμφωνος. μπορούμε μια άλλη φορά να αναπτύξουμε από κοντά όποια συζήτηση θες, θα ήταν χαρά μου.

να μείνω όμως σε ένα και να τελειώσω γιατί δε θέλω να δω ημιτελικό στο γραφείο: όταν μίλαγα για θεωρίες αυτό ακριβώς που παρέθεσες εννοούσα, περί του τι σημαίνει να είσαι μπάτσος και τι σημαίνει να βάζεις στολή και ποιός είναι ο ρόλος σου, και πως πρέπει να το βλέπουμε και γιατί το βλέπουμε έτσι... Αυτό είναι καθαρή θεωρία για μένα. 10 εκ μαλάκες  μαθαίνουμε ότι δυο 20χρονοι (περίπου) γαζώθηκαν από σφαίρες  από κάποιον για κάποιο λόγο και εμείς αρχίσαμε τα θεωρητικά για το τι θα γίνει αν θα γίνει ή τι έπρεπε να γίνει και τι γίνεται σε παρόμοιες ή διαφορετικές περιπτώσεις όπου ο "γαζωτής" είναι μπάτσος ή δεξιός ή ναζιστής ή δε ξέρω τι άλλο μέλος "ομάδας" που δεν είναι τόσο προοδευτική όσο οι δικές μας απόψεις. και ακόμα για το προφανές λοιπόν χωριζόμαστε σε στρατόπεδα. Δε νοιώθω αλληλέγυα είπε η Maria_mtb και είναι σεβαστή ή άποψη της, νοιώθω κάτι άλλο είπε άλλος εδώ μέσα με εξίσου σεβαστή άποψη.

η δικιά μου όμως η θλίψη έγκειται στο ότι στην προσπάθεια να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι έχουμε υποφέρει τόσο από τον κάθε μλκ μπάτσο (άλλοι άνεργοι υποφέρουν τόσο από τον κάθε μλκ αριστεριστή με λεζάντες γιατί χρωστάνε ένα νοίκι σε αυτόν που "αντιμάχεται το κεφάλαιο με λύσσα" στις διαδηλώσεις καθώς έχουμε και τέτοια βιώματα) ή κάθε μλκ δε ξέρω τι, αλλοτριώνόμαστε αποδεχόμενοι ότι δεν τρέχει και τίποτα να φύγουν δύο 20άχρονοι από τη ζωή... επειδή (το ίδιο το κωλοσύστημα που όλοι καταριόμαστε) τους έκανε μπάτσους. κριμά και πάλι και τελειώνω.

ευχαριστώ για το διάλογο.

kostas4

• Guest
« Reply #2128 on: March 02, 2011, 14:20:04 »
δεν ξερω εαν εχει σχεση με το χθεσινο γεγονος αλλα υπαρχει καταγγελια οτι 14 μπατσικα χθες το βραδυ φυλουσαν σπιτια παραγοντων και παιχτων του γαυροβαζελου! 14 μπατσικα που τα πληρωνουμε εμεις! ακουγεται απιστευτο αλλα ισχυει στο ελλαδισταν του 2011.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2129 on: March 02, 2011, 14:56:04 »
ΥΓ: Περί κοινωνικής αναλγησίας και γονέων πάντως, να χαίρονται τα μπουμπούκια τους οι γονείς των ματατζήδων που φώναζαν το Δεκέμβρη του 2008 στους μαθητές "Πού ναι ο Αλέξης οεο;" και που φωνάζουν σήμερα στους διαδηλωτές στην Κερατέα "Αλέξης-Αλέξης"

απο τον φιλο καταλα και ακομη ετσι φωναζουν τα κωλομουνα

ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΘΩ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

τα υπολοιπα ειναι φτωχεια, εξαλλου οπως αναφερθηκε , οι καναπεδατοι καλυτερα να αφησουν τους χουλιγκανισμους απο το πληκτρολογιο στην ακρη

υγ. και ενα ανεκδοτακι για να σπασει η αμηχανια και ο παγος

Είναι ένας μπάτσος που κρατάει στο ένα χέρι μια Ιλιάδα και στο άλλο μια Οδύσσεια.
Ξαφνικά σκάει ένας ανορχοαυτονομαριστεράπλυτος του αρπάζει τα δύο βιβλία και αρχίζει να τρέχει φωνάζοντας:
Κανένας Όμηρος στα χέρια του κράτους!
« Last Edit: March 02, 2011, 15:06:33 by kissmyarrow »
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2130 on: March 02, 2011, 15:25:05 »
ασχετα με τουσ μπατσους που πεθαναν απο αυτα που διαβασα εχω ενα θεμα γενικοτερο

τι σημαινει το συστημα τον εκανε μπατσο?

τι παει να πει φταιει το συστημα?
και 3 ακομη φρασεισ ετσι για την συζητηση (σαν να σας βαζω εκθεση  :D )

το συστημα εχει αμυνεσ για να επιβιωνει.

το συστημα αποτελειται απο ανθρωπουσ.

οι ανθρωποι κανουν το συστημα.

::)

stormi

• Guest
« Reply #2131 on: March 02, 2011, 15:32:16 »
plus ...

Το σύστημα είμαστε εμείς οι ίδιοι ...

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2132 on: March 02, 2011, 16:12:13 »
Βάζω πάντως στοίχημα ότι όσοι θέλουν να σκοτώσουν όλους τους μπάτσους, γαύρους κλπ, μια κότα δε μπορούν να τη σφάξουν μ ένα μαχαίρι.

Αυτό που είπα για την κότα κλπ είναι για να αναδείξη την υπερβολή με την οποία ενεργούμε και εκφραζόμαστε και σίγουρα δε θα κλείσει ούτε θα ανοίξει κανένα φόρουμ για μια κότα...

ασε τις κωλοτουμπες και βαλε το στοιχημα γιατι ειμαι αρκετα δυσκολα αυτο τον καιρο...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2133 on: March 02, 2011, 16:34:29 »
ασχετα με τουσ μπατσους που πεθαναν απο αυτα που διαβασα εχω ενα θεμα γενικοτερο

τι σημαινει το συστημα τον εκανε μπατσο?

τι παει να πει φταιει το συστημα?
και 3 ακομη φρασεισ ετσι για την συζητηση (σαν να σας βαζω εκθεση  :D )

το συστημα εχει αμυνεσ για να επιβιωνει.

το συστημα αποτελειται απο ανθρωπουσ.

οι ανθρωποι κανουν το συστημα.

::)

Και κάτι ακόμα . . .

ΕΜΕΙΣ φτιάξαμε αυτό το σύστημα που κατηγορούμε όποτε μας δοθεί η ευκαιρία, δεκαετίες ολόκληρες τώρα με την ψήφο μας. Το ΣΥΣΤΗΜΑ θα αλλάξει όταν εμείς αλλάξουμε. Μέχρι τότε, ζήτω το «βόλεμα» !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2134 on: March 02, 2011, 18:23:48 »

ασε τις κωλοτουμπες και βαλε το στοιχημα γιατι ειμαι αρκετα δυσκολα αυτο τον καιρο...

100 ευρουλάκια έχω για σένα μικρό μου λικόπουλο και την κότα φυσικά δώρο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2135 on: March 02, 2011, 19:21:02 »
Πριν χρόνια συλλαμβάνεται οπαδός μας για το έγκλημα του ανάματος ενός πυρσού.στο δικαστήριο που οδηγείται δικάζεται επίσης παράνομα κάτοχος 3 καλάσνικοφ.αφήνεται ελεύθερος.ο δικός μας κάνει φυλακή.και τώρα γίνεται συζήτηση που βρέθηκαν τόσα όπλα στην ελλάδα.ελλάς το μεγαλύτερο μπούρδελο στον πλανήτη
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #2136 on: March 03, 2011, 18:42:05 »
http://www.youtube.com/watch?v=-mi9-ipG_xc&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

Δεν αντέχετε το 50 50
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2137 on: March 03, 2011, 19:01:24 »
Λιγα λογια για τους ηρωες της δημοκρατιας. Κρατησαμε και λεπτο σιγη στα γηπεδα ναουμε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2138 on: March 04, 2011, 01:22:59 »
Στέλεχος της Ασφάλειας ο διεφθαρμένος

Αρχιφύλακας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας είναι ο διεφθαρμένος αστυνομικός που συνελήφθη στο λιμάνι της Πάτρας για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και λαθρομεταναστών μέσα σε τράκτορα νταλίκας, που υποτίθεται πως μετέφερε πορτοκάλια, προς εξαγωγή. Ο επίορκος αστυνομικός έκανε με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, τον προπομπό και παρείχε κάλυψη στον οδηγό του φορτηγού που είχε προλάβει να επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για την Ιταλία.

http://crimesonair.blogspot.com/2011/03/blog-post_4101.html

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2139 on: March 05, 2011, 09:31:48 »
Υπαρχιφύλακας έκλεψε δακτυλίδι

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση καθήκοντος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα ο αστυνομικός πρωινές ώρες χθες (03-03-2011), κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, μετέβη μαζί με άλλους αστυνομικούς σε κοσμηματοπωλείο στην Καλλιθέα, όπου είχε προηγηθεί διάρρηξη από αγνώστους και κατά τον έλεγχο του καταστήματος αφαίρεσε ένα δαχτυλίδι, το οποίο είχε παραπέσει από τους δράστες στο δάπεδο. Η πράξη αυτή είχε καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

http://crimesonair.blogspot.com/2011/03/blog-post_3228.html