Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 96158 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #1980 on: December 20, 2010, 17:24:31 »
http://les-malakies.blogspot.com/2010/12/blog-post_18.html

Παπουτσής και αρχηγός της αστυνομίας να κατηγορηθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και με ενδεχόμενο δόλο (σκοπούμενη μετάθεση ευθυνών)

!

"ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΑΠΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΝΑ ΠEΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ Β.ΣΟΦΙΑΣ;;;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;;
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO;;;

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΤΟΣΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ"
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1981 on: December 20, 2010, 17:49:10 »
Πω ρε πουστη μου με ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι..

Γαμω το σπιτι σας πουστρομπατσοι να πεθανετε ολοι γαμημενοι,την μανα σας να εχετε στο ασθενοφορο και να μην μπορεσετε να φτασετε στο νοσοκομειο ποτε ξευτιλισμενα ανθρωπακια..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1982 on: December 20, 2010, 18:22:15 »
Οι μπάτσοι είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης... οι πραγματικοί εχθροί δε βρίσκονται στους δρόμους αλλά σε πανάκριβα γραφεία και δίνουν εντολές... 

Πολυ σωστα, αλλα περα απο τελευταιος τροχος της αμαξης ειναι και η πρωτη γραμμη κρουσης. Το πρωτο μετωπο που πρεπει να αντιμετωπισει ο κοσμος πριν φτασει στους μπασταρδους των πανακριβων γραφειων. Για να φας τον τσομπανη πρεπει πρωτα να περασεις απο τα τσομπανοσκυλα.

Εγώ τα βλέπω λιγάκι διαφορετικά τα πράγματα. Πιο απλά. Τα έδρανα και τα γραφεία τα έχουν καταλάβει σάπιοι, επειδή σάπια είναι η κοινωνία μας. Από τα θεμέλια ως το ρετιρέ. Αν δεν αλλάξει νοοτροπία η κοινωνία, τίποτε δε πρόκειται να αλλάξει όσο κι αν συγκρουστεί κανείς με την αστυνομία. Πάντα θα υπάρχουν μαντρόσκυλα πρόθυμα να προστατέψουν τον τσομπάνη με αντάλλαγμα ένα ξεροκόμματο.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1983 on: December 20, 2010, 19:17:34 »
ρε τα μπασταρδια....
ρε καρφωσε μια οπισθεν με τα μουνια
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

opws_mathame

• Guest
« Reply #1984 on: December 20, 2010, 19:27:19 »
wild και μπατσοι να μην υπηρχαν θα υπηρχαν αντιστοιχα ανθρωποειδη που θα εκαναν τον ιδιο ρολο.οπως ηταν οι ρουφιανοι των γερμανων οι ρουφιανοι των τουρκων.παντα ιστορικα αυτο συνεβαινε.οι πρωτοι φορα που εμφανιστηκαν αλλωστε ματ ηταν στην περιφημη αθηναικη δημοκρατια οι ραβδουχοι.εξαλλου ολα ξεκινανε απο το θεσμο της παιδοβιομηχανιας που λεγεται σχολειο και εχει απικλειστικο σκοπο να βγαλει σωστα γραναζια που θα ενταχθουν στη μηχανη.αστυνομια και στρατος ειναι ακρογωνιαιαοι λιθοι στη μηχανη αυτοι.σκεψου πως οποιαδηποτε συζητηση για σωστες κοινωνιες πεφτει στο κενο καθως εκτος απο τους θεσμους ο ανθρωπος ειναι αυτος που και το τελειο πολιτευμα να υπηρχε θα δημιουργουσε εξουσιαστικες σχεσεις.η ελληνικη κοινωνια μεγαλωσε αντιληψεις του στυλ καλο παιδι αλλα εγινε μπατσος λογω φτωχειας αλλα αντιστοιχα δες τη βρωμοπουτανα πηδιεται για 20 ευρω.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1985 on: December 20, 2010, 19:28:34 »
Το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1986 on: December 20, 2010, 20:01:01 »
απορώ γιατί σας κάνει εντύπωση...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #1987 on: December 20, 2010, 23:30:58 »
Μπορει να αυτο να μην ενα ακομη ΕΓΚΛΗΜΑ της Ελληνικης αστυνομιας.....ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Οταν ειδα αυτο το βιντεο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!
Μου θυμισε ταινιες με τις φρικαλεοτητες των ναζι!
Στην αρχη μου προκαλεσε πολυ θλιψη και μετα πολυ οργη τοση που να θελω να παω στην αγγλια να βρω αυτον τον ρουφιανο τον "δημοσιογραφο" και να τον ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!

Ρε ρωταει αναπηρο σε καροτσακι με εγκεφαλικη παραλυση αν ηταν απειλη για τους μπατσους;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ!

http://www.youtube.com/watch?v=smwhz386x_U&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

bagos1

• Guest
« Reply #1988 on: December 20, 2010, 23:49:32 »
μπράβο στο παλικαράκη συνέχεια έβαζε στην θέση του τον Άγγλο Πρετεντέρη

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1989 on: December 21, 2010, 00:04:57 »
άλλος είναι ο ανάπηρος
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apostolos

• Guest
« Reply #1990 on: December 21, 2010, 00:17:02 »
http://www.youtube.com/watch?v=smwhz386x_U&feature=player_embedded

Παλικάρι ο νεαρός, λεβέντης....

Εσύ δημοσιογραφίσκε θες τσίμπημα τα μαγουλάκια και κανα πράσινο χλεπέδι μου φαίνεται ε? Το ζητάει ο οργανισμός σου...

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #1991 on: December 21, 2010, 00:41:13 »
άλλος είναι ο ανάπηρος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1992 on: December 21, 2010, 18:04:53 »
wild και μπατσοι να μην υπηρχαν θα υπηρχαν αντιστοιχα ανθρωποειδη που θα εκαναν τον ιδιο ρολο.οπως ηταν οι ρουφιανοι των γερμανων οι ρουφιανοι των τουρκων.παντα ιστορικα αυτο συνεβαινε.οι πρωτοι φορα που εμφανιστηκαν αλλωστε ματ ηταν στην περιφημη αθηναικη δημοκρατια οι ραβδουχοι.εξαλλου ολα ξεκινανε απο το θεσμο της παιδοβιομηχανιας που λεγεται σχολειο και εχει απικλειστικο σκοπο να βγαλει σωστα γραναζια που θα ενταχθουν στη μηχανη.αστυνομια και στρατος ειναι ακρογωνιαιαοι λιθοι στη μηχανη αυτοι.σκεψου πως οποιαδηποτε συζητηση για σωστες κοινωνιες πεφτει στο κενο καθως εκτος απο τους θεσμους ο ανθρωπος ειναι αυτος που και το τελειο πολιτευμα να υπηρχε θα δημιουργουσε εξουσιαστικες σχεσεις.η ελληνικη κοινωνια μεγαλωσε αντιληψεις του στυλ καλο παιδι αλλα εγινε μπατσος λογω φτωχειας αλλα αντιστοιχα δες τη βρωμοπουτανα πηδιεται για 20 ευρω.

Αυτό που λες πιθανότατα να είναι εν μέρει σωστό αλλά εγώ εξετάζω το θέμα λίγο διαφορετικά. Επιμένω σε αυτό που έλεγα περί σάπιας κοινωνίας. Μιας και είμαστε σε οπαδικό φόρουμ και για να εξηγήσω λίγο καλύτερο αυτό που εννοώ, εγώ ''δε μπορώ'' να έχω απαίτηση από την αστυνομία να σέβεται τον κόσμο από τη στιγμή που όταν ένα πιτσιρίκι συλλαμβάνεται με 2 στρακαστρούκες, μπαίνει φυλακή και η κοινωνική αντίδραση είναι ''καλά τον έκαναν'' ....
Θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σε αυτή τη χώρα επιτέλους γιατί στην τελική νταβατζήδες δεν είναι μόνο οι μπάτσοι αλλά είναι οι ΔΕΗτζήδες που κατεβάζουν τους γενικούς, οι αγρότες που κλείνουν τους δρόμους, οι γιατροί που απεργούν και οι ασθενείς ταλαιπωρούνται κτλπ...

Αυτή είναι η δική μου άποψη. Δεν είμαι απαραίτητα σωστός, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου κανέναν ογκόλιθο της διανόησης  :P
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1993 on: December 21, 2010, 18:07:36 »
ολα ξεκινανε απο το θεσμο της παιδοβιομηχανιας που λεγεται σχολειο και εχει απικλειστικο σκοπο να βγαλει σωστα γραναζια που θα ενταχθουν στη μηχανη.αστυνομια και στρατος ειναι ακρογωνιαιαοι λιθοι στη μηχανη αυτοι.

http://www.youtube.com/watch?v=Kj4nY9g-A6M (Embedding disabled, limit reached)

opws_mathame

• Guest
« Reply #1994 on: December 21, 2010, 18:22:54 »
wild shark κ εγω τα ιδια πιστευω ως ενα βαθμο και επειδη ειμαστε οιπαδικο φορουμ πιστευω πως οταν στον ΠΑΟΚ που ειμαστε συγκριτικα με ολη την κοινωνια ενας μικροτερο αριθμητικα συνολο δε μπορουμε να πετυχουμε αυτα ππυ θελουμε κ ας εχουμε σχεδον ολοι κοινες προθεσεις τα περι κοινωνιας γαμησετα.και να μπορουσαμε να γινουμε ογκολιθοι της διανοησης μ αυτα που βλεπουμε σε αμπελοφιλοσοφιες θα καταληγουμε παντα.
  μπιβ μουσικα σου βγαζω το καπελο συνεχως

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1995 on: January 07, 2011, 15:17:38 »
Το μεσημέρι της Τετάρτης 5/1/2011, μπάτσος της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε με τη μηχανή του [en]μία 7χρονη αθίγγανη έξω από καταυλισμό των Ρομά στο Μενίδι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων ο μπάτσος έσυρε το θύμα του για 150 μέτρα και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Το κορίτσι, που είχε βγει για να πει τα κάλαντα, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Μετά την ανακοίνωση του θανάτου, ακολούθησαν συμπλοκές [φωτό] μεταξύ των κατοίκων της περιοχής και μονάδων ΜΑΤ που έσπευσαν για καταστολή της οργής. Ο μπάτσος οδηγήθηκε στο ΑΤ Ν. Ιωνίας όπου μετά από ανάκριση αφέθηκε ελεύθερος.

http://athens.indymedia.org/
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1996 on: January 07, 2011, 15:27:37 »
Aυτα ειναι ....Το μουνοπανο σκοτωσε ενα κοριτσακι και αφεθηκε ελευθερος...Και τα δικα μας παιδια που δεν κανανε και τιποτα ειναι τοσους μηνες μεσα...

Γαμημενο κρατος,γαμημενη αστυνομια ειστε για πολλα σουτια ολοι σας...

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #1997 on: January 14, 2011, 15:38:34 »
http://www.youtube.com/watch?v=wWSXaKb4iys&feature=player_embedded&has_verified=1 (Embedding disabled, limit reached)

Δεν ειναι ελληνικη μπατσαρία αλλα ειναι μόλις 13 ετών παιδάκι!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1998 on: January 14, 2011, 15:52:54 »
Πω ρε 1926 τι εβαλες να δουμε..Με γυρισαν τα μυαλα μολις το ειδα...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1999 on: January 14, 2011, 15:58:59 »
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ