Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76063 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #840 on: May 07, 2007, 09:24:16 »
Όχι και ο μόνος...Αυτός και ο φοιρός..

Diego-4

• Guest
« Reply #841 on: May 07, 2007, 12:27:01 »
Ναι τελειώνει το συμβόλαιο του Γιασεμάκη και πρέπει να το ανανεώσουμε!!!

Όποιος θέλει να πεί κάτι κατηγορηματικό για τον Άγγελο χρησιμοποιεί την γνωστή καραμέλα , όπως φαίνεται πιο πάνω στο post tou alamana...
Κοίτα εσύ alamana τους προπονητάρες που ήρθαν μετά απο τον Άγγελο που σου φέραν τον Zidane και τον Ρονάλντο και έτριβες τα μάτια σου απο την μπαλάρα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ.....
Κοίτα τα χρέη σου που φτάσανε , για να τρώνε κάποιοι Σαράφιδες μίζες απο τις μεταγραφές και να κώβουν παραστατικά για τα γούστα τους στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άντε καληνυχτά...

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #842 on: May 07, 2007, 15:09:23 »
pantos stis metagrafes o vukotic itan poli kalos me indio kai pia  :a1006:

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #843 on: May 07, 2007, 15:43:20 »
Ναι τελειώνει το συμβόλαιο του Γιασεμάκη και πρέπει να το ανανεώσουμε!!!

Όποιος θέλει να πεί κάτι κατηγορηματικό για τον Άγγελο χρησιμοποιεί την γνωστή καραμέλα , όπως φαίνεται πιο πάνω στο post tou alamana...

Δεν είμαι φίλε μου εχθρός του Αγγελου. Πρόσφερε στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανε και πολλά κακά. Για τον Γιασεμάκη π.χ. θα μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ ένα συμβόλαιο 1+1 με γνώμονα την ηλικία του παίκτη και την τραγική οικονομική κατάσταση των ταμείων της ΠΑΕ και όχι αυτό που έκανε. Ο Άγγελος είναι περίεργος χαρακτήρας και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που τον γνώρισε και έχει τεράστιο θαυμασμό για το κοουτσάρισμα του στο χόρτο. Αλλά από την άλλη όταν "βυθίζεται" στον δικό του κόσμο και λέει μόνο το "εγώ ξέρω" και δεν αφήνει κανέναν να τον βοηθήσει και θέλει τα πάντα να περνάνε από τα χέρια του, ε ρε φίλε δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει ή θέλει το καλό του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προετοιμασία στη Νάουσα που όλοι τον ρωτούσαν: Άγγελε τι χρειάζεσαι? και αυτός απαντούσε: Τίποτα. Ο Θεός και η παναγιά να είναι καλά.

Κοίτα εσύ alamana τους προπονητάρες που ήρθαν μετά απο τον Άγγελο που σου φέραν τον Zidane και τον Ρονάλντο και έτριβες τα μάτια σου απο την μπαλάρα που έπαιζε ο ΠΑΟΚ.....

Είπε κανείς ότι είναι ικανοποιημένος από τα πρόσωπα που περάσαν από το πάγκο του ΠΑΟΚ μετά από τον Άγγελο? Αλλά μην πιστεύεις ότι για τον προπονητή θα έρθει ο οποιοσδήποτε καλός ή κακός ποδοσφαιριστής. Για τα φράγκα θα έρθει και αυτά δεν υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Κοίτα τα χρέη σου που φτάσανε , για να τρώνε κάποιοι Σαράφιδες μίζες απο τις μεταγραφές και να κώβουν παραστατικά για τα γούστα τους στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι ντροπή να τα βάζεις με έναν άνθρωπο (για μένα σημαία του ΠΑΟΚ) που αποκλείεται να τον έζησες όταν έπαιζε ποδόσφαιρο (αλλιώς δεν θα τολμούσες να τον πιάσεις στο στόμα σου) και που προσφέρει καθημερινά εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ με ελάχιστα χρήματα. Και να σου πω φίλε μου ότι έχεις φάει τεράστιο Παπά για μίζες κλπ. από δημοσιογραφίσκους που τότε που πρωτοακούστηκε αυτό, εξυπηρετούσαν το αφεντικό τους Θωμά Βουλινό και ήθελαν να βγάλουν το αφεντικό τους από την δύσκολη θέση της επιλογής του Βολτέζου αντί του Ντέμη Νικολαϊδη, ρίχνοντας το "λάθος" στον Καίσαρα. Το περίεργο είναι ότι εξακολουθεί να ακούγεται αυτό, όσο και αν προσπαθήσαμε κάποιοι γνώστες του θέματος μέσω συνδέσμων, άρθρων σε φύλλα του ΠΑΟΚΤΣΗ, να πούμε στον κόσμο την αλήθεια και πως έγιναν τα πράγματα. Τελικά είναι αλήθεια πως όσο περισσότερο λάσπη ρίχνεις τόσο κάτι θα μείνει και αυτό το πέτυχαν τα τσιράκια του Βουλινού εκείνη την εποχή.

Και για να τελειώνουμε με το θέμα του Άγγελου. Υπάρχουν και καλύτεροι προπονητές στην "αγορά", για κάθε ομάδα και αυτό ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να είναι ΠΑΟΚτσήδες και το καλύτερο είναι να προέρχονται από το εξωτερικό, επειδή η αγορά εκεί είναι τεράστια. Δηλαδή όταν είχαμε προπονητές όπως τον Παλ Τσερναϊ ή τον Ρίνους Ίσραελ (προπονητές με προϊστορία σε ομαδάρες του εξωτερικού), είχαμε πρόβλημα στο αγωνιστικό χώρο? Βασική προυπόθεση όμως είναι να υπάρχει και η διοίκηση που θα έχει τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του εκάστοτε προπονητή σε ποδοσφαιρικό υλικό που αυτός ζητήσει και να έχει τους ανθρώπους κλειδιά σε όλες τις θέσεις, ώστε να υπάρχει νοικοκύρεμα στην ομάδα και να μην κάνουν party οι κάθε τυχάρπαστοι μάνατζερ. Με μια λέξη να υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΣΗ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #844 on: May 07, 2007, 15:55:38 »
alamana ton karalic poios ton efere? k tin kwnstantinou otan epaizw sto  paralimni prin erthei ston irakli poios ton apperipse? profanws o kaisaras

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #845 on: May 07, 2007, 16:44:58 »
alamana ton karalic poios ton efere? k tin kwnstantinou otan epaizw sto  paralimni prin erthei ston irakli poios ton apperipse? profanws o kaisaras

Αν και βγαίνουμε εκτός topic:
Δεν γνωρίζω τι συνέβη σε κάθε περίπτωση μεταγραφής παίκτη. Αλλά το πιό εύκολο για κάθε αποτυχημένη μεταγραφή είναι τα λάθη να πέφτουν πάνω σε ένα εύκολο θύμα. Ακόμα όμως κι αν τα λάθη για τις παραπάνω αποτυχημένες κινήσεις δεχτούμε ότι ανήκουν σε επιλογές του Σαράφη, με ποιό δικαίωμα αμαυρώνουμε το όνομα ενός ανθρώπου που εξακολουθεί να είναι πρώτος σκόρερ και ένας από αυτους με τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα μας με την έκφραση "μιζαδόρος"? Και μην μου πείτε ότι "ακούσαμε" και μας "είπαν" ο τάδε γνωστός μου και ο μπαμπάς του τάδε παίκτη κλπ. Γιατί από αυτά ακούσαμε πολλά και στο παρελθόν, αλλά και χθες, και σήμερα για παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στα μικρότερα τμήματα και για τους προπονητές τους. Σε μένα παράδειγμα μου μίλησε χθες η μάνα ενός παίκτη και μου είπε ότι για να μην τον βάζει τον γιό της ο προπονητής του, κάτι πρέπει να συμβαίνει και βάζει τον άλλον. Αυτές οι σκέψεις και οι συκοφαντίες υπάρχουν χρόνια τώρα, άσχετα αν η ομάδα τερματίζει π.χ. πρώτη με 12 βαθμούς από τον δεύτερο και συμβαίνουν γιατί στα μάτια ενός γονιού-"μάνατζερ" το παιδί του είναι το καλύτερο και πρέπει να παίζει πάντα.

« Last Edit: May 07, 2007, 16:46:35 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #846 on: May 07, 2007, 17:39:36 »
και στο φιναλε ο Σαραφης ειναι τελευταιος που μπορουμε να πουμε για μιζες....εχει αλλους πιο μπροστα....οχοχοοοο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #847 on: May 08, 2007, 07:26:22 »
Aλαμάνα, δεν αμφισβήτησε κανείς τις ποδοσφαιρικες ικανότητες του Σαράφη όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ., και δεν ξεχνάει κανείς την προσφορά του. Όχι Καίσαρας, και Γίγαντας και Πατριάρχης, σύμφωνοι. Αλλά ως μάνατζερ-σκάουτερ και δεν ξερω γω ποιος άλλος ρόλος θα του ανατεθεί, είναι με μια λέξη τραγικός. Μιλάς για τον άνθρωπο που πήγε να δει τον Ντέμη Νικολαϊδη και πήρε τον... Βολτέζο με την αιτιολογία οτη ήτανε... κοντός  ??? Μιλάς για τον σκάουτερ που πήγε να δει τον Κωσταντίνου και τον βρήκε "ξυλοκόπο", ενώ είχε ήδη σκοράρει 18 τέρματα στη μέση του κυπριακού πρωταθλήματος. Η συνέχεια γνωστή. Μιλάς για τον άνθρωπο που έψαχνε ένα καλοκαίρι και σε βρήκε τον παίκτη Κάραλιτς από την Μπάνια Λούκα, ποδοσφαιριστής που κόστισε αν θυμάμαι καλά 150 χιλιάρικα; Καλός χρυσός, να πιούμε και κανένα τσίπουρο παρέα με τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Σαράφη, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #848 on: May 08, 2007, 11:26:49 »
Δεν έχει καμία σημασία αν ο Αναστασιάδης είναι καλός ή κακός προπονητής (νομίζω ότι είναι από τους αξιόλογους έλληνες), άν είναι λαμόγιο ή τίμιος.

Ήρθε τρεις φορές, του δόθηκαν ευκαιρίες και ότι ήταν να δώσει το έδωσε. Είναι απαξιωτικό για τον ΠΑΟΚ να καταλήγει συνέχεια σε έναν προπονητή. Επίσης έτσι δημιουργείς στον ίδιο την (λανθασμένη) εντύπωση ότι είναι κάτι παραπάνω από προπονητής. Δεν είναι. Αποθρασύνεται και μετά γίνεται η καταστάση μπουρδέλο.

Επίσης είναι διχαστικός πλέον και γι αυτό πρέπει να σταματήσει να ασχολείται ο ίδιος με την ομάδα και εμείς με αυτόν, αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ ας γραφτει στον ΑΣ και ας αγοράσει διαρκείας.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #849 on: May 08, 2007, 13:07:11 »
Aλαμάνα, δεν αμφισβήτησε κανείς τις ποδοσφαιρικες ικανότητες του Σαράφη όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ., και δεν ξεχνάει κανείς την προσφορά του. Όχι Καίσαρας, και Γίγαντας και Πατριάρχης, σύμφωνοι. Αλλά ως μάνατζερ-σκάουτερ και δεν ξερω γω ποιος άλλος ρόλος θα του ανατεθεί, είναι με μια λέξη τραγικός. Μιλάς για τον άνθρωπο που πήγε να δει τον Ντέμη Νικολαϊδη και πήρε τον... Βολτέζο με την αιτιολογία οτη ήτανε... κοντός  ??? Μιλάς για τον σκάουτερ που πήγε να δει τον Κωσταντίνου και τον βρήκε "ξυλοκόπο", ενώ είχε ήδη σκοράρει 18 τέρματα στη μέση του κυπριακού πρωταθλήματος. Η συνέχεια γνωστή. Μιλάς για τον άνθρωπο που έψαχνε ένα καλοκαίρι και σε βρήκε τον παίκτη Κάραλιτς από την Μπάνια Λούκα, ποδοσφαιριστής που κόστισε αν θυμάμαι καλά 150 χιλιάρικα; Καλός χρυσός, να πιούμε και κανένα τσίπουρο παρέα με τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Σαράφη, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Γιατί με κάνεις να επαναλαμβάνομαι?
κάνω copy, paste από πέντε-έξι μυνήματα πιο πάνω:
"Και να σου πω φίλε μου ότι έχεις φάει τεράστιο Παπά για μίζες κλπ. από δημοσιογραφίσκους που τότε που πρωτοακούστηκε αυτό, εξυπηρετούσαν το αφεντικό τους Θωμά Βουλινό και ήθελαν να βγάλουν το αφεντικό τους από την δύσκολη θέση της επιλογής του Βολτέζου αντί του Ντέμη Νικολαϊδη, ρίχνοντας το "λάθος" στον Καίσαρα. Το περίεργο είναι ότι εξακολουθεί να ακούγεται αυτό, όσο και αν προσπαθήσαμε κάποιοι γνώστες του θέματος μέσω συνδέσμων, άρθρων σε φύλλα του ΠΑΟΚΤΣΗ, να πούμε στον κόσμο την αλήθεια και πως έγιναν τα πράγματα. Τελικά είναι αλήθεια πως όσο περισσότερο λάσπη ρίχνεις τόσο κάτι θα μείνει και αυτό το πέτυχαν τα τσιράκια του Βουλινού εκείνη την εποχή."
Ο Σαράφης εισηγήθηκε και τους δύο παίκτες. Και τον Βολτέζο και τον Νικολαϊδη. Και ο Βουλινός ρώτησε πόσο κάνουν και πήρε αυτόν που κόστιζε φθηνότερα. Όταν αργότερα ο κοντός έβγαζε μάτια με τον Απόλλων Αθηνών και ο Βουλινός δεχόταν άγρια κριτική για τις επιλογές του από τον Λαό του ΠΑΟΚ, έβαλε κάποια τσιράκια του δημοσιογραφίσκους (Κ.Λ.) να ρίξουν το φταίξιμο στον Σαράφη. Αυτά!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #850 on: May 08, 2007, 13:20:24 »
Και αν συμφωνήσω ότι έτσι είναι για το βολτέζο δε μπορώ να ξεχάσω κάποια άλλα συναφή εγκλήματα όπως και ότι κάποια πιτσιρήκια απο αυτήν αλλά κι από παλαιότερες ομάδες αναγάστηκαν οι πατεράδες τους να πουλήσουν κάτι χωραφάκια για να βάλουν τη φανέλα και ψάξτε δημοσιογραφικά συνδεσμιακά και όπως αλλιώς θέλετε.
Δυστηχώς οι περισσότεροι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων μίας για την ακρίβια κατ΄εμε όσο "μεγάλωσαν" "βάρυναν" και τίμησαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ μας ώς παίκτες το ακριβώς αντίθετο πράτουν ώς παραγοντες -μανατζερ-προπονητές.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #851 on: May 08, 2007, 18:31:35 »
Φίλε και για τον Βολτέζο ακόμη να είναι έτσι, σου ανέφερα πολύ πιο φρέσκο παράδειγμα. Και μη μου πεις οτι τον Κάραλιτς δεν τον έφερε αυτός, ή του τον "φόρτωσαν". Γιατί ο ίδιος έβγαινε στα ραδιόφωνα και διαφήμιζε την παιχτάρα που έφερε, ο οποίος αποδείχτηκε οτι δεν ήξερε ούτε τα βασικά. Καμία εμπάθεια απέναντι στον μεγάλο Σαράφη, απλώς να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Και ασφαλώς καλά τα λες για τους δημοσιογράφους και για τις "φόλες" που βγαίνουν για να ξελασπώσουν πρόσωπα και καταστάσεις, αλλα νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει ένα πολύ γερό πάτημα στις μειωμένες δυνατότητες αυτού του ανθρώπου ως σκαουτερ.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #852 on: May 08, 2007, 18:59:39 »
Φίλε και για τον Βολτέζο ακόμη να είναι έτσι, σου ανέφερα πολύ πιο φρέσκο παράδειγμα. Και μη μου πεις οτι τον Κάραλιτς δεν τον έφερε αυτός, ή του τον "φόρτωσαν". Γιατί ο ίδιος έβγαινε στα ραδιόφωνα και διαφήμιζε την παιχτάρα που έφερε, ο οποίος αποδείχτηκε οτι δεν ήξερε ούτε τα βασικά. Καμία εμπάθεια απέναντι στον μεγάλο Σαράφη, απλώς να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Και ασφαλώς καλά τα λες για τους δημοσιογράφους και για τις "φόλες" που βγαίνουν για να ξελασπώσουν πρόσωπα και καταστάσεις, αλλα νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει ένα πολύ γερό πάτημα στις μειωμένες δυνατότητες αυτού του ανθρώπου ως σκαουτερ.

Δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα. Ας δεχτώ ότι είναι ανίκανος για τη θέση, αλλά θέλω και εσύ να δεχτείς ότι όποια σημαία είχαμε κατα καιρούς στον ΠΑΟΚ τις τσαλαπάτησαν αυτοί που ήθελαν να το παίζουν διοικούντες και ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ. Πάντα την ανικανότητα τους την φόρτωναν σε πλάτες ανθρώπων που δόξασαν τον σύλλογο, που τελικά έγιναν τα εύκολα θύματα της υπόθεσης. Δεν είναι μόνο ο Σαράφης, αλλά και πάρα πολλοί αλλοι.

Το παρακάτω υστερόγραφο μου δεν αναφέρεται σε κανένα προσωπικά, αλλά στην παγίδα που μας έχουν ρίξει εδώ και χρόνια και πέφτουμε μέσα πολλοί από εμας.

Υ.Γ. Σοφός ο Χ"παναγής που δεν ανακατέβεται στα θέματα του συλλόγου του. Αλλιώς σίγουρα θα τον είχαν πει μιζαδόρο και ότι έχει χωράφια από παίκτες που προώθησε στην πρώτη ομάδα. Τελικά η μη συμμετοχή είναι το καλύτερο πράγμα και κακώς κράζουμε τους παλαιμάχους που δεν δραστηριοποιούνται.
"Αλεξανδρίδη, γιατί δεν έβαλες το παιδί μου να παίξει στην πρώτη ομάδα? Α, ξέχασα ότι βγήκες πρωταθλητής τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Με το παιδί μου ρε, θα έβγαινες εννέα πριν το τέλος! Μιζαδόρε που κονομάς από τον ΠΑΟΚ"
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #853 on: May 08, 2007, 20:01:24 »
agreed mate. Άλλωστε ποτέ δεν είπα για μίζες. Το μόνο θέμα που έθεσα είναι ικανοτήτων.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #854 on: May 09, 2007, 08:33:45 »
Εγώ πάντως είπα, και φέτος άν δεν υπήρχε παρέμβαση και μάλιστα από το προηγούμενο καλοκαίρι κάποιο από τα πιτσηρίκια που βγάζουν μάτια σήμερα δεν θα πατούσε ποτέ το χορτάρι ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

steffos_4

• Guest
« Reply #855 on: May 20, 2007, 14:20:56 »
Αποκαλύψεις από Αναστασιάδη

Ετοιμος να τα πει όλα είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο Ελληνας τεχνικός είναι προσκεκλημένος του Βαγγέλη Μπραουδάκη τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή «Οποιος αντέξει» του συνδρομητικού καναλιού και αναμένεται να αποκαλύψει για πρώτη φορά πολλά από όσα έγιναν τον καιρό που ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ, αλλά και όσα επακολούθησαν τη θητεία του στον πάγκο του «δικέφαλου».

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δυσαρεστημένος από όσα ακούγονται κατά καιρούς και έτοιμος να πει πολλά.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=494712

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #856 on: May 20, 2007, 14:37:56 »
PES TA OLA DIKE MOUUUUUU
XESTOUS OLOUS

steffos_4

• Guest
« Reply #857 on: May 20, 2007, 14:59:34 »