Τσομπανοβλαχε αποδειχτηκε χτες για αλλη μια φορα ποσο λιγος εισαι για να κανεις πρωταθλητισμο...Σιγουρα αν ο μακ λεγοτανε μακ-ιδης δε θα εβγαινε ποτε απο ενδεκαδα οτι και να γινοτανε..Απο που να αρχισει κανεις και που να τελειωσει..Εισαι κομπλεξικος-απο το διπλο με το καραισκακη την ειδες προπονηταρας και ουτε προπονηση γινεται στην ομαδα, ουτε τακτικη υπαρχει,ουτε διαβασμα του αντιπαλου...Τυχαιο οτι τα αποδυτηρια απο τοτε ειναι μπουρδελο? Τυχαιο οτι εχεις κανει κλικα μεσα στα αποδυτηρια με παιδια και αποπαιδια? Εισαι εσυ επαγγελματιας που δε ζηταει μεταγραφες ρε λιγε? Τη εχεις δει μουρινιο-εχεις φαει φαπες στο κυπελλο στο γιουροπα-χανεις απο χωρια και δεν τρεχει τιποτα? Και αν κερδισεις το γαυρο την αλλη κυριακη ε εκαι τι εγινε?...Σε ελεγχει κανενας για το τι σκατα προπονηση κανεις???...Που ειναι η φυσικη κατασταση?...Με τι κινητρο να φερθει καποιος επαγγελματικα σε αυτο τον ΠΑΟΚ οταν πρωτος εσυ εισαι ερασιτεχνης...Λες οτι το μαιο θα ειμαστε καλα, οτι η παναγια κανει κουμαντο σε ολα και δε λες ρε καραγκιοζη οτι η χρονια για σενα εχει τελειωσει απο το διπλο στο καραισκακη...Ποιον κοροιδευεις προπονητακο με ερασιτεχνικη νοοτροπια?...Και τι θα πει οτι παιρνεις εσυ την ευθυνη σε καθε ηττα?....Κανα προστιμο πληρωσες για τις ξευτιλες που μοιραζεις στο συλλογο?....
Το προβλημα στον ΠΑΟΚ εδω και τοσα χρονια ειναι μια κλικα απο τη διοικηση μεχρι το σκαουτινγκ και τα τμηματα υποδομων που κανει κουμαντο σε ολα...Προπονητες φευγουν-η διοικηση στα παπαρια της...Ρωσε σε ξευτελισε η ΝΔ-λιγουρευεσαι να πηδηξεις τη γυναικα του πρωην προεδρου-για αυτο τον προωθησες για ευρωβουλευτη και εφαγες το ακυρο σου με τα χρεη...Ακομα και σε αυτες τις εκλογες στηριζες με φωτογραφιες τη ΝΔ μπας και σε πεταξουνε κανα ξεροκοκαλο να γλειψεις...Μονο οι δουλειες σε νοιαζουνε στα παπαρια σου ο ΠΑΟΚ...Τρεχα να γλειψεις τον συριζα τωρα μηπως και κλεισεις καμμια δουλεια στη χαλκιδικη...Και αν οι βλαχοι εκει στην πολη γκρινιαξουν, καλεσε τους εκει στο μακεδονια παλας-παπαδαρια,δημοσιοβλαχους,πολιτικαντηδες να τους ταισεις εκει με νεοπλουτισμους και στο τριτο κρασι ταισε τα προβατα για κουπες τσαμπιονς λιγκ και τα ρεστα....
Και τελος ο κοσμος...Για μενα ο ΠΑΟΚ εχει τελειωσει εδω και χρονια, απο τοτε που βλεπω χερια με κινητα στην 4Α να τραβανε βιντεακια....Στα αρχιδια μου αυτη η φαση, εχω πλεον οικογενεια, εχω πιασει τα 35 και πανω απο ολα η υγεια μου..Ας τρεξουν ολοι την κυριακη με τις γκομενες να δουνε τον γαυρο πως σηκωνει κουπα εχοντας στο ενα χερι την καμερα και στο αλλο το μωρακι τους αγκαλια...ΠΑΟΚ εισαι να ουμε αφου πηγες σε ντερμπυ με ολυμπιακο....Και μην ξεχασεις βλαχο το βραδυ μετα το ματς να ποσταρεις στο φεισμπουκ το κατορθωμα σου που ησουνα στο ματς με τον μεγαλο ολυμπιακο..
Παντα ομως θα θυμαμαι την πρωτη φορα που πατησα στο πεταλο στη νεαπολη για πρωτη φορα επι μπελλου και στα 16 μου και επειδη τολμησα να μην φωναξω σε συνθημα πηγα να φαω τις φαπες μου...Με εκεινον τον ΠΑΟΚ θα ζω για παντα...Με εκεινες τις ματιες στο πεταλλο..
Καλο κουραγιο σε ολους..