Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 77016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1780 on: September 27, 2014, 12:40:44 »
Λαθος καταλαβες αδερφε, θα ξεκινησω απ το τελος που λεω οτι το ποτηρι το βλεπω μισογεματο, τα αναποδα καλο ειναι να τα αναφερουμε απλα, γιατι απο μερικους που σκιζαν στεβενς βλεπω να κανουν ψιλο υπομονη/τουμπεκι κτλ
Ισως ειναι και ιδεα μου.

Μάλλον ιδέα σου είναι. Δεν νομίζω Σεπτέμβριο μήνα να έκραζαν πολλοί στέφενς. Τουλάχιστον όχι εδώ μέσα. Κι ας έπαιρνε τετραπλάσια λεφτά, κι ας είχε καλύτερο υλικό, κι ας πήγαινες από σφαλιάρα σε σφαλιάρα ειδικά στα εκτός.
Αντιθέτως Ιανουάριο μήνα με όλα αυτά τα δεδομένα πολλοί εδώ μέσα έλεγαν στήριξη κι ας γελούσε ο κόσμος σε κάθε αγωνιστική, ειδικά στα εκτός. Και ξέρεις, θεμιτό είναι αυτό ως πάγια τοποθέτηση. Στήριξη στον προπονητή κι όσο πάει, ας πούμε. Αλλά πρώτο επίσημο φέτος έβγαιναν οι ίδιοι κι έκραζαν επείδή κατέβηκε λέει με τρία αριστερά μπακ...

Επίσης το βλέπεις μισογεμάτο το ποτήρι, αλλά η αναφορά σου είναι σε τρία αποτυχημένα αποτελέσματα, εκ των οποίων το ένα δεν σου στοίχησε τελικά τίποτα και το δεύτερο είναι επίσης πιθανό να μην σου στοιχήσει. Κι ενώ σε άλλο σημείο κάνεις σύγκριση με στέφενς, καλό θα ήταν να αναφέρεις και τις επιδόσεις της ομάδας  σε ματς επιπέδου καλλονής, πλατανιά κτλ πέρσι.

Τέλος πάντων, είναι δεδομένο ότι η κουβέντα θα καταλήξει σε αντιπαράθεση ύφους κομπλεξικοί με άγγελο vs προσωπολάτρες αποφεύγω γενικά να γράφω στο τόπικ. Ως γενικότερη άποψη και για τη φετινή χρονιά Άγγελου, προς το παρόν βλέπω περίπου ότι περίμενα. Αστείοι πάικτες φαίνονται κανονικοί ποδοσφαιριστές και μέτριοι φαίνονται παικταράδες. Αποτέλεσμα είναι το σερί νικών που έχουμε δει μέχρι στιγμής και που είναι αρκετά ασυνήθιστο για ΠΑΟΚ. Περίπου δλδ τα ίδια με τις προηγούμενες εποχές Άγγελου.

Κατά τα λοιπά εγώ εξακολουθώ να μην πατάω γήπεδο γιατί όσα θετικά και να πούμε για σκόνδρα και πόζογλου, πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρεις με αυτούς. Μας κοροϊδεύει δλδ στα μούτρα μας ο ρώσος. Ναι και θεωρώ ότι αν του έπαιρνε παίκτες, ο άγγελος δεν θα προτιμούσε να παίζει με τζιώλη, κατσικά και σκόνδρα.

Τέλος, άκρως απογοητευτικές οι δηλώσεις άγγελου για σαββίδη και γάβρο.

« Last Edit: September 27, 2014, 12:49:18 by liakos »

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1781 on: September 27, 2014, 13:02:05 »
καλα ρε πλακα κανεις?

οταν μοιραζαμε τα μπαλακια με τις "σαρδελες" που ησουνα?

τι μαλακιες ειναι αυτες οι συγκρισεις με το σκουληκι? δηλαδη να προκαλουμε ο ενας τον αλλο ετσι για να γινεται μανουρα? Σοβαρεψου

επισης κατσε διαβασε τι ειπε ο αγγελος και τι εγραψα στο ποστ και μη βιαζεσαι να γραψεις μεσα στο θυμο σου απο ηττα

αυτο που εγραψα και ξαναγραφω και ειπε ο αγγελος ειναι:
αν ειναι ελληνας τον βριζεις και τον καις πολυ πιο ευκολα απ οτι ξενο
ΤΡΑΝΤΑΧΤΟΤΑΤΟ παραδειγμα ο μαρτιν μαρτενς των 500.000 ευρω: αμα ηταν ελληνας θα ειχε φαει το μπινελικι και τον κλωτσο του αιωνα (ο μπουφος τζιολης των 250.000 εχει προσφερει πολλα παραπανω απ τον μαρτενς αλλα επειδη ειναι ελληνας τρωει πολυ περισσοτερο κραξιμο)

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΡΤΙΝΗΣ Η ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ :thumbok:
« Last Edit: September 27, 2014, 13:07:42 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1782 on: September 27, 2014, 15:00:35 »
Καμιά αντιπαράθεση
Έγραψα μισογεματο ποτήρι καλή μπαλίτσα νικάμε κιόλας.
Ανεπιτυχή αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα,  αν κρίνω από τα μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι να μη πονέσουν! 
Τον έχω ικανό να πάρει διπλό τηγάνι και να φέρει χ εντός με Πανιώνιο.
Μέχρι στιγμής το πάει καλά, το ροτεησιον του βγαίνει,  άσε τι γράφουν. Επιλέγει ματς και τα κερδίζει. Δε γίνεται ως το Γενάρη να πορευτει αλλιώς.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1783 on: September 27, 2014, 16:27:54 »
Εγω παντως οντως πιστευω οτι σε εμας ταιριαζει περισσοτερο απο τον στεφενς. Ειδικα ιδια περιοδο περυσι.
Εξ αλλου ζουμε κατα το μαλλον η ηττον σε καιρο ανωμαλων και ανοητων... Και οι ανοητοι ειναι οι πιο απτοητοι.
Οψομεθα μαγκες...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1784 on: September 28, 2014, 22:25:54 »
το ότι μέσο επιθετικά όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται ανά πασα στιγμή σε όλες τις θέσεις είναι δικό σου κατόρθωμα.. όπως επίσης το ότι τρέχουν σαν τα σκυλιά συνεχεια
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1785 on: September 28, 2014, 22:45:51 »
πεταξαμε τα κολυρια που ειχαμε μονιμα σε στοκ στα ντουλαπια μας την τελευταια δεκαετια+

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1786 on: September 28, 2014, 23:38:12 »
Θα τον κρίνω όταν θα έχει υλικό. Και αν θα μπορεί να το διαχειριστεί και δεν θα το κάψει. Γιατί έχει μάθει να παίζει με λοιμά και να τα κάνει παίχτες. Δεν έχω απαιτήσεις φέτος, κι ας πάει η ομάδα γαμιώντας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη (μετά την πρώτη πίπιζα δηλαδή). Γιατί δεν έχει παίχτες. Αλλά όσο τον θυμάμαι, έφτανε ταβάνι Γενάρη μήνα. Μία φορά γελάσαμε Μάη και του το αναγνωρίζω. Τέσπα, σήμερα χαιρόμαστε όλοι. Και ευθύνεται αυτός σε μεγάλο βαθμό.

Πίεσε να σου πάρουν έναν παίχτη σοβαρό πίσω και ένα οχταροδεκάρι, αφού δεν τα πας καλά με Μάρτενς και δεν θα τον δούμε ποτέ να προσπαθεί μαζί σου.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1787 on: September 28, 2014, 23:47:07 »
Δεν ξέρω που να το βάλω και το βάζω εδώ μια και ειναι "προπονητικό" θεμα. Τελικα ποιο σύστημα μας ταιριάζει περισσότερο φέτος? 4-4-2 ή 4-3-3? Όταν παίζει ο Περέιρα παιζουμε 4-4-2 με Αθανασιάδη-Περέιρα μπροστά και Μακ-Σαλπιγγίδη στις πλευρές. Χωρίς τον Περέιρα παίζουμε 4-3-3 με 3 χαφ (Τζιώλη καθαρό 6αρι με Κάτσε-Τζανδάρη μπροστα του), Μακ-Σαλπιγγίδη στις πλευρές και Αθανασιάδη μπροστα. Ειναι καλό που μπορούμε να παίζουμε και τα δύο, αλλά αναρωτιέμαι τι θα παίζουμε οταν ειναι ολοι διαθέσιμοι (εννοείται οτι εξαρτάται και απο τον αντίπαλο).

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #1788 on: September 28, 2014, 23:51:08 »
..Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν μόνος πρώτος ήταν τον Δεκέμβριο του 2002, όταν επικράτησε 4-3 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το πρωτάθλημα της περιόδου 2002-03.

Προπονητής εκείνης της ομάδας, που στο τέλος της περιόδου πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου, ήταν όπως και τώρα ο Αγγελος Αναστασιάδης. Τότε, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, ο Δικέφαλος είχε φτάσει τους 21 βαθμούς και πίσω του ήταν ο Ολυμπιακός με 20... :P

http://www.paokfc.gr/news-el/monos-protos-meta/
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline Sick Bastard

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1789 on: September 28, 2014, 23:54:03 »
Εμένα πάντως, αν μου έλεγαν το καλοκαίρι, ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν μόνος 1ος την 5η αγωνιστική μοιράζοντας τριάρες και ντόρτια
θα πίστευα ότι το χτύπησε η ζέστα άσχημα.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1790 on: September 29, 2014, 00:10:50 »
Γεια σου ρε Sick !

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1791 on: September 29, 2014, 00:24:09 »
τον καλυτερο τσοπανη εχουμε

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1792 on: September 29, 2014, 00:48:00 »
ενταξει, μπορεί να τερματιζει τα γραφικομετρα με τα κομποσκοινια και τις παναγιες του....αλλά δε μπορεί κανενας να μην αναγνωρισει οτι εχει δουλεψει την ομαδα.
φτάνει να δουμε αν θα βγει μέχρι τέλους  ;)
γενικά κρατάω μικρό καλάθι...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1793 on: September 29, 2014, 01:09:37 »
Εχω νικήσει τον 18ο, τον 16ο, τον 15ο και τον 11ο.
Εχω φέρει ισοπαλία με τον 5ο.
Σημειώσαμε πρόοδο, από πρωταθλητές καλοκαιριού σε πρωταθλητές φθινοπώρου.

Offline Mithra4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1794 on: September 29, 2014, 01:44:32 »

Ρε άντε κάνε μας τη χάρη βραδυάτικα. Τράβα μιζέριασε μόνος σου.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1795 on: September 29, 2014, 01:51:47 »
Κύριοι, η ιστορία θα μιλήσει για εμάς. Το να ξοδευόμαστε σε αντιπαραθέσεις για το φύλο των αγγέλων (τις ικανότητες του Άγγελου), δεν έχει σημασία.

Κοντός ψαλμός, αλληλούια.

ΥΓ: Δίνω αβάντα στον εκκλησιαστή, μπας και αντέξουμε στο κρας τεστ των δύο σερί μεγάλων αγώνων. Μακάρι να μας ξεμπροστιάσει όλους εμάς που τον αμφισβητούμε.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1796 on: September 29, 2014, 02:17:08 »

Κι εχω χάσει απο ομάδα Β εθνικής...

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #1797 on: September 29, 2014, 03:08:10 »

Κι εχω χάσει απο ομάδα Β εθνικής...

Το τρολάρισμα πρέπει να έχει κάποια όρια.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1798 on: September 29, 2014, 04:48:38 »
Μα τα μικρά ματς είναι το θέμα. Πέρσι για παράδειγμα με γαυροβάζελο είχαμε νίκες στην Τούμπα και ήττες κάτω. Ίσα βάρκα ίσα πανιά. Η διαφορά των 5000 βαθμών από τα μικρά παιχνίδια διαμορφώθηκε. Πλάκα θα έχει πάντως να βγάλουμε κανά διπλό την Κυριακή και να βγαίνει κόσμος και να λέει "ναι αλλά δεν είναι εμφάνιση αυτή, θα χάσουμε αν παίξουμε με σοβαρή ομάδα  :P". Και πέρσι πάντως μέχρι την ήττα στο τηγάνι παίρναμε τα μικρά παιχνίδια κουτσά στραβά αλλά με πολύ χειρότερη απόδοση, άγιο Βούκιτς και ακριβότερο ρόστερ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1799 on: September 29, 2014, 09:26:41 »
Ένας τη φάση που βουρκωνει μετά το κάγκελο και πριν λυγίσει τον χαιρετάει ο γκατουζο. Το δειξε κ ριπλέι πριν τη σεντρα