Iron Eagle πολλούς πείραζε ο τρόπος που τα έλεγε ο Αγγελος. Αλλά στην ουσία ο καλύτερος ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια ήταν όταν ήταν ο Άγγελος προπονητής.
Το ότι δεν έφερε παικταράδες και κατάφερε να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ ψηλότερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια, είναι πολύ θετικό γι αυτόν.
Το ΚΥΠΕΛΛΟ του 2003 (τελικός με Αρη, και καλές ομάδες μέχρι να φτάσουμε τελικό π.χ. γαύρος) δε σε ικανοποίησε ; Και μη μου πεις ότι έχουμε πάρει αρκετά κύπελλα.
Η Τρίτη θέση μέσα σε ένα κατεστημένο δεν είναι επιτυχία ; Εμείς αφήσαμε την αεκ44 πίσω τόσους βαθμούς και εμείς μπορούσαμε εκείνη τη χρονιά να χτυπήσουμε πρωτάθλημα (μέχρι 3 αγωνιστικές πριν το τέλος είμασταν νομιζο 5-6 βαθμούς πίσω από τον πρώτο).
Αυτά αν μετράς τίτλους και βαθμολογικές θέσεις. Αν μετράς τα ονόματα που ήρθαν στον ΠΑΟΚ, κι εγώ θέλω ονόματα αλλά τελικά όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα.
Επίσης να σου θυμίσω όταν ήρθε πρώτη φορά ο Αγγελος είμασταν χαμένοι στη βαθμολογία και έκανε 12 ή 13 νίκες σε 15 παιχνίδια και βγήκαμε ουέφα από το πουθενά του Μπέκστον και του Αρχοντίδη.
Και ότι την εποχή Φρατζέσκου Μαραγκού Τουρσουνίδη Ολιβάρεζ Νάγκμπε Μιχόπουλου ο ΠΑΟΚ έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.
Οταν χάναμε στην Τούμπα 0-1 από τον γαυρο και το γυρίσαμε 2-1 και έβριζε τον Φρατζέσκο επειδή έδωσε το χέρι στον Ελευθερόπουλο σε μια απόκρουση ;
Την χρονιά που ξαναήρθε στον ΠΑΟΚ έμπιστευόταν τον Αργυρίου θα μου πεις. Μ αυτούς τους παίκτες όμως ακου τι έγινε. Του φορτώνει ο Βεζυρτζής τον Βαλέντσια σε μεγάλη ηλικία για να πει ότι έκανε μεγάλη μεταγραφή. Και παρά το ότι δεν ήθελε τον παίκτη και ότι άλλα προβλήματα μπορεί να του δημιούργησε ο Βεζυρτζής, η ομάδα είχε κάνει σερί με νίκες. Ο βεζυρτζής τον έδιωξε αν θυμάμαι καλά μετά από μια ισοπαλία 1-1 με τον Ιωνικό στην Τούμπα. Όταν τον έδιωξε δες την βαθμολογία, δες πόσους βαθμούς είμασταν από την κορυφή και θα καταλάβεις ότι ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΤΕ. Μετά κατακτήσαμε ηρωικά την κλάσική θέση.
Για τους αποκλεισμούς απο μικρέτερες ομάδες στο Κύπελο, έχεις απόλυτο δίκιο είναι αδικαιολόγητοι.
Στην Ευρώπη το 0-3 που έγινε 5-3 με σπαρτακ τρνβ, ο αποκλεισμός της Αρσεναλ που πήρε νταμπλ, τα σούπερ παιχνίδια με την Ατλέτικο Μ. ελπίζω να τα θυμάσαι. Όμως έχει ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Ντέμπρετσεν. Αν και στον αγώνα της Τούμπας ο ίδιος ο διαιτητής είπε μετά το μάτς ότι δεν έπρεπε να μας ακυρώσει το γκολ. Με 2-1 θα ήταν αλλιώς. Πάντως και με 1-1 εκείνη την κωλοντέμπρετσεν χαλαρά έπρεπε να την περάσουμε.
Για το σεντόνι που θα κουνάγαμε, έχει ευθύνη επειδή έπρεπε η ομάδα να είναι έτοιμη από τον Αυγουστο Σεπτέμβριο. Πάντως ο παίκτης που ήθελε σίγουρα ο Αγγελος ήταν ο Λυμπερόπουλος. Ο Γούμενος όμως δεν έβαζε λεφτά για μεταγραφές. Έτσι αναγκαστικά μείναμε με Σκαρμούτσο Ανδράλα. Και για να μη διαταράξει το κλίμα που ήταν πολύ καλό τότε δε πήγε δημόσια κόντρα στη Διοίκηση. Ο Γούμενος τον έστειλε και δεν ήθελε να τον ξαναδεί στα μάτια του. Αυτό για μένα σημαίνει ότι ήδη από το καλοκαίρι ο Αγγελος είχε ζητήσει κάποια πράγματα από την Διοίκηση και τίποτα απ αυτά δεν έγινε. Και στην δεύτερη ευκαιρία ο Γούμενος τον έφαγε.
Και εκτός από όλα αυτά ξέρεις κάποιον Έλληνα προπονητή καλύτερο από τον Άγγελο ;
Ξένους ξέρω κι εγώ, μακάρι να φέρναμε κάποιον που έχει πάρει πρωτάθλημα στην Αγγλία.
Πάντα στις εκθέσεις με το ζόρι έγραφα 2 σελίδες. Ολο με τον ΠΑΟΚ μου ανοίγει η όρεξη και μπορώ να λέω πολλά