Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 96021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #440 on: December 08, 2008, 21:49:43 »
Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με το αν έχουν ή όχι οι
γονείς του λεφτά αλλά για το ότι όπως λες δεν του δώσαν την σωστή
αγωγή και ήταν αδιάφοροι!

Ρε συ αρνέα τι δουλεια είχε το παιδί στα εξαρχεια, με άλλους τριάντα να κάνει ντου σε περιπολικό. Με το ίδιο σκεπτικό, εμείς τους μπάτσους στην Τούμπα έπρεπε να τους κρεμάσουμε από τα κάγκελα. Αλλά γιατί δεν το κάνουμε; Να η απάντηση, γιατι κάποιος τους περισσότερους από εμάς φρόντισε να τους εμφυσήσει, αν μή τι άλλο, έστω λίγη λογική.

Το ντου σε περιπολικό δεν τιμωρείται με θάνατο. Οπότε είναι άκυρο αυτό που λες.  

Callahan

• Guest
« Reply #441 on: December 08, 2008, 21:57:34 »
Και που ακριβώς γράφω ότι το ντου σε περιπολικό τιμωρείται σε θάνατο; Άντε χαλαρώστε λίγο και μην γράφετε ότι σας κατέβει.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #442 on: December 08, 2008, 21:58:18 »
η κορη μου που ειναι 8 χρονων με ρωτουσε διαφορα σημερα.πχ.
μπαμπα τι ειναι οι διαδηλωτες?
μπαμπα τι ειναι τα μ.α.τ.?
μπαμπα γιατι εχει τοσους καπνους και φωτιες?
πεστε μου εγω τι να απαντησω στην κορη μου?
αν δεν τις δωσω ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ δυστυχως δε νομιζω να τις παρει απο κανενα ποτε οπως πρεπει.
τα ματ τα σιχαινομαι οπως και τους πολιτικους καθε χρωματος, τους παπαδες και τις εκκλησιες τα εχω γραμμενα στ αρχιδια μου δεν πιστευω σε κανενα θεο και σε καμια αρχη εξουσιας και τι.......πεστε μου τι μπορω εγω να τις πω.σε τι να πιστεψει? ???

Στους ανθρώπους αδελφέ BLACK DOG. Στην οικογένεια, τους φίλους τους συμμαθητές, τους συνοπαδούς, σε όλους εκείνους που κυκλοφορούν χωρίς ταμπέλες, χωρίς στολές, χωρίς οφίτσια εξουσίας. Εκεί είναι μόνο η ελπίδα. Αυτά τουλάχιστον λέω εγώ στην κόρη μου που έχει την ίδια ηλικία με τη δική σου.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #443 on: December 08, 2008, 22:01:54 »
Το διάβασα καπου:

Ειναι επισης αξιοπεριεργο, πως το 74, οι εγκλειστοι στο Πολυτεχνειο, δε ριχναν ουτε μολοτωφ, ουτε πετρες, ουτε ξυλα, ουτε τιποτα. Ισα ισα, λεγαν στους φανταρους πως ειναι αδελφια. Σημερα, εισαι αγανακτισμενος δημοκρατης διαδηλωτης οταν καις. Πώς αλλαζει η δημοκρατια και ο τροπος διαδηλωσης... Και το ωραιο ειναι πως οι του 74 χρησιμευουν σημερα σαν αλλοθι και ταμπου για τους εγκληματιες που χρησιμοποιουν το ασυλο και την ταμπελα "διαδηλωτης" για να δρουν ανενοχλητοι και με τα πολιτικα κομματα να τους χαιδευουν...

και το βατοπέδι ολως τυχαιός ξεχάστηκε...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

mpougatsas

• Guest
« Reply #444 on: December 08, 2008, 22:03:05 »
Πολύ φοβάμαι πως με την ανυποχώρητη στάση της κυβέρνησης που δείχνει να μην έχει καταλάβει τίποτα και πιθανότατα απ'άυριο θα προσπαθήσει να καταστείλει με βία τις αντιδράσεις η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη.Μακάρι να βγώ λάθος αλλά τα βλέπω ακόμη πιο άσχημα τα πράγματα τις επόμενες μέρες.Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου και ας ελπίσουμε να μη θρηνύσουμε κι άλλα αθώα θύματα.. τι άλλο να πω δεν ξέρω..πραγματικά τα έχω χάσει μάυτά που γίνονται.  

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #445 on: December 08, 2008, 22:04:10 »
Το διάβασα καπου:
Ειναι επισης αξιοπεριεργο, πως το 74, οι εγκλειστοι στο Πολυτεχνειο, δε ριχναν ουτε μολοτωφ, ουτε πετρες, ουτε ξυλα, ουτε τιποτα.

Μαύρα μεσάνυχτα έχει αυτός που το έγραψε..

Callahan

• Guest
« Reply #446 on: December 08, 2008, 22:05:34 »
Το διάβασα καπου:

Ειναι επισης αξιοπεριεργο, πως το 74, οι εγκλειστοι στο Πολυτεχνειο, δε ριχναν ουτε μολοτωφ, ουτε πετρες, ουτε ξυλα, ουτε τιποτα. Ισα ισα, λεγαν στους φανταρους πως ειναι αδελφια. Σημερα, εισαι αγανακτισμενος δημοκρατης διαδηλωτης οταν καις. Πώς αλλαζει η δημοκρατια και ο τροπος διαδηλωσης... Και το ωραιο ειναι πως οι του 74 χρησιμευουν σημερα σαν αλλοθι και ταμπου για τους εγκληματιες που χρησιμοποιουν το ασυλο και την ταμπελα "διαδηλωτης" για να δρουν ανενοχλητοι και με τα πολιτικα κομματα να τους χαιδευουν...

και το βατοπέδι ολως τυχαιός ξεχάστηκε...

συμφωνώ απόλυτα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #447 on: December 08, 2008, 22:06:52 »
Το παιδι δεν εκανε κανενα ντου σε κανενα περιπολικο. ΓΚΕΓΚΕ??
Και στα εξαρχει θα περπαταει οποιος θελει, οποτε θελει. ΞΑΝΑ-ΓΚΕΓΚΕ??

Ολοι στους δρομους να πεσει η χουντα και η μπατσοκρατια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #448 on: December 08, 2008, 22:07:26 »
γίνεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ...τέλος! απλά

Callahan

• Guest
« Reply #449 on: December 08, 2008, 22:10:30 »
Το παιδι δεν εκανε κανενα ντου σε κανενα περιπολικο. ΓΚΕΓΚΕ??
Και στα εξαρχει θα περπαταει οποιος θελει, οποτε θελει. ΞΑΝΑ-ΓΚΕΓΚΕ??

Ολοι στους δρομους να πεσει η χουντα και η μπατσοκρατια.

Γνώμη σου είναι. Το αν το παιδί έκανε ντου ή όχι θα φανεί στην ανάκριση, και κανένας δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Αν πάλι πιστεύεις ότι σε περίοδο χούντας, θα έκαναν οι μπάτσοι άμυνα στις μολότοφ, τότε μάλλον είσαι πολύ μικρός σε ηλικία..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #450 on: December 08, 2008, 22:21:13 »
Το αν το παιδί έκανε ντου ή όχι θα φανεί στην ανάκριση, και κανένας δεν θα χαριστεί σε κανέναν.

ρε φίλε ζείς στην ελλάδα? ήμαρτον...
« Last Edit: December 08, 2008, 22:26:32 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Callahan

• Guest
« Reply #451 on: December 08, 2008, 22:22:45 »
Στην συγκερκιμένη περίπτωση εννοείται. Με την έκταση που έχει πάρει. Δεν μιλάω για σένα και για μένα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #452 on: December 08, 2008, 22:28:05 »
πές μου έναν που να έχει πληρώσει διαχρονικά για ένα σκάνδαλο

Callahan

• Guest
« Reply #453 on: December 08, 2008, 22:29:58 »
AAA, δεν θα την πληρώσουν πολιτικοί capricorn. O μπατσος και πολύ είναι..

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #454 on: December 08, 2008, 22:38:06 »
Για μένα οι μπάτσοι και οι αναρχικοί είναι πλέον το ίδιο πράγμα. Οι μεν κρύβοντε πίσω από τις ασπίδες και την στολή τους και οι δε πίσω από το άσυλο και τις κουκούλες.
Το να σου ρίξει κάποιος ένα μπουκάλι ή να ακούσεις ένα μπινελίκι δεν τιμωρείται με σφαίρες. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, προβλέπω να γίνονται εκλογές 'η σε κάποια στιγμή θα δωθεί η εντολή στους μπάτσους να γ@μήσουν ότι κινείται στους δρόμους και στα πανεπιστήμια.

ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ!
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #455 on: December 08, 2008, 22:40:38 »
Άσυλο έχει όλη η Ελλάδα?

trelos sporos

• Guest
« Reply #456 on: December 08, 2008, 22:41:25 »
Το αν το παιδί έκανε ντου ή όχι θα φανεί στην ανάκριση, και κανένας δεν θα χαριστεί σε κανέναν.

ρε φίλε ζείς στην ελλάδα? ήμαρτον...

Ποια ανακριση ρε φιλε τους αυτοπτες δεν τους ακουσες? και εκτος αυτου εχεις ικανο αυτο το παιδακι να κανει ντου σε περιπολικο? μη λεμε οτι να ναι

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #457 on: December 08, 2008, 22:41:53 »
AAA, δεν θα την πληρώσουν πολιτικοί capricorn. O μπατσος και πολύ είναι..

μέχρι τώρα κανείς δεν έχει πληρώσει φίλε

ive4

• Guest
« Reply #458 on: December 08, 2008, 22:42:46 »
η κορη μου που ειναι 8 χρονων με ρωτουσε διαφορα σημερα.πχ.
μπαμπα τι ειναι οι διαδηλωτες?
μπαμπα τι ειναι τα μ.α.τ.?
μπαμπα γιατι εχει τοσους καπνους και φωτιες?
πεστε μου εγω τι να απαντησω στην κορη μου?
αν δεν τις δωσω ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ δυστυχως δε νομιζω να τις παρει απο κανενα ποτε οπως πρεπει.
τα ματ τα σιχαινομαι οπως και τους πολιτικους καθε χρωματος, τους παπαδες και τις εκκλησιες τα εχω γραμμενα στ αρχιδια μου δεν πιστευω σε κανενα θεο και σε καμια αρχη εξουσιας και τι.......πεστε μου τι μπορω εγω να τις πω.σε τι να πιστεψει? ???

Αν δε πιστεύεις σε τίποτα ουσιαστικό από 10 χρονών τότε δε θα έχεις κανέναν φραγμό σε τίποτα. Οπως και ο τύπος αυτός πίστεψε στον τσαμπουκά και στην εξουσία και σκότωσε το παιδί.

Αυτά που μάλλον έζησες από τη δεκαετία του 80 και μετά με τον καθένα να κάνει ότι θέλει στο όνομα της δημοκρατίας, δημιούργησαν ένα μπάχαλο, το οποίο λογικό είναι να γίνει ανεξέλεγκτο. Η κατάσταση αυτή δε γυρίζει πίσω με επιβολή ''από πάνω''. Πρέπει ο καθένας μας να επιβάλλεται στον εαυτό του. Και ειδικά οι κάτω από 30 χρονών, αφού οι μεγαλύτεροι, δεν αλλάζουν. Αλλά δυστυχώς αυτό κανείς δε το συνειδητοποιεί.

Τα παιδιά από τα σχολεία σήμερα παίρνουν το χειρότερο μάθημα : Οτι αν νευριάζουμε μπορούμε ελεύθερα στο όνομα μιας ιδέας (που σήμερα λέγεται Αλέξης) ή του ότι έχουμε απειυδήσει να τα γαμάμε όλα. Έμμεσα μιμούνται τον αστυνομικό. Χωρίς να ακυρώνεται το αγνό κίνητρο που μας οδηγεί σε αντίδραση, το αποτέλεσμα είναι ότι η κοινωνία που θα φτιάξουμε, δεν θα είναι καλύτερη.  

Οι παπάδες, οι πολιτικοί, οι αστυνομικοί κτλ είναι όλοι άνθρωποι με πάθη. Αν τους πιστέψεις είναι πολύ πιθανό να σε προδώσουν.
Ισως βρείς λύση στην χριστιανική αγάπη και σε αρχαιοελληνικά ιδανικά όπως π.χ. το ''παν μέτρον άριστον'' αφού οι ανθρώπινοι θεσμοί δε σε καλύτπουν.

ive4

• Guest
« Reply #459 on: December 08, 2008, 22:48:29 »
Και που ακριβώς γράφω ότι το ντου σε περιπολικό τιμωρείται σε θάνατο; Άντε χαλαρώστε λίγο και μην γράφετε ότι σας κατέβει.

επειδή είπες ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...
Σε αυτή την περίπτωση η κότα (ο αστυνόμος) δεν έχει το δικαίωμα να φάει τη ζωή κανενός.