Πέρα από τις μέτριες προπονητικές ικανότητές του, αν για κάτι ξεχώριζε ο αναστασιάδης ήταν το πάθος που μετέδιδε στην ομάδα αλλά και η ικανότητα που είχε να βλέπει μέσα στο ματς τα λάθη που έκανε γρήγορα και να τα αλλάζει, να διαβάζει τα ματς δηλαδή. Για το πάθος της ομάδας έχω να πώ ότι πρέπει να είναι μπουρδέλο η ομάδα, γιατί βάζει γκολ ο φερέιρα και ο μόνος που πάει να τον αγκαλιάσει είναι ο σκόνδρας που έκανε ζέσταμα μπροστά στην θύρα 8. Εγώ ξέρω ότι όταν σκοράρει η ομάδα όλοι οι παίκτες τρέχουν να πανυγηρίσουν με τον σκόρερ, τι σκατά οικογένεια είναι αυτή που που κανεις δεν κάνει τον κόπο να πάει να συγχαρεί τον σκόρερ?? Τώρα αυτό με τις αλλαγές προφανώς του έχει γίνει εμμονή γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ότι και στα δύο επίσημα παιχνίδια οι αλλαγές που κανει αποσυντονίζουν την ομάδα και έβγαλε παίκτες που πρόσφεραν στο ματς ή τουλάχιστον δεν ήταν αρνητικοί. Δηλαδή στην μολδαβία βγάζει τον μακ τον μόνο επικίνδυνο επιθετικό μας, χτες βγάζει μάρτενς που δεν ήταν αμάν αμάν αλλά δεν ήταν και αρνητικός όπως ήταν τζιόλης και τζανδάρης που μόνο εκνευρισμό και λάθη προσέφεραν στην ομάδα. Επίσης πρέπει να έιναι παγκόσμια πρωτοτυπία να ξεκουράζει παίκτες στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, πότε κουράστηκαν δηλαδή??
Για τις αστείες δηλώσεις τώρα τι να λέμε, κάποιος πολύ σωστά το έγραψε ότι σήμερα λέει αυτά που λέει και όταν του υπενθυμίζεις τι έλεγε άμα περάσει ο καιρός και δεν γίνουν αυτά που υποσχόταν κάνει την παλαβή και φταίνε οι φίλαθλοι που δεν έχουν υπομονή, ο διαιτητής, τα μπερδεμένα, κλπ κλπ.