Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 96396 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #180 on: December 07, 2008, 10:47:21 »
Μετά τα γεγονότα της φυλής, έρχεται αυτό χθες βράδυ.
Στα τόσα και τόσα που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Η ουσία είναι μία. Η μπατσοκρατία ξαναχτύπησε. Πάει το παιδάκι χάθηκε!
Ότι και να πούμε τώρα είναι μάταιο.

ΜΠΑΤΣΟΙ -ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #181 on: December 07, 2008, 10:53:57 »
Συνεχιζω..
4. Στα 30 χρονια που πηγαινω γηπεδο εχω δει αρκετες φορες συνοπαδους μας, ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ να επιτιθενται στην Αστυνομια. Εχω δει επισης ακομα περισοτερες φορες την αστυνομια, ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ να επιτιθεται σε οπαδους μας.
Και το ενα και το αλλο ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ (παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη). Αρνηθηκα και εξακολουθω να αρνουμαι να παρω ΜΟΝΙΜΑ το μερος της μιας ή της αλλης πλευρας. Να πω οτι ΑΥΤΟΣ ειναι ο κακος και ο ΑΛΛΟΣ ειναι ο καλος.Οπως δεν θελω να με εξισωνουν με καφρους οι οποιοι δηλωνουν<ΠΑΟΚ> ετσι και γω δεν αποκαλω <γουρουνι> οποιονδηποτε μπατσο.Ουτε εμεις ειμαστε ολοι ιδιοι, ουτε αυτοι.
5. Το βραδυ η Τουμπα θα εχει τουλαχιστον 20 χιλιαδες κοσμο. Θεωρω θεμιτο και σωστο αυτο που ειχε προαποφασιστει απο τη Συντονιστικη, δηλαδη διαμαρτυρια για την βια της Αστυνομιας που υποστηκαμε την προηγουμενη αγωνιστικη (και οχι μονο). Θεωρω αθεμιτο και λαθος -με αφορμη το χθεσινο τραγικο περιστατικο- να εχουμε γενικευμενα επισοδεια.Ναι, αυτο ειναι που φοβαμαι σημερα...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

BLACK DOG

• Guest
« Reply #182 on: December 07, 2008, 11:08:39 »
Κυριακή, 7 Δεκέμβριος 2008
Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι
Η ώρα είναι μία το βράδυ. Μόλις γυρίσαμε απ΄τα επείγοντα του νοσοκομείου, με διεγνωσμένη μια βαρβάτη τενοντίτιδα. Με ένα μόνο χέρι και το άλλο μπανταρισμένο, πλένω τα ωραία πιάτα απ΄το "καλό" σερβίτσιο και προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα στο σπίτι. Σήμερα είχαμε διπλή γιορτή και τραπέζι. Το μωρό αποκοιμήθηκε επιτέλους.
Στο βάθος ακούγεται η τηλεόραση που ξέμεινε αναμένη. "Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό δεκαπεντάχρονου , εκτεταμένα επεισόδεια έχουν ξεσπάσει στο κέντρο της Αθήνας...". Αφήνω το πατσαβούρι που κρατάω και πάω σαν υπνωτισμένος προς το κουτί. Δείχνει πλάνα αρχείου από μπάχαλα και δηλώσεις υπουργών. Μένω άφωνος, παγωμένος. Φρικάρω.
Μπαίνω στο Indymedia και διαβάζω για το συμβάν. Ο κόσμος είναι έξαλλος και κατεβαίνει στο κέντρο. Αυθόρμητες μεταμεσονύκτιες διαδηλώσεις γίνονται ήδη σε διάφορες πόλεις. Καταλήψεις στη Νομική, το Πολυτεχνείο, την ΑΣΟΕΕ. Θυμώνω, θυμώνω, τα παίρνω στο κρανίο, τ΄αυτιά μου καίνε απ΄την οργή μου.
Βγαίνω στο μπαλκόνι και κάνω ένα τσιγάρο. Κάνω ένα δεύτερο. Κι ένα τρίτο.
Μού΄ρχεται να κλαίω. Πρίν λίγα χρόνια, σε δέκα λεπτά μέσα, θά μουνα στο δρόμο για το κέντρο. Νιώθω εγκλωβισμένος. Απ΄το παραλυμένο χέρι μου, τις σκουριασμένες μου κλειδώσεις, τα ανεπαρκή πνευμόνια μου, τα σαράντα μου χρόνια που βαραίνουν σα βαρίδια από μολύβι στα πόδια μου. Εγκλωβισμένος κι απ΄τις πορσελάνες και τα κρυστάλλινα ποτήρια μου, που με τόση σπουδή πριν από λίγα λεπτά προσπαθούσα να κάνω να αστράψουν. Τόσο ανούσια, τόσο μικροαστικά, τόσο πολύ άλλαξα τη ζωή μου.
Μια μάνα μόλις έχασε το έφηβο παιδί της απ΄το χέρι ενός κομπλεξικού καργιόλη.
Βρωμιάρη, μουνόπανο, σα να σε ακούω να κοκορεύεσαι παλιοαρχίδι, με τους άλλους τους ξεκωλιάρηδες του συναφιού σου: " Δε με ξέρεις καλά εμένα ρε! Εγώ είμαι τρελλός! Άμα μου τη βαρέσει, τους την άναψα!" Και για να αποδείξεις τη μαγκιά σου, έβγαλες το όπλο και πυροβόλησες κατάστηθα ένα παιδάκι δεκαπέντε χρονών, επειδή σου την είπε.
Πόσο θα πληρώσεις το φόνο? Θα τη βγάλεις φτηνά και το ξέρεις. Αυτά τα φονικά γίνονται με τις ευλογίες και των υπουργείων και των δικαστηρίων σας.
Μήπως πλήρωσε ο Μελίστας για τον Μιχάλη? Μήπως πλήρωσαν οι δολοφόνοι του Μαραγκάκη? Πεντέμισι χρόνια με αναστολή νομίζω φάγανε. Τώρα είναι ελεύθεροι.

Τον θυμάμαι τον Μιχάλη. Σήμερα θά ταν σχεδόν στην ηλικία μου. Δεν τον ήξερα, αλλά τον θυμάμαι. Ήταν πολύ της μόδας στα φρικιά εκείνη την εποχή, τα ασπρόμαυρα καρώ πουκάμισα, σαν αυτό που φόραγε την τελευταία του νύχτα της 17 Νοέμβρη του ΄85. Είχα κι εγώ ένα τέτοιο και το φόραγα εκείνο το βράδυ, όπως και τουλάχιστον άλλα δέκα άτομα που κοζαριζόμασταν μεταξύ μας και γουστάραμε λόγω της κοινής ενδυματολογικής μας άποψης. Ήταν μιά από τις πρώτες πορείες που πήγαινα. Έγιναν κάτι σπασίματα στο Χίλτον, πέσανε μερικά μπουκάλια, δακρυγόνα, τρεξίδι, σκαπουλάρισμα, γύρισα σπίτι. Την άλλη μέρα τον είδα στις εφημερίδες με το αίμα να ανθίζει γύρω απ΄το κεφάλι του, τα μάτια μισάνοιχτα, τόσο ωραίος, τόσο παιδί, τόσο κρίμα.
Η εικόνα μου καρφώθηκε στο κρανίο. Είναι αυτές οι ξένες φωτογράφιες που γίνονται πιά τόσο δικές σου, σα να τις τράβηξες εσύ, σα να ήσουν εκεί δίπλα, σα να ήταν δικός σου αυτός ο άγνωστος νεκρός των δεκαπέντε χρόνων, που θα μείνει για πάντα δεκαπέντε χρονών, που ποτέ δε θα γίνει σαράντα, που στοίχειωσε για πάντα τη ζωή σου.
Ο γνωστός σου-άγνωστος.

Τώρα που βγήκα στο μπαλκόνι, είδα τον εαυτό μου, με το παλιό καλό ασπρόμαυρο πουκάμισο, με μάτια κόκκινα που πέταγαν φωτιές να μου ουρλιάζει: "όταν οι μπάτσοι σκοτώσουν τα παιδιά σας, τότε θα βγείτε απ΄τα κλουβιά σας". Κι ύστερα ντροπιάστηκα, γιατί σήμερα το βράδυ έμεινα στο κλουβί μου, αγκαλιά με τις χιλιάδες δικαιολογίες μου, σα φοβισμένο ανθρωπάκι, που οργίζεται αλλά σταμάτησε να φωνάζει.

Όμως το θέμα δεν είμαι εγώ κι οι ενοχές μου.

Το θέμα είναι η καταστολή και πόσο τη συνηθίσαμε. Είναι οι μπάτσοι που σκοτώνουν αδιακρίτως για ψύλλου πήδημα. Είναι η μάνα του Μιχάλη, του Ηρακλή, του Αλέξη.

Στην Κατάληψη του Πολυτεχνείου το ΄90, για την αθώωση του Μελίστα, κυκλοφορούσε ένα χειροποίητο αφισάκι που έλεγε κάτι τέτοιο :
"Φάε μωρό μου το φαϊ σου για να μεγαλώσεις, κι όταν θα γίνεις δεκαπέντε χρονών, κανένας πούστης μπάτσος δε θα σε πυροβολήσει, γιατί θα του ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ" .

Άν πίστευα σε μετά θάνατον ζωή, θα ευχόμουν στον Αλέξη να πάει σε ένα μέρος χωρίς ανθρωποφύλακες και εξουσίες.
Αλλά δεν πιστεύω.

http://trippingsqueaky.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #183 on: December 07, 2008, 11:12:34 »
Συνεχιζω..
4. Στα 30 χρονια που πηγαινω γηπεδο εχω δει αρκετες φορες συνοπαδους μας, ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ να επιτιθενται στην Αστυνομια. Εχω δει επισης ακομα περισοτερες φορες την αστυνομια, ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ να επιτιθεται σε οπαδους μας.
Και το ενα και το αλλο ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ (παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη). Αρνηθηκα και εξακολουθω να αρνουμαι να παρω ΜΟΝΙΜΑ το μερος της μιας ή της αλλης πλευρας. Να πω οτι ΑΥΤΟΣ ειναι ο κακος και ο ΑΛΛΟΣ ειναι ο καλος.Οπως δεν θελω να με εξισωνουν με καφρους οι οποιοι δηλωνουν<ΠΑΟΚ> ετσι και γω δεν αποκαλω <γουρουνι> οποιονδηποτε μπατσο.Ουτε εμεις ειμαστε ολοι ιδιοι, ουτε αυτοι.
5. Το βραδυ η Τουμπα θα εχει τουλαχιστον 20 χιλιαδες κοσμο. Θεωρω θεμιτο και σωστο αυτο που ειχε προαποφασιστει απο τη Συντονιστικη, δηλαδη διαμαρτυρια για την βια της Αστυνομιας που υποστηκαμε την προηγουμενη αγωνιστικη (και οχι μονο). Θεωρω αθεμιτο και λαθος -με αφορμη το χθεσινο τραγικο περιστατικο- να εχουμε γενικευμενα επισοδεια.Ναι, αυτο ειναι που φοβαμαι σημερα...

+1

BLACK DOG

• Guest
« Reply #184 on: December 07, 2008, 11:19:09 »

ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.RIP :( >:(

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #185 on: December 07, 2008, 11:21:15 »
προσωπικα δεν θελω να εχω καμμια σχεση και μου δημιουργουν τη ιδια αηδια και το τερατουργημα που λεγεται ελληνικη αστυνομια αλλα και αυτοι οι παραξενοι τυποι που με τις τυφλες τους επιθεσεις δινουν εδω και πολλα χρονια την αφορμη και την δικαιολογια στους αστυνομικους να χρησιμοποιουν ολο και αυστηροτερα μετρα καταστολης προς συνταξιουχους,μεταναστες,μαθητες,οπαδους κ.τ.λ....αλλο που δεν θελουν δηλαδη.....στην ουσια δεν προσφερουν τιποτα καλο στην κοινωνια και υπηρετουν το ιδιο το συστημα....

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #186 on: December 07, 2008, 12:06:44 »
Καταλαβαίνω την τοποθέτηση του HOMOPAOKUS και το τι εννοεί για τις απρόκλητες επιθέσεις. Καταλαβαίνω ακόμη και την τοποθέτηση του sabbath. Αν και διαφωνώ και με τις δύο. Ναι μεν οι αστυνομικοι δεν είναι όλοι ίδιοι, ναι μεν υπάρχουν και καλά παιδιά κλπ κλπ. Να μη χάνουμε την ουσία όμως: η αστυνομία είναι από τη φύση της ένα διαβρωμένο όργανο καταστολής. Είναι αυτοί οι οποίοι τρώγανε φάπες από το δημοτικό και παριστάνουν την εξουσία παίρνοντας τρεις και εξήντα, στην ουσία προστατεύουν τα μεγάλα κεφάλια, τις ελίτ που κυβερνούν αυτό το χωράφι που λέγεται Ελλάς, δηλαδή τους επιχειρηματίες, τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους κάθε λογής βυσματίες. Σε τελική ανάλυση, υπάρχουν χιλιάδες πιο αξιοπρεπή επαγγέλματα και είναι επιλογή τους που πηγαίνουν εκεί.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι η επιλογή σου τσακαλάκι. Να σβήσεις αυτό που έγραψε ο g4lim. Για ποιό λόγο ρε φίλε; Αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό που γράφτηκε ήταν Μαλακία (με Μι κεφαλαίο); Τι θα πεί "ο δεκαπεντάχρονος τι δουλειά είχε;" Υπάρχει κανένας νόμος που απαγορεύει σε δεκαπεντάχρονους να βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας; Πολλές φορές αντιπαρήλθα φρικαλέα πόστ από αυτό το άτομο με την ονομασία "Melb4" γιατί λέω ομογενής είναι, παοκτσάκι, μπορεί να μην έχει επαφή με την νεοελληνική πραγματικότητα, αστο να παει στο διάλο.
Αλλά να κάνει τέτοιες γκεσταπίτικες τοποθετήσεις πάνω από το πτώμα ενός ανήλικου παιδιού, να τον αφήνεις να πυροδοτεί τέτοια ένταση και μετά να σβήνεις τις (δίκαιες) εκδηλώσεις οργής, το βρίσκω απίστευτο. Στα αναλύω γιατί μου φαίνεσαι ξηγημένο παιδί. Σαν απλός χρήστης του Φόρουμ αισθάνομαι πολύ άσχημα.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #187 on: December 07, 2008, 12:08:16 »
Ένα παιδί έφυγε πριν καλά καλά ζήσει ...
Θλίψη και μόνο προκαλούν τέτοια περιστατικά. Ούτε καν οργή. Γιατί να νευριάσεις για κάποιους που δε το αξίζουν; Σε μια χώρα που σε σκοτώνουν επειδή είχες το ΘΡΑΣΣΟΣ να βριστείς μαζί τους, δε μπορείς να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις για κάτι παραπάνω.

Το λέμε εδώ και πολλά χρόνια, διαμαρτυρόμαστε και μετά γινόμαστε εμείς οι κακοί, οι κάφροι.
Βάλτε τέλος στην ασυδοσία των μαντρόσκυλων του κράτους. Κουράδες με στολή, σκπουπίδια με εθνόσημο.

Καλό ταξίδι πασάκα μου. Σ'αυτή τη ζωή σου φέρθηκαν σκληρά και άδικα. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: December 07, 2008, 12:18:12 »
To να εξισωνουμε τις αντιδρασεις ομαδων νεαρων αντιεξουσιαστων ή οπαδων, ιδεολογων μεν, ανευθυνων δε,  με αυτες εμμισθων υπαλληλων του κρατους που εχουν εκπαιδευτει να κανουν μια συγκεκριμενη δουλεια, ειναι εντελως αδοκιμο, νομιζω. Οι δευτεροι οφειλουν να κινουνται πολυ πιο υπευθυνα και ψυχραιμα και οχι να πουλανε τρελα και μαγκια... Γιατι αυτο συνεβη εδω περα, αν διαβασατε την εκθεση της αστυνομιας. 2 ατομα κατεβηκαν απο το περιπολικο και πηγαν, λεει, να συλλαβουν 30 ατομα(!). Στην ουσια, κουραδομαγκες οπλισμενοι με περιστροφα και χειροβομβιδες πηγαν να παρουν εκδικηση απο αυτους που τους ειχαν επιτεθει λιγο πριν. Οπως θα εκανε και ο τελευταιος ανωνυμος χουλιγκαν...
Κανενας δε διοριζει τους μπατσους με το ζορι! Μονοι τους διαλεξαν αυτο το επαγγελμα, αν δε τους αρεσει, να παραιτηθουν! Εφοσον δε παραιτουνται να ξερουν οτι η υπερασπιση της ζωης και της αξιοπρεπειας του οποιουδηποτε πολιτη ειναι η απολυτη προτεραιοτητα τους, ακομα και εναντι των δικων τους...

Να 'ναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει μικρε, ηδη, στα 15 χρονια που προλαβες να ζησεις, εχεις προσφερει περισσοτερα σε αυτη την κοινωνια απ'ό,τι θα προσφερω εγω σε ολοκληρη την μικροαστικη ζωη μου. Αν προσφερω κιολας τιποτα...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #189 on: December 07, 2008, 12:20:13 »
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο MEGA τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια και οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό ενός 15χρονου και στον ξεσηκωμό των αντιεξουσιαστών στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.  http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14161&tag=10706
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MetroStar

• Guest
« Reply #190 on: December 07, 2008, 12:27:56 »
http://www.youtube.com/watch?v=Vko4SdB0bnw (Embedding disabled, limit reached)

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #191 on: December 07, 2008, 12:34:25 »
Όταν άκουσα για το γεγονός ήρθε στο μυαλό μου το ποίημα του μεγάλου ποιητή Μιχάλη Κατσαρού με τίτλο «Η διαθήκη μου» ή όπως είναι ποιο γνωστό «Αντισταθείτε».

Το ποίημα τέλειωνε ως εξής:

Και συ λοιπόν στέκεσαι έτσι βουβός
με τόσες παραιτήσεις από φωνή,
από τροφή, από άλογο, από σπίτι
στέκεις απαίσια βουβός σαν πεθαμένος:
Ελευθερία ανάπηρη πάλι σου τάζουν.

Προσωπικά έγινα φανατικός οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. όχι για τους τίτλους και τους μεγάλους παίκτες, αλλά γιατί η οπαδική μου προτίμηση αντικατόπτριζε αυτή την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Εχω δοκιμάσει την κρατική βιαιότητα με το χωρίς λογική μίσος του μπάτσου και σε πολιτικές συγκεντρώσεις και σε χώρους παιδείας και σε αθλητικούς χώρους. Αλλά η δικιά μου η γενιά μεγάλωσε, βολεύτηκε, δημιούργησε υποχρεώσεις, εφύβρε δικαιολογίες, αποτραβήχτηκε. Ακόμη και η ψυχή της να είναι ζωντανή, το κορμί πλέον δεν βοηθάει. Η καινούργια γενιά δυστυχώς βιώνει ήδη και όσο περνάει ο καιρός θα βιώνει περισσότερο την κρατική βία και θα ζήσει την έντονη κοινωνική αναταραχή που κτυπάει την πόρτα μας.

Σεβόμενος τους κανόνες του forum δεν θα μιλήσω πολιτικά. Εξάλλου και η σφαίρα που σώριασε κάτω το κορμάκι του δεκαπεντάχρονου δεν είχε χρώμα, όπως δεν έχει χρώμα και η εκφορά της αστυνομικής εξουσίας. Ίδια είναι πάντα και παντού.

Αλλά σε όλους εκείνους που πήραν θέση εναντίον των παιδιών που το κράτος και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ βαφτίζουν ως γνωστούς-άγνωστους θα θυμίσω τους στίχους της Σώτιας Τσώτου:

Πόσοι απόψε ξαγρυπνούν
σαν κολασμένοι τριγυρνούν
και κλαίνε και πονάνε

Στάσου και σκέψου μια στιγμή
πόσοι σκοτώνονται στη γή
την ώρα που μιλάμε

Κι εμείς οι τρεις στον καφενέ
τσιγάρο πρέφα και καφέ
βρε δεν βαριέσαι
δεν βαριέσαι αδελφέ

Τουλάχιστον αυτοί αντιστέκονται.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #192 on: December 07, 2008, 12:38:58 »
Τώρα που βγήκα στο μπαλκόνι, είδα τον εαυτό μου, με το παλιό καλό ασπρόμαυρο πουκάμισο, με μάτια κόκκινα που πέταγαν φωτιές να μου ουρλιάζει: "όταν οι μπάτσοι σκοτώσουν τα παιδιά σας, τότε θα βγείτε απ΄τα κλουβιά σας". Κι ύστερα ντροπιάστηκα, γιατί σήμερα το βράδυ έμεινα στο κλουβί μου, αγκαλιά με τις χιλιάδες δικαιολογίες μου, σα φοβισμένο ανθρωπάκι, που οργίζεται αλλά σταμάτησε να φωνάζει.

http://www.youtube.com/watch?v=y_pOI0iJ8B4 (Embedding disabled, limit reached)

αυτους εννοεις παραξενους τυπους με τυφλες επιθεσεις; κουκουλες φορανε και αυτοι και ειναι ΜΑΖΙ με την αστυνομια

Το θέμα είναι η καταστολή και πόσο τη συνηθίσαμε. Είναι οι μπάτσοι που σκοτώνουν αδιακρίτως για ψύλλου πήδημα. Είναι η μάνα του Μιχάλη, του Ηρακλή, του Αλέξη.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #193 on: December 07, 2008, 12:43:39 »

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι η επιλογή σου τσακαλάκι. Να σβήσεις αυτό που έγραψε ο g4lim. Για ποιό λόγο ρε φίλε; Αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό που γράφτηκε ήταν Μαλακία (με Μι κεφαλαίο); Τι θα πεί "ο δεκαπεντάχρονος τι δουλειά είχε;" Υπάρχει κανένας νόμος που απαγορεύει σε δεκαπεντάχρονους να βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας; Πολλές φορές αντιπαρήλθα φρικαλέα πόστ από αυτό το άτομο με την ονομασία "Melb4" γιατί λέω ομογενής είναι, παοκτσάκι, μπορεί να μην έχει επαφή με την νεοελληνική πραγματικότητα, αστο να παει στο διάλο.
Αλλά να κάνει τέτοιες γκεσταπίτικες τοποθετήσεις πάνω από το πτώμα ενός ανήλικου παιδιού, να τον αφήνεις να πυροδοτεί τέτοια ένταση και μετά να σβήνεις τις (δίκαιες) εκδηλώσεις οργής, το βρίσκω απίστευτο. Στα αναλύω γιατί μου φαίνεσαι ξηγημένο παιδί. Σαν απλός χρήστης του Φόρουμ αισθάνομαι πολύ άσχημα.

Επειδή και εσύ φαίνεσαι ξηγημένο παιδί, θα σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τι έγραψε ο g4lim. Αν γνωρίζεις που είμαι σίγουρος τότε ξέρεις για ποιο λόγο τα έσβησα, πολιτική προπαγάνδα εδώ μέσα δεν έχει, μας τελείωσε.
Κανονισμοί του φόρουμ.

και φυσικά μιλάω για  την τελευταία του φράση, για να μην παρεξηγηθώ.

Αν σου έχω δώσει την εντύπωση οτι δεν κρατάω ίσες αποστάσεις (δεν ανήκω σε κανένα απο τα δυο άκρα) λυπάμαι πολύ.

Προσπαθώ να τηρώ τους κανόνες του φόρουμ ο melb έκανε μαι ερώτηση, ύποπτη ίσως, δεν θα διαφωνήσω και αν ο g4lim απαντούσε αλλιώς να είσαι σίγουρος ότι δε θα έσβηνα τίποτα.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

perea4

• Guest
« Reply #194 on: December 07, 2008, 12:50:24 »
auta na ta vlepoun oi pitsirikade pou me tosoi anesi mpainoun sta somata asfaleias..kai forane tin kolostoli....me to ethnosimo pano...as mathei o kosmos oti oi dinameis katstolis skotonoun kai vasanizoun polla xronia...mixalis.toni,aleksandros,metanastes k.t.l o katalogos einai megalos....simera sto gipedo euxomai na min perasei sta psila kai arxisoume na vrizoun mono gauro k peiraia...h xounta einai zontani foraei aspra kranoi kai mas akolouthei...

Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg232589.html#top
« Last Edit: December 07, 2008, 12:54:27 by tsakalaki »

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #195 on: December 07, 2008, 12:52:42 »

http://www.youtube.com/watch?v=y_pOI0iJ8B4

αυτους εννοεις παραξενους τυπους με τυφλες επιθεσεις; κουκουλες φορανε και αυτοι και ειναι ΜΑΖΙ με την αστυνομια

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Niente incontri....Solo scontri

mpougatsas

• Guest
« Reply #196 on: December 07, 2008, 12:54:58 »
auta na ta vlepoun oi pitsirikade pou me tosoi anesi mpainoun sta somata asfaleias..kai forane tin kolostoli....me to ethnosimo pano...as mathei o kosmos oti oi dinameis katstolis skotonoun kai vasanizoun polla xronia...mixalis.toni,aleksandros,metanastes k.t.l o katalogos einai megalos....simera sto gipedo euxomai na min perasei sta psila kai arxisoume na vrizoun mono gauro k peiraia...h xounta einai zontani foraei aspra kranoi kai mas akolouthei...
στα ψιλά δεν πρόκειται να περάσει... ας ελπίσουμε να μην περάσει στα χοντρά..
« Last Edit: December 07, 2008, 12:56:00 by tsakalaki »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #197 on: December 07, 2008, 12:58:12 »
Το θεμα ειναι πολυδιαστατο. Δεν ειναι απλο και ειναι λαθος τα ευκολα συμπερασματα, που οδηγουν σε δρασεις και αντιδρασεις.

Ειναι λυπηρο που ενα παιδακι ειναι νεκρο. Ειτε αυτο το παιδακι ηταν αντιεξουσιαστης και με λοστο στα χερια, ειτε ηταν απλα περαστικος και αθωος.

Δεν πρεπει να παραβλεψουμε ομως και το γεγονος, οτι εξισου λυπηρο ειναι να κινδυνευουν(?) δυο συνανθρωποι μας, μονο και μονο επειδη φορανε στολες..

Μακαρι να λαμψει η αληθεια..Αλλα οποια και να ειναι αυτη, δεν προκειται να φερει πισω το παλικαρακι.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #198 on: December 07, 2008, 13:16:15 »
=+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #199 on: December 07, 2008, 13:23:10 »
Πρωτον, απο τις καταθεσεις αυτοπτων μαρτυρων δε προκυπτει κινδυνος της ζωης τους.
Δευτερον, οταν φορας μια στολη, με δικη σου επιθυμια, αναλαμβανεις την ευθυνη ολων οσων αυτη αντιπροσωπευει, σε ολη τη διαρκεια της ιστοριας της που ξεκινα απο την ιδρυση του νεοελληνικου κρατους. Δεν ειναι μια απλη στολη, εχει πολυ ασχημο παρελθον, αλλα και παρον, γι'αυτο και οι -μη δολοφονικες- επιθεσεις αντιεξουσιαστων εναντια σε ο,τι αυτη η στολη συμβολιζει, οχι στα προσωπα που τη φορουν. Εγω θα προτιμουσα να πεινασω παρα να φορεσω αυτο το πραγμα.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!