Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #2360 on: January 31, 2015, 21:57:34 »
Να μην κάνουν καμιά μαλακία και τον διώξουν γιατί στάνταρ θα φέρουν χειρότερο, εδώ καλά καλά για παίχτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Να κάτσει μέχρι το τέλος να φάει τις χλέπες του να τελειώνουμε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #2361 on: January 31, 2015, 22:10:18 »
παοχτσακια ο τζανδαρης κι ο θερμοσιφωνας.μαλακες στην παε που δεν ανανεωσαν χθες τον κατσικα.
πηγαν και σου φεραν εκεινον τον πεθαμενο τον μακη και τον αλλονα τον κοστα

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2362 on: January 31, 2015, 22:13:53 »
« Last Edit: February 01, 2015, 11:57:31 by HOMO PAOKUS »
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #2363 on: January 31, 2015, 22:15:05 »
τσομπ γαμω την πιστη σου

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2364 on: January 31, 2015, 22:24:58 »
Σατανιστες ολης της γης εννοθειτε.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2365 on: January 31, 2015, 22:40:11 »
exigise moy pos ginete na pezoyn mazi o katsikas o bitor o kosta ke  o mantoyro..

POS.....

simera to xeftelises ..

to mats kathara xameno APO sena...

KATHAROTATA

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2366 on: January 31, 2015, 22:43:30 »
Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα .....   (όπως για ξάνθη γιάννρνα κτλ)
ΟΥΦ τώρα ησύχασα ,, έχουμε κόουτς με αρχίδια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2367 on: January 31, 2015, 22:53:20 »
Γαμω ντη μπαναγια, ζητω ο Εωσφορος

Λευτερια στον ΠΑΟΚ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #2368 on: January 31, 2015, 22:59:21 »
ΦΥΓΕ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.

ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ Κ ΑΣ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΕΤΟΣ

ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ.

ΦΥΓΕ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2369 on: January 31, 2015, 23:09:22 »
Γαμω το Χριστο και την Παναγια σου μουνοπανο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #2370 on: February 01, 2015, 00:07:01 »
Καποιος να τον δωσει στους τζιχαντιστες μαζι με τον κοντο
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2371 on: February 01, 2015, 02:12:32 »
Να μην κάνουν καμιά μαλακία και τον διώξουν γιατί στάνταρ θα φέρουν χειρότερο, εδώ καλά καλά για παίχτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Να κάτσει μέχρι το τέλος να φάει τις χλέπες του να τελειώνουμε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Να ησυχάσουμε!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2372 on: February 01, 2015, 03:59:14 »
Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα .....   (όπως για ξάνθη γιάννρνα κτλ)
ΟΥΦ τώρα ησύχασα ,, έχουμε κόουτς με αρχίδια

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2373 on: February 01, 2015, 09:52:31 »
Ο,τι και να γράψω ειναι λιγο. Τα ειπαμε άλλωστε μήνες πριν.

Μεγαλύτερο ξεφτιλικι αγωνιστικά αλλα και οπαδικά δεν αντέχω να δώ και μα ζήσω.

Δυστυχώς απο την πουτάνα την Αγγλια που ειμαι ελάχιστα μπορω να προσφέρω. Πιστευω αν ήμουν στην Ελλάδα ίσως ήμουν φυλακή γιατι σίγουρα θα εκανα απο την τσαντίλα μου κάτι κακό ξεκινώντας απο τους "συνοπαδούς μου"...

Ντρέπομαι που το λεω αλλα αφήστε εδώ που ειμαι να ζω με τον παλιό ΠΑΟΚ..

Τα πολλα λόγια ειναι φτώχεια. Όσοι έχουν ακομα το κουράγιο να ανατρέψουν την κατάσταση θα τους πω μονο... Κουράγιο αδέρφια...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #2374 on: February 01, 2015, 10:57:12 »
Τσομπανοβλαχε αποδειχτηκε χτες για αλλη μια φορα ποσο λιγος εισαι για να κανεις πρωταθλητισμο...Σιγουρα αν ο μακ λεγοτανε μακ-ιδης δε θα εβγαινε ποτε απο ενδεκαδα οτι και να γινοτανε..Απο που να αρχισει κανεις και που να τελειωσει..Εισαι κομπλεξικος-απο το διπλο με το καραισκακη την ειδες προπονηταρας και ουτε προπονηση γινεται στην ομαδα, ουτε τακτικη υπαρχει,ουτε διαβασμα του αντιπαλου...Τυχαιο οτι τα αποδυτηρια απο τοτε ειναι μπουρδελο? Τυχαιο οτι εχεις κανει κλικα μεσα στα αποδυτηρια με παιδια και αποπαιδια? Εισαι εσυ επαγγελματιας που δε ζηταει μεταγραφες ρε λιγε? Τη εχεις δει μουρινιο-εχεις φαει φαπες στο κυπελλο στο γιουροπα-χανεις απο χωρια και δεν τρεχει τιποτα? Και αν κερδισεις το γαυρο την αλλη κυριακη ε εκαι τι εγινε?...Σε ελεγχει κανενας για το τι σκατα προπονηση κανεις???...Που ειναι η φυσικη κατασταση?...Με τι κινητρο να φερθει καποιος επαγγελματικα σε αυτο τον ΠΑΟΚ οταν πρωτος εσυ εισαι ερασιτεχνης...Λες οτι το μαιο θα ειμαστε καλα, οτι η παναγια κανει κουμαντο σε ολα και δε λες ρε καραγκιοζη οτι η χρονια για σενα εχει τελειωσει απο το διπλο στο καραισκακη...Ποιον κοροιδευεις προπονητακο με ερασιτεχνικη νοοτροπια?...Και τι θα πει οτι παιρνεις εσυ την ευθυνη σε καθε ηττα?....Κανα προστιμο πληρωσες για τις ξευτιλες που μοιραζεις στο συλλογο?....

Το προβλημα στον ΠΑΟΚ εδω και τοσα χρονια ειναι μια κλικα απο τη διοικηση μεχρι το σκαουτινγκ και τα τμηματα υποδομων που κανει κουμαντο σε ολα...Προπονητες φευγουν-η διοικηση στα παπαρια της...Ρωσε σε ξευτελισε η ΝΔ-λιγουρευεσαι να πηδηξεις τη γυναικα του πρωην προεδρου-για αυτο τον προωθησες για ευρωβουλευτη και εφαγες το ακυρο σου με τα χρεη...Ακομα και σε αυτες τις εκλογες στηριζες με φωτογραφιες τη ΝΔ μπας και σε πεταξουνε κανα ξεροκοκαλο να γλειψεις...Μονο οι δουλειες σε νοιαζουνε στα παπαρια σου ο ΠΑΟΚ...Τρεχα να γλειψεις τον συριζα τωρα μηπως και κλεισεις καμμια δουλεια στη χαλκιδικη...Και αν οι βλαχοι εκει στην πολη γκρινιαξουν, καλεσε τους εκει στο μακεδονια παλας-παπαδαρια,δημοσιοβλαχους,πολιτικαντηδες να τους ταισεις εκει με νεοπλουτισμους και στο τριτο κρασι ταισε τα προβατα για κουπες τσαμπιονς λιγκ και τα ρεστα....

Και τελος ο κοσμος...Για μενα ο ΠΑΟΚ εχει τελειωσει εδω και χρονια, απο τοτε που βλεπω χερια με κινητα στην 4Α να τραβανε βιντεακια....Στα αρχιδια μου αυτη η φαση, εχω πλεον οικογενεια, εχω πιασει τα 35 και πανω απο ολα η υγεια μου..Ας τρεξουν ολοι την κυριακη με τις γκομενες να δουνε τον γαυρο πως σηκωνει κουπα εχοντας στο ενα χερι την καμερα και στο αλλο το μωρακι τους αγκαλια...ΠΑΟΚ εισαι να ουμε αφου πηγες σε ντερμπυ με ολυμπιακο....Και μην ξεχασεις βλαχο το βραδυ μετα το ματς να ποσταρεις στο φεισμπουκ το κατορθωμα σου που ησουνα στο ματς με τον μεγαλο ολυμπιακο..

Παντα ομως θα θυμαμαι την πρωτη φορα που πατησα στο πεταλο στη νεαπολη για πρωτη φορα επι μπελλου και στα 16 μου και επειδη τολμησα να μην φωναξω σε συνθημα πηγα να φαω τις φαπες μου...Με εκεινον τον ΠΑΟΚ θα  ζω για παντα...Με εκεινες τις ματιες στο πεταλλο..

Καλο κουραγιο σε ολους..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2375 on: February 01, 2015, 11:29:39 »
Ο,τι και να γράψω ειναι λιγο. Τα ειπαμε άλλωστε μήνες πριν.

Μεγαλύτερο ξεφτιλικι αγωνιστικά αλλα και οπαδικά δεν αντέχω να δώ και μα ζήσω.

Δυστυχώς απο την πουτάνα την Αγγλια που ειμαι ελάχιστα μπορω να προσφέρω. Πιστευω αν ήμουν στην Ελλάδα ίσως ήμουν φυλακή γιατι σίγουρα θα εκανα απο την τσαντίλα μου κάτι κακό ξεκινώντας απο τους "συνοπαδούς μου"...

Ντρέπομαι που το λεω αλλα αφήστε εδώ που ειμαι να ζω με τον παλιό ΠΑΟΚ..

Τα πολλα λόγια ειναι φτώχεια. Όσοι έχουν ακομα το κουράγιο να ανατρέψουν την κατάσταση θα τους πω μονο... Κουράγιο αδέρφια...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2376 on: February 01, 2015, 11:53:00 »
κοιτατε προσωπολατρες ποιον υπερασπιζεστε

προπονητης που στο 15 εχει αλλαξει δυο φορες το συστημα μονο με τον μεγαλο νικο αλεφαντο μπορει να συγκριθει...

ασχετος επικινδυνος και στημενος...αλλοθι ξεαλλοθι εισαι εδω ξανα για να μας κανεις πουτανα.και το καταφερες μια χαρα.αξιζεις και το τελευταιο ευρω που παιρνεις...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2377 on: February 01, 2015, 13:12:56 »
Αν ισχυει οτι σου ειπαν για δεξι εξτρεμ και ειπες εισαι πληρης με το γαμιδι με το 14 εισαι ο μεγαλυτερος εχθρος του ΠΑΟΚ. γαμω την θρησκοληψια σου ολη.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2378 on: February 01, 2015, 14:05:04 »
τουμπεκα μιζεροι πρωτο δευτερο σε εχει

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2379 on: February 01, 2015, 14:17:44 »
Μα είναι και Παοκτσής ρε.