Λοιπόν επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες τις τελευταίες΄μέρες όχι μόνο εδώ αλλά και παντού , εγώ είμαι τσοσμπά , έχω υπηρετήσει και στα ματ στην αθήνα 2 χρόνια και σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες, τώρα για λόγους υγίειας (έχω μια ανείατη ασθένεια) είμαι σε γραφείο. Πριν γίνω μπάτσος δούλεψα χασάπης , δούλεψα σε εργοστάσιο τρία καλοκαίρια και έναν χρόνο όλοκληρο, γκαρσόνι κι όλα αυτά παράλληλα με το σχολείο , επίσης πριν πάω στην αστυνομία είχα περάσει σε σχολή της δεύτερης δέσμης (ένα σκαλί κάτω από την ιατρική), όπου πήγα για ένα εξάμηνο και τα παρ'άτησα γιατί το πανεπιστήμιο το 1995 κατά την γνώμη μου προσφερόταν για να κάνεις καριέρα πολιτικού , εργατοπατέρα ,συνδικαλιστή αλλά όχι για να σπουδάσεις και τα παράτησα, γιατί ούτε κνίτης ήμουν, ούτε δαπίτης ούτε πασπίτης. Και επειδή λοιπόν οι δουλειές που είχα κάνει πριν ήταν δύσκολες είπα να πάω στην αστυνομία όχι γιατί ήμουν στρατόκαβλος αλλά γιατί πίστευα ότι θα είχα μια καλύτερη ζωή σαν ένας απλός εργαζόμενος. Μετά λοιπόν απόλη αυττην την διαδρομή ακούω να με λένε εγκληματία , δολοφόνο , κομπλεξικό, αλήτη ,εγκάθετο,κλέφτη γιατί ένας μαλάκας καμπόης στην αθήνα ειδικός φρουρός-όχι αστυφύλακας- εβγαλε το κουμμπούρι και σαν τον κλιντ ιστγουντ πυροβόλησε στο ψαχνό. Επίσης σαν άρρωστος παοκτσής ακούω επειδή κάποιοι από μας κάνουν μαλακίες στο γήπεδο να με λένε οπαδοί αλλων ομάδων απολίστο, αλήτη και κάφρο,σε αυτήν την περίπτωση όμως όλα τα παοκτσάκια αντιδρούν και διαχωρίζουν τόυς υγιείς από τους άλλους παοκτσήδες που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ ενώ τα ίδια παοκτσάκια δεν πράτουν το ίδιο με τους αστυνομικούς ,δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτό με πειράζει τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά , το με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω . Λοιπόν βρίστε με τώρα όσο θέλετε , πάω στο γήπεδο να δώ την καψούρα μου τον ΠΑΟΚ και το βράδυ που θα γυρίσω από το γήπεδο πάλι εδώ θα είμαι (αν δεν με διαγράψουν οι υπεύθυνοι του site) να με ρωτήσετε και να σας πώ για επεισόδια από την καρδιά τους καί όχι από τις κάμερες και όπως τα παρουσιάζουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι μεγαλοσυνδικαλιστές!!!!!