Μετά και την σημερινή πούτσα , ο ΠΑΟΚ πιστεύω χάνει κατα 70% την έξοδο του στο UEFA. Αυτό ήταν και ο στόχος της μεγάλης διοίκησης του , απο την αρχή της χρονιάς.Το κουβάρι αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται , το παζλ συμπληρώνεται και οι μάσκες παίφτουν.
2002 - 2003 . Το διοικητικό τέλμα του ΠΑΟΚ , φέρνει φυτευτό διαχειριστή τον Ιωάννη Γούμενο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης , αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ . Η χρονιά και για τον ποιό αισιόδοξο ΠΑΟΚΤΣΗ φένεται χαμένη , η ομάδα έχει αποδυναμωθεί , συμαντικά . Το Μάιο ήμασταν τελικά καλά , ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος Ελλάδας και 4ος αν δεν κάνω λάθος στο πρωτάθλημα.
2003-2004 . Η καταστροφική μηχανή του Άγγελου Αναστασιάδη δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο περασμά της . Κάνοντας ο ΠΑΟΚ μία τρομερή χρονιά τερματίζει στην 3η θέση που τον οδηγεί στα προκρηματικά του CL και του δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του CL. Όλα πλέον είναι ονειρικά , ο καθένας απο έμας κάνει σκέψεις και όνειρα για τον μεγάλο ΠΑΟΚ του μέλλοντος που μόλις είχε αρχίσει να κτίζεται.Τα χρέη μειωμένα στο 70% τους , με τον Άγγελο να έχει πρωταρχικό ρόλο σε αυτό. Η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ομάδα και στον προπονητή της , τεράστια , ίσως περισσότερο απο κάθε φορά.Ο ΠΑΟΚ πλέον ενωμένος σαν μία γροθιά , κόσμος και ομάδα ΕΝΑ , κόσμος και Άγγελος ΕΝΑ.Ο φυτευτός ονειρέυται μάσα , θέλει γήπεδο , και όχι προπονητικό κέντρο που ζητάει ο Άγγελος.Στο γήπεδο είναι η μάσα και όχι στο προπονητικό κέντρο. Ο ένας (Γούμενος) σκέφτεται την τσέπη του ο άλλος (Άγγελος) σκέφτεται πως θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να κάνει τον ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.H κόντρα διοίκησης και προπονητή ξεκινάει...Το μεγάλο πρόβλημα του Γούμενου ? ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 1000% ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , και που θεωρήται απο τους πιο πετυχημένους στην Ιστορία του ΠΑΟΚ....Η απάντηση είναι ΦΑΞ...Κρύβει το ΦΑΞ ο πουτάνας γιός για 2 λόγους . α)Διχασμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ και αμφισβήτηση του προπονητή β) Δεν συμφερε την τσέπη του το CL , πολλά ταξίδια , ακριβά ξενοδοχεία κτλ.
Μέσα σε μία πουτάνα νύχτα , ότι χτίζαμε , καταστράφηκε , τα όνειρα μας παίθαναν , ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ έμεινε όνειρο και εμέις στο ίδιο έργο θεατές.... 3 χρόνια μέτα δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.
Η UEFA έχει ενημερώση πως στην επόμενη διοργάνωση της δεν θα λαμβάνουν μέρος ομάδες με χρέη.Άλλο που δεν ήθελε και ο κυρ.Γιάννης...Φωνάζει τον σακάτη τον Κωστίκο , του λέει "Κάνε οτι θές , κάνε πειράματα , κάνε την ομάδα μπουρδέλο...".Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ μας μάγκες...Τα συμπεράσματα απο τα παραπάνω δικά σας....
Δεν είμαι προσωπολάτρης , δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ τον ΠΑΟΚ...Ένα καημό έχω μέσα μου απο το καλοκαίρι του 2004....."ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΓΓΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"