Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 94962 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #940 on: December 14, 2008, 16:28:17 »
Λοιπόν επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες τις τελευταίες΄μέρες όχι μόνο εδώ αλλά και παντού , εγώ είμαι τσοσμπά , έχω υπηρετήσει και στα ματ στην αθήνα 2 χρόνια και σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες, τώρα για λόγους υγίειας (έχω μια ανείατη ασθένεια) είμαι σε γραφείο. Πριν γίνω μπάτσος δούλεψα χασάπης , δούλεψα σε εργοστάσιο τρία καλοκαίρια και έναν χρόνο όλοκληρο, γκαρσόνι κι όλα αυτά παράλληλα με το σχολείο , επίσης πριν πάω στην αστυνομία είχα περάσει σε σχολή της δεύτερης δέσμης (ένα σκαλί κάτω από την ιατρική), όπου πήγα για ένα εξάμηνο και τα παρ'άτησα γιατί το πανεπιστήμιο το 1995 κατά την γνώμη μου προσφερόταν για να κάνεις καριέρα πολιτικού , εργατοπατέρα ,συνδικαλιστή αλλά όχι για να σπουδάσεις και τα παράτησα, γιατί ούτε κνίτης ήμουν, ούτε δαπίτης ούτε πασπίτης. Και επειδή λοιπόν οι δουλειές που είχα κάνει πριν ήταν δύσκολες είπα να πάω στην αστυνομία όχι γιατί ήμουν στρατόκαβλος αλλά γιατί πίστευα ότι  θα είχα μια καλύτερη ζωή σαν ένας απλός εργαζόμενος. Μετά λοιπόν απόλη αυττην την διαδρομή ακούω να με λένε εγκληματία , δολοφόνο , κομπλεξικό, αλήτη ,εγκάθετο,κλέφτη γιατί ένας μαλάκας καμπόης στην αθήνα ειδικός φρουρός-όχι αστυφύλακας- εβγαλε το κουμμπούρι και σαν τον κλιντ ιστγουντ πυροβόλησε στο ψαχνό. Επίσης σαν άρρωστος παοκτσής ακούω επειδή κάποιοι από μας κάνουν μαλακίες στο γήπεδο να με λένε οπαδοί αλλων ομάδων απολίστο, αλήτη και κάφρο,σε αυτήν την περίπτωση όμως όλα τα παοκτσάκια αντιδρούν και διαχωρίζουν τόυς υγιείς από τους άλλους παοκτσήδες που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ ενώ τα ίδια παοκτσάκια δεν πράτουν το ίδιο με τους αστυνομικούς ,δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτό με πειράζει τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά , το με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω . Λοιπόν βρίστε με τώρα όσο θέλετε , πάω στο γήπεδο να δώ την καψούρα μου τον ΠΑΟΚ και το βράδυ που θα γυρίσω από το γήπεδο πάλι εδώ θα είμαι (αν δεν με διαγράψουν οι υπεύθυνοι του site) να με ρωτήσετε και να σας πώ για επεισόδια από την καρδιά τους καί όχι από τις κάμερες και όπως τα παρουσιάζουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι μεγαλοσυνδικαλιστές!!!!!        

Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημά τής Έλλ. Κοινωνίας: Εγεινα μπατσος, πυροσβέστης, Δήμ. Υπάλληλος και οτιδήποτε άλλο, για να βόλευτο, να γίνω εργαζόμενος γιατί δεν είχα καλύτερο να κανό, γιατί το" μέσον" με έστειλε εκεί. Το ότι δεν ήσουν πράσινος η Μpλε δεν το μασάω. Σιγά μη σε περνάνε αν δεν είχες ντοντι. Άλλα από χασάπης Mατάτζης... δεν έκανες και μεγάλη διαδρομή.
Για την Υγεία σου σου εύχομαι ανάρρωσή.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #941 on: December 14, 2008, 16:56:45 »

η συγκεκριμενη εκπομπη το link της οποιας ποσταρε ενας φιλος πριν, λεει πολλα

οποιος δεν το ειδε ας κανει λιγο υπομονη και ας το δει

σκοπος της εκπομπης δεν ειναι να εξαγριωθει ο κοσμος (περισσοτερο) απεναντι στην αστυνομια και δε θα πρεπει να χρησιμοποιηθει απο κανενα ετσι κατα τη γνωμη μου, αλλα να καταδειχθει με σοβαρη δημοσιογραφικη έρευνα το πρόβλημα της ελ.ash ενα απο τα μείζονα προβληματα της ελληνικης δημοκρατιας και της κακιστης ελληνικης νοοτροπιας-στρουθοκαμηλισμου στον ευρυτερο δημοσιο τομεα.

δεν την ειχα δει παλιοτερα την εκπομπη. βλεποντας την τωρα δε μου φαινονται καθολου παραξενα (οχι οτι μου φαινονταν κιολας) αυτα που συνεβησαν τις τελευταιες μερες.

ο καθενας μας να αναλαβει τις ευθυνες του στο μικροκοσμο του.

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #942 on: December 14, 2008, 16:59:00 »
και να συμφωνησω με ενα φιλο που ποσταρε πιο πριν

"ΚΑΙ πολυ τον κρατησαν στη δημοσια τηλεοραση τον Κουλογλου"

απορω πως δε λογοκρινανε την εκπομπη!

Μπραβο, ειναι σοβαρος και αξιος. Ειναι δημοσιογραφος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

parizianos

• Guest
« Reply #943 on: December 14, 2008, 17:02:56 »
ÊÜèå ìåóçìÝñé ìïõ ôçëåöùíåß ç ìÜíá ìïõ. Áêïýãåôáé öáóáñßá, åßíáé óå êüóìï, ðïëý êüóìï. ÊÜèå ìåóçìÝñé ç ìÜíá ìïõ åßíáé ìå ôïõò äéáäçëùôÝò. ÖùíÜæåé, óõãêéíåßôáé, äáêñýæåé (ïñéóìÝíåò öïñÝò åðßêôçôá) êáé ìå âñßæåé: «Ðïý åßóáé, ðáéäß ìïõ; ÐáñÜôá ôç äïõëåéÜ êáé Ýëá åäþ! Ôß öëþñïò åßóáé; Ôß êïíöïñìéóôÞò (ç ìÜíá ìïõ ãåíéêÜ ÷ñçóéìïðïéåß êïììïõíéóôéêü ëåîéëüãéï)! Ìá ìå ðïéüí óå Ýêáíá; Ìå öáóßóôá;».

Ç ìÜíá ìïõ åß÷å Ýíáí ðáôÝñá ðïõ ìåôÜ ôç ÷ïýíôá äå ìðïñïýóå ðéá íá îõèåß êáé äõóêïëåýïíôáí íá ðåñðáôÞóåé: ôïõ åß÷áí âãÜëåé ôá íý÷éá êáé ôïí åß÷áí äåßñåé ðïëý. Åãþ ôïí ðáððïý ìïõ äåí ôïí ðñüëáâá, áëëÜ ìéá öïñÜ åß÷á ôñáêÜñåé ìå Ýíá Üëëï áõôïêßíçôï ðïõ ïäçãïýóå Ýíáò áíôßóôïé÷ïò ðáððïýò. ÊáôÝâçêå, ìïõ æÞôçóå óõãíþìç ãéá ôï áôý÷çìá (üíôùò Ýöôáéãå) êáé ìïõ õðïó÷Ýèçêå ðùò èá ìïõ ðëÞñùíå ôéò æçìéÝò. Åãþ ôïõ ðñüôåéíá íá õðïãñÜøåé ìßá «äÞëùóç ôïõ íüìïõ 105» ãéá íá åßìáé êé åãþ óßãïõñïò. Ìïõ áðÞíôçóå: «Åãþ äåí õðÝãñáöá óôç ÷ïýíôá ðïõ ìïõ Ýâãáæå ôá íý÷éá, èá õðïãñÜøù ôþñá;» êáé ìïõ Ýäåéîå ôá ÷Ýñéá ôïõ…

Ôçí Ôñßôç ðïõ ìáò ðÝñáóå åß÷å ç ôçëåüñáóç ìßá åêðïìðÞ ôï âñÜäõ ìå Ýíáí Ýãêñéôï êáé óõìðáèÞ äçìïóéïãñÜöï (ôïõ ïðïßïõ ôï üíïìá äå èõìÜìáé, áëëÜ åßíáé ãíùóôüò). Óôçí åêðïìðÞ óõììåôåß÷áí Üíèñùðïé áðü üëåò ôéò ðáñáôÜîåéò, áðü ôïí ÌÜíï ìÝ÷ñé êáé ôïõò «áíôéåîïõóéáóôÝò». Ãéá ôçí áêñßâåéá, õðÞñ÷å Ýíáò «áíôéåîïõóéáóôÞò», ï ïðïßïò äÝ÷èçêå ôçí ðñïóöþíçóç «áíôéåîïõóéáóôÞò», åî’ ïý êáé áðü åäþ êáé ìðñïò äå èá ôçí ðáñåìâÜëëù åíôüò åéóáãùãéêþí. Åßðå, ëïéðüí, ï áíôéåîïõóéáóôÞò ðùò êáé óôï ÌÜç ôïõ ’68 ÷ýèçêå áßìá, áëëÜ üëïé ìíçìïíåýïõìå åêåßíïí ôïí ÌÜç…¼ëïé óõìöþíçóáí…Åßìáé 28,5 åôþí. Áðü åêåßíï ôï âñÜäõ ôçò Ôñßôçò ñùôÜù üëïõò ìïõ ôïõò ãíùóôïýò (åêôüò áðü ôç ìÜíá ìïõ –äåí ôïëìÜù): «Óõìöùíåßò êé åóý ìå ôç äÞëùóç ôïõ áíôéåîïõóéáóôÞ;». ¼ëïé –ìá üëïé- óõìöùíïýí ëßãï Þ ðïëý. Êáé ôüôå åãþ ôïõò îáíáñùôÜù: «Êáé, ãéá íá Ý÷ïõìå êáëü ñþôçìá, ôß Ýãéíå ôï ÌÜç ôïõ ’68, îÝñåéò;». ÊÁÍÅÉÓ ÄÅÍ ÎÅÑÅÉ ÐÉÁ êáé ðÜíå ìüíï 40 ÷ñüíéá. Ôüôå ãéáôß óõìöùíïýí;

Ï ìðáìðÜò ìïõ (ìåãáëïãéáôñüò) íïìßæåé ðùò óôï äñüìï âñßóêåôáé êÜèå ìÝñá ç ãåíéÜ ôùí 700 åõñþ, ç ãåíéÜ ðïõ ðÞñå Ýíá ðôõ÷ßï áðü ôï êñÜôïò ÷ùñßò áíôßêñéóìá, ç ìïñöùìÝíç ãåíéÜ ðïõ êÜíåé ôï ãñáììáôÝá Þ ôïí ôáìåßá. Åãþ äåí ôï ðéóôåýù…¢ëëïõò âëÝðù óôï äñüìï (èá åðáíÝëèù óå ëßãï). ÐÝóôå ìïõ, êýñéïé, ôï åîÞò: Áí ï åñãïäüôçò ÷ñåéÜæåôáé ãñáììáôÝá êáé ü÷é öéëüëïãï, áí ï åñãïäüôçò ÷ñåéÜæåôáé ôáìåßá êáé ü÷é ÷çìéêü, öôáßåé ï åñãïäüôçò; Ïé åñãïäüôåò öôáéí ãéá ôç ãåíéÜ ôùí 700 åõñþ Þ ôï êñÜôïò;

¸êáíá Ýíá ìåôáðôõ÷éáêü óôç Ãáëëßá (åî’ ïý êáé ôï Parizianos). Ãéá íá ìå äå÷ôïýí Ýðñåðå íá ðñïóêïìßóù êáé Ýíá áðïäåéêôéêü áðü ôï Äçìüóéï üôé óå ðåñßðôùóç ðïõ ôåëåßùíá ôï ìåôáðôõ÷éáêü èá åß÷á Ýôïéìç èÝóç óôçí ÅëëÜäá…Ãéáôß; Ìá, ãéá íá ìçí ôïõò «öïñôùèþ» ùò áíåñãßá! Óôçí Åõñþðç, êýñéïé, áí ÷ñåéÜæïíôáé 100 íÝïõò ðïëéôéêïýò ìç÷áíéêïýò ôï ÷ñüíï, åêðáéäåýïõí 100! Óôçí ÅëëÜäá ÷ñåéáæüìáóôå 230 öéëïëüãïõò ôï ÷ñüíï (óå ìßá åâäïìÜäá åßíáé ï äéáãùíéóìüò ôïõ ÁÓÅÐ, ðïõ èá ðÜñåé 460 öéëïëüãïõò êÜèå äýï ÷ñüíéá). Ðüóïõò åêðáéäåýïõìå; ÐÜíù áðü 1000! ¼ôáí ï tasoulis30 Ýëåãå (÷ôåò) ðùò ìðÞêå óôï ÐáíåðéóôÞìéï ôï ’95, áëëÜ Þôáí ãåìÜôï áðü êïììáôüóêõëá, Þìïõí êé åãþ Ýíáò áðü áõôïýò (ìðÞêá, âÝâáéá, 3 ÷ñüíéá ìåôÜ). ÈõìÜìáé! ÈõìÜìáé ôß ðßóôåõáí ïé áñéóôåñïß: «Áíïé÷ôü ðáíåðéóôÞìéï ãéá üëïõò! Ðáéäåßá ãéá üëïõò! ÄïõëåéÜ ãéá üëïõò!» Å, ÄÅ ÃÉÍÅÔÁÉ! Äå ÷ùñÜìå üëïé óôçí áãïñÜ åñãáóßáò! Ôï êñÜôïò äåí ôï Þîåñå; Ôï Þîåñå êáé, ìÜëéóôá, ðïëý êáëÜ: ãé’áõôü ôþñá ãéá íá ãßíåéò êáèçãçôÞò äßíåéò åîåôÜóåéò! Ãéáôß ôï ðôõ÷ßï óïõ äåí Ý÷åé êáíÝíá åñãáóéáêü äéêáßùìá!

¼÷é, ðáôÝñá, óôïõò äñüìïõò äåí åßíáé ç ãåíéÜ ôùí 700 åõñþ! Ç ãåíéÜ ôùí 700 åõñþ, Üìá ôïõò êáëïðñïóÝîåéò, Ý÷åé ðÜíôá Ýíá çëßèéï ÷áìüãåëï, Ýíá æçëåõôü ÷áìüãåëï…¢ëëïé âãáßíïõí, ðáôÝñá, êÜèå ìÝñá óôïõò äñüìïõò: âãáßíïõí üóïé åßäáí ôéò èÝóåéò ôïõò íá ôéò ðáßñíåé ç ìïñöùìÝíç ãåíéÜ ôùí 700 åõñþ, åíþ ïé ßäéïé åß÷áí üëåò ôéò äéáâåâáéþóåéò ðùò ç ìüñöùóÞ ôïõò Þôáí õðåñáñêåôÞ, âãáßíïõí üóïé äåí èÝëïõí íá áíÞêïõí óå áõôÞ ôç ãåíéÜ (âëÝðå öïéôçôÝò, óðïõäáóôÝò, ìáèçôÝò), âãáßíïõí üëïé üóïé âëÝðïõí åìÜò íá åßìáóôå ÷áñïýìåíïé ìå ôá ëßãá…ÄÉÊÉÏ Å×ÏÕÍ!

¼÷é, ìÜíá, äå èá âãù áêüìç óôïõò äñüìïõò, ðåñéìÝíù íá áðïóáöçíéóôïýí ôá áéôÞìáôá ôçò åðáíÜóôáóçò! Ôçò ðïéÜò; Íáé, ôçò ÅÐÁÍÁÓÔÁÓÇÓ! Áõôü ãßíåôáé êÜèå ìÝñá óôïõò äñüìïõò, êýñéïé! Áò îõðíÞóïõìå êáé áò ôï äå÷ôïýìå! ÅÐÁÍÁÓÔÁÓÇ! Ëåßðåé ï çãÝôçò, ëåßðïõí ôá áéôÞìáôá. Ç åâäïìÜäá ðïõ Ýñ÷åôáé èá åßíáé êñßóéìç: Èá âñåèåß çãÝôçò; Èá âñåèïýí óáöÞ áéôÞìáôá; ¹, áðëþò, Üëëç ìßá åðáíÜóôáóç èá óâÞóåé áðü ìüíç ôçò;

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #944 on: December 14, 2008, 19:16:30 »
Aπο το περιοδικο city της Θεσσαλονικης.Γραφει ο Σπυρος Σαρανταενας    ss@citymedia.gr

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ....

Ισως ειναι η πρωτη φορα που εχουμε τετοια επεισοδια.Πολυς θυμος φαινεται να σκαει στα ξαφνικα και μια συσσωρευμενη βια να ξεχυνεται στους δρομους,αλλα ποσο ξαφνικα στα αληθεια ειναι αυτο?
Σημερα ολοι εστιαζουν στις ζημιες και αναζητουν προστασια.Στο μυαλο εμειναν οι καταστροφες και η αγωνια πολλων οικογενειων που θα χασουν τις δουλειες τους χριστουγεννιατικα.Και αναρωτιεται κανεις ευλογα.Μερικες δεκαδες ''κουκουλοφοροι'' τοσο ευκολα καταλυουν το κρατος?Τοσα χρονια οτι γινεται,γινεται μπροστα στις καμερες,μπροστα σε δεκαδες μαρτυρες,μπροστα στα παρατεταγμενα ''σωματα ασφαλειας''.
Δεν εγινε ποτε τιποτα κρυφα.Ειναι τοσο ανικανοι η εχουν σαφεις εντολες να επιτρεπουν να γινονται οι καταστροφες?Αυτη ειναι η προστασια που παρεχει η αστυνομια?
(ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS,ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ....).

Χθες το βραδυ,γυρνωντας σπιτι εβγαλα απο την τσεπη μου το τηλεφωνο.Ειχε δυο αναπαντητες.Προσπαθησα να επικοινωνησω αλλα ματαια,εδειχνε συνεχεια οτι ηταν κατειλημμενο.Οι αναπαντητες κλησεις ειχαν γινει απο την περιοχη του Διοικητηριου μεσα απο ενα μαγαζι που οι θαμωνες προσπαθουσαν να προφυλαχτουν απο τα επεισοδια.
''Τι συνεβη'' ρωτησα? ''Χαμος!!!Εγιναν συμπλοκες με αναρχικους ,τα ΜΑΤ ριξανε δακρυγονα,ημασταν σε ενα μπαρακι διπλα και δεν μπορουσαμε να φυγουμε.Ανθρωποι με αναπνευστικα προβληματα υποφερανε''

Την αλλη μερα,εκανα τα σχετικα τηλεφωνα σε φιλους.''Τι εγινε χθες στο Διοικητηριο στα επεισοδια,κανανε σαματα οι αναρχικοι?''
''Ποιοι αναρχικοι.......στα ματια μου μπροστα εγινε,ενας τσογλανος με κουκουλα εβγαλε μαχαιρι και πηγε να τρυπησει εναν πιτσιρικα.Οταν τον ειδαμε και του ορμηξαμε εφυγε και κρυφτηκε πισω απο τους μπατσους.Μετα μας ριχνανε δακρυγονα''.
(ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ,ΟΛΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ).

Ενα χρονο πριν,πλατεια Αριστοτελους,μεσημερι Σαββατου δυο αλλοδαποι παιζουν Μπρεγκοβιτς.Σταματα επι τοτε ενας ''Ζητας'' και πισω του ενας ακομα.Με υφος και στυλακι copy paste τηλεοπτικου αστυνομικου του LA στηνεται προκλητικα με ανοιχτα τα ποδια μπροστα στους αποσβολωμενους μουσικους για να πει βλοσυρα και με τσαμπουκα  που ξεχειλιζε,''αντε στο τοπο σας να παιξετε τα εμβατηρια σας''!!!!
(ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ?)

Ηταν Μαιος οταν πριν απο δυο χρονια μας σταματησαν σε μια στροφη για εξακριβωση στοιχειων.Η συνεπιβατης μου με δυσκολια κρατιοταν να μην τους ορμηξει.Η αληθεια ειναι οτι τα εχασα,δεν καταλαβαινα τι γινοταν.Αργοτερα και απο αλλους εμαθα για να βραδυ που ενας εργαζομενος ,ενας αλλος ''ειδικος φρουρος'' οπως τον ονομαζουνε την ειχε δειρει αλυπητα γιατι τολμησε ως πτυχιουχος της νομικης να απαιτησει τα δικαιωματα που εχει καθε πολιτης.
(ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο......ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ''ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ '' ΕΝΑ ΝΙΑΝΙΑΡΟ 22 ΕΤΩΝ).

Και δεν μπορω να ξεχασω εκεινο το μεσημερι στο φαναρι του Λευκου Πυργου.Σταματημενος στο κοκκινο,στα ξαφνικα ενας διαβατης γυρναει το κλειδι και μου σβηνει την μηχανη.Η μη συμβατικη μου εμφανιση κατα την αντιληψη τους,οδηγησε αυτον τον Κλουζω και δυο ενοπλους που εσπευσαν να με απειλησουν,''να μου ζητησουν εξακριβωση στοιχειων'' στα πλαισια εκεινης της περιφημης ''επιχειρηση Αρετη''οπως θα την θυμουνται καποιοι.
(ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑ,ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ''ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ'' ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙΚΟ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟ ΥΦΟΣ ΒΛΑΧΟΥ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ).

Πολλα απο τα νεαρα παιδια που σημερα συμμετειχαν σε πορειες,δεν ειχαν γεννηθει το 1985 οταν ενας αλλος αστυνομικος σκοτωνε εναν αλλον 15χρονο τον Μιχαλη Καλτεζα.
Και το 1990 οταν το Εφετειο εβγαζε αθωω τον Μελιστα τον φονια του πιτσιρικα,πιθανον δεν μαθανε ποτε τι ηταν αυτο που εβγαλε χιλαιδες  κοσμο στους δρομους.
(ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ).

''Οταν μια κυβερνηση βιαζει και αθετει τις υποσχεσεις της προς τον λαο,ο ολαος εχει υποχρεωση να παρει τα οπλα και να κανει επανασταση''.Μοιαζει με αναρχικο συνθημα.
(ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 1796 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ).

Και οχι,δεν πιστευω οτι ολες οι καταστροφες γινονται προβοκατορικα.Πανε 20 χρονια σχεδον απο μια νυχτα που μια παρεα εκλαιγε,-εκλαιγαν για την ακριβεια ολοι μαζι,-σε μια σκοτεινη γωνια στον Λυκαβηττο.
Την προηγουμενη μερα εφυγε απο πρεζα το πιο γλυκο και ευγενικο παιδι που γνωρισα ποτε.Κανεις δεν μπορουσε να το πιστεψει  πως ειχε μπλεξει.
Το επομενο βραδυ σπασανε και καηκανε καποια μαγαζια.Μαγαζια που μεσα τους γινοτανε διακινηση και εξω παρκαραν τα αυτοκινητα τους οι εμποροι της πρεζας.Καμια δεκαρια νεαροι με μηχανες τριγυρνουσαν στη περιοχη.
(ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ-ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ''ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ'' ΠΟΥ ΣΠΑΖΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ).................

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #945 on: December 14, 2008, 21:32:41 »

Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημά τής Έλλ. Κοινωνίας: Εγεινα μπατσος, πυροσβέστης, Δήμ. Υπάλληλος και οτιδήποτε άλλο, για να βόλευτο, να γίνω εργαζόμενος γιατί δεν είχα καλύτερο να κανό, γιατί το" μέσον" με έστειλε εκεί. Το ότι δεν ήσουν πράσινος η Μpλε δεν το μασάω. Σιγά μη σε περνάνε αν δεν είχες ντοντι. Άλλα από χασάπης Mατάτζης... δεν έκανες και μεγάλη διαδρομή.
Για την Υγεία σου σου εύχομαι ανάρρωσή.

[/quote]

όχι φίλε έγινα μπάτσος , γιατ΄πρίν δούλευα 30 μέρες τον μήνα 12 ώρα μιά βδομάδα πρωί , μια απόγευμα, μια νύχτα και ξανά μανά από την αρχή σε εργοστάσιο , βαφείο υφασμάτων, και έπαιρνα το 1994 300 χιλιάρικα το μήνα , τρελά λεφτά . Δεν ξερω τι δουλειά κάνεις αδελφέ αλλά πίστεψε με εκεί αν δεν είχες πραγματική ανάγκη  δεν καθόσουν ούτε ώρα !!! Δηλαδή η προσπάθεια του καθενός για καλύτερη ποιότητα ζωής και καλύτερες συνθήκες εργασίας είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα είναι πρόβλημα της κοινωνίας???? από το 1996 η εισαγωγη στην αστυνομία γίνεται μ'εσω πανελληνίων εξετάσεων στην σχολή αστυφυλάκων , οι ειδικοί φρουροί και οι συνοριοφύλακες μπαίνουν με μέσον, εγώ είμαι αστυφύλακας, όχι ειδικός φρουρός ούτε συνοριοφύλακες , αυτοί δεν μπορούν να υπηρετήσουν στα ματ,ούτε δόντι είχα ούτε ΄τίποτα, εξετασεις έδωσα. Όσο για την διαδρομή φίλε μου απο δούλος έγινα άνθρωπος όχι από χασάπης ματατζής.     
« Last Edit: December 14, 2008, 21:48:47 by tasoylis30 »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #946 on: December 15, 2008, 02:04:30 »
τελικα εγω τον καλαχαν νομιζα για μπατσο και μας προεκυψε ο τασουλης........ ******** το καναμε το forum!

αυτην την ωρα παιζει εκπομπη στο alter με εναν απιστευτο ρουφιανο-δημοσιογραφο που "αποκαλυπτει" οτι η βαλλιστικη ερευνα μιλα για εξοστρακισμο,οτι η σφαιρα προηλθε απο πανω και καρφωθηκε στον αλεξη και αλλες τετοιες παπαριες.......

ΑΡΑ 6 ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Προσπαθουν να το καλυψουν το θεμα......απλα περιμενουν να "ξεφουσκωσει" το κινημα και μετα να το "θαψουν".........

Τελικα μου φαινεται πως ολοι πρεπει να παρουμε πετρες.....για να μην πω τα οπλα!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΑ(που οπως φαινεται πανε να την κανουν)!

Παντως για οποιον γνωριζει την αγορα και το μεγεθος της οικονομικης κρισης που μολις ξεκινησε τοτε πρεπει να γνωριζει οτι τα καψιματα και τα σπασιματα θα ειναι καθημερινο φαινομενο απο εδω και περα.......και οχι απο κουκουλοφορους πιτσιρικαδες αλλα απο πεινασμενους που θα μπουκαρουν στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ για να παρουν να φανε οπως στην αργεντινη ή στη γαλλια!

Η κατασταση ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τραγικη..........απολυσεις-μειωσεις μισθων-μη καταβολη δωρου χριστουγεννων κτλ.
σε πολλα μεγαλα εργοστασια η παραγωγη εχει πεσει κατακορυφα,στο λιμανι οι νταλικες που κινουνται ειναι ελαχιστες κ.ο.κ.
τα εργοστασια κανουν απολυσεις,οι κατασκευαστικες μειωνουν μισθους και οι εμπορικες κλεινουν..........
εγω δουλευω σε εναν μεγαλο ομιλο εταιρειων που απασχολει 350 ατομα και η οποια δια στοματος του προεδρου της οδευει στο κλεισιμο!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!

ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Edit Capricorn

Ψυχραιμία παρακαλώ

« Last Edit: December 15, 2008, 02:26:48 by Capricorn »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #947 on: December 15, 2008, 02:08:55 »
+1000!

EMΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΜΑΣ!

shaman4

• Guest
« Reply #948 on: December 15, 2008, 03:45:23 »
 Ρε παιδιά, ποτέ δεν σιχάθηκα τόσο συνανθρώπους μου.  Αυτό το topic μου άνοιξέ τα μάτια.  Όπλο μας το internet και τα κινητά. Οι δημοσιογράφοι είναι χειρότεροι από τους μπατσους γιατί κάνουν ζημία: κοιμοιζουν τον κόσμο και κάνουν προπαγάνδα, ηθελημένα η άπλα γιατί είναι άχρηστοι.   XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Υπάρχουν και όρια .......
(για να μην πω τίποτα ποιό βαρύ τώρα)
« Last Edit: December 15, 2008, 08:31:36 by BillYpoglwssioS »

fatal_invasion

• Guest
« Reply #949 on: December 15, 2008, 04:16:56 »
το γαμησες.

Melb4

• Guest
« Reply #950 on: December 15, 2008, 04:29:42 »
Βρες 10000 τρόπους να γράψεις και να ξαναγραψεις το ίδιο πράγμα... αυτό γίνεται σε αυτό το thread

chiltsid

• Guest
« Reply #951 on: December 15, 2008, 05:11:33 »
σεβασμος στους νεκρους,ελεος πια!!!!
μην το παραγαματε!!

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #952 on: December 15, 2008, 05:49:00 »
Παρακαλουντε οι mods να σβησουν το αισχρο σχολιο περι νεκρων...δυστυχως ο φανατισμος σε καποια πραγματα ξεπερναει τα ορια!!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #953 on: December 15, 2008, 08:12:59 »

Παντως για οποιον γνωριζει την αγορα και το μεγεθος της οικονομικης κρισης που μολις ξεκινησε τοτε πρεπει να γνωριζει οτι τα καψιματα και τα σπασιματα θα ειναι καθημερινο φαινομενο απο εδω και περα.......και οχι απο κουκουλοφορους πιτσιρικαδες αλλα απο πεινασμενους που θα μπουκαρουν στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ για να παρουν να φανε οπως στην αργεντινη ή στη γαλλια!

Η κατασταση ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τραγικη..........απολυσεις-μειωσεις μισθων-μη καταβολη δωρου χριστουγεννων κτλ.
σε πολλα μεγαλα εργοστασια η παραγωγη εχει πεσει κατακορυφα,στο λιμανι οι νταλικες που κινουνται ειναι ελαχιστες κ.ο.κ.
τα εργοστασια κανουν απολυσεις,οι κατασκευαστικες μειωνουν μισθους και οι εμπορικες κλεινουν..........
εγω δουλευω σε εναν μεγαλο ομιλο εταιρειων που απασχολει 350 ατομα και η οποια δια στοματος του προεδρου της οδευει στο κλεισιμο!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!

Οσα έγραψε ο παππούς είναι η απόλυτη αλήθεια. Δυστυχώς την κρίση δεν την έχει νοιώσει ακόμη ο κόσμος στο πορτοφόλι του. Θα τη νοιώσει κατά την άποψή μου το Φλεβάρη.

Οι επιχειρήσεις έχουν ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ να κλείνουν. Οταν υπάρχουν τόσες ακάλυπτες επιταγες στην αγορά, το να κλείσει μια επιχείρηση είναι θέμα ημερών. Το ντόμινο του "πέφτει ένας και παίρνει μαζί του άλλους δύο" έχει ήδη ξεκινήσει και θα γίνει χιονοστοιβάδα απο τις αρχές του έτους.

Αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι θα βγάλει στο δρόμο πολλούς και μάλιστα οι αντιδράσεις με βάση το ήδη επιβαρυμμένο κλίμα θα είναι βίαιες και θα προέρχονται και από κοινωνικές ομάδες και ομάδες εργαζομένων και ανέργων που έως χθες θα αντιδρούσαν "στα πλαίσια της νομιμότητας" ή δεν αντιδρούσαν καθόλου.

Οι δύσκολες μέρες για όλους έχουν φτάσει. Σε μεγάλο εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη η θέση της ιδιοκτησίας είναι: όποιος ζητήσει δώρο χριστουγέννων ας θεωρήσει τον εαυτό του απολυμένο. Σε άλλο εργοστάσιο παρθηκε απόφαση από την ιδιοκτησία για απόλυση 150 ανθρώπων και το σωματείο των εργαζομένων πρότεινε να δουλεύουν όλοι 5 ημέρες και να πληρώνονται για 4 προκειμένου να μην απολυθεί κανείς.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #954 on: December 15, 2008, 10:27:31 »
Ï óêáôïìïýñçò ï Êïýãéáò èá æçôÞóåé ôçí áðïöõëÜêéóç ôïõ ÖïíéÜ êáé îáíÜ ðñïêáëïýí ìå ôéò äçëþóåéò ðïõ êÜíïõí.

ÂëÝðù íá ôçí âãÜæåé êáèáñÞ ï ìðÜôóïò.

¼ðùò Ý÷ïõìå êáôáëÜâåé ìÝ÷ñé óôéãìÞò, èá ôïí îåëáóðþóïõí êáé ìåôÜ ïé ÅëëÜäá èá êáßãåôå ìÝ÷ñé ôï ÐÜó÷á.
¹ñèáí êáé ïé ößëïé ìáò ïé áíáñ÷éêïß áðü ôï åîùôåñéêü êáé ðïéïò îÝñåé ðïõ èá öôÜóåé áõôü..

ÈÁÍÁÔÏÓ ÓÔÏÍ ÌÐÁÔÓÏ ÊÁÉ ÓÔÏÍ ÊÏÕÃÉÁ..

Ôçí åðüìåíç öïñÜ èá ôïõ êÜøïõí ôï ãñáöåßï, ü÷é ìüíï èá ôï óðÜóïõí…
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

apaoki13

• Guest
« Reply #955 on: December 15, 2008, 12:26:29 »
http://www.youtube.com/watch?v=xLqVd6ZAyo0 (Embedding disabled, limit reached)

pls flag-άρετε αυτό το γαμωβίντεο. Ανεξαρτήτως απόψεων και θέσεων για τα όσα συμβαίνουν το περιεχόμενο του είναι αισχρό. Οι μαλάκες του youtube δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχουν κατεβάσει ακόμη.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #956 on: December 15, 2008, 12:40:13 »
τί να πείς......αγράμματοι - απαίδευτοι - άχρηστοι μόνο θα κάνανε τέτοιο "έργο"
α ρε κούγιας που σας αξίζει....ελεεινοί
« Last Edit: December 15, 2008, 13:10:27 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #957 on: December 15, 2008, 12:51:32 »
Αισχρό κατασκεύασμα.
Τους νεκρούς και τους συγγενείς τους..τουλάχιστον τους σέβεσαι!
...αν είσαι άνθρωπος.....

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #958 on: December 15, 2008, 13:05:44 »
Πιασαμε πατο και σκαβουμε μηπως παμε ακομα παρακατω...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #959 on: December 15, 2008, 13:08:48 »

Οσα έγραψε ο παππούς είναι η απόλυτη αλήθεια. Δυστυχώς την κρίση δεν την έχει νοιώσει ακόμη ο κόσμος στο πορτοφόλι του. Θα τη νοιώσει κατά την άποψή μου το Φλεβάρη.

Οι επιχειρήσεις έχουν ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ να κλείνουν. Οταν υπάρχουν τόσες ακάλυπτες επιταγες στην αγορά, το να κλείσει μια επιχείρηση είναι θέμα ημερών. Το ντόμινο του "πέφτει ένας και παίρνει μαζί του άλλους δύο" έχει ήδη ξεκινήσει και θα γίνει χιονοστοιβάδα απο τις αρχές του έτους.

Αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι θα βγάλει στο δρόμο πολλούς και μάλιστα οι αντιδράσεις με βάση το ήδη επιβαρυμμένο κλίμα θα είναι βίαιες και θα προέρχονται και από κοινωνικές ομάδες και ομάδες εργαζομένων και ανέργων που έως χθες θα αντιδρούσαν "στα πλαίσια της νομιμότητας" ή δεν αντιδρούσαν καθόλου.

Οι δύσκολες μέρες για όλους έχουν φτάσει. Σε μεγάλο εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη η θέση της ιδιοκτησίας είναι: όποιος ζητήσει δώρο χριστουγέννων ας θεωρήσει τον εαυτό του απολυμένο. Σε άλλο εργοστάσιο παρθηκε απόφαση από την ιδιοκτησία για απόλυση 150 ανθρώπων και το σωματείο των εργαζομένων πρότεινε να δουλεύουν όλοι 5 ημέρες και να πληρώνονται για 4 προκειμένου να μην απολυθεί κανείς.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΑΙ!

δεν ξερω τι σκατα μπορει να γινει με αυτην την κατασταση,,,πιστευω οτι πρεπει να βρουμε νεους τροπους αντιδρασης .

αλλα δεν γινεται οταν πανε καλα τα πραγματα να περναει γαματα το αφρντικο και οταν πανε σκατα να σου λεει===λυπαμαι κυριοι κλεινω το μαγαζι τα λεμε...και ναναι στα @@@ του και οι εργαζομενοι στον δρομο...

και δεν μιλαμε για πολιτικη,,,αν μιλουσαμε για πολιτικη θα εγραφα αλλα,,,μιλαμε για δικαιοσυμη...

τοσα προνομια,, τοσες ελαφρυνσεις,,τοσες επιχορηγησεις,επιδοτησεις,δανεια κλπ εχουν παρει οι μαλακες και δινουν στον υπαλληλο 700 ευρω κιαμα,  δηλαδη αυτοι δεν εχουν υποχρεωσεις αοεναντι στο κοινωνικο συνολο? απλα κλεινουν και αντε γεια?,,ασε που μια ζωη βρισκουν παραθυρακια,,,μια περνουν ατομα απο οαεδ που τα πληρωνει το κρατος,,,μια περνουν φοιτητες που κανουν ασκηση και δεν τους δινουν φραγκο,,,μια περνουν μεταναστατη για ψιχουλα και μετα τον καταγγελουν στον μπατσο για να μην τον πληρωσουν.

δεν παμε καλα,,,οι νομοι ειναι ξεκαθαρα υπερ των λιγων.

απετυχες κυριε? οκ το μαγαζι σου κλεινει αλλα θα δουμε και τι περιουσια εχεις μαγκα μου,,,και την περιουσια της εταιριας δεν θα την ξεπουλησεις νυχτα γιανα ναι οι αλλο στον δρομο.

ΥΓ. ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ