Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zadas4

• Guest
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1680 on: August 24, 2014, 22:27:01 »
Τουλαχιστον γελοιες οι δηλωσεις σου αγγελε.Εγω παντα σε συμπαθουσα(ειδικα ποδοσφαιρικα) αλλα παραεγινες γραφικος.Μα να αναφερεις τον διορισμενο σαν παραδειγμα ρε πουστη μου ΕΛΕΟΣ.Μαλλον καλυτερα το μπουλο γιατι σπερνεις πολυ διχονεια και εχουμε χορτασει απαυτη του βαζελου προδοτη ανικανου κοντου..

zadas4

• Guest
« Reply #1681 on: August 24, 2014, 22:34:09 »
Σε 2,5 μηνες θα φωναζουμε ειναι τρελος ο αγγελος.Εγω ειμαι μαζι του(παρολο που βαζει το σιχαμα τον κοντο).Παντως τα κουσουρια του πρεπει να εχουν αυξηθει κατα πολυ.Εχει πολλα κομπλεξ ο πουστης.
Τι 2,5 μηνες εγραφα  ;DΤην πεμπτη θα πεσουνε και κλωτσες..

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1682 on: August 24, 2014, 22:41:47 »
Σε ξέραμε με τα καλά σου, τα στραβά σου και τις παραξενιές σου. Δυστυχώς στην τρίτη σου θητεία βλέπουμε μόνο υπεττονισμενα τα κακά και τις παραξενιές

Η ευθύνη βαραίνει αυτόν που σ έφερε

ΥΓ παίζεις με τρία αριστερά μπακ και επικαλείσαι τα Θεια να σώσουν τον ΠΑΟΚ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1683 on: August 24, 2014, 22:59:50 »
Τουλαχιστον γελοιες οι δηλωσεις σου αγγελε.Εγω παντα σε συμπαθουσα(ειδικα ποδοσφαιρικα) αλλα παραεγινες γραφικος.Μα να αναφερεις τον διορισμενο σαν παραδειγμα ρε πουστη μου ΕΛΕΟΣ.Μαλλον καλυτερα το μπουλο γιατι σπερνεις πολυ διχονεια και εχουμε χορτασει απαυτη του βαζελου προδοτη ανικανου κοντου..

Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη είναι ντροπή για το σύλλογο. Είπε ότι η μόνη διαφορά με τους γαύρους είναι οι κακοί ΠΑΟΚτσήδες που κράζουν. Είσαι ξεφτίλας Αναστασιάδη.
Υ.Γ. Σαββίδη μάλλον μας περνάς για πολύ βλάκες, δεν ξέρω πώς φαντάζεσαι το μέλλον, εσύ αποφασίζεις για τη μοίρα σου. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι δικός μας, εσύ ψάξου για το ρόλο σου.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1684 on: August 24, 2014, 23:40:06 »
Γου Χου πολυτελείας.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1685 on: August 24, 2014, 23:47:43 »
Μετά τις δηλώσεις τις τελευταίας βδομάδας δεν χρειάζεται να τον κρίνουμε για τις προπονητικές του ικανότητες. Ο τύπος ξεκάθαρα είνα σωσίβιο το είπε και μόνος του σήμερα. Δουλειά,σιωπή και υπομονή. Κάτι σαν δούλος δηλαδή των 300 χιλιάδων ομως.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1686 on: August 24, 2014, 23:52:56 »
400 παρακαλώ.......πλατανιας Χ4 δηλαδη
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1687 on: August 25, 2014, 00:02:04 »
Γελαει ο κοσμος
Αναστασιαδης εν ετη 2014
Ε ρε τι ζουμε
ΠΑΟΚ G4Α

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1688 on: August 25, 2014, 01:12:35 »
Δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα. Ντροπή σου που έκανες τέτοιες δηλώσεις. Είναι οι πιο ντροπιαστικές δηλώσεις που έχει κάνει προπονητής του ΠΑΟΚ για την ομάδα και το λαό της. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την όποια αγωνιστική εικόνα. Αυτά γίνονται. Έχω όμως τεράστιο πρόβλημα με όποιον με ξεφτιλίζει. Σου είπαν να σκάσεις και έκανες τουμπεκί ψιλοκομμένο για να ζητήσεις κανα παίχτη. Αλλά για να βγεις και να πεις ρε ξεφτίλα ότι η μόνη διαφορά μας με τους κωλόγαυρους και τους υπόλοιπους κλέφτες είναι η μιζέρια μας ως οπαδοί κι ότι εξαιτίας μας μπορούσε και να χαθεί και το πρωτάθλημα του 1976, δεν έσκασες. Αντίθετα έκραζες κανα τέταρτο.

Σου εύχομαι ολόψυχα να πας κάποτε στο γαύρο να γνωρίσεις την αποθέωση που σου αξίζει και να γλιτώσεις από τον κομπλεξικό ΠΑΟΚτσή που δεν αποθεώνει τον αρχικαρνάβαλο εργοδότη σου και τα τσουτσέκια που παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Με τον φίλο capri διαφωνώ μόνο σε ένα πράγμα. Γράφει ότι κάποτε ήταν η καλύτερη ασπίδα κτλ. Δεν ξέρω για κάποτε και δεν με νοιάζει. Σήμερα όμως με αυτές τις εμπρηστικές δηλώσεις πήρε πάνω του όλη την οργή που έβγαλε ο λαός για τον καράβλαχο. Ξερή μας έκανε.

Το Νοέμβριο θα είμαστε καλά  :tikitaka:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1689 on: August 25, 2014, 01:29:41 »
Τίποτα δεν ηταν τυχαίο στο φαξ του 2004, την μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα άλλαζε επιπεδο

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1690 on: August 25, 2014, 02:44:26 »
12/6
"Δικαιολογία δεν υπάρχει. Η λέξη δικαιολογία δεν υπάρχει. Άκουγα διάφορα. Έφταιγε εκείνο, έφταιγε εκείνο, φταίνε οι διαιτητές. Πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Είπα ένα κομμάτι. Μας φταίει η Αθήνα, μας φταίει το ένα ή το άλλο. Δε μας φταίει κανείς"

24/8
«Θα χρειαστούμε υπομονή και κουράγιο φέτος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μας άφησε να παίξουμε ούτε πέντε λεπτά ποδόσφαιρο. Απέβαλε τον Περέιρα και σφύριζε συνέχεια.Ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα».
ΠΑΟΚ G4Α

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1691 on: August 25, 2014, 09:37:02 »
To 100-0 που δηλωσε για την διαιτησια ειναι ξεφτυλα για οποιον ειδε το παιχνιδι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1692 on: August 25, 2014, 10:48:03 »
Σε αυτό στάθηκες ρε Homo ;;;

τι άκυρη τοποθέτηση ήταν αυτή ;;; ειδικά από εσένα δεν το περίμενα ...

εδώ ο τύπος εκθείαζε τον Γκέι και τον Μαρινάκη ... ότι πιο σιχαμένο υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου δλδ ...
από την άλλη μας την έλεγε με τον χειρότερο τρόπο για το πως αντιδράσαμε και αντιδρούμε ... και μας έδινε και οδηγίες ως προς το τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε και εμείς Ολεμβιακός ...

λες και του πε κανείς ότι θέλουμε να γίνουμε και εμείς έτσι ...

να γίνουμε τι;;; αυτό που σιχαινόμαστε όσο τίποτα σε όλη μας τη ζωή ... αυτό το οποίο βρίζουμε από την πρώτη στιγμή που μαθαίνουμε να συλλαβίζουμε και να αρθρώνουμε λέξεις ...

θα είμαι ο πρώτος που θα σηκωθεί να χειροκροτήσει τον Πρόεδρο ... τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές ... όταν αυτοί σταθούν στο ύψος τους ... όσο δεν ανταποκρίνονται ούτε στο 1/10 των όσων περιμένω από έναν Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. έναν προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. και έναν ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ. θα το φωνάζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ...

γαμημένα σιχάματα ... έχετε ισοπεδώσει τα πάντα ...

και όσο για τον Άνχελ ... πολύ απλά αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι είναι λίγος για να κουμαντάρει το καράβι ... και δεν εννοώ τις 4 γραμμές του γηπέδου ... εκεί έχει κάποιες ικανότητες τις οποίες δεν τις αμφισβητώ ... εννοώ οτιδήποτε υπάρχει γύρω από αυτές ... εκεί πραγματικά χάνει τον έλεγχο πλήρως ... είναι ανίκανος(λόγω της βλαχιάς του) να διαχειριστεί κρίσεις και καταστάσεις ... και πολύ φοβάμαι μην έχουμε και ακόμα χειρότερα με κάναν αποκλεισμό της ντροπής την Πέμπτη ...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1693 on: August 25, 2014, 11:18:55 »
Κι εγώ πίστευα οτι εντός των 4 γραμμών κάτι έκανε, αλλά τελευταία φαίνεται να το έχει χάσει και αυτο. Το αποκορύφωμα θα είναι αν την Πεμπτη αφήσει Περέιρα στον παγκο για να ξεκινήσει τον "ξεκούραστο" Σαλπιγγίδη...

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1694 on: August 25, 2014, 11:35:32 »
Πολύ νωρίς έχασε την ψυχραιμία του. Δηλώσεις ντροπιαστικές, αν τις έκανε με το χέρι στην καρδιά τότε αυτός ο άνθρωπος πρέπει να φύγει αφήνω όμως και ένα ενδεχόμενο να τις έκανε επίτηδες με σκοπό που θα φανεί μελλοντικά και είμαι περίεργος να δω που το παει

Τα πράγματα σφίγγουν και δυστυχώς το ένα και μοναδικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε αρχιδάτους ανθρώπους να αναλάβουν τα διοικητικά. Εκεί εντοπίζω το πρόβλημα. Είναι όλοι τους λίγοι. Εδώ έχεις διευθυντή το Γκαγκατσοπαιδι (γελάνε και τα τσιμέντα)  που το Σάββατο έπινε καφέ παραλία και μετά από λίγο έσκασε  ο Τζώλης και μετά από λίγο αν και δεν έκατσε πολύ μαντέψτε ποιος. Ο Κόλκας.

Α ΡΕ ΚΑΥΜΕΝΕ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1695 on: August 25, 2014, 11:53:54 »
Ρε συ αγγελε ,ασε επιτελους την Παναγια μακρια απο το ποδοσφαιρο.Δεν ασχολειται μ αυτο.Στο λεω εγω που ειμαι θρησκος και οσες φορες αναψα κερακι ή προσευχηθηκα για να κερδισει ο Π.Α.Ο.Κ δεν εγινε ποτε.Οσες φορες ζητησα κατι αλλο παντα ηταν διπλα μου.
Μην μας διαολιζεις και μας φτανεις να βριζουμε τα θεια οταν χανουμε λες και η Παναγια ειναι αντιπαλος μας και δεν θελει να κερδιζουμε.
Κοιταξε την ομαδα και τους παικτες,τραβα βρες τον ρωσο και ριχτα του για καμμια μεταγραφη και αν εισαι τοσο πολυ Π.Α.Ο.Κ οσο λες παρε την Πεμπτη την προκριση με την κ20 και παραιτησου.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1696 on: August 25, 2014, 14:51:47 »
Σε αυτό στάθηκες ρε Homo ;;;

Ηταν η δηλωση που εκανε στο νοβα αμεσως με τη ληξη. Και μου πεσαν τα μαλλια. Τα υπολοιπα στη συνεντευξη τυπου ακομα δεν τα εχω δει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1697 on: August 25, 2014, 15:18:22 »
Ηταν η δηλωση που εκανε στο νοβα αμεσως με τη ληξη. Και μου πεσαν τα μαλλια. Τα υπολοιπα στη συνεντευξη τυπου ακομα δεν τα εχω δει

ααα ... ok ... άμα σε πέσαν τα μαλλιά με αυτά ... δες και τη συνέντευξη τύπου ... και σε περιμένουμε ...  :'( :smiley4:

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1698 on: August 25, 2014, 15:45:36 »
Πέρα από τις μέτριες προπονητικές ικανότητές του, αν για κάτι ξεχώριζε ο αναστασιάδης ήταν το πάθος που μετέδιδε στην ομάδα αλλά και η ικανότητα που είχε να βλέπει μέσα στο ματς τα λάθη που έκανε γρήγορα και να τα αλλάζει, να διαβάζει τα ματς δηλαδή. Για το πάθος της ομάδας έχω να πώ ότι πρέπει να είναι μπουρδέλο η ομάδα, γιατί βάζει γκολ ο φερέιρα και ο μόνος που πάει να τον αγκαλιάσει είναι ο σκόνδρας που έκανε ζέσταμα μπροστά στην θύρα 8. Εγώ ξέρω ότι όταν σκοράρει η ομάδα όλοι οι παίκτες τρέχουν να πανυγηρίσουν με τον σκόρερ, τι σκατά οικογένεια είναι αυτή που που κανεις δεν κάνει τον κόπο να πάει να συγχαρεί τον σκόρερ?? Τώρα αυτό με τις αλλαγές προφανώς του έχει γίνει εμμονή γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ότι και στα δύο επίσημα παιχνίδια οι αλλαγές που κανει αποσυντονίζουν την ομάδα και έβγαλε παίκτες που πρόσφεραν στο ματς ή τουλάχιστον δεν ήταν αρνητικοί. Δηλαδή στην μολδαβία βγάζει τον μακ τον μόνο επικίνδυνο επιθετικό μας, χτες βγάζει μάρτενς που δεν ήταν αμάν αμάν αλλά δεν ήταν και αρνητικός όπως ήταν τζιόλης και τζανδάρης που μόνο εκνευρισμό και λάθη προσέφεραν στην ομάδα. Επίσης πρέπει να έιναι παγκόσμια πρωτοτυπία να ξεκουράζει παίκτες στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, πότε κουράστηκαν δηλαδή??
Για τις αστείες δηλώσεις τώρα τι να λέμε, κάποιος πολύ σωστά το έγραψε ότι σήμερα λέει αυτά που λέει και όταν του υπενθυμίζεις τι έλεγε άμα περάσει ο καιρός και δεν γίνουν αυτά που υποσχόταν κάνει την παλαβή και φταίνε οι φίλαθλοι που δεν έχουν υπομονή, ο διαιτητής, τα μπερδεμένα, κλπ κλπ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1699 on: August 25, 2014, 16:45:42 »
τασουλη επειδη μιλας αγωνιστικα το γραψα και προχθες.και δεν με νοιαζει πως επαιξε ο μαρτενς που δεν ηταν αρνητικος οπως ειπες

ενα αριστερο χαφ εχεις ενα μονο.αν κουραστηκε η αν τραυματιστηκε ναι κομπλε η αλλαγη.οταν τον βγαζεις για να βαλεις τριτο χαφ στο ημιχρονο πως ρε ψυχολογε γαμημενε θα ξαναμπει να παιξει αυτος ο οποιος,που βλεπει μεσα το λιμο τον αλεχαντρο;συστημα αγωνιστικα δεν υπαρχει δεν εχει βγαλει ακομα δλδ ο ανθρωπος.δυο μηνες προετοιμασια ο παρασχος εχει κανει τελευταια φορα κι αυτος ακομα να πει εχω αυτη την 11αδα αυτο το συστημα.γιατι διαβαζω για ικανοτητες και τρελαινομαι.ποιες ικανοτητες βλεπετε εσεις δλδ και εγω δεν μπορω να δω.ιδιος κι απαραλλαχτος μετριος προπονητης απιστευτα γραφικος και το ποδοσφαιρο προχωρησε 10 χρονια κι αυτος το χασε.

οικογενεια;ποια οικογενεια σωστος ο τασος το πε για το γκολ

πειθαρχια;ποια πειθαρχια με τον βιτορ;μηπως την μαλακια την ξεκινησε ο ιδιος;κραζει και ριχνει τους ξενους ειναι φανερο πλεον(παντα το εκανε και παντου).μια φορα πηγες απο το 85 και μετα να παρεις πρωταθλημα και στηριζοσουνα καθαρα σε ξενους.μονο ο μαλεζακος επαιζε κι ο χαλκιας.τυχαιο..

η μαλακια ειναι οτι ολα αυτα ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ.δεν ειναι καινουρια.απο τον ιουνιο που ανακοινωθηκε επρεπε να γινει της πουτανας γιατι ειχε φανει γιατι ανακοινωθηκε

μετα το 2003 που ειπε λεω καλημερα και μου λενε καλημερα χθες ηρθε η απολυτη απαξιωση του μπαγλαμα.σε 4 μηνες για να βγει αλωβητος και ναχει παλι κοσμο να τον πιστευει θα τα ριξει στον ιβαν να ναι μαζι με το ρευμα.ρε πρωτος μαγκας θα σας βγει παλι ο τσομπανης εδω ειμαστε και θα τα λετε

κιουρ αδερφε μου ειδες λοιπον ποσο δικιο ειχα μετα τις προγραμματικες δηλωσεις;ο ιδιος ρε φιλε στο διευκρινησε χθες.του ΠΑΟΚ του φταιει ο ΠΑΟΚ.ποιος ΠΑΟΚ;αυτοι οι 100 μπερδεμενοι αυτοι οι μαλακες που θελουνε τον ΠΑΟΚ ελευθερο και πρωταθλητη

υ.γ και για τον γκαρσια εκανε δηλωσεις ειδα.τι πως γιατι δεν ειπε.μονο οτι εφυγε ο γκαρσια μονος του.το οτι δεν ειχε συμβολαιο 1 μηνα κι εκανε τον μαλακα δεν τον ενδιεφερε τον τσομπανη