Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 78167 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1900 on: November 03, 2014, 21:35:57 »
μια φορα να μην φαγωθουμε ρε πουστη μου μια φορα.......................σαν τα σκυλια γαμω την τρελα μου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1901 on: November 03, 2014, 23:52:32 »
Παλιότερα το thread αυτο λεγόταν "δι λαβ εντ χειτ ντιμπειτ". Από τότε όσες φορές έχει ανοίξει η συζήτηση για τον άγγελο πάντα τον ίδιο κύκλο κάνει: θαύματα κάνει ο αγγελος οι μεν, κατεβάζει το ταβάνι για να μπορεί να το φτάνει οι δε.. Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε και λίγο πολύ συμφωνούμε και ποιός είναι ο Άγγελος και πόσο γραφικός ειναι και τι κολλήματα έχει και τι ταβάνι τυχόν μπορεί να υπάρξει μαζί του.. Το ζήτημα όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον ειναι αν με αυτόν τον προπονητή μπορεί να μπει μια παρακαταθήκη για το μέλλον και εαν με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα κάνει έστω και ένα βήμα μπροστά..
 Η άποψη μου ήταν και παραμένει ότι τετοια "ποιοτικά άλματα" μπορείς να τα κάνεις με προπονητές εγνωσμένης αξίας που παράλληλα έχουν την όρεξη, τις παραστάσεις και την τεχνογνωσία να δουλεύουν με νεαρούς παίκτες και να αναπτύσσουν συνολικά το σωματείο, από τα τμήματα υποδομής έως την α ομάδα, σε μια περισσότερο επαγγελματική (ευρωπαϊκή θα έλεγα) βάση. Με αυτό το σκεπτικό συνεχίζω να πιστεύω ότι προπονητές όπως ο Χούμπ ή ο Μπόλονι αν τους δίνονταν ο χρόνος, το υλικό και η ελευθερία να δουλέψουν θα μπορούσαν να αφήσουν φεύγοντας τον ΠΑΟΚ ένα σκαλί υψηλότερα από εκεί που τον πήραν (τελικά τίποτα από τα παραπάνω δεν τους δόθηκε και τώρα λοιδορούνται ως "τουρίστες" ή ως "πιανόλες" παραγνωρίζοντας το τρομερά τεχνοκρατικό και επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο εργάστηκαν και το οποίο τους έδινε να καταλάβουν σε πόσο σοβαρή ομάδα ήρθαν) και συνεχιζω να θεωρώ ότι σε τέτοιους προπονητές πρέπει να στοχεύει μακροπρόθεσμα ο ΠΑΟΚ..
Όμως όσο η ομάδα λειτουργεί σε μια λογική αλληλοσυγκρουόμενων παρέων και κλικών που διαγκωνίζονται μεταξύ τους για εξουσία και χρήμα και με πρότυπα οργάνωσης επιπέδου παναχαικής και βγάλε (αμφιβάλλω αν η παναχαϊκη θα είχε γενικό διευθυντή τον γιό του μπαμπά του με τα 2 πτυχία - τύφλα να χει η ΔΑΠ) τέτοιου είδους προσπάθειες είναι καταδικασμένες εν τη γενέσει τους.. Σε αυτή την φάση λοιπόν και όσο ο σύλλογος παραμένει μπάτε σκύλοι αλέστε σε όλα τα επίπεδα, προπονητές τύπου Άγγελου μπορούν να προσφέρουν και να επιτύχουν αποτελέσματα βασισμένοι κυρίως στην συσπείρωση εντός της ομάδας και στο δέσιμο ανάμεσα στους παίχτες και τον προπονητή - πατρική φιγούρα.. Γιατί καλώς ή κακώς ο Άγγελος, πέρα από τις γραφικότητες του, την μπάλα την ξέρει και καταφέρνει πάντα και δημιουργει δεμένες ΟΜΑΔΕΣ με όλη την σημασία της λέξης κάνοντας τον κάθε παίκτη να αισθάνεται κομμάτι ενος ενιαίου συνόλου.. Το να καταφέρνεις τον κάθε ποδοσφαιριστή να υπερβαίνει τον εγωισμό του και να γίνεται γρανάζι ενός συνόλου -μηχανής ούτε εύκολο είναι ούτε ταιριάζει σε όλους τους χαρακτήρες.Απο εκεί προκύπτουν και τα αιώνια και περιβόητα προβλήματα του Άγγελου με τις βεντέτες και τους παίχτες που θεωρούν ότι η ομάδα οφείλει να παίζει γι'άυτούς αντί για το αντίθετο.
Σε κάθε περίπτωση μιλώντας προσωπικά θεωρώ ότι εαν με το ρόστερ αυτό η ομάδα καταφέρει να πάρει την 2η θέση και να πάει στους 32 του Ουέφα (το κύπελλο δεν το είχα ποτέ σε ιδιαιτερη εκτίμηση ως θεσμό) η χρονιά θα είναι αρκετά επιτυχημένη.., Αν βγουν και κάνα δυο παίχτες θα ειναι πολύ επιτυχημένη, αν φτιαχτεί ενας ποιοτικός κορμός που θα μπορεί με κάποιες προσθήκες του χρόνου να πρωταγωνιστήσει τρομερά επιτυχημένη και αν πάρουμε πρωτάθλημα θα βγω γυμνός στους δρόμους να χορεύω ουρλιάζοντας... Μέχρι τότε απολαμβάνω το πρωτόγνωρο σε μένα, παρά τα 33 μου, συναίσθημα της μοναξιάς της κορυφής και την χεσμένη φάτσα των γαύρων που ξεφτιλίζονται σε κάθε περίσταση για να μην χάσει ο μαφιόζος ο μαρινάκης το βάζο με το μέλι.. Ακόμα και να μην το πάρουμε το πρωτάθλημα ξέρω , ή μάλλον πιστεύω, ότι θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.. Αυτό δεν είναι λίγο ούτε το έχουμε δεδομένο τόσα χρόνια. Και αυτό είναι κατά την άποψη μου έργο Άγγελου και οφείλουμε να του το πιστώσουμε.

Υ.Γ. Lost πολύ φιλικά, είναι λάθος να γκρινιάζουμε που ο εκάστοτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ προπονητής του ΠΑΟΚ, είτε λεγεται Άγγελος στην μπάλα είτε Σούλης στο μπάσκετ απαιτεί τα δεδουλευμένα του και καταφεύγει στα μέτρα που προβλέπει ο νομος για να τα κερδίσει. Όλοι αυτοί, πάικτες και προπονητές ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ είναι , την δουλειά τους κάνουν και πρέπει να την πληρώνονται για αυτήν. Δεν είμαστε ούτε χανούμα ούτε σκουλήκι να πέφτουμε κατηγορίες και να ανακαλύπτουμε άρθρα του πτωχευτικού δίκαιου για να μοιράζουμε πιστόλια σε όποιον είχε την ατυχία να περάσει από την ομάδα..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1902 on: November 04, 2014, 12:39:38 »

Σε κάθε περίπτωση μιλώντας προσωπικά θεωρώ ότι εαν με το ρόστερ αυτό η ομάδα καταφέρει να πάρει την 2η θέση και να πάει στους 32 του Ουέφα (το κύπελλο δεν το είχα ποτέ σε ιδιαιτερη εκτίμηση ως θεσμό) η χρονιά θα είναι αρκετά επιτυχημένη..,

μια χαρα σταχτη στα ματια μας πεταξε ο ρωσος. δηλαδη κρητη στην τριτη χρονια του μεγιστανα-σωτηρα, με το επιπεδο του πρωταθληματος σε επιπεδα κυπρου και χωρις αυτοκρατορα, γρια, χανουμι, με βαζελο ανυπαρκτο, εμεις ειμαστε ικανοποιημενοι αν προσπερασουμε τον αστερα και ας παραμεινουμε ατιτλοι.

οχι φιλε, επειδη ο μεγιστανας εριξε τον πηχη απο μονος του αλλα ηταν τοσο κωλοφαρδος (ως τωρα) που επεσε απτην ακροπολη κ βρηκε πορτοφολι βρισκομενος μονος πρωτος με το τσομπανη στο τιμονι μιας ομαδας στημενης προχειρα, λειψα και χωρις στοχους, να τρωμε και μεις το παραμυθι.

αν τελειωσεις με πρωταθλημα η χρονια ειναι εννοειται ονειρικη. αν παρεις κυπελλο, η χρονια εχει σωθει. αν δεν παρεις τπτ, οπως δεν εχεις παρει ακομα με το μεγιστανα, οπως λες κ συ θα ναι θετικο να χεις χτισει ενα κορμο. απο μονη της η δευτερη θεση που λες, και οι 32 ειναι μια τρυπα στο νερο.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1903 on: November 04, 2014, 13:16:03 »

Υ.Γ. Lost πολύ φιλικά, είναι λάθος να γκρινιάζουμε που ο εκάστοτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ προπονητής του ΠΑΟΚ, είτε λεγεται Άγγελος στην μπάλα είτε Σούλης στο μπάσκετ απαιτεί τα δεδουλευμένα του και καταφεύγει στα μέτρα που προβλέπει ο νομος για να τα κερδίσει. Όλοι αυτοί, πάικτες και προπονητές ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ είναι , την δουλειά τους κάνουν και πρέπει να την πληρώνονται για αυτήν. Δεν είμαστε ούτε χανούμα ούτε σκουλήκι να πέφτουμε κατηγορίες και να ανακαλύπτουμε άρθρα του πτωχευτικού δίκαιου για να μοιράζουμε πιστόλια σε όποιον είχε την ατυχία να περάσει από την ομάδα..

πολυ σωστο αυτο που γραφεις.απλα απευθυνεσαι σε λαθος ατομο μιας και το συγκεκριμενο δεν ειναι προσωπολατρης για να τρελαινεται που ο γιαλατζι ΠΑΟΚτσης επαγγελματιας πρωτα και πανω απο ολα απαιτει τα φραγκα του.επισης επειδη ειναι επαγγελματιας και κοιταει καθαρα την δουλιτσα του πολλα πραγματα απο το 97 που πρωτανελαβε τον ΠΑΟΚ μεχρι σημερα εχουν εξηγηση καθαρα γι αυτον τον λογο.οσοι εθελοτυφλουν απλα ειναι προσωπολατρες...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1904 on: November 04, 2014, 20:41:19 »
Γιαννιώτη αν θες την άποψη μου, την γαμας την κουβέντα όταν αρχίζεις να μιλάς για προσωπολατρες. Ποσο απέχει δλδ να σου γράψει κάποιος οτι είναι εμπαθής και κομπλεξικος οποίος κανει κριτική σε εναν επαγγελματία προπονητη μονο για εξωαγωνιστικα, οποίος δεν μπορεί να νιώσει λίγη χαρά για το +5 του ΠΑΟΚ στο 1\5 του πρωταθληματος (με οτι αυτό σημαίνει) κι αντιθέτως η οποία τοποθέτηση του αρχίζει με κριτική στον προπονητη, οποιος απαιτεί πραγματα απο εναν επαγγελματία προπονητη που δεν απαίτησε ποτε απο κανεναν άλλον και είναι τα μόνα στα οποίαστεκεται κι ασκεί κριτική... Μετα αντιλαμβάνεται που θα παει το επίπεδο της συζήτησης.

@King,
Η εντύπωση που δίνεις είναι ότι είχες την άποψη σου (ότι dld δεν γουστάρεις τον Άγγελο) και απλά προσπαθείς να δικαιολογήσεις την πραγματικότητα με δεδομένη αυτή την άποψη, αντί να αφήνεις την πραγματικότητα να διαμορφώνει την άποψη σου.
Κι αρχίζω με το προφανές: υπήρχε περίπτωση να είσαι μονος πρώτος με +5 αν απλά έκραζε τους παίκτες ο άγγελος και σε κάθε ευκαιρία έλεγε ποσο χρειάζεται παίκτες? Φαντάζομαι συμφωνείς πως όχι. Άρα εσύ τι από τα δυο προτιμάς?
Δεύτερον τι αξια θα είχαν οι δηλώσεις του? Ξεβράκωμα της διοίκησης και καλά που άφησε γυμνή την ομάδα?
Dld τι άλλαξε από το καλοκαίρι όταν γελούσαμε με το υλικό τις ομάδας?
Όπως έγγραφα και πέρσι με Stevens, το πραγματικό ξεβράκωμα της διοίκησης θα είναι αν σε περάσει ο γαύρος γιατί θα έχεις δυο τραυματίες/τιμωρημένους και δεν θα έχεις επαγγελματία να συμπληρώσει την ενδεκάδα, ή θα έχουν καεί 8 παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια...
Αν και τότε η άποψη σου είναι "e ας ζητούσε παίκτες" επιβεβαιώνεις την αρχική μου σκέψη, ότι προσαρμόζεις την πραγματικότητα ώστε να επιβεβαιώσει την άποψη σου

Πρωτα απο ολα δεν ειμαι ουτε αγγελοσκυλο ουτε κατα του αγγελου. Προτιμω να κρατω μια ισοροπια στο θεμα αγγελου γιατι ειναι ειδικη περιπτωση.. (Μπορεις να διαβασεις μεχρι και παλαιολιθικα μου ποστ για να δεις αν λεω αληθεια.)

Περι αγγελου, παντα εκτιμουσα τις ομαδες που εφτιαχνε και την μπαλα που παιζανε. Απο την αλλη οι ευθυνες του για την υποθεση Λουκα (που θα αλλαζε την ιστορια του ΠΑΟΚ), ειναι δικες του, οπως και η καλυψη στον γουμενο που καναν απειρα πλακομουνια στην πλατη του ΠΑΟΚ, μεχρι φυσικα που "εξαπατηθηκε".. Με λιγα λογια, τον εκτιμω σαν προπονητη, αλλα τον θεωρω ειτε πιανολα, ειτε αγαθο στα ορια του "χαζουλι". Απο εκει και περα, δεν μπορω να διανοηθω οτι ο ΠΑΟΚ του μεγιστανα που κανει πρωταθλητισμο, εχει για προπονητη τον μεγαλο αγγελο του σκαρμουτσου και του ανδραλα και οτι αυτη η ομαδα ειναι η 3η ομαδα που χτιζετε σε 3 χρονια, και παρ'ολα αυτα θελετε να πιστεψω πως δεν με δουλευουν ψιλο γαζι... Ουτε προβατο ρε, για ιθαγγενη με εχουν γιαυτο και μου τον εφεραν και αυτον, αφου το σανο εχει πολυ περαση στην τουμπα τα τελευταια χρονια και τσεκαριζετε καθε τοσο με τα κλαπα κλαπα στο καραφλο πουτανοσπερμα και με τις μεταγραφες τις ντροπης βετερανων του ποκ και λοιπους πουτανας γιους, που κανονικα δεν θα πρεπε να περνανε ουτε εξω απο την τουμπα.

Η πραγματικοτητα που βλεπω εγω ειναι πρωτα απο ολα η διοικηση της παε ΠΑΟΚ και τα φιλαρακια της και οχι η αγωνιστικη αποδοση της ομαδας και αν περασαμε χθες απο τον εργοτελη. Το περνω απο την αρχη προς το τελος και οχι αναποδα. Το τι θα εκανε αλλος προπονητης με τα γιαπια που εχει ο τσοπανης για να διαχειριστει, δεν μου λεει κατι. Προφανως και ο τσοπανης ειναι μανουλα σε κατι τετοια και το γνωριζαμε απο πριν. Αυτο ομως δεν παει να πει οτι δεν υπαρχουν τα γνωστα προβληματα. α) Δεν υπαρχει ροστερ, β) ο ρωσσος δειχνει να εχει τον ΠΑΟΚ για πλατη για να αγοραζει ανενοχλητος οτι γουσταρει στην μπανανοχωρα ριχνωντας στον ΠΑΟΚ ξεροκομματα, γ) υπαρχουν κλεφτες πουτανας γιοι ρουφιανοι στο υπολοιπο ΔΣ που συντηρουντε απο τον μεγιστανα των φτωχων για τους δικους του λογους δ) οτι υπηρχε/υπαρχει ποδοσφαιρικη κλικα που κανει οτι γουσταρει λες και ο ΠΑΟΚ ειναι το τσιφλικι τους. Αυτες ειναι οι αληθειες για μενα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οχι το +5 που αν θελησει ο γαυρος, μεχρι τα χριστουγεννα στο εχει κανει -5.

υγ1.Τον αγγελο τον φερανε για να μην ζηταει, για να τον κανουν οτι θελουν, για να φερει αλλη λιγη ακομα διαιρεση στον κοσμο και γιατι ειναι ο καλυτερος "αεροσακος" οργης που κυκλοφορει. Ο πρωταθλητισμος τους εκατσε στην πορεια και να δω τωρα αν θα παρουν παιχτες τα χριστουγεννα.

υγ2. Απο εφημερες χαρες, αλλο τπτ ο ΠΑΟΚ.. Επειδη ομως το στομαχι εχει γινει πετρα, δεν τρωμε απο +5. (Να θυμησω τον περσινο τελικο κυπελου ή παλιωσε?)

υγ3. Σε λιγο καιρο που θα γινει ο κοντοπουστας προεδρος του ΠΑΟΚ, εκει να δεις χαρες.. Για μενα αυτο εχει μεγαλυτερη σημασια απο οποιαδηποτε κουπα.

King το γενικεύσεις και το θεωρητικοποιεις παρα πολύ. Σε πολλά απο αυτά που γραφείς Συμφωνώ. Σε συγκεκριμένα πραγματα σταθηκα απο αυτά που ριπές. Περσι οπως και φέτος ξεκίνησε τη χρόνια με μέτριο μπάτζετ και υλικό (αν και πέρσι εμφανώς καλυτερο). Πέρσι είχες εναν προπονήτη-όνομα, φέτος τον άγγελο που δέχτηκαν να δουλέψουν υπο αυτές τις συνθήκες.
Την περσινή πορεία την ρίζες, την φετινή τη βλέπεις.
Εγώ λέω (και το λεγα απο περσι με στεφενς) οτι αυτό που γίνεται φέτος είναι ξεβρακωμα της διοίκησης και σου εξήγησαν πριν γιατί.
Εσύ λες οτι ο άγγελος είναι ασπίδα. Μπορείς να το εξηγήσεις για να μην το ερμηνευσω λάθος;

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1905 on: November 05, 2014, 01:24:19 »
Οτι ειναι ευκολο να τραβηξει πολυ κραξιμο πανω του και να ασχολουντε ολοι μαζι του (και καθημερινα ακομα..), ενω θα πρεπε να κραζετε ο ρωσσος και να ασχολιομαστε μονο με αυτον και τα γιουσουφακια του. Αυτο φυσικα ειναι ενας απο τους λογους που τον φεραν. Εχω γραψει και αλλους (μειωση μπατζετ, yes man, διαιρεση), δεν ειπα οτι ηρθε μονο για αυτο. Ειναι ταμαμ ομως ΚΑΙ για αυτο.

Τα υπολοιπα ηταν για να σου εξηγησω οτι δεν ξεκιναω τις σκεψεις μου απο την αγωνιστικη αποδοση της ομαδας για να πω αν ο ΠΑΟΚ ειναι καλα, αλλα απο αυτους που τον διοικουν και που θεωρω δεδομενο πλεον οτι με περναν για ουγκανο και μου πετανε κοκκαλα με δευτερες θεσεις οταν δεν υπαρχει 2ος. Αυτα τα γραψα επειδη ειπες οτι προσπαθω να δικαιολογησω την πραγματικοτητα, αντι να την αφηνω να διαμορφωθει.. Να δω δλδ το +5 και να τα δω ολα και γαμω. (αυτο καταλαβα εγω)

Γενικα δεν καταλαβαινω τι θες να μου πεις.. Που θες να καταληξεις? Οτι με αυτους τους παιχτες ο "στεφενς" και οποιος αλλος ευρωπαιος προπονητης, θα πηγαινε χειροτερα απο τον αγγελο?
Αν εννοεις αυτο, συμφωνω μαζι σου (σε αποστολες αυτοκτονιας με παιχτακια της σειρας ειναι μανουλα, τα παμε), αλλα και τι παει να πει αυτο? Τι σημασια εχει? Αν τον πιστευαν οτι ο αγγελος ειναι γαμαω, ας του δινανε και ροστερ να το σηκωσει τρενο. Αλλα ουτε αυτοι τον πιστευουν, για αλλα τον φερανε, αλλιως τους βγηκε και τωρα κορδωνουν απο περιφανια για την εμπνευση τους.. Ποια(εμπνευση)? την υποβαθμιση του αγωνιστικου τμηματος που δεν εχεις καλα καλα ουτε 11αδα να συμπληρωσεις και τον τρελο να ευχεται στην παναγια να κανει τα παλικαρια του να αντεξουν... Σου ειπα, τετοιες εφημερες χαρες να τις χεσω.
« Last Edit: November 05, 2014, 01:32:28 by king »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1906 on: November 05, 2014, 02:04:45 »
οχι λιακο δεν εισαι προσωπολατρης( :'( :'().εγω ειμαι εμπαθης και δεν μπορω να χαρω για το συν 5.χαιρονται μονο οσοι αποδεχονται τον προπονητη.ακριβως το ιδιο μπορει να μου πει και οποιος αποδεχεται το 14...οτι εγω ειμαι εμπαθης και δεν χαιρομαι και μπλα μπλα μπλα...

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1907 on: November 05, 2014, 08:40:06 »
Αντί ν'ασχολούμαστε με τον Αναστασιάδη, ας ετοιμαστούμε για την Κυριακή κόβωντας χαρτάκια. Ποιό παραγωγικό είναι.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1908 on: November 05, 2014, 09:25:57 »
Γιαννιώτη αυτήν ακριβως την κουβεντα σου είπα οτι δεν θέλω να κάνω, αλλά εσύ επιμενεις...

King, εγώ λέω οτι η ποιοτητα και οι προθέσεις της διοίκησης είναι δεδομένα. Έιρε με άγγελο ειτε με προπονήτη ονομα, όπως ο Στέφενς. Αν καταλαβαίνω καλά, εσύ λες οτι ένας άλλος προπονητης θα απαιτούσε μεταγραφές, θα παραιτούνταν ή δεν ξέρω εγώ τι με τελικο αποτέλεσμα να διοχετεύεται δυσαρέσκεια στη διοίκηση.
Καταρχάς θεωρώ οτι η εμπειρία (τουλάχιστον με Στέφενς) έχει δείξει το αντίθετο. Μάλλον θα το βουλωσει και θα κανει τον τουρίστα ο οποιοσδήποτε ξένος προπονητής. Ίσως ο Μουρίνιο ή ο αντσελοτι  να έκανε αυτό που λες, αλλά φυσικά δεν μιλάς για αυτό. Φυσικά το να κατσει στο συμβολαιο του, θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στο αγωνιστικο.
Οπως αρνητικές επιπτώσεις θα είχε κσι μια υποθετική περιπτωση που όντως κραζει νυχθημερόν ντους παίκτες του.
Αρα ουσιαστικά η οποια αγωνιστική επιτυχια του αγγέλου θα θεωρηθεί ασπίδα στη διοίκηση...

Για το Κράξιμο που λες οτι τραβάει πανω του, εγώ διαφωνω. Με ποιον τροπο το τραβάει; Ας είμαστε λίγο κριτικοί απέναντι σε αυτους που κραζουν και τους λόγους για τους οποιους κραζουν. Δλδ μεμφεσαι τον άγγελο, επειδή θα υπάρχει σίγουρα κάποιος που θα τον κραξει ακόμα και πρωταθλημα να πάρει;

Σου ειπα εγώ ξεκιναω θεωρώντας οτι η διοίκηση είναι δεδομένη. Δλδ το υλικό σου είναι δεδομένο, και όλα αυτά που όλες για την 11αδα. Αλλωστε τα γραφαμε και το καλοκαίρι πριν ανακοινώσει άγγελο.
Το +5 δεν λέει πολλά, αλλά και παλι κάτι λέει. Σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός.
Υποθετικά μιλώντας, το πρωτάθλημα θα είναι;
Και εν τέλει με δεδομένη τη σημερινή διοίκηση μας ενδιαφέρει καθόλου το αγωνιστικό;

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1909 on: November 05, 2014, 10:31:47 »
Λιάκο... με την σημερινή διοίκηση μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό για στατιστικούς λόγους. Δηλαδή να δούμε πχ. πόσο ακόμα έχει δυνάμεις ο Κάτσε πριν να λυποθυμίσει στο γήπεδο από την κούραση. Για το βαθμολογικό έχω εφήμερη χαρά. Και ξέρεις γιατί; Επειδή είναι τόσο άχρηστη η διοίκηση μου που μπορεί ο χοντρός με τη συμμορία του να μου ρίξει στο τέλος του πρωταθλήματος -5, -6, -10, όσους τέλος πάντων χρειάζεται και αυτή, η διοίκηση μου, να κάθεται άπραγη όπως πέρσι και να κοιτάζει ανήμπορη όχι μόνο να αντιδράσει, αλλά ούτε καν να διαμαρτυρηθεί.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1910 on: November 05, 2014, 11:06:43 »
Αυτο. :thumbok:

Ετσι οπως ειναι η φαση, το αγωνιστικο περναει σε 2η μοιρα, για να μην πω τελευταια.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1911 on: November 05, 2014, 11:19:08 »
Συμφωνω στα περισσοτερα με το king αλλα και με Kriti και με Alamana. Και γω δεν ειμαι ουτε Αγγελος ουτε Διαβολος. Τα θετικα του και τα αρνητικα του ειναι γνωστα. Πολλοι συνομιλητες εχουν δικαιο και στα μεν και στα δε. Για μενα η συζητηση αυτη ειναι χρησιμη για ολους μας. Και για μενα εστω και απο τυχη ή συγκυρια, ο ΠΑΟΚ φετος βρεθηκε παλι κοντα σε μια μεγαλη ευκαιρια που ο Ρωσσος ΚΛΩΤΣΗΣΕ το καλοκαιρι με την καβουροτσεπη του. Εχει ακομα μια ευκαιρια σε ενα μηνα και κατι, να την βελτιωσει. Φοβαμαι ομως οτι με την μαλακια που τον δερνει και την λαμογια ακομα οτι δεν εχει προθεση να την βελτιωσει. Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Παρολα αυτα ευχομαι και προσευχομαι και να θελει και να προλαβει να την σωσει την παρτιδα. Ως ΠΑΟΚτσης εχω βαρεθει να κλωτσαμε ευκαιριες. Πολυ φοβαμαι ομως οτι θα το ξαναδψ το εργο. Φετος. Μακαρι να βγω λαθος και να εκπληρωθει η προφητεια του bane.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1912 on: November 05, 2014, 11:38:59 »
Ακριβώς αυτά γράφω μετά από κάθε mats από την αρχή του πρωταθλήματος.
Βεβαια μην μηδενίζουμε έστω αυτό το +5 στο 1/5 του πρωτάθληματης. Άλλωστε είναι πρωτόγνωρο για όλους μας.
Και ακόμα κι αυτή η ευκαιρία που λες Homo εξακολουθεί να υπάρχει σε ένα μηνα από τώρα, υπάρχει χάρη στην πορεία μέχρι σήμερα.

Αλλα μου δίνεται η εντύπωση ότι ακριβώς αυτή η πετυχημένη ομολογουμένως πορεία για τα δεδομένα της ομάδας (που φυσικά μπορεί να μην λέει και πολλά) είναι επιχείρημα κατά του Αγγέλου!
Με την λογική ότι αν ήσουν δέκατος  όλος ο κόσμος θα έβριζε τη διοίκηση. Άρα είναι ασπίδα της διοίκησης... E αυτό είναι παράλογο

edit: 1/4 του πρωτάθληματος...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1913 on: November 05, 2014, 11:54:13 »
Αλλα μου δίνεται η εντύπωση ότι ακριβώς αυτή η πετυχημένη ομολογουμένως πορεία για τα δεδομένα της ομάδας (που φυσικά μπορεί να μην λέει και πολλά) είναι επιχείρημα κατά του Αγγέλου!
Με την λογική ότι αν ήσουν δέκατος  όλος ο κόσμος θα έβριζε τη διοίκηση. Άρα είναι ασπίδα της διοίκησης... E αυτό είναι παράλογο

Δεν λεμε αυτο ρε λιακο.
Λεμε οτι ακομα και τρενο που παει με τον αγγελο, αποτελεσμα (99,9%) δεν θα υπαρχει γιατι η διοικηση σου ειναι σαπια και ανικανη, οποτε το "καναμε καλα που φεραμε τον αγγελο", ειναι για να χαμε να λεγαμε. Σου ειπα, αν τον πιστευανε σαν προπονητη, ας του δινανε και ροστερ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1914 on: November 05, 2014, 12:01:59 »
Άντε συμφωνούμε και σε κάτι...
Προφανώς όσο κυλάει το πρωτάθλημα και παραμένεις πρώτος, αυτό το 99,9% θα μειώνεται.
Αυτό βεβαια δεν πρέπει να αλλάζει τα φριχτά παράπονα που έχω και νομίζω όλοι πρέπει να έχουμε από τη διοίκηση.
Και θεωρώ ότι θα είναι τεράστιο ξεβράκωμα για τη διοίκηση να χάσεις ένα πρωτάθλημα, επειδή έπαιζες 10 μήνες με 8 παίκτες.

Αν αρχίσουμε κουβέντα για τη διοίκηση, δεν θα τελειώσουμε ποτε. Έχω ξαναγράψει ότι, κατά την άποψη μου, επιδίωξη του ρώσου είναι η μακροημέρευση στον ΠΑΟΚ χωρίς να ξοδέψει φράγκο

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1915 on: November 05, 2014, 12:10:21 »
Ο ρωσσος ηθελε πλατες για να αρχιζει να απαιτει επιχειρησεις απο το κρατος, τις βρηκε και τις συντηρει πετωντας μας ξεροκομματα, αφου τοσο πανυγυρτζηδες ειμαστε και δεν νιωθουμε οτι μας δουλευει ψιλο γαζι. Βλεπει τον ΠΑΟΚ 2ο ο αλλος και σου λεει γαμαμε. Που ειναι ο 3ος δεν μας ειπανε μονο..

« Last Edit: November 05, 2014, 12:19:03 by king »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1916 on: November 05, 2014, 13:24:15 »
επιδίωξη του ρώσου είναι η μακροημέρευση στον ΠΑΟΚ χωρίς να ξοδέψει φράγκο

Ετσι. Αν δε το καταλαβουν ΟΛΟΙ, ο συλλογος θα ειναι σε κατασταση ζομπι. Τα +5 και τα +75 ειναι για τους παλαμακιδες του κοντου. Ουτε ποδοσφαιρικα, ουτε παρασκηνιακα δε λεει κατι αυτο το περιφημο +5 αρχες Νοεμβρη. Για τον προπονητη τα λεγαμε απο τοτε που αρχισαν τα πρωτα δημοσιευματα. Το διδυμο Αγγελου-Παυλαρα το θελανε βιτρινα για να μη φανε σουτια. Ηταν ειλημμενη η αποφαση να αφησουν την ομαδα με τον Τζανδαρη και τον Κιτσιου, και με 'ουδετερο' προπονητη τα βλεμματα θα πεφταν πανω τους στις πρωτες ντουντουκες. Μη τον υποτιματε το ζησακο, ειναι μεγαλη πουτανα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1917 on: November 05, 2014, 14:01:43 »
Έτσι ακριβώς bro, sky... Μεγάλη πουτανα ο αλληθωρος μπακαλογατος αλλα credit και στον Μπλιάτ για τις επιλογές του, έτσι; Μαζί με τον τσομπάνη, my secret combination, που νιαουρισε κάποτε μια ψυχή.
Btw ρε μάγκες, το άλλο το φυντάνι, ο κλεφτοΘοδωρας πως τα παει στας Ευρώπας; Καμία εισήγηση, κάποιο debate να τον θαυμασουμε ;

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1918 on: November 05, 2014, 14:08:52 »
Και για μενα εστω και απο τυχη ή συγκυρια, ο ΠΑΟΚ φετος βρεθηκε παλι κοντα σε μια μεγαλη ευκαιρια που ο Ρωσσος ΚΛΩΤΣΗΣΕ το καλοκαιρι με την καβουροτσεπη του. Εχει ακομα μια ευκαιρια σε ενα μηνα και κατι, να την βελτιωσει. Φοβαμαι ομως οτι με την μαλακια που τον δερνει και την λαμογια ακομα οτι δεν εχει προθεση να την βελτιωσει. Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Homo, όχι σ ένα μήνα και κάτι. Αύριο να πάει να βρει παίκτες ο άπλας, να τους φέρει άμεσα και να τους ανακοινώσει απλά τον Ιανουάριο. Ας μην ξεχνάμε ότι για να εγκληματιστούν παίκτες στο σύστημα, για να αποκτήσουν την πρέπουσα αγωνιστική κατάσταση και φόρμα, χρειάζεται χρόνος. Αν κάνει, όπως συνηθίζει, μεταγραφές τέλη Ιανουαρίου (για να τους πάρει όσο γίνεται φθηνότερα), θα μπουν μέσα στην ομάδα καλό Μάρτιο. Άρα τι είχαμε, τι χάσαμε.
Και μη μου πει κανείς, ότι οι μεταγραφές γίνονται Ιανουάριο. Μπορείς να κλείσεις παίκτη όποτε θέλεις και να πάρεις άδεια από την ομάδα του για να κάνει προπονήσεις μαζί σου. Έχει γίνει πάμπολες φορές σε όλο τον κόσμο.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1919 on: November 05, 2014, 14:39:56 »
αυτο θελει λεφτα  :'( :'(

υ.γ ποσο θα ξεσηκωνοταν το συμπαν ολο αν αυριο ειχε 3 καινουριους παικτες η ομαδα σε θεσεις που ποναει...γιατι τοτε θα δινανε την ελπιδα οτι πιστευουνε αυτο που ειναι απιστευτο

υ.γ2 λιακο το θεμα δεν εχει να κανει με πορειες αγωνιστικοτητα και κολημματα.το καθηκον το δικο μου δεν ειναι να κρινω στην τελικη αμα το παμε ετσι.οταν ομως η ηθικη αυτου του συλλογου δεχεται συνεχως πληγματα τοτε αυτο που μας εκανε να αγαπησουμε τον ΠΑΟΚ εξαφανιζεται.αυτο και μονο θα επρεπε να ηταν οδηγος οχι μονο στην περιπτωση του νυν προπονητη αλλα εννοειται και σε οσες περιπτωσεις προυπηρξαν.δεν σημαινει ομως αυτο οτι θα πρεπει να δεχομαστε συνεχως αυτα τα πληγματα επειδη προυπαρχουν κι αλλα...αυτη την κουβεντα καταλαβαινω οτι δεν εχει νοημα να την κανουμε.σεβασου ομως την αποψη(οπως και κανεις) εστω κι αν διαφωνεις.απλα εσυ ρωτησες σε κατι που ειπα.και προσωπικα δεν θελω να το κουβεντιασω μαζι σου γιατι διαφωνουμε πληρως...