Εγώ ξέρω ότι με τον βοσκό όπως τον αποκαλείτε μερικοί, προπονηταρά όπως τον αποκαλώ εγώ ο ΠΑΟΚ έχανε 1 φορά το δίμηνο.
Και τώρα έχει γίνει η μεγαλύτερη πουτάνα στην Ελλάδα που τη ρίχνουν 3 η λάρισα κι ο ατρόμητος.
Εγώ επίσης δεν θα του συγχωρήσω ποτέ το ότι άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία του champion's league για οικονομία, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι όταν άρχιζε η σεζόν 2003-04 είχα τρελαθεί από το άγχος ότι θα κινδυνεύσουμε να πέσουμε. Αντί γι' αυτό η πιο φτωχή σε ταλέντο ομάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια άρχισε να γαμάει τον έναν μετά τον άλλον όλους τους μαλάκες του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος.
Ναι νευρίαζα κι εγώ με τις γιόμες του Βόκολου και τις σέντρες του Κουτσού-πουλου, αλλά εκείνη η γκρίνια μου δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη ντροπή που νιώθω κάθε μέρα από τότε που έφυγε ο Άγγελος, γιατί με γαμάνε όλοι. Επειδή η ομαδάρα μου έχει καταντήσει μια πουτάνα που ανοίγει τα πόδια σε κάθε κωλοχώρι έχω σταματήσει να πηγαίνω στο γήπεδο. Δεν αντέχω άλλο ρε!
Και όταν ακούω ότι καλύτερα να μη ξανάρθει ο Άγγελος για να μη διχαστεί ο κόσμος με πιάνουν τα γέλια. Ποιος κόσμος θα διχαστεί ρε;
Ο ίδιος κόσμος που έχασε τις εκλογές του ΑΣ γιατί δεν ήταν άξιος να κατεβάσει 1 ψηφοδέλτιο κόντρα στον κατσαρή;
Οι μαλάκες που δείρανε τα παιδιά από την Αθήνα μέσα στην Τούμπα;
Οι πιο ανυπόληπτοι οπαδοί που αντί να προκαλούμε φόβο, προκαλούμε γέλιο στους πολιτικούς γιατί δεν είμαστε ενωμένοι και δεν μπορούμε ούτε στις δημοτικές να πιέσουμε;
Οι οπαδοί που φωνάζουν άλλα συνθήματα στην 4Α, άλλα στην μεγάλη, άλλα στην 5 κοκ
Ε, αν είναι έτσι ας μην έρθει ο "τσομπάνης" για να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε 10 ήττες τη σεζόν. 10 φορές χάσαμε ρε και νικήσαμε λιγότερα από τα μισά ματς που δώσαμε!!!
Αλλά είναι και το άλλο! Είναι εγωιστής και αγύριστο κεφάλι. Επίσης δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Έχει και κολλήματα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να είναι τέλειος. Είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ από το 1985 και μετά. Αυτό αρκεί. Δεν είναι ο τέλειος προπονητής, είναι όμως ο καλύτερος που είχαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε στα χάλια που είμαστε.
Ο bane λέει ότι δεν τον γουστάρει γιατί ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής και δεν άλλαξε τον ρου της ιστορίας μας με την απήχησή του. Οι περισσότεροι τον βρίζετε γιατί πήγε να κάνει ακριβώς αυτό και δεν ήταν λέτε η δουλειά του. Τελικά σε τι έφταιξε; Μήπως ό,τι και να έκανε θα έφευγε με τις κλωτσιές;
Ναι έκανε μαλακίες αλλά τις έκανε γιατί αγαπά παθολογικά τον ΠΑΟΚ. Και όποιος αγαπά παθολογικά κάνει υπερβολές και μαλακίες. Αυτό είναι το λάθος του λοιπόν; Ότι είναι ένας από εμάς;
Προτού όμως τον κατηγορήσουμε και τον κρίνουμε για τις μαλακίες του που έκανε από την τρέλα του για εμάς ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι κάναμε εμείς για να αλλάξουμε τον ρου της γαμημένης μας ιστορίας.
Πείτε μου έναν προπονητή του ΠΑΟΚ που τον έχετε κρίνει με τα ίδια κριτήρια. Αν ο Παράσχος έκανε τα ίδια αποτελέσματα θα τον κάνατε άγαλμα έξω από την 1. Πείτε μου έναν προπονητή που τον αποκαλέσατε τσομπάνη. Μέχρι και το φρίγκερ σκιέρ τον λέγαμε. Καμιά σχέση με το τσομπάνης; Πείτε μου έναν προπονητή που δείρατε...
Ο άνθρωπος αυτός μιλάει για τον ΠΑΟΚ και τρέμει από συγκίνηση. Χάνει και τον βλέπεις να είναι τρελαμένος όπως εσύ. Κι όχι να δίνει και συγχαρητήρια στο κάθε τσουτσέκι που μας γάμησε. Ούτε να μπαίνουν οι παίχτες μέσα σαν πουτανίτσες που διαφημίζουν τα κάλλη τους στον επιβήτορα. Σαν άψυχες κότες που χάνουν και ξύνουν τ' αρχίδια τους γιατί έχουν συνηθίσει.
Εύχομαι να ξανακαθήσει στον πάγκο μας αλλά μέσα μου ξέρω ότι αυτό δεν θα γίνει. Απλά ελπίζω.
Μέχρι τότε η αρμάδα του κώλου του κάθε μαλάκα προπονητή που θα έρχεται για 4 μήνες στον ΠΑΟΚ θα κάνει τόσα τσιμπούκια όσα δεν έκανε ο Άγγελος σε 3 χρόνια. Επίσης αντί για Γιασεμάκηδες και Βόκολους θα βλέπουμε όλοι τους μεγάλους Βραζιλιάνους και Σέρβους σερβιτόρους που θα έρχονται για να κονομάει ο κάθε πουτάνας γιος μέσα στον ΠΑΟΚ.
Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος των ονείρων σας, ο νικολάκης, θα ξεπουλήσει μέχρι και τα δοκάρια μέχρι τον Ιούλιο. Αλλά αυτός θα έχει ασυλία γιατί "δεν μπορώ να το πιστέψω για τον βεζυρτζή αυτό" Αλλά για τον Αναστασιάδη μπορείτε.
Γιατί μαλάκα Άγγελε έφαγες τον παπά του γούμενου; ρωτάει ο αγανακτησμένος οπαδός, ο οποίος αφού έφαγε τον παπά του μπάτμαν, μετά έφαγε και τον παπά και τον δεσπότη του χοντρού και τώρα τρώει εδώ και 6 μήνες και τον παπά και τον πατριάρχη του "προέδρου νικόλα" και τον καταπίνει αμάσητο.
Και κάτι για τον Μπάγεβιτς. Μακάρι αν δεν έρθει ξανά ο Άγγελος να έρθει ο Ντούσαν. Και ας με βάλει ακόμα πιο μέσα οικονομικά. Αλλά να βλέπω μπάλα από την ομάδα και να γουστάρω. Μακάρι να μου τα τρώει ο Οκκάς, ο Μπορμπόκης, ο Τετράτζε κι ο Εγκωμίτης ή ακόμα ακόμα κι ο Μπράντις παρά να μου τα τρώνε όλοι αυτοί οι πουτάνας γιοι που κάνουν τους διοικούντες και μου προσφέρουν από πάνω αυτό το έκτρωμα που βγαίνει με το ζόρι 6ο και παλεύει να σωθεί ως την 20η αγωνιστική.