Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1580 on: June 13, 2014, 11:36:38 »
Φιλε αλαμάνα μετά την πρώτη παράγραφο που πάνω-κάτω συμφωνώ, με έχασες.
Ασχέτως της άποψης σου για το πως (νομίζεις ότι) κινήθηκε ο Άγγελος, σε συγκεκριμένα περιστατικά που αναφέρεις, τι ακριβώς φοβάσαι ότι θα προκαλέσει ο Άγγελος φέτος η κάποια στιγμή στο μέλλον?

Εμενα ας πούμε η άποψη μου είναι ότι με το budget που θέτεις και τους παίκτες που φαίνεται να κυνηγάς δεν μπορείς να διεκδικήσεις πρωτάθλημα.
Αυτό είναι το βασικό και θα ίσχυε οποιος κι αν ήταν προπονητής.
Η μονη διαφορα με Άγγελο (σε σχέση ας πούμε με πέρσι) είναι ότι δεν περιμένω να ξεφτιλίζομαι σε όλα τα εκτος έδρας, και με λίγη τύχη ίσως δω και κάτι καλύτερο στο κύπελλο.
Αλλα αυτό είναι τελείως δευτερεύον

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1581 on: June 13, 2014, 11:58:30 »
liakos θέλεις να σου μιλήσω για το αγωνιστικό, από ότι κατάλαβα. Φοβάμαι ότι η κατάσταση θα είναι σάπια. Θα θέτει κριτήρια επιλογής παικτών με βάση δικά του μοτίβα είτε στις μεταγραφές, είτε σε όσους αγωνίζονται. Οι περισσότεροι πιθανώς να αποδεχθούν τις ιδιοτροπίες του, αλλά σκέφτομαι κάποιον που θα είναι πραγματικός επαγγελματίας και δεν θα επιλέγεται να αγωνιστεί, επειδή κάτι πάνω του (μαλλί, σκουλαρίκι, τατού) δεν θα αρέσει στον προπονητή. Θα σκέφτεται το λιγότερο για τον προπονητή ότι είναι γραφικός και θα ψάχνει εναγωνίως την πόρτα της εξόδου.
Αν δούμε γενικότερα την εικόνα, η πρόσληψη Αναστασιάδη είναι γοργό βήμα προς όπισθεν. Η ομάδα θα έπρεπε να έχει έναν προπονητή που να είναι σεβαστός, σοβαρός και να προκαλεί τον σεβασμό σε φίλους και εχθρούς. Και το κυριότερο να στηριχθεί σε όποιες επιλογές κάνει σε ένα βάθος χρόνου 2-3 ετών.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1582 on: June 13, 2014, 11:59:43 »
αλαμανα ο γουμενος επεζησε 2 χρονια στην προεδρια της παε, οχι αρκετα οπως γραφεις, και αυτο μονο χαρη στη ελλειψη ενημερωσης/αντιδρασης απο την μεγαλη μαζα του κοσμου... ουτε με μεταγραφες ασχοληθηκε παρα μονο να πουλησει τον κοντο, το παραδακι τον ενοιαζε μονο

και διαφωνω για οσα γραφεις για το γευμα αγγελου, δεν ειναι κατι που θα εκανε ειτγε στα ισια ειτε πλαγιως τα περι ηττας

λιακο, για να σου απαντησω κ εγω

περα απο τις εμμονες αγγελου και λοιπα που ειπαμε πιο πανω για μενα το ιδανικο θα ηταν για μενα ενας προπονητης ξενος που φερει και αλλαγη στην νοοτροπια οχι μονο στον αγωνιστικο χωρο αλλα και στον τροπο που κινειται τωρα η παε... δεν μπορω να το αναπτυξω τωρα ολο το θεμα (πρεπει να δουλεψω κ λιγο  :P )αλλα με πιανετε νομιζω

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1583 on: June 13, 2014, 12:15:32 »
Πάντως από αυτά που γράφετε, μάλλον δεν μιλάμε για την σημερινή ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Φιλε αλαμάνα, φαντάζομαι εσύ θες καλους παίκτες, και όχι απαραίτητα παίκτες με σκουλαρίκια, μαλλιά κοκ. Άρα ουσιαστικά τον μέμφεσαι επειδή δεν σου φέρνει καλους παίκτες.
Έχει, λες, εμμονες με παίκτες, οποτε δεν θα δεχτεί τους παιχταράδες του Ιωάννη...
Νέα ήθη στην οργάνωση τις ΠΑΕ, λες και από τεχνογνωσία πάσχει η ΠΑΕ, όχι από λαμόγια...
Κάτι σαν τον stevens πέρσι dld.

Η άποψη μου είναι ότι θα πάρεις μετριους παίκτες γιατί τόσα θέλει (η μπορεί) να δώσει ο Ιωάννης, και όχι λόγω κολλημάτων του Αγγέλου.
Βεβαια, περίπου όπως τα γράφετε σήμερα περιμένω να τα ακούσω από τους ard γύρω στον οκτώβριο.
Το ίδιο είχε γίνει με το 1,5 εκατομμύριο του γούμενου. Και τότε ο Άγγελος κολλήματα είχε και δεν ήθελε τους παικταράδες που του έταζε ο τζον γου.
« Last Edit: June 13, 2014, 12:32:21 by liakos »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1584 on: June 13, 2014, 12:42:43 »
ο γουμενος επεζησε 2 χρονια στην προεδρια της παε

Νοέμβριο του 2003 με αρχές Δεκεμβρίου 2006 είναι 3 χρόνια. Αλλά είτε 2 είτε 3, η αλήθεια είναι ότι με αυτόν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ είχαμε: Αγγελος Αναστασιάδης, Ρολφ Φρίνγκερ, Νίκος Καραγεωργίου, Γιώργος Κωστίκος, Ίλιε Ντουμιτρέσκου, Σταύρος Σαράφης και Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

και διαφωνω για οσα γραφεις για το γευμα αγγελου, δεν ειναι κατι που θα εκανε ειτε στα ισια ειτε πλαγιως τα περι ηττας

1ον, σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τι έγραψα και μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα στο στόμα και 2ον, ρώτησε κάποιον από τους παίκτες που έπαιζαν σε εκείνο τον αγώνα, τι έφταιξε για εκείνο τον δυασυρμό.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1585 on: June 13, 2014, 13:08:19 »
Φιλε αλαμάνα, φαντάζομαι εσύ θες καλους παίκτες, και όχι απαραίτητα παίκτες με σκουλαρίκια, μαλλιά κοκ. Άρα ουσιαστικά τον μέμφεσαι επειδή δεν σου φέρνει καλους παίκτες.

Σόρυ ρε παιδιά, αλλά ίσως να φταίει ότι δεν επικοινωνώ πλέον μαζί σας στο φόρουμ, ή ίσως να μην μπορώ να εκφραστώ καλύτερα, αλλά δεν έγραψα ότι τον μέμφομαι επειδή δεν φέρνει καλούς παίκτες. Άλλωστε η επιλογή καλών παικτών είναι συνδυασμός διοίκησης-προπονητή με βάση το μπάτζετ.

Έχει, λες, εμμονες με παίκτες, οποτε δεν θα δεχτεί τους παιχταράδες του Ιωάννη...

Αυτό που λέω είναι ότι το παρελθόν του έχει δείξει ότι όσο πιο κακούς παίκτες έχει τόσο περισσότερο εκστασιάζεται. Του βγαίνει ο χαρακτήρας του οσιομάρτυρα, αυτού που παλεύει με νύχια και δόντια να φέρει αποτελέσματα και μετά επικαλείται Χριστό και Παναγιά για να τα δικαιολογήσει. Στις νίκες ο Χριστός, η Παναγιά και τα παλικάρια, αλλά και ότι στις ήττες φταίει μόνο ο ίδιος.
Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτή την νοοτροπία που έχει.

Ποτέ δεν θα ακούσουμε από τον Αναστασιάδη για σαρδέλες. Αν και ο ίδιος θα το ξέρει, θα προσπαθήσει να "προστατεύσει" τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση, αντί να μεταθέσει τις ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν. Αυτό δεν είναι τίμιο. Είναι ανέντιμο κυρίως για τον κόσμο που καλοπροαίρετα πάει και στηρίζει κάτι σάπιο.
« Last Edit: June 13, 2014, 13:14:36 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1586 on: June 13, 2014, 14:28:45 »
Όχι δεν το έγραψες, προσπάθησα να ερμηνεύσω αυτό που γραφεις. Να το κάνω πιο λιάνα.
Άρα τι λες? Ότι έχει κολλήματα με τι αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ?
Να παίζει με χειρότερους παίκτες από ότι θα μπορούσε, καταλαβαίνω από αυτά που γραφεις. Εκτος αν εννοείς κάτι άλλο.

Το μονο εύκολο για έναν προπονητή είναι να κάνει αυτό που έκανε ο santos, να μιλήσει για σαρδέλες και να κατηγορήσει έτσι άλλους.
Δηλαδή αν δεν σου πει κατά τι διάρκεια τις χρονιας ότι δεν είναι για μπάλα ο τζιώλης, και αντίθετος λέει είμαι καλυμμένος στο κέντρο, εσύ θα νομίζεις ότι παίζεις με ρεδόνδο?

τώρα στο ψυχογράφημα του αγγέλου, μπορεί και να χεις δίκιο. Διαφωνώ αλλα δεν έχει οποιαδήποτε αξια να το σχολιάσω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1587 on: June 13, 2014, 15:32:43 »
εγω ουτε εχω διαβασει την συνεντευξη ουτε την ακουσα βασικα για του χρονου δεν περιμενω τιποτα

ο προπονητης του ΠΑΟΚ χθες ομως δηλωσε προς τερψιν και ευχαριστηση ολης της φιλαθλης ελλαδας οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ

ιδια δηλωση θα βρει καποιος και το 1996 οταν πρωτανελαβε

εγω ομως ρωταω τον αγγελο η οποιον θελει να ερμηνευσει αυτη την δηλωση.ποιος ΠΑΟΚ ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ;η τελος παντων ποιος συγκεκριμενα.και ρωταω μεσα σε αυτο το φορουμ γιατι μεσα σε αυτο το φορουμ εχουν εκφραστει απο το 99% των ενεργων μελων του ειτε αργα ειτε γρηγορα τα παρακατω ονοματα ως το προβλημα την σημερινη εποχη...

ειναι πχ ο βρυζας;ειναι ο ζαγορακης;ειναι ο γκαγκατσης;ο κατσαρης;ο κοντος;ο σαββιδης;η μηπως ο λαος του ΠΑΟΚ;

ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΔΛΔ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΒΑΖΟΥΝΕ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝΕ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΥΡΣΟΥΣ;

ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ...

ηρθε ο 45 χρονια μεσα σε αυτη την ομαδα να μας πει οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι η δικαιολογια που βρισκουνε επι 88 χρονια ολοι οι ανικανοι και οι ανυπαρκτοι που κουμανταρουνε αυτη την ομαδα.δλδ ολοι εσεις ρε μαλακες που σκεφτεστε διαφορετικα που εχετε απαιτησεις που θελετε εναν ΠΑΟΚ καθαρο ελευθερο πρωταθλητη

που σαι ρε κιουρ αδερφε μου...που σαι ρε γκεω αδερφε μου...ξερω ξερω στο χορταρι κρινεται η δουλεια του.πουτσες μπλε λεω γω.συγχωρατε με

υ.γ λιακο μην τον υπερασπιζεσαι αλλο κουρασες και σε ακυρωνει μονος του ο θεοσεβουμενος που περιμενει ξανα την παναγια να παρει τιτλο

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1588 on: June 13, 2014, 16:13:19 »
Κούρασα και κουράστηκα...

Απλά αλλάζεις τη συζήτηση τώρα και μένουν στη μέση τα υπόλοιπα.

Τίτλο maximum θα δεις αυτόν που είδες τελευταία φορα με άγγελο. Και για αυτό δεν φταίει ο άγγελος.
Τώρα ποίους εννοεί, αν δεν μπορείς να τον ρωτήσεις, ερμηνεία θα δωσεις (που δίνεις από ότι βλέπω).
Αλλα εγώ ρωτάω γιατί να φτάσεις καν εκεί?

Και άντε εγώ, ο cure και ξέρω εγώ ποιος άλλος, έχουμε παρερμηνεύσει πολλά πράγματα και ίσως θεωρούμε ότι θα δούμε κάποια διαφορετικά πράγματα από άγγελο (λίγα βεβαια, στα πλαίσια των χαμηλών δυνατοτήτων τις διοίκησης).
Εσύ (και άλλοι) που τη βρίσκεις τη δύναμη να γραφεις για άγγελο όταν έχεις αυτή τη διοίκηση?
Χίλια δυο άσχημα που γραφεις να ισχύουν, διαφορα δε νομίζω να κάνουν. Έτσι δεν είναι?
Aυτή είναι η δικη μου απορία
« Last Edit: June 13, 2014, 16:21:47 by liakos »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1589 on: June 13, 2014, 17:57:23 »
γιαν ,το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ο ιδιος ο ΠΑΟΚ σημαινει η νοοτροπια του  .και ετσι ειναι .τωρα αν θες να το ρξηγησουμε μεσω φορουμ θα φαμε 2 μερες να γραφουμε.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1590 on: June 13, 2014, 18:17:37 »
αυτο με το τραπεζωμα αλαμανα,μπορει να μην το ξερει ουτε το 1% του κοσμου μας..αυτο νομιζω το εκανε μετα ακομη μια φορα...αν του το κανει τωρα ας πουμε παραμονη ματς κανενας αυτο...βλεπω να του ριχνει χριστοπαναγιες και να χανουμε το πρωταθλημα τζαμπα απο το στραβωμα της μανας και του γιου  :'(
τον τρελο πηρε προπονητη ο αλλος ο μεγαλοπαραγοντας απο τη γεωργια που ηρθε με ονειρα να παρει το μουντιαλ...ασχετα που δεν εχουμε δικαιωμα συμμετοχης εκει και εμεις ακομη ασχολουμαστε σοβαρα με συζητησεις κτλ. και δεν γελαμε τουλαχιστον, αφου ως γνωστο δεν μπορουμε να σκισουμε ουτε βρεγμενη εφημεριδα :'(
ε και κοιτα τρελε..αυτο ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1591 on: June 13, 2014, 18:46:42 »
τι θες να πεις λιακο οτι δεν ασχολουμαι με την διοικηση.ξερεις κατι επι προσωπικου και το λες;

η εχεις διαβασει κατι εδω μεσα απο μενα σε διαφορετικη λογικη;

εγω φιλε μου το ταβανι του σημερινου προπονητη του ΠΑΟΚ το ξερω το χω δει το χω καταλαβει και σε αλλες ομαδες που δουλεψε(καποια απο αυτες την θεωρει ως την μεγαλυτερη της ελλαδος συμφωνα με δηλωση του).αυτο και μονο επι αγωνιστικου

δεν θα κατσω να τον κρινω γιατι ξερω οτι η χρονια ειναι χαμενη εξαιτιας της διοικησης που κανει τετοια επιλογη προπονητη.τοσο απλα φιλε λιακο για μενα για να μην κουραζω κι εγω αλλο

ηθικα λογω του παρελθοντος,αισθητικα και για μενα προσωπικα και λογω κλειστου μυαλου σε βαθμο επικινδυνοτητας ο ανθρωπος αυτος δεν εχει καμια δουλεια στον ΠΑΟΚ

και θα τον σκιζω οταν κανει δηλωσεις που προκαλουν την νοημοσυνη μου και την οπαδικη μου ιδιοτητα...

μπανε το προβλημα του ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις αυτο λενε ολοι αυτη ειναι η γραμμη..δυστυχως κανεις δεν βρεθηκε να τον ρωτησει πες συγκεκριμενα τι πως γιατι..γουσταρει λογια χιλιοειπωμενα απλα απορω γιατι ακομα ψαρωνετε με την παρτη του

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1592 on: June 30, 2014, 12:33:29 »
Ειλικρινά είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναμπώ στο τρυπάκι να ανταλλάξω επιχειρήματα πια για τα εξωαγωνιστικά για τον Άγγελο, γιατί είναι το πεδίο δόξης λαμπρό για όποιον θέλει να τον κράξει. Παίρνω όμως την πάσα από το Γιαννιώτη και σε αυτόν θα απαντήσω γιατί είμαι σίγουρος ότι παρόλο που του γυρνάνε τα άντερα με τον Αναστασιάδη, το μυαλό του είναι ανοιχτό και σε κάποιο αντίθετο επιχείρημα κι έτσι δεν θα μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή...

Φίλε μου, στράβωσες με τη ρήση "το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ" και την ερμήνευσες στραβά, όταν εδώ μέσα και στην κερκίδα και στον σύνδεσμο και στα σπίτια μας και στις δουλειές μας, κάθε μέρα, όλη μέρα, όλοι λέμε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ξεκίνα από εδώ που υπάρχουν τα γραπτά και μένουν και θα διαπιστώσεις ότι κι εσύ κι εγώ και ο καθένας λέει αυτό το πράγμα (topic νοοτροπία, διοικητικά, αγωνιστικά, άρθρα και όπου σταθείς. Γιατί στραβώνεις που λέει το ίδιο ο Άγγελος;

Δεν είναι πρόβλημα το ότι είμαστε τρύπιοι από μέσα και στην καρδιά του ΠΑΟΚ στον ασ και κυρίως στη ψυχή την ίδια του ΠΑΟΚ το οπαδικό μας κίνημα;
Δεν είναι αλήθεια ότι εμείς οι ίδιοι σιχαινόμαστε την κερκίδα των τελευταίων χρόνων, το νεο-ΠΑΟΚτσή, τη μπουζονοοτροπία για την πουτάνα την Αθήνα και όλα μα όλα όσα μας τρελαίνουν;

Εσύ ο ίδιος δεν είπες το ίδιο ακριβώς πράγμα πρόσφατα, σε ένα μήνυμά σου που με έκανε να δακρύσω σχεδόν;
εγω αντιπαθω περισσοτερο απο ολους και ολα τους ρουφιανους που βρισκονται στον ΠΑΟΚ

αυτους που βγαζουνε φραγκα απο τον ΠΑΟΚ

αυτους που οταν καθονται σε εναν καναπε και πληκτρολογουν βριζουν τον ΠΑΟΚτση ενω δηλωνουν ΠΑΟΚ

αυτους που την δικια μου καψουρα τον δικο μου τροπο ζωης και την δικια μου οπαδικη λογικη με τα στραβα της και τα καλα της την ονομαζουν πρεζονορετσινοπνιχτοκουτραδορικη νοοτροπια

αυτους που δηλωνουν ΠΑΟΚ αλλα δεν αγαπανε τον ΠΑΟΚ
αυτους που σημερα με φτασαν στο σημειο να ξενερωσω με το πιο ομορφο πραγμα που γεμιζε την ζωη  μου.τον ΠΑΟΚ μας

κανεναν γαυρο κανενα ερπετο καμια ζελα και κανενα χανουμι δεν μισω περισσοτερο απο ολους αυτους...
Τι έγραψες ρε αδερφέ μου Γιαννιώτη!!!!!   :o
Μου ήρθαν δάκρυα, ειλικρινά. Μπήκα με κέφι να γουστάρω μπινελίκια απ' όλους για τις σκατομάδες και κάθομαι σαν μαλάκας να το διαβάζω για 5 λεπτά και ένιωσα να βουρκώνω.
Τι έγραψες ρε φιλάρα!!!!!!!!!!!!! Έτσι είναι
Γιατί σε πειράζει που το λέει κι αυτός;
« Last Edit: June 30, 2014, 12:47:21 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1593 on: June 30, 2014, 16:04:07 »
γιατι δεν νομιζω οτι αυτος το λεει οπως εγω δεν εχει την ιδια εικονα με εμενα στο μυαλο του

γιατι για μενα κι αυτος ανηκει σε τρεις απο αυτες τις κατηγοριες που βαλα στο τοτε ποστ

δεν θελω να ξαναγραψω γι αυτο εδω μεσα εχω κουραστει ειλικρινα.ο ΠΑΟΚ ναναι καλα κι ολα τ αλλα...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1594 on: July 12, 2014, 01:23:09 »
 :'( :'( :'( :'( :'(

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #1595 on: July 27, 2014, 06:30:50 »
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΑΒΙΔΗ Ο ΠΑΟΚ Ε?
ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ

ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΥΣ ΓΟΥΜΕΝΟΠΓΩΝΗΔΕΣ....
ΣΟΒΑΡΑ?
"ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ 5 ΟΜΑΔΕΣ".
ΡΟΥΛΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΓΡΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...
http://www.paokfc.gr/news-el/synenteyksi-tipou-aggelou-anastasiadi/
Ο ΣΑΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?
ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΛΕΣ...
ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ?
ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΙΛΑΣ? ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ?
ΑΛΑ ΜΗΝ ΑΛΕΦΑΝΤΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ...
ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΣΕ ΕΔΩΣΕ ΤΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ (ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ) ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΖΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ?
ΑΧ ΚΑΛΕ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ...
ΠΛΑ-ΠΛΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
ΣΑ-ΒΙ-ΔΗΣ...ΕΛΑ ΓΕΡΑ...
ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΑΒΙΔΗ Η ΧΩΡΙΣ
ΓΑΜΗΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΣΙ ΕΤΡΕΧΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1596 on: July 27, 2014, 12:21:52 »
Τακτικη ειναι αυτο με τις 5 ομαδες αδερφε, πιανει πορτα για το χειμωνα. Αυριο μεθαυριο παλι σε τετοιο επιπεδο θα δουλευει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline apostolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1597 on: August 05, 2014, 21:11:50 »
Ακόμα εδώ είναι αυτός ο τσομπάνος που παριστάνει τον προπονητή με τα δάκτυλα στο στόμα να σφυράει λες και βάζει τα πρόβατα στο μαντρί και που φιλάει τις εικονίτσες την ώρα του αγώνα?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1598 on: August 05, 2014, 21:56:46 »
Ο αναστασιάδης εγκληματεί εις βάρος του ΠΑΟΚ γιατί ενώ όλη η ποδοσφαιρική ελλάδα ξέρει ότι από όλους τους νεαρούς που έχουμε 2-3 μπορουν να παίξουν α΄ εθνική αυτός προσεύχετε στην παναγία να μην αδικήσει κανέναν και πάμε ολανδίες ιταλίες για προετοιμασία και φιλικά με παίκτες που δεν μπορούν να σταθούν στην ομάδα. Άμα είχε αρχίδια και ήταν προπονητής αρχιδάτος και όχι τσάτσος του ρώσου και του κάθε ιδιοκτήτη προέδρου θα πήγαινε προετοιμασία με 10 παίκτες και θα ζητούσε να του φέρουν ποδοσφαιριστές επαγγελματίες. Δηλαδή ο πόποβιτς δεν έπαιξε στον πλατανιά, μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ?? Σαν να λέμε ότι θα πάει ο γαύρος προετοιμασία και θα πάρει μαζί του τον ρουγκάλα τον σοιλέδη και τον κάθε φούφοτο της κ20.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1599 on: August 05, 2014, 22:19:10 »
πολυ σωστα εχει γραψει ενας φιλος οτι ενα απο τα μειονεκτηματα του αγγελου ειναι οτι δεν εχει απαιτησεις, συμβιβαζεται με οτι βρει

τα ιδια ειχαμε παθει κ επι γουμενου με μακαμπι