Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 95463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Argonath4

• Guest
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #460 on: December 08, 2008, 22:50:37 »
Ðñïóå÷þò êáé íÝïé íåêñïß, åðéôåëïýò ôá êáôáöÝñáìå…

ÁêñùôçñéÜóôçêáí äÜ÷ôõëá áóôõíïìéêïý, óôï ðáñÜ ðÝíôå áðåãêëùâéóôÞêáí áèþïé ðïëßôåò áðü öëåãüìåíá êôÞñéá êáé ïé ìðÜôóïé óõíå÷ßæïõí íá âáóáíßæïõí êüóìï…

Ç ÷þñá óå ðëÞñç áêõâåñíçóßá ìå ôïõò ðåñéóóïôÝñïõò ðïëéôéêïýò êáé åéäéêÜ ôïõò êõâåñíüíôåò íá æïõí óå Üëëï êüóìï, óå Üëëç äéÜóôáóç. ÐëÝïí äåí ëåéôïõñãåß ôßðïôá óùóôÜ, êáìßá ëïãéêÞ ðïõèåíÜ.

Ôñïìïêñáôßá ðáíôïý êáé áðü üëïõò… áðáãüñåõóç êõêëïöïñßáò óôá êÝíôñá ôùí ìåãÜëùí ðüëåùí óôçí ÅëëÜò ôïõ 2008 êáé ìå ôïí áðëü êüóìï íá âñßóêåôå åãêëùâéóìÝíïò óôá óðßôéá ôïõ.

Óõíå÷ßæïõìå Ýôóé ëïéðüí êáé óå 1-2 ìÝñåò èá ãåìßóïõìå êáéíïýñãéá öÝñåôñá.

Õ.Ã. Ç åðüìåíç êßíçóç ðïõ äåí èá ìå åêðëÞîåé ðëÝïí åßíáé íá êáëÝóåé ï Êáñáìáíëçò ôï ÍÁÔÏ êáé ôá UN þóôå íá åðéâÜëïõí ôçí ôÜîç.

BLACK DOG

• Guest
« Reply #461 on: December 08, 2008, 23:07:16 »
πολυ τραγικα αυτα που παρακολουθω στην ηλεοραση.τα παντα εχουν γινει μυλος.απο που να αρχισεις και που να τελοιωσεις.δεν θελω να πολιτικοποιησω τα γραφομενα μας αλλα εγω αλλιως την εχω μαθει την αναρχια σαν πολιτικη πεποιθηση.το να σπασω το μαγαζακι του μεροκαματιαρη ειναι το λιγοτερο ηλιθιοτητα κι οχι αναρχισμος.το 70% των ατομων που τα καιν και τα σπανε ειναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. μπαχαλατζηδες του χαους και της πουτσας.20 χρονα που μεθαυριο θα ζηταν 10ευρο απο το μπαμπα για να βαλουν καρτα στο κινητο.τι να πω ρε γαμωτο ειμαι πολυ μπερδεμενος .την αντισταση κατα της εξουσιας και των μπατσων την εχω φτιαξει αλλιως στο μυαλο μου.ευτυχως εδω στα γιαννενα εσπασαν μονο τραπεζες και περιπολικα τιποτε αλλο.το εχω πει παρα πολλες φορες σε συζητησεις με φιλους οποιος ειναι μαγκας παει και σπαει τη βουλη  καιει τις βιλες των βουλευτων σπαει ολα τα μπατσικα που βρισκει μπροστα του και κανει οτι βασανιστηριο του κατεβει στους κουραδομπατσους.
και μην μου αρχισει κανενας τη θεωρια οτι ανθρωποι ειναι και αυτοι τη δουλεια τους κανουν και παπαρια.το να εισαι ρομποτακι με στολη και να εκτελεις διαταγες δεν ειναι δουλεια ειναι μαζοχισμος.υπαρχουν ενα εκατομυριο επαγγελματα στον κοσμο κι εσυ πας και γινεσαι μπατσος .ε, για μενα εχεις σοβαροτατο ψυχολογικο προβλημα και το ιδιο πιστευω και για τους στρατογκαβλους.

pavlosk

• Guest
« Reply #462 on: December 08, 2008, 23:14:20 »
Η αστυνομία, δηλαδή οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι ακριβώς όπως οι πολίτες αυτής τής χωράς. Ευτυχώς ζω μακριά από το μπουρδέλο, από την μια η δολοφονία ενός πιτσιρίκα από έναν μπάτσο και από την άλλη πλιάτσικο που είναι σε εξέλιξή σε όλη την Ελλάδα.

Αυτοί που τώρα κλέβουν, καίνε και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν βεβηλώνουν την μνήμη του πιτσιρίκα.

Είμαι επίσης σίγουρος ότι ένας σημερινός κουκουλοφόρος αύριο μπορει κάλλιστα να είναι αστυνόμος, αρκεί κάποιος να τον βολέψει βέβαια.

Κρίμα για την μνήμη του παιδιού.

pavlosk

shaman4

• Guest
« Reply #463 on: December 08, 2008, 23:17:26 »
 Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτοί που τα σπάνε και κλέβουν είναι Μία χαρά οικονομικά με λεφτά του μπαμπα.  Το κράτος δεν φόρεσε ούτε να προστατέψει τις περιουσίες τον πολιτών!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #464 on: December 08, 2008, 23:17:42 »
και στην ουσια παιζουμε το γαμημενο το παιχνιδι τους
ο κοσμος κοντευει να ξεχασει οτι πανω σε ενα παιδι εξαντληθηκε ολη η αλαζονεια των μπατσων και "αφηνουνε" να καιγονται κτηρια,πολλα απο αυτα ασχετα ουτε τραπεζες ουτε πολυεθνικες, και ο απλος ο παρατηρητης και θεατης των γεγονοτων αντιστρεφει τη γνωμη για τους πουστηδες τους βασανιστες με τα χακί.
σε λιγο απο εκει που θα επρεπε να τους εχουμε στοχοποιησει σαν δολοφονους θα τους παρακαλαμε να μας σωσουν.

εχεις και τους αλλους τους κομματαρχες να εκμεταλευονται τον θανατο ενος παιδιου για να κανουν το κομματι τους.

ντροπυ σας ρε πουστηδες σε ολους οσους το εκμεταλευεστε για προσωπικα σας οφελος.

υ.γ. ενα παιδι χαθηκε.

R.I.P

υ.γ.1 δε θα απορησω καθολου αν αφου ανοιξουν οι λογαριασμοι για το βατοπεδι οι οποιοι ηταν να ανοιχτουν σημερα και περασει η μπορα εκεινη ληξουν τα μπαχαλα σε λιγες ωρες μεσα.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

makptol

• Guest
« Reply #465 on: December 08, 2008, 23:21:46 »
ναι οι μπατσοι αφηνουνε .....αλλα οι "αλλοι" γιατι τα κανουν και ετσι κατστρεφουν
και το δικαιο που αρχικα ειχαν ?
οι κουκουλοφοροι ετσι και αλλιως παντα καιγανε χωρις λογο τωρα βρηκαν και αφορμη
για να κανουν ακομα περισσοτερα ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ........ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
.......

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #466 on: December 08, 2008, 23:23:19 »

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

BLACK DOG

• Guest
« Reply #467 on: December 08, 2008, 23:35:14 »
ΔΕΝ θελω συνορα να χωριζουν τους λαους,
ΔΕΝ θελω παπαδες να μου λενε τι να πιστεψω,
ΔΕΝ θελω παγκοσμιους χωροφυλακες να με φυλανε
ΔΕΝ θελω να προσκυναω λαβαρα και εικονες,
ΔΕΝ θελω θελω να κανω κακο στον διπλανο,

ΘΕΛΩ να ζω χωρις το `φοβο της κρισης του θεου`,
ΘΕΛΩ να ζω με το γειτονα μου αγαπημενα(εκτος κι αν ειναι γαυρος),
ΘΕΛΩ τα παιδια να αγαπησουν τη φυση και το συνανθρωπο τους,
ΘΕΛΩ να μην εχουν μισος μεσα τους  αλλα να εχουν ονειρα για εναν καλυτερο κοσμο

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ Η ΖΩΕΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
(ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ? ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ? ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?)

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #468 on: December 08, 2008, 23:36:42 »
μηπως εισαι ο τζον λεννον;;; ;) ;) ;) ;D ;D
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Bayern4

• Guest
« Reply #469 on: December 08, 2008, 23:41:44 »

γραναζι του συστηματος γιναν κ οι καφροι.
αντι ο κοσμακης να ασχοληθει με τον δολοφονο, θα ξυπνησει αυριο το πρωι κ θα βλεπει το καμμενο μαγαζι του, το αυτοκινητο του, τη δουλεια του κλπ
αυτο δεν ειναι επανασταση. ειναι λεηλασια κ πλιατσικο.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #470 on: December 08, 2008, 23:45:33 »
Ïé ÅëëÜäá óå êáôÜóôáóç åêôÜêôïõ áíÜãêçò êáé áò ôï áñíïýíôáé ïé êõâåñíÞóåéò…

Åäþ êáé 3 ìÝñåò êáßãåôå ç áèÞíá Þ Èåóóáëïíßêç êáé áñêåôÝò ðüëçò óå üëç ôçí ÅëëÜäá.
Ïé áóôõíïìßá, áíôß íá óõëëÜâåé ôïõò ãíùóôïýò Üãíùóôïõò, áóêåß âßá ðÜíù óå êïðÝëåò êáé 15÷ñïíá ðáéäéÜ ãéáôß ìÜëëïí ìüíï åêåß ôïõò ðáßñíåé..
Ïé êïììáôÜñ÷åò, åêìåôáëëåõüìåíïé ôçí üëç êáôÜóôáóç êáé ôïí Üäéêï èÜíáôï åíüò 15÷ñïíïõ âãáßíïõí óôá êáíÜëéá êáé êáôçãïñïýí ïé ìåí ôï ÐÁÓÏÊ ãéáôß åðß ÐÁÓÏÊ ìðÞêå óôçí õðçñåóßá ï äïëïöüíïò êáé ïé äå ôçí ÍÄ…
Äåí õðÜñ÷åé ß÷íïò ôóßðáò óå êáíÝíáí..

ÌÐÑÁÂÏ ÊÁÉ ÎÁÍÁ ÌÐÑÁÂÏ óôïõò ìáèçôÝò, ôïõò êáèçãçôÝò, ôïõò äáóêÜëïõò êáé ôïõò öïéôçôÝò ðïõ êáôÝâçêáí óôïí äñüìï íá öùíÜîïõí ãéá ôïí Üäéêï ÷áìü.
Áõôü Þôáí ç óôáãüíá ðïõ îå÷åßëéóå ôï ðïôÞñé.
ÄÅÍ Ý÷ïõíå êáìßá ó÷Ýóç ìå ôá üóá ãßíïíôáé áõôÞ ôçí óôéãìÞ.
Ïé áóôõíïìßá áðëþò èåáôÞò óôïí ðüëåìï êáé óôçí ëåçëáóßá ðïõ ãßíåôå.

Åßìáé ìå áõôïýò ðïõ öþíáîáí åéñçíéêÜ êáé Ï×É ìå áõôïýò ðïõ êáßíå üôé âñïõí Üó÷åôïò áí õðÜñ÷ïõí Üôïìá åêåß ìÝóá ç ü÷é.

Áõôü äåí åßíáé ïýôå ç áñ÷Þ… èá èõìçèïýìå ãáëëßåò ôïõ 68, ÃÝíïâá êáé äåí îÝñù êáé åãþ ôé Üëëï…
ÊÜôé ðñùôüãíùñï ãéá ôá åëëçíéêÜ äåäïìÝíá áõôü ðïõ óõìâáßíåé..

Áýñéï ìåãÜëç ìÝñá, Ý÷ïõìå ìßá êçäåßá, ëýêåéá êáé ãõìíÜóéá êëåéóôÜ, áðåñãßåò êáé áíáñ÷éêïýò ðïõ âñÞêáí ôçí ÷áñÜ ôïõò (áí êáé ïé áíáñ÷éêïß óôéò óåëßäåò ôïõò ëÝíå ðùò áõôïß ðïõ êÜíïõí üôé êÜíïõí áõôÝò ôéò ìÝñåò åßíáé ÷ïýëéãêáíò ôùí ãçðÝäùí).

Ï Ëáüò Ý÷åé áðïöáóßóåé íá ìçí åßíáé áðëüò èåáôÞò óå âéáéüôçôåò êáé äïëïöïíßåò áèþùí áðü ìðÜôóïõò ÷ùñßò ëüãï êáé íá õðÜñ÷åé áôéìùñçóßá áðü ôï êñÜôïò êáé ôïí íüìï.
¸÷åé áñ÷ßóåé ìßá åîÝãåñóç ôï ðéóôåýåôå ç ü÷é, áðü áãáíáêôéóìÝíç íåïëáßá ãéá ôçí êõâÝñíçóç êáé ôïí ôñüðï ðïõ ìáò êõâåñíÜíå êáé ôçí áäéêßá ðïõ õðÜñ÷åé.

Áò êáôÝâïõìå üëïé ìáò óôïõò äñüìïõò óôéò ÅÉÑÇÍÉÊÅÓ ðïñåßåò íá äþóïõìå Ýíá ìÞíõìá óôá âüäéá ðïõ ìáò êÜíïõí êïõìÜíôï êáé óôïõò êïëüìðáôóïõò, íá êáôáëÜâïõí ðùò ôá ðñüâáôá îõðíÞóáíå !

Õã. ÂÜæåëïé êÜíïõí ôéò ôáñá÷Ýò.. ÐñÜóéíåò öùôïâïëßäåò ðåôÜíå üðùò óôçí È13.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #471 on: December 08, 2008, 23:47:34 »
Ειλικρινά δυσανασχετώ όταν διαβάζω σχόλια εναντίον αυτών που αυτή τη στιγμή είναι απέναντι από τα ΜΑΤ. Γιατι πρέπει να τους προσάψουμε οπωσδήποτε κάτι μεμπτό; Θα ίδρωνε άραγε το αυτί κανενός εάν μαζεύονταν 10.000 άνθρωποι, σήκωναν καμμιά εκατοστή πλακάτ περπατούσαν, για δύο χιλιόμερα και μετά πήγαιναν σπίτι τους;

Οταν κάποιοι αντιδρούν λέμε ότι το κάνουν με άνωθεν εντολή για να ξεχαστεί το βατοπαίδι ή κάποιο άλλο σκάνδαλο. Οταν δεν το κάνουν λέμε ότι αδιαφορούν και είναι καναπεδάκιδες. Ξέρουμε τελικά τι θέλουμε;

Υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι τα πράγματα, αυτό το σάπιο σύστημα, μπορεί να αλλάξει με άλλον τρόπο; Ιστορικά όλες οι μεγάλες αλλαγές έγιναν έτσι. Ο Μάης του '68 απο τη δολοφονία δύο παιδιών από μπάτσους ξεκίνησε. Όσο για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, να θυμίσω ότι τα κόμματα της τότε εποχής, ανεξαρτήτως τοποθέτησης, παρότρυναν τους ωραίους τρελλούς του '73 : "καθίστε ήσυχα να μην μας ανάψετε καμμιά φωτία".

Τα τελευταία χρόνια έβλεπα ότι ο στίχος του Σαββόπουλου "είμαι δεκαεξάρης σας γαμώ τα λυκεια" είχε αρχίζει να ξεχνιέται και να φθίρεται, χαμένος ανάμεσα σε SMS, στον καρβέλα και την πάνια, στο ησυχία, τάξη και ασφάλεια.

Σήμερα είδα κάποιους νέους ανθρώπους να αντιδρούν. Να αντιδρούν με τη βία εκείνου που λέει: έχετε χέσει πάνω στα όνειρά μου, θα σας τα κάνω κι εγώ μπουρδέλο. Μπήκαμε σιγά σιγά στα χρόνια που κανείς δεν θα έχει να χάσει τίποτε άλλο πέρα από τις αλυσίδες του. Γιατί στα ονειρά μας όλοι μας βάλαμε αλυσίδες και τα ξεχάσαμε στο υπόγειο.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

MetroStar

• Guest
« Reply #472 on: December 08, 2008, 23:48:52 »
ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

edit arwstos: Αλλαξα το size. Δεν χρειαζεται να μας βγαλεις τα ματια.
« Last Edit: December 08, 2008, 23:55:47 by arwstos »

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #473 on: December 08, 2008, 23:50:53 »
Ευτυχώς που σήμερα αποδείχτηκε ότι η γενιά σου δεν έχει τα δικά σου μυαλά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #474 on: December 08, 2008, 23:52:03 »
ΔΕΝ θελω συνορα να χωριζουν τους λαους,
ΔΕΝ θελω παπαδες να μου λενε τι να πιστεψω,
ΔΕΝ θελω παγκοσμιους χωροφυλακες να με φυλανε
ΔΕΝ θελω να προσκυναω λαβαρα και εικονες,
ΔΕΝ θελω θελω να κανω κακο στον διπλανο,

ΘΕΛΩ να ζω χωρις το `φοβο της κρισης του θεου`,
ΘΕΛΩ να ζω με το γειτονα μου αγαπημενα(εκτος κι αν ειναι γαυρος),
ΘΕΛΩ τα παιδια να αγαπησουν τη φυση και το συνανθρωπο τους,
ΘΕΛΩ να μην εχουν μισος μεσα τους  αλλα να εχουν ονειρα για εναν καλυτερο κοσμο

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ Η ΖΩΕΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
(ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ? ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ? ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?)

μου φάινεται φίλε ουτε εσεί ξέρεις τι είσαι , , θέλέις τα παιδια να μην έχουν μίσος και σε προηγούμενο μήνυμα σου λες να βασανίσουν αστυνομικούς .
Μήπως είσαι και σύ αυτό που βρίζεις???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Callahan

• Guest
« Reply #475 on: December 08, 2008, 23:53:01 »
Ειλικρινά δυσανασχετώ όταν διαβάζω σχόλια εναντίον αυτών που αυτή τη στιγμή είναι απέναντι από τα ΜΑΤ. Γιατι πρέπει να τους προσάψουμε οπωσδήποτε κάτι μεμπτό; Θα ίδρωνε άραγε το αυτί κανενός εάν μαζεόνταν 10.000 άνθωποι, σήκωναν καμμιά εκατοστή πλακάτ περπατούσαν, για δύο χιλιόμερα και μετά πήγαιναν σπίτι τους;

Οταν κάποιοι αντιδρούν λέμε ότι το κάνουν με άνωθεν εντολή για να ξεχαστεί το βατοπαίδι ή κάποιο άλλο σκάνδαλο. Οταν δεν το κάνουν λέμε ότι αδιαφορούν και είναι καναπεδάκιδες. Ξέρουμε τελικά τι θέλουμε;

Υπάρχε έστω κι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι τα πράγματα, αυτό το σάπιο σύστημα, μπορεί να αλλάξει με άλλον τρόπο; Ιστορικά όλες οι μεγάλες αλλαγές έγιναν έτσι. Ο Μάης του '68 απο τη δολοφονία δύο παιδιών από μπάτσους ξεκίνησε. Όσο για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, να θυμίσω ότι τα κόμματα της τότε εποχής, ανεξαρτήτως τοποθέτησης, παρότρυναν τους ωραίους τρελλούς του '73 : "καθίστε ήσυχα να μην μας ανάψετε καμμιά φωτία".

Τα τελευταία χρόνια έβλεπα ότι ο στίχος του Σαββόπουλου "είμαι δεκαεξάρης σας γαμώ τα λυκεια" είχε αρχίζει να ξεχνιέται και να φθίρεται, χαμένος ανάμεσα σε SMS, στον καρβέλα και την πάνια, στο ησυχία, τάξη και ασφάλεια.

Σήμερα είδα κάποιους νέους ανθρώπους να αντιδρούν. Να αντιδρούν με τη βία εκείνου που λέει: έχετε χέσει πάνω στα όνειρά μου, θα σας τα κάνω κι εγώ μπουρδέλο. Μπήκαμε σιγά σιγά στα χρόνια που κανείς δεν θα έχει να χάσει τίποτε άλλο πέρα από τς αλυσίδες του. Γιατί στα ονειρά μας όλοι μας βάλαμε αλυσίδες και τα ξεχάσαμε στο υπόγειο.

Αυτοί που είναι απέναντι στα ΜΑΤ καταστρέφουν περιουσίες (και κατοικίες τελευταία), και αφήνουν κόσμο στο δρόμο, και ανέργους. Συντρίμια που αύριο θα τα πληρώσω εγώ κι εσύ. Λες να μην είμαι εναντιόν τους;

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #476 on: December 08, 2008, 23:54:09 »
Ευτυχώς που σήμερα αποδείχτηκε ότι η γενιά σου δεν έχει τα δικά σου μυαλά

δηλαδη ρε συ logotheti εισαι υπερ των επεισοδιων και θεωρεις αυτους τους τυπους επαναστατες;;;
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #477 on: December 08, 2008, 23:56:02 »
ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΠΟΤΗΡΙ .

ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ-ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΕΣ!

Kείμενο του συγκροτήματος ''Αντίδραση''    http://bulletins.myspace.com/index.cfm?fuseaction=bulletin.read&authorID=87680902&messageID=6243061287&MyToken=a5f4901e-932f-403a-bc30-90505c57e6ed

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #478 on: December 08, 2008, 23:56:33 »
sabbath Αν και υπεραπλουστευμένη η ερώτηση για ένα σύνθετο θέμα , και δεν έχω χρόνο τώρα να αναλύσω όλη την άποψη μου , αν έπρεπε να απαντήσω μονολεκτικά θα έλεγα ΝΑΙ.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #479 on: December 08, 2008, 23:56:47 »
το μονο που δεν συμφωνω ειναι οι καταστροφες των μικρων μαγαζιων των μεροκαματιαρηδων αλλα τι να κανουμε στον πολεμο θα εχουμε και απωλειες.μετροσταρ δεν ξερω αν τα λες σοβαρα αυτα(μαλλον θες να μπριζωσεις κοσμο παλι),αλλα αν θυμηθηκες τωρα την καταστροφη της δημοσιας περιουσιας τι να σου πω....