Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 77924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #2040 on: December 03, 2014, 23:30:21 »
Τρελλός είσαι ρε μαν, τι να πούμε. Μας τρέλλανες κι εμάς. Μακάρι να μη τα γαμήσεις τη μάνα πάλι, όπως και στο παρελθόν. Ευτυχώς που παίζουμε μόνο μία φορά με βάζελο ακόμα κατά τ' άλλα...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2041 on: December 03, 2014, 23:43:03 »
Γράψε στα αρχίδια σου τον κάθε κομπλεξικο που προτιμάει τριτοτεταρτος με εναν ολλανδό τουρίστα παρα πρώτος με σένα
Γράψε στα αρχίδια σου τον κάθε κομπλεξικο που λέει οτι εσυ επλεξες να παίζεις με τζανδαρη και κιτσιου αντί με Μέσι και Ντάνι αλβεζ
Γράψε στα αρχίδια σου και μένα που μου γυρίζει το μάτι όταν βλέπω τον κοντό 11αδα στον ΠΑΟΚ των ονείρων μου
Πάρε πρωτάθλημα γιατί το χρωστάς στην μεγάλη σου αγάπη, την ΠΑΟΚαρα μας...

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2042 on: December 03, 2014, 23:51:53 »
50 χρονια στον ΠΑΟΚ τι να σου πουν ρε σκυλε ποντιοκεφαλε,ανωμαλαρα με ελεφαντιωση στα κακκαλα εσενα για ΠΑΟΚ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2043 on: December 03, 2014, 23:56:28 »
Φτού σου γελοιε ξεφτιλισμενε προσκυνημενε στημενε που δεν επαιξε 90 λεπτα ο Μάρτενς.
Για χάρη του βαζελου τους γαμησες...
« Last Edit: December 04, 2014, 00:18:12 by liakos »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2044 on: December 04, 2014, 00:02:54 »
Μαγκας. Μπραβο σου. Οχι μονο για σημερα αλλα για ολα τα μεχρι τωρα, Ρισπεκτ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2045 on: December 04, 2014, 00:21:28 »
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι θεμα ανταγωνιστικοτητας οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΡΩΤΟΣ.
οποτε μη διαβαζουμε τα αυτονοητα σαν επιχειρηματα κατα του μεγαλυτερου προπονητη του πλανητη
γιατι, ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΡΩΣΕ ΑΜΕΣΑ 3-4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 11ΑΔΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ !!!!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2046 on: December 04, 2014, 00:39:23 »
Ναι, ειναι θεμα ανταγωνιστικοτητας. Ουτε το ποδοσφαιρο θα ξεχασουμε τωρα στα γεραματα, ουτε τρελους θα μας βγαλουν μερικοι. Δευτερο φετινο παιχνιδι, μετα τη φιορεντινα, που το καλο αποτελεσμα το πηρε μονος του ο προπονητης. Να κοιταμε αυτα τα δυο θετικα και να ξεχασουμε τις ντουντουκες; ΟΚ, τις ξεχναμε. Το περηβοητο +5 ομως το Μαη, που θα 'ναι και καλα, τωρα χεστηκα. Οποιος θελει στην καμαρα με τους πανηγυρτζηδες να χαρει την κατακτηση του champions league.
Στο μεταξυ, αμα δε κανει δηλωσεις ο αγιος πατερας δε γινεται. Παλι ανεγκεφαλους μας ειπε σημερα, αλλα ας το κανουμε γραγαρα, λογω της ημερας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2047 on: December 04, 2014, 00:46:41 »
ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ
ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2048 on: December 04, 2014, 00:46:53 »
Ναι, ειναι θεμα ανταγωνιστικοτητας. Ουτε το ποδοσφαιρο θα ξεχασουμε τωρα στα γεραματα, ουτε τρελους θα μας βγαλουν μερικοι. Δευτερο φετινο παιχνιδι, μετα τη φιορεντινα, που το καλο αποτελεσμα το πηρε μονος του ο προπονητης. Να κοιταμε αυτα τα δυο θετικα και να ξεχασουμε τις ντουντουκες; ΟΚ, τις ξεχναμε. Το περηβοητο +5 ομως το Μαη, που θα 'ναι και καλα, τωρα χεστηκα. Οποιος θελει στην καμαρα με τους πανηγυρτζηδες να χαρει την κατακτηση του champions league.
Στο μεταξυ, αμα δε κανει δηλωσεις ο αγιος πατερας δε γινεται. Παλι ανεγκεφαλους μας ειπε σημερα, αλλα ας το κανουμε γραγαρα, λογω της ημερας.

Οχι ρε, πες τα... Ισπανικό πρωτάθλημα επαιζες μέχρι πέρσι.
Εχεις μαθει πρώτος άλλωστε. Οπως εχεις μαθει να παίζεις με Ρονάλντο και Νέστα...
Ποια μέρα κιολας; και στα δίπλα στο Καραϊσκάκη εισαι μαθημενος.

Δεν είσαι ρε μικροψυχος. Του χρονου με Στέφενς καλυτερα θα ναι, μη μασας...
« Last Edit: December 04, 2014, 00:59:20 by liakos »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2049 on: December 04, 2014, 00:50:24 »
επιτέλους έβαλες τον προδότη στη φυσική του θέση, να παίξει δεξί μπακ.
χρόνια το λέμε ορισμένοι εδω μέσα ότι μόνο για εκεί κάνει (που δε κάνει για τίποτα δηλαδή...)
συγκυρία λόγω τραυματισμού σκόνδρα? επιφοίτηση απο την προϊσταμένη σου μεταφυσική αρχή?
ότι και να ταν, μακάρι να συνεχιστεί

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2050 on: December 04, 2014, 01:00:43 »
Οταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ τους λιμανίσιους ΟΛΟΙ μας χαιρομαστε ακόμα κι ο Αλέφαντος ή ο Σαουρίδης να ηταν στον παγκο μας...

Αλλα εμενα Sez και λοιποί επιτρέψτε μου να κρατώ μικρό καλάθι. Κέρδισες το γαύρο που ειναι χειρότερος από περσυ κι εχασες απο βάζελο στην έδρα σου...απο κόμπλεξ θα πω εγώ μαλλον το ινδαλμα σας τα λεει τα περι εδρας και δυσκολίας.

Συνεχισε να επευφημείς δεξί μπακ το γιδόπουλο και τις λοιπές αλχημείες σε ενα ματς που επαιζες με προπονητη την αδερφη απο την Σεββιλη. Δεν τα λεω παλι εγω αλλοι τα λενε...

Αν δε βάλει μυαλο και αν δεν ενισχυσει την ομαδα εγω δε θα ξαναβγώ να τον κραξω... Υπόσχεση, δέσμευση παρτε το οπως γουσταρετε.

Αφου οι συγχρονοι Παοκτσήδες γουσταρετε πανηγυρι και κορδελες και +5 και πρωταθλημα και να ουμε παω πάσο.

Σορρυ που εγω θα μεταφερω τα λόγια καποιου στρατηγού περι μουφας πρωταθλήματος...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2051 on: December 04, 2014, 01:10:03 »
Οταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ τους λιμανίσιους ΟΛΟΙ μας χαιρομαστε ακόμα κι ο Αλέφαντος ή ο Σαουρίδης να ηταν στον παγκο μας...

Αλλα εμενα Sez και λοιποί επιτρέψτε μου να κρατώ μικρό καλάθι. Κέρδισες το γαύρο που ειναι χειρότερος από περσυ κι εχασες απο βάζελο στην έδρα σου...απο κόμπλεξ θα πω εγώ μαλλον το ινδαλμα σας τα λεει τα περι εδρας και δυσκολίας.

Συνεχισε να επευφημείς δεξί μπακ το γιδόπουλο και τις λοιπές αλχημείες σε ενα ματς που επαιζες με προπονητη την αδερφη απο την Σεββιλη. Δεν τα λεω παλι εγω αλλοι τα λενε...

Αν δε βάλει μυαλο και αν δεν ενισχυσει την ομαδα εγω δε θα ξαναβγώ να τον κραξω... Υπόσχεση, δέσμευση παρτε το οπως γουσταρετε.

Αφου οι συγχρονοι Παοκτσήδες γουσταρετε πανηγυρι και κορδελες και +5 και πρωταθλημα και να ουμε παω πάσο.

Σορρυ που εγω θα μεταφερω τα λόγια καποιου στρατηγού περι μουφας πρωταθλήματος...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

Εντάξει, εσύ που είσαι τραντισιοναλ ΠΑΟΚτσης και με πρωτάθλημα τα ίδια θα γραφείς δλδ... Για αυτό σε λέω καλυτερα τριτοτεταρτος με τον ολλανδό τουρίστα παρα πρώτος με άγγελο...
Α και πέρσι ο άγγελος έφταιγε για το υλικο που δεν είχε ενισχύσει την ομάδα... Και του χρονου αυτός θα φταίει

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2052 on: December 04, 2014, 01:25:48 »
ας τα αφησουμε αυτα ρε σεις. κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε υπερομαδα απο αποψη υλικου, αλλα φετος ειμαστε ομαδα με Ο  ,ειναι ΠΑΟΚ ομαδα ,οκ εχουμε ελλειψεις αλλα σε αυτο το γαμωπρωταθλημα πλεον μπορουμε,φανηκε.τεραστια ψυχολογικη νικη ακομη δεν ειμαστε φαβορι , σοβαρα το λεω ,οι αλλοι θα αρχισουνε τα φιλικα για αυτο ας βοηθησουμε την ομαδα οσο παει μεχρι τερμα ο καθενας μονος του και ολοι μαζι ,εξω τα προσωπικα παθη και μιση. ας τους αφησουμε να δουλεψουν ,ξερουν καλυτερα απο εμας .μακαρι να το παρουμε εγω το πιστευω ας τους κανουμε να το πιστεψουν και αυτοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

zadas4

• Guest
« Reply #2053 on: December 04, 2014, 01:27:42 »
Λοιπον αφηστε τον τρελο στη τρελα του.τα παραπονα μας στην (τρυπια)διoiκηση.Αλλα να ειστε ετοιμοι για ολα ετσι.Την ομαδα την προπονει ενας ζουρλος που ναι μεν ξερει πολυ μπαλα αλλα δεν εχει σωας τα φρενας.Πραγματικα το συζηταω και με φιλους μου και καταληγουμε οτι δεν ειναι δυνατον να ειμαστε πρωτοι με αυτο το υλικο ασχετως επιπεδου του πρωταθληματος.(βασικοι σχεδον παντα:γλυκος,κατσικας,γιδης,τζιολις,τζανδαρης.Πολλες συμμετοχες:σπυροπουλος,κιτσιου-σκονδρας,μυτης)Δηλαδη δεν γινονται αυτα.Βεβαια ξαναλαμε επειδη ειναι ψυχακιας,ανα πασα στιγμη μπορει να δωσει μια και να τα γκρεμισει ολα.(το χει αυτο το χαρισμα)Και τοτε μπορει να αρχισουμε τις πιπες την μια μετα την αλλη και το ξενερωμα να ειναι τεραστιο.Παμε λοιπον για το διπλο με τον τρελο εχοντας παντα στο πισω μερος του μυαλου μας οτι μπορει να φαμε ταληρο (τα ονοματα που μας εκπροσωπουν τα βλεπετε πιο πανω).ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.αγγελε γερα σου γαμω την σαλπιγιδη.
Παραθετω παλι τις αληθειες.Αλλα και ενα μπραβο για μεχρι τωρα οφειλω να το πω.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2054 on: December 04, 2014, 01:43:32 »
βασικα λιακο ειναι μαλακια να κραζεις οποιον κραζει τον θρησκοληπτο σημερα γιατι εισαι καβαλα στ αλογο

εγω δεν θα σε κραξω αμα χασει ο ΠΑΟΚ γιατι δεν γουσταρω να χανει ο ΠΑΟΚ

δεν γουσταρω και τον θρησκοληπτο

αλλα σημερα χαιρομαι.γιατι χαιρεσαι κι εσυ.γιατι κερδισε ο ΠΑΟΚ

και μαγκια του θρησκοληπτου.δεν ειμαι πουστης μαγκια του ειναι σημερα

υ.γ κλειστο το γαμημενο το στοματακι ρε συ αγγελε...αραξε μια φορα και μην λες τιποτα γαμω την χολι μαιρη σου

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2055 on: December 04, 2014, 04:02:46 »
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΖΙΟΛΗ ΣΤΟΠΕΡ Κ ΚΛΑΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΧΑΦ..ΜΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ..ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΕΛΟΣ Κ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2056 on: December 04, 2014, 10:17:47 »
το γιουσουφακι που τον νοιαζει η παρτυ του μονο αλλα και να φαινεται μονο αυτος, αφου κερδισε τον πανθρακικο με τους σπυροπουλους εχοντας το μυαλο στο τηγανι (γιατι μονο αυτος το πιστευε) πηρε την ομαδα κι εφυγε κι αφησε 1000 πανυγητζηδες με το πουλι στο χερι στη θεσσαλονικη. δεν εχει να συζητησουμε τπτ αλλο.

ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2057 on: December 04, 2014, 10:37:41 »
Ακόμα και πρωτάθλημα να έπαιρνε φέτος ο Αναστασιαδης, αυτό το φόρουμ θα ασχολείται με την προφορά του, με το ντυσιμό του, με το πόσο άξεστος είναι, με το πόσο θρησκόληπτος είναι, με το ότι δήθεν δε θέλει άλλους παίκτες ή είναι δήθεν βαζελος και παίρνει και χαρτάκι (το διαβάζουμε κι αυτό σχεδόν κάθε βδομάδα)!! Τουλάχιστον μετά και τη σημερινή εμφάνιση έγινε αντιληπτό για ποιο λόγο άραγε έχρισε μεσοβδομαδα τον γαύρο φαβορί ή μπα;

+1953

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2058 on: December 04, 2014, 10:40:40 »
όσο λάθος είναι να εστιάζεις συνέχεια στα όσα (και δεν είναι λίγα) στραβά του, άλλο τόσο λάθος είναι να τα παραβλέπεις

συνεχίσε την δουλειά και μίλα λίγο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2059 on: December 04, 2014, 11:15:11 »
Γιαννιώτη διαφωνώ κάθετα με τη λογική σου.

Καταρχάς καβαλα στο άλογο είναι ο ΠΑΟΚ, όχι εγώ.

Επίσης το post σου υπονοεί ουσιαστικά την ύπαρξη δυο αντιπαλων πλευρών, οι οποιες προσδιορίζονται από την συμπάθεια η αντιπάθεια τους προς τον Άγγελο. Αγγελικοι vs αντιαγγελικων και τώρα οι αγγελικοι είναι καβαλα στο άλογο dld...

Δεν ξέρω για τους υπολοιπους αλλα εγώ αντιπαρέρχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό, dld αγγελικός.
Τον θεωρώ τον καλύτερο προπονητή που έχω δει και πιστεύω αναλύω αρκετά καλά τις απόψεις μου.
Επί απόψεων και επιχειρημάτων λοιπόν δέχομαι να συζητήσω και όχι επί χαρακτηρισμών.

Έτσι λοιπόν χθες βραδυ τα δυο post στα οποια αντέδρασα έλεγαν ουσιαστικά τα εξής:
1) σιγά τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ αφού το πρωτάθλημα είναι χαλια από πλευράς ανταγωνιστικότητας
2) ο Άγγελος ευθύνεται για την μη ενίσχυση τις ομάδας

Αυτές τις απόψεις έκραξα όπως λες, και όχι τα παιδιά (που φυσικά δεν τα ξέρω) ως αντιαγγελικους