Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #920 on: May 24, 2007, 11:16:18 »
aggelara girna stin paokara

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #921 on: May 24, 2007, 11:52:03 »
Oti kai na leme ton Aggelo einai ligo..
Kai ta provata pou ton xrewnoun ton apokleismo, to paixnidi tou Pagwni kai Goumenou paizoun.

O Aggelos eipe : EFAGA PAPA APO TON PAGWNI kai vevaia oloi kynigame ton Goumeno..

O Aggelos eipe : Oso imoun proponitis apo 20 ek ta xrei eginan 7 ek, otan efyga ta xrei eginan 40 ek.. kai vevaia akoma anarwtiomaste pws kai giati apokleistikame apo to CL..

O Aggelos eipe : Prin ta prokrimatika mou protathike o Zwgrafakis me 35.000 €, otan efyga irthe ton Dekevrio me 300.000 €...akoma anarwtieste gia to FAX...

O Aggelos eipe: Ton Giannopoulo ton apomakrynan stis 26 Iouliou kai evalan ton Laio, ton opoion exrise o Goumenos/Pagwnis ypevthyno gia themata UEFA/FIFA..kai emeis anarwtiomaste giati den perasame..

O Aggelos eipe : Mou ekanan polemo, thelan na me diwksoun..me piezan na kanw metaggrafes legontas oti exoun 1 ek. €, enw oi paiktes mou itan APLIRWTOI..Pou einai avto ena ekatomyrio ? Eiste akoma sigouroi, thewreite akoma oti PAOK eprepe na kanei metaggrafes ekeini tin periodo ? Na mou peite ti 40 ek ti 50 ek € xrei...

VRE EINAI TRELOS AGGELOS..DEN TRWW PARAMYTHI APO KANENAN..

OPWS ESEIS FAGATE PARAMYTHI OTI O AGGELOS FTAEI GIA OLA, ETSI EFAGE PARAMYTHI KAI O AGGELOS APO TON PAGWNI...

Eimai 100 % oti, oti EURO empaine epi Aggelou sta tameia tou PAOK, ginontan PAOK kai oxi Jaguar..OPOTE DEN METANIWNW OUTE GIA TA DIARKEIAS POU PIRA TOTE OUTE TIPOTA.

Dernane ton Aggelo kai tin gynaika tou...kai avtos kathontan..GIATI RE? GIA TA LEFTA RE ? Gia ton PAOK pou avtoi kanane MIKRO..

Mas peirazei pou vgikame me ton Andrala sto CL..otan me ton Sidiropoulo apekleises tin Arsenal den eleges tipota..Alla etsi einai stin poutana tin zwi, i axaristia den exei oria...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #922 on: May 24, 2007, 12:20:40 »
Den peirazei re paidia.. Ego troo ton papa tou Aggelou edo kai xronia.
Ego pou de xero apo mpalla ton pisteuo.
Ego pou den agapao ton PAOK ypostirizo ton Aggelo.
Xairomai omos pou autos pou stirizo me thermi einai o KALYTEROS Ellinas proponitis me vasi ta apotelesmata.
Einai o KALYTEROS proponitis mas edo kai para polla xronia.

Kapoioi mporeite na xareite epeidi irthe o Frigker , o Dumi kai vevaia o Parasxos meta.
Na sas rotiso kati re paidia?? Lete oti o Aggelos edose pseutikes elpides kai giauto ton krinete. O kyrios Parasxos otan irthe eipe oti de thelei xrono alla prepei na ton krinoume austira apo tin proti stigmi.
Mipos thymaste se ti thesi pire ton PAOK kai pou katalixame??
Mipos thymaste apo poious xasame me ton kyrio Parasxo-ypno ston pagko???
Giati arage den ton krinoume austira? Giati tou dinoume ki allo xrono??
Den peirazei. o Aggelos efere ton Giasemaki o opoios me Okka mazi skorare sigoura parapano apo ton Torgkele tou Dumi.
O Parasxos fernei tora ton Orfano(auton pou dioxame emeis) , ton megalo kai terastio Skoufali (autos pou gyrnaei anamesa se Akratito kai Kerkyra)
I mizeria tis omadas mas synexizete...

Poet

• Guest
« Reply #923 on: May 24, 2007, 12:24:55 »
Den peirazei re paidia.. Ego troo ton papa tou Aggelou edo kai xronia.
Ego pou de xero apo mpalla ton pisteuo.
Ego pou den agapao ton PAOK ypostirizo ton Aggelo.
Xairomai omos pou autos pou stirizo me thermi einai o KALYTEROS Ellinas proponitis me vasi ta apotelesmata.
Einai o KALYTEROS proponitis mas edo kai para polla xronia.

Kapoioi mporeite na xareite epeidi irthe o Frigker , o Dumi kai vevaia o Parasxos meta.
Na sas rotiso kati re paidia?? Lete oti o Aggelos edose pseutikes elpides kai giauto ton krinete. O kyrios Parasxos otan irthe eipe oti de thelei xrono alla prepei na ton krinoume austira apo tin proti stigmi.
Mipos thymaste se ti thesi pire ton PAOK kai pou katalixame??
Mipos thymaste apo poious xasame me ton kyrio Parasxo-ypno ston pagko???
Giati arage den ton krinoume austira? Giati tou dinoume ki allo xrono??
Den peirazei. o Aggelos efere ton Giasemaki o opoios me Okka mazi skorare sigoura parapano apo ton Torgkele tou Dumi.
O Parasxos fernei tora ton Orfano(auton pou dioxame emeis) , ton megalo kai terastio Skoufali (autos pou gyrnaei anamesa se Akratito kai Kerkyra)
I mizeria tis omadas mas synexizete...

Εσένα δεν μετράει η γνώμη σου ρε!!! Αθηναίεε ... ε, Αθηναίεε!!! Τσιράκι του Κόκκαλη!!!  ;D ;D ;D ;D

Αλήθεια, άφησε κάνα κόκκαλο απο την Αθήνα ο Socrates για τον Βαρδινογίάννη ή τα έφαγε όλα;

Diego-4

• Guest
« Reply #924 on: May 24, 2007, 12:27:50 »
Δεν υπάρχει κανείς που να προσάψει τίποτα στον Άγγελο , γι'αυτό όταν θέλουν να τον κατηγορίσουν αρχίζουν τις καραμέλες με Λουκαδες και λουκουμάδες και τσομπάνηδες με μοναστήρια....Αυτά έχουν να πούν , τίποτα άλλο , απο τα άλλα δεν τους πέρνει να ανοιξουν το στόμα τους...Τι να σε πούν  άλλωστε ? .... Όπως είπε και ο Georgie ,ο μαλάκας ο άνθρωπος ξεχνάει εύκολα , δεν πειράζει όμως...
Εύχομαι πραγματικά , το επόμενο πρωτάθλημα που θα πάρει ο ΠΑΟΚ να το πάρει με τον Άγγελο προπονητή ... Έτσι για να βλέπω τα μούτρα τους μετά και να γελάω....

« Last Edit: May 24, 2007, 12:30:34 by Diego-4 »

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #925 on: May 24, 2007, 12:33:18 »
Εγώ ξέρω ότι με τον βοσκό όπως τον αποκαλείτε μερικοί, προπονηταρά όπως τον αποκαλώ εγώ ο ΠΑΟΚ έχανε 1 φορά το δίμηνο.
Και τώρα έχει γίνει η μεγαλύτερη πουτάνα στην Ελλάδα που τη ρίχνουν 3 η λάρισα κι ο ατρόμητος.

Εγώ επίσης δεν θα του συγχωρήσω ποτέ το ότι άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία του champion's league για οικονομία, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι όταν άρχιζε η σεζόν 2003-04 είχα τρελαθεί από το άγχος ότι θα κινδυνεύσουμε να πέσουμε. Αντί γι' αυτό η πιο φτωχή σε ταλέντο ομάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια άρχισε να γαμάει τον έναν μετά τον άλλον όλους τους μαλάκες του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος.
Ναι νευρίαζα κι εγώ με τις γιόμες του Βόκολου και τις σέντρες του Κουτσού-πουλου, αλλά εκείνη η γκρίνια μου δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη ντροπή που νιώθω κάθε μέρα από τότε που έφυγε ο Άγγελος, γιατί με γαμάνε όλοι. Επειδή η ομαδάρα μου έχει καταντήσει μια πουτάνα που ανοίγει τα πόδια σε κάθε κωλοχώρι έχω σταματήσει να πηγαίνω στο γήπεδο. Δεν αντέχω άλλο ρε!

Και όταν ακούω ότι καλύτερα να μη ξανάρθει ο Άγγελος για να μη διχαστεί ο κόσμος με πιάνουν τα γέλια. Ποιος κόσμος θα διχαστεί ρε;

Ο ίδιος κόσμος που έχασε τις εκλογές του ΑΣ γιατί δεν ήταν άξιος να κατεβάσει 1 ψηφοδέλτιο κόντρα στον κατσαρή;  
Οι μαλάκες που δείρανε τα παιδιά από την Αθήνα μέσα στην Τούμπα;
Οι πιο ανυπόληπτοι οπαδοί που αντί να προκαλούμε φόβο, προκαλούμε γέλιο στους πολιτικούς γιατί δεν είμαστε ενωμένοι και δεν μπορούμε ούτε στις δημοτικές να πιέσουμε;
Οι οπαδοί που φωνάζουν άλλα συνθήματα στην 4Α, άλλα στην μεγάλη, άλλα στην 5 κοκ

Ε, αν είναι έτσι ας μην έρθει ο "τσομπάνης" για να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε 10 ήττες τη σεζόν. 10 φορές χάσαμε ρε και νικήσαμε λιγότερα από τα μισά ματς που δώσαμε!!!

Αλλά είναι και το άλλο! Είναι εγωιστής και αγύριστο κεφάλι. Επίσης δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Έχει και κολλήματα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να είναι τέλειος. Είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ από το 1985 και μετά. Αυτό αρκεί. Δεν είναι ο τέλειος προπονητής, είναι όμως ο καλύτερος που είχαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε στα χάλια που είμαστε.

Ο bane λέει ότι δεν τον γουστάρει γιατί ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής και δεν άλλαξε τον ρου της ιστορίας μας με την απήχησή του. Οι περισσότεροι τον βρίζετε γιατί πήγε να κάνει ακριβώς αυτό και δεν ήταν λέτε η δουλειά του. Τελικά σε τι έφταιξε; Μήπως ό,τι και να έκανε θα έφευγε με τις κλωτσιές;
Ναι έκανε μαλακίες αλλά τις έκανε γιατί αγαπά παθολογικά τον ΠΑΟΚ. Και όποιος αγαπά παθολογικά κάνει υπερβολές και μαλακίες. Αυτό είναι το λάθος του λοιπόν; Ότι είναι ένας από εμάς;
Προτού όμως τον κατηγορήσουμε και τον κρίνουμε για τις μαλακίες του που έκανε από την τρέλα του για εμάς ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι κάναμε εμείς για να αλλάξουμε τον ρου της γαμημένης μας ιστορίας.

Πείτε μου έναν προπονητή του ΠΑΟΚ που τον έχετε κρίνει με τα ίδια κριτήρια. Αν ο Παράσχος έκανε τα ίδια αποτελέσματα θα τον κάνατε άγαλμα έξω από την 1. Πείτε μου έναν προπονητή που τον αποκαλέσατε τσομπάνη. Μέχρι και το φρίγκερ σκιέρ τον λέγαμε. Καμιά σχέση με το τσομπάνης; Πείτε μου έναν προπονητή που δείρατε...

Ο άνθρωπος αυτός μιλάει για τον ΠΑΟΚ και τρέμει από συγκίνηση. Χάνει και τον βλέπεις να είναι τρελαμένος όπως εσύ. Κι όχι να δίνει και συγχαρητήρια στο κάθε τσουτσέκι που μας γάμησε. Ούτε να μπαίνουν οι παίχτες μέσα σαν πουτανίτσες που διαφημίζουν τα κάλλη τους στον επιβήτορα. Σαν άψυχες κότες που χάνουν και ξύνουν τ' αρχίδια τους γιατί έχουν συνηθίσει.

Εύχομαι να ξανακαθήσει στον πάγκο μας αλλά μέσα μου ξέρω ότι αυτό δεν θα γίνει. Απλά ελπίζω.

Μέχρι τότε η αρμάδα του κώλου του κάθε μαλάκα προπονητή που θα έρχεται για 4 μήνες στον ΠΑΟΚ θα κάνει τόσα τσιμπούκια όσα δεν έκανε ο Άγγελος σε 3 χρόνια. Επίσης αντί για Γιασεμάκηδες και Βόκολους θα βλέπουμε όλοι τους μεγάλους Βραζιλιάνους και Σέρβους σερβιτόρους που θα έρχονται για να κονομάει ο κάθε πουτάνας γιος μέσα στον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος των ονείρων σας, ο νικολάκης, θα ξεπουλήσει μέχρι και τα δοκάρια μέχρι τον Ιούλιο. Αλλά αυτός θα έχει ασυλία γιατί "δεν μπορώ να το πιστέψω για τον βεζυρτζή αυτό" Αλλά για τον Αναστασιάδη μπορείτε.

Γιατί μαλάκα Άγγελε έφαγες τον παπά του γούμενου; ρωτάει ο αγανακτησμένος οπαδός, ο οποίος αφού έφαγε τον παπά του μπάτμαν, μετά έφαγε και τον παπά και τον δεσπότη του χοντρού και τώρα τρώει εδώ και 6 μήνες και τον παπά και τον πατριάρχη του "προέδρου νικόλα" και τον καταπίνει αμάσητο.

Και κάτι για τον Μπάγεβιτς. Μακάρι αν δεν έρθει ξανά ο Άγγελος να έρθει ο Ντούσαν. Και ας με βάλει ακόμα πιο μέσα οικονομικά. Αλλά να βλέπω μπάλα από την ομάδα και να γουστάρω. Μακάρι να μου τα τρώει ο Οκκάς, ο Μπορμπόκης, ο Τετράτζε κι ο Εγκωμίτης ή ακόμα ακόμα κι ο Μπράντις παρά να μου τα τρώνε όλοι αυτοί οι πουτάνας γιοι που κάνουν τους διοικούντες και μου προσφέρουν από πάνω αυτό το έκτρωμα που βγαίνει με το ζόρι 6ο και παλεύει να σωθεί ως την 20η αγωνιστική.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #926 on: May 24, 2007, 12:34:10 »
  Τον Αγγελο θα τον θυμαμαι σαν εναν πολυ καλο προπονητη,με τρελλα για ΠΑΟΚ και παθολογικη αγαπη οπως και για πολλα στραβα που ειχε,στην ζυγαρια τα θετικα σαφως και υπερισχυουν.
   Καλο ειναι να ασχοληθουμε μαζι του αν κακως η' καλος ανηκει στον ΠΑΟΚ,προς το παρον εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα απο το τι και πως ειπε τα πραγματα ο αγγελος. καλο ειναι να μενουμε στις δηλωσεις σχολιαζοντας αυτες και μην ξαναρχιζουμε  τις συγκρισεις ,αφορισμους,αγιοποιησεις κτλ

northeagle_4

• Guest
« Reply #927 on: May 24, 2007, 12:37:41 »
επισης    :thumbok: :thumbok: :thumbok: στον PAOKCURE για αλλη μια φορα

Athinaios--4

• Guest
« Reply #928 on: May 24, 2007, 12:42:44 »
Εγώ ξέρω ότι με τον βοσκό όπως τον αποκαλείτε μερικοί, προπονηταρά όπως τον αποκαλώ εγώ ο ΠΑΟΚ έχανε 1 φορά το δίμηνο.
Και τώρα έχει γίνει η μεγαλύτερη πουτάνα στην Ελλάδα που τη ρίχνουν 3 η λάρισα κι ο ατρόμητος.

Εγώ επίσης δεν θα του συγχωρήσω ποτέ το ότι άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία του champion's league για οικονομία, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι όταν άρχιζε η σεζόν 2003-04 είχα τρελαθεί από το άγχος ότι θα κινδυνεύσουμε να πέσουμε. Αντί γι' αυτό η πιο φτωχή σε ταλέντο ομάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια άρχισε να γαμάει τον έναν μετά τον άλλον όλους τους μαλάκες του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος.
Ναι νευρίαζα κι εγώ με τις γιόμες του Βόκολου και τις σέντρες του Κουτσού-πουλου, αλλά εκείνη η γκρίνια μου δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη ντροπή που νιώθω κάθε μέρα από τότε που έφυγε ο Άγγελος, γιατί με γαμάνε όλοι. Επειδή η ομαδάρα μου έχει καταντήσει μια πουτάνα που ανοίγει τα πόδια σε κάθε κωλοχώρι έχω σταματήσει να πηγαίνω στο γήπεδο. Δεν αντέχω άλλο ρε!

Και όταν ακούω ότι καλύτερα να μη ξανάρθει ο Άγγελος για να μη διχαστεί ο κόσμος με πιάνουν τα γέλια. Ποιος κόσμος θα διχαστεί ρε;

Ο ίδιος κόσμος που έχασε τις εκλογές του ΑΣ γιατί δεν ήταν άξιος να κατεβάσει 1 ψηφοδέλτιο κόντρα στον κατσαρή;  
Οι μαλάκες που δείρανε τα παιδιά από την Αθήνα μέσα στην Τούμπα;
Οι πιο ανυπόληπτοι οπαδοί που αντί να προκαλούμε φόβο, προκαλούμε γέλιο στους πολιτικούς γιατί δεν είμαστε ενωμένοι και δεν μπορούμε ούτε στις δημοτικές να πιέσουμε;
Οι οπαδοί που φωνάζουν άλλα συνθήματα στην 4Α, άλλα στην μεγάλη, άλλα στην 5 κοκ

Ε, αν είναι έτσι ας μην έρθει ο "τσομπάνης" για να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε 10 ήττες τη σεζόν. 10 φορές χάσαμε ρε και νικήσαμε λιγότερα από τα μισά ματς που δώσαμε!!!

Αλλά είναι και το άλλο! Είναι εγωιστής και αγύριστο κεφάλι. Επίσης δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Έχει και κολλήματα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να είναι τέλειος. Είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ από το 1985 και μετά. Αυτό αρκεί. Δεν είναι ο τέλειος προπονητής, είναι όμως ο καλύτερος που είχαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε στα χάλια που είμαστε.

Ο bane λέει ότι δεν τον γουστάρει γιατί ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής και δεν άλλαξε τον ρου της ιστορίας μας με την απήχησή του. Οι περισσότεροι τον βρίζετε γιατί πήγε να κάνει ακριβώς αυτό και δεν ήταν λέτε η δουλειά του. Τελικά σε τι έφταιξε; Μήπως ό,τι και να έκανε θα έφευγε με τις κλωτσιές;
Ναι έκανε μαλακίες αλλά τις έκανε γιατί αγαπά παθολογικά τον ΠΑΟΚ. Και όποιος αγαπά παθολογικά κάνει υπερβολές και μαλακίες. Αυτό είναι το λάθος του λοιπόν; Ότι είναι ένας από εμάς;
Προτού όμως τον κατηγορήσουμε και τον κρίνουμε για τις μαλακίες του που έκανε από την τρέλα του για εμάς ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι κάναμε εμείς για να αλλάξουμε τον ρου της γαμημένης μας ιστορίας.

Πείτε μου έναν προπονητή του ΠΑΟΚ που τον έχετε κρίνει με τα ίδια κριτήρια. Αν ο Παράσχος έκανε τα ίδια αποτελέσματα θα τον κάνατε άγαλμα έξω από την 1. Πείτε μου έναν προπονητή που τον αποκαλέσατε τσομπάνη. Μέχρι και το φρίγκερ σκιέρ τον λέγαμε. Καμιά σχέση με το τσομπάνης; Πείτε μου έναν προπονητή που δείρατε...

Ο άνθρωπος αυτός μιλάει για τον ΠΑΟΚ και τρέμει από συγκίνηση. Χάνει και τον βλέπεις να είναι τρελαμένος όπως εσύ. Κι όχι να δίνει και συγχαρητήρια στο κάθε τσουτσέκι που μας γάμησε. Ούτε να μπαίνουν οι παίχτες μέσα σαν πουτανίτσες που διαφημίζουν τα κάλλη τους στον επιβήτορα. Σαν άψυχες κότες που χάνουν και ξύνουν τ' αρχίδια τους γιατί έχουν συνηθίσει.

Εύχομαι να ξανακαθήσει στον πάγκο μας αλλά μέσα μου ξέρω ότι αυτό δεν θα γίνει. Απλά ελπίζω.

Μέχρι τότε η αρμάδα του κώλου του κάθε μαλάκα προπονητή που θα έρχεται για 4 μήνες στον ΠΑΟΚ θα κάνει τόσα τσιμπούκια όσα δεν έκανε ο Άγγελος σε 3 χρόνια. Επίσης αντί για Γιασεμάκηδες και Βόκολους θα βλέπουμε όλοι τους μεγάλους Βραζιλιάνους και Σέρβους σερβιτόρους που θα έρχονται για να κονομάει ο κάθε πουτάνας γιος μέσα στον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος των ονείρων σας, ο νικολάκης, θα ξεπουλήσει μέχρι και τα δοκάρια μέχρι τον Ιούλιο. Αλλά αυτός θα έχει ασυλία γιατί "δεν μπορώ να το πιστέψω για τον βεζυρτζή αυτό" Αλλά για τον Αναστασιάδη μπορείτε.

Γιατί μαλάκα Άγγελε έφαγες τον παπά του γούμενου; ρωτάει ο αγανακτησμένος οπαδός, ο οποίος αφού έφαγε τον παπά του μπάτμαν, μετά έφαγε και τον παπά και τον δεσπότη του χοντρού και τώρα τρώει εδώ και 6 μήνες και τον παπά και τον πατριάρχη του "προέδρου νικόλα" και τον καταπίνει αμάσητο.

Και κάτι για τον Μπάγεβιτς. Μακάρι αν δεν έρθει ξανά ο Άγγελος να έρθει ο Ντούσαν. Και ας με βάλει ακόμα πιο μέσα οικονομικά. Αλλά να βλέπω μπάλα από την ομάδα και να γουστάρω. Μακάρι να μου τα τρώει ο Οκκάς, ο Μπορμπόκης, ο Τετράτζε κι ο Εγκωμίτης ή ακόμα ακόμα κι ο Μπράντις παρά να μου τα τρώνε όλοι αυτοί οι πουτάνας γιοι που κάνουν τους διοικούντες και μου προσφέρουν από πάνω αυτό το έκτρωμα που βγαίνει με το ζόρι 6ο και παλεύει να σωθεί ως την 20η αγωνιστική.

Apla oti akrivos exo sto myalo mou . Diafono mono ston Dusan alla me to yfos pou ta les symfono.
Eipame. Kalytera na exoume ton Idio, Gonzalez, tous 2 asteious perouvianous , Torgkele,Xaralampidi , Tsigka , kai pollous allous kai na mas xeftylizoun gia plaka Atromitos, Larissa ktl (alloste oloi mas pidixan fetos) para na exoume ton Aggelo ston pagko.
Pragmati thymamai na gkriniazoume giati o Vokolos proothei tin mpalla apo tin amyna. Thymamai na gkriniazoume giati o Okkas de dinei ti mpalla.
Thymmai na vrizoume giati o Koutsis einai argos.
Ti thymamai apo fetos????? Ton Atromito na mou kanei to 0-3 , na pigaino se oles tis edres kai na roufao!! Na kerdizo ston Ioniko me goal-offside kai na xeftylizomai.

chris

• Guest
« Reply #929 on: May 24, 2007, 13:01:59 »
@paokcure  :notworthy:

manos4

• Guest
« Reply #930 on: May 24, 2007, 13:03:32 »
Δεν υπάρχει κανείς που να προσάψει τίποτα στον Άγγελο , γι'αυτό όταν θέλουν να τον κατηγορίσουν αρχίζουν τις καραμέλες με Λουκαδες και λουκουμάδες και τσομπάνηδες με μοναστήρια....Αυτά έχουν να πούν , τίποτα άλλο , απο τα άλλα δεν τους πέρνει να ανοιξουν το στόμα τους...Τι να σε πούν  άλλωστε ? .... Όπως είπε και ο Georgie ,ο μαλάκας ο άνθρωπος ξεχνάει εύκολα , δεν πειράζει όμως...
Εύχομαι πραγματικά , το επόμενο πρωτάθλημα που θα πάρει ο ΠΑΟΚ να το πάρει με τον Άγγελο προπονητή ... Έτσι για να βλέπω τα μούτρα τους μετά και να γελάω....

γουσταρω το αγγελο  με ολα τα ελλατωματα που εχει γιατι ειναι ειλικρινης και δεν κλεβει....αλλα και καλος
προπονητης .........αλλα τωρα εχουμε αλλα πολυ σοβαροτερα προβληματα με τα οποια πρεπει να αχοληθουμε
.....................ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠOΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟ(ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ :))))..........

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #931 on: May 24, 2007, 13:05:24 »
PAOKCURE milises stin psyxi mou PAOKara mou.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #932 on: May 24, 2007, 13:16:45 »
PAOKCURE EISAI GIGANTAS PAIXTARA MOU!

:prosk:

yg. tin sinenteuksi esy tin eides??

ante re pousti mou na tin anevasw, giati ekei einai ola ta lefta.. ;)

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #933 on: May 24, 2007, 13:26:12 »
αν και έχω πάρα πολύ καιρό να αναφερθώ στον τσομπάνο επειδή πραγματικά με κουράζει η όλη συζήτηση, μετά τα γραφόμενα του PAOKCURE και τα γεγονότα στο τελευταίο παιχνίδι με τον οφη, αναγκάζομαι να ξαναπάρω θέση και να πω...
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙ και ας κάηκε...
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ - ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ - ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #934 on: May 24, 2007, 13:34:37 »
Αδερφέ paokcure θα διαφωνίσω μαζί σου,
1) δε μου άλλαξε το ρου της ιστορίας μου πήγε να μου το αλάξει όσον αφορά το cl που δεν ήρθε ποτέ
2) Το ότι ήθελε να είναι και ζευγάς και παπάς που λέει η παροιμία ήταν δικό του λάθος έγκλημα για μένα
3) Τους ανθρώπους δίπλα του αυτός τους επέλεξε
4) Γνώριζε είπε τον γουμενο αλλά πίστευε τον παγώνη αυτός όμως δε μας είπε αυτό μας είπε ότι λέω καλημέρα και είναι μέρα δε μας είπε ότι ήταν απόγευμα και βράδιαζε
5) Είπε πολλές άλήθειες για το τί γίνεται και τι πρόκειτε να γίνει γιατί όμως τις είπε τώρα?
6)Μας είπε ότι δε χρειαζότανε λεφτά για συμβόλαιο και μας ζητάει καμιά 500 χιλιάρικα και δεν κρίνω άν τα διακιούτε ή όχι απλά δεν μου αρέσει το ύφος
7) Συμφωνώ ότι ήταν ο μόνος που έκραξες και έδειρες και όλα αυτά αλλά ξέρεις γιατί για το λόγο ακριβώς που είπες γιατί είναι ένας από εμας ακριβώς για τον ίδιο λόγο που κράζεις και τον κοντό λαγό ;)
Το ποδόσφαιρο που είδες από τον μπάγεβιτς δεν πρόκειτε να το ξαναδούμε και ξέρεις ότι η γνώμη μου δεν είναι η καλύτερη για το σέρβο.
Ναι με τον άγγελο δεν έχανες αλλά το θέαμα που έβλεπες ήταν αντάξιο του φετινού
Πιστεύω ότι πλέον ο άνθρωπος αυτός μας κάνει κακό φυσικά υπάρχουν και καμιά 200 άτομα που μου΄ ρχονται στο μυαλό απο την οικογένεια του ΠΑΟΚ και μας κάνουν επίσεις κακό
Την Αποψή μου που την ξέρεις
Για να αλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ μας πρέπει άμεσσα να αλάξουν χιλιάδες πρόσωπα από το κεφάλι μέχρι και τα τσιμέντα της τούμπας και σε αυτή την αλαγή πρέπει να είναι μέσα και το πρόσωπο του προπονητή που αναφέρεις
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #935 on: May 24, 2007, 13:45:11 »
Sumfwnw me @toy. Me kalupse se ola.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #936 on: May 24, 2007, 13:54:38 »
paokure eisai theos mono an gurisei o aggelos tha doume aspri mera.kai mono an ksekoumpistoun oloi stin dioikisi apo ton katsari..........mexri ton kanaraki

northeagle_4

• Guest
« Reply #937 on: May 24, 2007, 13:57:29 »
Το ενα με το αλλο δεν εχουν σχεση,ειτε γυρισει ο αγγελος ειτε οχι δεν παιζει κανεναν ρολο με το μελλον του ΠΑΟΚ,αυτο βρισκεται κυριως στα χερια μας ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ποσωπα ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ !!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #938 on: May 24, 2007, 14:23:12 »

6)Μας είπε ότι δε χρειαζότανε λεφτά για συμβόλαιο και μας ζητάει καμιά 500 χιλιάρικα και δεν κρίνω άν τα διακιούτε ή όχι απλά δεν μου αρέσει το ύφος

entaxi tsampa propiniti ton thelame re toy?
exei idi xarisei 600.000 kai tou xrwstame alla 200-250.000 pou den ta exei zitisei kan.
min leme kai tetoia..

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #939 on: May 24, 2007, 14:49:35 »
δεν είπα ότι τον θέλαμε τσάμπα άλλος το λεγε.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...