Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #2420 on: February 04, 2015, 23:54:22 »
Άλλη μια φορά έφαγα ΠΑΠΑ ρε αναστασιαδη γαμημενε αν και για,να πω την αλήθεια το καλοκαίρι του 2004 ήμουν πιο ψυλιασμενος

Κατάφερες να τα κάνεις όλα πουτανα. Βαλτος ή ανίκανος και στις δύο περιπτώσεις άντε γαμησου και συ και αυτοί που σε φερανε

Εμείς πάλι εδώ θα είμαστε με όλη την πίκρα που δε βλέπουμε τον ΠΑΟΚ μας να μεγαλώνει μέσα στο ποτήρι μας
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2421 on: February 05, 2015, 00:16:38 »
Από την ώρα που έλαβες τα συγχαρήκια από το χοντρό στο Καραισκάκη και του έδωσες και εσύ τις ευχές σου έλαβες το χρήσμα από την ΕΠΟ (ποιος ελέγχει άραγε την ΕΠΟ  :'( ) για την Εθνική που είναι και το όνειρο σου και άρχισες την τρελή κατρακύλα με την ομάδα. Αν τυχόν επιβεβαιωθεί το σενάριο και πας εθνική... την ιστορία με τον Ιούδα λογικά θα την ξέρεις.
Κατά τα άλλα ακριβώς ότι περίμενα είδα από εσένα, λίγο πάνω λίγο κάτω... εξάλλου το έχω ξαναδεί το έργο... η ευθύνη δεν είναι δική σου είναι αυτών που σε φέρανε.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2422 on: February 05, 2015, 00:25:10 »

+5 ημουν πεταμενε και τωρα ειμαι τριτος γιατι με εφτασε και ο βαζελος γαμω την αρρωστια μου γαμω θα μας πεθανετε ρε

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2423 on: February 05, 2015, 00:50:27 »
Στο ημίχρονο λέει είπε στους παίκτες ότι θα παραιτηθεί. Μιλάμε για σχιζοφρενή κανονικά

Μήπως να μας προβληματίσει λίγο αυτό?
Μήπως είναι "εντάξει θα φύγω, κερδίστε"....??
λέω εγώ..

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2424 on: February 05, 2015, 01:06:06 »
ΚΑΝΕΝΑ παπα δε φαγαμε Βοριους, η ομαδα 3/1/15 ηταν ΠΡΩΤΗ, με τα χιλια ζορια στο +1, με ΟΛΟ το γεναρη μπροστα για ενισχυση, συσπειρωση και του κωλου τα εννιαμερα και δεν εκανε κανενας τπτ. 1.διοικηση 2. παιχτες 3. προπονητης 4. κοσμος (ποιος??). Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ.

Τελικα, κανεις δεν ηθελε να διεκδικησει το πρωταθλημα εκτος απο μερικα πρασα, μερικους ρετσινοπνιχτες και καποιους κωλοτουμπες της πορειας.

Σε 1.5 αγωνιστικο μηνα, εχασες 14 βαθμους διαφορα (!!), οποιος θελει να φαει το ΠΑΠΑ οτι οι λογοι ειναι αγωνιστικοι ας τον φαει

ΥΓ δικαιωμενοι που περιμενατε αυτη τη στιγμη απο το καλοκαιρι, απο τα δυσκολοτερα 6μηνα ετσι :'(

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2425 on: February 05, 2015, 03:18:28 »
Ομολογώ ότι στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι αδυνατώ να εκφράσω το πως νιώθω τις τελευταίες ώρες.
Τα Ελληνικά μου είναι πλέον φτωχά για να σε κάνω να αισθανθείς - έστω απειροελάχιστα - το τι σημαίνει μίσος.
Τώρα που επιτελεσες για άλλη μια φορά το έργο του Εφιάλτη, σε εύχομαι κακό ψοφο και να πας όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο Διάολο.
Αν ψοφησεις πριν από 'μένα, την ημέρα που θα σε φυτεύουν θα κάνω πάρτυ. Αντίο άμπαλο δωσίλογο δεκανίκι,
αν συναντηθούμε στην κόλαση, τη γαμησες...

P.S. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν έθιξα - πλην εμου και του τσομπάνη - και κάποιον άλλο.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2426 on: February 05, 2015, 03:40:28 »
Ηρεμηστε, αφηστε τις καταρες, προσγειωθειτε στο φορολογητεο εισοδημα σας και τις οικογενειες σας, αγαπηστε τον ΠΑΟΚ σαν ιδεα και αδιαφορηστε για τις "σημαιες" που εχουν λυσει το βιοποριστικο προβλημα των παιδιων τους κανοντας μικροπολιτικη σε βαρος του ιδεωδους σας.
Η ντροπη ειναι δικη τους, παμε παρακατω. Ποσες φορες νοιωσαμε ξεπουλημενοι απο ξεφτιλες? ε δεν θα ειναι η τελευταια φορα Στη ζωη. Απλα προς γνωση.
ΠΑΟΚ. και μη μασατε... Θα το ζησουμε και συντομα!

ΑΥριο θα παω να αντιμετωπισω 10 mixed αθηναιους στους οποιους οτι λεμε εδω ακουγεται κινεζικο. Στα 10 δευτερολεπτα και οταν στραβοκοιταξω δεν θα ξαναμιλησει κανεις. στα αρχιδια μου ολα...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #2427 on: February 05, 2015, 07:11:53 »
Ηρεμηστε, αφηστε τις καταρες, προσγειωθειτε στο φορολογητεο εισοδημα σας και τις οικογενειες σας, αγαπηστε τον ΠΑΟΚ σαν ιδεα και αδιαφορηστε για τις "σημαιες" που εχουν λυσει το βιοποριστικο προβλημα των παιδιων τους κανοντας μικροπολιτικη σε βαρος του ιδεωδους σας.
Η ντροπη ειναι δικη τους, παμε παρακατω. Ποσες φορες νοιωσαμε ξεπουλημενοι απο ξεφτιλες? ε δεν θα ειναι η τελευταια φορα Στη ζωη. Απλα προς γνωση.
ΠΑΟΚ. και μη μασατε... Θα το ζησουμε και συντομα!

ΑΥριο θα παω να αντιμετωπισω 10 mixed αθηναιους στους οποιους οτι λεμε εδω ακουγεται κινεζικο. Στα 10 δευτερολεπτα και οταν στραβοκοιταξω δεν θα ξαναμιλησει κανεις. στα αρχιδια μου ολα...

+1000

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2428 on: February 05, 2015, 16:31:04 »

ΥΓ δικαιωμενοι που περιμενατε αυτη τη στιγμη απο το καλοκαιρι, απο τα δυσκολοτερα 6μηνα ετσι :'(

Δηλαδη πιστευεις οτι καποιοι χαρηκαμε επειδη ηρθε η δικαιωση (oh god...) των (λογικων) αποψεων οτι ο ΠΑΟΚ εχει τρυπηθει εκ των εσω, οποτε και οι πιθανοτητες να παρεις κουπα με τον πολυαγαπημενο σου τσομπανη ειναι απο ελαχιστες ως μιδαμηνες παρα το +8 καποτε, μιας και πουθενα δεν φαινοταν να το θελει η ιδια η παε σου, συν το οτι η ομαδα επ'ουδενι δεν χτιστηκε το καλοκαιρι για πρωταθλημα, αφου ειχαμε μειωση του μπατζετ, κατεβασμα του πηχη και ενος σωρο αλλων γνωστων πραγματων που εχουμε πει 1000 φορες εδω μεσα και που δεν συμβαδιζουν με πλανο ομαδας που θελει την κουπα? Ποσο καιρο γραφονται αυτα τα αυτονοητα πραγματα? ποσες αναλυσεις επι αναλυσεων εχουν γινει? Καποιοι λιγο πριν τα χριστουγεννα κανατε προβες στεψης και μας την λεγατε για μιζερια και τετοιες αρχιδιες και τωρα πρεπει να δεχτουμε και τετοιου ειδους σποντουλες?

Δεν ξερω αν τα λες και τα πιστευεις αυτα που λες, αλλα αν πραγματικα το κανεις, εισαι για θλιψη. Και το λεω οσο πιο ευγενικα μπορω γιατι ξερεις με ποιους μιλας εδω μεσα και μου φαινεται αστειο να πιστευεις αυτα που λες. Αν εσυ ποτιστηκες με τον παπα που ηθελες να ποτιστεις, με αποτελεσμα να δινεις τα ρεστα σου απο την αρχη της σεζον με ποστς απειρου καλους, δεν φταιμε σε τπτ οι υπολοιποι να διαβαζουμε τωρα ξυπνιτζιδηκες και πικροχωλες σποντουλες σαν αυτο της παραθεσης, λες και οι αλλοι χαιρομαστε επειδη "δικαιωθηκαμε" (!!) ενω ο ΠΑΟΚ βυθιζεται απο τα παρεακια της πουστιας... Δεν εχω λογια ρε πστ μου, το υστερογραφο σου πραγματικα με ξεπερναει σαν ΠΑΟΚτση.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2429 on: February 05, 2015, 17:02:53 »
Εγώ απορώ γιατί χαλιέστε με τον τσομπάνη. Μια χαρά τον ειχε χαρακτηρίσει κάποιος εδώ μέσα όταν ανέλαβε. Στην αρχή και όταν πάει καλά θα είναι ιούλιος καισαρας, αυτοκράτωρας, τον μαιο θα είμαστε καλά, και όταν αρχίσουν οι πούτσες, θα φταίνει οι παρκαδόροι, οι σεκιουριτάδες και θα κάνει μώκο. Ψυχικά ασχενής είναι ο τύπος, τρελός κανονικός, στην 3η συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά από ποιο ματς ήταν δεν ξέρω έπρεπε να απομακρυνθεί. Δεν μπορεί προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει μετατρέψει την παναγιά σε βοηθό του και να τον παίρνουμε στα σοβαρά και να περιμένουμε να πετύχει έστω τον ελαχιστότερο στόχο. Οσο νικούσανε ο τσομπάνης ήταν βαϊσβάϊλερ, όταν άρχισαν τα κλαρίνα φταίνει οι παίκτες, κάτσε ρε φίλε. Από την αρχή της χρονιάς μάλωσε, με βιτορ, τζαβέλα, παπαδόπουλο, κλάους, σπυρόπουλο, δημόσια έκραξε ρατς μακ, χτες με ιτάνζ, ο τύπος είναι εκτός συναγωνισμού. Παρά ταύτα, είναι αλήθεια ότι για ένα 3μηνο η ομάδα έπαιζε μια αξιοπρεπή μπαλίτσα σε κάποιο σημείο δηλαδή αρχές νοέμβρη ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με κάποιες γκέλες όμως σε ευρώπη και κύπελο που έδειχναν το τι θα επακολουθήσει. Τι παίχτηκε τώρα και η ομάδα έχει αυτήν την τραγική εικόνα και από πρωταθλητισμό που έκανε φαίνεται σαν ομάδα που κινδυνεύει να πέσει, μάλλον έχει να κάνει εσωτερικές διαμάχες στις οποίες είμαι σίγουρος πως πρωτοστατεί ο τσομπάνης. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2430 on: February 05, 2015, 17:18:47 »
κινγκ βαριεμαι να απαντησω, γιατι αν αρχισω και γραφω κι εγω ασυναρτησιες θα με κερδισεις στο τελος λογω εμπειριας.
εχεις δικιο .-

edit
δε καταλαβαινω που ειδες οτι διαφωνουμε. κι εγω για τρυπημα μιλησα παραπανω. απο ολους. ακομα κι απο προπονητη που εβαλε το εγω πανω απο την ομαδα. το υγ ειναι για τους ορκισμενους αντιαγγελικους χαβαλε που περιμενουν η ομαδα να παει τρενο τωρα με τη παραιτηση τσομπανη ως το τελος. τεσπα, ακρη δε θα βγαλουμε ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του

« Last Edit: February 05, 2015, 17:29:50 by TSOMPANOSKYLO »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2431 on: February 05, 2015, 17:34:15 »
είστε τόσο χαζοί που ΔΕΝ θα κάνετε δεκτή την παραίτηση του.
θα φάμε 2-3 κλαρίνα από ότι απίθανο υπάρχει σε ποδοσφαιρικο επίπεδο και μετά θα τον.... αποζημιώσετε κιόλας αφού τον απολύσετε.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΖΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2432 on: February 05, 2015, 18:21:52 »
κινγκ βαριεμαι να απαντησω, γιατι αν αρχισω και γραφω κι εγω ασυναρτησιες θα με κερδισεις στο τελος λογω εμπειριας.
εχεις δικιο .-

edit
δε καταλαβαινω που ειδες οτι διαφωνουμε. κι εγω για τρυπημα μιλησα παραπανω. απο ολους. ακομα κι απο προπονητη που εβαλε το εγω πανω απο την ομαδα. το υγ ειναι για τους ορκισμενους αντιαγγελικους χαβαλε που περιμενουν η ομαδα να παει τρενο τωρα με τη παραιτηση τσομπανη ως το τελος. τεσπα, ακρη δε θα βγαλουμε ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του

Δεν εκανα το ποστ με τις "ασυναρτησιες" μου για να ανοιξουμε κουβεντα. Καθε αλλο, εγω να δεις πως βαριεμαι. Επισης δεν σχολιασα το ποστ σου (το χω κοψει καιρο τωρα), αλλα μονο το υστερογραφο σου που ηταν προκλητικο.

Και απο αυτο εδω το φορουμ, ελαχιστοι πετουσαν στα συννεφα και καναν στεψεις. Μην τους βαφτιζεις λοιπον ολους αντιαγγελικους επειδη ετσι σε συμφερει, ουτε να λες οτι αλλο νοημα βγαζει το υστερογραφο, το οποιο ειναι πεντακαθαρο το τι λεει.

Τελος, τοσο καιρο που κανει βουτια ο ΠΑΟΚ σαν σουρωτηρι που περιμενεις να επιπλευσει ματαια πανω στο νερο, δεν βγηκα εγω ποτε να ριξω μπριζες πανω στην στεναχωρια του αλλου και να δειξω το ποσες πιπες εχουμε διαβασει απο την αρχη της σεζον (ασχετως αν ορισμενοι το αξιζετε περα για περα, μονο και μονο επειδη εισασταν και εριστικοι) και να σου λεω μετα για καζουρες, τρενα και πρασσινα αλογα. Αλλα να προσπαθεις σημερα (ειδικα εσυ που εχεις γραψει τα χειροτερα) να βγεις και απο πανω, ξεχασε το φιλε.

Καλη συνεχεια λοιπον και τις σποντουλες αστες.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2433 on: February 05, 2015, 18:31:00 »
είστε τόσο χαζοί που ΔΕΝ θα κάνετε δεκτή την παραίτηση του.

rabbit μονο χαζοι δεν ειναι..
θα μας τον φέρουν να τον δείρουμε για να τη γλιτώσουν αυτοι και μετά θα τον διώξουν...ότι έκαναν και οι προηγούμενοι ..δεν μπορείς να πεις,
τα λαμόγια ξέρουν καλά την ιστορία και το παρελθον και το εφαρμόζουν κατά γράμμα,
ίσως γιατι παίρνουν και τη βοήθεια του κοινού που τον κυνήγησε στο παρελθόν  :'(
και μετα θα παμε για νεα αρχη με ιβιτς-υπομονη-καμμενη γη κτλ..
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2434 on: February 05, 2015, 23:51:15 »
εχεις δικιο .-

edit

αυτο που δεν θες να καταλαβεις ξες τι ειναι;οτι εμεις ειμαστε με τον ΠΑΟΚ...οχι με τον μπαγλαμα...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #2435 on: February 05, 2015, 23:56:58 »
Ο οποιος τελικα παραμενει γιατι η παραιτηση του δεν εγινε αποδεκτη.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2436 on: February 06, 2015, 15:02:42 »
η παε επίλεξε να μην κάνει δεκτή την παραίτηση σου.
στη δικιά μου λογική δεν κάθεται με τίποτα αυτή η κίνηση.
είσαι παραιτημένος στους παίκτες σου από το ημίχρονο του αγώνα όπου η ομάδα εμφανίστηκε σαν τσίρκο,
με τους μισούς παίκτες δεν μιλάς ή τους έχεις διαβαλλει
άλλους τους βάζεις να παίξουν όπου να ναι ανάλογα με το τι φαντάζεσαι ότι σου λέι η μεγαλόχαρη (σου)
έχουν ξενερώσει ακόμα και τα παπούτσια τους

τι θα κερδίσει η ομάδα με εσένα πλέον στον πάγκο αδυνατώ να το καταλάβω.
τι θα πάρεις από τους παίκτες ή τι δυναμική θα τους δώσεις να συνεχίσουν αδυνατώ να το καταλάβω.
τι θα προσφέρεις περισσότερο από το να μείνει κενή η θέση του προπονητή σε ακόμα ένα ματς αδυνατώ να το καταλάβω.
την 11άδα που θα κατεβάσεις και τις αλλαγές τις ξέρει ο αντίπαλος πριν από εσένα.
αδυνατείς να αντιληφθείς ότι κάθε ματς έχει μια σκοπιμότητα την οποία και πρέπει να εξυπηρετήσεις.
ξέρω ότι περισσότερο θα πάς με Pep talk στα 27 ισάξια παληκάρια σου ΑΛΛΑ δε φτάνει... πρέπει να τους πεις και κάτι για ποδόσφαιρο

έπρεπει να σε είχαν μπουλάρει... τα έχασες όλα σε ένα μήνα γιατί είσαι ανίκανος να ισορροπησεις μεταξύ της πραγματικότητας και του "θείου".

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2437 on: February 06, 2015, 15:30:24 »
Γράφτηκε σε κάποιο σάιτ ότι για τον γενάρη ζήτησε, ναζλίδη,στάθη και τάσο παπάζογλου. Μιλάμε εγκληματούν εις βάρος του ΠΑΟΚ και αυτοί που τον φέρανε και αυτοί που τον κρατάνε. Θα προλάβουν να μείνουν και εκτός πλέι οφ??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2439 on: February 06, 2015, 16:41:34 »
Πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του, να μας αφήσει και εκτός προκριματικών CL το Μάη (βλέπε το ΄΄ το Μάη θα είμαστε καλά΄΄)  ώστε τα απαιτητικά ΠΑΟΚΙΑ να μη ζητούν και πολλά....