Απο τοσους προπονητες σε ολον τον κοσμο φλερταραμε με Σαντος και καταληξαμε σε Αγγελο. Ενδιαμεσα ακουσα ακομα και Κονσεισαο! Ειναι απιστευτη η εμμονη μας και η ομφαλοσκοπηση μας ως οργανισμος.
Παλιοτερα ειχα γραψει ενα αρθρο-το οποιο αναζητησα αλλα δεν μπορεσα να βρω- με τα συν και τα πλην της εποχης Αγγελου. Κατεληγα οτι μακαρι ο ΠΑΟΚ να μην χρειαστει ποτε να ξαναφερει πισω Αγγελο γιατι αυτο θα ειναι σημαδι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καλα και ψαχνει συνταγες. Δυστυχως ο Αγγελος επιστρεφει.
Η προσωπικη μου θεση δεν εχει αλλαξει. Τον Αγγελο τον αγαπαω αλλα δεν ηθελα την επιστροφη του. Αγγελοσκυλο δεν ειμαι αλλα δεν μπορω να μην σεβομαι εναν με πολλες αδυναμιες ειτε σαν κοουτς ειτε σαν ανθρωπο που αγαπαει το Συλλογο και μου εχει δωσει και εναν τιτλο. Δεν εχουμε πολλους αλλωστε.
Πανω κατω συμφωνω με οσα ανεφερε ο αδερφος skyklad παραπανω. Περα απο τον διχασμο που φοβαμαι οτι θα φερει, αφου ομως ειναι δεδομενη η επιστροφη του, θα προσπαθησω να δω το ποτηρι μισογεματα. Ξαναλεω, ηθελα αλλον προπονητη, με αλλες προδιαγραφες και με αλλους συνεργατες. Καποιον ας πουμε με τις προδιαγραφες Στεφενς. Αλλα για λογους που ειναι μια αλλη συζητηση, ο Ιβαν δεν σκεφτηκε ετσι.
Τελικα λοιπον, ισως να μπερδευεω αυτο που θα ηθελα να συμβει με αυτο που θα συμβει τελικα καταληγω:
Ολοι λεμε οτι αυτη η ομαδα με Νινηδες, Κατσουρανηδες κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. Το ξενερωμα με τα αψυχα γατακια ειναι σε πολλους. Δεν φτανει που ειναι αμπαλοι ειναι και χεστες, τιτικες. Παιχτες που δεν εχουν ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΟΚ. Ξενα σωματα.
Μακαρι ο Αγγελος να παρει σκουπα και να τους στειλει. Θα μου πει ενας με τον κοντοπουτανο τι θα γινει ομως, σιγα μην τον σουταρει. Ναι αυτο φοβαμαι και γω για τον συγκεκριμενο. Γενικοτερα ομως ελπιζω οτι θα βελτιωθουμε σ' αυτο το θεμα.
Απο την αλλη ερωτηματικο ειναι πως θα συνυπαρξει ο Αγγελος με Βρυζα, ΓΧ. Θα εχει το κουμαντο ο Αγγελος ή οχι? Θα συγκρουστει μαζι με τους τεως ποδοσφαιριστες του? Και ΑΝ ναι, τινος κεφαλι θα πεσει, το δικο τους ή το δικο του? Θα το δουμε.
Στηριζω Αγγελο υπο προυποθεσεις. Θελω να τον δω να επιβαλει νοοτροπια ΠΑΟΚ. Μπορει? Το ευχομαι. Ειναι και γερασμενος κατα καποια χρονια, ισως ωριμοτερος κι εξυπνοτερος, ισως και περισσοτερο συμβιβασιμος και ισορροπιστης ομως.