Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76358 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1420 on: May 19, 2014, 01:32:43 »
Το σφυριξαν στον νταβαριτς οτι αν και φετος ανοιξει τα σεντουκια με τα ρουβλια και φερει νινηδες και ολισε, θα αρχισει να μυριζει ξυλο η ατμοσφαιρα. Οι καταχραστες ξερουν καλα πως εξευμενιζονται οι ιθαγενεις σ'αυτα τα μερη. Φερε τον Αγγελο ναουμε να γουσταρει ο λαος και κρυψου απο πισω του να μη φας μαπες. Κοστιζει απο φραγκοδιφραγκα εως τιποτα, και ξερει να παιζει με τα λιμα που θα κουβαλησεις. Που ξες, μπορει να παιζει και λιγο μπαλα.

Θλιβομαι πραγματικα για την καταντια του συλλογου. Ο κοσμος θα ξυπνησει μονο οταν θα ειναι πλεον πολυ αργα, και τοτε δε θα γυριζει η κατασταση με καταληψεις. Τον Αγγελο τον αγαπαω και τον σεβομαι, αλλα ο ΠΑΟΚ δε θα παει πουθενα με τον 60χρονο προπονητη του γιαννενου, του πλατανια, και της  εθνικης κυπρου. Ουτε με ενα απατεωνα πολιτικο στο τιμονι που τις μεταγραφες του βουλινου και του μπατατουδη ουτε στον υπνο του δε μπορει να τις κανει. Κριμα για τον Αγγελο που παει παλι να γινει αθελα του ασπιδα σε καταχραστες και θα βγει παλι μαλακας.

Συνηθως διαφωνουμε :P αλλα σε αυτο το ποστ δεν εχω τπτ παραπανω να πω. Ακριβως οτι εγραψες.
Αν δεν μπορουσαν να βρουν προπονητη αλλα θελανε να κινηθουν σε σοβαρα προτυπα θα φερναν τον Μπολονι. Αυτο που κανανε με τον Αγγελο ειναι απλα οτι περιεργραψε ο sky
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1421 on: May 19, 2014, 02:07:33 »
Όλοι εσείς που γουστάρετε Άγγελο για πειτε μας:

Τι ειπε για το φαξ στο φιάσκο Λουκά;

Ποσα τσέπωσε απο τους ΓουνενοΠαγωνηδες (βασικα έμμεσα απο τους Εβραίους) να μην πει τιποτα για το πούλημα του αιώνα;

Σε ποιον ανήκει το σούπερ λουξ διαμέρισμα επι της Σοφούλη και με τι λεφτα αποκτήθηκε;

Η λογική πάντα θα λεει οχι αλλα που να κρύψει η πουτάνα τη χαρά;

Άντε καλο καλοκαίρι και καλο χόρτο. Μπεεεε κωλοομαδα κατάντησε
...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1422 on: May 19, 2014, 03:19:11 »
Κατάντια.
Άντε να ασχοληθείς σοβαρά με αυτή την ομάδα τώρα ... εντάξει αγαπάς, όλα όμως έχουν και ένα όριο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1423 on: May 19, 2014, 03:59:08 »
Αγαπητο μου ημερολογιο,

Τελικα η χρονομηχανη μου δουλευει..
Καταφερα κι επεστρεψα 16,5 χρονια πριν..
Το κακο ειναι πως δεν εγινε νεοτερος ο Φραντζεσκος, αλλα ουτε κι εγω..

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1424 on: May 19, 2014, 04:13:10 »
Ρε φέρε 5 σοβαρούς παίκτες, εδώ το φετινό καφενείο που είχαμε και στο πρώτο γύρο μια τσαπού είχαμε μόνο...
Τώρα ποιός θα τους φέρει αυτούς και τι ζόρι θα τραβήξει ο Άγγελος με κάποια πιθανή βεντέτα είναι άλλο θέμα.
Είμαστε μια χαβαλέ ροκ ομάδα το σίγουρο είναι πως με Ιβάν,Άνχελ,Πάμπλο ο Μητσικώστας θα 'χει πολύ δουλειά  :'(

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1425 on: May 19, 2014, 09:29:46 »
Απο τοσους προπονητες σε ολον τον κοσμο φλερταραμε με Σαντος και καταληξαμε σε Αγγελο. Ενδιαμεσα ακουσα ακομα και Κονσεισαο! Ειναι απιστευτη η εμμονη μας και η ομφαλοσκοπηση μας ως οργανισμος.
Παλιοτερα ειχα γραψει ενα αρθρο-το οποιο αναζητησα αλλα δεν μπορεσα να βρω- με τα συν και τα πλην της εποχης Αγγελου. Κατεληγα οτι μακαρι ο ΠΑΟΚ να μην χρειαστει ποτε να ξαναφερει πισω Αγγελο γιατι αυτο θα ειναι σημαδι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καλα και ψαχνει συνταγες. Δυστυχως ο Αγγελος επιστρεφει.
Η προσωπικη μου θεση δεν εχει αλλαξει. Τον Αγγελο τον αγαπαω αλλα δεν ηθελα την επιστροφη του. Αγγελοσκυλο δεν ειμαι αλλα δεν μπορω να μην σεβομαι εναν με πολλες αδυναμιες ειτε σαν κοουτς ειτε σαν ανθρωπο που αγαπαει το Συλλογο και μου εχει δωσει και εναν τιτλο. Δεν εχουμε πολλους αλλωστε.
Πανω κατω συμφωνω με οσα ανεφερε ο αδερφος skyklad παραπανω. Περα απο τον διχασμο που φοβαμαι οτι θα φερει, αφου ομως ειναι δεδομενη η επιστροφη του, θα προσπαθησω να δω το ποτηρι μισογεματα. Ξαναλεω, ηθελα αλλον προπονητη, με αλλες προδιαγραφες και με αλλους συνεργατες. Καποιον ας πουμε με τις προδιαγραφες Στεφενς. Αλλα για λογους που ειναι μια αλλη συζητηση, ο Ιβαν δεν σκεφτηκε ετσι.
Τελικα λοιπον, ισως να μπερδευεω αυτο που θα ηθελα να συμβει με αυτο που θα συμβει τελικα καταληγω:
Ολοι λεμε οτι αυτη η ομαδα με Νινηδες, Κατσουρανηδες κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. Το ξενερωμα με τα αψυχα γατακια ειναι σε πολλους. Δεν φτανει που ειναι αμπαλοι ειναι και χεστες, τιτικες. Παιχτες που δεν εχουν ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΟΚ. Ξενα σωματα.
Μακαρι ο Αγγελος να παρει σκουπα και να τους στειλει. Θα μου πει ενας με τον κοντοπουτανο τι θα γινει ομως, σιγα μην τον σουταρει. Ναι αυτο φοβαμαι και γω για τον συγκεκριμενο. Γενικοτερα ομως ελπιζω οτι θα βελτιωθουμε σ' αυτο το θεμα.
Απο την αλλη ερωτηματικο ειναι πως θα συνυπαρξει ο Αγγελος με Βρυζα, ΓΧ. Θα εχει το κουμαντο ο Αγγελος ή οχι? Θα συγκρουστει μαζι με τους τεως ποδοσφαιριστες του? Και ΑΝ ναι, τινος κεφαλι θα πεσει, το δικο τους ή το δικο του? Θα το δουμε.

Στηριζω Αγγελο υπο προυποθεσεις. Θελω να τον δω να επιβαλει νοοτροπια ΠΑΟΚ. Μπορει? Το ευχομαι. Ειναι και γερασμενος κατα καποια χρονια, ισως ωριμοτερος κι εξυπνοτερος, ισως και περισσοτερο συμβιβασιμος και ισορροπιστης ομως.
« Last Edit: May 19, 2014, 09:35:37 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1426 on: May 19, 2014, 09:44:14 »
Εντάξει, είπαμε, η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά εσύ ρε Ρώσε το πήρες πολύ κυριολεκτικά!!!! Βοήθειά μας... Θα με κάνει να ξανακάνω το σταυρό μου μετά από 30 χρόνια αυτός ο Σαββιδης...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1427 on: May 19, 2014, 09:48:50 »
Με δεδομένο ότι το τέλειο δεν υπάρχει, προφανώς κάποιος θα δει το ποτήρι είτε μισογεμάτο είτε μισοάδειο. Και αυτό τελικά είναι θέμα προδιάθεσης, όπως φαίνεται και από τις τοποθετήσεις πολλών.

Πολύ άδικο να βλέπω ΠΑΟΚτσήδες που τρεις μήνες μετά τι φυγή stevens και αφού δεν προσέφερε κανένα αποτέλεσμα σε οκτώ μήνες παραμονής, αισθάνονται την ανάγκη να τον υπερασπιστούν, ενώ με τόση ευκολία ρίχνουν ανάθεμα και ειρωνεία στον Άγγελο.

Ένα πράγμα που θα συμφωνήσουμε φαντάζομαι όλοι, είναι ότι τον Άγγελο δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανεις ως κλικαδορο και μιζαδόρο, που είναι από τις βασικές πληγές του σημερινού ΠΑΟΚ (ειδικά η κλίκα).

Ουτοπικό να περιμένεις από οποιονδήποτε επαγγελματία προπονητή να δώσει τον εργοδότη του. Αυτό ίσχυε πχ για stevens, ισχύει και για Άγγελο.
Για ξεβράκωμα διοίκησης εμενα μου αρκεί από έναν προπονητή να πάρει ένα κύπελλο αποκλείοντας δυο του ποκ σε διπλούς άγονες και να βγει προκριματικά Ch.L με χάγκαν-φουτσίνι...
Κάποιοι θέλουν να τα κάνει όλα αυτά και ταυτόχρονα να δηλώνει ότι είναι άχρηστοι οι παίκτες του.

Η διοίκηση παραμένει η ίδια, οποτε δεν μπορώ να πω ότι ασιοδοξώ για πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Αλλα αυτό θα ίσχυε για οποιονδήποτε προπονητή και απλώς επιβεβαιώθηκε πέρσι με stevens.

Εν κατακλείδι μάλλον η η καλύτερη πιθανή επιλογή με δεδομένη την παρούσα διοίκηση

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1428 on: May 19, 2014, 10:11:29 »
ρε πουστη δεν θα ησυχασουμε ποτε με αυτην την ομαδα, να ξεκινησει μια χρονια που να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο και τι στον κοσμο...

μια, οχι πολλες, μια χρονια να κανουμε διακοπες σαν ανθρωποι

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1429 on: May 19, 2014, 11:01:43 »
 ::)
διακοπες κανουμε εδω και ποσα χρονια οσο για τον χεστη της εθνικης που εχεις στο προφιλ σου για πες μας τι καταφερε στα 3 χρονια που τον ανεχτηκαμε και εξασφαλησε προσωπικο οφελος και δημοσιες σχεσεις ΑΓΓΕΛΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ αρδ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΡΥΠΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ .ΑΓΓΕΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΕ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΛΟΣΤΡΕ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1430 on: May 19, 2014, 11:17:33 »
Το θεμα μας δλδ δεν ειναι να κανουμε ομαδα κ να λειτουργησουμε επιτελους Ευρωπαικα με προπονητη Μπολονι πχ, αλλα να γινει η μλκια, να ξεμπροστιασει ο ενας το αλλος για να δικαιωθουμε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1431 on: May 19, 2014, 11:33:52 »
Ναι dark γιατι το εχω ως δεδομενο οτι θα κανει ομαδα και οχι το κολοχανειο με αλλοθρησκους ντεμεκ προπονητες και παραγοντες τρυπιους που ειναι τα αποδυτηρια.Οπως κι οτι θα εχω προπονητη να κοουτσαρει και οχι τουριστες και βοηθους προπονητων να κανουν το αγροτικο τους στον ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1432 on: May 19, 2014, 11:41:17 »
ΑΓΓΕΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΕ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Αν ειναι να τον παρεις μ'αυτη την προυποθεση....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1433 on: May 19, 2014, 11:43:57 »
απλά τα πράγματα... ο ρωσος για να χει την κεφάλα του ήσυχη κάνει τα γούστα των πολλων.
Πάρε αναστασιάδη, πάρε και γκαρσία και κόψτε τον λαιμό σας. Αν το καράβι βουλιάξει εγώ δεν ξέρω τίποτα, αυτά ζητήσατε αυτά σας έφερα.
Αφήστε με τωρα ήσυχο να κάνω την μπίζνα μου και σκοτωθείτε μόνοι σας.

Για μένα οι επιλογές αυτές είναι χείριστες. Ο αναστασιάδης μπορεί να είναι τίμιος, δύσκολο προσόν δεν λέω, αλλά ως εκεί. Αγωνιστικά, 100 χρόνια πίσω γυρίζουμε.
Επίσης, όσοι περιμένετε να απαλλαγούμε από τους παίκτες-δημοσίους υπαλλήλους πλανάσθαι.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1434 on: May 19, 2014, 11:51:09 »
Είπα πρώτα να γράψω το πόσο ευτυχισμένος είμαι που έρχεται ο μεγαλύτερος προπονητής που έζησα στον ΠΑΟΚ και πάλι στην ομαδάρα μας και μετά να διαβάσω τα σχόλια, για να μη νιώσω την ανάγκη να απαντήσω πριν φωνάξω

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΛΕΟΥΣ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1435 on: May 19, 2014, 12:10:54 »
ΑΓΓΕΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΕ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Εσυ sui  κατσε να τρως συνεχεια τα σκατα και να την ακους για τους πραγματικους φταιχτες.Πιονια δεν γουσταρα ποτε κι ουτε γουσταρω το εχω ξαναδει το εργο.ΛΟΣΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1436 on: May 19, 2014, 12:20:37 »
Φέτος μετά απο αποχή 2 ετών θα αγοράσω διαρκειας μάλλον στην 2.

ΘΑΝΑΤΟΣ

ΥΓ.Θα γουστάρουμε φέτος

ΥΓ. Αν έρθει και ο Πάμπλο προβλέπω σολντ αουτ στα διαρκείας
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1437 on: May 19, 2014, 12:24:34 »
αγγελος παλι    καλα ξεμπερδεματα   
θα προτιμησω την ουδετεροτητα στον εμφυλιο που ερχεται

κανενας σας δεν αναφερει το γνωστο συνδρομο που πασχει ο αγγελοσ το ιδιο συνδρομο που εχω και εγω και εσυ και ολοι μας

" εγω τα ξερω ολα εγω θα σωσω τον ΠΑΟΚ"

Ο ΠΑΟΚ μόνο καλές μέρες μπορεί να έχει. Ένα αποτέλεσμα πίκρανε και σκότωσε πολύ κόσμο, και πρώτα εμένα. Θέλετε να φύγω; Όχι δεν φεύγω. Αν θέλει η Παναγιά θα φύγω. Κανείς δεν μπορεί να διώξει. Είμαστε εδώ 26 μήνες με τους ανθρώπους που βοηθήσανε τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να φύγουμε

http://www.skai.gr/news/sports/article/32550/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B5-%CF%86%CE%B5%CF%8D%CE%B3%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A/

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1438 on: May 19, 2014, 12:34:33 »

Εσυ sui  κατσε να τρως συνεχεια τα σκατα και να την ακους για τους πραγματικους φταιχτες.Πιονια δεν γουσταρα ποτε κι ουτε γουσταρω το εχω ξαναδει το εργο.ΛΟΣΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ

ρε μαλακα πετραν ( και το μαλακα χαιδευτικο μετα απο τοσα χρονια  :D )
ειδες πουθενα να γραφω ουρτ αγγελε ή καβλα που γυρναει κτλ. ;;;;
τι με γραφεις ρε να κατσω να φαω τα σκατα, εργα και βεργα και πιονια και λεμονια....
νομιζω ειμαι κατανοητος, θα το ξαναγραψω μηπωςε και καταλαβεις:
Αν ειναι να τον παρεις μ'αυτη την προυποθεση.... (για την πορτοκαλι παραθεση μιλαμε)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1439 on: May 19, 2014, 12:35:03 »
Θα βλεπουμε σαλπιγγιδη και την παρεα του μεχρι να αγιασουμε ολοι.

κατα τα αλλα συμφωνω με τα λεγομενα του αδερφου sky.

Βρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ..