Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76573 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1660 on: August 22, 2014, 12:51:07 »
Ξεφτιλιζεις και τα Θεία αγραμματε και τα βάζεις στο στόμα του καθε δίκαια εξοργισμενου
Άλλοθι στην αμπαλιαση η Παναγία, μπερδεύεις τη μπάλα με τα Θεια στη πιο θρησκοληπτη πόλη για να μεταφέρεις τις ευθύνες στο υπερπέραν

Διάβασε αγραμματε και μην ξαναμπερδευτεις:

Τα του Καίσαρος τω Καισαρι και τα του Θεού τω Θεώ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline apostolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1661 on: August 22, 2014, 13:25:24 »
Ένας προπονητής που πριν από το φιλικό με την ίντερ λέει στους παίκτες του είστε καλύτεροι θα κερδίσετε και πριν το επίσημο με την ζίμπρου μια βδομάδα μετά ότι είναι φαβορί η ζίμπρου δεν είναι ούτε καν τσομπάνης, ένας γεροξεκούτης περαστικός που παριστάνει τον προπονητή.

:χειροκρότημα:

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1662 on: August 22, 2014, 14:30:10 »
Παραλιγο να το κλεψεις το ματσακι απο το φαβορι Υψιστε ...κριμα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1663 on: August 22, 2014, 15:14:29 »
10 χρονια περασαν...
Απο τις μαλακιες του:
"Εχω ανθρωπους που με λενε αληθειες"
"Εχω 5 τερματοφυλακες, 15 χαφ και 10 επιθετικους"
"Ο Χαγκαν ειναι παικταρας"
Απο τα "Οσοι γελασαν, γελασαν, τωρα θα δειτε τον πραγματικο ΠΑΟΚ" πριν τη ρεβανς στο Ισραηλ με Μακαμπι...
Απο τους Αμαφουλε, τους Σκαρμουτσους, τους Ανδραλες, τα "μπερδεμενα", την ασπιδα και αβαντα σε Γουμενο...
Νομιζα κατι θα ειχες χαμπαριασει. Καθε νορμαλ ανθρωπος, θα ειχε κανει μια αλφα αυτοκριτικη, τα χρονια που περασαν θα τον ωριμαζαν, θα ζυγιζε καποιες καταστασεις διαφορετικα και καπου θα συνερχοτανε η τουλαχιστον δεν θα εκανε/ελεγε/ειχε τις ιδιες μαλακιες, κολληματα και τα ιδια λαθη.
Δυστυχως η κατασταση η δικα σου χειροτερεψε.
Τα κολληματα σου δεν εχουνε ορια, αρχη και τελος.
Εχω παθει σιχασια μεγαλη μαζι σου απο το "Αν δεν υπηρχε Σαββιδης δεν θα υπηρχε ΠΑΟΚ".
Μονο να ειναι δουλακια μπορεις να μεταλαμπαδευσεις στα παιδακια αυτα.
ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.
Εσπασες το ρεκορ γλυψιματος και ξεφτιλας. Ξεπερασες για πλακα τον Αλεφαντο.
Αυτη την κουβεντα ουτε στην κορη μου θα την συγχωρουσα και ολα τα φταλε του κοσμου να εβαζε στον ΠΑΟΚ και χιλλια πρωταθληματα και Τσαμπιονς Λιγκ να εφερνε...
Μαχαλομαγκα ντεμεκ. Γιατι αν εισαι αρσενικος ΔΕΝ πας ρε στα μαγαζια του μαρινακη να παριστανεις τον προπονητη.
Γιατι εχουνε παραμαζευτει οι σκιες...
Απο τα φαξ που δεν ηξερες, δεν σε ειπανε, δεν ακουσες, δεν ξερω 'γω, απο τα σκυψιματα στο Βαρδινογιανεικο που σε ταιζε, απο τους Βοκολους, απο τα 4-4 της εθνικης Κυπρου και τα ασους ημιχρονα διπλα τελικα, απο τις περηφανες σωτηριες του πλατωνα.
Εσυ παντα ησουνα ο αμεμπτος, ο στην απ'εξω...
Πως μπορει αλλωστε να εχει εμπλοκη ο "αρσενικος" ο "ανθρωπος του Θεου και της εκκλησιας" ...
Δεν μπορει να ειναι συμπτωση οτι τον ιδιο ρολο που επαιξες επι Γουμενου, τον παιζεις και τωρα 10 χρονια μετα.
Ντεμεκ αντιδημοσιογραφικε...
Ρωτα τον Μπολονι και τον Χουμπ να σε πουνε τι θα πει φαγωμα και απειλη...
Μανια καταδιωξης για να εχεις, δεν εισαι καθαρος ρε.
Ολος σου ο μυθος, το τεπελενι του Χαιμπουρι αλα Αρχοντιδης στο Γουεμπλει και το all time classic "Το Μαη θα'μαστε καλα".
Και απο πισω θαβονται και Καστοριες και Αγροτικοι Αστερες και Ντεμπρετσεν...
Ασε το καταραμενο το 2004, αυτο θελει τομους...
Σε λιγο δεν θα μπορεις να κοροιδευεις ΚΑΝΕΝΑΝ.
Δεν εισαι θυμα του Ρωσοποντιου. ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ.
Οπως τελικα, γιατι τετοιοι μαλακες φιλοτιμοι ειμαστε και παντα μεχρι και αυτη τη θητεια σου κρατουσαμε μια πισινη μηπως το βλεπουμε το εργο λαθος, δεν ησουν θυμα ουτε του Βλαχοπουστα απο το Αγρινιο.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΗΣΟΥΝΑ.
Συνεχισε παρεα με το μεγιστανα το αφεντικο σου που αμα δεν ητανε αυτος δεν θα υπηρχαμε, τους μεγαλους σταυρους.
Με δυο χερια και με δυο ποδια μαζι.
Εσυ και ο παπαρας που σε πληρωνει και του γλυφεις τ'αρχιδια κανεις δεν ξερει για ποσο θα ειστε ακομα εδω.
Ο ΠΑΟΚ ομως τυχον αποκλεισμο απο το "φαβορι" θα τον κουβαλαει την επομενη πενταετια στην πλατη του...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1664 on: August 22, 2014, 18:35:45 »
Πως λέγονται αυτοί που γουστάρουν άγγελο? Τσομπανοσκυλα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1665 on: August 24, 2014, 21:11:20 »
τρια ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ αριστερα μπακ ΜΟΝΟ εσυ

(και η μπαρτσελονα θελει μεταγραφες...)
(το μαη θα μαστε καλα....)
(η παναγια θα παιξει σεντερ μπακ....)
(μη φοβαστε....)

Υ.Γ. τωρα τον βλεπω τον ΓΕΛΟΙΟ να λεει οτι του φταιει η διαιτησια..... 100-0 λεει τον επαιξε στην τουμπα .... γελαει ο κοσμος

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1666 on: August 24, 2014, 21:21:10 »
"Χωρίς λόγο η αποβολή. Μας έπαιξαν 100-0 μέσα στην Τούμπα. Εγώ ξέρω τι θα γίνει. Θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές", δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Είναι επικίνδυνος ε, όχι αστεία

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1667 on: August 24, 2014, 21:31:23 »
Πες και το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ και Εγω θα την παρω την ομαδα απο τη Θεσσαλονικη να ολοκληρωθει το ντεζαβου
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1668 on: August 24, 2014, 21:35:19 »
Γελοιε...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1669 on: August 24, 2014, 21:45:25 »
Ουτε να μην ασχολείσαι δε μπορείς με αυτή την ομάδα. Καλά ρε αστείε οι διαιτητες φταίνε? Τι αλλο θα ακουσουμε ρε πστ
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1670 on: August 24, 2014, 21:45:50 »
η καρπαζια σημερα φαινοταν απο τα φιλικα, μονο εσυ δεν την ειδες να ερχεται... φατην τωρα

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1671 on: August 24, 2014, 21:57:25 »
Το μπουλο και παρε και τους κοντους μαζι σου αντε γαμισου
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1672 on: August 24, 2014, 21:58:19 »
Θελημα της παναγιας ηταν το 100-0

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1673 on: August 24, 2014, 22:01:27 »
Αντιπαθω τον Αναστασιαδη αλλα ξεκαθαρα θεωρω οτι επεσε θυμα κοροϊδιας. Δεν τον κατηγορω για τπτ. Διαχειριζετε ροστερ που ακομα κ ο ΠΑΟΚ το Δωνη θα τον εριχνε πενταρα. Το θεμα μας -περιεργως- δεν ειναι αυτη την στιγμη ο προπονητησ αλλα το ροστερ που ειναι επιπεδου 6-8 στο πρωταθλημα, ο Ζιζις Μιζας κ φυσικα ο Ιβαν που φετος εδειξε τις πραγματικες του προθεσεις (εγω παραδεχομαι οτι τον πιστεψα). Κριμα πραγματικα για τον ΠΑΟΚ μας, τουλαχιστον ξεκιναει μια old school PAOK εποχη.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1674 on: August 24, 2014, 22:03:34 »
Γίνεται καλύτερο παιδιά!

Έβλεπα εχθές το ματς του Ολυμπιακού με την Νίκη Βόλου. Στον Ολυμπιακό αποθεώνεται ο πρόεδρος, αποθεώνεται ο προπονητής, αποθεώνονται οι ποδοσφαιριστές. Στον ΠΑΟΚ τι γίνεται; Στον ΠΑΟΚ υβρίζεται ο μεγαλομέτοχος, υβρίζονται οι παίκτες κι ο προπονητής είναι ο χειρότερος που υπάρχει στη γη. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1675 on: August 24, 2014, 22:06:00 »
Το μπουλο και παρε και τους κοντους μαζι σου αντε γαμισου

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1676 on: August 24, 2014, 22:07:50 »
Αντιπαθω τον Αναστασιαδη αλλα ξεκαθαρα θεωρω οτι επεσε θυμα κοροϊδιας. Δεν τον κατηγορω για τπτ. Διαχειριζετε ροστερ που ακομα κ ο ΠΑΟΚ το Δωνη θα τον εριχνε πενταρα. Το θεμα μας -περιεργως- δεν ειναι αυτη την στιγμη ο προπονητησ αλλα το ροστερ που ειναι επιπεδου 6-8 στο πρωταθλημα, ο Ζιζις Μιζας κ φυσικα ο Ιβαν που φετος εδειξε τις πραγματικες του προθεσεις (εγω παραδεχομαι οτι τον πιστεψα). Κριμα πραγματικα για τον ΠΑΟΚ μας, τουλαχιστον ξεκιναει μια old school PAOK εποχη.

Dark θα συμφωνούσα (γιατι το προβλημα το ΠΑΟΚ και φετος δεν ειναι ο προπονητης) αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι οντως επικίνδυνος και γινεται ασπιδα για τους υπόλοιπους. Δες δηλώσεις
"Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας λείπει. Έβλεπα εχθές το ματς του Ολυμπιακού με την Νίκη Βόλου. Στον Ολυμπιακό αποθεώνεται ο πρόεδρος, αποθεώνεται ο προπονητής, αποθεώνονται οι ποδοσφαιριστές. Στον ΠΑΟΚ τι γίνεται; Στον ΠΑΟΚ υβρίζεται ο μεγαλομέτοχος, υβρίζονται οι παίκτες κι ο προπονητής είναι ο χειρότερος που υπάρχει στη γη. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Δεν είπα να μην μας βρίζει ο κόσμος. Τουλάχιστον εγώ είμαι συνηθισμένος. Αν όμως πιστεύει ότι πρέπει να προπηλακιστεί ο μεγαλομέτοχος ή ο προπονητής θα γίνει κάτι καλό; Πώς μπορεί να διανοηθεί κάποιος κάτι τέτοιο και να βάλει αυτή τη λογική;

Θα σας θυμίσω ότι στο πρωτάθλημα του 1976 το πρώτο ματς, αυτό με τον Πιερικό είχε έρθει 1-1. Δεν τρέφω αυταπάτες. Ξέρω τι κάνω και που βρίσκομαι. Δουλεύω πολύ με τα παιδιά. Όλη την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Σας το λέω από την πρώτη μέρα."

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1677 on: August 24, 2014, 22:13:03 »
Πανε στο γαυρο αμα γουσταρεις τοσο, μονο απο κει δε περασες. Δουλεψες στα υποκαταστηματα, αλλα τα κεντρικα εχουν αλλη αιγλη.
Σε ψαχνει και ο ματζουρακης να σε δωσει πισω την ταυτοτητα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1678 on: August 24, 2014, 22:15:46 »
Δηλώσεων συνέχεια

"Έχουμε πρόβλημα στο να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Φτάνουμε με αξιώσεις στην περιοχή, φτάνουμε εκεί αλλά… Τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ εύκολα για μας. Αλλά όταν φτάνεις με αυτή τη ζέστη και την ταλαιπωρία, μένεις πίσω στο σκορ, φορτώθηκαν και με άγχος τα παιδιά, κάποια παίζουν για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Μας λείπουν βέβαια και κάποια παιδιά. Θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα στο δρόμο πιστεύω. Στο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν θέμα αγωνιστικής πειθαρχίας, όχι αμυντικής λειτουργίας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω πόση υπομονή έχει ο καθένας για να την κάνει"

ΓΕΛΟΙΕΣ δηλώσεις και πραγματικα λυπάμαι που το λέω. "Ζέστη" (θαρρείς και η Καλλονή έπαιζε στην Ισλανδια...) και αγχος και απειρία, κλπ., κλπ. Ο,τι να'ναι. Απογοήτευση...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1679 on: August 24, 2014, 22:21:17 »
Ωχριούν μπροστά σου σε γραφικότητα ο σούλης και ο αλέφαντος. Κάποτε ήσουνα καλύτερος στον ρόλο της ασπίδας.....τώρα ούτε δυό επίσημα ματς δεν άντεξες
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ