Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 73665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
kalh kai xrhsimh h kouventa gia to neo ghpedo
omws den mporw na stamatisw na skeftomai
pws h mh apokthsh apo ton AS PAOK oloklhrou
tou oikopedou ths alanas ths toumbas,shmera
apodeiknietai eglhmatikh. Polloi apo dw mesa 8a
8umountai oti epi dekaeties olh h alana paremene
kenh kai anekmetalleuth kai meis den kaname tipote
gia na thn apokthsoume. Twra pou fytrwsan ena swro sxoleia
politistika (kai kala) kentra, pisines kai den kserw gw ti allo
einai arga.  An to eixame diko mas 8a kaname papades.....
Telos pantwn, realistika an to doume dyskola 8a parameinoume
sthn uparxousa perioxh opote ta twrina pa8hmata as ta exoume
ws odhgo gia to mellon.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Στην συνέλευση του Ιουνίου στη συζήτηση για το γήπεδο ακούστηκαν πολλές προτάσεις, κάποιοι ίσως το σχεδιάζουν απο καιρό.

Έχω αναφέρει προ πολλού τις σκέψεις μου για το ποιοί οδήγησαν και με ποιό σκοπό τον ΠΑΟΚ (αλλά και τον Ηρακλή) σε αυτή την οικονομική κατάντια. Πρωταρχικός στόχος αυτής της συμμορίας ήταν να αρπάξουν τα ιδιόκτητα ακίνητα του συλλόγου μας, με την απειλή της επιλογής: Δ΄Εθνική ή "Νέος Ιδιοκτήτης" με προίκα το οικόπεδο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πρώτες κουβέντες για το οικόπεδο έγιναν τον δεύτερο χρόνο της παρουσίας του Μπατατούδη στον ΠΑΟΚ, ούτε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γούμενος ήταν να βγάλει συντελεστή δόμησης για το οικόπεδο (1,7).

Κατα τη γνώμη μου η καλύτερη και συμφέρουσα λύση για τον ΠΑΟΚ είναι η μεταφορά του γηπέδου απο την Τούμπα.

Στη Θεσσαλονίκη του μέλλοντος, σε μια πόλη όπου ο πληθυσμός αυξάνεται και το κυκλοφοριακό είναι ήδη ανυποφορο το γήπεδο μας πρέπει να είναι μακρυα απο το κέντρο που δεν έχει χώρους στάθμευσης, οδικό δίκτυο για εύκολη πρόσβαση τόσο για τους Θεσσαλονικείς όσο και για τους υπόλοιπους απο την υπολοιπη Ελλάδα και κυρίως την Μακεδονία και τη Θράκη.
Να γίνει δηλαδή, όπως είχε πει και κάποιος στη Γ.Σ μια συμφωνία π.χ. με τον δήμο Πολίχνης για παραχώρηση του στρατοπέδου Καρατάσου ( αν δεν κάνω λάθος εκεί ανήκει το στρατόπεδο).
Να γίνουν τα πάντα εκεί, ένα υπερ συγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο φυσικά 40.000 θέσεων, προπονητικό κέντρο κλπ, στίβος ίσως για τα τμήματα υποδομής και φυσικά χώροι και οχι λαγούμια για τα τμήματα του Α.Σ.
Δεν νομίζω πως θα υπάρξουν προβλήματα ούτως η άλλως η περιοχή θα πάρει μεγάλη αξία, υπάρχει εύκολη πρόσβαση οδικώς και απέραντος χώρος για να δημιουργήσουμε παρκιγκ είτε υπαίθρια είτε υπόγεια.

Για τους λόγους που αναφέρεις, έγινε μια επίσκεψη προς τον Κατσαρή από μένα και τον "Μηχανικός" του paokmania, κάποιες ημέρες πριν από την γενική συνέλευση του Α.Σ. με σκοπό να δούμε τις αντιδράσεις του Ερασιτέχνη, πάνω στην πρόταση που κατέθεσε (δυστυχώς χωρίς μεγάλη προεργασία, λόγω μη δικιάς μας αρμοδιότητας για συζήτηση με δημάρχους-φορείς) ο "Μηχανικός" στην ΓΣ του ΑΣ. Είναι αυτή που αναφέρεις παραπάνω.
Η σκέψη μας ήταν, να παραχωρηθεί ο χώρος του στρατοπέδου στον Ερασιτέχνη με σκοπό την ανέγερση γηπέδου, προπονητικού κέντρου κλπ, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσει στην κυριότητα του ο Ερασιτέχνης το οικόπεδο της Τούμπας με σκοπό να υπάρχει αντίβαρο και γρηγορότερη απόσβεση του κόστους κατασκευής των χώρων από τον χρηματοδότη (τράπεζα). Υπάρχει βέβαια κάποιος νόμος που αναφέρει ότι στο οικόπεδο της Τούμπας πρέπει να υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά όπως γνωρίζω και γνωρίζετε "οι νόμοι αλλάζουν αν υπάρχει πολιτική πίεση και κόστος προς τους πολιτικούς"
Αποτέλεσμα του όλου επιχειρήματος θα ήταν ένας ΠΑΟΚ με καινούργιες εγκαταστάσεις και πιό πλούσιος, αφού δεν θα είχε μόνο το οικόπεδο της Τούμπας, αλλά και ένα νέο οικόπεδο (στρατόπεδο) στην κατοχή του.

ΥΓ. Διάβασα με προσοχή αυτά που αναφέρθηκαν για το μέλλον των μαγαζιών της περιοχής μετά από κατασκευή ενός καθαρά εμπορικού χώρου στο οικόπεδο της Τούμπας. Αλλά υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ότι αν γίνει στην περιοχή κάτι όμορφο θα αναβαθμιστεί όλη η περιοχή και θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία. Άρα....
gdaou
"γάβροι=κότες"

goudas4

• Guest
Vasika to pio simantiko apo auta pou eipate einai i amesi eggrafi olwn mas ston A.S.!!!
Mporei oloi mas kapoia stigmi na theloume na doume ton PAOK me ena ypersygxrono gipedo
alla auto mporoume na to petyxoume mono me to na ginoume meli tou Erasitexni PAOK
kai na simmetexoume stis diadikasies tis omada...
Twra pou siga-siga mpainei se mia seira i omada kapoia stigmi tha prepei na sizitithei auto to
thema ektenestera kai analytikotera! Tote tha prepei na eimaste oloi meli ston A.S. gia na
epilexoume to kalytero gia tin PAOKARA...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
pros to paron as kanoume to xortari tis toumpas kai meta blepoume !!!;D
« Last Edit: August 10, 2007, 00:45:09 by GiorGakiS-4- »
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
ws odhgo gia to mellon.

Θα ηθελα και εγω να παραθεσω την αποψη μου για αυτο το τοσο
σοβαρο θεμα.
 Εγω δεν νομιζω οτι το γηπεδο μας πρεπει να φυγει απο τον ιστορικο
χωρο της Τουμπας. Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα μπαινω σε καποιο
μαγαζι(πολυκαταστημα),και θα σκεφτομαι οτι σ'αυτο η σε εκεινο το σημειο
που θα βρισκομαι(π.χ. παπουτσαδικο), εγινε αυτη η φαση με τον Κουδα η τον Παριδη κ.λ.π.
 Επισης η μεταφορα του γηπεδου στην αλλη μερια της πολης πιστευω
οτι μακροχρονια δινει την δυνατοτητα στους γνωστους κιτρινους Γκαιμπελισκους
(μεσω των ΜΜΕ που γνωριζουμε οτι ελεγχουν), να περασουν το μηνυμα
της "δικης τους" ΜΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ηδη περνανε το μηνυμα αυτο μεσω
των εκπομπων τους. Και δεν εννοω φυσικα τις εκπομπες των επαγγελματιων
οπαδων, αλλα τις καμουφλαρισμενες και δηθεν αμεροληπτες. 
 Σιγουρα αν ο Π.Α.Ο.Κ. ηταν μια καποια σκετη Ανωνιμη Εταιρεια, που θα ειχε σκοπο
καθαρα το κερδος και τιποτα αλλο, δεν θα μ'ενδιεφερε το που θα γινοταν το γηπεδο.
 Εδω ομως εχουμε να κανουμε με μια ΙΔΕΑ η οποια μετατραπηκε σε κινημα και που γιγαντωθηκε και μεγαλουργησε σ'ΑΥΤΟΝ τον χωροπου ολοι μας ξερουμε πως (και με πιανων κοπων)δημιουργηθηκε. Καθε μικρη σπιθαμη του εχει να πει και καποιες μεγαλες ιστοριες.
 Υπαρχει μια μαγικη λεξη που και μονο οταν ακουγεται προξενει δεος(ακομη και σημερα)σε ολους τους
αντιπαλους. "ΤΟΥΜΠΑ". Μην ξεχναμε οτι απειρες φορες παιχτες των ομαδων του ΠΟΚ δεν ελεγαν στις δηλωσεις τους για την φοβερη ομαδα μας που οντως ειχαμε, αλλα για την "ΤΟΥΜΠΑ".
  Αυτα ειναι μερικα(ελαχιστα)απο τα επιχειρηματα που θα ηθελα να παραθεσω και εγω στο θεμα αυτο. Φυσικα και
θελω ενα υπερσυγχρονο σταδιο, ανταξιο της ιστοριας της ΙΔΕΑΣ μας, Οπως επισης σεβομαι και τις αποψεις των
αδελφων που ειναι διαφορετικες.
 Μονο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Poet

• Guest
Φίλε μου, σεβαστές οι απόψεις σου. Πιστεύω για όλου κάτι έχει να μας πει αυτό το γήπεδο. Απο την άλλη τη μεριά, ο κόσμος εξελίσσεται, προχωράει. Και η πόλη εξελίσσεται. Η Τούμπα κτίστημε απο το 1956-1959. Μέχρι τότε η έδρα του ΠΑΟΚ ήταν στο κέντρο, μεταξύ Θεολογικής και Χημικής Σχολής του ΑΠΘ. Το γήπεδο στο συντριβάνι ήταν επίσης ιστορικό. Παρ'όλα αυτά, το νέο και μή ιστορικό τότε γήπεδο της Τούμπας, έδωσε την ώθηση να δημιουργηθεί η μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του '70.
Η μεταστέγαση σε ένα καινούργιο και υπερσύγχρονο γήπεδο, δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ξέκομα με την ιστορία του γηπέδου. Εξ'άλλου, η Τούμπα, είμαστε όλοι εμείς, και εγώ, και εσύ, και χιλιάδες χιλιάδων κόσμου που έχει περάσει μέσα απο αυτήν. Η Τούμπα δεν είναι αυτή που είναι εξ'αιτίας των τσιμέντων αλλά εξ'αιτίας των ανθρώπων. Ευχαριστημένοι και χαρούμενοι άνθρωποι, σε μιά πιό σύγχρονη έδρα, έστω και ανιστόρητη, μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μιά ομάδα Ευρωπαϊκής εμβέλειας, που αυτό είναι που θέλουμε απο την ΠΑΟΚάρα μας. Εμείς οι πιό παλιοί ζήσαμε και την ομάδα να φτάνει στους 8 του κυπελλούχων, παρ'όλα αυτά εμένα δεν μου φτάνει αδελφέ. Θέλω να δω με την ΠΑΟΚάρα ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Θέλω να τρελλάνω λίγο την Ευρώπη και να τρελλαθώ και εγώ. Μου λείπει αυτό. Είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε θυσία χρειαστεί και μπορώ να κάνω προκειμένου να δώ τον ΠΑΟΚ να γίνεται απο τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς συλλόγους. Πιστεύω ότι ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ο ΠΑΟΚτσής μπορεί να κάνει αυτή την παραχώρηση, για το καλό της ομάδας μας. Δεν θέλω να σε πείσω για τίποτα διαφορετικό, απλά μην απορρίπτεις εντελώς αυτό το γεγονός, υπάρχουν αντικειμενικά πλεονεκτήματα στην λύση της μεταστέγασης. Δεν είναι όμως και η μεταστέγαση πανάκεια. Μπορούμε να μείνουμε και εδώ που είμαστε, απλά θα κάνουμε παραχώρηση να μην έχουμε πολλά καλούδια. Εμένα δεν με πολυπειράζει, απλά δεν θέλω να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα.

apostolos

• Guest
To paradeigma pantws me to palataki einai uparkto. Vevaia oi sugkuries htan kai einai tragikes, den kseroume an eixame mia omadara kai mia proedrara ti tha ginotan ekei mesa....
Pantws h kataskeuh enos neou podosfairikou ghpedou para polu makria genika kai mena den mou poluaresei....

Poet

• Guest
To paradeigma pantws me to palataki einai uparkto. Vevaia oi sugkuries htan kai einai tragikes, den kseroume an eixame mia omadara kai mia proedrara ti tha ginotan ekei mesa....
Pantws h kataskeuh enos neou podosfairikou ghpedou para polu makria genika kai mena den mou poluaresei....
Το πάρα πολύ μακρυά και εμένα δεν μου αρέσει. Αν γίνει όμως κάπου περιαστικά, απο τη μέσα μεριά της περιφερειακής, στο τόξο απο κόμβο Σταυρούπολης μέχρι κόμβο Χαλκιδικής τότε δεν είναι πολύ μακρυά. Τέτοιοι χώροι είναι συγκεκριμμένοι ... είναι το στρατόπεδο Καρατάσου, το στρατόπεδο Παύλου Μελά στην οδό Λαγκαδά, η επέκταση του Δήμου Πολίχνης επι της περιφερειακής απέναντι απο το Νοσοκομείο το Παπαγεωργίου, εδώ βάζω και μιά εξαίρεση, και οι χώροι δίπλα στο καινούργιο στρατιωτικό νοσοκομείο είναι ενδεικνυόμενοι, λίγο μετά το τούνελ δεξιά είναι τα μπαϊρια και τα ρουμάνια του Δήμου Πυλαίας, εδώ ενδείκνυται και η απέναντι μεριά, έξω απο την περιφερειακή, δίπλα στο "Γέννεσις" και νομίζω τέλος ... δεν υπάρχει άλλος χώρος. Μιλάμε λοιπόν για έναν απο αυτούς. Οι χώροι των στρατοπέδων Παύλου Μελά και Καρατάσου, είναι περισσότερο εφικτοί ως στόχοι, διότι είναι κρατικοί, δεν εμπλέκονται πιθανώς ιδιοκτησίες και είναι θέμα πολιτικής βούλησης. Ο χώρος του Καρατάσου έχει ένα λειτουργικό μειονέκτημα, ήδη υπάρχουν εκεί κόμβοι, άθλιοι κατασκευαστικά, της περιφερειακής οδού με την Εγνατία. Στη σημείο εκείνο θα γίνει ο κόμβος της επέκτασης της Εγνατίας προς Πανόραμα, Θέρμη, Καρδία και Μηχανιώνα, άρα θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ήδη το πώς ενώνεται η περιφερειακή με την Εγνατία είναι μιά αθλιότητα. Το πώς πηγαίνουν τα αυτοκίνητα στο Παπαγεωργίου και το 424 είναι επίσης μιά αθλιότητα. Το πώς πάνε στο Carrefour επίσης. Αν βάλεις και τον καινούργιο κλάδο της Εγνατίας, βάλεις και προσβάσεις στο γήπεδο, θα γίνει εκεί ... της πουτάνας στους κόμβους!!! Αν είμασταν Αμερική ή Γαλλία ή Αγγλία ή τέλος πάντων σε μιά σοβαρή χώρα, θα έκαναν μιά κίνηση και θα το έλυναν το πρόβλημα διαπαντός. Εδώ, επειδή απο κάθε γεφυρούλα, κάθε προσθηκούλα, κάθε εργάκι, όλο και κάτι μπαίνει σε κάποιες τσεπούλες, για την ακρίβεια όσο στοίχισε το έργο, το 1/3 είναι οι τσέπες, γι'αυτό και φοβάμαι μην την γαμήσουν κι'άλλο την περιοχή!!! Δυστυχώς τέτοιες αθλιότητες, μόνο στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης τις βλέπεις ή καλύτερα, μόνο στη Θεσσαλονίκη, επειδή έχει και αλλού τέτοιες καγκουριές .... σαν τον κόμβο της περιφερειακής που κατεβαίνει στο Καυταντζόγλειο ή στην Τούμπα!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία ... τέτοιοι κόμβοι δεν υπάρχουν πουθενά στη γή!!! Θέλεις να στρίψεις δεξιά για να πάς στο Καυταντζόγλειο, και σε βγάζει στην αριστερή λωρίδα ενός παράδρομου, όπου απο δεξιά σου βγαίνουν αβέρτα αυτοκίνητα που αντίθετα απο εσένα θέλουν να στρίψουν αριστερά για να μπούνε στον περιφερειακό. Σου δίνουν και 100 μέτρα περιθώριο, μέσα στα 100 μέτρα να προλάβεις να αλλάξεις λωρίδα εσύ και ο διπλανός σου!!! Απίστευτα πράγματα!!! Αντί να έφευγε ένας κλάδος απο τον περιφερειακό, να περνούσε πάνω απο τον παράδρομο με γέφυρα και να σε έβγαζε στη δεξιά λωρίδα, εκεί που ήθελες να πάς, και αντίστοιχα αυτοί που έρχονται απο Άγιο Παύλο να περνούσαν κάτω απο τη γέφυρα και να τους έβγαζε αριστερά και μετά στην περιφερειακή!!! Αλλά βλέπεις, αυτό ήθελε χρήματα!!! Χρειαζόταν ακόμα 3 γέφυρες σύνολο και δεν έφταναν οι πιστώσεις!!!! Τί να λέμε για τη Θεσσαλονίκη!!! Ανεβαίνεις απο Καυταντζόγλειο περιφερειακό .... θέλεις να πάς αριστερά ... θα μπείς δεξιά ... ας πούμε σωστό, γίνεται και αλλού ... θέλεις να πάς δεξιά ... πάς στο κέντρο ... μ@λακία, δεν γίνεται πουθενά!!! Αυτός λοιπόν που μπαίνει δεξιά, βαριά βαριά έχει 40-50 μέτρα για να μπεί πάνω στη γέφυρα η οποία μπαίνοντας έχει μιά στροφή δεξιά και αμέσως μετά μιά στροφή αριστερά .... άλλ'αντ'άλλων δηλαδή. Αντί να έχει μιά γέφυρα, ένα φρύδι ας πούμε, ένα τόξο ... η γέφυρα είναι S!!! Έχει δύο ρεύματα κυκλοφορίας που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δύο, γιατί για να πάρεις τις στροφές με 60 χιλ. αν τρέχεις, πρέπει να την πάρεις κλειστά αλλιώς θα πέσεις στις μπάρες!!! Όλη αυτή τη μαλακία, την ονόμασαν Ολυμπιακό έργο!!! Δύο τέτοιες γεφυράρες παρακαλώ!!! Εντελώς άχρηστες που στοίχισαν τρελλό χρήμα!!! Πήγαμε αλλού την κουβέντα ... αλλά ρε παιδιά, με αυτή την περιφερειακή έχω τρελλαθεί, κάπου πρέπει να τα πώ ρε γαμώ!!!

jmjyiannis

• Guest
gia to parelthon tou gipedou, kai malista to prosfato (10etia) kai amartolo apo pleuras dioikisis, kalitera na mi milame pleon. Oti genonai, gegonai.

gia to mellon eimai aisiodoksos. kai auto pigazei MONO apo ti dioikisi. ta prosopa mexri tora exoun kerdisei oxi mono me to onoma tous (Zagorakis) alla kai me tis kiniseis tous tin empistosini, toulaxiston ti diki mou. To thema tou gipedou pou einai toso euaisthito, oti kai an apofasisoun (sigoura oxi amesa) tha einai kai i kaliteri dinati apofasi.

Kontologis, fainetai pos oi anthropoi tou Zagoraki "strofaroun" pliros. einai adinaton se ena tetoio thema na mi drastiriopoiithoun kai malista stin kaliteri dinati epilogi. exo empistosini. De thelo na koito allo to parelthon. mono lipi kai orgi dimiourgei.

SALPARADISE

• Guest
ws odhgo gia to mellon.

Θα ηθελα και εγω να παραθεσω την αποψη μου για αυτο το τοσο
σοβαρο θεμα.
 Εγω δεν νομιζω οτι το γηπεδο μας πρεπει να φυγει απο τον ιστορικο
χωρο της Τουμπας. Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα μπαινω σε καποιο
μαγαζι(πολυκαταστημα),και θα σκεφτομαι οτι σ'αυτο η σε εκεινο το σημειο
που θα βρισκομαι(π.χ. παπουτσαδικο), εγινε αυτη η φαση με τον Κουδα η τον Παριδη κ.λ.π.
 Επισης η μεταφορα του γηπεδου στην αλλη μερια της πολης πιστευω
οτι μακροχρονια δινει την δυνατοτητα στους γνωστους κιτρινους Γκαιμπελισκους
(μεσω των ΜΜΕ που γνωριζουμε οτι ελεγχουν), να περασουν το μηνυμα
της "δικης τους" ΜΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ηδη περνανε το μηνυμα αυτο μεσω
των εκπομπων τους. Και δεν εννοω φυσικα τις εκπομπες των επαγγελματιων
οπαδων, αλλα τις καμουφλαρισμενες και δηθεν αμεροληπτες. 
 Σιγουρα αν ο Π.Α.Ο.Κ. ηταν μια καποια σκετη Ανωνιμη Εταιρεια, που θα ειχε σκοπο
καθαρα το κερδος και τιποτα αλλο, δεν θα μ'ενδιεφερε το που θα γινοταν το γηπεδο.
 Εδω ομως εχουμε να κανουμε με μια ΙΔΕΑ η οποια μετατραπηκε σε κινημα και που γιγαντωθηκε και μεγαλουργησε σ'ΑΥΤΟΝ τον χωροπου ολοι μας ξερουμε πως (και με πιανων κοπων)δημιουργηθηκε. Καθε μικρη σπιθαμη του εχει να πει και καποιες μεγαλες ιστοριες.
 Υπαρχει μια μαγικη λεξη που και μονο οταν ακουγεται προξενει δεος(ακομη και σημερα)σε ολους τους
αντιπαλους. "ΤΟΥΜΠΑ". Μην ξεχναμε οτι απειρες φορες παιχτες των ομαδων του ΠΟΚ δεν ελεγαν στις δηλωσεις τους για την φοβερη ομαδα μας που οντως ειχαμε, αλλα για την "ΤΟΥΜΠΑ".
  Αυτα ειναι μερικα(ελαχιστα)απο τα επιχειρηματα που θα ηθελα να παραθεσω και εγω στο θεμα αυτο. Φυσικα και
θελω ενα υπερσυγχρονο σταδιο, ανταξιο της ιστοριας της ΙΔΕΑΣ μας, Οπως επισης σεβομαι και τις αποψεις των
αδελφων που ειναι διαφορετικες.
 Μονο ΠΑΟΚ

Συμφωνώ 100%.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Ξεκίνημα για νέο γήπεδο

Η διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ ενεργοποίησε την απόφαση της πρόσφατης γενικής συνέλευσης, την οποία είχε αποδεχθεί ο πρόεδρός του Θανάσης Κατσαρής, για τη δημιουργία μιας επιτροπής που θα ασχολείται με το γήπεδο. Μιας επιτροπής στην οποία εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις που υπάρχουν στο «Δικέφαλο». Θα μετέχουν εκπρόσωποι της ΠΑΕ, του ΑΣ, των βετεράνων του ΠΑΟΚ, των δύο παρατάξεων που διεκδίκησαν τον Ερασιτέχνη («Μέτωπο Λαϊκής Βάσης» και «Χρυσός Δικέφαλος»), ένας εκπρόσωπος των οπαδών της ομάδας και ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής, από εκείνους που στη συνέλευση του Ιουνίου είχαν εκφράσει εμπεριστατωμένες απόψεις για το θέμα του γηπέδου. Η δημιουργία αυτής της επιτροπής ουσιαστικά ανοίγει πλέον και θεσμικά το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου στην Τούμπα. Με νέα δεδομένα φυσικά, που θα έχουν να κάνουν τόσο με τη διενέργεια διεθνή διαγωνισμού για την ανάδειξη αυτού που θα αναλάβει το έργο και με όρους που πάνω απ΄ όλα θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα του συλλόγου.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=99355
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

apaoki13

• Guest
H dikh mou apopsi einai oti einai poly noris akomh kai gia ton zagoraki na asxolh8ei me to sygkekrimeno zhthma (den einai "8ema", einai "zhthma" pleon kai elpizw na mhn ginei "problhma"). Eloxevei kindynous kai to xeirotero epeidh akrivws o pagonis den exei fygei akomh apo thn eikona (oute o gou alla aytos einai pio makria) den prepei na dhmiourghsoume nea metopa sthn parousa fash. As perasoun 1-2 xronia kai vlepoume. Den xreiazetai viasinh.

aetopoulo

• Guest
Φίλε μου, σεβαστές οι απόψεις σου. Πιστεύω για όλου κάτι έχει να μας πει αυτό το γήπεδο. Απο την άλλη τη μεριά, ο κόσμος εξελίσσεται, προχωράει. Και η πόλη εξελίσσεται. Η Τούμπα κτίστημε απο το 1956-1959. Μέχρι τότε η έδρα του ΠΑΟΚ ήταν στο κέντρο, μεταξύ Θεολογικής και Χημικής Σχολής του ΑΠΘ. Το γήπεδο στο συντριβάνι ήταν επίσης ιστορικό. Παρ'όλα αυτά, το νέο και μή ιστορικό τότε γήπεδο της Τούμπας, έδωσε την ώθηση να δημιουργηθεί η μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του '70.
Η μεταστέγαση σε ένα καινούργιο και υπερσύγχρονο γήπεδο, δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ξέκομα με την ιστορία του γηπέδου. Εξ'άλλου, η Τούμπα, είμαστε όλοι εμείς, και εγώ, και εσύ, και χιλιάδες χιλιάδων κόσμου που έχει περάσει μέσα απο αυτήν. Η Τούμπα δεν είναι αυτή που είναι εξ'αιτίας των τσιμέντων αλλά εξ'αιτίας των ανθρώπων. Ευχαριστημένοι και χαρούμενοι άνθρωποι, σε μιά πιό σύγχρονη έδρα, έστω και ανιστόρητη, μπορεί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μιά ομάδα Ευρωπαϊκής εμβέλειας, που αυτό είναι που θέλουμε απο την ΠΑΟΚάρα μας. Εμείς οι πιό παλιοί ζήσαμε και την ομάδα να φτάνει στους 8 του κυπελλούχων, παρ'όλα αυτά εμένα δεν μου φτάνει αδελφέ. Θέλω να δω με την ΠΑΟΚάρα ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Θέλω να τρελλάνω λίγο την Ευρώπη και να τρελλαθώ και εγώ. Μου λείπει αυτό. Είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε θυσία χρειαστεί και μπορώ να κάνω προκειμένου να δώ τον ΠΑΟΚ να γίνεται απο τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς συλλόγους. Πιστεύω ότι ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ο ΠΑΟΚτσής μπορεί να κάνει αυτή την παραχώρηση, για το καλό της ομάδας μας. Δεν θέλω να σε πείσω για τίποτα διαφορετικό, απλά μην απορρίπτεις εντελώς αυτό το γεγονός, υπάρχουν αντικειμενικά πλεονεκτήματα στην λύση της μεταστέγασης. Δεν είναι όμως και η μεταστέγαση πανάκεια. Μπορούμε να μείνουμε και εδώ που είμαστε, απλά θα κάνουμε παραχώρηση να μην έχουμε πολλά καλούδια. Εμένα δεν με πολυπειράζει, απλά δεν θέλω να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Σωστότατος

Offline savage republic

• Βασικός

Σωστότατος
Egw pali diafwnw. h epektash ths polhs de 8a einai h idia opws prin apo 50 xronia. Giati? Epeidh o plh8usmos gernaei kai anti na auksanetai meiwnetai. Des to paradeigma ths Juventus. Exoune trello provlhma na gemisoune to neo ghpedo pou kanan prin apo kammia 10etia (ektos twn megalwn mats CHL). H polh de 8a sunexisei na epekteinetai, oxi toulaxiston me tous idious ru8mous. Des kai to ghpedo tou mpasket, to palataki. Asxetws omadas, 8a phgaine minimum ena 2xiliaro parapanw sto ghpedo kata meso oro. H omada einai h polh kai den prepei na apokopei apo authn.

aetopoulo

• Guest
Η ΠΑΟΚΑΡΑ χτίζεται από την αρχή.
Η νέα διοίκηση κοινής αποδοχής χρειάζεται χρόνο για να μαζέψει τα ασημαζευτα.
Δεν γίνονται όλα σε μια μέρα.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επειγόντος καινούργιο γήπεδο.
Ούτε αυτό χτιζεται μέσα σε μια μέρα.
Πολύ σωστα βάζουν και εδώ την υποθήκη τον προγραμματισμό ούτως ώστε μόλις έρθει η στιγμή
σε ένα ή δύο χρόνια να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
Από τώρα θα σκεφτεις τι θα κάνεις με το γήπεδο, όχι μετα από δύο χρόνια.
Στα επόμενα δύο χρόνια αν πάνε τα πράγματα καλά μπορεί η ομάδα να έχει κάνει την υπέρβαση,
πρέπι να είμαστε έτοιμοι με του τί μελη γένεσθαι με το γήπεδο.

Nh04

• Guest
Παντως αν δεν γινόταν αλλαγη προπονητή δεν θα είχαμε κόσμο με γρια

Offline blue_eyes

• Βασικός
http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=990

Ç êáôáóêåõÞ ôçò íÝáò Ôïýìðáò áëëÜ êáé ôïõ íÝïõ ãçðÝäïõ ôïõ ÇñáêëÞ ìðïñåß íá áðïôåëåß äéáêáÞ ðüèï ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôïõ ÇñáêëÞ áíôßóôïé÷á áëëÜ äåí åßíáé åýêïëç õðüèåóç. Áðáéôåß óïâáñÞ ðñïóÝããéóç êáé êõñßùò åêáôïììýñéá åõñþ. ¼÷é ìüíï ìÝóá áðü ðçãÝò ÷ñçìáôïäüôçóçò, üðùò åßíáé ìßá ôñÜðåæá ç Ýíáò üìéëïò ôñáðåæþí, áëëÜ êé áðü ßäéá êåöÜëáéá. Áõôü óçìáßíåé üôé ç áñ÷Þ èá ðñÝðåé íá ãßíåé ìå äéêÜ ôïõò ÷ñÞìáôá. Ìüíï ç åêðüíçóç ôçò ó÷åôéêÞò ìåëÝôçò êïóôßæåé áðü 300.000 åõñþ ìÝ÷ñé êáé 700.000 åõñþ. Óýìöùíá ìå ôïí ÄçìÞôñç Áíäñéüðïõëï ôçò åôáéñßáò «Íôéìáíô» ðïõ äñáóôçñéïðïéÞèçêå óôï óôÜäéï ÊáñáúóêÜêç êáé óÞìåñá óôá ãÞðåäá ôïõ Ðáíéþíéïõ êáé ôçò ËÜñéóáò, ï Ôóáêßñçò Ýäùóå ìÝ÷ñé óôéãìÞò ìüíï ãéá ôçí ìåëÝôç 900.000 åõñþ åíþ ï ÐçëáäÜêçò âÜæåé áðü ôçí ôóÝðç ôïõ Ýîé åêáôïììýñéá åõñþ. Ôá ðáñáäåßãìáôá ìéëÜíå ìüíá ôïõò…
Íá ðùò ðåñéÝãñáøå ï ê. Áíäñéüðïõëïò ôçí âÞìá-âÞìá ðïñåßá ãéá ôçí êáôáóêåõÞ ôçò íÝáò Ôïýìðáò êáé ôïõ ãçðÝäïõ ôïõ ÇñáêëÞ, ìéëþíôáò óôïí EXTRAsport:

«Ôï ðñþôï êáé áðáñáßôçôï âÞìá åßíáé ç êáô´ áñ÷Þí óõìöùíßá áíÜìåóá óôïí ÁÓ êáé ôçí ÐÁÅ. Êé áõôü ãéáôß ç éäéïêôçóßá ôïõ ãçðÝäïõ áíÞêåé óôï åñáóéôå÷íéêü óùìáôåßï åíþ ç ÐÁÅ èá ðáßæåé åêåß. Ôï äåýôåñï êáé óçìáíôéêü åßíáé íá áðïöáóßóåé ï ÁÓ ðïéïò èá åßíáé ï öïñÝáò ðïõ èá õëïðïéÞóåé ôçí êáôáóêåõÞ ôïõ ãçðÝäïõ. Èá åßíáé áíþíõìç åôáéñåßá; Èá óõììåôÝ÷ïõí ç ÐÁÅ êé ï ÁÓ; ÕðÜñ÷ïõí ÷ßëéïé äõï ôñüðïé».

-Ðïéïò åßíáé ï ñüëïò ôïõ öïñÝá;

-Ï öïñÝáò èá Ý÷åé ôï äéêáßùìá ÷ñÞóçò ôïõ ãçðÝäïõ êáé èá ðñÝðåé íá áðïêôÞóåé ßäéá êåöÜëáéá ãéá íá êÜíåé Ýñåõíá, íá óõíôÜîåé ìåëÝôåò êáé íá ðñï÷ùñÞóåé óå Ýíá êïììÜôé ôçò êáôáóêåõÞò. Áêüìç èá ðñÝðåé íá óõíôÜîåé ìéá åðé÷åéñçìáôéêÞ ìåëÝôç ãéá íá ëÜâåé Ýãêñéóç ÷ñçìáôïäüôçóçò áðü ìßá ôñÜðåæá ç áðü Ýíá üìéëï ôñáðåæþí. Ç ðïëéôåßá äåí ÷ñçìáôïäïôåß ðëÝïí ôçí êáôáóêåõÞ ãçðÝäùí ðïäïóöáßñïõ.

-Ðüóï êïóôßæåé ç ÷ñçìáôïäüôçóç ìéáò ìåëÝôçò ãéá ôçí êáôáóêåõÞ åíüò ãçðÝäïõ, üðùò áõôü ðïõ èÝëïõí ï ÐÁÏÊ êé ï ÇñáêëÞò;

-Óå üôé áöïñÜ ôïí ÐÁÏÊ åß÷áìå êÜíåé ìéá ðñþôç ìåëÝôç ðïõ åß÷å êïóôßóåé 160.000 åõñþ ÷ùñßò üìùò íá ïëïêëçñùèåß. Ç ðëÞñçò ìåëÝôç êïóôßæåé áðü 300.000-700.000 êáé åîáñôÜôáé áðü ôçí ðïëõðëïêüôçôá ôïõ Ýñãïõ. Èá ðñÝðåé áêüìá íá åãêñéèåß áðü ôçí ðïëéôåßá ç ÷ñÞóç êé áîéïðïßçóç åìðïñéêþí ÷þñùí. Ç ìåëÝôç êáëýðôåé ôá ðÜíôá êáé ìðïñåß íá ðñïóêïìéóôåß óôçí ôñÜðåæá ãéá íá ðÜñåéò ÷ñçìáôïäüôçóç.

-Ðüóá èá ðñÝðåé íá âÜëåé ï öïñÝáò, üðùò ôïí ðåñéãñÜøáôå íùñßôåñá;

-Áí Ýíá Ýñãï Ý÷åé ðñïûðïëïãéóìü ðåñßðïõ 70 åêáôïììýñéá åõñþ, üðùò åß÷áìå óõíôÜîåé åìåßò ôüôå ôçí ìåëÝôç ãéá ôç íÝá Ôïýìðá, ôüôå ï öïñÝáò èá ðñÝðåé íá âÜëåé áðü äéêÜ ôïõ êåöÜëáéá ðåñßðïõ 15-20 åêáôïììýñéá åõñþ.

-ÕðÜñ÷ïõí áíÜëïãá ðáñáäåßãìáôá;

- Ãéá íá êáôáóêåõáóôåß ôï óôÜäéï ÊáñáúóêÜêç åß÷å âÜëåé ï Êüêêáëçò. Ãéá ôï ãÞðåäï ôïõ Ðáíáèçíáúêïý óôï Âïôáíéêü ï äÞìïò ôçò ÁèÞíáò Ýâáëå ðåñßðïõ 23 åêáôïììýñéá åõñþ åíþ óôç ËÜñéóá âÜæåé ï ÐçëáäÜêçò Ýîé åêáôïììýñéá, ï ïðïßïò ìå áðïäåßîåéò êáé ôéìïëüãéá ìÝ÷ñé óÞìåñá Ýâáëå Ýíá åêáôïììýñéï ìüíï ãéá ìåëÝôåò. Ï Ôóáêßñçò óôïí Ðáíéþíéï Ýäùóå 900.000 åõñþ áðü ôçí ôóÝðç ôïõ êé áêüìá äåí ôåëåßùóå ôï ðïëåïäïìéêü êïììÜôé, äåí ïëïêëçñþèçêå ç ìåëÝôç.

-ÄçëáäÞ ï öïñÝáò èá ðñÝðåé íá âÜëåé óå êÜèå ðåñßðôùóç Ýíá óåâáóôü ðïóü…

-ÄéáöïñåôéêÜ äåí ãßíåôáé. Íá óáò îåêáèáñßóù üôé óôï Âïôáíéêü, ï äÞìïò ôçò ÁèÞíáò Ýâáëå 23 åêáôïììýñéá åõñþ êáé èá ôïõ áíÞêåé ôï ãÞðåäï åíþ ï Ðáíáèçíáúêüò èá åßíáé ï ÷ñÞóôçò ôïõ ãçðÝäïõ. ÂÝâáéá óôïí öïñÝá èá ìðïñïýí íá óõììåôÝ÷ïõí åôáéñßåò ç öõóéêÜ ðñüóùðá. Íá âÜëïõí ÷ñÞìáôá êáé íá ðñïóäïêïýí üôé áðü ôçí êåñäïöïñßá ôïõ ðñüôæåêô èá ðÜñïõí ìåôÜ áðü 40-50 ÷ñüíéá ðßóù ôá ëåöôÜ ôïõò.

-Ãéá ôïí ÐÁÏÊ ìå ôïí ïðïßï Þäç áó÷ïëçèÞêáôå. Ðùò èá ìðïñïýóå íá ðñï÷ùñÞóåé;

-Ï ÁÓ ÐÁÏÊ ìðïñåß íá âñåé ÷ñçìáôïäüôç ãéá ôïí öïñÝá ðïõ èá óõóôÞóåé áëëÜ êáé ìåôÜ ÷ñçìáôïäüôçóç áðü ôçí ôñÜðåæá. ÂÝâáéá êáé ï ÷ñçìáôïäüôçò ôïõ öïñÝá èá ðñÝðåé íá ðÜñåé ôá ÷ñÞìáôá ôïõ ðßóù. Êáé ìå ôçí åõêáéñßá íá ðù êáé êÜôé Üëëï. Ãéá ôçí ÐÁÅ åß÷áìå êÜíåé ôç ìåëÝôç, êüóôïõò 160.000 åõñþ áëëÜ äåí ðëçñùèÞêáìå ðïôÝ. ÓÞìåñá âëÝðïõìå üôé ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò ðñïóðáèåß íá åîõãéÜíåé ôçí ÐÁÅ êáé ãé´ áõôü èá äùñßóïõìå ôá 160.000 åõñþ ÷ùñßò íá æçôÜìå ôßðïôá.

-Áí äåí õðÜñ÷åé êÜðïéïò éäéþôçò ç åôáéñßá ãéá íá ÷ñçìáôïäïôÞóåé ôïí öïñÝá ôüôå ôé ãßíåôáé;

-Åßíáé äýóêïëï íá êáëõöèåß áõôÞ ç áäõíáìßá. Óå ïñãáíùìÝíåò ÷þñåò õðÜñ÷ïõí ìïíôÝëá ðïõ äýóêïëá üìùò èá åöáñìïóôïýí åäþ. Ôï Ýñãï èá ðñï÷ùñïýóå áí ãéá ðáñÜäåéãìá 100.000 ÐÁÏÊôóÞäåò Ýâáæáí áðü 1.000 åõñþ. Èá Ýðáéñíå ï êáèÝíáò ôïõò ïìüëïãá ìå êïõðüíé êé åðåéäÞ áãáðÜåé ôçí ïìÜäá ôïõ èá ðåñßìåíå 10 ÷ñüíéá íá ðÜñåé ðßóù ôá ÷ñÞìáôá ôïõ. Ôï âëÝðù äýóêïëï. Èá Ýðñåðå íá åöáñìïóôåß ôï ìïíôÝëï ôçò Ìðáñôóåëüíá ç ïðïßá Ý÷åé 270.000 Ýóïäá êáé Ýîïäá 200.000 áëëÜ áíÞêåé óôá 130.000 ìÝëç ôçò. Áí õðÞñ÷å äéïßêçóç óôïí ÐÁÏÊ ðïõ åêëåãüôáí ìå äçìïêñáôéêü ôñüðï áëÜ Ëáðüñôá ôüôå üëá èá ìðïñïýóáí íá ãßíïõí.

- Ãßíåôáé ëüãïò üôé ç ðáñá÷þñçóç ôçò åêìåôÜëëåõóçò ôïõ ãçðÝäïõ ãéá 49 ÷ñüíéá óõíéóôÜ ìéá áðïéêéïêñáôéêÞ óýìâáóç.

- Ïé ôñÜðåæåò äßíïõí 50 åêáôïììýñéá êáé èÝëïõí íá ôïõò åê÷ùñçèïýí Ýóïäá ãéá íá áðïðëçñþíåôáé ôï äÜíåéï ôïõò. Ç ðáñá÷þñçóç ìå ôïí ôñüðï ðïõ ëåéôïõñãïýí óÞìåñá äåí ìðïñåß íá ãßíåé ãéá ëéãüôåñï áðü 49 ÷ñüíéá. Áðü ôç óôéãìÞ ðïõ áðáãïñåýåôáé áðü ôï íüìï íá õðïèçêåýóåé ç íá ðñïóçìåéþóåé ôï áêßíçôï ï ÁÓ áðáéôïýí áõôü ôï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá ãéá íá ìç ÷Üóïõí ôá êåöÜëáéá ôïõò. Ïé ôñÜðåæåò áíÝêáèåí ðïõëïýóáí ôá ëåöôÜ ôïõò ìå óêëçñïýò üñïõò.

-Èá ìðïñïýóå íá ãßíåé óôçí Ôïýìðá ç óôï ãÞðåäï ðïõ èÝëåé íá êáôáóêåõÜóåé ï ÇñáêëÞò êÜôé áíÜëïãï ìå ôçí «Allianz arena»;

- Ôï íÝï ãÞðåäï ôçò ÌðÜãåñí óôïß÷éóå 350 åêáôïìýñéá åõñþ. Ç Allianz Ýäùóå 90 åêáôïììýñéá åõñþ. Ôá õðüëïéðá ôá Ýâáëå ç ÌðÜãåñí áðü ôï ôáìåßï ôçò áëëÜ êé áðü äáíåéóìü. Óôçí ÅëëÜäá èá ìðïñïýóå íá ãßíåé êÜôé áíÜëïãï áëëÜ óå ìéêñüôåñï ìÝãåèïò. Ãéá ÐÁÏÊ ôï êáëýôåñï óåíÜñéï, óôçí ðåñßðôùóç ðïõ ìéá åôáéñßá èá Ýäéíå ôï üíïìá ôçò óôç íÝá Ôïýìðá, èá Þôáí íá äþóåé äÝêá åêáôïììýñéá åõñþ.

Ðïëý êáôáôéðéóôéêÞ óõíÝíôåõîç..áðü áõôåò ðïõ ìïíï ï Ìéíïò ìðïñåé íá ðáñåé

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
o kyrios ths 8ygatrikhs toy kokkalh as ksexasei thn toumpa.oute dimande oute lezante.edw einai b-oy-lgaria.auta na ta kanei sthn alvania.otan o paok kanei ghpedo 8a ginei me die8nh diagwnismo kai den 8a einai san ths maimous ton kwlo to ghpedo.ena ena emporiko dhladh me ligo grasidi gia mpala gia skeph.linatses.exoun faei kolhmma ta sporia mallon tipota dwrean grafeia STO emporiko 8a tous yposxe8hkan!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Αυτος της Dimand όποτε γίνεται συζήτηση για το γήπεδο της Τούμπας πετάγεται σαν την πούτσα να πει την γνώμη του για το πως θα γίνει το γήπεδο κλπ. Λες και τον έχουμε ορίσει υπεύθυνο, αλλα φαίνεται πως τα κονέ τους, τους έχουν δώσει το αέρα να το παίζουν Νταβάδες σε όποιο νέο γήπεδο πάει να γίνει.
Και σιγά μην σου χρωστούσαμε και λεφτά για την έρευνα που έκανες μαγκάκο, έκανες 5 σχέδια μπας και πάρεις την δουλειά και θες και λεφτά τσουτσέκι.
« Last Edit: September 12, 2007, 19:39:39 by hkp »

Poet

• Guest
Δεν φταίει κανείς άλλος, φταίει ο Μπούζος που τον έβγαλε στο ράδιο.

Στο ψωμί τώρα, για την προμελέτη που ήδη έγινε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Γούμενος είπε την κάνω δώρο, περίπου 50 χιλ. τα πληρώνω εγώ προσωπικά

Ο Dimand λέει ότι του χρωστάμε κι''΄ολας 160 χιλ.

Στην ΠΑΕ έχουν βρεί απόδειξη ότι η ΠΑΕ πλήρωσε 400 χιλ.

Τέλος πάντων, αυτή η κοροϊδία μπορεί να σταματἠσει να μπεί κάποιος φυλακή τουλάχιστον!!!

Α ... και κύριε Dimand ... σαν και σένα, θέλουμε 10 για πρωϊνό και άλλους 10 για κολατσιό ... ξού ρε που σκέφτηκες και τον ΠΑΟΚ!!!