Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76453 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1460 on: May 19, 2014, 15:54:52 »
Το ρεκόρ σου στην Προοδευτική το θυμάσαι και απομονώνεις τον Άγγελο?
Και τελικά αλήθεια μονο αυτό και βγάζεις τέτοια συμπεράσματα?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1461 on: May 19, 2014, 15:56:15 »

Αυτό που επίσης θεωρώ δεδομένο είναι ότι αργά η γρήγορα θα δεχτεί πόλεμο από ΜΜΕ. Ακριβώς γιατί θα τους χαλάσει τι συνταγή.
Και δυστυχώς αρκετοί συνοπαδοι μας είναι διατεθειμένοι να παίξουν αυτό το παιχνίδι τον ΜΜΕ βλεποντας πολλά σχόλια και εδώ μέσα

απο τον πρωτο μηνα εγινε με στεφενς ετσι για την ιστορια..

επισης δεν προκαταβαλλω καπελωμα.τακιμιασμα με την κλικα βλεπω...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1462 on: May 19, 2014, 16:00:18 »
Τακίμιασμα η καπέλωμα το ίδιο αποτέλεσμα για εμάς. Μένει να το δούμε.

Για το stevens δεν διαφωνώ ότι έγινε από ΜΜΕ. Αλλα βοηθησε και η απογοητευτική εικόνα τις ομάδας.
Φαντάσου τι θα σκεφτόσουν αν είχε κι επιτυχίες η ομάδα

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1463 on: May 19, 2014, 16:06:43 »
Αγγελε προσεχε μη τσαλακωθεις κιαλλο απο τα λαμογια εκει μεσα. Θα σε στηριξω αλλα προσεχε...
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1464 on: May 19, 2014, 16:17:06 »
Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïßíùóå åðßóçìá ôçí óõìöùíßá ôçò ìå ôïí ¢ããåëï ÁíáóôáóéÜäç. Ôï óõìâüëáéï èá Ý÷åé äéåôÞ äéÜñêåéá êáé ï ÉâÜí Óáââßäçò äçëþíåé ëáêùíéêÜ óôï äåëôßï Ôýðïõ üôé “ï ÁíáóôáóéÜäçò åßíáé Ýíáò Ýìðåéñïò ðñïðïíçôÞò ðïõ ìðïñåß íá ôá êáôáöÝñåé”.
Ôï ðëÞñåò êåßìåíï ôçò áíáêïßíùóçò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ:
«Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé ôç óõìöùíßá ôçò ìå ôïí Áããåëï ÁíáóôáóéÜäç. Ìüëéò ïëïêëçñùèïýí ôá ôõðéêÜ êáé áðïóáöçíéóôïýí üëåò ïé ëåðôïìÝñåéåò ôçò óõíåñãáóßáò, ï  Åëëçíáò ôå÷íéêüò èá õðïãñÜøåé óõìâüëáéï äéåôïýò äéÜñêåéáò.
Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðáñÜëëçëá ìå ôïõò ðïëý êñßóéìïõò óôü÷ïõò ãéá ôç âéùóéìüôçôá (÷ñÝç) ôïõ óõëëüãïõ êáé ôçí áíÜðôõîç ôùí õðïäïìþí (ðñïðïíçôéêü êÝíôñï) áðïöÜóéóå íá óõìðïñåõôåß ìå ôïí 61÷ñïíï ôå÷íéêü, ï ïðïßïò Ý÷åé åðéäåßîåé óðïõäáßï Ýñãï óôç äéá÷åßñéóç ôïõ Ýìøõ÷ïõ äõíáìéêïý, óôá áðïôåëÝóìáôá, åíþ åßíáé ï êáôÜëëçëïò óôï íá ìåôáöÝñåé ôçí ôáõôüôçôá ôïõ ÐÁÏÊ óôï áãùíéóôéêü ôìÞìá. Ç äéïßêçóç ôïõ óõëëüãïõ åêôßìçóå, ìåôÜ áðü ôéò óõæçôÞóåéò ðïõ åß÷å ìå ôïí 61÷ñïíï ôå÷íéêü, üôé Ý÷åé üëá åêåßíá ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ðïõ áðáéôïýíôáé ôç äåäïìÝíç óôéãìÞ ðñïêåéìÝíïõ íá äçìéïõñãçèåß ìéá ïìÜäá éêáíÞ íá áíôåðåîÝëèåé óôéò áðáéôÞóåéò ôçò åðï÷Þò. ÁõôÞ ôçí åðï÷Þ êáé ìåôÜ áðü äýï ÷ñüíéá ðåéñáìáôéóìþí ï ê. ÁíáóôáóéÜäçò åßíáé ç éäáíéêüôåñç ëýóç».
Äçëþóåéò Ýêáíå ï ÉâÜí Óáââßäçò, ìåôÜ ôçí åðßôåõîç ôçò óõìöùíßáò: «O ÁíáóôáóéÜäçò åßíáé Ýíáò Ýìðåéñïò ðñïðïíçôÞò ðïõ ãíùñßæåé ôçí ðñáãìáôéêüôçôá ôïõ ÐÁÏÊ êáé ìðïñåß íá ôá êáôáöÝñåé».
Åíþ, ãéá ôçí óõìöùíßá ìßëçóå êáé ï ÆÞóçò Âñýæáò: «Åßíáé Üíèñùðïò ôçò óêëçñÞò äïõëåéÜò êáé ôçò ðåéèáñ÷ßáò ìå ðïëëÝò åðéôõ÷ßåò óôïí ÐÁÏÊ. Èá êÜíïõìå ü,ôé ðåñíÜåé áðü ôï ÷Ýñé ìáò, þóôå áðü áõôÞ ôçí óõíåñãáóßá íá âãåé êåñäéóìÝíïò ï ÐÁÏÊ».

ÊÁËÙÓ ÇÑÈÅÓ ÁÃÃÅËÅ ÓÔÏ ÓÐÉÔÇ ÓÏÕ.ÊÁÍÅ ÔÏÍ ÌÅÃÁËÏ ÐÁÏÊ ÌÁÓ ÎÁÍÁ ÐÅÑÇÖÁÍÏ ÊÁÉ ÐÑÁÃÌÁÔÉÊÇ ÏÌÁÄÁ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1465 on: May 19, 2014, 16:29:00 »

(από τη χαρά μου ούτε μία πλάκα δεν μπορώ να συνεχίσω  ;D )

Για να έβγαλες το αρνί και να ξαναέβαλες την παλιά φωτό, αλλάζοντας και την υπογραφή σου (τερμα το πελάτης-καλο προϊόν, ζήτω η τρέλλα για τον ΠΑΟΚ), μάλλον χέστηκες από την χαρά σου, Cure. Μένει μόνο να ξαναφτιαξεις και το ψευδώνυμο σου αλα παλαιά, δηλαδη PAOKCURΕ...  :P

Οσο για τα περί Άγγελου, είμαι αισιόδοξη. Νομίζω οτι μετά από οσα έχουν γίνει, έχει extra κίνητρο να αποδείξει ότι αξίζει την θέση που του δίνεται στον ΠΑΟΚ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ και επιτέλους, θα δούμε και λίγο μπάλα...
Επίσης, είναι βέβαιο το ότι με τόσα παλτά μαζεμένα, κάποιος πρεπει ή να διώξει μερικά από αυτά, ή να τους κάνει έστω υποφερτούς...
Τέλος, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η φετινή χρονιά θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα... αρκεί να υπάρξει στήριξη σε Άγγελο. Εδώ στηρίξαμε δωδωνη και τουριστα, δεν θα στηριξουμε εναν δικό μας; πραγματικά δικό μας;

ΥΓ: ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΥΛΑΡΑ!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!! Ο ΠΙΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ, ΜΑΛΛΟΝ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ....

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
« Reply #1466 on: May 19, 2014, 16:44:29 »
Θα σου πω μόνο αυτό και ξέρεις ότι σου το λέω με αγάπη και σαν φίλος. Δεν πιστεύω σε καμιά ενότητα του λαού και τρίχες κατσαρές. Εγώ έκοψα τον ΠΑΟΚ μου όταν ήρθε το 14, όχι όμως για το 14, αλλά γιατί σιχάθηκα με τους συνοπαδούς μας. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπόδουλος, όχι για τους κλέφτες που τον διοικούν, αλλά εξαιτίας του λαού του και γι' αυτό σωτηρία μηδέν.
Έκοψα λοιπόν την ομάδα, αλλά σιγά σιγά ξαναγύρισα. Αλλά με άλλα μυαλά. Λοιπόν τώρα δεν μπορώ ούτε θέλω να στενοχωρηθώ για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Εγώ θα επιστρέψω, ο άλλος θα φύγει, μετά θα μπουλέψουν και τον Άγγελο, θα φέρουν τον χέστη, θα μπουλάρω εγώ, θα γυρίσεις εσύ (παράδειγμα λέω) και η ζωή θα συνεχίζεται. Το ιδεατό που θα θέλαμε στην κερκίδα και γενικά στο λαό δεν υπάρχει (και δεν υπήρχε και ποτέ, πλέον είμαι βέβαιος που το λέω, αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτή).
Κρίμα που η κερκίδα θα χάσει (άδικα) κάποια αδέρφια, αλλά μεταξύ μας, έτσι που έχει καταντήσει η κερκίδα, δεν θα κάνει διαφορά. Όπως δεν έκανε καμία διαφορά που έλειπα εγώ ή κάποιοι άλλοι πριν κανα δυο χρόνια

μοναδικής αξίας προτέρημα να μπορείς να μεταφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις πολλών εδώ μέσα σε απλά λόγια!
σε ευχαριστούμε, ασπρόμαυρε ROBERT SMITH του paokworld!

No one lifts their hands, No one lifts their eyes
Justified with empty words
The party just gets better and better
I went away alone, With nothing left... but faith

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1467 on: May 19, 2014, 16:58:33 »
εγραψε ο sphongle, ξαναγραφτηκε ο jmjyannis, o Iron_Eagle ειναι στο δρομο, ε ρε παλιες δοξες!!!! Τα καλυτερα ερχονται!!!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline wes-4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1468 on: May 19, 2014, 17:01:01 »
Τι έγινε; Back το the 90ies; με τον ΠΑΟΚ σταυροφόρο και την παναγια μαζί μας

σε ευχαριστώ ρε ιβάν που με βγάζεις αληθινό. Μου λάδωσες το αντεράκι λίγο με stevens και ευρωπαϊκή προοπτική και τώρα έχει ρέγγα στο λαδόχαρτο.

Για καλο και για κακό τις διακοπές μου φέτος στο άγιο ορος και αγαπημένη μου βιβλίο oi προφητείες του τάδε ιερομοναχου.

καλός τον άγγελο

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1469 on: May 19, 2014, 17:07:37 »
Σαν προπονητής δεν με χαλάει, άλλωστε για παραπάνω δεν είμαστε. Να θυμηθούμε κιόλας τις πλαστικές σφαίρες που τρωγαμε εξαιτίας των ανθρώπων που έλεγαν ότι ειναι μερα και ηταν μερα.

Πάντως θα ειναι μεγάλη μαλακια να έρθει μαζί και ο Γκαρσια, του χρόνου τέτοια εποχή ποιον θα φέρουμε για να ταισουμε τα ζωντανά; Κρατά τον καβατζα ιβαν.

Κανόνισε μουνι να φύγεις απο τον Π.Α.Ο.Κ. Και να μην έχεις πάρει πρωτάθλημα.

Υγ cure για τον ίδιο λόγο ακριβώς κοψαμε την Τούμπα, τωρα τι έγινε και θα κάθεσαι δίπλα σ αυτούς που σιχαινεσαι; Λίγο τα χρονια άπουσιας η αλλαγή οπτικησ και λίγο το κόλλημα με τον πρώην προπονητη;

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1470 on: May 19, 2014, 17:13:34 »
εγω ξερω πως οση αγαπη κ αν τον εχουμε,με 4-5 στραβες νυχτα θα φυγει και αυτος οπως και αλλοι πολλοι...
οπως ξερω πως ολη αυτη η αγαπη μετα απο αποτυχιες μαλακα θα τον ανεβαζουμε αρχιδι θα τον κατεβαζουμε...
αυτοι ειμαστε εμεις..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1471 on: May 19, 2014, 17:19:52 »
φυσικα επειδη στο λαιβ ειμαστε αντιφρονουντες μιζεροι και κραχτες

θυμηθηκαμε οτι ο αγγελος εχει παιξει μπαλα στον παναθηναικο.αμα ειχε παιξει εκεινη την δεκαετια στον ολυμπιακο θα αντιμετωπιζοτανε και διαφορετικα απο τους μεγαλυτερους σε ηλικια συνοπαδους.δεδομενο αυτο...

και φυσικα ξαναθυμηθηκαμε την επικη στιγμη με τον βοκολο που κρυφτηκαμε σαν τις στρουθοκαμηλους εκεινες τις μερες απο την ντροπη μας και μονο.....

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1472 on: May 19, 2014, 17:23:22 »
ρε κατ, με χουμπ εφαγες 4-5 στραβες μαζεμενες και εκανες τουμπεκι ψιλοκομμενο... τοσες απανωτες στραβες οσες με χουμπ, δεν θυμαμαι στον ΠΑΟΚ, οσον αφορά το αγωνιστικό...
αν δωσει δειγματα οτι η ομαδα αγωνιστικα τα παει καλα σε γενικες γραμμες, τοτε θεωρω υποχρεωση μας σε μερικες στραβες που ισως (ω μη γενοιτο) ελθουν, να τον στηριξουμε. αν βλεπουμε το εκτρωμα των τελευταιων ετων ομωσ, τοτε καμια στηριξη σε κανεναν, οποιος και αν ειναι.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1473 on: May 19, 2014, 17:42:01 »
φυσικα επειδη στο λαιβ ειμαστε αντιφρονουντες μιζεροι και κραχτες

θυμηθηκαμε οτι ο αγγελος εχει παιξει μπαλα στον παναθηναικο.αμα ειχε παιξει εκεινη την δεκαετια στον ολυμπιακο θα αντιμετωπιζοτανε και διαφορετικα απο τους μεγαλυτερους σε ηλικια συνοπαδους.δεδομενο αυτο...

και φυσικα ξαναθυμηθηκαμε την επικη στιγμη με τον βοκολο που κρυφτηκαμε σαν τις στρουθοκαμηλους εκεινες τις μερες απο την ντροπη μας και μονο.....
και λιγο παλιοτερα...
θυμηθείτε λίγο γιατί έφυγε το καλοκαίρι του 98 και ήρθε ο μπλαχίν... αν έγινε τραπέζωμα η όχι παραμονές του 1-4 ?  ψηφίστε αν έβαλε η όχι λεφτά ο batman τελικά η αν δεν έβαλε και είναι η πρώτη φορα που ο τρελός εργάζεται με πακέτο (στα λόγια )μεγαλομέτοχο...ολα αυτα και αλλα πολλα στο Live  :'(
εγω πραγματικα δεν θυμαμαι.
Σκεφτείτε τωρα πως παρακολουθεί ένας 19χρόνος ..σαν να μου έλεγε εμενα ένας το 98 για τα κουρεμένα κεφαλια και να έκραζε τον φαίδωνα ματθαίου ότι ήταν βάζελος και φιλος του βαρδινογιαννη..προχριστου μου φαινόταν....μια ζωη τα ιδια και τα ιδια.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1474 on: May 19, 2014, 17:44:35 »
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1475 on: May 19, 2014, 17:45:13 »
εγω θυμαμαι οτι ηθελε μεταγραφες και εφερε ο μπλαχιν μαριφαλιεφ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1476 on: May 19, 2014, 18:02:45 »
Ο σεβασμός μου και η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του (γιατί είναι  αυτός που ειναι) ειναι απεριόριστος απο τότε που τον γνωρίσαμε ως προπονητή. Η δε αξία του στην άκρη του πάγκου διαχρονική. Καλή επιτυχία στον Άγγελο, μοναδικό εχέγγυο κατ' εμε να κρατηθούν τα "δύσκολα" αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ομαδα και όχι Ποσειδώνειο... Καλή αρχή  Άγγελε... Και ειμαι βέβαιος οτι ήρθε η ωρα που θα σηκωθείς στο πρεσς ρουμ να ριξεις φαπες σε κατι κολκες και βασιλόπουλους...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #1477 on: May 19, 2014, 18:12:10 »
Στα θετικά της πρόσληψης: Ο Ρώσος καταλαβαίνει ότι πρέπει να μάθει τι είναι ο ΠΑΟΚ και θέλει να ζήσει την ιστορία του από κοντά. Το να φέρνεις τον Άγγελο, έρχεσαι κοντά με μεγάλο κομμάτι του κόσμου, με αυτούς δηλαδή που το 1997 ήταν πιτσιρικάδες και είδανε τον ΠΑΟΚ να βγαίνει από τα πέτρινα χρόνια του Βουλινού και να παίρνει και δύο κύπελλα και να γαμάει στην Ευρώπη με πολύ μέτριους παίκτες σε αρκετές θέσεις της ενδεκάδας.

savage η ημερομηνία αυτή για μένα είναι σπουδαία! Το έπος επί της arsenal ήταν κάτι το ασύλληπτο! και με τι παίκτες έγινε και το πως έγινε! ίδια χρονια και η ανατροπή με spartak τρνάβα. Θυμάμαι μετά την arsenal να πηγαίνω σχολειό στην αθηνα με την μπλούζα του ΠΑΟΚ-Περήφανος και να μην λέει κουβέντα κανεις! Ακόμα και το 03 με το κύπελλο!! Αποκλείσαμε όφι, γαύρο αεκ διαδοχικά με παίκτες απλήρωτους...και φέτος με τους χορτάτους....

Για μένα αυτά που με στιγμάτισαν ως πιτσιρικα είναι η νίκη με arsenal και το τρίποντο του Πεζά....

οχι greeklish φίλε
« Last Edit: May 19, 2014, 19:03:01 by Capricorn »
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1478 on: May 19, 2014, 18:15:38 »
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/400630-Anastasiadis-Den-me-theloyn-ston-PA

Δηλώσεις Άγγελου. Δεν ξέρω αλλά εγώ το πάω το άτομο.
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1479 on: May 19, 2014, 18:16:15 »
για την ιστορία.. όταν είχε πει ο τρελός την περιβόητη ατάκα..έχεις μια πλακα ρε κόλκα..μετά το τέλος της συνέντευξης ο αδερφός της γυναικας του τρελού είχε επιτεθεί στον κουβεντιδη,που αυτός ηταν που τον έκραζε μέσα από τα άρθρα του περισσότερο...με βασιλόπουλο δεν νομίζω να είχε ποτε πρόβλημα ο τρελός.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος