Λαθος καταλαβες αδερφε, θα ξεκινησω απ το τελος που λεω οτι το ποτηρι το βλεπω μισογεματο, τα αναποδα καλο ειναι να τα αναφερουμε απλα, γιατι απο μερικους που σκιζαν στεβενς βλεπω να κανουν ψιλο υπομονη/τουμπεκι κτλ
Ισως ειναι και ιδεα μου.
Μάλλον ιδέα σου είναι. Δεν νομίζω Σεπτέμβριο μήνα να έκραζαν πολλοί στέφενς. Τουλάχιστον όχι εδώ μέσα. Κι ας έπαιρνε τετραπλάσια λεφτά, κι ας είχε καλύτερο υλικό, κι ας πήγαινες από σφαλιάρα σε σφαλιάρα ειδικά στα εκτός.
Αντιθέτως Ιανουάριο μήνα με όλα αυτά τα δεδομένα πολλοί εδώ μέσα έλεγαν στήριξη κι ας γελούσε ο κόσμος σε κάθε αγωνιστική, ειδικά στα εκτός. Και ξέρεις, θεμιτό είναι αυτό ως πάγια τοποθέτηση. Στήριξη στον προπονητή κι όσο πάει, ας πούμε. Αλλά πρώτο επίσημο φέτος έβγαιναν οι ίδιοι κι έκραζαν επείδή κατέβηκε λέει με τρία αριστερά μπακ...
Επίσης το βλέπεις μισογεμάτο το ποτήρι, αλλά η αναφορά σου είναι σε τρία αποτυχημένα αποτελέσματα, εκ των οποίων το ένα δεν σου στοίχησε τελικά τίποτα και το δεύτερο είναι επίσης πιθανό να μην σου στοιχήσει. Κι ενώ σε άλλο σημείο κάνεις σύγκριση με στέφενς, καλό θα ήταν να αναφέρεις και τις επιδόσεις της ομάδας σε ματς επιπέδου καλλονής, πλατανιά κτλ πέρσι.
Τέλος πάντων, είναι δεδομένο ότι η κουβέντα θα καταλήξει σε αντιπαράθεση ύφους κομπλεξικοί με άγγελο vs προσωπολάτρες αποφεύγω γενικά να γράφω στο τόπικ. Ως γενικότερη άποψη και για τη φετινή χρονιά Άγγελου, προς το παρόν βλέπω περίπου ότι περίμενα. Αστείοι πάικτες φαίνονται κανονικοί ποδοσφαιριστές και μέτριοι φαίνονται παικταράδες. Αποτέλεσμα είναι το σερί νικών που έχουμε δει μέχρι στιγμής και που είναι αρκετά ασυνήθιστο για ΠΑΟΚ. Περίπου δλδ τα ίδια με τις προηγούμενες εποχές Άγγελου.
Κατά τα λοιπά εγώ εξακολουθώ να μην πατάω γήπεδο γιατί όσα θετικά και να πούμε για σκόνδρα και πόζογλου, πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρεις με αυτούς. Μας κοροϊδεύει δλδ στα μούτρα μας ο ρώσος. Ναι και θεωρώ ότι αν του έπαιρνε παίκτες, ο άγγελος δεν θα προτιμούσε να παίζει με τζιώλη, κατσικά και σκόνδρα.
Τέλος, άκρως απογοητευτικές οι δηλώσεις άγγελου για σαββίδη και γάβρο.