Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76073 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1060 on: September 03, 2007, 10:59:14 »
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΜΟΝΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ADMINS ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1061 on: September 03, 2007, 11:00:54 »
aman me ta kleidomata  ;D
mexri na ton ksexreosoume ton an8rwpo kala einai na minei anoikto file bane

thomas

• Guest
« Reply #1062 on: September 03, 2007, 11:03:27 »
@thomas:
sxetika me tis eyrwpes ktl. 8a kanw apla ena quote:
ps: den to mporw allo ayto to : "me aggelo eixame ta kalytera apotelesmata" ! ! ! ! den thn paleyw.....
     ka8ws kai ta "kai poios allos?", "peste mou enan kalytero apo ayton", "mono aytos" kai kai kai kai kai........
     ti na pw............................................... ...........

DEN eipa pou8ena oti den mas ekane perifanous sthn eyrwph (an ENTELOS astoxo krhtirio gia mena, exei 10 xronia ayto)
DEN eipa pou8ena oti den anagnwrizw ta kala pou ekane kai eixame en kairo 8ytias tou. 
Basika thn apanthsh thn edwses monos sou.
bare8ika thn anastasiada, bare8ika.....

Συμφωνώ αδερφέ ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ μας εάν έρθει ο Άγγελος παρά με οποιονδήποτε άλλο.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1063 on: September 03, 2007, 11:06:04 »
@thomas:
sxetika me tis eyrwpes ktl. 8a kanw apla ena quote:
ps: den to mporw allo ayto to : "me aggelo eixame ta kalytera apotelesmata" ! ! ! ! den thn paleyw.....
     ka8ws kai ta "kai poios allos?", "peste mou enan kalytero apo ayton", "mono aytos" kai kai kai kai kai........
     ti na pw............................................... ...........

DEN eipa pou8ena oti den mas ekane perifanous sthn eyrwph (an ENTELOS astoxo krhtirio gia mena, exei 10 xronia ayto)
DEN eipa pou8ena oti den anagnwrizw ta kala pou ekane kai eixame en kairo 8ytias tou. 
Basika thn apanthsh thn edwses monos sou.
bare8ika thn anastasiada, bare8ika.....

@simon:
TI MAS LES RE MEGALE?
Epeidh esy 8eleis na gyrisei o anastasiadhs 8ewreis oti edwses protash lyshs kai 8es ki apo mena twra?
Ase file, exoun matwsei ta daxtyla mas edw kai tosa xronia gi'ayto to 8ema, kai ka8ese kai me rwtas
to pleon MPANAL prama: ayto to "...e pes mas esy tote!..." egw file mou den eimai o eidikos gia tetoia,
an pei o Zagorakhs pairnoume aggelo 8a bgalw ton skasmo kai 8a to dextw (ase pou ayto den ginete alla leme)!
8elei loipon thn lysh mou? kratame parasxo mexri to mats me tis gries ki an xasoume na feroume aron aron ton anastasiadh.

Den exoume ton 8eo mas.......

file kouventa kanoume kai o kathenas exei tis apopseis tou.oraia na meinoume me ton lithargo kai as peiramatistei ligo parapano me tis gries.tou proteino ton lazaro kai ton iliadi ektos apostolis,ton fernantes mazi me ton xaralampous didimo stin epithetiki mas grammi kai ola kala.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1064 on: September 03, 2007, 11:08:20 »
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΜΟΝΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ADMINS ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ.
pistepse me bro, an htan sto xeri mou....... oute deyterh koubenta.

@simon
no comment. ta eipes ola pleon. katalaba. eilikrina eyxaristw!
.-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

thomas

• Guest
« Reply #1065 on: September 03, 2007, 11:19:22 »
pistepse me bro, an htan sto xeri mou....... oute deyterh koubenta.

@simon
no comment. ta eipes ola pleon. katalaba. eilikrina eyxaristw!
.-

Ε όχι ρε παιδιά να κλειδωθεί κάποιο τόπικ επειδή δε συμφωνούμε εμείς.Εμεις οι Παοκτσήδες σαν λαός είμαι βαθιά δημοκρατικοί και τον Φρίγκερ να θαυμάζει κάποιος αδερφός και να θέλει να γράφει για αυτόν δεν μπορούμε να το απαγορεύουμε αυτό είναι φασισμός

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1066 on: September 03, 2007, 11:22:05 »
thomas , MONO na'3eres ti exoume trabi3ei m'ayto to rhmadi to topic, kai genika me to 8ema anastasiadh...
kai 8a katalabaines......

thomas

• Guest
« Reply #1067 on: September 03, 2007, 11:23:12 »
thomas , MONO na'3eres ti exoume trabi3ei m'ayto to rhmadi to topic, kai genika me to 8ema anastasiadh...
kai 8a katalabaines......

Εντάξει φίλε  ;) εγώ είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ ξέρεις καλύτερα...Με ενδιαφέρει βασικά η ενότητα μεταξύ μας αυτό είναι όλο...

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1068 on: September 03, 2007, 11:46:51 »
Na kleidwthei to topic.....ti lete re?
kai de goustarw to zagorakh as poume kai zhtaw na kleidwsete to topic tou...
dld prepei na sumfwnoume oloi? to oti diafwnoume einai ugeia...autos einai o althlitismos idika sto podosfairo..
oso gia ton aggelo to 99% autwn pou ton krazoun den xeroun ti exei ginei sta alitheia to 2004,,,
epishs (gia na anapsoun ta aimata)
1)mh xanadeite videaki kai xanapiasete sto stoma sas thn arsenal
2) th grasxopers
3)thn atletiko
4)thn teleutaia nikh epi tou gavrou sto prwtathlima sth toumpa 97-98
5)to oti ekane ton proponhth sth thura 5(!) mprosta gia na teleiwsei paixnidi (sto idio mats anoixame kai to kefali tou markou kata lathos...)epeidh emeis eimaste eleftera pneumata....
6)tis 3 megales xulopites pou erixe ston olumpikao
7)to kupelo tou 2003....me to 1/4 tou mpatzet tou dousan
8)th dhlwsh tou enw oloi mas eixan upopsifious gia th b' ''ο ΠΑΟΚ ειναι υποχρεωμενος να κανει πρωταθλητισμο...'' kai thn exodo mas sto kwlo champions legue..to megalutero lathos sth zwh tou htan pou mas evgale tritous...twra tha eixame xexrwesei kai de tha parakalousame th politeia gia ''ruthmish'' san zhtianoi
9)to oti anelave ton dani fernantez apo tote pou hrthe ((2-3 fores th vdomada ton epairne mazi tou stous n.epivates)) kai dialalouse se olous oti o paixths autos tha afhsei epoxh se merika xronia...polloi tha peite oti den ton evaze.. alla..alla th nootropia kai thn epikoinwnia pou exei me to kosmo o dani th xrwstame ston aggelo kata ena megalo vathmo..
10)to oti hthele sta apoduthria na suzhtane oi paixtes mono gia ton PAOK tpt allo...hrthe kai hlwse..''απογοητευτικα..στα αποδυτηρια δεν ακουγεται πλεον το ονομα του ΠΑΟΚ''
11)den hthele to valencia kaii den eixe kales sxeseis me to vezurtzh...auton pou mas elege na paroume metoxes kai meis hmastan sto kosmo mas...
12)otan efuge..''ειμαι στρατιωτης του ΠΑΟΚ,αν με ξαναχρειαστει εγω θα ειμαι  εδω...ευχομαι ομως να μη με χρειαστει ποτε...''
13)''Να κανουμε ενα αθλητικο κεντρο που μεσα θα δουλεθουν 10000 ατομα...εγω καποτε θα φυγω.κι οταν φυγω και παω στο προπονητικο κεντρο να μπω μεσα να με σταματησουν στη πυλη και να μου πουν.. -Συγνωμη κυριε..που πατε;ποιος ειστε;- Αυτα ειναι τα ονειρα μου για τον ΠΑΟΚ''
14)tis ametrites anatropes se paixnidia kai ti sigouria olou tou kosmou sto oti h omada mphkes to hmixrono sta apoduthria kai tha ta akousei apo ton aggelo...
ktl
ktl
epeidh xerw oti kapoioi tha arxisoun na lene ta ''strava'' tou ok..de diafwnw ekane kai lathi..polla..lathi omws ta opoia ta katalabe...lathi ta opoia ta prokalousan (me th sumperifora tous) ta mme ths polhs...
epishs epeidh kapoioi mporei na me poun anipsio tou..exw na pw oti
DEN THELW NA GURISEI AUTH TH STIGMH PISW....THA DIXASEI TO LAO...KAI O LAOS ENWMENOS EINAI TO PIO SHMANTIKO APO OLA KAI PANW APO PROSWPA...(an kai einai h kaluterh lush)
auto pou mporoume na kanoume einai na euxaristisoume ton aggelo pou epaneferai mia axioprepeia sthn omada meta ta xronia 89-96....tote pou pesame oloi me ta moutra sto basket( ;D) den einai tuxaio...ki oute kako fusika...
aggele panta xares sth zwh sou na eisai eutixismenos kai na pairnas panta kala...
euxaristoume gia tis xares kai na sai exei o ''theos'' kala....
alla
O LAOS TOU PAOK PREPEI NA MEINEI ENWMENOS
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

northeagle_4

• Guest
« Reply #1069 on: September 03, 2007, 12:00:09 »
 Διχασμος και Διχονοια ??? Γιατι ??? για τον Αναστασιαδη ??? αλιμονο αν βαλουμε τα κομπλεξ μας πανω απο τον ΠΑΟΚ και την προσπαθεια τοθ Ζαγορ,θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Ειτε με Παρασχο ,ειτε με Αγγελο,Ντουσαν και Ντουμι ειναι ντροπη να διχαζεται ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ για προσωπα.
  Και εμενα μου την εσπασε ο Οτσαλαν και κυριως οι δηλωσεις του(ακομα και ο ντουμι το λαμογιο επαιρνε την ευθηνη στις ηττες και ειχε και την ευθηξια να παραιτηθει) αλλα αν ειναι να μαλωσω με αδερφο μου για οποιονδηποτε προπονητη δεν μου αξιζει να ειμαι ΠΑΟΚ γιατι θα βαζω τα προσωπικα μου κολληματα πανω απο την ομαδα.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1070 on: September 03, 2007, 12:06:25 »
Ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης τα τελευταια 15 χρονια. ειτε το θελουμε ειτε οχι. ειναι ο μονος που μπορει να εμφυσησει τον τσαμπουκα στους πιτσιρικαδες. Ειναι ο μονος που με βοκολο καρυπιδη σεντερ μπακ κ κοντεων αμυντικο χαφ ξευτιλισε τον οσφπ στην ριζουπολη. Ειναι ο μονος που μπορει να εχει φτηνη και καλη ομαδα κατι που επιβαλλεται την δεδομενη στιγμη. Φερτε τον πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1071 on: September 03, 2007, 12:09:20 »
Τζάμπα το συζητάτε. Δεν είναι μέσα στις επιλογές της διοίκησης το όνομα του Αναστασιάδη. Ούτε πρόκειται να υπάρξει, επειδή η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι κομμάτι μας και γνωρίζει ότι μεγαλύτερα προβλήματα θα δημιουργήσει η επιστροφή του παρά θα λύσει. Το χειρότερο που μπορεί αυτή τη στιγμή να συμβεί στον ΠΑΟΚ είναι μια νέα διχόνοια στον κόσμο της ομάδας. Με επιστροφή του Αναστασιάδη, αυτό θεωρείτε δεδομένο. Άρα.... ξεχάστε το!

Μέσα σε αυτό το topic με τον τίτλο "ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΙ ΛΑΒ ΕΝΤ ΧΕΪΤ ΝΤΙΜΠΕΪΤ, ΧΙΣ ΣΠΙΡΙΤ ΙΣ ΣΤΙΛΛ ΜΠΙΤΓΟΥΪΝ", έχουν γραφτεί πολλές αλήθειες για το πόσο καλός ή κακός είναι ο Αναστασιάδης. Αλλά δεν γράφτηκαν τα πάντα, επειδή πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε κάθε άνθρωπο που κάποια στιγμή πρόσφερε στον ΠΑΟΚ. Είναι συνηδητή επιλογή μου να μην έχω πάρει θέση για το θέμα και ούτε θέλω στο μέλλον να έρθω σε σημείο που αναγκαστώ να γράψω κάποια πράγματα.

Επιμένω σε παλιότερη θέση που έχω πάρει, ότι αν κάποια στιγμή η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναγκαστεί να προσλάβει νέο προπονητή, να προχωρήσει σε επιλογή ονόματος από Κεντροευρωπαϊκή σχολή ποδοσφαίρου, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην Ελλάδα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

manos4

• Guest
« Reply #1072 on: September 03, 2007, 12:11:17 »
Ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης τα τελευταια 15 χρονια. ειτε το θελουμε ειτε οχι. ειναι ο μονος που μπορει να εμφυσησει τον τσαμπουκα στους πιτσιρικαδες. Ειναι ο μονος που με βοκολο καρυπιδη σεντερ μπακ κ κοντεων αμυντικο χαφ ξευτιλισε τον οσφπ στην ριζουπολη. Ειναι ο μονος που μπορει να εχει φτηνη και καλη ομαδα κατι που επιβαλλεται την δεδομενη στιγμη. Φερτε τον πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω γουσταρω τον αναστασιαδη .....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΡΑ ......ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ......ΓΙΑΥΤΟ
ΟΧΙ ΑΓΓΕΛΟΣ..............................

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1073 on: September 03, 2007, 12:20:34 »
Τζάμπα το συζητάτε. Δεν είναι μέσα στις επιλογές της διοίκησης το όνομα του Αναστασιάδη. Ούτε πρόκειται να υπάρξει, επειδή η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι κομμάτι μας και γνωρίζει ότι μεγαλύτερα προβλήματα θα δημιουργήσει η επιστροφή του παρά θα λύσει. Το χειρότερο που μπορεί αυτή τη στιγμή να συμβεί στον ΠΑΟΚ είναι μια νέα διχόνοια στον κόσμο της ομάδας. Με επιστροφή του Αναστασιάδη, αυτό θεωρείτε δεδομένο. Άρα.... ξεχάστε το!

Μέσα σε αυτό το topic με τον τίτλο "ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΙ ΛΑΒ ΕΝΤ ΧΕΪΤ ΝΤΙΜΠΕΪΤ, ΧΙΣ ΣΠΙΡΙΤ ΙΣ ΣΤΙΛΛ ΜΠΙΤΓΟΥΪΝ", έχουν γραφτεί πολλές αλήθειες για το πόσο καλός ή κακός είναι ο Αναστασιάδης. Αλλά δεν γράφτηκαν τα πάντα, επειδή πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε κάθε άνθρωπο που κάποια στιγμή πρόσφερε στον ΠΑΟΚ. Είναι συνηδητή επιλογή μου να μην έχω πάρει θέση για το θέμα και ούτε θέλω στο μέλλον να έρθω σε σημείο που αναγκαστώ να γράψω κάποια πράγματα.

Επιμένω σε παλιότερη θέση που έχω πάρει, ότι αν κάποια στιγμή η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναγκαστεί να προσλάβει νέο προπονητή, να προχωρήσει σε επιλογή ονόματος από Κεντροευρωπαϊκή σχολή ποδοσφαίρου, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην Ελλάδα.
nai file san ton fringer kai ton ari xaan.

aetopoulo

• Guest
« Reply #1074 on: September 03, 2007, 12:21:44 »

O LAOS TOU PAOK APAITEI EPISTROFH ANASTASIADH ! ! ! !

Για ποιό διχασμό μιλάτε ρε;

Εδώ αλλοι με 35% φτιάχνουν κυβέρνηση.
και εσείς μιλάτε για διχασμό με 90% ΠΑΟΚτσήδων ΥΠΕΡ του Αγγελου;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1075 on: September 03, 2007, 12:24:53 »
Εγώ πάντως συμφωνώ με northeagle.
Δηλαδή η τυφλή εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση Ζαγοράκη θα υπάρχει μόνο όσο δεν φέρνουν Άγγελο;
Γιατί εγώ δεν βλέπω γιατί να υπάρξει διχόνοια αν απλά στηρίξει ο κόσμος τη διοίκηση όπως κάνει τώρα χωρίς να ενδιαφέρεται για λεπτοέρειες.
Αν κάποιοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, τουλάχιστον μην προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είναι εμπαθείς με τον Άγγελο

northeagle_4

• Guest
« Reply #1076 on: September 03, 2007, 12:28:49 »
 Δεν το βουλωνουμε λιγο ολοι με Αγγελο,Παρασχο και Φρινγκερ,μην το κανουμε σιριαλ τωρα.Η διοικηση εχει τον πρωτο και τελευταιο λογο στην επιλογη του προπονητη η'την παραμονη Παρασχου,αυτη παιρνει την ευθηνη καιαυτη ξερει πως θελει να προγραμματισει.Εμεις εχουμε το δικαιωμα να κρινουμε αντικειμενικα και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να στηριζουμε την ομαδα κυριως στα δυσκολα

Διχασμος και Διχονοια ??? Γιατι ??? για τον Αναστασιαδη ??? αλιμονο αν βαλουμε τα κομπλεξ μας πανω απο τον ΠΑΟΚ και την προσπαθεια τοθ Ζαγορ,θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Ειτε με Παρασχο ,ειτε με Αγγελο,Ντουσαν και Ντουμι ειναι ντροπη να διχαζεται ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ για προσωπα.
  ...........
......... αλλα αν ειναι να μαλωσω με αδερφο μου για οποιονδηποτε προπονητη δεν μου αξιζει να ειμαι ΠΑΟΚ γιατι θα βαζω τα προσωπικα μου κολληματα πανω απο την ομαδα.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1077 on: September 03, 2007, 12:32:34 »
re @luc:
me olo mou to sympa8io: TO LES SOBARA AYTO ?
Ari Haan sto idio tsoubali me Fringer..... ? ? ? H xronia me Haan sto idio tsoubali me thn xronia (h' me tous mhnes) Fringer?
jesus....... :ambulance: :smiley4:

mpampi mou, kale mou, aetopoulo mou......mhn PARERMHNEYEIS ta grafomena mou,
SAFESTATA katataswme KATA thn epistrofh tou anastasiadh ! ! ! ! 3anadiabase to post mou....
8a mas bgei kai kana onoma epeidh to'grapsa eirwnika oti 8a to grafoun oi fyllades sye ligo kairo
m'aytapou diabazoun ! ! ! !

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1078 on: September 03, 2007, 12:33:02 »
Δεν τιθεται θεμα Αγγελου και κακως το συζηταμε..εαν παρει προπονητη μαλλον θα ειναι απο εξω
Και για Σαντος το βλεπω δυσκολο λογω κασε κυριως

northeagle_4 παλι εδω σε βρισκω  8)

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1079 on: September 03, 2007, 12:33:37 »

nai file san ton fringer kai ton ari xaan.
ναι φίλε, σαν τους Λόραντ, Τσερναυ, Ισραελ ή ακόμα παλιότερα τον Σάνον ή ακόμα πιό παλιά τον Βίλλυ Σέβτσικ που δούλεψε με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έβγαλε δεκάδες ποδοσφαιριστές.
Και επειδή ανέφερα σε μερικά από τα ονόματα που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, καλό θα είναι να ψάξετε να βρείτε που δούλεψαν αυτοί οι προπονητές και τι τίτλους πήραν και με ποιούς.
Πρόλογο δεν τρώω με Φρίγκερ και επιλογές του ποδαριού που έκανε ο Γούμενος επειδή δεν τον ενδιέφερε το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο να κονομάει σε συνεργασία με μανατζερ. Τον πήχη δεν τον ρίχνω εγώ, τον έριξαν αυτοί που τόσα χρόνια έφτασαν τον ΠΑΟΚ σε ανυποληψία για να κάνουν τη δουλίτσα τους χωρίς να έχει τα παπάρια ο "εκλεκτός" τους, να φέρει αντίλογο επειδή δεν είχε την απαιτούμενη προσωπικότητα για να πει ότι "αυτός δεν μου κάνει".
gdaou
"γάβροι=κότες"