Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1440 on: May 19, 2014, 12:40:25 »
Τώρα λοιπόν που τα διάβασα όλα, να απαντήσω κιόλας (αν και μεταξύ μας και χωρίς να διαβάσει κανείς θα ήξερε τα αντεπιχιερήματα), χωρίς να θέλω να τη πω σε κάποιον και να αρπαχτούμε. Απλά να ανταλλάξουμε απόψεις για τον Αγγελάρα. Τώρα αν κάποιοι γουστάρουν να πάει η συζήτηση σε επίπεδο "είναι κλέφτης", "που είναι το φαξ" κτλ, τότε δεν μπήκε ο ΠΑΟΚ σε χρονομηχανή, αλλά οι ίδιοι και δεν πρόκειται να κάνω τις ίδιες κωλοσυζητήσεις. Αυτά τα είπαμε τότε. Και με επιχειρήματα που ισχύουν ακόμη.

Πάμε στην ουσία:
Τα κατά του επιχειρήματα έχουν να κάνουν με την Παναγία και με τους ΖαφειριουΚαπαγιαννίδηδες. Συγγνώμη αλλά δεν γίνεται να μιλάμε για άσχετα θέματα (πρώτο) ή για ψέματα/διαστρεβλώσεις κτλ (δεύτερο επιχείρημα). Ο Άγγελος έπαιξε και με Νάγκμπε, Ολιβάρες, Φραντζέσκο, Μαραγκό, τη νυν διοίκηση/προπονητικό τιμ και ακόμη πολλούς παιχταράδες και σε μας και στον βάζελο και πήρε το 101 % από όλους.

Πάμε λοιπόν στα ουσιαστικά επιχειρήματα. Τι πήραμε λοιπόν;
1. Τον πολυνίκη προπονητή μας. Οι αριθμοί γράφουν και δεν ξεγράφουν και το παραπάνω επιχείρημα για ΒεληΦρούσους τον κάνει ακόμα πιο σπουδαίο
2. Τον προπονητή με τον οποίο σηκώσαμε τον τελευταίο μαστραπά, με ομάδα πολύ φτωχότερη της φετινής σε υλικό και με πολύ δυνατότερους αντιπάλους (πριν τον τελικό)
3. Τον προπονητή που ακόμα και ο μεγαλύτερος εχθρός του δεν μπορεί να μην είναι ήσυχος ότι δεν θα βλέπει ΠΑΟΚ. Δηλ. μαχητή, μάγκα, επιθετικό ΠΑΟΚ
4. Τον προπονητή που θα επιβάλλει πειθαρχία σε όλα αυτά τα άψυχα γατάκια και θα τους κάνει ομάδα
5. Τον προπονητή που θα κόψει τις δημόσιες σχέσεις με τους ρεπόρτερ, γιατί δεν έχει ανάγκη την αβάντα κανενός
6. Τον προπονητή που πήγε ΟΧΙ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ, αλλά πριν λίγα χρόνια στην Εθνική Κύπρου και την έκανε ομαδάρα, που κοιτούσε στα μάτια την Ιταλία του Λίπι και πήρε αποτελέσματα που δεν είχαν ξαναπάρει
7. Τον προπονητή που θα σου φέρει πραγματικά πίσω τον Πάμπλο κι όχι μουσαντένια
8. Τον προπονητή που δεν θα μπορεί κανείς μάνατζερ να του φορτώσει παλτά
9. Τον προπονητή που όλους τους αντιπάλους θα τους βλέπει όπως η κερκίδα, σαν γατάκια
10. Τον προπονητή που τώρα, φέτος, όχι πριν δεκαετίες, εκάνε ομάδα τον Πλατανιά. Αν είδε κανείς έστω κι ένα ματς του Πλατανιά με Άγγελο, δεν μπορεί να μιλάει για ποδόσφαιρο παρελθόντος. Αλλιώς είναι άμπαλος.

Και επιτέλους του αξίζει να δοκιμάσει και στην ομάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα και μαλακίες. Ακόμη κι αν βάλει ένα τοίχο ανάμεσα στην ομάδα και τον Σαββίδη, θα πρόκειται για επίτευγμα.

Και τώρα ρίξτε τα βέλη σας κουφάλες.  :b348:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1441 on: May 19, 2014, 12:53:29 »
Για τα καλά λόγια που είχε πει κάποτε για τον Γούμενο: "Πιάνεστε από μια λέξη οι περισσότεροι. Όταν εγώ έφυγα εσείς ακούγατε αυτά που έλεγε ο Γούμενος και αυτός έφυγε μετά από ένα χρόνο. Υπάρχουν κάποια "πρέπει" που πρέπει να ακολουθήσεις. Έπρεπε να πω αυτό το πράγμα τότε, μετά όμως όταν διαπίστωσα τι γινόταν τα έλεγα όλα"

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1442 on: May 19, 2014, 12:54:52 »
ΑΓΓΕΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΕ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Αν ειναι να τον παρεις μ'αυτη την προυποθεση....
[/quote]

Εσυ sui  κατσε να τρως συνεχεια τα σκατα και να την ακους για τους πραγματικους φταιχτες.Πιονια δεν γουσταρα ποτε κι ουτε γουσταρω το εχω ξαναδει το εργο.ΛΟΣΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ
[/quote]

ρε μαλακα πετραν ( και το μαλακα χαιδευτικο μετα απο τοσα χρονια  :D )
ειδες πουθενα να γραφω ουρτ αγγελε ή καβλα που γυρναει κτλ. ;;;;
τι με γραφεις ρε να κατσω να φαω τα σκατα, εργα και βεργα και πιονια και λεμονια....
νομιζω ειμαι κατανοητος, θα το ξαναγραψω μηπωςε και καταλαβεις:
Αν ειναι να τον παρεις μ'αυτη την προυποθεση.... (για την πορτοκαλι παραθεση μιλαμε)
[/quote]

Οκ sui τοτε συμφωνω! ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ :thumbok:
ΛΟΣΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #1443 on: May 19, 2014, 12:56:12 »
Ti velh cure?
Symfwnw 100% mazi sou   ;)

+ enas mazi sou na antimetwpisoume ta velh  ;D
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1444 on: May 19, 2014, 12:56:56 »
ασε ρε κιουρ, την ιδια αισιοδοξια ειχες και με στεφενς ....  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1445 on: May 19, 2014, 13:19:27 »
Και θα το πω τώρα για να μη λένε κάποιοι για κωλοτούμπες και μαλακίες και να μη το γράψω στο topic του καβουροτσέπη και φανεί ότι έχω πιει πάλι.

Ο ερχομός του Άγγελου σημαίνει για μένα όλα τα παραπάνω για το αγωνιστικό.

Για το διοικητικό όμως σημαίνει οριστικά ότι ο "χοσάδας" είναι κατηγορίας μπάτμαν και χαΐρι δεν έχει. Τον βάζει να κερδίσει χρόνο και να κονομήσει όσο μπορεί από κέντρα, δουλειές κτλ. Θα μου πούνε τώρα οι περισσότεροι και γιατί χαίρεσαι ρε μαλάκα. Γιατί αδέρφια εγώ είμαι ένας κωλόγερος που έχει πάρει απόφαση ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει ποτέ στο σύστημα, ούτε όμως και θα απαλλαγεί από τη δικτατορία του. Οπότε μου μένει μόνο να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν βιώνοντας την αδικία και παίρνοντας αυτά τα αμύθητης αξίας μαθήματα για την πραγματική ζωή μέσα από την ΠΑΟΚτσήδικη ζωή και εμένα να βλέπω την ομάδα να παλεύει σε κερκίδα και χορτάρι ΩΣ ΠΑΟΚ με όλα αυτά.

Στα παπάρια μου ο κάθε μπάτμαν/γούμενος/σαχπατζίδης/σαββίδης και όλο αυτό το σκυλολόι. Όπως μεγάλωσα εγώ μαζί τους, έτσι θα μεγαλώσουν και τα παιδιά μου. Θα ζήσουμε παράλληλα. Δεν τρώμε τον παπά των γελοίων αυτών.

Φέτος όμως αντί να ντρέπομαι σε κάθε ματς, θα βλέπω επιτέλους ΠΑΟΚ. Αξία ανεκτίμητη.

ασε ρε κιουρ, την ιδια αισιοδοξια ειχες και με στεφενς ....  ;D
Ναι αλλά εκείνος ήταν ένας πραγματικός προπονητής που ήρθε χωρίς να έχει ιδέα ότι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι εντός των τειχών.
Ο Άγγελος τι να κλάσει από αυτά τα γατάκια;

Και ακριβώς επειδή δεν έχουμε διοίκηση, δεν υπάρχει άλλη ελπίδα. Ο Βενγκέρ ο ίδιος να ερχόταν θα ξεφτιλιζόταν.

(από τη χαρά μου ούτε μία πλάκα δεν μπορώ να συνεχίσω  ;D )
« Last Edit: May 19, 2014, 13:42:03 by cure »

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #1446 on: May 19, 2014, 13:37:27 »
Εγώ πάλι πριν βγάλω συμπέρασμα θέλω να δω όλο το πρόγραμμα.Πήραμε Άγγελο σαν φθηνή επιλογή και να μην φωνάζει ο κόσμος ή πήραμε τον Άγγελο με σκοπό να χτίσει μια ομάδα που θα πάει καλύτερα από φέτος και πέρυσι;;;Θέλω να δω παίκτες που θα φύγουν,που θα έρθουν  κλπ,κλπ.Για την ώρα μας είπαν μόνο ποιος θα είναι σκηνοθέτης ας δούμε τους ηθοποιούς για να δούμε αν το έργο θα είναι κωμωδία,δράμα η αθλητικό έπος!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1447 on: May 19, 2014, 14:10:26 »
cure εγω εχω παρα πολλα να προσαψω αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα στον αγγελο αλλα ειλικρινα δεν θα κατσω να μπω στην διαδικασια αυτη μονο και μονο για να διαφωνησω

εμενα με τρελαινουν τρια πραγματα

ερχεται ο αγγελος και καποιοι ξενερωνουμε για τους λογους μας.ξαναφτανουμε παλι να διχαστουμε μεταξυ μας και δεν ειναι θεμα χρονομηχανης η εμπαθειας που λες.την τελευταια φορα που ξαναγινε αυτο ηταν οταν ηρθε το 14.φυσικα αυτοι που ξενερωνουν θα γινουν μειοψηφια η ειναι ηδη μειοψηφια και αν ξενερωσαν και με τον κοντο δεν εχουν κανενα λογο να ασχολουνται με τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ.μονο για το αστειο της υποθεσης ισως.φυσικα αυτο δεν ενδιαφερει κανεναν που χαιρεται με τον αγιορειτη...οτι καποια αδερφια του τρελαινονται να τον βλεπουν.επισης οταν ηρθε το 14 ηρθε γι αυτον τον λογο.για να διχασει.οποιος δεν βλεπει οτι η ιστορια επαναλαμβανεται δικαιωμα του..χθες ακουσα περισσοτερους να λενε τερμα ο ΠΑΟΚ απο οτι ακουσα μετα τον κοντο...

δευτερον στην μεγαλυτερη ξεφτιλα εβερ υπηρχε ενας αγγελος ενας γιαννοπουλος και ενα φαξ.
σημερα ερχεται ο αγγελος ερχεται ο γιαννοπουλος ξανα μεσω του γκαρσια το μονο που λειπει ειναι το φαξ...οποιος δεν το βλεπει δικαιωμα του να χει αλλη αποψη...δεν υπαρχει επιχειρημα να αλλαξει την δικια μου παντως

τριτον ο τιμιος και παναγαθος ερχεται και τρελαινεται λενε το γραφειο τυπου(ο σταυρακης),η πολυδιαφημισμενη κ20(πουρλιοτοπουλος) και η διοικηση της παε(βρυζας).ετσι λενε.επειδη δεν βλεπω να φευγει κανεις απο τους τρεις παραπανω ειναι φως φαναρι πως οι εχθροι γινονται φιλοι.αυτο παντα συμβαινει οταν υπαρχει συμφερον και κονομα.εχθρος μαλλον γινεσαι οταν τα συμφεροντα σου συγκρουονται...

εν κατακλειδι

ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ....

υ.γ μεγαλε γκαρσια τα γραφα εδω μεσα απο οταν επαιζες μπαλα.ποσο επαγγελματιας εισαι κι εσυ ρε φιλε...

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1448 on: May 19, 2014, 14:19:19 »
ευτυχισμενο το 2003.
απλα παμε 10 χρονια πισω με Αγγελο.μπας και παρουμε κανα Κυπελλο,να κερδιζουμε τον γαυρο,(ο ρουλης πεθανε θεοσχωρεστον),και δηλωσεις του τυπου "τα παιδια τα εδωσαν ολα",και "μας βοηθησε η Παναγια".θα μου πεις τωρα,ο Στεφενς ο προπονηταρας τι εκανε;τιποτα.γι αυτο εφυγε κιολας.
ο γαυρος εχει προπονητη που αργα ή γρηγορα θα προπονει ομαδαρα στην Primera,χτυπαει Ντιεγκο και δεν ξερω εγω ποιον αλλο(κατι θα φερει μην αγχωνεστε..),και ο Ρωσος τον χαβα του.
απλα δεν θα εχουμε και αγχος του χρονου.ξερουμε τι να περιμενουμε και το κατι παραπανω θα μας φανει θησαυρος.θα εχουμε και Παυλαρα να φωναζουμε συνθηματα και να κανει χουνερια στους παγκους και στις φυσουνες και ολα καλα.τι αλλο θες δηλαδη....

μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1449 on: May 19, 2014, 14:37:05 »
ο γαυρος εχει προπονητη που αργα ή γρηγορα θα προπονει ομαδαρα στην Primera,

Γελάμε με Μίτσελ σε ομαδάρα της Πριμέρα...Σε καμιά ομαδάρα της Σεκούντα ίσως...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1450 on: May 19, 2014, 14:42:56 »
@gianniwths4

Δεν υπάρχει ρε φίλε καμία σύγκριση με τον ερχομό του 14 και του Άγγελου. Το ένα ήταν είναι και θα είναι ηθικό και ιδεολογικό θέμα και αυτό του Άγγελου έχει να κάνει με το θέλω/δεν θέλω, δηλαδή με την άποψη κάποιων.

Τώρα αν θέλεις να πάμε και πάλι στη συζήτηση στο φαξ και πιστεύεις εσύ και όλοι αυτοί που με τον ερχομό του Άγγελου θα κόψουν τον ΠΑΟΚ, επειδή πιστεύουν ότι ο Άγγελος και ο Γιαννόπουλος στήσανε την ιστορία, ε τότε πάσο. Κάνετε/κάνουν μεγάλο λάθος. Φυσικά και δεν μπορώ να ξαναρχίσω αυτή τη συζήτηση και δεν έχει και νόημα. Όποιος το πιστεύει αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη ποτέ. Οπότε....

Θα σου πω μόνο αυτό και ξέρεις ότι σου το λέω με αγάπη και σαν φίλος. Δεν πιστεύω σε καμιά ενότητα του λαού και τρίχες κατσαρές. Εγώ έκοψα τον ΠΑΟΚ μου όταν ήρθε το 14, όχι όμως για το 14, αλλά γιατί σιχάθηκα με τους συνοπαδούς μας. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι υπόδουλος, όχι για τους κλέφτες που τον διοικούν, αλλά εξαιτίας του λαού του και γι' αυτό σωτηρία μηδέν.
Έκοψα λοιπόν την ομάδα, αλλά σιγά σιγά ξαναγύρισα. Αλλά με άλλα μυαλά. Λοιπόν τώρα δεν μπορώ ούτε θέλω να στενοχωρηθώ για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Εγώ θα επιστρέψω, ο άλλος θα φύγει, μετά θα μπουλέψουν και τον Άγγελο, θα φέρουν τον χέστη, θα μπουλάρω εγώ, θα γυρίσεις εσύ (παράδειγμα λέω) και η ζωή θα συνεχίζεται. Το ιδεατό που θα θέλαμε στην κερκίδα και γενικά στο λαό δεν υπάρχει (και δεν υπήρχε και ποτέ, πλέον είμαι βέβαιος που το λέω, αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτή).

Κρίμα που η κερκίδα θα χάσει (άδικα) κάποια αδέρφια, αλλά μεταξύ μας, έτσι που έχει καταντήσει η κερκίδα, δεν θα κάνει διαφορά. Όπως δεν έκανε καμία διαφορά που έλειπα εγώ ή κάποιοι άλλοι πριν κανα δυο χρόνια. Με νοιάζει εγωιστικά μόνο ότι θα χαρώ την ομάδα στο χόρτο και μου αρκεί.

ΥΓ
Δεν υπάρχει το σχόλιο με το μίτσελ της πριμέρα, που είναι μια πουτσότριχα του Άγγελου

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1451 on: May 19, 2014, 14:45:42 »
υστερογραφο: 1. προσωπικα δεν θεωρω καθολου δεδομενη επιστροφη Παμπλο. Ιδωμεν.
                     2. Η κριτικη στον Αγγελο απο μενα ξεκιναει απο το πρωτο λεπτο. Καλοπροαιρετη αλλα και αυστηρη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1452 on: May 19, 2014, 14:52:14 »
ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΜΠΛΟ ΡΕ ;;;;;

inpaok-4 ?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1453 on: May 19, 2014, 14:55:38 »
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά και αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, ο  Ελληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα με τους πολύ κρίσιμους στόχους για τη βιωσιμότητα (χρέη) του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών (προπονητικό κέντρο) αποφάσισε να συμπορευτεί με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στα αποτελέσματα, ενώ είναι ο κατάλληλος στο να μεταφέρει την ταυτότητα του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τμήμα. Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 61χρονο τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτή την εποχή και μετά από δύο χρόνια πειραματισμών ο κ. Αναστασιάδης είναι η ιδανικότερη λύση.

Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης «ο Αναστασιάδης είναι ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και μπορεί να τα καταφέρει».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μιλώντας για την συμφωνία με τον Αγγελο Αναστασιάδη τόνισε: «Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

http://www.paokfc.gr/news-el/symfonia-anastasiadi/

παμε λοιπον......

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1454 on: May 19, 2014, 15:20:59 »
Μετασχόλιο για παλιούς του φόρουμ: Αλήθεια, αυτή η ψυχή (καλή του ώρα όπου και να είναι), ο IronEagle-4-, πόσο ισχυρή κρίση προσωπικότητας να έχει πάθει; Με πρόεδρο Ιβάν (πανηγύρι) και προπονητή Άγγελο (πένθος); Ροκ καταστάσεις.

Στα θετικά της πρόσληψης: Ο Ρώσος καταλαβαίνει ότι πρέπει να μάθει τι είναι ο ΠΑΟΚ και θέλει να ζήσει την ιστορία του από κοντά. Το να φέρνεις τον Άγγελο, έρχεσαι κοντά με μεγάλο κομμάτι του κόσμου, με αυτούς δηλαδή που το 1997 ήταν πιτσιρικάδες και είδανε τον ΠΑΟΚ να βγαίνει από τα πέτρινα χρόνια του Βουλινού και να παίρνει και δύο κύπελλα και να γαμάει στην Ευρώπη με πολύ μέτριους παίκτες σε αρκετές θέσεις της ενδεκάδας.

Με Άγγελο θα συνεννοείται ο Σαββίδης καλά, σημαντικό για την μακροημέρευση της συνεργασίας. Γιατί, χωρίς μακροημέρευση συνεργασίας με προπονητή, ομάδα δεν κάνεις για να χτυπήσεις τίτλους, εκτός κι αν είσαι ο γαύρος και έχεις πιασμένη τη διαιτησία, την αθλητική δικαιοσύνη, ντοπάρεις τους ακριβούς σου παίκτες μέχρι λιποθυμίας και σου ανήκουν και οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος και οι άλλες μισές σου έχουν υποχρέωση. Επίσης - και αν τον σχολάσει νωρίς, πράγμα που κατά την εκτίμησή μου θα γίνει εντός της χρονιάς - τον κρατάς σαν σύμβουλο, όπως είχε εκείνον τον μπάρμπα από το Ροστώφ στην προηγούμενή του ενασχόληση με ομάδα. Κερδισμένος ο χομπίστας Σαββίδης.

Αρνητικά: Που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Μόνο μαρκετίστικα είναι καλή η κίνηση, αν δει κανείς τα σχόλια ανθρώπων που έκαναν μέχρι σήμερα αποχή από το γήπεδο, λόγω κοντού και σήμερα δηλώνουνε ότι θα πάρουνε και διαρκείας. Η ομάδα βολεύεται σε καθεστώς ασοβαρότητας, με νοοτροπία βασισμένη στο θυμικό και όχι στην μεθοδική εργασία. Προβλέπονται μεγαλειώδεις νίκες, αλλά και επικές πίπες από χωριά και γειτονιές, πράγμα που θα επιβεβαιώσει όλα όσα προείπα. Αυτά σε κάνουνε μικρή ομάδα στη νοοτροπία. Κρίμα που χάνουμε Στοχ, Νάτχο και αχρηστεύονται οι Μάρτενς και λοιποί μη χωριάτες παιχταράδες που ήρθαν αυτό το διάστημα. Ένα ηλίθιο χωριό ανατέλλει. Καληνύχτα ΠΑΟΚ. Θα σε βλέπουμε σαν διασκέδαση από δω και στο εξής. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1455 on: May 19, 2014, 15:34:01 »
η πλειοψηφια δεν βριζει τον κοντο.για την πλειοψηφια δεν υπαρχει κανενας ηθικος λογος

στην μεγαλυτερη ξεφτιλα του συλλογου στα 88 του χρονια ειχε συμμετοχη ο αγγελος αναστασιαδης.καλως κακως ειχε.ε για καποια ισχνη μειοψηφια ειναι και ηθικο ζητημα η επιστροφη του

μπορει η ισχνη μειοψηφια να λεει μαλακιες.τις ιδιες μαλακιες μπορει να λεει και η αλλη ισχνη μειοψηφια για το 14.αποψεις ολοι εχουν απο μια στην τελικη

με τον σαντος που ανεφερες το παραδειγμα ειναι οντως η φαση θελω δεν θελω και δεν εχει σχεση με ηθικη

υ.γ εμενα η τιμιοτητα του αναστασιαδη τελειωσε οταν το δηλωσε για να το πιστεψω πως ο γουμενος ειναι ιδανικος για τον ΠΑΟΚ και το οτι φυγανε τα τρια πιο βαρια συμβολαια το καλοκαιρι του 3 ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ.το ξαναγραψα πριν το συλλαλητηριο.γι αυτο το γαμημενο το καλο του ΠΑΟΚ κανουμε ολοι τουμπεκι ποσα χρονια...ποιο ειναι το καλο δεν ξερω ακομη

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1456 on: May 19, 2014, 15:36:08 »
ακουστηκε μολις τωρα οτι συζηταει ο Κυριακος Παπαδοπουλος της Σαλκε και πιθανοτατα κλεινει στον ΠΑΟΚ....

ετυχε να το ακουω τωρα.... τωρα πραγματικα κρινετε ο Αγγελος για τελειως διαφορετικες εποχες και αναφεροντε παικτες ταγαρια οι οποιοι ομως ητανε ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ....

Δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει οτι ο Αγγελος δεν μπορει να χτισει ομαδα.....δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει οτι δεν μπορει να διαχειριστει μεγαλους παικτες.....

εχω να θυμαμαι φοβερα πραματα απο αυτον τον προπονητη.....ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τον αγαπανε.....ειναι μια καλη κατασταση....

και αν ειναι και ο Παμπλο μεσα ειμαι παρα πολυ αισιοδοξος για το τι μεταγραφες θα γινουν....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1457 on: May 19, 2014, 15:42:57 »
Δηλαδή ρε savage αυτά τα αρνητικά που γραφεις είναι τα συμπεράσματα σου από τις προηγούμενες παρουσίες του Αγγέλου? Σοβαρά?
Δηλαδή τα αποτελέσματα και οι τίτλοι δεν ήταν αποτελέσματα μεθοδικής εργασίας, αλλα θυμικού... Δηλαδή? Και πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
Το είχε γράψει ο Βασιλόπουλος? (Δεν είχαμε και Κόλκα τότε)
Οι εποχές Αγγέλου για όσους θυμούνται πραγματικά ήταν οι μοναδικές περίοδοι τις ιστορίας (μέχρι εκείνη τι στιγμή) που ο ΠΑΟΚ κατέβαινε σαν μεγάλη ομάδα.
Δηλαδή στόχος η niki όπου κι αν έπαιζε.
Σε ποίες μεγάλες πίπες αναφέρεσαι? Ίσως έχει τις λιγότερες από όλους τους προπονητές του ΠΑΟΚ (συμπεριλαμβανομενου του καρπούζα)
Αν συνυπολογίσεις το υλικό που είχε (και ελπίζω να μην το έχει τώρα) τότε αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό ήταν πραγματικός άθλος.

Επίσης ο γιαννιώτης φαίνεται να προκαταβάλλει ότι θα τον καπελώσει η κλίκα.
Εγώ το αντίθετο πιστεύω. Ίσως και να άρχισε να μετράει αντίστροφα η κλίκα.
Θα είναι μεγάλη απογοήτευση και για μένα να του επιβάλλουν μεταγραφές και εντεκάδα ο ζαγοράκης, ο βρίζας και ο κόλκας. Μένει να το δούμε κι αυτό.

Αυτό που επίσης θεωρώ δεδομένο είναι ότι αργά η γρήγορα θα δεχτεί πόλεμο από ΜΜΕ. Ακριβώς γιατί θα τους χαλάσει τι συνταγή.
Και δυστυχώς αρκετοί συνοπαδοι μας είναι διατεθειμένοι να παίξουν αυτό το παιχνίδι τον ΜΜΕ βλεποντας πολλά σχόλια και εδώ μέσα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1458 on: May 19, 2014, 15:51:35 »
Προοδευτική

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1459 on: May 19, 2014, 15:51:49 »
Μετασχόλιο για παλιούς του φόρουμ: Αλήθεια, αυτή η ψυχή (καλή του ώρα όπου και να είναι), ο IronEagle-4-, πόσο ισχυρή κρίση προσωπικότητας να έχει πάθει;
Με πρόεδρο Ιβάν (πανηγύρι) και προπονητή Άγγελο (πένθος); Ροκ καταστάσεις.