Εγώ απορώ γιατί χαλιέστε με τον τσομπάνη. Μια χαρά τον ειχε χαρακτηρίσει κάποιος εδώ μέσα όταν ανέλαβε. Στην αρχή και όταν πάει καλά θα είναι ιούλιος καισαρας, αυτοκράτωρας, τον μαιο θα είμαστε καλά, και όταν αρχίσουν οι πούτσες, θα φταίνει οι παρκαδόροι, οι σεκιουριτάδες και θα κάνει μώκο. Ψυχικά ασχενής είναι ο τύπος, τρελός κανονικός, στην 3η συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά από ποιο ματς ήταν δεν ξέρω έπρεπε να απομακρυνθεί. Δεν μπορεί προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει μετατρέψει την παναγιά σε βοηθό του και να τον παίρνουμε στα σοβαρά και να περιμένουμε να πετύχει έστω τον ελαχιστότερο στόχο. Οσο νικούσανε ο τσομπάνης ήταν βαϊσβάϊλερ, όταν άρχισαν τα κλαρίνα φταίνει οι παίκτες, κάτσε ρε φίλε. Από την αρχή της χρονιάς μάλωσε, με βιτορ, τζαβέλα, παπαδόπουλο, κλάους, σπυρόπουλο, δημόσια έκραξε ρατς μακ, χτες με ιτάνζ, ο τύπος είναι εκτός συναγωνισμού. Παρά ταύτα, είναι αλήθεια ότι για ένα 3μηνο η ομάδα έπαιζε μια αξιοπρεπή μπαλίτσα σε κάποιο σημείο δηλαδή αρχές νοέμβρη ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με κάποιες γκέλες όμως σε ευρώπη και κύπελο που έδειχναν το τι θα επακολουθήσει. Τι παίχτηκε τώρα και η ομάδα έχει αυτήν την τραγική εικόνα και από πρωταθλητισμό που έκανε φαίνεται σαν ομάδα που κινδυνεύει να πέσει, μάλλον έχει να κάνει εσωτερικές διαμάχες στις οποίες είμαι σίγουρος πως πρωτοστατεί ο τσομπάνης.